Aangezien we op het punt staan ​​voet te zetten in 2021, hebben we veel hoop en motivatie voor een betere toekomst. Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om u en uw gezin een gelukkig nieuwjaar te wensen. Uw liefde, steun en toewijding hebben ons geholpen om naar de top te stijgen op het gebied van blockchain-educatie en -training.

Het jaar 2020 was voor ons een buitengewoon jaar, zowel wat betreft de pandemie als de kansen die voortkomen uit initiatieven voor digitale transformatie. 101 Blockchains heeft in het jaar 2020 opmerkelijke resultaten behaald op het gebied van referenties, vergroting van het aantal leerlingen en uitbreiding van het productportfolio. Het belangrijkste is dat we uitzonderlijk goed hebben gepresteerd in het leveren van waarde voor onze leerlingen op alle fronten.

Laten we, aangezien we het einde van 2020 hebben bereikt, nadenken over de reis van 101 Blockchains en de mijlpalen die we hebben bereikt.

Een jaar van geweldige prestaties voor 101 blockchains


We hebben erkenning gekregen voor onze consistente uitmuntendheid in blockchain-onderwijs en onderzoek van G2.com, Inc., een van de toonaangevende platforms voor het beoordelen van bedrijfssoftware en -services. 101 Blockchains was een van de topnamen onder ‘high performers’ in twee Grid Reports, namelijk Grid Report for Online Course Providers en Grid Report for Technical Skills Development in de G2 Winter 2021-rapporten en de G2 Fall 2020-rapporten. We hebben zeven verschillende beloningen kunnen scoren in de G2 Winter 2021-rapporten en zes beloningen in de G2 Fall 2020-rapporten.

G2 Fall 2020-rapporten waren gericht op de gunstige beoordelingen voor 101 Blockchains in het geval van gemak van beheer, kwaliteit van ondersteuning en installatiegemak. Ons vermogen om waarde te leveren aan onze leerlingen met een relatief triviale aanwezigheid op de markt, is een prominente drijfveer geweest voor onze erkenning als ‘toppresteerder’ in verschillende G2-rapporten.

G2 eerde ons ook opnieuw als een goed presterende kandidaat onder aanbieders van online cursussen in de G2 Winter 2021-rapporten. We zijn G2 en onze leerlingen zeer dankbaar voor het indienen van hun beoordelingen op G2 over ons aanbod. We zijn erin geslaagd om zowel in de winter van 2021 als in Europa in de winter van 2021 een high-performer te worden.

Bovendien ontvingen we in de G2-rapporten het certificaat van ‘high performer’ onder kleine bedrijven voor de winter van 2021. Het belangrijkste van alles was dat 101 Blockchains ook de badge voor het gemak van zakendoen voor winter 2021 konden scoren..

De G2-rapporten hadden ook iets meer onder de arm om een ​​nieuwe mijlpaal voor ons in 2020 te markeren. We werden beloond met de ‘Users Love Us’-badge in zowel de G2 Fall 2020- als G2 Winter 2021-rapporten, waaruit bleek hoeveel onze leerlingen van onze producten houden. en diensten. De ‘Users Love Us’-badge is een unieke weergave van de waardering van onze leerlingen. Dit nieuws is meer dan alleen verheffende informatie, het weerspiegelt rechtstreeks de resultaten van onze inspanningen. Alleen al het feit dat onze leerlingen van ons houden, is genoeg om onze inspanningen het komende jaar te verdubbelen.

Ons hoge aantal succesnummers in 2020

Terwijl we nadenken over hoe het jaar 2020 is verlopen, kunnen we de cijfers die boekdelen spreken over ons succes dit jaar niet negeren. Deze cijfers geven aan hoeveel onze leerlingen van ons houden en met ons willen communiceren. Zolang onze geliefde leerlingen op zoek zijn naar nieuwe en innovatieve maatregelen om toegang te krijgen tot blockchainonderwijs en -onderzoek, zullen we ons best doen om hen precies te bieden wat ze willen en nodig hebben. Hier is ons succesverhaal voor 2020 in cijfers:

  • Nadat 101 Blockchains in 2019 waren opgericht, hadden we meer dan 11.000 enterprise blockchain-professionals over de hele wereld die op onze geloofwaardigheid als onderzoeks-, onderwijs- en dataprovider vertrouwden. Tegenwoordig blijven we getuige zijn van een aanzienlijke groei in onze basis van studenten die op ons vertrouwen voor blockchain-training.
  • In 2020 hadden we meer dan 7500 professionals die zich inschreven voor onze virtuele conferenties. We zijn buitengewoon tevreden met zulke uitzonderlijke niveaus van betrokkenheid, vooral in moeilijke tijden zoals we dit jaar hadden. 101 Blockchains hebben in 2020 ongeveer 8 virtuele conferenties gehouden met een prominente focus op opkomende trends in de blockchain-industrie en blockchain-carrières.
  • We hebben nieuwe onderwerpen ontdekt voor onze virtuele blockchain-conferenties en ervoor gezorgd dat de beste experts uit de industrie aan de conferenties kunnen deelnemen. In de loop van het jaar hebben we ook 30 webinars geïntroduceerd waartoe leerlingen toegang hadden op basis van hun behoeften en flexibiliteit.
  • Ook hebben we in 2020 twee live Master Classes gegeven, waarmee we voor ons een compleet nieuw hoofdstuk ingaan. 101 Blockchains is ook vereerd met meer dan 1900 nieuwe leden in zijn LinkedIn-groep.
  • Dit jaar hebben we ook onze succesvolle Linkedin Community opgezet en nieuwe leden toegevoegd aan onze social media community. Deze prestaties weerspiegelen rechtstreeks onze prestaties op verschillende digitale platforms. We waren ook verheugd om het nieuws te verwelkomen dat we meer dan 20.000 volgers hebben bereikt op onze LinkedIn-pagina.

Veel inschrijvingen voor Blockchain-certificeringen en cursussen

Over inschrijvingen gesproken, we hebben een verbluffende prestatie kunnen behalen met betrekking tot onze online trainingen en certificeringen. In het jaar 2020 hadden 101 Blockchains in totaal 8.500+ nieuwe studenten in hun academie. Daarom kunnen we komend jaar nog veel meer verwachten, zeker met onze unieke functionaliteiten.

Momenteel bieden we drie blockchain-certificeringen aan, gebundeld met de relevante training en ondersteunend materiaal. Onze drie blockchain-certificeringen – CEBP-certificering, CEBA-certificering en CBSE-certificering, presteren uitzonderlijk goed bij het begeleiden van de blockchain-carrières van veel blockchain-professionals voor ondernemingen.

CEBP (Certified Enterprise Blockchain Professional) is gemarkeerd als het meest gevraagde Blockchain-certificering van 2020 met het hoogste aantal inschrijvingen.

We introduceren ook nieuwe updates in de certificeringsprogramma’s om onze studenten te helpen het grootste voordeel te behalen bij het nastreven van blockchain-carrièremogelijkheden. Onze waardevolle studenten hebben ook 101 Blockchains gecrediteerd omdat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in blockchain-technologie.

We hebben onze reputatie in blockchain-educatie en -training kunnen verstevigen met onze blockchain-trainingen. Hoewel onze certificeringen geweldige tools zijn om blockchain-carrières op te bouwen, bieden onze trainingen aanzienlijke ondersteuning voor blockchain-specialisatie. 101 Blockchains hebben onlangs enkele nieuwe cursussen naar voren gebracht in 2020, zoals de cursus Inleiding tot DeFi en de cursus Hoe u uw carrière in Blockchain kunt opbouwen. Maar maak je geen zorgen, er zijn nog veel meer spannende cursussen in de maak!

Met de nieuwe cursussen hebben we in het jaar 2020 veelbelovende aantallen kunnen vastleggen voor inschrijvingen in onze academie. Gebruikers hebben onze mogelijkheden geprezen om gepersonaliseerde en uitgebreide ondersteuning te bieden bij het leren over blockchain-concepten en -onderwerpen. We kunnen dus uitkijken naar het nieuwe jaar in de hoop de kwaliteit van onze bronnen te verfijnen.

Associatie met gerenommeerde branchedeskundigen van toporganisaties

Het jaar 2020 stond niet alleen in het teken van de stijgende vraag naar onze blockchain-certificeringen of blockchain-trainingen. Bovendien ging het ook niet alleen om onze groeiende productportfolio of de groeiende sociale gemeenschap van 101 Blockchains. We hadden ook veel grote online evenementen die ons 2020 zakelijk gezien nog beter hebben gemaakt. We hebben verschillende diepgaande marktonderzoeksinitiatieven, webinars, gesprekken en interviews uitgevoerd met veel vooraanstaande blockchain-beoefenaars van ondernemingen.

Deze activiteiten hebben ons ertoe aangezet om onze bestaande kennisbasis over blockchain te verfijnen. Onze deelname aan dergelijke activiteiten kreeg verder vaart door de betrokkenheid van enterprise blockchain-professionals van toporganisaties. We hebben blockchain-professionals van de opmerkelijke organisaties gehad die deelnamen aan verschillende activiteiten tot 2020.

We hadden ook de eer om deel te nemen aan unieke activiteiten met blockchain-technologie met zakelijke blockchain-professionals van andere organisaties. Daarom kunnen we in 2021 tevoorschijn komen als een speciaal platform om blockchain-enthousiastelingen te helpen communiceren met topexperts uit de industrie. Nu we weer een jaar ingaan, hopen we door te gaan met het overbruggen van de kloof tussen experts uit de industrie en een gewone leerling.

We streven ernaar om blockchain-concepten gemakkelijk toegankelijk en begrijpelijk te maken voor al onze leerlingen. Het vertrouwen van ondernemingen in 101 Blockchains is dit jaar verdubbeld met veel initiatieven gericht op digitale transformatie. Ondernemingen zijn in staat om getuige te zijn van de gespecialiseerde expertise die 101 Blockchains ter beschikking stelt om blockchain-educatie te promoten. We zijn constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze leerlingen te helpen en de aanbevelingen van experts uit de industrie ondersteunen ons adequaat.

Hoe ziet 2021 eruit voor 101 blockchains?

Dus, uit alle hierboven genoemde gegevens, zou je de vele prestaties kunnen zien van 101 Blockchains in 2020. Nu willen we een korte blik werpen op de mogelijke voordelen en uitdagingen voor 101 Blockchains in 2021. In het nieuwe jaar zullen 101 Blockchains dat doen een radicale transformatie in zijn productportfolio doorvoeren. Daarom werken we momenteel aan veel nieuwe blockchain-trainingen en evenementen. Omdat het landschap voor blockchain-carrières grondig blijft evolueren, moeten we het tempo verhogen bij het verstrekken van het vereiste trainingsmateriaal.

Bovendien moeten we ook op de hoogte blijven van de nieuwe veranderingen in het blockchain-ecosysteem om onze bronnen up-to-date te houden. Op het gebied van online cursussen en blockchain-certificeringen willen we onze focus op oriëntatie op professionele blockchain-rollen vergroten. Vervolgens zijn we ook van plan veel nieuwe inzendingen te introduceren onder deelnemers aan onze webinars en virtuele conferenties.

We streven ernaar om alle blockchain-enthousiastelingen een flexibel en uitgebreid online platform te bieden en hen te helpen bij het verwerven van deskundige inzichten. Tegelijkertijd zijn we ook van plan om betere meldingen te bieden aan onze studenten en gebruikers. Dit zou ervoor zorgen dat ze geen nieuwe aankondiging van 101 Blockchains missen. Sinds dag 1 houdt de liefde van onze leerlingen ons overeind en blijven we met volle kracht vooruit rijden.

In het jaar 2021 zijn we van plan de liefde die u ons heeft getoond veilig te stellen en met een flinke dosis enthousiasme aan u terug te geven. We zijn ook van plan om de betaalbare premium lidmaatschapsplannen voor de 101 Blockchains-community te lanceren, waar onze communityleden toegang hebben tot al onze cursussen en certificeringen en nog veel meer unieke functies.

Bedankt allemaal, het 101 Blockchains-team wenst jullie een heel gelukkig nieuwjaar!

Ons team bij 101 Blockchains heeft extreem hard gewerkt om de beste producten te produceren en onze gemeenschap te helpen zo goed mogelijk te zijn. Zonder ons team zijn we gewoon een andere website op internet met wat informatie over blockchain-technologie. Onze branchedeskundigen, cursusmakers en ondersteunend personeel hebben een cruciale rol gespeeld bij het beheer van ons steeds groter wordende ecosysteem van studenten.

Ik wil persoonlijk al onze partners, teamleden, leerlingen en belanghebbenden bedanken voor hun sterke punten. Laten we hopen op enkele geweldige prestaties en wonderen in 2021. Ik wens u, uw gezin en uw geliefde heel veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar..

Proost op een heel gelukkig nieuwjaar 2021 en bedankt allemaal voor een productief 2020!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me