Bitcoin heeft de afgelopen 12 maanden een astronomische groei gekend met een toename van de wereldwijde acceptatie en geschiktheid als potentiële afdekking tegen inflatie. Door de piek in de vraag is de prijs van Bitcoin hoger dan $ 50.000 en hebben investeerders erover nagedacht wanneer is het juiste moment om Bitcoin te verkopen?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden, aangezien deze van verschillende factoren afhangt. We zullen u echter helpen bij het verstrekken van richtlijnen over hoe u uit Bitcoin kunt betalen wanneer de tijd rijp voor u is.

Beste uitwisseling voor

Al met al

swyftx Bezoek website

Beste uitwisseling voor

Veiligheid

coinspot Bezoek website

Beste uitwisseling voor

Mobiele app

coinjar Bezoek website

Beste uitwisseling voor

Beginners

digitale golf Bezoek website

Beknopte handleiding: Bitcoin verkopen in Australië


Volg deze stappen om Bitcoin om te zetten in contanten of cryptovaluta in Australië:

Waar Bitcoin te verkopen

De beste plaats om Bitcoin in Australië te verkopen, is door gebruik te maken van een digitaal valutaplatform dat in Australië wordt gereguleerd. De onderstaande tabel geeft een vergelijking van de beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië om uit Bitcoin te betalen op basis van onze beoordelingen.

De beste manieren om Bitcoin in Australië te converteren

Er zijn verschillende manieren waarop Australiërs Bitcoin kunnen verkopen, wat grotendeels afhangt van het feit of de klant BTC naar AUD wil converteren of Bitcoin wil verkopen om voor een andere munt te handelen. Elke methode om Bitcoin te verkopen zal bestaan ​​uit verschillende inspanningsniveaus en kosten waarmee rekening moet worden gehouden voordat een transactie wordt uitgevoerd.

Dit zijn de meest gebruikelijke methoden om Bitcoin te verkopen om contant geld of cryptovaluta te ontvangen:

Verkoop Bitcoin met behulp van een uitwisseling

Het aanmaken van een account bij een gereguleerde en betrouwbare beurs in Australië is de veiligste en beste manier om Bitcoin om te zetten in AUD. Met de uitwisseling kunnen gebruikers Bitcoin storten in een beveiligde portemonnee die vervolgens kan worden omgezet in contanten en kan worden opgenomen op een bankrekening.

swyftx verkopen

Crypto-uitwisselingen kunnen ook worden gebruikt om Bitcoin om te zetten in andere digitale valuta, zoals Ethereum, Litecoin, XRP of andere altcoins. Het gebruik van een lokale beurs biedt het individu de flexibiliteit om Bitcoin onmiddellijk in contanten of een andere crypto te verkopen wanneer de prijs een gewenste waarde heeft..

Volg deze stappen om Bitcoin aan crypto te verkopen:

Samengevat zijn hier de voor- en nadelen van het gebruik van een exchange om BTC naar AUD te converteren.

Voordelen

 • Beurzen hebben een hoog handelsvolume en een hoge liquiditeit om de betere conversieprijzen te bieden
 • Neem binnen 24 uur Australische dollars (AUD) rechtstreeks op bij een lokale bank
 • Genereer automatische belastingrapporten om ATO op de hoogte te stellen van vermogenswinst
 • 24/7 klantenservice

Nadelen

 • Moet identificatiedocumenten overleggen om de identiteit te bewijzen

Verkoop Bitcoin Cash in de hand

Bitcoin kan persoonlijk voor contant geld worden verkocht met een vertrouwde vriend of familielid die dat wel is bereid te betalen met Australische dollars. Een portemonnee voor een mobiele telefoon of laptop is vereist om de Bitcoins naar het adres van de koper te sturen en om de transactie op de blockchain te bevestigen.

Verkoop Bitcoin met behulp van een peer-to-peer-handelsplatform

Peer to Peer (P2P) uitwisselingen zoals Paxful brengen gewillige kopers en verkopers op internet met elkaar in contact. Verkopers kunnen hun bestelling adverteren op een P2P-beurs en de geprefereerde betaalmethode om geld in AUD te ontvangen. Deze platforms vereisen niet altijd dat de koper of verkoper de ID-verificatie voltooit. Gebruik echter een escrow-service om ervoor te zorgen dat de transactie aan beide kanten is voltooid voordat de Bitcoin wordt vrijgegeven.

paxfull

Zet Bitcoin om in cadeaubonnen en geef uit

Bitcoin-eigenaren die willen uitbetalen en anoniem willen blijven, kunnen Bitcoin omzetten in een cadeaubon met behulp van een P2P-platform. De betalingsmethode is niet gebruikelijk, dus er zijn beperkte mogelijkheden om een ​​koper te vinden. Er zijn websites zoals Bitrefill die Bitcoin accepteren als betaling om een ​​cadeaubon te kopen die vervolgens als geld kan worden uitgegeven.

Geld opnemen van Bitcoin-geldautomaat

Bitcoin-geldautomaten kunnen worden gebruikt om Bitcoin om te zetten in AUD door het activum over te dragen naar het Bitcoin-portefeuilleadres van de machine. De omrekeningskoersen en vergoedingen zijn over het algemeen hoger is echter een optie voor individuen die geen gebruik willen maken van een digitaal valutaplatform.

Betaal rekeningen met Bitcoin

Cryptocurrency-platforms zoals Digital Surge bieden hun gebruikers de mogelijkheid om rekeningen te betalen met Bitcoin. Dit betekent dat de eigenaren hun Bitcoin-bezit niet in contanten hoeven te liquideren om te besteden aan de dagelijkse kosten van levensonderhoud. Het platform kan gebruikt worden betalen elke Australische rekening of creditcard verklaring met behulp van Bitcoin (BTC).

Geef Bitcoin uit met een Crypto-betaalpas

Er zijn verschillende Bitcoin-kaarten op de markt waarmee beleggers BTC kunnen uitgeven (in plaats van het tegen contant geld te verkopen) bij elke online handelaar, winkel, winkel en geldautomaat die een betaalpas accepteert. Platformen zoals Coinbase, Binance en Crypto.com bieden VISA-betaalpassen aan die kunnen worden gebruikt om goederen en diensten te kopen. De kaart zal automatisch de opgeslagen Bitcoin verkopen in de geaccepteerde fiatvaluta (bijvoorbeeld AUD).

binance visakaart

Leen Bitcoin om een ​​contante lening in AUD te krijgen

Deze methode is geschikt voor personen die Bitcoin voor geld moeten verkopen om hun dagelijkse levensonderhoud te betalen. Uitleen- en leenplatforms zoals BlockFi en Nexo stellen Bitcoin-houders in staat hun BTC uit te lenen in ruil voor een contante lening. Lees ons artikel over de beste uitleenplatforms om rente op crypto te verdienen voor meer informatie.

Beste crypto-uitwisselingen om BTC aan AUD te verkopen

Onze beoordeling en beoordeling van de beste uitwisselingen in Australië om geld uit Bitcoin te halen, is gebaseerd op belangrijke factoren zoals gebruiksgemak, reputatie, vergoedingen, beveiliging en live ondersteuning.

Swyftx

Swyftx is onze best beoordeelde beurs voor verkoop Bitcoin in AUD of andere cryptocurrencies. Het platform aanbiedingen de meeste crypto-activa in Australië die kan worden verhandeld voor Bitcoin. Individuen kunnen Bitcoin aan AUD verkopen en rechtstreeks opnemen bij een bank.

De opname duurt tussen de 1 en 3 werkdagen. Andere geweldige functies, zoals een mobiele app en een belastingcalculator om te helpen bij het aangeven van eventuele meerwaarden.

swyftx website

Kenmerken:

 • Gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling in Australië
 • Lage en transparante handelskosten met kleine spreadkosten
 • Hoge liquiditeit om de beste markttarieven te verkrijgen om BTC te verkopen

 • Genereer een belastingrapport over cryptovaluta
 • Dagelijkse opnamelimiet van $ 20.000 die kan worden verhoogd
 • 24/7 live chat-bot

Ga naar de site

algemeen

5/5

Swyftx-recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Swyftx

Binance

Binance-uitwisseling die een plaats biedt om meer dan 200 cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen. Het platform biedt directe AUD-opnames via PayID / Osko (NPP-betalingen) en wordt ondersteund door meer dan 100 Australische banken en financiële instellingen. Binance is een van de goedkoopste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië met handelskosten tussen 0% en 0,1%.

binance

Kenmerken:

 • Toonaangevende cryptocurrency-uitwisseling ter wereld
 • Ondersteund door verschillende Australische banken en instellingen
 • Onmiddellijke opnames voor banken die NPP en PayID ondersteunen
 • Laagste transactiekosten tussen 0% en 0,1%
 • Hoogste handelsvolume en liquiditeit om de beste prijzen te verkrijgen
 • Uitgebreide how-to-gidsen om te helpen bij opnames

Ga naar de site

algemeen

4.8 / 5

Binance-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Binance

Coinspot

CoinSpot is opgericht in 2013 en heeft een solide reputatie en betrouwbaar imago opgebouwd voor een Australisch cryptocurrency-platform. De uitwisseling is gericht op het helpen van nieuwkomers om Bitcoin en cryptocurrency in Australië te verkopen in AUD. Coinspot is van oudsher een van de beste plaatsen om Bitcoin te verkopen in de afgelopen jaren.

coinspot website

Kenmerken:

 • Eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken uitwisseling om Bitcoin te verkopen
 • Meer dan 200 cryptocurrency-munten om te kopen, te verhandelen en te verkopen
 • OTC en ondersteuning voor Australische Super Fund-investeerders
 • Ruil alleen in Australië om te voldoen aan ISO-veiligheidsnormen
 • Stort met POLi, PayID, BPAY en contant bij de plaatselijke nieuwsdienst
 • Responsief klantenserviceteam

Ga naar de site

algemeen

4,6 / 5

Coinspot recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Coinspot

Digitale piek

Digital Surge is een Australische crypto-uitwisseling die een snelle en gemakkelijke manier biedt om digitale valuta aan AUD te verkopen. Het platform heeft zich gericht op het bieden van een beginnersvriendelijke uitwisselingswebsite voor alledaagse Australiërs om uit crypto-activa te verzilveren.

De lokale centrale is gericht op eenvoud die begint bij het verificatieproces dat is geautomatiseerd. Dat betekent dat gebruikers in een paar stappen snel en gemakkelijk digitale valuta kunnen verkopen.

website voor digitale surge

Kenmerken:

 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform voor kopers en verkopers
 • Gereguleerde cryptocurrency-uitwisselingsaccount
 • Koop, verkoop en betaal rekeningen met Bitcoin
 • Een vast bedrag van 0,5% transactiekosten
 • Ondersteunt PayID, POLi en BPAY stortingsmethoden
 • Ondersteuningsteam 24/7 beschikbaar

Ga naar de site

algemeen

4,5 / 5

Digital Surge-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Digital Surge

CoinJar

CoinJar is een vertrouwde crypto-uitwisseling in Australië en ook een van de langstlopende digitale valuta-uitwisselingen. Met CoinJar kunnen gebruikers digitale activa verkopen. Met meer dan 400.000 gebruikers en meer, is CoinJar-uitwisseling een van de beste plaatsen om Bitcoin te verkopen die geschikt is voor zowel beginners als ervaren beleggers.

coinjar

Kenmerken:

 • Makkelijk te gebruiken, eenvoudige en innovatieve cryptocurrency-producten
 • Vertrouwde en gereguleerde Bitcoin-uitwisseling in Australië

 • Betrouwbare en veilige cryptohandel-app
 • Mobiele handelsapp om cryptocurrencies te kopen en verkopen
 • Verkoop crypto en trek je terug naar een bank
 • Klantenservice 24/7 beschikbaar

Ga naar de site

algemeen

4,3 / 5

CoinJar recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Coinjar

Onafhankelijke reserve

Independent Reserve is een populaire uitwisseling onder cryptocurrency-handelaren over de hele wereld die concurrerende vergoedingen en ondersteuning biedt voor traditionele fiat-valuta’s zoals de Australische dollar (AUD), Nieuw-Zeelandse dollar en de Amerikaanse dollar..

onafhankelijke reservewebsite

Kenmerken:

 • Gerenommeerde en vertrouwde Australische cryptocurrency-uitwisseling
 • Op niveaus gebaseerde vergoedingsstructuur die afneemt met het verhandelde volume
 • Fondsen worden gedekt door een verzekeringsmaatschappij
 • Belastingcalculator / calculator van topfirma KPMG
 • Geen AUD-opnamekosten
 • Veilig platform om geld vast te houden

Ga naar de site

algemeen

4.1 / 5

Onafhankelijke reserve-evaluatie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Independent Reserve

Hoe u de beste plaats kiest om Bitcoin te verkopen

Het vinden van de beste manier om Bitcoin te verkopen, hangt af van de individuele omstandigheden op dat moment. Er is niet één beste methode, maar bij het beslissen waar hij wil verkopen, moet de belegger zich afvragen:

 • Moet ik Bitcoin verkopen aan AUD of een andere cryptocurrency??
 • Wil ik nu Bitcoin verkopen of wachten op een hogere prijs?
 • Hoe wil ik de betaling ontvangen??
 • Moet ik Bitcoin onmiddellijk verkopen en hogere kosten betalen of een limietorder gebruiken??
 • Hoeveel ben ik bereid te betalen in ruilkosten?

Om te helpen bij de beslissing, moet de persoon rekening houden met de volgende criteria wanneer hij besluit om een ​​crypto-exchange te gebruiken om geld op te nemen en te ontvangen bij een Australische bank.

Bekijk de prijzen

Bekijk de prijzen tussen de best beoordeelde beurzen in Australië om te zien welk platform de beste prijzen en laagste spreads biedt. Dit kan worden bevestigd door te kijken naar het verschil tussen de bied- en laatprijs. Een grotere kloof betekent dat er een premie is die een spread wordt genoemd en die de hoeveelheid AUD die wordt ontvangen bij de verkoop van Bitcoin zal verminderen.

Handel & Opnamekosten

Twee kosten waarmee rekening moet worden gehouden, zijn de conversie- en opnamekosten. De handelskosten zijn de kosten om de transactie uit te voeren en kunnen variëren tussen 0,1% en 1% per verkooporder. Het is belangrijk om ook de spread (zoals hierboven vermeld) te checken bij het bepalen wat het goedkoopste platform is. Voor opnames naar een bankrekening kan er soms een kleine vergoeding worden gevraagd.

Typen uitbetaling & Grenzen

Voor individuen die Bitcoin liever in contanten verkopen, controleert u of de uitwisseling geldopnames naar een Australische bankrekening ondersteunt. Niet alle beurzen ondersteunen opnames van fiat-valuta of naar een bankrekening. Voor vermogende beleggers is de maximale dagelijkse opnamelimiet een belangrijk aspect bij het kiezen van een beurs. Het opnamebedrag per periode van 24 uur kan meestal worden verhoogd met aanvullende verificatie.

Klantenservice

Geld opnemen van een beurs kan voor beginners een uitdagend proces zijn. Hoewel de meeste uitwisselingen een sectie voor klantenondersteuning bieden met veelgestelde vragen en handleidingen, moet u controleren of er een livechatfunctie of een direct e-mailadres is.

Beoordelingen & Sociale media

Feedback van andere investeerders kan een krachtig hulpmiddel zijn om inzicht te geven in hun ervaring met de uitwisseling. Controleer sociale mediaplatforms zoals Facebook en Twitter, evenals geloofwaardige forums zoals Bitcointalk.org.

Veel Gestelde Vragen

Kunt u Bitcoin voor echt geld verkopen??

Bitcoin kan worden verzilverd in fiat-valuta zoals USD, AUD, EUR en GBP met behulp van een wisselkantoor om als echt geld uit te geven. De beste methode om Bitcoin te verkopen, is het gebruik van een cryptocurrency-uitwisseling die de lokale valuta ondersteunt zonder kosten om op een bankrekening op te nemen.

Wanneer is de beste tijd om Bitcoin te verkopen??

Weten wanneer je Bitcoin moet verkopen, is een van de moeilijkste dingen om te weten, omdat er geen goed of fout antwoord op deze vraag is. Het hangt af van uw financiële situatie, risicobereidheid en welke prijs u ervoor hebt betaald.

Om uw fiatwinst te maximaliseren, moet u laag kopen en hoog verkopen. Wees dus niet bang om winst te nemen als u het geluk had om tijdens de dip te kopen. Onthouden, Bitcoin is een zeer volatiel bezit daarom waarschuwen we alle investeerders om nooit meer te riskeren dan u zich kunt veroorloven te verliezen.

Wat is de snelste manier om Bitcoin te verkopen?

De snelste manier om Bitcoin in contanten of een andere cryptocurrency te liquideren, is op een handelsplatform. Crypto-handelsplatforms bieden een hoge liquiditeit om Bitcoin om te zetten in fiat-valuta of altcoins. Zodra een account is aangemaakt en de ID van de gebruiker is geverifieerd, kan Bitcoin vrijwel onmiddellijk worden gestort en verkocht.

Waarom kan ik geen Bitcoin verkopen en uitbetalen??

Het is belangrijk om te controleren of de beurs de verkoop van Bitcoin aan fiat-valuta toestaat, aangezien niet alle wereldwijde handelsplatforms in elk land worden ondersteund vanwege regelgeving. Verder is er elke beurs die verschillende opnamemethoden, dagelijkse limieten en vergoedingen kan bieden.

Kan ik Bitcoin op Coinbase in Australië verkopen??

Met Coinbase kunnen inwoners van Australië Bitcoin kopen met een betaalpas biedt niet de mogelijkheid om Bitcoin terug te verkopen aan AUD. Bitcoin-eigenaren in Australië die Coinbase hebben gebruikt, moeten het activum overboeken naar een lokale beurs die opnames naar een Australische bankrekening ondersteunt.

Gevolgtrekking

We hopen dat deze gids nuttig was om uit te leggen hoe je Bitcoin in contanten of cryptovaluta kunt verkopen. Onthoud gewoon dat alle winsten die u behaalt als gevolg van de verkoop van Bitcoin, moeten worden geregistreerd onder de regels voor vermogenswinstbelasting (CGT). Het is dus een goed idee om Swyftx en Independent Reserve te gebruiken om geld op uw rekening op te nemen, aangezien ze allebei een zeer handige belastingcalculator hebben..

digitale golf

Nog een paar gerelateerde artikelen om te lezen:

 • 5 websites om Bitcoin te demonstreren met virtueel geld
 • Hoe Bitcoin te kopen in Australië (4 eenvoudige stappen)

 • Beste cryptomargehandeluitwisselingen (vergeleken)
 • Top 10 veelgestelde vragen over crypto-belasting in Australië (dat kan u geld besparen)
 • 4 Beste Crypto-diagramsites voor Altcoin-handelaren

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me