Lolli Review: Rewards-app om GRATIS Bitcoin te verdienen

Lolli is een opwindende nieuwe app die een nieuwe draai geeft aan de klantloyaliteitsindustrie waarmee dagelijkse shoppers tot 30% terug kunnen verdienen in Bitcoin. Het is voor iedereen een legitieme, veilige, eenvoudige en leuke ervaring om gratis Bitcoin te verdienen door te winkelen bij uw favoriete winkel.

Download de Lolli-app

Het werkt door klanten met Bitcoin te belonen door simpelweg te kopen bij ondersteunde winkels en retailers. U hoeft dus geen Bitcoin te kopen via een traditionele fiat-to-crypto-uitwisseling. De Lolli-app wordt ondersteund door verschillende bekende en populaire retailers die een percentage van de gekochte items terugbetalen in Bitcoin (BTC).

Deze recensie behandelt alles wat je moet weten over Lolli en hoe je Bitcoin kunt verdienen met cashback-apps door te doen waar je van houdt: online winkelen.

Lolli App Review: hoe Bitcoin te verdienen

Lolli is een loyaliteitsbeloningsprogramma om klanten aan te moedigen door te gaan met winkelen door een aantrekkelijke incentive aan te bieden, zoals Bitcoin. Royalty-programma’s zijn een trend die in opkomst is en dat blijkt uit het aantal klantenkaarten dat we in onze portemonnee of handtassen hebben.

Loyaliteitsprogramma’s zijn nu het cryptocurrency-rijk binnengegaan, waar loyale klanten kunnen worden beloond in Bitcoin. Het is mogelijk om zelfs rente te verdienen over uw cryptoportfolio met platforms zoals BlockFi.

Stel je voor dat je betaald wordt om online te winkelen. Beter nog, wat als u in Bitcoin zou kunnen worden betaald om online te winkelen zoals u normaal doet? Dat is Lolli, een Bitcoin-beloningsapplicatie waarmee mensen Bitcoin kunnen verdienen en bezitten wanneer ze online winkelen.

lolli winkelen

Hoe werkt Lolli?

Lolli werkt wanneer u winkelt op een van de partnersites, Lolli ontvangt een percentage van elk, een soort commissie voor het genereren van verkeer en verkopen aan de handelaar.

Een deel van de commissie die Lolli verdient, wordt gedeeld met de klant, betaald in Bitcoin en rechtstreeks naar uw Lolli-portemonnee gestuurd, die vervolgens kan worden overgebracht naar een hardware-portemonnee voor bewaring..

De beloning (%) van Bitcoin wordt bepaald door de deelnemende handelaren, niet door Lolli.

Loyaliteitsbeloningsprogramma’s zoals Lolli bestaan ​​al vele jaren. Het is een zeer succesvol marketingmodel dat shoppers aanmoedigt om te blijven doen waar ze van houden bij hun favoriete winkel.

De oprichters van Lolli zijn een stap verder gegaan om de kracht van Bitcoin te laten zien als een wereldwijde alternatieve valuta en universele opslag van waarde en willen deze met de wereld delen..


lolli hoe het werkt

Dit is perfect voor shoppers om betrokken te raken bij Bitcoin en cryptocurrencies die de activa nog niet bezitten.

Het is een overwinning voor de consument die een korting verdient door gratis Bitcoin te ontvangen en tegelijkertijd de doelstellingen van Lolli te bereiken om mensen zowel op te leiden als te belonen met de kracht van Bitcoin door online te winkelen..

Waarom zou u de Lolli-app gebruiken??

Het is een leuke en gemakkelijke manier om passieve Bitcoin te verdienen met Lolli tijdens het online winkelen. Het zal massale acceptatie van het digitale stimuleren en aanmoedigen om mogelijk te worden gebruikt als een beter alternatief voor het huidige financiële systeem.

De oprichters van Lolli beseffen dat niet alle mensen de capaciteit hebben om Bitcoin te kopen via een traditionele fiat-to-crypto-uitwisseling..

Om dit obstakel op te lossen, is Lolli ontwikkeld om het gemakkelijk te maken om Bitcoin te verdienen, bezitten en delen met zoveel mogelijk mensen. Het is niet nodig om u aan te melden voor een beurs en verificatiedocumenten te verstrekken die voor beginners misschien ontmoedigend klinken.

Hoe kan ik de Lolli-app krijgen?

De eenvoudigste manier om de Lolli-app te krijgen, is door de Lolli-browserextensie te downloaden die beschikbaar is voor zowel Chrome als Firefox. Volg gewoon deze instructies:

 • Bezoek de Lolli-website of klik op de knop hierboven
 • Klik op ‘Download Lolli voor Chrome’
 • Download en installeer de Lolli-extensie

lolli chroom

Zodra de Lolli Chrome-extensie is geïnstalleerd, zal deze u automatisch waarschuwen wanneer u een partnersite bezoekt en de potentiële Bitcoin-back schetsen waarvoor u in aanmerking komt.

Hoe de Lolli-app te gebruiken?

Volg deze stappen om aan de slag te gaan met de Lollo App:

 • Download de Lolli-browserextensie
 • Bezoek een van de partnerwinkels via de website of browserextensie
 • Activeer Lolli-waarschuwingen wanneer u een ondersteunde online winkel bezoekt

lolli-app

Zodra Lolli is geactiveerd, kunt u winkelen zoals u gewend bent. Zolang de bestelling in aanmerking komt, zal Lolli de aankoop volgen en Bitcoin naar uw Lolli-portemonnee sturen zodra Lolli door de handelaar is betaald, meestal nadat de terugbetalingsperiode van de handelaar is verstreken..

Met de Lolli-portemonnee kunt u verdiende Bitcoin opnemen op een bankrekening of hardwareportefeuille zodra uw saldo een minimum van $ 15 bereikt.

Waar te winkelen met Lolli?

Lolli werkt samen met meer dan 500 topmerken waarmee u tot 30% aan Bitcoin-beloningen kunt verdienen. Deze samenwerking met Lolli omvat verschillende van ‘s werelds grootste retailers die Bitcoin ondersteunen, zoals:

 • Walmart: tot 3,5% terug in Bitcoin
 • Macy’s: tot 5% terug in Bitcoin
 • Booking.com: tot 3,5% terug in Bitcoin
 • Nike: tot 3% terug in Bitcoin
 • Adidas: tot 7% ​​terug in Bitcoin
 • Sephora: tot 4,5% terug in Bitcoin
 • en vele anderen!

Het opwindende is dat Lolli bijna elke dag continu nieuwe retailpartners toevoegt. Retailers kunnen contact opnemen met Lolli om een ​​partner te worden om de ondersteuning van Bitcoin en de algemene cryptocurrency-technologieruimte te helpen verspreiden.

lolli merken

Veel Gestelde Vragen

Is Lolli veilig en beveiligd?

Ja, Lolli lijkt beveiliging zeer serieus te nemen door de modernste software en netwerkbeveiliging te gebruiken om ervoor te zorgen dat het saldo van klanten veilig is in de Lolli-portemonnee..

Is mijn personeelsinformatie veilig bij Lolli?

Lolli houdt NIET bij welke sites gebruikers bezoeken en verkoopt GEEN persoonlijk identificeerbare gegevens of informatie aan derden.

Welke browsers worden ondersteund door Lolli?

Lolli wordt momenteel ondersteund voor Chrome en Firefox. Het team achter Lolli wil Brave in de toekomst ondersteunen en is momenteel een niet-ondersteunde browser. Safari was voorheen een ondersteunde browser, maar vanwege recente wijzigingen aan de kant van Apple, wordt deze niet langer bijgewerkt.

Heeft Lolli een aangesloten of verwijzingsprogramma??

Ja, Lolli heeft een verwijzingsprogramma waarmee u Bitcoin kunt verdienen door uw verwijzingslink te delen. Elke partij komt in aanmerking voor $ 10 aan Bitcoin wanneer de verwezen shopper een item koopt bij een ondersteunde winkel met Lolli. Het enige dat u hoeft te doen, is de liefde verspreiden om gratis Bitcoin te verdienen.

Heeft Lolli een mobiele app?

Nee, Lolli heeft geen mobiele app. Er zijn plannen om in de nabije toekomst een mobiele app te lanceren. In de tussentijd moeten kopers de desktopversie gebruiken voor de beste ervaring.

Conclusie: Lolli is een geweldige manier om gratis BTC te verdienen

Om onze Lolli-recensie af te sluiten, is het een innovatieve en legitieme cryptocurrency-loyaliteitsapp waarmee gebruikers tot 30% terug kunnen verdienen in Bitcoin (BTC). Het is een teken van de groeiende acceptatie van cryptocurrencies die voor onze ogen een vlucht neemt.

Download Lolli

We verwachten dat een groeiend aantal gebruikers naar Lolli zal komen om op een leuke, gemakkelijke en eenvoudige manier meer Bitcoin te bemachtigen door te winkelen bij hun favoriete retailers. Lolli doet zijn best om Bitcoin met de wereld te delen.

Nog een paar gerelateerde artikelen om te lezen:

 • Bitcoins kopen met Amazon-cadeaubonnen – Supereenvoudig
 • Instars Review: is het legitiem? Hoe GRATIS Crypto te verdienen (2020)
 • Beste hardwareportefeuilles om uw Bitcoin op te slaan
 • Wie accepteert Bitcoin in 2019 – MASSIEVE lijst (24 grote bedrijven)
 • OKEx Review: beoordelen of het veilig is & Betrouwbaar?
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map