Met de populariteit van blockchains stijgen veel gratis blockchain-cursussen op de markt. Maar zijn deze cursussen voldoende om u te informeren over de basisprincipes van blockchain? Nu blockchain aan kracht wint, willen veel bedrijven er alles over leren.

Het doel? Nou, om kennis te krijgen bij het ontwikkelen van blockchain-oplossingen. In werkelijkheid is de technologie buitengewoon gecompliceerd. Dus zonder de juiste blockchain-training kan niemand het echt leren gebruiken, laten ontwikkelen.

En dus, om je te helpen, zijn we hier met onze kijk op de blockchain met gratis blockchain-cursussen die je kunt uitproberen.

Dus laten we beginnen.


Contents

Zijn de gratis blockchain-cursussen op de markt voldoende??

Welnu, meestal kan elke gratis blockchain-cursus die u op internet vindt, niet voldoende zijn om u een goede kennisbasis te geven. In veel gevallen staan ​​deze gratis gidsen voor online blockchain-cursussen vol met valse informatie die u alleen van het hoofdonderwerp kan afdwalen.

Meer nog, deze gratis gidsen voor online blockchain-cursussen kunnen ervoor zorgen dat u een enorme hoeveelheid tijd en middelen verliest.

Kortom, u moet voorzichtiger zijn bij het kiezen van de cursussen, omdat deze u gemakkelijk valse informatie kunnen geven. Volg daarom alleen gratis blockchain-training van bekende websites.

Meer nog, je moet altijd voorzichtig zijn met gratis blockchain-cursussen. Maar maak je geen zorgen, aangezien velen van jullie vaak alleen wat basisinformatie over deze technologie willen leren, zijn we hier om je te helpen met onze verzameling online gratis gidsen over blockchaincursussen.

Waarom onze gratis blockchain-cursussen volgen??

Gratis Blockchain-cursussen

Allereerst zijn we bij 101 Blockchains altijd meer dan enthousiast om iedereen te helpen die op zoek is naar solide informatie over de blockchain. In werkelijkheid zijn we erg enthousiast over deze nieuwe technologie en willen we dat professionele professionals erover leren.

Daarom wijden we onze website en alle inhoud ervan om u te helpen de door u gewenste informatie te vinden. Ook is al onze cursuscollectie hier om u de best mogelijke kennisbasis over deze nieuwe technologie te bieden.

Om u te helpen de kwaliteit van onze premium-inhoud te controleren, bieden we twee gratis blockchain-cursussen aan!

Niet alleen dat, beide gratis gidsen van onze blockchain-cursussen zijn uitgerust met bonusmateriaal om u te helpen de premium-inhoud te ervaren.

We hebben ook de neiging om solide informatie aan te bieden, aangezien onze deskundige teamleden dag en nacht werken om alle blockchain-cursussen online gratis gidsen up-to-date te houden!

Deze twee gratis gidsen voor blockchain-cursussen zijn echter alleen voor beginners. Als je een professional bent en het architecturale aspect van deze technologie volledig wilt begrijpen, schrijf je dan in voor onze premiumcursussen.

Bovendien kunt u verwachten dat u ook in die cursussen een certificering krijgt.

Onze verzameling gratis Blockchain-cursussen

Enterprise Blockchains Fundamentals

Cursusduur

Wij zorgen ervoor dat u al onze cursussen in korte tijd kunt afronden. Omdat u het misschien druk heeft met uw professionele werk, kan het afronden van een cursus een groot gedoe lijken. Daarom duurt het voltooien van onze basiscursus voor enterprise blockchains slechts 4 dagen.

Bovendien duurt het elke dag slechts 15 minuten! We zijn er vrij zeker van dat je de tijd kunt inhalen om onze gratis gids voor blockchain-cursussen te bekijken.

We hebben ook acht lessen die u kunt bekijken. Deze 8 lessen behandelen alle basisprincipes die u nodig hebt om te leren over blockchain-processen voor bedrijven.

Om u te helpen snel over het onderwerp te leren, hebben we de 8 lessen verdeeld over 4 dagen! Maar maak je geen zorgen, je hoeft de lessen niet te volgen of de cursus af te ronden in slechts 4 dagen.

In werkelijkheid kun je op elk gewenst moment pauzeren en terugkeren naar de gratis blockchain-cursus. Zo krijgt u meer flexibiliteit met onze collectie.

Schrijf u in voor de basiscursus voor enterprise blockchains als u –

 • Wilt u meer weten over de basisprincipes van blockchain-technologie.
 • Benieuwd naar de verschillende belangrijke blockchain-termen.
 • Wil je begrijpen hoe blockchain alle toonaangevende sectoren in de markt beïnvloedt.

Cursusoverzicht

Deze online blockchain-cursussen gratis gids Enterprise Blockchains Fundamentals is de eerste stap voor elke professional in zijn blockchain-reis. Meer nog, deze cursus is perfect om uw positie en vaardigheden te verbeteren. Dus in deze cursus leer je hoe blockchain werkt en hoe je het kunt gebruiken als hefboom voor je carrière.

Hoe dan ook, we hebben ervoor gezorgd dat we deze gratis cursus hebben ontworpen voor alle professionals die meer willen weten over de technologie, maar ze eerst vertrouwd moeten maken met de onderdelen van deze technologie. Bovendien willen we dat u uw vaardigheden upgradet en nieuwe kansen krijgt.

Dus als je mee wilt doen aan deze nieuwe blockchain-revolutie en waardevolle informatie over deze technologie wilt krijgen, dan zou het volgen van deze cursus je eerste keuze moeten zijn..

Weet jij wat het leukste is? Onze gratis blockchain-cursussen worden vertrouwd door meer dan 5000 professionals over de hele wereld. Dat je deze cursus helemaal gratis kunt volgen, is op dit moment een waardevolle optie.

Hoe dan ook, we zijn er vrij zeker van dat geen enkel ander bedrijf op de markt u zoveel waarde kan bieden in een volledig gratis blockchain-cursus.

Verspil dus geen tijd meer, voltooi het parcours en kom op dit moment vooruit in de race!

Wat leer je??

Module-1: Definitie van Blockchain-technologie

In deze eerste module leer je over de feitelijke definitie van blockchain-technologie. Als u maar een beginneling bent en niets van deze technologie af weet, sla deze module dan nooit over. Het zal u helpen meer te weten te komen over de onderliggende voorwaarden van deze technologie.

Bovendien krijgt u een visuele uitleg van hoe het werkelijk werkt. In principe zullen we het gebruiken om het leerproces een beetje eenvoudiger te maken.

Module-2: Belangrijke Blockchain Enterprise-voorwaarden

Als u de terminologieën kent, helpt het u om een ​​gemeenschappelijke standaard in uw oplossingen te blijven gebruiken. In werkelijkheid zal dit ook uw kansen op interoperabiliteit vergroten. En dus leert u in de tweede module over deze terminologieën en stemt u uw strategieën correct af.

Meer nog, hier leert u over kwesties met betrekking tot dubbele uitgaven, hoe consensusmechanismen werken, enzovoort.

Ook zijn er verschillende soorten blockchain en hun verschillen, samen met de manier waarop knooppunten en validators werken, op de module.

Zorg er dus voor dat u deze helemaal niet overslaat.

Module-3: basisprincipes van slim contract

In het derde deel zullen we ons concentreren op het slimme contract. In werkelijkheid zijn slimme contracten absoluut essentieel als het gaat om zakelijke bedrijven. U kunt ze eenvoudig automatiseren en ze zullen het zelfstandig uitvoeren zodra elke partij de regels goed volgt.

Het is dus een geweldige manier om een ​​contract met andere partijen of bedrijven af ​​te sluiten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het salaris.

Hier leert u hoe het werkt en wat de typische voordelen van deze functie zijn.

Module-4: Blockchain digitale transformatie

Het laatste deel is het belangrijkste onderdeel van onze gratis blockchain-cursus. Sterker nog, als we het niet in het juiste perspectief plaatsen, blijft het een complexe technologie voor alle bedrijven.

En dus zullen we ons concentreren op waar deze technologie werkt en wat op dit moment de leidende sectoren van deze technologie zijn.

Je leert ook over het proces van digitale blockchain-transformatie.

Inclusief bonusmateriaal

Cursuspresentatie

Je kunt alle cursuspresentaties downloaden zodra je onze gratis blockchain-cursus hebt voltooid. U kunt dus altijd terugkomen en ze herzien en uw geheugen opfrissen!

Extra hoorcolleges

We zullen naast de lezingen aanvullende lezingen opnemen in de gratis blockchain-trainingssessies. Uw leren eindigt dus niet alleen hier; u krijgt altijd meer inhoud om uw kennisbasis te vergroten.

Doe mee met online evenementen

Je krijgt ook exclusieve toegang tot al onze online evenementen, zoals webinars met topprofessionals uit de industrie. Dit alles is volledig gratis!

Inleiding tot Enterprise Blockchain

Cursusduur

Ons primaire doel is dat u al onze cursussen in korte tijd en zonder gedoe kunt afronden. Waarom? In werkelijkheid hebben velen van u het misschien druk met uw professionele werk en zouden ze niet de tijd hebben om een ​​lange cursus te volgen.

Om u te helpen zonder veel tijd te verspillen, zorgen we ervoor dat deze blockchain-gratis cursus slechts 5 dagen in beslag neemt.!

Ja! Slechts 5 dagen! Bovendien hoeft u in plaats van uren en uren aan een cursus te besteden, slechts 15 minuten per dag te besteden!

We hebben ook twaalf lessen om uit te checken. Deze 12 lessen behandelen alle basisprincipes die u nodig hebt om te leren over blockchain-processen voor bedrijven.

Een ander leuk onderdeel van onze blockchain gratis cursussen is dat we al het cursusmateriaal in 5 dagen verdelen. Op deze manier kunt u eerst de makkelijke termen leren kennen en langzaam overgaan op de harde factoren.

Maar maak je geen zorgen, je hoeft de lessen niet te volgen of de cursus binnen slechts 5 dagen te voltooien om gratis blockchain te leren.

In werkelijkheid kun je op elk gewenst moment pauzeren en terugkeren naar de gratis blockchain-cursus. Zo krijgt u meer flexibiliteit met onze collectie.

Schrijf u in voor een cursus inleiding tot blockchain voor ondernemingen als u –

 • Benieuwd naar de basisprincipes van blockchain-technologie.
 • Wil je leren hoe verschillende onderdelen van enterprise blockchain werken.
 • Willen graag het volledige proces van digitale blockchain-transformatie begrijpen.

Cursusoverzicht

Deze cursus is speciaal bedoeld om u een unieke kans te geven in de blockchain-bedrijven van ondernemingen. Meer nog, als je deze cursus eenmaal hebt afgerond, kun je eindelijk begrijpen hoe blockchain de zakelijke bedrijfsprocessen echt weer geweldig kan maken.

Hoe dan ook, we zorgen ervoor dat u premium toegang krijgt tot alle technische details, samen met bedrijfsgerelateerde gebruiksscenario’s. Deze zullen u dus zeker helpen uw blockchain-oplossingen zonder gedoe te implementeren.

We zullen u echter aanraden om onze andere cursussen te bekijken voordat u uw blockchain-project helemaal gaat bekijken.

Hoe dan ook, deze online gratis gids voor blockchain-cursussen is er om u te helpen meer te weten te komen over de praktijkvoorbeelden. Hiermee kunt u eindelijk de eerste stap zetten naar de schitterende toekomst.

Dus als je echt mee wilt doen aan de nieuwe blockchain-revolutie en waardevolle informatie over deze technologie wilt krijgen, dan zou het volgen van deze cursus je eerste keuze moeten zijn.

U moet zich ijverig concentreren om uw carrière te verbeteren en uw vaardigheden op te bouwen. Als u zich al in de bedrijfssector bevindt als adviseur, leidinggevende of manager, moet u dit weten.

En dus is het buitengewoon belangrijk om te leren over de fundamenten van blockchain en de implicatie ervan. Gebruik dus deze gratis blockchain-cursussen om het perfecte pakket van je leven te krijgen. U kunt hier meer over deze cursus leren!

Vergeet ook niet onze andere cursussen te bekijken.

Wat leer je??

Module-1: definitie van blockchain

Allereerst beginnen we met de definitie van blockchain-technologie. Zonder te weten of te leren wat het is, kunt u onmogelijk doorgaan naar een complexer deel van deze technologie. Dus als je nog maar een beginneling bent en niets van deze techniek af weet, sla deze module dan nooit over. Het zal u helpen om meer te weten te komen over het belangrijkste aspect van deze technologie.

Bovendien krijgt u een visuele uitleg van hoe het werkelijk werkt. In principe zullen we het gebruiken om het leerproces een beetje eenvoudiger te maken.

U zult ook het verschil kennen tussen gecentraliseerde, gedecentraliseerde en gedistribueerde netwerkmodellen. Meer nog, we zullen ook de geschiedenis en verschillende soorten blockchain-technologie behandelen.

Module-2: Belangrijkste Enterprise Blockchain-voorwaarden

In het gedeelte Verzenden zullen we ons voornamelijk concentreren op de verschillende terminologieën die vaak worden gebruikt bij de implementatie van blockchain voor bedrijven.

Waarom? Als u hierover leert, kunt u een gemeenschappelijke standaard in uw oplossingen blijven gebruiken. Dit zal dus uiteindelijk uw kansen om ook interoperabiliteit te krijgen, vergroten.

Meer nog, hier leert u over kwesties met betrekking tot dubbele uitgaven, hoe consensusmechanismen werken, enzovoort. Bovendien leert u over de validators, knooppunten, transacties, enzovoort.

Module-3: Fundamentals van slimme contracten

In dit deel van de blockchain-gratis cursus zullen we ons concentreren op de basisprincipes van slimme contracten. In werkelijkheid kunt u ze eenvoudig automatiseren en ze zullen zelfstandig worden uitgevoerd zodra elke partij de regels goed volgt.

Het is dus een geweldige manier om een ​​contract met andere partijen of bedrijven af ​​te sluiten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het salaris.

Hier leert u hoe het werkt en wat de typische voordelen van deze functie zijn. Bovendien leert u ook over de nadelen van deze functie en over populaire gebruiksscenario’s die u ook kunt uitproberen.

Het is dus relatief belangrijk voor u om meer te weten te komen over deze sectie.

Module-4: Blockchain Transforming Enterprises

Dit gedeelte is gewijd aan hoe blockchain ondernemingen transformeert. Kortom, het zal zich richten op de belangrijke aspecten van digitale blockchain-transformatie. Het is een belangrijk onderdeel, dus sla dit gedeelte niet ten koste van alles over.

Hoe dan ook, we zullen ons concentreren op waar deze technologie werkt en wat op dit moment de leidende sectoren van deze technologie zijn.

We zullen ook praten over het voedselvertrouwen van IBM en u helpen bij het opbouwen van uw strategie voor de perfecte blockchain-oplossing.

Module-5: Hoe Blockchain de wereld verandert

Dit is de laatste module van onze gratis blockchain cursussen. In werkelijkheid verwijdert blockchain de bestaande legacy-netwerken vanaf nu mogelijk niet volledig. Maar het zal zeker veranderen hoe het werkt en kan langzaam de volledige controle overnemen.

Kortom, de wereld die je op dit moment ziet, zal volledig veranderen, maar het zal geleidelijk gebeuren. Zorg er dus voor dat u uw positie in die verandering vindt om uzelf tegen verstoringen te beschermen.

Daarom helpen we u in dit gedeelte meer te weten te komen over de voordelen van web 3.0. We zullen ons ook concentreren op federatieve blockchain en u leren over het algehele ecosysteem van consortia. Daarnaast behandelen we mogelijke gebruiksscenario’s.

Inclusief bonusmateriaal

Cursuspresentatie

Je kunt alle cursuspresentaties downloaden zodra je onze gratis blockchain-cursus hebt voltooid. U kunt dus altijd terugkomen en ze herzien en uw geheugen opfrissen!

Extra hoorcolleges

We zullen naast de lezingen aanvullende lezingen opnemen in de gratis blockchain-trainingssessies. Uw leren eindigt dus niet alleen hier; u krijgt altijd meer inhoud om uw kennisbasis te vergroten.

Doe mee met online evenementen

Je krijgt ook exclusieve toegang tot al onze online evenementen, zoals webinars met topprofessionals uit de industrie. Dit alles is volledig gratis!

Wie moet onze gratis blockchain-cursussen volgen??

Onze cursussen zijn speciaal ontworpen voor uw gratis blockchain-training. Dus elke brancheprofessional, bedrijfsleiders, juridische adviseurs of wie dan ook kan eenvoudig en gratis blockchain leren van onze cursussen. Meer nog, het gebruik van deze online blockchain-cursussen gratis zal u helpen begrijpen hoe de basisprincipes van blockchain-technologie vrij gemakkelijk zijn.

Kortom, als u bent –

 • Marketing specialist
 • Bedrijfsanalist
 • Adviseur
 • Bedrijfsleider
 • Programma- en productmanager
 • Industrieprofessional
 • Ondernemer
 • Beslisser
 • Innovatiemanager

Bekijk dan zeker onze online gratis gidsen over blockchaincursussen. Meer nog, als iemand die niet op onze lijst staat, leergierig is, moet gratis blockchain zeker ook onze cursussen bekijken.

Veelgestelde vragen over onze gratis Blockchain-cursus

FAQ-1: Wie kan zich aanmelden voor deze cursussen?

Eerlijk gezegd iedereen! We zorgen ervoor dat al onze blockchain-cursussen openstaan ​​voor elke professional die meer wil weten over blockchain-technologie. Meer nog, je moet weten hoe blockchain de verschillende sectoren over de hele wereld echt zal beïnvloeden.

Deze cursussen zullen u dus zeker helpen bij het leren over de verstoringen en mogelijke gebruiksscenario’s. Dus alle blockchain-enthousiastelingen of -managers of leiders zijn vrij om onze gratis opties voor blockchain-cursussen te bekijken.

FAQ-2: Kan ik contact hebben met het team?

Ja natuurlijk! Wij geloven dat iemand echt over een onderwerp kan leren als hij meer met de leraar kan communiceren. In werkelijkheid weten we dat u ondanks het voltooien van onze gratis blockchain-cursus wellicht veel vragen heeft.

Zo zorgen we ervoor dat ons team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden wanneer u maar wilt! Meer nog, ons team is ook volledig voorbereid om ook op andere manieren te helpen met up-to-date informatie.

We hebben de neiging om een ​​beetje op te scheppen over deze functie, omdat veel van de gratis cursussen die er zijn, je deze functie helemaal niet bieden.

FAQ-3: Hoe worden de cursussen voorbereid??

We zorgen ervoor dat al onze cursussen worden ontworpen op basis van de huidige informatie. Elke vorm van informatie over bepaalde platforms of soorten blockchain komt rechtstreeks van hun ontwikkelaars. Dus nee, we verzinnen de informatie niet zoals we willen.

Bovendien werkt ons team van experts ons cursusmateriaal altijd bij, omdat de zaken in de zakelijke wereld zeer snel kunnen veranderen.

Bovendien duurt het voltooien van al onze online gratis gidsen voor blockchain-cursussen slechts 60 minuten!

Ja! U hoeft elke dag slechts 15 minuten van uw tijd te investeren om er meer over te weten te komen. En het duurt ook slechts 4 dagen om het volledig te voltooien!

FAQ-4: Hebben deze cursussen certificeringen??

Helaas bieden we geen certificeringen aan bij onze gratis cursussen. In werkelijkheid zijn deze gratis blockchain-trainingsgidsen alleen voor spelers op beginnersniveau. Het aanbieden van een professionele certificering bij hen zou dus geen verstandige keuze zijn op de blockchain-banenmarkten.

Onze cursussen zijn meer voor beginners die gewoon gratis blockchain willen leren of zelfs voor degenen onder u die nog steeds niet kunnen beslissen of u voor onze premium content moet kiezen of niet..

Als u echt op zoek bent naar certificeringen, kunt u hier onze gecertificeerde blockchain-professionele cursus bekijken!

FAQ-5: Waarom zou ik deze gratis cursussen van 101Blockchains volgen??

Welnu, we hebben de neiging veel te verschillen van de rest van de gratis cursusaanbieders die er zijn. In werkelijkheid richten al onze gratis gidsen voor online blockchain-cursussen zich op de invloed van blockchain op onze bedrijfsmodellen. Dit is iets dat de andere cursussen op de markt missen.

Dat richt zich alleen op de technologie en niet op hoe u deze kunt gebruiken om uw eigen waardeoplossingen voor ondernemingen te creëren.

U krijgt dus technische vaardigheid, maar u zult niet begrijpen hoe deze technologie in deze omgeving werkt. Maar als je je inschrijft voor onze academiecursussen, dan beheers je die kennis zeker ook.

We hebben ook de neiging om al onze inhoud regelmatig up-to-date te houden. Zo leer je altijd over de huidige situatie van deze nieuwe revolutie.

Ten slotte is onze inhoud bestemd voor zowel werkgevers als werknemers. Dus, voel je vrij om al onze gratis blockchain-cursussen nu gratis te bekijken!

Uiteindelijk,

Leren over blockchain is een zeer ingewikkeld proces. Maar hier proberen we het u zo eenvoudig mogelijk te maken om ze perfect te begrijpen. Hierdoor hebben we een brede collectie inhoud in onze academie.

Maar als u nog maar een beginner bent, moet u zeker onze gratis blockchain-cursussen bekijken om te begrijpen hoe het werkt.

Wil je nog iets meer? Bekijk nu onze premium inhoud!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me