onze keuze

Beste Bitcoin-portemonnee voor

Populariteit

grootboek Bezoek website

Beste Bitcoin-portemonnee voor

Veiligheid

trezor Bezoek website

Beste Bitcoin-portemonnee voor

Goedkoop

Keepkey Bezoek website

Het opslaan van Bitcoin- en cryptocurrency-munten op een beurs zoals Coinbase, Binance en Bybit brengt het eigendom van het activum ernstig in gevaar. Statistisch gezien zijn digitale valuta-uitwisselingen de slechtste plaats om uw cryptomunten te beschermen.

In deze gids zullen we naar onze mening de beste Bitcoin-hardwareportefeuilles beoordelen op basis van belangrijke gebruikersfuncties zoals gebruiksgemak, compatibiliteit, back-up- en beveiligingsfuncties en ondersteunde cryptocurrencies..

Beste Bitcoin-hardwareportefeuilles

Hier is onze lijst met de beste Bitcoin-portefeuilles of cryptocurrency-portefeuilles:

Wat is een Bitcoin / Cryptocurrency-portemonnee?


Een Bitcoin- of cryptocurrency-portemonnee is een belangrijke stap om eigenaar te worden van Bitcoin- of crypto-activa. Een portemonnee is eigenlijk de digitale versie van een bankrekening waarmee gebruikers Bitcoin en munten kunnen ontvangen, opslaan en naar mensen kunnen verzenden. Het dient als een verbindingspunt met het blockchain-netwerk.

Bitcoin-portefeuilles slaan en beschermen de privésleutels of geheime codes die essentieel zijn voor het verzenden en ontvangen van digitale activa met behulp van het apparaat. Een cryptocurrency-portemonnee slaat niet de daadwerkelijke munten en tokens op, maar de privésleutels die er toegang toe geven.

Samenvatten, een bitcoin- of cryptoportemonnee is een apparaat, mobiele applicatie of website die de privésleutels beheert en beschermt aan het activum.

Waarom een ​​Bitcoin-hardwareportemonnee gebruiken?

Een Bitcoin- of cryptocurrency-hardwareapparaat is een type apparaat dat bewaart de privésleutels die nodig zijn om legitiem toegang te krijgen tot de opgeslagen digitale activa op de portemonnee. Deze apparaten zijn speciaal gebouwde elektronische apparaten ter grootte van een USB-stick om cryptomunten te beveiligen.

Hardware wallets kunnen online worden aangesloten om de overdracht van Bitcoin en altcoins van crypto-beurzen en handelsplatforms mogelijk te maken. Het kan vervolgens worden verwijderd naar offline om de cryptocurrency-gegevens veilig te beschermen. Het is alsof u een digitale bankrekening in uw portemonnee heeft.

Twee van de meest populaire en beste Bitcoin- en cryptocurrency-hardwareportefeuilles ter wereld die we in deze gids behandelen, zijn:

Serieuze investeerders en handelaren die het hoogste beveiligingsniveau vereisen en overtuigen, moeten een hardwareportemonnee gebruiken. Cybercriminelen kunnen zich mogelijk richten op de privésleutels die zijn opgeslagen op een cryptocurrency-handelsplatform in een exchange-hack.

Met behulp van een digitale hardware-portemonnee biedt een luchtsluis tussen met internet verbonden apparaten en het opgeslagen activum. Door de privésleutels veilig te houden in een cryptoportemonnee, zorgt u ervoor dat een hacker geen middelen heeft om de digitale valuta te bereiken die op het apparaat is opgeslagen.

Als een Bitcoin-portemonnee wordt gestolen, zijn de meeste apparaten voorzien van verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals een pincode, waardoor het moeilijk is om lokaal toegang te krijgen tot het apparaat. Bitcoin-eigenaren die een hardwareportemonnee kopen, kunnen een geheime back-upcode of herstelzin maken. Dit is erg belangrijk tijdens het instellen van het apparaat, aangezien de gebruikers dat kunnen herstel en haal de opgeslagen munten op als een Bitcoin & cryptocurrency hardware wallet is verloren, gestolen of beschadigd.

Bitcoin & Crypto Hardware Wallet-vergelijking

Lees de onderstaande tabel voor een snelle vergelijking van de beste Bitcoin & crypto hardware portefeuilles.

Bitcoin & Crypto Hardware Wallet beoordelingen

We hebben de beste hardware wallets op de markt beoordeeld en beoordeeld. Aangezien veel bedrijven en fabrikanten hun eigen hardwareportefeuilles ontwikkelen, is het belangrijk om de veiligste hardwareportefeuille aan te schaffen bij een betrouwbaar bedrijf. Zonder verder oponthoud, hier zijn onze topkeuzes voor de beste Bitcoin- en crypto-portefeuilles.

Ledger Nano X

De Nano X is het nieuwste vlaggenschipproduct van Ledger dat in 2019 is uitgebracht en dat echte ultramoderne beveiliging biedt. Het is de veiligste Bitcoin-hardwareportefeuille en mobielvriendelijk in de cryptocurrency-wereld geworden. Ledger is een van de grootste en meest populaire cryptocurrency-hardware wallet-bedrijven.

De Ledger Nano X breekt nieuw terrein door zich te concentreren op mobiliteit, met name de Bluetooth-toegankelijkheid en ingebouwde batterij.

grootboek nano x

De Ledger Nano X heeft een strak en robuust design met een groter digitaal display. De knoppen zijn groter geworden, waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn in vergelijking met het vorige model.

Het beschikt over een verhoogde opslagcapaciteit van maximaal 100 cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Litecoin, Cardano en vele andere altcoins. De Ledger X maakt het gemakkelijk om verschillende munten van verschillende beurzen naar één apparaat over te zetten.

grootboek X

Een geweldige functie van het Nano X-model is de bluetooth-connectiviteit. Hierdoor kan de Nano X verbinding maken met zowel Android- als Apple (iOS) iPhones en andere slimme apparaten met behulp van de Ledger Live-app. Het draadloze signaal is volledig end-to-end gecodeerd om te beschermen tegen eventuele beveiligingsrisico’s.

Wat deze crypto-portemonnee onderscheidt, is hoe eenvoudig het is om eerst te configureren. Net als bij andere wallets, kan de installatie een gecompliceerd en vervelend proces zijn voor die niet-technische mensen. De Nano X heeft echter een steilere prijs en is misschien niet ideaal voor beginnende beleggers in cryptocurrency.

Ledger Nano S

De Ledger Nano S was de eerste onafhankelijk gecertificeerde hardware wallet die werd ontwikkeld om cryptocurrencies te beschermen. Het is verreweg de meest populaire crypto-portemonnee op de markt en er zijn naar verluidt 1,5 miljoen apparaten van verkocht.

Het Ledger Nano S-model ondersteunt meer dan 1000 cryptovaluta’s, zoals:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Rimpel (XRP)
 • Binance-keten (BNB)
 • Dash
 • Cardano (ADA)
 • EOS (EOS)
 • USDT
 • Tron
 • Monero (XMR)
 • Alle ERC 20-token
 • USDC
 • BAT (Basis aandachtstoken)

grootboek S-model

De Ledger Nano S biedt ultramoderne beveiliging door middel van een beveiligingschip van hetzelfde type als in paspoorten. Het is alsof u een bankdeposito in uw zak heeft om uw favoriete cryptocurrencies in op te slaan.

Het apparaat is goed ontworpen met een LED-display en een metalen behuizing waardoor het duurzamer aanvoelt in uw hand. Zoals de meeste hardwareportefeuilles, is het apparaat verbonden via USB en beschikt het over de Ledger Live-app om met het apparaat te communiceren.

De software-interface kan worden gebruikt om rekeningsaldi weer te geven en transacties uit te voeren. De software-app is intuïtief, gebruiksvriendelijk en perfect voor nieuwkomers. Over het algemeen is de Ledger Nano S een perfecte keuze voor beginners en bevat alle beveiligingsfuncties om uw crypto-activa tegen een aantrekkelijke prijs te beschermen.

Trezor T

Trezor T is een cryptohardwareportefeuille van de tweede generatie van Satoshi Labs. Satoshi Labs ontwikkelt sinds 2011 hardwareportefeuilles voor cryptovaluta en is een gerenommeerd en vertrouwd bedrijf. Het is een van de meest populaire oplossingen voor koude opslag tot nu toe en vaak in vergelijking met de Ledger-portefeuilles.

De Trezor T-portemonnee werkt met meerdere valuta’s en als wachtwoordbeheerder, tweefactorauthenticatieapparaat en andere handige functies. Een van de voordelen van de Trezor T is het digitale touchscreen, waardoor kleine fysieke knoppen overbodig zijn.

trezor t

Alle handelingen waarbij vertrouwelijke gegevens moeten worden ingevoerd, worden uitsluitend op het apparaatscherm uitgevoerd. U kunt er zeker van zijn dat niemand uw pincode of uw herstelzaadje zal zien.

Het Trezor Model T verlegt de grenzen van technologie en is gebaseerd op het zero-trust principe. Dat betekent dat elk onderdeel van een beveiligd systeem op een gegeven moment kan worden aangetast. Dit betekent dat als een deel van uw hardwareportefeuille wordt gecompromitteerd, uw cryptocurrencies volledig veilig blijven.

Trezor One

De Trezor One werd gelanceerd in augustus 2014 en was de eerste Bitcoin-hardwareportefeuille die veilige koude opslag bood met de flexibiliteit om gemakkelijk te vervoeren en uit te geven als een warme portemonnee.

Het bedrijf dat het product Trezor heeft opgericht, Satoshi Labs is een pionier in de Bitcoin-industrie. Het apparaat is voorzien van extra beveiligingsmaatregelen zoals pincodes en wachtwoordzinnen die deze hardware wallet een veilige keuze maken voor het beschermen van uw cryptocurrency-munten..

De Trezor ondersteunt meer dan 600 cryptocurrencies zoals:

 • BTC – Bitcoin
 • ETH / ETC – Ethereum / Ethereum Classic
 • NMC – Namecoin
 • LTC – Litecoin
 • DOGE – Dogecoin
 • ZEC – Zcash
 • STREEPJE – Dash

trezor een

Het apparaat heeft een kleine vormfactor waardoor u het gemakkelijk in uw zak kunt dragen. Het gemak van Trezor One stelt u in staat om gemakkelijk Bitcoin onderweg uit te geven. Het enige dat u hoeft te doen, is uw Trezor One op elke computer aansluiten en dat is alles!

De prijs van een Trezor One is betaalbaar en simpelweg een zeer goede hardware wallet voor alle soorten cryptocurrency-investeerders.

Sleutel bewaren

De KeepKey wallet werd uitgebracht in 2015 en later gekocht door Shapeshift. Het toestel is mooi vormgegeven en toch robuust van constructie voorzien van een groot scherm. Het toestel is een stuk groter dan de Ledger Nano X en ook de Trezor T.

Het is een gemakkelijk te gebruiken apparaat en heeft een betaalbare prijs. Crypto-gebruikers die op zoek zijn naar een combinatie van waarde en veiligheid bij het beheren van hun cryptocurrency-wallets, moeten de KeepKey overwegen.

keepkey portemonnee

De Keep Key-portemonnee biedt vergelijkbare beveiligingsfuncties als de Ledger- en Trezor-portefeuilles, maar ondersteunt niet zoveel cryptocurrencies.

Het is een ideale portemonnee als u meerdere cryptocurrencies bezit of een portfolio met digitale activa wilt opbouwen. Keep Key heeft misschien geen grote reputatie in vergelijking met Ledger en Trezor. Het is echter eenvoudig en gemakkelijk om een ​​apparaat te ontwerpen dat betaalbaar is.

Andere Bitcoin & Portefeuilles met cryptocurrency

Verschillende soorten portemonnees die verschillende functionaliteit bieden met verschillende niveaus van beveiliging, functies en prijs. Hier is een overzicht van elk type portemonnee.

Desktop Cryptocurrency-portefeuilles

Desktopportefeuilles zijn een downloadbare client in de vorm van een desktopapplicatie. De interface biedt rechtstreeks een verbinding met uw cryptocurrency. Desktopportefeuilles kunnen kwetsbaar zijn voor hackers die malware, keyloggers en social engineering (bijvoorbeeld phishing) gebruiken om gemakkelijk toegang te krijgen tot de wallet en deze in gevaar te brengen. Het wordt aanbevolen om gerenommeerde desktopportefeuilles te gebruiken, zoals Exodus en Lumi portemonnee.

Lumi portemonnee is een open-source intuïtieve app die geschikt is voor beginners en gevorderde gebruikers. Lumi is een niet-bewaarplichtige portemonnee, wat betekent dat de portemonnee geen privésleutels en geheugensteuntjes van gebruikers opslaat. De portemonnee ondersteunt duizenden tokens en populaire activa zoals BTC, ETH en een van de weinige wallets die EOS-tokens ondersteunt. Populaire DeFi-tokens kunnen in de Lumi-portemonnee worden geïntegreerd. De interface is zo ontworpen dat gebruikers verschillende opties voor portefeuillebeheer kunnen instellen en de gewenste instellingen kunnen kiezen.

Portefeuilles voor mobiele cryptocurrency

Net als bij desktopportefeuilles, met behulp van een mobiele portemonnee zoals Mycelium en Vertrouw op Wallet brengt hun eigen risico’s met zich mee, aangezien de privésleutels op het apparaat worden opgeslagen. Hoewel ze gebruiksgemak en gemak hebben, kunnen smartphones gemakkelijk verloren, gestolen of gecompromitteerd worden. De meeste smartphonegebruikers denken niet op dezelfde manier over telefoonbeveiliging als bij een pc.

Online cryptocurrency-portefeuilles

Toegankelijk via internet, online portemonnees zoals Blockchain sla uw cryptotransacties online op die worden gehost op servers buiten uw controle. Hoewel ze codering kunnen gebruiken, zijn ze kwetsbaar voor hacking.

Alle alternatieve (en goedkopere) methoden om Bitcoin te beveiligen hebben inherente risico’s en kwetsbaarheden. Elke investering moet veilig worden bewaard en de beste manier om uw Bitcoin veilig te houden, is door een hardwareportefeuille te gebruiken.

Papieren cryptocurrency-portefeuilles

Waarschijnlijk de laagste vorm van beveiliging, deze papieren portemonnee bestaat uit het opbergen van de openbare en privésleutels op een stuk papier (of iets dergelijks) en deze vervolgens op een veilige locatie te bewaren, zoals de gezinskluis. Deze methode om uw Bitcoin op te slaan is buitengewoon kwetsbaar voor schade, verloren gaan, gescheurd, vervaagd of per ongeluk weggegooid.

Gevolgtrekking

Door het beperkte aanbod van Bitcoin zijn digitale activa en andere cryptocurrencies de afgelopen jaren in populariteit toegenomen. Investeerders zijn op zoek naar veilige manieren om Bitcoin op te slaan. Een van de beste methoden om Bitcoin veilig te houden, is het gebruik van een hardware-portemonnee.

Uiteindelijk is elke belegger verantwoordelijk voor de beveiliging van digitale activa en ik hoop dat deze gids over de beste bitcoin- en cryptocurrency-hardwareportefeuilles nuttig was.

Like deze post? Vergeet niet om het te delen!

Als er andere cryptohardwareportefeuilles zijn die u door ons wilt laten beoordelen, laat dan een opmerking achter.

Hier zijn ook een paar andere met de hand geselecteerde artikelen die u vervolgens kunt lezen:

 • WazirX Review: Bitcoin, Trading & Vergoedingen
 • Hoe Ethereum (ETH) te kopen in Australië [voor beginners]
 • Plus500 Review: handelen in Crypto CFD’s, functies & Vergoedingen
 • 4 beste plaatsen om Tezos (XTZ) in te zetten & Verdien beloningen
 • 5 websites om Bitcoin te demonstreren met virtueel geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me