Blockchain en handelsfinanciering zwermen tegenwoordig op de markt. Maar zijn ze allemaal uitgerust om u te begeleiden tijdens uw blockchain-reis? In feite zullen de meeste van deze cursussen u slechts een fractie van het potentieel laten weten.

Het kan dus moeilijker worden om vanaf het begin de juiste oplossing te vinden. Blockchain en handelsfinanciering winnen snel aan populariteit. De voordelen van blockchain bij handelsfinanciering zijn enorm. En dus, als u uw project nu niet kunt starten, kunt u achterop raken.

Dus als u op zoek bent naar de perfecte oplossing, dan hebben we die hier bij 101Blockchains. Vandaag behandel ik een van onze topcursussen in deze niche.

Dus laten we het eens bekijken!

Problemen in de handelsfinancieringssector

De industrie heeft een hardnekkige structuur die gevuld lijkt te zijn met problemen. Ongeacht hoe het bedrijf het proces probeert te digitaliseren, het zal nog steeds niet alle complicaties wegnemen. Laten we eens kijken wat dit zijn –

Lage klantervaring

Vooral exporteurs en importeurs zijn hier de klanten. Omdat het proces complex is, leidt het tot papierwerk, lange wachttijden, lage mate van zekerheid, geen transparantie, gebrek aan vertrouwen, enzovoort.

 

Toenemende kostendruk

Een kredietbrief is een kostbaar proces voor zowel de bank als het bedrijf. Aan de andere kant, in geval van geschillen, kost het oplossen ervan veel tijd en geld.

 

Aanzienlijke regelgevingslast


Met de opkomst van de wereldhandel handelen bedrijven nu met verschillende landen tegelijk. Maar het is een complex proces om alle internationale handelsregels in het hele land te handhaven. Meestal is het vatbaar voor fouten die tot boetes leiden.

 

Productrisico’s

Het verhandelen van producten in de internationale handel is een riskante zet. De exporteur weet niet wat de staat van het product zal zijn nadat het is afgeleverd. Of de importeur de zending weer terughaalt of niet.

 

Productierisico’s

Kortom, deze producten hebben een of ander uniek kenmerk en de verkoper moet aanpassingen maken totdat de koper er tevreden mee is. Bovendien zullen eventuele problemen met de verzending hun geld kosten, omdat ze deze niet aan andere kopers kunnen verkopen.

 

Transportrisico’s

Als het transport of het vrachtschip niet volledig is uitgerust om met het veranderende weer of de omgeving om te gaan, wordt het conserveren van de producten een enorm probleem.

 

Valutarisico’s

Omdat deviezen voortdurend veranderen. De valutaconversie zal altijd omhoog of omlaag gaan. U kunt dus geld verliezen als de conversiekoersen dalen.

 

Kan Blockchain ze repareren?

Nou ja, blockchain kan ze allemaal oplossen. Het beste is dat het al is getest en alle problemen al moeiteloos oplost.

Het is dus tijd dat u een cursus over blockchain en handelsfinanciering volgt en het zelf ziet.

 

Hoe kunnen de cursus Blockchain en Trade Finance u helpen

De cursus Blockchain en handelsfinanciering kan u helpen meer te weten te komen over technologie en hoe deze van invloed kan zijn op handelsfinanciering. Als u niet weet hoe de technologie werkt, kunt u deze niet gebruiken als middel om uw oude bedrijfsmodellen te upgraden.

Dus het leren van blockchain voor handelsfinanciering kan uw positie enorm verbeteren.

Maar maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen. Hier, bij 101Blockchains, scheppen we op over onze blockchain-cursus over handelsfinanciering. Met ons aan uw zijde is er niets dat u ervan weerhoudt om uw plaats op deze veranderende markt veilig te stellen.

 

Onze cursus Enterprise Blockchains en Trade Finance

Cursusduur

101Blockchains enterprise blockchain en trade finance-cursus bieden momenteel de meest geavanceerde en bijgewerkte informatie op de markt. Het beste van deze geweldige cursus is dat je er maar een maand over doet! Dus begin nu!

We hebben ervoor gezorgd dat je altijd een flexibele leersnelheid hebt. Daarom hebben we de cursus handelsfinanciering en blockchain geschetst om binnen 4 weken te concurreren.

Weet je wat het leukste is?

Elke week duurt het slechts 3-4 uur om een ​​hoofdstuk of module af te ronden. Dus alles zou nu veel gemakkelijker voor je moeten zijn. Een ander cool kenmerk van onze cursus is dat we ervoor zorgen dat al je leren online gebeurt.

Dus, waar u ook bent, u kunt altijd onze cursus handelsfinanciering en blockchain kiezen en beginnen met het leren van blockchain over handelsfinanciering.

Meer nog, als u al met de cursus bent begonnen, maar nog geen hoofdstuk heeft afgerond, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt de videocolleges op elk gewenst moment pauzeren!

Kan het flexibeler worden dan dat??

Dit is een van de weinige redenen waarom onze cursus handelsfinanciering en blockchain zo opvalt.

Hoe dan ook, onze cursus handelsfinanciering en blockchain is er om u te helpen bij uw zoektocht naar het leren van blockchain over handelsfinanciering.

Schrijf je in voor blockchain voor een cursus handelsfinanciering als je –

 • Wil weten hoe blockchain de traditionele papieren bedrijfssystemen digitaliseert
 • Proberen te achterhalen welke handelsfinancieringsbedrijven blockchain aanklagen voor hun activiteiten
 • Wilt u een technisch inzicht krijgen in blockchain-platforms voor ondernemingen en hoe deze de handelsfinancieringsprocessen beïnvloeden
 • Sta te popelen om de waarschijnlijke use-cases in deze sector te identificeren voor uw persoonlijke blockchain-handelsfinancieringsoplossing.

 

Blockchain en Trade Finance Cursusoverzicht

De ontwikkeling van blockchaintechnologie tussen alle andere innovatieve technologieën genereert een nieuw spectrum voor de handelsfinancieringssectoren. Zoals u weet, loopt de handelsfinancieringssector in feite mijlenver achter in de race van digitalisering.

Meestal verdrinkt deze sector in een enorme stapel papierwerk, samen met handmatige bankwissels die vatbaar zijn voor fouten.

Bovendien is de hoogste digitalisering die u op dit gebied ziet, het gebruik van pdf’s, faxen of e-mails. Het is duidelijk dat deze niet voldoende zijn om de handelsfinancieringssector tot bloei te laten komen.

In het voorgaande jaar begon de digitale transformatie langzaam over te gaan van handmatig papierwerk naar digitale kopieën van bepaalde elementen, zoals een kredietbrief en een cognossement..

Deze transformatie ontbreekt echter ook. Hoe?

In werkelijkheid hebben alle handelspartijen hier niet altijd toegang toe. Meer nog, iedereen lijkt een eigen versie te hebben die afdrijft van de constante waarheidsgetrouwe gegevens.

De aanwezigheid van blockchains is op dit punt dus hard nodig.

Daarom hebben we onze blockchain-cursus voor wereldwijde handelsfinanciering ontworpen om u specifiek over het onderwerp te informeren. We zullen u door alle huidige blockchain-platforms voor ondernemingen leiden die het meest geschikt zijn voor de handelsfinancieringssector.

Meer nog, de blockchain-cursus voor wereldwijde handelsfinanciering is ook gericht op het leren van hoe blockchain kan afkomen van op papier gebaseerd beleid. Daarnaast behandelt onze cursus ook hoe u deze regelingen kunt gebruiken om uw werkkapitaalfinanciën te beïnvloeden.

Daarom biedt onze blockchain-cursus voor wereldwijde handelsfinanciering u alle benodigde tools om de handelsfinancieringssector op een positieve manier te stimuleren.

 

Wat u zult krijgen in onze cursus Blockchain en handelsfinanciering

Onze cursus handelsfinanciering en blockchain biedt alle kritische informatie aan softwareontwikkelaars, marktleiders, consultants, leidinggevenden, enzovoort..

Het zal dus veel gemakkelijker zijn om te begrijpen hoe handelsfinancieringselementen kunnen profiteren van de kenmerken van blockchain. Meer nog, onze blockchain-cursus voor wereldwijde handelsfinanciering zal ook aangeven hoe blockchaintoepassingen voor bedrijven de wereldhandel op elk moment kunnen beïnvloeden.

Kortom, u kunt verwachten dat onze cursus blockchain in handelsfinanciering de volgende onderwerpen behandelt:

 • Huidige handelsfinancieringsprocessen en hoe blockchain daarop van invloed zal zijn
 • Real-world voorbeelden van blockchain in het gebruik van handelsfinanciering
 • Huidige platforms die zich richten op handelsfinancieringsindustrieën
 • Recente blockchain-ontwikkelingen met betrekking tot de handelsfinanciering

We moeten zeggen dat 101Blockchain uitzonderlijk in staat is om je voor te bereiden op een professionele carrière op dit gebied. Omdat we u ook zullen voorbereiden op het omgaan met problemen uit de echte wereld, zou het u in een bedrijfsomgeving beter ten goede komen.

Dus, met deze krachtige combinatie van informatie, zul je zeker schitteren in elke vorm van carrièrekans. Maar dat is nog niet het volledige plaatje.

Onze blockchain in de cursus handelsfinanciering is ook uitgerust om ook werkgevers aan te pakken. Dus elke werkgever die op zoek is naar bijgewerkte trainingsfaciliteiten voor blockchain-handelsfinanciering, moet zich ook aanmelden voor de cursus.

Daarom raden we je ten zeerste aan om onze cursus uit te proberen en het zelf te zien.

 

Wat leert onze cursus Blockchain en Trade Finance u??

We hebben ervoor gezorgd dat onze cursus zo is ontworpen dat u op de snelst mogelijke manier kunt leren. De algemene cursus bevat dus 5 verschillende modules met afzonderlijke lesformaties om u te begeleiden.

Zodra u de lessen een voor een begint te doorlopen, zult u snel gaan begrijpen wat gedistribueerde technologie echt doet en de relatie die deze opbouwt met de handelsfinanciering..

Hoe dan ook, we raden je aan om altijd de lesplannen die we aanbieden een voor een te volgen in plaats van de lessen tussendoor over te slaan.

Op deze manier begrijp je de concepten beter. Laten we hoe dan ook eens kijken naar de modules van onze blockchain-cursus over wereldwijde handelsfinanciering.

 

Module-1: Huidige situatie van de handelsfinancieringsprocessen

De eerste module maakt u voornamelijk vertrouwd met het algemene bedrijfsproces van handelsfinanciering. Als je een newbie bent in deze niche, dan zal het je enorm helpen bij het onderschatten van hun zakelijke standpunt.

Het belangrijkste probleem bij elke andere blockchain in handelsfinanciering die er is, is dat ze niet de neiging hebben om de basiselementen van handelsfinanciering te dekken. Het is dus moeilijk voor een student om het algemene concept te begrijpen wanneer ze blockchain in de mix introduceren.

Handelsfinanciering is in de eerste plaats een complex proces en met blockchain, in de mix, kan het nog ingewikkelder worden.

U moet dus van tevoren weten hoe het proces werkt om het totale concept volledig te begrijpen.

Hoe dan ook, de cursus blockchain in handelsfinanciering zal verder details bespreken over de problemen waarmee deze industrie wordt geconfronteerd.

Ik heb aan het begin van deze handleiding al een aantal van de belangrijkste problemen kort genoemd. Maar je kunt de situatie echt beoordelen in het hoofdgerecht.

Het bevat –

Les-1: Grondbeginselen van handelsfinanciering

Les-2: Kernvraagstukken van de handelsfinancieringssector

 

Module-2: Hoe Blockchain kan profiteren van het wereldwijde handelsfinancieringsproces

Na het grondig doorlopen van deze module, zal al onze studenten begrijpen wat de huidige initiatieven in het ecosysteem van handelsfinanciering zijn.

Meer nog, met onze blockchain-technologie in training in handelsfinanciering, leert u erachter te komen welk type model het beste bij uw oplossingen past..

In werkelijkheid, zelfs nadat ze hebben geleerd over de voordelen van blockchain in handelsfinanciering, kunnen veel mensen niet volledig begrijpen wat voor soort oplossing voor hen geschikt is. Als gevolg hiervan maken ze fouten bij het implementeren van de oplossingen die resulteren in verspilling van tijd en middelen.

Daarom is onze blockchain-training voor handelsfinanciering er om u van alle problemen te redden. Deze module is uiterst cruciaal, dus zorg ervoor dat je de lessen aandachtig afrondt.

Hoe dan ook, deze module zal ook een deel van de huidige blockchain-speler op de markt bevatten.

Het zal betrekking hebben op –

Les-1: Hoe kan blockchain handelsfinanciering veranderen?

Les-2: Alle huidige blockchain-initiatieven in deze branche en relevante bedrijfsmodellen

Les-3: Een gedetailleerd overzicht van verschillende platforms in het blockchain-handelsfinancieringsschema

 

Module-3: voorbeelden uit de echte wereld van blockchain bij het gebruik van handelsfinanciering

Dit is de volgende module die voornamelijk alle praktijkvoorbeelden van blockchain in het handelsfinancieringsproces zal bevatten. Dus als je eenmaal al onze videocolleges over deze module hebt doorlopen, begin je langzaam de juiste gebruiksscenario’s van deze oplossing te begrijpen..

Het belangrijkste dat we in deze sectie zullen introduceren, is u te helpen begrijpen hoe elk van de elementen van de handel wordt beïnvloed door blockchain.

Het betekent dus dat elementen zoals de Bill of Lading of Letter of Credit verschillende resultaten zullen hebben op basis van hoe blockchain hen beïnvloedt..

Maar als je niets leert over de interactie van de verschillende elementen met blockchain, zul je moeilijkheden ondervinden bij het uitstippelen van de perfecte strategie.

Het is dus een must voor uw blockchain-technologie bij training in handelsfinanciering.

Het zal betrekking hebben op –

Les-1: grensoverschrijdende betalingen

Les-2: Bill of Lading (BoL)

Les-3: Kredietbrief (LC)

 

Module-4: huidige platforms die zich richten op handelsfinancieringssectoren

In de volgende module richt onze cursus zich vooral op de huidige platforms die van invloed zijn op handelsfinancieringssectoren. Het is meer een praktische analyse om u te laten weten hoe anderen blockchain gebruiken.

De blockchain-training voor handelsfinanciering zal uitleggen hoe deze projecten de activiteiten van handelsfinanciering versnellen en mogelijk maken. Meer nog, onze blockchain handelsfinancieringstraining omvat ook een gedetailleerd overzicht van elk platform, waardoor u een goed idee krijgt van het kiezen van het perfecte platform..

Het zal betrekking hebben op –

Les-1: Trade Lens

Les-2: We.Trade

Les-3: Contour

Les-4: Marco Polo

 

Module-5: Recente blockchain-ontwikkelingen met betrekking tot de handelsfinanciering

Dit is onze laatste module in de blockchain-technologie in training in handelsfinanciering. In deze module maakt u kennis met de initiatieven die zijn genomen in de richting van handelsfinanciering.

Nou, blockchain heerst al een tijdje in deze industrieën. Hierdoor nemen veel bedrijven al initiatieven. In feite gebruiken sommigen van hen de projecten op dit moment!

Meer nog, deze initiatieven zijn vooral gericht op interoperabiliteit tussen alle deelnemers van de handelsfinancieringssector. Ik denk dat we het proces vooral zoveel mogelijk moeten stroomlijnen.

Dus als u eenmaal weet hoe zij hun oplossingen hebben bedacht, krijgt u ook ideeën over hoe u uw ideeën kunt organiseren.

Het zal betrekking hebben op –

Les-1: TradeTrust

Les-2: Digital Standards Initiative

 

Wie kan de cursus volgen?

Onze cursus staat open voor iedereen die wil leren hoe deze magnifieke technologie de wereld verandert. Zo kan iedereen die ook maar de minste liefhebber is van blockchain, onbeperkt inschrijven voor onze cursussen.

De cursus handelsfinanciering en blockchain biedt dus alle cruciale informatie aan softwareontwikkelaars, marktleiders, consultants, leidinggevenden, enzovoort..

Als je bent –

 • Industrieprofessional
 • Programma- en productmanager
 • Bedrijfsanalist
 • Beslisser
 • Bedrijfsleider
 • Innovatiemanager
 • Adviseur
 • Marketing specialist
 • Ondernemer

Dan kun je gemakkelijk onze cursus volgen. We hebben ook geen beperkingen voor onze andere cursussen. Kies gewoon de juiste keuze voor u en bel!

 

Bevat het een certificering?

Helaas bieden we nog steeds geen certificering aan nadat u de cursus heeft afgerond. We werken er echter aan om u er binnenkort een aan te bieden. Maar als een certificering een must is voor jou en je carrière, dan raden we onze Certified Enterprise Blockchain Professional cursus aan.

In deze cursus bieden we ook een professionele certificering aan, samen met ander essentieel bonusmateriaal. In werkelijkheid biedt deze cursus ook een module ten behoeve van blockchain-technologie in training in handelsfinanciering.

Als je dus de certificering kunt krijgen die we in deze cursus aanbieden, kom je gemakkelijk in aanmerking voor elk blockchain-carrièrepad.

Meer nog, als u een bedrijfsleider bent en uw kennis wilt demonstreren en uw waardevolle inzichten wilt bewijzen, zal deze certificering u enorm helpen.

Onze cursus blockchain en handelsfinanciering zal echter nog steeds meer diepgaande informatie over het onderwerp behandelen in vergelijking met de certificeringscursus.

Hoe dan ook, we hopen er binnenkort een certificering voor in te voeren. Vanaf nu raden we je aan om onze andere cursussen te bekijken om je kennisbasis te verbreden.

 

Veelgestelde vragen over onze cursus

FAQ-1: kan iedereen zich aanmelden voor deze cursus?

Ja, zonder twijfel! Onze cursus staat open voor iedereen die wil leren hoe blockchain-technologie de wereld verandert. Zo kan iedereen die ook maar de minste liefhebber is van blockchain, onbeperkt inschrijven voor onze cursussen.

We hebben de cursus ook specifiek ontworpen om u te helpen meer te weten te komen over de voordelen van blockchain in handelsfinanciering.

Dus als je een carrière op dit gebied wilt nastreven en kennis wilt opdoen, bekijk dan nu onze cursussen.

 

FAQ-2: Zal ​​het team me helpen?

Ja, het team zal je altijd helpen, wat er ook gebeurt. We zijn er altijd van overtuigd dat al onze studenten er veel baat bij hebben als ze in contact komen met het team. Daarom bieden we volledige ondersteuning van onze teamleden en hoofdinstructeurs.

In feite is dit waar we de neiging hebben om te verschillen van andere cursussen die er zijn.

Een andere leuke functie die we aanbieden, is om toegang te krijgen tot onze online leerforums. Hier kun je ook communiceren met onze andere studenten die de cursus volgen.

 

FAQ-3: Hoe bouwt u de cursus op??

We bouwen de cursus op basis van hoe deze studenten kan helpen om op een snelle manier te leren. Daarom duurt het maar 4 weken om de cursus volledig te doorlopen. Bij elke sessie moet u minimaal 3-4 uur sparen!

Dus als u slechts 16 uur van uw tijd kunt investeren, kunt u de cursus gemakkelijk afmaken. We weten dat u misschien een extreem drukbezet persoon bent. En dus kun je de cursus op elk gewenst moment pauzeren en hervatten.

U hoeft het niet per se binnen 4 weken af ​​te werken.

 

FAQ-4: Zijn alle informatie in deze cursus up-to-date?

Ja, al onze informatie is up-to-date. We gaan er prat op dat we u altijd de relevante informatie aanbieden. Bovendien proberen we onze inhoud altijd regelmatig bij te werken. Zo loop je nooit achterop in je leren blockchain voor handelsfinanciering.

 

FAQ-5: Wat maakt de 101Blockchains-cursus anders dan andere cursussen op de markt?

In werkelijkheid zullen onze cursussen altijd verschillen van de rest op de markt. Bekijk het vanaf hier!

Dus zelfs als u er een flink bedrag voor betaalt, kunt u maar heel weinig details leren over het zakelijke perspectief van de blockchain-oplossingen voor handelsfinanciering..

Allereerst behandelt onze blockchain handelsfinancieringstraining hoe u de blockchaintechnologie kunt koppelen aan de handelsfinancieringsmodellen. Helaas zullen alle andere cursussen je alleen vertellen over de voordelen van blockchain of andere soorten jibber-jabber.

Maar wat ze u niet zullen vertellen, is hoe u uw eigen oplossing kunt bedenken op basis van de informatie die u heeft.

Dus uiteindelijk leer je over blockchain of de onderliggende structuur, maar je hebt niet de tools om het volledig te gebruiken.

Ten tweede is ons primaire doel om studenten zoveel mogelijk kennis en professionaliteit te laten verwerven in het onderwerp.

Ten slotte staan ​​we open om naar u te luisteren en wat voor soort cursussen u wilt. Bovendien zullen we altijd rekening houden met uw opmerkingen en onze lezingen zo goed mogelijk verbeteren.

Zoals u kunt zien, zijn dit enkele kwaliteiten die u niet in andere cursussen zult vinden.

 

Uiteindelijk,

Ten slotte moet ik zeggen dat handelsfinanciering en blockchain kunnen zijn als yin en yang. Hoewel ze heel verschillend zijn, zijn ze perfect geschikt om elkaar aan te vullen. Het resultaat is dat u altijd een perfecte oplossing vindt voor alle handelsfinancieringsvraagstukken.

De voordelen van blockchain bij handelsfinanciering zijn enorm en mogen geen tijd meer verspillen.

Zoals je kunt zien, kan je een heel eind komen als je je inschrijft voor een cursus. Omdat we de perfecte oplossing voor al uw problemen bieden, raden we u ook aan om onze cursus blockchain en handelsfinanciering uit te proberen.

We hebben ook andere cursussen. Bekijk die zeker eens en begin nu met het bouwen van uw eigen oplossingen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me