Cursussen over Blockchain: start je transformatie!

Er zijn tegenwoordig veel blockchain-cursussen op internet. Maar bieden ze allemaal dezelfde waarde? Of bieden ze überhaupt enige waarde? In veel gevallen zijn de online cursussen die u zult vinden niet zo nuttig. Ze kunnen uw tijd en geld vergen, maar bieden u in ruil daarvoor weinig waarde.

Maar met onze uitgebreide collectie blockchain-cursussen krijg je zeker het voordeelpakket van je leven. Ons primaire doel is om u te voorzien van alle benodigde kennis die u nodig heeft voor uw blockchain-gebaseerde project.

Laten we dus eens kijken wat we te bieden hebben voor uw mooie toekomst!

Cursussen over Blockchain

Contents

Onze ultieme lijst met cursussen

Cursussen over Blockchain: wat we bieden

Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional

Cursusoverzicht

De blockchain-cursussen zijn ontworpen om u te begeleiden en u te helpen begrijpen hoe de blockchain-technologie echt werkt. Het probleem is in werkelijkheid dat veel mensen niet weten hoe blockchain echt van invloed kan zijn op zakelijke bedrijven.

Het wordt dus veel moeilijker om het volledig in een bestaand bedrijfsmodel te integreren. Met behulp van deze cursus leert u hoe u moet omgaan met bedrijfsleiders.

Bovendien leert u hoe u rekening kunt houden met hun behoeften en deze kunt gebruiken om een ​​oplossing te implementeren.

Blockchain-cursussen staan ​​in ieder geval altijd voor je klaar. Deze cursus is speciaal ontworpen om u te helpen uw zakelijke kansen te vergroten.

Hoe dan ook, het probleem is dat er te veel professionals zijn die verstand hebben van blockchain, maar niet weten hoe blockchain bedrijven kan beïnvloeden. Onze blockchain-cursussen koppelen deze twee dus aan elkaar en zorgen ervoor dat u op elk moment de beste waarde krijgt.

Wat valt er onder de cursus??

Module-1: Grondbeginselen van Blockchain-technologie


In de module in onze blockchain-cursussen wordt uitgelegd wat de technologie is en hoe deze überhaupt werkt. Bovendien leert u ook over verschillende elementen van deze technologie en over de verschillende soorten van deze technologie.

Module-2: Enterprise Blockchain-platforms

De volgende module in onze cursussen over blockchain zal alles bevatten wat er te weten valt over de blockchain-platforms voor ondernemingen.

In werkelijkheid zijn enterprise blockchain-platforms vooral geschikt voor enterprise-omgevingen, aangezien dit meestal private of consortium blockchain-typen zijn.

Het is dus veel gemakkelijker om deze in de bestaande oplossing op te nemen. In elk geval zal dit deel de huidige toonaangevende platforms in deze niche dekken.

Module-3: Blockchain in handelsfinanciering

Vervolgens hebben we in de cursussen over blockchain-gids module-3 waar we het hebben over handelsfinancieringsindustrieën. Handelsfinanciering is een van de populaire use-cases van blockchain en maakt er momenteel veel gebruik van.

Als u dus meer te weten komt over de impact van deze technologie op handelsfinanciering, kunt u de output nog beter realiseren. Hoe dan ook, we zullen ook de basisprincipes van cryptocurrencies en activa behandelen.

Module-4: Supply Chain Blockchain-toepassingen

De toeleveringsketen is een van de meest populaire markten van blockchain-technologie. Het is dus noodzakelijk dat u er als professional volledig over leert.

Daarom behandelt de cursus alle basisprincipes en gebruiksvoorbeelden in deze sector.

Meer nog, we zullen ook bespreken hoe u met positieve resultaten door blockchain digitale transformatie kunt gaan.

Module-5: Blockchain-gebruiksgevallen

Dit is de laatste module in de cursussen over blockchain. Daarom zal deze cursus uitsluitend alle use-cases van blockchain behandelen.

Meegeleverde materialen

 • Gerespecteerd certificaat
 • Interview met blockchain-experts
 • Persoonlijke begeleiding

Meer weten over deze cursus? Klik hier!

Enterprise Blockchains en Supply Chain Management

Cursusoverzicht

Vanwege de aard van deze technologie moeten cursussen over blockchain ook specifieke branchegerichte lessen bevatten. Onze cursus Enterprise Blockchains and Supply Chain Management richt zich dus uitsluitend op het blockchains-effect op de supply chain.

Alle softwareleveranciers of consultants zullen veel baat hebben bij onze cursussen over blockchain-technologie. Dus je krijgt –

 • De basisprincipes van de toeleveringsketen uitgelegd
 • Hoe supply chain waarde zal creëren
 • Verschillende real-world scenario’s voor het gebruik van blockchain in de supply chain
 • Hoe u oplossingen kunt implementeren voor uw supply chain-klanten

Wat zal de cursus behandelen?

Module-1: Grondbeginselen van supply chain management

De eerste module van onze cursus zorgt ervoor dat al onze studenten eerst vertrouwd raken met de stof. Als je gewoon een beginneling bent in deze branche, dan kan deze module je veel helpen. Over het algemeen zullen onze cursussen over blockchain-gids kijken naar de verantwoordelijkheden die u als supply chain manager moet spelen.

Module-2: Supply Chain Management Waardecreatie

Vervolgens zal de cursus een fundamentele evolutie bevatten van hoe de toeleveringsketen waarde bevordert in een bedrijfsomgeving. Als u weet hoe u dit zwaard correct moet hanteren, kunt u uw inkomsten snel verhogen.

U krijgt dus een economisch model met toegevoegde waarde en aan de hand daarvan kunt u de waarde van uw SCM meten.

Bovendien zullen de cursussen over blockchain-technologie ook bevatten hoe SCM echt het werkkapitaal beïnvloedt.

Module-3: Blockchain Supply Chain Use Cases

Nu u weet over het proces van SCM, gaan we naar mogelijke use case-scenario’s in de blockchain-supply chain-sector. Meer nog, het zal bedrijven categoriseren op basis van hun blockchain-applicaties in deze niche.

Module-4: Blockchain implementeren in uw supply chain

In de laatste module begrijpt u volledig hoe u blockchain implementeert in uw persoonlijke supply chain-modellen. We bieden u een evaluatietool waarmee u de impact op uw bedrijf kunt berekenen.

Bonus: bruikbare sjabloon

In feite bevat het een kaart van het supply chain-proces en de bedrijfsprocessen van de onderneming. En we zullen u leren hoe u de sjabloon kunt gebruiken.

Meegeleverde materialen

 • Gerespecteerd certificaat
 • Interview met blockchain-experts
 • Persoonlijke begeleiding

Meer weten over deze cursus? Klik hier!

Enterprise Blockchains en Trade Finance

Cursusoverzicht

Enterprise Blockchains and Trade Finance is een van onze beste blockchain-cursussen. In werkelijkheid lopen handelsfinancieringssectoren ver achter in de race van digitale transformatie. Daarom is het hele proces behoorlijk omslachtig en vol fouten.

Zo begon blockchain langzaam invloed uit te oefenen met zijn lucratieve eigenschappen. Nu is het een van de grootste modewoorden in handelsfinanciering.

Onze cursus hier zal zich richten op het grotere geheel, hoe u blockchain kunt gebruiken in uw handelsfinancieringsoplossing.

Meer nog, u leert over de elementen van handelsfinanciering en het kan u helpen bij uw blockchain-reis.

Laten we dus eens kijken wat een van onze beste cursussen voor blockchain zal zijn!

Wat valt er onder de cursus??

Module-1: Huidige handelsfinancieringsprocessen

Omdat het een van onze beste blockchain-cursussen is, begint het met het helpen identificeren van de aard van de handelsfinancieringssector. Zonder de belangrijkste problemen te leren kennen, begrijpt u ook niet hoe positief blockchain ook deze branche zal beïnvloeden.

U leert er dus ook over.

Module-2: Hoe Blockchain handelsprocessen kan verbeteren

De tweede module in een van onze beste cursussen voor blockchain zal behandelen hoe blockchain de handelsfinanciering zal beïnvloeden. Meer nog, het zal zich richten op hoe het het daadwerkelijk kan verbeteren en alle problemen kan oplossen.

Later krijgt u recente initiatieven in deze niche en krijgt u te horen hoe deze modellen werken en de typische manieren van zakendoen veranderen.

Bovendien behandelt de cursus ook huidige platforms die geschikt zijn voor handelsfinancieringsoplossingen.

Module-3: Blockchain in use cases voor handelsfinanciering

De volgende module behandelt lessen over verschillende elementen van handelsfinanciering, zoals de Bill of Lading, Letter of Credit, enz. Meer nog, het zal behandelen hoe blockchain hen afzonderlijk en collectief zal beïnvloeden. U krijgt dus het algemene idee om uw strategie uit te trekken.

Module-4: Blockchain-platforms in handelsfinanciering

Na de laatste module ben je klaar om meer te weten te komen over de bestaande platforms in deze niche. Praktisch gezien zijn dit blockchaintoepassingen of platforms voor handelsfinancieringsindustrieën. In werkelijkheid gebruiken veel van de grote bedrijven ze al en zien ze enorme verbeteringen.

Module-5: Recente ontwikkelingen in handelsfinanciering en blockchain

In het laatste segment van een van onze beste cursussen voor blockchain, zullen we ons concentreren op initiatieven die verschillende blockchain-architecturen harmoniseren om de handelsfinancieringsindustrieën te runnen. In werkelijkheid zijn deze voorzieningen verantwoordelijk voor het nemen van ingrijpende maatregelen bij het digitaliseren van het totale systeem.

Meer weten over deze cursus? Klik hier!

Enterprise Blockchain-sjablonen

Sjablonen Overzicht

We staan ​​altijd te popelen om onze studenten te helpen schitteren in de veranderende markten. Aangezien de situatie steeds verandert, is het buitengewoon moeilijk om door te gaan zonder de problemen voorgoed te verstoren. Maar met blockchain in de mix, is het nu mogelijk.

Daarom bieden we lucratieve sjablonen die u kunt uitproberen. In werkelijkheid hebben we alle sjablonen gebouwd op basis van enorm veel marktonderzoek en met interne teams van experts.

Onze sjablonen zullen dus altijd alle gratis sjablonen op de markt overtreffen.

Wat zal het dekken?

Heb je blockchain nodig?

Dit is een sjabloon die u helpt te begrijpen of u blockchain-technologie nodig heeft of niet. Kortom, zakelijke professionals hebben het moeilijk om te beslissen of ze moeten bellen of niet. Met behulp van onze eenvoudige tool kunt u dus gemakkelijk weten of uw bedrijf blockchain nodig heeft.

Als het het niet nodig heeft, laat onze tool je dat ook weten.

Gereedheid voor Blockchain-projecten

De volgende sjabloon is in feite om u te laten weten of uw oplossing klaar is voor uitrol. In principe moeten blockchain-oplossingen of -projecten verschillende ontwikkelingsstadia doorlopen voordat ze zich kunnen voorbereiden. Maar als u het product uitrolt zonder aan alle behoeften te voldoen, heeft u er niet zoveel baat bij.

Onze tool biedt u in dit geval selectieve invoeropties die u kunt gebruiken om te zien of ons project klaar is voor de officiële uitrol..

Een Enterprise Blockchain-project presenteren

Als je een geweldig innovatief idee hebt over een blockchain-project, maar het ontbreekt aan presentatievaardigheden, moet je zeker onze sjabloon uitproberen. In werkelijkheid is dit sjabloon perfect geschikt voor degenen onder u die waarde willen communiceren naar uw collega’s of klanten.

Met behulp van onze simplistische contouren kunt u alle technische termen verwijderen en uw bericht zeer vakkundig doorgeven.

Enterprise Blockchain versus Supply Chain-processen

Deze tool is specifiek voor de sector supply chain management. Zit je in die branche of wil je in die branches werken, maak dan gebruik van onze tool. In werkelijkheid kunt u met onze tool zien welke delen van de toeleveringsketen van uw bedrijf kunnen profiteren van blockchain-elementen voor ondernemingen.

Meer weten over deze cursus? Klik hier!

Enterprise Blockchains Fundamentals

Cursusoverzicht

Dit is een van onze gratis blockchain-cursussen die een meer basale analogie van blockchain behandelt. In werkelijkheid is deze cursus meer een handleiding om aan de slag te gaan. Dus als je praktisch geen kennis hebt over blockchain, moet je het uitproberen.

De cursus is volledig gratis en je krijgt bonusmateriaal zodra je deze hebt voltooid.

Wat zal de cursus behandelen?

Les-1: Wat is Blockchain-technologie precies??

In onze eerste gratis blockchain-cursussen beginnen we met elk aspect van de technologie zelf. In eenvoudige bewoordingen betekent dit dat we zullen praten over hoe de technologie werkt met behulp van diagrammen en eenvoudige uitleg om u te helpen het concept beter te begrijpen.

Les-2: Moet Blockchain-termen kennen

Kortom, in deze zullen onze gratis blockchain-cursussen zich richten op belangrijke termen die u moet onthouden voor uw blockchain-carrière. Meer nog, deze termen worden veel gebruikt in de bedrijfsomgeving. Dus als je ze kent, zou je zeker een boost krijgen.

Hier behandelen we, toegestane blockchain, validators, dubbele uitgaven, knooppunten, enz.

Les-3: Basisprincipes van slimme contracten

Dit is weer een leuke les in onze cursus die zich uitsluitend zal richten op slimme contracten. Slimme contracten zijn geautomatiseerde bedrijfslogica die een reeks regels volgt en het contract uitvoert wanneer eraan wordt voldaan.

Ze zijn dus vrij belangrijk voor zakelijke zakelijke doeleinden. Hier bespreken we ook de voordelen van deze functie.

Les-4: Blockchain digitale transformatie

Het laatste deel van onze gratis blockchain-cursussen is uitermate belangrijk, omdat het ervoor zorgt dat u de perfecte oplossing kunt bedenken.

In werkelijkheid is het vrij moeilijk om een ​​POC te bedenken zonder de leidende sectoren of verticals van blockchain-transformatie te kennen.

Daarom behandelen we hier alle toonaangevende sectoren om u te helpen.

Bonusles

Omdat we altijd dol zijn op onze studenten en ze willen waarderen voor het gebruik van onze cursussen, zullen we aan het einde een speciale bonusles voor je aanbieden.

Meegeleverde materialen

 • Cursuspresentatie
 • Doe mee met online evenementen
 • Extra hoorcolleges

Meer weten over deze cursus? Klik hier!

Inleiding tot Enterprise Blockchain

Cursusoverzicht

Dit is weer een van onze gratis gids voor blockchain-cursussen die je kunt gebruiken om meer te weten te komen over de basisprincipes van blockchain. Het lijkt veel op onze vorige blockchain-cursus; deze is echter meer detailgericht.

In deze gratis gids voor blockchain-cursussen bieden we u elk detail van blockchain-technologie en hoe u deze kunt gebruiken voor uw digitale transformatie.

Dus we raden je aan om onze cursus nu eens te proberen!

Wat zal de cursus behandelen?

Module-1: Wat is precies Blockchain-technologie?

De eerste module van onze gratis gids voor blockchain-cursussen begint met het u laten weten wat blockchain-technologie is. Daarom, als je er eenmaal een goed idee over hebt, gaan we naar de geschiedenis, verschillende soorten, voordelen en nog veel meer.

Module-2: Belangrijke Blockchain-voorwaarden

Kortom, in deze zal onze gratis gids voor blockchain-cursussen zich richten op belangrijke termen die u moet onthouden voor uw blockchain-carrière. Meer nog, deze termen worden veel gebruikt in een bedrijfsomgeving.

Zonder deze termen te leren, zal het moeilijk zijn om een ​​goede baan in deze niche te krijgen.

Hier behandelen we, toegestane blockchain, validators, dubbele uitgaven, knooppunten, enz.

Module-3: Alles over slimme contracten

De volgende module bevat de basisprincipes van slimme contracten. Slimme contracten zijn geautomatiseerde bedrijfslogica die een reeks regels volgt en het contract uitvoert wanneer eraan wordt voldaan. Zoals u kunt zien, kunnen grote ondernemingen ze dus voor verschillende doeleinden gebruiken.

Met hun behoorlijke aantal voordelen, kunt u verwachten dat deze contracten de handmatige contracten vrij snel zullen inhalen.

Ze zijn dus vrij belangrijk voor zakelijke zakelijke doeleinden. Hier bespreken we de voordelen, nadelen, gebruiksscenario’s en nog veel meer.

Module-4: Blockchain digitale transformatie

Deze module richt zich op populaire verticals en toonaangevende sectoren van blockchain-technologie. Dus nadat u erover hebt gehoord, krijgt u een breder idee van hoe het onze bedrijven zal transformeren.

Module-5: Blockchain verandert onze wereld

In de laatste module zal onze cursus zich richten op hoe het de wereld niet volledig zal ontwrichten, maar er eerder een geïntegreerd onderdeel van zal worden. In dit deel van de cursus kun je onderwerpen verwachten als gedecentraliseerd en gecentraliseerd internet, federatieve blockchain, etc..

Meegeleverde materialen

 • Cursuspresentatie
 • Doe mee met online evenementen
 • Extra hoorcolleges

Meer weten over deze cursus? Klik hier!

Enterprise Blockchain en Internet of Things

Cursusoverzicht

Dit is momenteel een van de beste cursussen voor blockchain in onze collectie. In deze cursus zullen we ons concentreren op hoe blockchain het internet of things in snel tempo beïnvloedt. Na het afronden van onze cursussen over blockchain-technologie, zult u het resultaat zeker waarderen.

In onze cursus zul je ook herkennen hoe deze twee techneuten naast elkaar kunnen gaan en het perfecte duo kunnen worden!

Ten slotte behandelt onze cursus alle bestaande use-cases en helpt u de juiste beslissing te nemen.

Wat zal de cursus behandelen?

Les-1: Wat is het internet der dingen (IoT)?

In deze cursus maakt onze cursus u vertrouwd met de grondbeginselen van het internet der dingen. Dus als je een nieuweling bent, is deze les erg belangrijk voor je.

Les-2: Wat zijn de componenten van IoT?

In de tweede les zullen we de componenten van het internet der dingen beschrijven. Kortom, u begrijpt hoe elk onderdeel werkt en vormt de algehele architectuur.

Les-3: Wat zijn de problemen van IoT?

Nu u meer weet over IoT, gaan we alle problemen onder de aandacht brengen waarmee deze technologie wordt geconfronteerd. In werkelijkheid maken de onderliggende problemen deze technologie kwetsbaar voor aanvallen.

Les-4: Hoe Blockchain IoT kan helpen

Les 4 behandelt hoe blockchain de IoT-industrieën kan beïnvloeden en later kan helpen verbeteren. Bovendien bevat het ook voordelen.

Les-5: Voorbeelden van Blockchain IoT op het werk

In de laatste versie bieden we u een lijst met blockchain en IoT die samenwerken in real-world scenario’s.

Gecertificeerde Enterprise Blockchain Architect

Cursusoverzicht

Als je een gecertificeerde blockchain-architect wilt worden, dan is onze cursus perfect voor jou. Dit is een van onze beste blockchain-cursussen die blockchain-certificering bieden nadat je de volledige cursus hebt voltooid.

In werkelijkheid kun je met de hulp van onze cursussen over blockchain-technologie echt schitteren in een bedrijfsomgeving. Omdat onze cursus je door de kennisbasis zal leiden, moet je een blockchain-architect worden, je zult zeker een succesvolle carrièrekans in het leven krijgen.

Wat zal de cursus behandelen?

Module-1: Blockchain-grondbeginselen

In deze module richt de cursus zich op de basisprincipes van blockchain-technologie. Kortom, u leert over alle componenten van blockchain, samen met Blockchain as a Service.

Module-2: Enterprise Blockchains

Deze module heeft betrekking op enterprise blockchain-applicaties, ontwikkeling, beveiliging, architectuur, use-cases en nog veel meer.

Module-3: Ethereum-overzicht

De module zal zich richten op de gedetailleerde analyse van het Ethereum blockchain-platform. Meer nog, we behandelen ook applicaties op basis van Ethereum.

Module-4: Hyperledger Fabric-overzicht

De module zal zich richten op de gedetailleerde analyse van het Hyperledger Fabric blockchain-platform. Meer nog, we behandelen ook toepassingen en use-cases op basis van Hyperledger Fabric.

Module-5: Quorumoverzicht

De module zal zich richten op de gedetailleerde analyse van het Quorum blockchain-platform en populaire use-cases. Bovendien zullen we Quorum vergelijken met privé Ethereum om de belangrijkste verschillen tussen deze twee aan te geven.

Module-6: R3 Corda Overzicht

De module behandelt alles met betrekking tot het R3 Corda blockchain-platform. Verder behandelen we ook populaire use-cases en hun effect op financiële sectoren.

Meegeleverde materialen

 • Gerespecteerd certificaat
 • Interview met blockchain-experts
 • Persoonlijke begeleiding

Enterprise Blockchain en beveiliging

Cursusoverzicht

Dit is weer een van onze beste cursussen voor blockchain. Wanneer u in een blockchain-project werkt, kunnen velen van u het belang van beveiliging over het hoofd zien. Onze cursussen over blockchain-technologie zullen u dus helpen het belang ervan te begrijpen.

Bovendien leert u ook hoe u uw platform kunt beveiligen tegen eventuele kwetsbaarheden.

Wat zal de cursus behandelen?

Module-1: Inleiding tot Blockchain-beveiliging

De eerste module begint met een introductie tot blockchain-beveiliging. Hier zullen we bespreken hoe blockchain-beveiliging werkt en hoe dit het algehele ecosysteem ten goede kan komen.

Module-2: Blockchain-beveiligingscomponenten en gegevensstructuren

In deze behandelen we alle elementen van blockchain-beveiliging. Meer zullen we ook bespreken hoe datastructuren de beveiliging van een blockchain-platform kunnen beïnvloeden.

Module-3: Fundamentals of Blockchain Cryptography

Hash-functies, public-key cryptografie zijn enkele van de belangrijke factoren die bepalen hoe technologie tegen beveiliging aankijkt. Dus om uw projecten foutloos te ontwikkelen, moet u er meer over leren.

Module-4: Slimme contractbeveiliging

Hier zullen we het hebben over bepaalde kwetsbaarheden in slimme contracten. Meer nog, we behandelen ook penetratietests voor slimme contracten om u te helpen eventuele onderliggende kwetsbaarheden te achterhalen.

Module-5: Enterprise Blockchain-platforms

Ten slotte behandelt de cursus enterprise blockchain-platforms die geschikt zijn om het hoogste beveiligingsniveau voor uw bedrijf te bieden.

Wie zou deze cursussen moeten volgen?

Je vraagt ​​je vast af wie onze beste blockchain-cursussen moet volgen. Onze cursussen zijn eigenlijk voor iedereen die meer wil weten over blockchain. Meer nog, iedereen die in een bedrijfsomgeving werkt, zou ook onze cursussen moeten volgen.

Kortom, als u bent –

 • Marketing specialist
 • Ondernemer
 • Innovatiemanager
 • Bedrijfsleider
 • Bedrijfsanalist
 • Beslisser
 • Programma- en productmanager
 • Industrieprofessional
 • Adviseur

dan moet je zeker eens kijken bij onze cursussen. Onze brede collectie cursussen is meer dan genoeg om aan al uw wensen te voldoen.

Uiteindelijk

Blockchain is het modewoord dat op dit moment alles om ons heen verstoort. Dus, als het de hele wereld overneemt, waarom zou je dan achterblijven? Gebruik al zijn functies en digitaliseer ook uw bedrijf.

Om u te helpen met uw blockchain-zoektocht, zijn we hier met onze brede verzameling cursussen over blockchain voor u. Bekijk ze dus en start nu uw blockchain-transformatie!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map