Een recensie: wat is Kodak Blockchain?

Kodak is populair geweest vanwege de dingen die ze graag deden. Je hebt misschien gehoord dat Kodak de beste technologie heeft gecreëerd. Ze creëerden de geweldige filmindustrie en huurden ook de beste ingenieurs in om patenten te ontwikkelen die de wereld kunnen veranderen.

Ze vallen echter langzaam af toen ze in 2012 het faillissement aanvroegen.

Vanaf daar hebben we een lange weg afgelegd.

Dus, wat is Kodak-blockchain?

Het nieuwe nieuws is dat Kodak naar de blockchain draait. De 130-jarige draaide langzaam naar blockchain en nam de grootste gok. Dit is waar “Kodak blockchain” tot leven kwam.

De reactie van de gemeenschap was altijd gemengd. Veel experts waren echter perplex en begonnen vragen te stellen over deze beslissing. De aandeelhouders en investeerders waren daarentegen behoorlijk opgewonden om de verandering te zien. Zodra de aankondiging kwam, de aandelenkoersen verdubbelden.

Maak kennis met de digitale munt van Kodak – KODAKCoin

Net na de grote aankondiging kwam Kodak naar voren en noemde hun digitale munt ‘KODAKcoin’. De munt is een digitale valuta en wordt verkocht als een valuta die bureaus en fotografen helpt om meer controle te krijgen over beeldrechten. Het wordt ook wel een “foto-centrische” cryptocurrency genoemd.

De KODAKCoin zal door fotografen worden gebruikt als betaalmiddel voor de aankomende blockchain van Koda. Het zal fungeren als een ‘ruilmiddel’.

Jeff Clarke, CEO van Kodak, is buitengewoon positief over hun verhuizing. Hij voegde toe,

Voor velen in de technische industrie zijn ‘blockchain’ en ‘cryptocurrency’ populaire modewoorden, maar voor fotografen die lang hebben geworsteld om controle te krijgen over hun werk en hoe het wordt gebruikt, zijn deze modewoorden de sleutel tot het oplossen van wat voelde als een onoplosbaar probleem. . Kodak heeft altijd geprobeerd fotografie te democratiseren en licenties eerlijk te maken voor kunstenaars.

De KODAKCoin zal zogenaamd een platform voor rechtenbeheer werken KodakOne. Het platform helpt fotografen hun digitale activa te beheren met de kracht van blockchain.

Is KODAKCoin te mooi om waar te zijn??


Kodak wil een van de grootste problemen oplossen die de creatieve industrie doormaakt, namelijk het auteursrecht. Materiële diefstal en inbreuk op auteursrechten komen veel voor in de huidige mediawereld. Voor zowel kleine als grote spelers is het bijna onmogelijk om elke schending van het auteursrecht over de hele wereld bij te houden. Door digitale rechten aan de blockchain te koppelen, wordt het voor uitgevers gemakkelijker om hun intellectuele eigendom te beheren. Het werkt door het IP-adres van de maker te koppelen aan de gelicentieerde afbeelding. Er zullen ook crawler bots worden gebruikt in de blockchain. Als de crawler-robot iemand detecteert met een ander IP-adres en zonder de juiste autorisatie om de afbeelding te gebruiken, zal hij de eigenaar alarmeren over de situatie.

Het marktsentiment ten opzichte van Kodak is echter sceptisch. Veel experts raden aan hoe Kodak de blockchain-kaart gebruikt om sneller winst te behalen. Het kan slechts een laatste wanhopige poging zijn om het bedrijf te redden.

KodakOne, het platform voor beeldbeheer, zal ook fungeren als licentieplatform. Het helpt fotografen om hun werk te verkopen.

Maak kennis met hun 2e cryptocurrency-product: de Kodak KashMiner

Kodak stopte daar niet alleen. Ze hebben ook hun Kodak KashMiner uitgebracht die blijkbaar alleen te huur is. De machine wordt zelfs getoond op CES 2018. Het kost je gewoon $ 3.400.

Het verhuurprogramma is gericht op cryptocurrency-mijnwerkers die niet al het gedoe willen doen om een ​​goede miner-rig op te zetten. Eenmaal gehuurd kunt u er twee jaar gebruik van maken. Niet alleen dat, u zult 50% van de winst moeten afstaan ​​aan Spotlite Energy Systems in Californië. Dit bedrijf verleent een licentie voor het merk Kodak met behulp van “Kodak Blockchain Project”.

Zal het genoeg zijn om de toekomst van Kodak te redden?

Blockchain heeft bedrijven een tweede kans gegeven om te overleven in de competitieve markt. Bijna iedereen wil op de blockchain-kar springen. Het hele idee van KodakOne en Kodak blockchain ziet er veelbelovend uit. Het beschermen van de afbeeldingen van fotografen was nog nooit zo eenvoudig en met blockchain lijkt het mogelijk. De fotografen zullen ook KODAKcoin, digitale valuta, kunnen gebruiken om hun digitale beeldbeheersysteem, KodakOne, aan te drijven..

Dus, wat vind je van de Kodak-blockchain? Zal het lukken? Reageer hieronder en laat het ons weten.

Iets soortgelijks lezen? Bekijk Riot Blockchain.

Wilt u meer weten over Blockchain-technologie? Bekijk onze ultieme beginnershandleiding.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map