Enterprise Blockchain-workshop

De Enterprise Blockchains-workshop is de plek waar uw team leert over blockchain, de praktische toepassingen ervan en voorbeelden die reflecteren op uw leerproces. 

Door de blockchain-workshop te boeken, kan uw team blockchain-kennis begrijpen en deze gebruiken in uw bedrijfsproces of real-world implementatie van enterprise blockchain.

Dit is een van de beste manieren om aan de slag te gaan met blockchain!

Waarom 101 Blockchains Workshop boeken??

Onze blockchain-workshop behandelt belangrijke aspecten van blockchain die u moet kennen!

Het is een ideale workshop voor bedrijfsleiders, omdat ze diep in de basis van blockchain kunnen duiken en er meer over kunnen leren. Als bedrijfsleider loopt u mogelijk achterop wanneer een nieuw blockchain-project arriveert. Deze workshop kan je de basis geven om het project met het grootste vertrouwen aan te pakken.

Om er zeker van te zijn dat u de waarde van onze 101Blockchains-workshop begrijpt, gaan we door de redenen waarom u deze zou moeten boeken?

Praktische ervaring: De blockchain-workshop biedt een unieke hands-on blockchain-ervaring. U zult meer te weten kunnen komen over unieke praktijkvoorbeelden die werken. We zullen deze use-cases in detail behandelen. 

Strategische benaderingen: Door de workshops te doorlopen, krijgt u een duidelijk begrip van de strategische benaderingen die grote bedrijven volgen om hun project succesvol te maken.

Inzicht in use-cases: Elke use-case is anders en moet anders worden benaderd om een ​​beter begrip te krijgen. We doorlopen boeiende gebruiksscenario’s die u waarde bieden en leren.

Privésessies: Onze workshop over blockchaintechnologie wordt gegeven door privésessies. Deze sessies worden alleen gegeven aan professionele professionals. Op deze manier leert u hoe u unieke bedrijfsproblemen oplost. Privésessies geven je ook de kans om rechtstreeks met de instructeur te communiceren en je twijfels vrijer weg te nemen.

Eersteklas inhoud: De inhoud van onze workshop over blockchaintechnologie is van de hoogste kwaliteit, gemaakt met uitstekend onderzoek en zorg. 

Meer over onze Enterprise Blockchain-workshop


De impact van Blockchain op de huidige markt kan gewoon niet worden genegeerd. Het heeft elke sector veranderd en hoe het werkt. Bedrijven willen nu optimaal profiteren van blockchain, maar missen de kennis om dit te doen.

In de workshop blockchaintechnologie duiken we diep in de betekenis van blockchaintechnologie. We zullen leren wat het drijft. We zullen het kernmodel doornemen.

Blockchain-training voor leidinggevenden

Onze workshop is ook voornamelijk gericht op ondernemingen en leidinggevenden die meer willen weten over de impact van blockchain op traditionele zaken. Momenteel heeft blockchain invloed op elke sector, inclusief overheid, gezondheidszorg, financiën, toeleveringsketen en handel.

De uitdaging is echter om het proces van het implementeren van blockchain te begrijpen. Leiders en leidinggevenden hebben moeite om blockchain te begrijpen en te implementeren. Dat is waar de workshop je zal helpen!

We dekken blockchain met behulp van eersteklas inhoud die is gericht op professionals. Onze aanpak is eenvoudig, aangezien we onze workshop over de blockchain duidelijk maken, is de taal gemakkelijk te begrijpen.

De Enterprise Blockchain Workshop-onderwerpen

Oké! U bent nu geïnteresseerd in welke onderwerpen we zullen behandelen. 

We hebben ervoor gezorgd dat onze workshop over blockchain alle essentiële onderwerpen bevat waarvan hij onder de categorie blockchain design workshop en blockchain training workshop valt..

Laten we ze hieronder opsommen.

Inleiding tot Blockchain-technologie

Hier behandelen we de introductie van de blockchain-technologie. De inleiding behandelt belangrijke onderwerpen zoals hieronder:

Blockchain-grondbeginselen: Duik diep in de kern van blockchain. Wat zorgt ervoor dat het werkt? Wat is het belangrijkste principe erachter? 

Blockchain-woordenlijst: Weet u niet wat de belangrijkste blockchain-termen zijn? Maak je geen zorgen, want we zullen alle populaire blockchain-woordenlijsten behandelen. 

Blockchain-geschiedenis: Wie heeft blockchain uitgevonden? Hoe staat het met blockchain in 2019? Alles over de geschiedenis van blockchain komt hier aan bod!

Blockchain-typen: Blockchain is snel geëvolueerd dan we dachten! En daarom zijn er meerdere soorten blockchain beschikbaar. We behandelen hier alle soorten blockchain en helpen u het verschil daartussen te begrijpen.

Slimme contracten: Slimme contracten zijn juridische bindingen in de blockchain-wereld. We behandelen het in detail!

DLT’s: Gedistribueerde grootboektechnologie is een overkoepelende term die alle grootboektechnologieën in gedistribueerde vorm omvat. 

Enterprise Blockchain-platforms

Enterprise blockchain-platforms geven de hele branche meer mogelijkheden door blockchain-gerelateerde frameworks, services en oplossingen te bieden. Hier leren we over de belangrijkste blockchain-platforms voor bedrijven en onderzoeken we ze allemaal in detail.

Hyperledger: Hyperledger is een open-sourceinitiatief van Linux Foundation dat is gestart in 2015. Er lopen meerdere projecten onder. We behandelen de basisprincipes, functies, ontwerparchitectuur, use cases, frameworks, tools, BaaS-leveranciers en de langetermijnvisie.

Corda: Corda is een gedistribueerde grootboekoplossing voor financiële blockchain. We behandelen het bedrijfsprincipe, de architectuur, het wereldwijde Corda-netwerk, BaSS-leveranciers, Corda-consortia en nog veel meer!

Enterprise Ethereum: Enterprise Ethereum is een privé-implementatie van openbare Ethereum. We behandelen de voordelen, architectuurstack, use-cases, BaaS-providers en echte bedrijven die het gebruiken!

Quorum: Quorum is het geesteskind van JP Morgan en is gericht op financiële systemen. We behandelen het in detail!

Ontwerpdenken en innovatie

Design Thinking and Innovation is het deel waar we naar meer creatieve aspecten van blockchain gaan.

Blockchain digitale transformatie: Ontdek hoe de digitale transformatie van blockchain. Hier bespreken we de digitale impact van blockchain. 

Populaire zakelijke trends: Lees meer over blockchain door populaire zakelijke trends te bekijken.

Web 3.0 en internet: Web 3.0 is hier met blockchain. We onderzoeken de impact ervan op Web 3.0 en meer opwindende concepten erover!

Gebruiksscenario’s voor ondernemingen: We kiezen de beste use-cases voor bedrijven om het blockchain-potentieel te laten zien.

Enterprise Blockchain-bedrijven: Lees meer over de blockchain-bedrijven die werken aan een mooie toekomst!

Implementatierichtlijnen: We nemen de implementatierichtlijnen voor blockchain door. 

Risicobeoordelingen: Risicobeoordelingen zijn waar we leren over de risico’s van blockchain.

Toegang tot cursusmateriaal

Je krijgt volledige toegang tot cursusmateriaal, inclusief 100+ pagina’s met presentatiedia’s, cursusboeken en andere bronnen die je kunnen helpen bij de inhoud van de workshop.

Voor wie moet je onze Blockchain Workshop boeken??

Onze Blockchain-workshop is een one-stop-workshop voor professionals die hun zakelijke blockchain-reis een vliegende start willen geven.

Ontworpen voor de niet-technische leidinggevenden die in het management werken, u kunt de workshop boeken en de juiste kennis opdoen om aan geavanceerde blockchain-projecten te werken.

Dit betekent dat het kan worden geboekt door CTO’s, CIO’s, CEO’s, Strategic Directors, Innovation Managers, Business Leaders, Entrepreneurs, Decision Makers en VP’s.

Certificaat van afronding

Ja, u ontvangt een certificaat van voltooiing bij succesvolle voltooiing van de workshop.

Iedereen die deelneemt aan de enterprise blockchain-workshop of deze voltooit, krijgt het 101 Blockchains Certificaat van voltooiing.

Over de instructeur

Aviv Lichtigstein is een ervaren leider en ondernemer met uitgebreide ervaring in het bouwen van hoogwaardige producten met behulp van kunstmatige intelligentie en big data. Hij is ook de CEO en oprichter van een van ‘s werelds toonaangevende resource-portals voor blockchain – 101Blockchains.com.

Aangezien Aviv al meer dan 12 jaar een senior executive is, heeft hij nu uitgebreide ervaring op verschillende gebieden waar hij deelneemt in zakelijke, operationele en technisch georiënteerde functies. Bovendien is hij efficiënt in het lanceren, groeien en uitvoeren van programma’s en projecten met behulp van tal van bedrijfsmodellen. Met de genialiteit en humor van Aviv dreef hij veel gerenommeerde startups naar Fortune 500-bedrijven naar hun succes en glorie.

Afgezien van al deze zaken, toont Aviv een enorm niveau van expertise in het ontwikkelen en beheren van teams om bedrijven en producten te ontwikkelen. Bovendien Ironman-triatleet en een gepassioneerde reiziger.

Dus boek nu onze blockchain masterclass en leer van een van de allerbeste in de branche.

Laten we contact maken en ontdekken hoe we u kunnen helpen nieuwe waarde voor uw organisatie te genereren

JA! Ik wil de Enterprise Blockchain Workshop boeken

Laten we contact maken en ontdekken hoe we u kunnen helpen nieuwe waarde voor uw organisatie te genereren

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map