10 redenen om uw Enterprise Blockchain-certificering te krijgen

Vraagt ​​u zich nog steeds af of u enterprise blockchain-certificering nodig heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want we zetten tien redenen op een rij om uw blockchain-certificering te behalen.

Blockchain verandert onze branche. Het heeft zo veel impact dat de arbeidsmarkt eromheen ook explodeert.

Als je erover denkt blockchain te leren, dan is dit de beste tijd om het te doen. De vraag naar blockchain heeft er ook toe geleid dat er behoefte is aan experts en developers. 

Er is echter één niche van blockchain die sneller groeit dan verwacht: enterprise blockchain.

Enterprise blockchain behandelt de blockchain-vereiste van ondernemingen, bedrijven en organisaties met functionaliteiten op ondernemingsniveau. Dit betekent ook dat er een vereiste is van enterprise blockchain-ontwikkelaars en experts. 

Dus, waar begin je? Moet je een blockchain-certificeringscursus of blockchain-architectuurcertificering volgen? We zullen deze hieronder proberen te beantwoorden.

U kunt aan de slag gaan door tutorials te doorlopen en de basisprincipes te leren. Maar om jezelf te onderscheiden in de branche, heb je een blockchain-certificering voor bedrijven nodig. Om uzelf van de noodzaak ervan te overtuigen, zullen we de tien redenen bespreken. Laten we beginnen.

10 redenen om uw enterprise blockchain-certificering te behalen

Hoge vraag

De belangrijkste reden om certificering te behalen, is de toenemende vraag naar blockchain-geschoolde personals. Blockchain heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De hausse vond plaats in 2017. De trend van blockchain-zoekwoorden vertoonde een piek rond 2017, maar sindsdien is de populariteit ervan afgenomen..

Onderschrift: Blockchain zoekwoordtrend van de afgelopen 5 jaar.

Het goede nieuws is dat de zoekwoordtrend voor blockchain-banen niet zoveel effect heeft gehad.


Onderschrift: Blockchain-zoekwoordtrend voor de afgelopen 5 jaar

Dus als u een blockchain-liefhebber bent of een leerling die erover denkt om een ​​gecertificeerde blockchain-expert te worden, dan is dit het moment.

In de VS hebben staten als New Jersey, New York en anderen ook veel grotere belangstelling getoond als het gaat om de vraag naar blockchain-banen.

Onderschrift: Afgelopen 5 jaar rente per regio.

Werk aan geavanceerde technologieën

Enterprise blockchain is altijd een plek geweest waar je de kans krijgt om geavanceerde technologieën te ontdekken. Ondernemingen proberen te werken aan een betere toekomst, niet alleen voor zichzelf maar voor de branche als geheel. Daarom krijg jij als enterprise blockchain-professional de kans om aan geweldige frameworks en tools te werken.

Enkele van de populaire blockchain-ondernemingsframeworks waarmee u gaat werken, zijn onder meer Hyperledger, Quorum, R3 Corda en Enterprise Ethereum (EE).

Ook zijn bedrijfsoplossingen van nature toegestaan. Dit betekent ook dat sommige tools alleen voor intern gebruik zijn – die geavanceerd zijn en je helpen jezelf te laten groeien als blockchain-expert.

Op dit moment gebruikt slechts 0,5% van de wereldbevolking blockchain. Ter vergelijking: ongeveer 50% van de wereldbevolking gebruikt internet. Je krijgt dus de kans om te werken aan een technologie die zich in de veredelingsfase bevindt.

Salarispremie (u verdient veel)

Als u aan de allernieuwste technologie werkt, zult u ongetwijfeld meer verdienen! Blockchain is niet anders. De arbeidsmarkt voor blockchain evolueert en bedrijven zijn bereid geld te betalen voor het juiste talent. Met de juiste aanpak en instelling kunt u tussen de $ 100.000 per jaar en meer verdienen!

Het beste talent kan gemakkelijk tot $ 200.000 per jaar verdienen. Er zijn ook meerdere manieren waarop u zich kunt bezighouden met blockchain-projecten.

Mogelijkheid om te werken aan producten / diensten van de volgende generatie

Ondernemingen zijn niet alleen enthousiast over het adopteren van blockchain, maar zijn ook erg gefocust op innovatie. Het merendeel van de ondernemingen werkt aan innovatie en het creëren van next-gen diensten en producten. Als ze het niet intern doen, onderzoeken ze partnerschappen en werken ze aan een open-sourceproject.

Hyperledger is een van de open-sourceinitiatieven die worden beheerd door de Linux Foundation om het blockchain-ecosysteem te helpen verbeteren. Het heeft een uitstekend blockchain-framework, waaronder Fabric, Besu en anderen.

Als gecertificeerde enterprise blockchain-professional kunt u bijdragen aan het open-sourceproject en helpen bij het creëren van de producten of services die de toekomst vormgeven.

Werk samen met topprofessionals

Werken in de blockchain-industrie kan vanuit netwerkoogpunt voordelig zijn. Als enterprise blockchain-professional kun je geweldige mensen ontmoeten.

Dit voordeel is enorm voordelig als je wilt groeien. Zoals we al weten, is netwerken cruciaal voor een succesvolle carrière, en dat is wat een blockchain-carrière je kan bieden. Het helpt je ook om je carrière in de goede richting te ontwikkelen. Als u nieuw bent in de branche, kunt u zelfs een mentor vinden die u op uw reis kan begeleiden.

Vergroot uw online aanwezigheid door kennis te delen

Mensen luisteren naar degenen met autoriteit die in elke branche worden vertrouwd. Door de enterprise blockchain-certificering te doen en een gecertificeerde enterprise blockchain-expert te worden. 

U kunt uw kennis online delen via verschillende media. In eerste instantie is het altijd een goed idee om uw eigen blog te onderhouden. Op deze manier kunt u verkeer vanuit andere bronnen naar uw blog leiden. Je moet ook uitkijken naar mogelijkheden om gasten te bloggen. Daar kunt u uw ervaringen met het werken aan projecten delen en hen helpen te leren van uw mislukkingen. Het is ook een goed idee om podcasts te doen, andere marktleiders te interviewen en je eigen YouTube-kanaal te maken.

Er zijn tal van mogelijkheden om mensen te bereiken en jezelf als merk te profileren. Het is echter aan te raden om een ​​specifiek pad te volgen waarvan u denkt dat het voor u werkt. Als je goed bent in bloggen, doe het dan, of misschien wil je YouTube proberen en opwindende video-inhoud maken. U heeft alle keuzes. Het enige dat u hoeft te doen, is experimenteren en de wereld van blockchain verkennen.

Neem deel aan de ontwikkeling van open source blockchain voor ondernemingen

Als het op blockchain aankomt, is het open-sourceinitiatief enorm. De kern van het initiatief is het overkoepelende Hyperledger-project dat wordt beheerd door de Linux Foundation. Veel grote bedrijven, waaronder Microsoft, IBM, Infosys en anderen, werken aan verschillende open-sourceprojecten onder de paraplu van Hyperledger.

Voor jou betekent dit de mogelijkheid om bij te dragen. Je geeft niet alleen iets terug aan de gemeenschap, maar je vergroot ook je kansen om een ​​blockchain-expert op het gebied van blockchain te worden. Enterprise blockchain-certificering kan u helpen te begrijpen hoe enterprise-framework werkt – en u in staat stellen bij te dragen aan de open-source enterprise blockchain-frameworks, services en tools.

Onderscheid jezelf

In het tijdperk van competitie is het altijd goed om je te onderscheiden. Ook al beschik je misschien over de nodige kennis om aan blockchain-gerelateerde enterprise-projecten te werken, een certificaat kan anderen vertellen wat je weet over blockchain. Het helpt andere mensen om uw kennis en vaardigheden te achterhalen – in plaats van erover te speculeren totdat ze echt werk zien.

Het zal je ook helpen om optredens sneller te laten landen in vergelijking met een persoon zonder certificering.

Onderzoek en help bij het ontwikkelen van blockchain-oplossingen voor bedrijven

Enterprise blockchain-oplossingen vereisen de slimste geest om te evolueren. Het is iets anders dan bijdragen aan open-sourceprojecten. Blockchain-onderzoek is een groot deelgebied dat aandacht nodig heeft van blockchain-experts zoals jij.

Blockchain bevindt zich nog in de kinderschoenen en u kunt het helpen sneller te evolueren door onderzoek te doen naar problemen waarmee ondernemingen te maken hebben. Op deze manier kunt u uw enterprise blockchain-certificering gebruiken.

Bescherm uzelf tegen elke marktverandering

Als u zich ten slotte certificeert, heeft u minder gevolgen als er zich een marktverandering voordoet. Standaard hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien de blockchain-markt ongetwijfeld zal groeien. Maar als de marktdynamiek verandert, heb je een betere kans om relevant te blijven omdat je een certificaat achter je hebt.

Gevolgtrekking

Dit brengt ons bij het einde van onze 10 redenen om uw blockchain-certificering voor uw onderneming te behalen. Het is de beste tijd om gecertificeerd te worden en de geweldige mogelijkheden die er zijn te verkennen. Een laatste ding dat we willen vermelden, is dat geen enkel certificaat vaardigheid kan vervangen. Je moet uit je hoofd en verstand leren om de beste te worden. De certificering voegt alleen maar vertrouwen toe aan je vaardigheden en helpt je om sneller optredens te krijgen.

Dus, bent u klaar om uw enterprise blockchain-certificering te behalen??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map