Ben je een beginner die je afvraagt hoe om Bitcoin (BTC) te kopen in Australië maar weet je niet waar je moet beginnen? Als dit het geval is, laat deze gids u zien hoe gemakkelijk het is om Bitcoin te kopen. Sommige beurzen hebben een Bitcoin-portemonnee nodig voordat u Bitcoin kunt kopen. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste bitcoin-hardwareportefeuilles voordat u aan de slag gaat.

Beste uitwisseling voor

Al met al

swyftx Bezoek website

Beste uitwisseling voor

Veiligheid

coinspot Bezoek website

Beste uitwisseling voor

Mobiele app

coinjar Bezoek website

Beste uitwisseling voor

Beginners

digitale golf Bezoek website

Hoe Bitcoin te kopen in Australië

Als u Bitcoin wilt kopen, volgt u deze stappen om aan de slag te gaan:


Hoe Bitcoin in Australië te krijgen

In Australië zijn er verschillende manieren waarop inwoners Bitcoin kunnen kopen. Elke methode omvat verschillende risico’s en vergoedingen waarmee rekening moet worden gehouden voordat een transactie wordt uitgevoerd om met AUD in Bitcoin te investeren.

Gebruik een Bitcoin Exchange

Bitcoin- en crypto-uitwisselingen zijn online website of handelsapps die toegankelijk zijn voor individuen via een internetverbinding. Deze platforms zijn sterk gereguleerd en stellen gebruikers in staat stort geld in AUD en converteer naar Bitcoin.

swyftx

ontvang $ 10 gratis BITCOIN wanneer u een account aanmaakt en verifieert

BEOORDELING

5/5

Ontvang $ 10 BTC

Als u een exchange gebruikt om Bitcoin te kopen, is ID-verificatie vereist om te voldoen aan de Australische wetgeving. Onze best beoordeelde platforms om Bitcoin te kopen, staan ​​hieronder vermeld. Lees ons artikel over de beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië.

Koop met contant geld

Wissel contant geld in voor Bitcoins met een vertrouwde vriend of familielid die bereid is Bitcoin te kopen en verkopen. Het voordeel van het persoonlijk krijgen van Bitcoin is dat de koper hoeft geen account aan te maken bij een beurs en volledige identiteitsverificatie. Het kan echter een lastig proces zijn om te voltooien en aan te bevelen dat een portemonnee voor een mobiele telefoon of laptop wordt gebruikt om de succesvolle overdracht van Bitcoin te bevestigen.

Gebruik een peer-to-peer-uitwisseling

Peer to Peer (P2P) -uitwisselingen werden enkele jaren geleden vaak gebruikt om Bitcoin te kopen vóór de noodsituatie van gecentraliseerde uitwisselingen. Platforms zoals Paxful brengen bereidwillige kopers en verkopers van over de hele wereld met elkaar in contact.

paxfull

Omdat deze services afhankelijk zijn van vertrouwen tussen de koper en de verkoper, gebruikt Paxful een escrow-service om ervoor te zorgen dat de transactie door beide partijen wordt uitgevoerd. Bitcoin wordt vastgehouden door de site en vrijgegeven aan de koper zodra de betaling voor de Bitcoin is geverifieerd. P2P-uitwisselingen kunnen worden gebruikt als u Bitcoin anoniem wilt kopen en verkopen, maar de handelskosten zijn hoger.

Ruil een cadeaubon in

Verschillende beurzen accepteren een breed scala aan betalingsvormen, zoals prepaidkaarten, cadeaubonnen van iTunes, Amazon en vele anderen. Deze kaarten kunnen worden verhandeld op de beurs voor digitale valuta’s zoals Bitcoin. Beurzen zoals Paxful accepteren Amazon-cadeaubonnen om Bitcoin te kopen. Opgemerkt moet worden dat de vergoedingen hoger kunnen zijn dan bij gebruik van een traditionele methode.

Gebruik Bitcoin ATM

Bitcoin-geldautomaten (ATM) bevinden zich voornamelijk aan de oostkust van Australië in de grootstedelijke steden, die investeerders een middel bieden om koop Bitcoin rechtstreeks bij een geldautomaat. Het proces is vergelijkbaar met het gebruik van een geldautomaat om geld op te nemen en er is een groeiend aantal geldautomaten dat kan worden gevonden met behulp van een service zoals Coinatmradar.

De beste manier om Bitcoin te kopen

De geprefereerde methode om Bitcoin te verkrijgen is om gebruik een gereguleerde en vertrouwde beurs die BTC aanbiedt en AUD-betalingen accepteert. Hier zijn een paar voor- en nadelen van het kopen van Bitcoin met een uitwisseling.

Voordelen

 • Australische beurzen moeten voldoen aan de AML / CTF-rapportageverplichtingen die worden afgedwongen door AUSTRAC
 • Koop / verkoop Bitcoin rechtstreeks van de beurs met Australische dollars
 • Ondersteunt lokale methoden om AUD te storten, zoals POLi, PayID en BPAY
 • Lokale klantenservice waarmee u gemakkelijker in contact kunt komen

Nadelen

 • Moet identificatiedocumenten overleggen om de identiteit te bewijzen voordat hij een aankoop doet
 • Australische beurzen kunnen een lagere liquiditeit hebben in vergelijking met buitenlandse beurzen, wat betekent dat de spreads hoger kunnen zijn
 • Innovatieve producten en diensten die op wereldwijde beurzen worden aangeboden, zijn niet beschikbaar op Australische beurzen

Hoe een Bitcoin Exchange te gebruiken

De meest populaire en veiligste methode om Bitcoin te kopen, is het gebruik van een gereguleerde en vertrouwde cryptocurrency-uitwisseling in Australië om AUD om te zetten in BTC. Hier is een stapsgewijze handleiding waarin wordt uitgelegd hoe u Bitcoin kunt kopen met Swyftx.

1. Maak een account aan bij het Australische Bitcoin-platform

Bezoek de website en klik op het "Aanmelden" knop die naar de registratiepagina leidt. Voer uw e-mailadres in, stel een wachtwoord in, voer uw naam en telefoonnummer in. Klik "Mee eens" naar de algemene voorwaarden en klik op "Maak mijn account".

2. Verifieer identiteit & Activeer 2FA

Navigeer naar de zijbalk aan de linkerkant en klik "Profiel" ga dan onder uw naam naar "Verificatie". Er verschijnt een online formulier om uw gegevens in te voeren, wat enkele minuten duurt. Zodra u alle ID-verificatiestappen heeft voltooid, activeert u tweefactorauthenticatie die een extra beveiligingslaag toevoegt om het accountgeld te beschermen. Ga naar het "Over" pagina en klik "MFA instellen" en volg de instructies om de Google Authenticator-app op uw smartapparaat te installeren. Voer het token in dat verschijnt nadat u de QR-code heeft gescand.

3. Stort AUD

De volgende stap is om op het "Stort AUD" link op de linkerzijbalk. Hier kunt u het aantal Australische dollars kiezen dat u wilt storten. Zodra u zich op de stortingspagina bevindt, kunt u uw Swyftx-account financieren met Australische dollars (AUD) met PayID (instant) of BPAY (binnen dezelfde werkdag).

4. Koop Bitcoin

Nu uw account is geverifieerd en u AUD heeft gestort, kunt u Bitcoins kopen. Klik op om te beginnen "Handel" op de linkerzijbalk. Dit zal de "Middelen" lijst waar u Bitcoin kunt zoeken en selecteren. Selecteer hoeveel AUD u wilt uitgeven en klik "Direct kopen". Het Bitcoin-bedrag wordt gekocht, weergegeven in uw handelsgeschiedenis en opgeslagen in de Swyftx-portemonnee.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen in Australië zijn hetzelfde.

VERGELIJK 10 BESTE BITCOIN-UITWISSELINGEN

Nu vergelijken!

Waar u op moet letten bij een Bitcoin Exchange

Met zoveel beschikbare opties om uit te kiezen, kan het voor beginners een moeilijke taak zijn om te weten welk platform ze moeten gebruiken. Voordat u begint met het kopen van Bitcoin, zijn hier een paar belangrijke overwegingen waarmee u rekening moet houden bij het vergelijken van uitwisselingen.

 • Betrouwbaar en gereguleerd: Het gebruik van een lokale beurs is een slimme beslissing bij het kopen of verkopen van Bitcoins. In Australië gevestigde platforms moeten voldoen aan strikte wet- en regelgeving die van toepassing is op de digitale valuta-industrie. Deze uitwisselingen hebben ook een reputatie opgebouwd in de lokale gemeenschap als betrouwbare en veilige plaatsen om Bitcoin te kopen.
 • Beginnersvriendelijk & makkelijk te gebruiken: Zoek naar een beurs die snelle en gemakkelijke AUD-stortingen mogelijk maakt en een mobiele app om op elk moment en op elke plaats Bitcoin te kopen.
 • Stortingsmethoden: Zoek een beurs die voorkeursstortingsopties biedt, zoals PayID, POLi, creditcard- of bankpasaankopen om Bitcoin te kopen. Niet alle beurzen bieden dezelfde betaalmethoden om AUD-geld te storten en hebben beperkingen op het minimum- en maximumbedrag dat per 24 uur kan worden gestort.
 • Ondersteunde cryptocurrencies: Bitcoin is algemeen beschikbaar op de overgrote meerderheid van digitale valutaplatforms. Als u echter op zoek bent naar een bundel met andere exotische digitale activa met Bitcoin, controleer dan of het platform de handelsparen aanbiedt.
 • Wallet-beveiliging: Het risico van online oplichting, fraude en diefstal is een groot probleem in de blockchain-gemeenschap, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de uitwisseling beveiligingsfuncties en ‘bank-achtig’ bevat om fondsen te beschermen die op de uitwisseling zijn opgeslagen. Veel voorkomende beveiligingsmaatregelen zijn onder meer cold wallet-opslag, een intrekkingsproces met meerdere handtekeningen en tweefactorauthenticatie.
 • Vergoedingen: Er zijn verschillende kosten waarmee u rekening moet houden bij het gebruik van een crypto-uitwisseling, zoals het storten van AUD, het opnemen van contant geld of cryptovaluta en het verhandelen tussen activa. Beurzen kunnen ook een spread fee in rekening brengen, wat vaak een ‘verborgen kost’ is en niet volledig bekendgemaakt. In wezen is het het verschil tussen de bied- en laatprijs op de markt.
 • Klantenservice: Verken de website om te zien welke communicatiemethoden beschikbaar zijn om gebruikers te ondersteunen die advies voor probleemoplossing of hulp bij de uitwisseling nodig hebben. Sommige uitwisselingen bieden ook uitgebreide FAQ’s en handleidingen, wat handig is voor beginners.
 • Beoordelingen: Zoeken naar online uitwisselingsrecensies, forumcommentaar en berichten op sociale media is een geweldige manier om te zien welke ervaring andere investeerders en handelaren hebben gehad met het platform.

Hoe u voor Bitcoin betaalt

Wist u dat u geen volledige Bitcoin (BTC) hoeft te kopen om het bezit te bezitten? U kunt een fragment van de cryptocurrency kopen via een exchange. Hoewel het in eerste instantie intimiderend kan lijken, is kopen en verkopen via een beurs eenvoudig. Hier zijn de gebruikelijke manieren om Bitcoin te kopen, die elk hun voor- en nadelen hebben.

Koop Bitcoin met een bankoverschrijving

U kunt Bitcoin kopen via bankoverschrijving (EFT) via NPP-, PayID- of POLi-betalingen met behulp van een gereguleerde cryptocurrency-exchange in Australië. Deze overdrachten zijn over het algemeen meestal gratis en vrijwel direct binnen hetzelfde bedrijf dag afhankelijk van de bank. De meeste Australiërs zullen bekend zijn met het gebruik van een online bankoverschrijving via hun online bankrekening.

Beurzen in Australië die deze vormen van bankstortingen accepteren als betalingsoptie zijn onder meer Swyftx, Independent Reserve, Coinspot, CoinJar en Binance.

Voor het overmaken van geld vanaf een buitenlandse bankrekening wordt over het algemeen een externe dienst zoals SWIFT gebruikt om de internationale overboeking te verwerken. SWIFT-betalingen duren langer om te verwerken en kunnen hoge kosten en omrekening van vreemde valuta met zich meebrengen in vergelijking met het gebruik van een binnenlandse bankoverschrijving.

Koop Bitcoin met een contante storting

Uitwisselingen zoals CoinJar en Coinspot stellen gebruikers in staat om Bitcoin te kopen met een contante storting in Australië. Er is een extra vergoeding van 1,5% tot 2,5% om deze optie te gebruiken in vergelijking met PayID en POLi. Er is een algemene misvatting dat het betalen voor Bitcoin met contant geld anoniem is. Dit is niet waar (in ieder geval in Australië), aangezien gebruikers nog steeds identiteitsverificatie moeten verstrekken met een contante storting via de centrale volgens strikte voorschriften.

Het proces van het gebruik van een storting in contanten om BTC te kopen duurt langer omdat de belegger de QR-code van de beurs moet verkrijgen en deze naar een ondersteunde kiosk moet brengen om de betaling te voltooien. De gekochte Bitcoin wordt meestal binnen een dag naar het opgegeven BTC-adres verzonden.

Koop Bitcoin met een creditcard of betaalpas

Australische banken staan ​​klanten dit momenteel niet toe koop Bitcoin met een creditcard. Een alternatief voor het gebruik van een creditcard is een bankkaart die wordt ondersteund door bepaalde Australische banken en instellingen. Het wordt aanbevolen om bij uw financiële instelling of kaartuitgever te informeren of u BTC kunt kopen met een creditcard en / of bankpas..

Handelaren kunnen ook een account aanmaken bij wereldwijde beurzen zoals CEX.IO, Coinbase, Binance en Changelly, waardoor de aankoop van Bitcoin en andere digitale valuta met een creditcard en spaarkaart mogelijk is. De Bitcoin kan vervolgens worden overgebracht naar een hardware wallet of een Australische beurs om te verhandelen, op te slaan of terug te verkopen aan AUD. Kaartaankopen zijn een veilige en gemakkelijke manier om een ​​Bitcoin-aankoop te doen, hoewel de kosten in sommige gevallen oplopen tot 5% bovenop de transactiekosten..

Koop Bitcoin met PayPal

PayPal is een populaire betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt en de afgelopen jaren veel werd gebruikt om Bitcoin (BTC) aan te schaffen. eToro en Paxful zijn een van de weinige beurzen ter wereld die PayPal nog steeds accepteren als stortingsmethode. Deze betalingsoptie heeft gevallen uit de gratie vanwege terugboekingen en hogere kosten.

Koop Bitcoin met BPAY

Met uitwisselingen zoals Digital Surge kunnen gebruikers AUD in de online portemonnee storten met behulp van een BPAY-betaling om Bitcoin te kopen. Deze methode is over het algemeen langzamer en kan leiden tot extra toeslagen.

Koop Bitcoin met Afterpay

Afterpay is een service in Australië waarmee klanten nu artikelen kunnen kopen en later kunnen betalen. Voor zover wij weten, zijn er momenteel Nee cryptocurrency uitwisselingen in Australië die Afterpay ondersteunen als middel om BTC of andere digitale valuta te kopen.

Koop Bitcoin met cryptocurrency

Cryptocurrency-handelsbeurzen en crypto-swapplatforms stellen gebruikers in staat om altcoins zoals Ethereum, Litecoin, Cardano en Tron om te zetten in Bitcoin. Het proces voor investeerders die Bitcoin willen kopen met behulp van cryptocurrency, kan in een paar stappen worden voltooid. Het omvat het overbrengen van de altcoin naar een beurs en het verkopen voor Bitcoin.

Populaire beurzen in Australië om Bitcoins te verhandelen zijn Binance en BTC-markten. Controleer voordat u het gebruikt of het platform het digitale activum ondersteunt dat u in Bitcoin wilt omzetten en controleer de stortings-, opname- en handelskosten.

Koop Bitcoin anoniem

Uitwisselingen in Australië die fiat-valuta accepteren in ruil voor een cryptocurrency-activum zoals Bitcoin, vereisen dat u uw identiteit verifieert door een identificatie-verificatieproces te voltooien. Dit omvat het indienen van persoonlijke documentatie bij de uitwisseling om deze te beoordelen en goed te keuren. Dit is in overeenstemming met strikte regels en wetten. Als u Bitcoins koopt zonder een spoor na te laten, is de beste manier om dit te doen betaal persoonlijk met contant geld of gebruik een prepaid cadeaukaart op een peer-to-peer-uitwisseling.

Waar Bitcoin op te slaan in Australië

Als u Bitcoin heeft gekocht en deze momenteel op een cryptocurrency-exchange opslaat, loopt het eigendom van uw Bitcoin-investering het risico van diefstal en frauduleuze activiteiten. De veiligste en De veiligste plek om gekochte Bitcoins op te slaan, is door je terug te trekken in een hardware wallet zoals een Ledger Nano X en houd deze in uw bezit.

De apparaten zijn kleine compacte portemonnees die de gecodeerde privésleutels opslaan die toegang geven tot Bitcoin. Toegang tot de Bitcoins kan worden hersteld als de portemonnee verloren of gestolen is met behulp van een herstelzin.

Talrijke uitwisselingen omvatten beveiligde portefeuilles en online versies van derden. In onze ervaring is de veiligste methode tegen oplichting en diefstal het onder controle houden van de privésleutels met behulp van een betrouwbare hardware-portemonnee. We hebben de beste Bitcoin-hardwareportefeuilles beoordeeld en bevelen de Nano Ledger- en Tezor-wallets aan.

Geschiedenis van de adoptie van Bitcoin in Australië

Bitcoin wordt steeds meer gebruikt als betaalmethode in Australië, omdat blockchain steeds meer wordt geaccepteerd, mensen nieuwsgierig worden naar transacties zonder tussenkomst van de bank of de overheid en lage kosten. Australiërs kunnen alles voor de dag kopen, zoals een kopje koffie, kleding en zelfs een vakantie boeken met Bitcoin.

Grote internationale bedrijven die voorop lopen om Bitcoin te accepteren als betaling voor goederen en diensten. Als je wilt weten welke winkels of Bitcoin-geldautomaten bij jou in de buurt BTC accepteren, ga dan naar VindBitcoinATM.

Veel Gestelde Vragen

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is een gedecentraliseerde digitale valuta die kan worden gekocht, verkocht of verhandeld zoals elk ander product zoals edele metalen. Het is uniek omdat het ook kan worden gebruikt om goederen en diensten te kopen, zoals eten, auto’s, huis, wat je maar wilt. Bitcoin verschilt van traditionele ‘fiat’-valuta zoals Amerikaanse dollars omdat het gebruikmaakt van peer-to-peer-technologie naar opereren zonder centrale autoriteit of bank.

Deze functies zijn ingebouwd in Bitcoin zelf en worden mogelijk gemaakt door de blockchain waardoor het een aantrekkelijk voorstel is als De waarde van Bitcoin kan niet worden gemanipuleerd door een organisatie, overheid of alleenstaande persoon. Het gebruik van Bitcoin als betaalmethode is minder duur dan creditcards om transacties uit te voeren, zonder terugboekingen en nul risico op identiteitsdiefstal.

Welk Bitcoin-platform is het beste?

De beste beurs in Australië om Bitcoin te kopen is naar onze mening Swyftx. Het platform biedt nieuwe en opwindende functies die het voor Australiërs gemakkelijk maken om snel en gemakkelijk in Bitcoin te investeren. Gebruikers kunnen Bitcoin kopen via een bankoverschrijving met handelskosten van slechts 0,6%. Lees voor meer informatie over de beste bitcoin-sites ons artikel over de beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië voordat u begint met handelen..

Kunt u Bitcoin verkopen??

Als u Bitcoin wilt verkopen, is de beste manier om het te verhandelen op een Australische crypto-uitwisseling voor een andere munt of om terug te converteren naar Australische dollars. Het proces van het kopen en verkopen van Bitcoin in Australië is vergelijkbaar, in plaats van de knop ‘kopen’ op een beurs te selecteren, kiest u ‘verkopen’ en voert u het aantal Bitcoins in om te converteren.

Kan ik Bitcoin kopen met Commsec?

Het online aandelenhandels- en investeringsplatform Commsec staat niet toe dat Australische investeerders Bitcoin (BTC) kopen met behulp van de website of app. Commonwealth Bank-klanten moeten een account aanmaken bij een gereguleerde beurs in Australië en een bankoverschrijving of betaalpas kopen bij AUD om het Bitcoin-actief te verkrijgen.

Wat is de goedkoopste Bitcoin-uitwisseling?

Een van de goedkoopste beurzen in Australië om Bitcoin te kopen, is Swyftx. Het platform biedt een concurrerende handelsvergoeding van 0,6% met spreads van slechts 0,2%. In vergelijking met andere Bitcoin-providers kunnen de spreads oplopen tot 5,2%, wat in uw stortingsbedrag opslokt.

Wordt Bitcoin belast in Australië?

Ieder winsten als gevolg van het verhandelen van cryptocurrencies moeten nog steeds worden belast volgens de regels van de vermogenswinstbelasting (CGT). Lees onze gids over Cryptocurrency-belasting in Australië voor meer informatie.

Is mijnbouw Bitcoin populair in Australië?

Bitcoin-mijnbouw was echter populair bij bepaalde groepen in Australië onrendabel worden tijdens de bearmarkt van 2018 vanwege de dure elektriciteitskosten.

Het behalen van een rendement op de investering in de mijnbouw van Bitcoin in Australië is daarom slank en afhankelijk van de verhoging van de BTC-prijs om het de investering waard te maken. Mijnbouw Bitcoin is populairder in landen als China en India waar de elektriciteitskosten lager zijn en dus goedkoper om Bitcoins te minen.

Gevolgtrekking

Om ons artikel over Bitcoins kopen in Australië af te sluiten, is het bij elke financiële investering belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw eigen onderzoek en due diligence op de beurs doet voordat u geld stort om Bitcoins te kopen. Als u geen hardwareportemonnee heeft, raden we u aan onze recensie over de beste cryptohardwareportefeuilles te lezen, zodat u uw crypto-investering veilig kunt houden..

Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan gerust met je sociale netwerk.

digitale golf

Nog een paar gerelateerde artikelen om te lezen:

 • Hoe Ethereum (ETH) te kopen in Australië [voor beginners]
 • 5 websites om Bitcoin te demonstreren met virtueel geld
 • 6 beste plaatsen om Bitcoin te kopen in het VK
 • 8 Beste cryptocurrency-uitwisselingen in Nieuw-Zeeland
 • Luno Review: functies, kosten & Meer (complete gids)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me