Wil je vooruitkomen met een van de beste Blockchain-certificeringen? Laten we van de experts leren hoe u Blockchain-certificering kunt krijgen.

Blockchain-technologie heeft ongetwijfeld een nieuwe revolutie teweeggebracht in de benaderingen voor gegevensbeheer en bedrijfsactiviteiten in de digitale wereld. Blockchain is veel verder gekomen dan verwacht in een tijd van ongeveer een decennium sinds de introductie ervan. Nu is blockchain niet meer beperkt tot Bitcoin en zijn er veel industrieën die blockchain gebruiken voor verschillende toepassingen.

Het belangrijkste van alles is dat overheden ook de waarde van blockchain erkennen met de wijdverbreide toename van het aantal overheidsprojecten op basis van blockchain. Daarom zijn blockchain-certificeringen de behoefte van het uur voor veel aspirant-kandidaten die een carrière in blockchain willen maken.

Veel van de kandidaten hebben echter geen specifieke richtlijnen voor de voorbereiding op certificeringen in blockchain. Tegelijkertijd claimen veel providers de mogelijkheid van de beste blockchain-certificeringen op hun platforms. De volgende bespreking is bedoeld om een ​​gedetailleerde indruk te geven van de nuttige tips voor eerstejaars om in aanmerking te komen voor de gewenste blockchain-certificering.


Schrijf nu in:Gratis Enterprise Blockchain Fundamentals-cursus

Waarom is Blockchain-certificering belangrijk??

Voordat u verder gaat met de voorbereiding op blockchain-certificeringen, is het belangrijk om het belang van de certificering te begrijpen. Blockchain-technologie heeft een prominent potentieel voor het transformeren van de wereld van technologie zoals we die kennen. Blockchain heeft bijvoorbeeld gezorgd voor voldoende beveiliging voor informatieoverdracht en tegelijkertijd de transparantie met betrekking tot transacties verbeterd.

Momenteel dient blockchain de basis van bestuurssystemen en zowel financiële als medische dossiers. Daarom kunnen de beste blockchain-certificeringen helpen om te profiteren van de werkgelegenheidskansen die voortdurend opduiken in de blockchain-technologie. De vaardigheidskloof in de blockchain-markt biedt naast financiële prikkels ook een formidabele boost voor salarisschattingen. Bovendien geeft blockchain-expertise je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een futuristische technologische revolutie.

Nu blockchain-acceptatie gestaag groeit, kunnen blockchain-gecertificeerde professionals genieten van een betere baanzekerheid. Een andere belangrijke reden om voor blockchain-certificering te kiezen, is de diversiteit aan loopbaanrollen in de blockchain. Kandidaten kunnen de rollen vervullen van blockchain-ontwikkelaars, blockchain-projectmanager, blockchain-oplossingsarchitect, blockchain-consultant, blockchain-kwaliteitsingenieur en blockchain UX-ingenieur.

Daarom lijdt het geen twijfel dat de beste blockchain-certificeringen u gemakkelijk kunnen helpen bij het opbouwen van een veilige carrière in blockchain. Met de mogelijkheid van werkzekerheid, toegang tot meerdere functies, de mogelijkheid om deel te nemen aan een moderne technologische revolutie en diverse opties voor loopbaanontwikkeling, is het redelijk om je voor te bereiden op de gewenste blockchain-certificering van jouw keuze..

De beloften met blockchain-certificeringen kunnen de intensiteit van de voorbereidingen die daarvoor nodig zijn, zeker bagatelliseren. Het is echter belangrijk om de ideale werkwijzen te kennen om blockchain-gecertificeerd te worden om beperkte tegenslagen te garanderen. Hier zijn enkele van de belangrijke punten die u in gedachten moet houden om verder te gaan met uw reis om uw gewenste blockchain-certificering te kwalificeren.

Wil je een Blockchain-professional worden? Bekijk de beste tips om een ​​Blockchain-carrière te starten door de experts.

Kies de juiste Blockchain-certificering

Een van de eerste factoren die meespelen in de reis om een ​​gecertificeerde blockchain-professional te worden, is de selectie van certificering. Kandidaten moeten de ideale blockchain-certificering selecteren voordat ze met hun voorbereidingen beginnen. De eerste stap in uw reis kan lastig zijn, vooral omdat zoveel providers verschillende blockchain-certificeringsprogramma’s aanbieden.

Vanuit een breder perspectief kun je voelen dat alle certificeringen geschikt zijn voor jouw carrière. U moet echter een specifieke certificering afronden op basis van de functie die u in de blockchain wilt uitoefenen. Interessant is dat je toegang hebt tot verschillende soorten blockchain-certificering gericht op bepaalde rollen, zoals blockchain-ontwikkelaar, blockchain-architect of blockchain-beveiligingsprofessional. Zodra u een duidelijk beeld heeft van uw carrièredoelstellingen in blockchain, kunt u eenvoudig de ideale blockchain-certificering selecteren.

Vervolgens moet u een zekere nadruk leggen op het platform dat de certificering aanbiedt. Hoewel een certificering volkomen legitiem lijkt, valt er altijd meer over te ontdekken. Bekijk de beoordelingen voor de certificeringsprovider naast hun ervaring en staat van dienst bij het verstrekken van blockchain-certificeringen.

 • Kies hoe dan ook de Blockchain Fundamentals-cursus

Nadat je de beste blockchain-certificeringen hebt geselecteerd op basis van je carrièrevoorkeuren, kun je gemakkelijk doorgaan naar de volgende fasen. Veel kandidaten hebben echter geen duidelijkheid over de certificeringsexamens, vooral als ze beginners zijn. Daarom is het voor dergelijke kandidaten van groot belang om te kiezen voor gratis basiscursussen over blockchain. Zelfs als je een blockchain-certificering hebt afgerond, kun je vertrouwen op gratis blockchain-basiscursussen om te leren.

De gratis blockchain-basiscursus helpt je om je vertrouwen in blockchain-technologie te vergroten. Tegelijkertijd kunt u ook betere kansen vinden om de fundamentele terminologie en andere basisconcepten in de blockchain te begrijpen. De fundamentele kennis en vaardigheden in blockchain-technologie kunnen kandidaten helpen bij het selecteren van het ideale carrièrepad in blockchain. Tegelijkertijd helpen de basiscursussen over blockchain u bij het bouwen van de juiste basis voor uw blockchain-reis.

 • Maak kennis met Blockchain-platforms

Als je eenmaal vloeiend bent in de basisprincipes van blockchain, moet je kennis ontwikkelen van verschillende blockchain-platforms. Blockchain-certificeringen richten zich prominent op enterprise blockchain-platforms zoals Corda, Ethereum en Hyperledger Fabric. Interessant is dat kandidaten ook de mogelijkheid moeten hebben om de werking van deze platforms te differentiëren.

Zelfs de niet-technische blockchain-functies vereisen praktische kennis van blockchain-platforms voor bedrijven. De expertise van een aspirant-kandidaat in blockchain-platforms voor bedrijven biedt de zekerheid dat ze in staat zijn om bedrijfswaarde te behalen. Daarnaast helpt kennis van de enterprise blockchain-platforms kandidaten bij het efficiënt communiceren van een blockchain-oplossing naar klanten.

 • Vind de juiste boeken

De volgende belangrijke mijlpaal in de voorbereiding van kandidaten voor blockchain-certificeringen betreft boeken. Hoewel het domein van blockchain relatief nieuw is, hebben veel auteurs zich in hun boeken gewaagd aan verschillende blockchain-concepten. Boeken bieden een substantieel uitgebreide theoretische basis voor het opbouwen van uw conceptuele blockchain-expertise.

Met de juiste set boeken volgens de onderwerpen die onder uw gewenste certificering vallen, zou u beperkte moeilijkheden ondervinden bij het maken van een sterke start van uw reis. Boeken bieden ook de zekerheid van geloofwaardigheid die wordt geboden door de auteurs van de boeken op grond van hun betrokkenheid bij blockchain. Kandidaten kunnen dus altijd een geloofwaardig referentiepunt hebben om op elk moment tijdens hun voorbereidingsreis naar terug te keren.

Check nu:Top 5 blockchain- en cryptocurrency-boeken

 • Evalueer de examenonderwerpen zorgvuldig

Nu moeten kandidaten hun aandacht richten op de voorbereiding op blockchain-certificeringen van hun keuze. De belangrijkste stap in de voorbereiding is een grondige evaluatie van de onderwerpen van het certificeringsexamen. Een gedetailleerd overzicht van de onderwerpen die tijdens het certificeringsexamen aan bod komen, biedt een basiskader waarop kandidaten hun voorbereidingsplannen kunnen bouwen. De vaardigheden die tijdens het certificeringsexamen worden gemeten, bieden ook een algemene indruk van de inhoud die voor het examen moet worden bestudeerd.

Afgezien van het overzicht van examenvaardigheden, moeten kandidaten ook letten op de domeingewijze verdeling van onderwerpen, samen met het gewicht van elk domein. Vervolgens kunt u ingaan op details van subonderwerpen die in elk domein worden behandeld. Al deze oefeningen zullen u helpen een formeel begrip te krijgen van het examen en de soorten vragen die u tijdens het examen kunt verwachten.

 • Volg een goed studieplan

Nu u een gedetailleerde indruk heeft van de onderwerpen die u moet behandelen voor de gecertificeerde blockchain-expertcertificering van uw keuze, kunt u een redelijk studieplan opstellen. Studieplan is een belangrijk hulpmiddel bij de voorbereiding van kandidaten voor blockchain-certificeringsexamens. Kandidaten kunnen het studieplan gebruiken om definitieve mijlpalen toe te wijzen voor elk domein in het certificeringsexamen.

Bovendien kunnen kandidaten ook geschikte tijdsintervallen in het voorbereidingsschema opvullen om praktische oefeningen mogelijk te maken. Het studieplan helpt niet alleen bij het organiseren van de voorbereidingen van kandidaten voor blockchain-certificeringen, maar verbetert ook hun mogelijkheden voor planningsbeheer. Hierdoor kunt u uw andere verantwoordelijkheden effectief beheren zonder concessies te doen aan uw voorbereidingen.

Het is echter ook belangrijk om onverschrokken verantwoording af te leggen aan het studieplan om de beste resultaten te behalen. U kunt niet verwachten dat het studieplan de gewenste resultaten oplevert als u het niet correct opvolgt. Het is dus redelijk om familie of vrienden te vragen u te helpen een goede routine te volgen bij het volgen van het studieplan.

Wil je je Blockchain-carrière naar een hoger niveau tillen met een van de beste Blockchain-certificeringen? Bekijk hoe u een Certified Blockchain Expert kunt worden.

 • Trainingscursussen voor het succes

Van de vele factoren die cruciaal zijn bij de voorbereiding om een ​​gecertificeerde blockchain-professional te worden, zou training altijd het leeuwendeel hebben. Training, klassikaal of online, is zeer cruciaal voor het kwalificeren van het blockchain-certificeringsexamen van uw keuze. Zelfstudie is ongetwijfeld een formidabel hulpmiddel om uw eerste voorbereidingen te versterken. Het kan echter alleen zo ver gaan als het behandelen van de basisvragen in blockchain-certificeringsexamens. Professionele trainingen kunnen u helpen een professioneel perspectief te krijgen op de blockchain-certificeringsexamens.

Het belangrijkste van alles is dat kandidaten kennis kunnen maken met de best practices voor het benaderen van elk onderwerp in het certificeringsexamen. Vervolgens komt de vakkennis van trainers en instructeurs in de online professionele certificeringstrainingen ten goede aan kandidaten. De expertise van instructeurs kan kandidaten helpen bij het waarnemen van de praktische aspecten van de technologieën of concepten waarover ze leren. Daarnaast helpen professionele trainingen kandidaten ook om het voordeel te behalen van gepersonaliseerde training. Met de mogelijkheid van responsieve deskundige ondersteuning tot hun beschikking, konden kandidaten gemakkelijk vertrouwen op online trainingscursussen voor naadloze voorbereidingen.

Het is echter ook redelijk om met de juiste afweging te kiezen voor trainingen voor blockchain-certificeringen. De meest geschikte optie voor kandidaten om blockchain-certificeringstrainingen te selecteren, is de certificeringsaanbieder zelf. Als u een blockchain-certificeringsprovider vindt met op maat gemaakte trainingen voor de certificeringen, dan heeft u de juiste keuze. De faciliteit van certificeringstrainingen precies volgens de blockchain-certificering van uw keuze neemt veel moeite uit de weg. Kandidaten hoeven bijvoorbeeld geen tijd of middelen te investeren in het vinden van een training die past bij hun gewenste certificering. Bovendien leveren de certificeringstrainingen door de certificeringsverstrekker de zekerheid van de geloofwaardigheid van het leermateriaal in de cursus.

Check nu:Blockchain-certificeringstrainingen

 • Ontwikkel de praktische ervaring

Oefening is ook een onvermijdelijke vereiste voor kwalificerende blockchain-certificeringen van uw keuze. Veel kandidaten begrijpen het belang van praktische praktische oefeningen bij de voorbereiding op certificeringen niet. Het is niet voldoende als je alle theoretische concepten hebt overvallen tijdens een blockchain-certificeringsexamen. Integendeel, u moet uw weg kennen in verschillende blockchain-tools en -platforms. Effectieve praktische praktijkervaring kan kandidaten helpen blockchain-technologie efficiënt te gebruiken voor verschillende vragen in het certificeringsexamen. Bovendien is praktische ervaring zeer cruciaal om op scenario’s gebaseerde taken in blockchain-certificeringsexamens gemakkelijk aan te pakken.

 • Focus op zakelijke vaardigheden

Veel handleidingen voor de voorbereiding op blockchain-certificeringen zouden niet gericht zijn op de behoefte aan aanvullende vaardigheden die verder gaan dan de certificeringen. Als je een gecertificeerde blockchain-expert wilt worden, moet je ook zakelijke vaardigheden ontwikkelen. Zoals je kunt zien, wint blockchain-technologie erkenning in verschillende industrieën.

Je hebt dus de mogelijkheid om te profiteren van blockchain-carrièremogelijkheden in verschillende industrieën. Als gecertificeerde professional in het domein van blockchain, moeten kandidaten de mogelijkheid hebben om blockchain te gebruiken voor het oplossen van zakelijke problemen.

Daarom zijn enkele van de belangrijke zakelijke vaardigheden, zoals communicatie, teamwerk en leiderschap, cruciaal voor kandidaten die blockchain-professionals willen worden. Blockchain-experts zouden toezicht moeten houden op het werk van veel andere professionals, wat de noodzaak van effectief beheer impliceert. Een blockchain-expert met alleen de certificering is dus misschien niet altijd de eerste optie voor een werkgever.

Het is belangrijk om aanzienlijke Blockchain-vaardigheden te verwerven om toekomstbestendig te worden. Bekijk de beste Blockchain-vaardigheden die je moet hebben.

 • Haal het meeste uit de voordelen van de gemeenschap

De laatste suggestie voor kandidaten die de blockchain-certificering willen halen en de beste blockchain-professionals willen worden, is participatie van de gemeenschap. Omdat blockchain een relatief nieuwe technologie is, kunnen kandidaten moeilijkheden ondervinden bij het vinden van de ideale trainingsbronnen. Het beste van de blockchain-gemeenschappen is de mogelijkheid om te communiceren met gelijkgestemde mensen. Je kunt in deze gemeenschappen veel vakexperts en beginners vinden op het gebied van blockchain. Blockchain-gemeenschappen bieden een formidabel voordeel bij het ontwikkelen van uw blockchain-kennis door zowel te verwerven als te delen.

Lees ook:

 • Hoe u een Certified Enterprise Blockchain Professional wordt?
 • Hoe u een gecertificeerde Enterprise Blockchain-architect wordt?
 • Hoe u een gecertificeerde Blockchain-beveiligingsexpert wordt?

Bottom Line

Ter afsluiting is het duidelijk dat je met de juiste certificering een gecertificeerde blockchain-professional kunt worden. Het is echter ook belangrijk dat kandidaten opmerken dat een certificering geen garantie is voor werkgelegenheid. Aan de andere kant zijn certificeringen niet het absolute bewijs van expertise van een blockchain-professional.

Daarom is het essentieel om te focussen op praktische ervaring in echte projecten in verschillende functies voor professionele ontwikkeling. Kandidaten die streven naar blockchain-certificeringen, kunnen verschillende use-cases en praktische laboratoriumoefeningen gebruiken om hun handen uit te proberen met verschillende blockchain-technologieën. 101 Blockchains biedt betrouwbare en geloofwaardige blockchain-trainings- en onderzoeksmiddelen.

Geïnteresseerde kandidaten hebben toegang tot drie verschillende soorten certificeringen, zoals Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP), Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) en Certified Blockchain Security Expert (CBSE) -certificering. Met het vertrouwen van vele topnamen op het gebied van technologie in verband met 101 Blockchains, kan het uw toegangspoort zijn tot een vruchtbare blockchain-carrière. Dus als je blockchain-expert wilt worden, neem dan nu meteen de eerste beslissing!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me