Een projectoverzicht: wat is titanium blockchain?

In het artikel van vandaag zullen we antwoorden: ‘Wat is titanium blockchain? Titanium Blockchain is een van de veelbelovende blockchain-projecten die er zijn. Het is een gedistribueerd grootboekplatform dat tot doel heeft de huidige infrastructuurdiensten op te lossen. Momenteel zijn er tal van Infrastructure as a Service (IaaS) -aanbieders. Ze beweren uitstekende en betrouwbare schaalbare services te bieden.

Enkele voorbeelden zijn Rackspace, Microsoft Azure en Amazon Web Services. Maar geen van hen maakt gebruik van de mogelijkheden van de blockchain.

Titanium Blockchain wil precies dat doen. Ze willen virtuele infrastructuur bieden aan zowel individuen als bedrijven met behulp van blockchain.

Niet alleen dat, ze streven ernaar om te voorzien in een schokbestendige internetinfrastructuur. Het zal betrouwbaar, schaalbaar en veilig zijn. Kortom, ze proberen een schokbestendige gedistribueerde netwerkinfrastructuur te creëren.

De bovenstaande oplossing staat bekend als Titanium Blockchain. Titanium doelen ter vervanging van de huidige internetinfrastructuur. De oude infrastructuur is tegelijkertijd inefficiënt en opgeblazen.

Lees ook,

  • Top 5 Blockchain SEC-onderzoeken om in de gaten te houden in 2018
  • Een recensie: wat is Riot Blockchain?
  • Een recensie: wat is Kodak Blockchain?

Titanium blockchain kan de manier waarop internet werkt veranderen. Ze hebben hun Pre-ICO- en ICO-fasen al voltooid. Momenteel wordt het momenteel verhandeld op de markt. Ze hebben $ 35 miljoen opgehaald in hun ICO.

Wat is Titanium Blockchain?

Zoals we al zeiden, probeert het een “beter” internet op te bouwen. Maar hoe zal het dit bereiken? Het idee is om elk netwerkapparaat met hun blockchain te verbinden. Dat betekent dat alles wordt gevirtualiseerd. Dingen zoals routers, netwerkapparaten of zelfs mijnbouwplatforms worden gevirtualiseerd. Ze zullen bestaan ​​in de onderling verbonden cloud.

Dus, welk probleem lost het op??

Het elimineert de behoefte aan fysieke hardware.

Om dit te bereiken, biedt Titanium Blockchain meerdere services. Zij zijn

  1. Infrastructure as a Service (IaaS)
  2. Desktop as a Service (DaaS)
  3. Company as a Service (CaaS)
  4. CryptoEscrow.
  5. TBIS Titanium Exchange

Laten we ze een voor een doornemen.


Infrastructure as a Service (IaaS): Infrastructure as a Service is een manier om virtualisatieservice aan te bieden. Het fungeert als infrastructuur die routers, servers en switches biedt. Het zijn netwerkgebaseerde componenten.

Desktop as a Service (DaaS): DaaS streeft naar een versleutelde persoonlijke computeromgeving binnen de Titanium blockchain.

Door dit te doen, biedt het zijn gebruikers een terminal aan zijn gebruikers zodat ze toegang hebben tot zijn diensten. De hele verbinding zou volledig gecodeerd zijn.

Ze zullen het SHAKE256 Titanium Sponge-algoritme gebruiken om de beveiliging op de blockchain te garanderen. Ze zullen ook gebruiken met Titanium Hydra Ultra Fault Tolerance Suite. Al deze technieken zijn volledig gepatenteerd en uniek voor de Titanium Blockchain.

Company as a Service (CaaS): Deze servicecomponent geeft gebruikers de mogelijkheid om tools voor het maken van bedrijven te creëren en te beheren. De service is snel, eenvoudig en veilig.

Alle tools voor het maken van bedrijven worden geautomatiseerd en afgehandeld met behulp van slimme contracten.

Een bedrijf kan een complete business suite implementeren met behulp van de Company as a Service (CaaS). De slimme contracten kunnen worden gebruikt om veel taken te automatiseren.

Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het aanmaken van een bankrekening, het indienen van handelsmerken, het aannemen van nieuwe werknemers en nog veel meer!

CryptoEscrow-service: CryptoEscrow zal fungeren als betaalmedium voor gebruikers om onlinediensten te kopen. De gebruiker kan elke cryptocurrency gebruiken om de betaling te laten slagen.

De handelaar ontvangt ze pas nadat de koper het beschreven product of de beschreven dienst heeft ontvangen.

TBIS Titanium Exchange: De uitwisseling zal ook het onderdeel zijn van de Titanium Blockchain. Het zal worden gebruikt om gebruikers de mogelijkheid te bieden cryptocurrency te kopen met behulp van belangrijke fiat-valuta’s. Pair trading wordt ook ondersteund.

BARS – Het utility-token om de Titanium Blockchain van brandstof te voorzien

Om de hele blockchain te laten werken, wordt Titanium BAR gebruikt. Het is een utility-token en zal fungeren als een valuta binnen de Titanium Blockchain. Dus als een individu of gebruiker services wil kopen, kan dat met BAR. Het aantal BAR-tokens is beperkt om een ​​gezonde circulatie te garanderen.

Waar leidt het ons allemaal toe??

De vooruitzichten van Titanium Blockchain zien er opwindend uit. De pre-ICO en ICO waren succesvol. De huidige prijs van het BAR-token heeft echter liet vallen tot het dieptepunt ooit.

De reden voor de daling is te wijten aan ongunstige marktomstandigheden en speculaties over de toekomst van het project. Ze zijn onderzware druk en wordt momenteel onderzocht door SEC. Lees er meer over hier & hier.

Beginner binnen de Blockchain-wereld? Hier is onze ultieme beginnershandleiding.

Dus, wat vind je van Titanium blockchain? Vertel het ons in het commentaargedeelte hieronder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map