Naarmate de populariteit van blockchain-technologie toeneemt, neemt ook de vraag naar blockchain-ontwikkelaars toe. Dit artikel biedt een duidelijk idee over het salaris van de blockchain-ontwikkelaar en hoe het met de tijd toeneemt.

Het salaris van Blockchain-ontwikkelaars stijgt geleidelijk en wordt een van de best betalende salarissen aller tijden! Door de opkomst van blockchain-technologie nemen veel banen binnenkort de markt over. Nu is het hele bedrijf dat op zoek is naar bekwame professionals ook bereid om een ​​flink bedrag te betalen.

Een blockchain-ontwikkelaar is dus een van de meest gewenste banen en wordt dus ook geleverd met een uitstekend salaris voor blockchain-ontwikkelaars.

Er zijn echter enkele specifieke factoren die de hoogte van het salaris van een blockchain-ontwikkelaar van bedrijf tot bedrijf bepalen. Als je meer wilt weten over de voordelen van dit beroep, dan heb je geluk. Vandaag zul je de factoren en scenario’s begrijpen die de hoogte van het salaris van blockchain-ontwikkelaars bepalen.

U krijgt ook enkele tips over hoe u ook voor goedbetaalde ontwikkelaarstaken kunt gaan.

Schrijf nu in: Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Contents

Wat is het salarisbereik van een blockchain-ontwikkelaar??

Voordat we verder gaan met hoe u uw cv kunt ontwikkelen voor een hoogbetaald salaris voor blockchain-ontwikkelaars, laten we het hebben over wat het bereik typisch is.

In werkelijkheid blijft de vraag naar op blockchain gebaseerd talent stijgen. Meer nog, het draagt ​​ook direct bij aan het hoge salarisbereik. Doorgaans ligt de gemiddelde levering van blockchain tussen $ 150.000 en $ 175.000 per jaar!

Aan de andere kant lijkt de typische software-engineer $ 137.000 per jaar te krijgen. Dus je ziet hoe het salaris van een blockchain-ontwikkelaar veel hoger is dan dat van de gemiddelde software-engineer of -ontwikkelaar.

Als u ervaren bent en een grotere vraag in de markt heeft, kunt u elk jaar tot $ 200.000 verdienen!

Je kunt in de onderstaande tabel zien hoe het salaris van de blockchain-ontwikkelaar verandert op basis van het gebied.

Salaris voor AreaBlockchain-ontwikkelaar
SF Bay Area $ 168.248
New York $ 161.862
San Diego $ 158.333
Seattle $ 154.241
Boston $ 153.933
Los Angeles $ 152.045
Philadelphia $ 150.000
Washington D.C. $ 149.956
Austin $ 147.421
Dallas / Ft Worth $ 142.800
Atlanta $ 141.666
Denver $ 132.500
Chicago $ 127.769
Londen $ 113.368 (£ 81.414)
Toronto $ 96.540 (C $ 122.964)
Frankrijk $ 72.281 (€ 59.875)

Bron: ingehuurd


Zoals je kunt zien, lijkt het gemiddelde maximale salaris voor blockchain-ontwikkelaars in San Francisco te zijn. Veel bedrijven kunnen echter zelfs hoger betalen, omdat dit alleen het gemiddelde is.

Specialisaties: Specifieke Blockchain Platform Specialist

Aan de andere kant kan een specifieke blockchain-platformspecialist zelfs meer salaris krijgen. Ethereum- of Hyperledger-blockchain-ontwikkelaars kunnen bijvoorbeeld een hoger salaris voor blockchain-ontwikkelaars krijgen dan andere platformexperts.

Kijk hieronder –

Locatie Laag eind Hoog eind Gemiddeld salaris
ONS. $ 80.000 $ 180.000 $ 127.500
Azië $ 100.000 $ 150.000 $ 125.000
Afgelegen $ 100.000 $ 200.000 $ 145.000

Bron: cryptocurrencyjobs.co

U kunt dus zien dat op basis van alleen de locatie en ook de specialisatie, het salarisbereik van de ontwikkelaar zal veranderen. Hier verwijzen blockchain-taken op afstand naar outsourcing of bedrijven die thuiswerk aanbieden.

Lees verder:Hoe u een Blockchain-ontwikkelaarstaak kunt krijgen?

Welke factoren van invloed zijn op het salaris van Blockchain-ontwikkelaars?

Er zijn bepaalde factoren die gemakkelijk van invloed kunnen zijn op het salaris van uw blockchain-ontwikkelaar. Meer nog, deze factoren zijn buitengewoon belangrijk, want als je ze kent, kun je ook gemakkelijk een strategie bedenken voor je toekomstige carrièrepad. Dit zijn –

werklocatie

De joblocatie is een van de belangrijkste factoren voor een hoog salaris voor blockchain-ontwikkelaars. In werkelijkheid, als de locatie niet technologisch vriendelijk of geavanceerd is, zijn de salarissen van de blockchain-ontwikkelaars meestal aan de lage kant.

Verhuizen naar een locatie waar uw kwalificaties meer bekendheid krijgen, zou dus uw eerste oproep moeten zijn.

Meestal is in Europa de behoefte aan blockchain op veel plaatsen nog niet eminent. Als gevolg hiervan zijn de salarissen van blockchain-ontwikkelaars niet zo hoog in vergelijking met locaties in Azië of de VS..

Hopelijk zal in de nabije toekomst, wanneer elke locatie blockchain zal waarderen, ook het salarisbedrag stijgen.

Locatie Laag eind Hoog eind Gemiddeld salaris
ONS. $ 70.000 $ 200.000 $ 136.000

Azië $ 60.000 $ 120.000 $ 87.500
Europa $ 55.000 $ 91.000 $ 73.300
Afgelegen $ 70.000 $ 200.000 $ 123.750

Bron: cryptocurrencyjobs.co

Zoals u kunt zien, kan het algehele salarisbereik van een blockchain-ontwikkelaar aanzienlijk variëren, afhankelijk van de locatie.

Ervaring is belangrijk

Nou, het is geen schok. In werkelijkheid doet ervaring er duidelijk toe en doet er veel toe. Meer nog, als je al aan meerdere blockchain-projecten hebt gewerkt, kun je een mooi salaris voor blockchain-ontwikkelaars verwachten.

Aan de andere kant krijgen beginners die pas onlangs hebben geleerd hoe ze blockchain moeten ontwikkelen, vanaf het begin laagbetaalde salarissen. Zodra u aan bepaalde blockchain-projecten of in hoogwaardige bedrijven begint te werken, zal uw vraag beginnen te stijgen.

Anciënniteit

In veel gevallen heeft anciënniteit invloed op het bedrag dat u krijgt uitbetaald. In werkelijkheid geldt: hoe meer ervaring je opdoet, hoe meer hogere functies je kunt bekleden. Hier is anciënniteit niet gebaseerd op leeftijd, maar eerder op de rang in uw bedrijf.

Meer nog, hoe hoger de rang, hoe meer ervaren en geïnformeerde de ontwikkelaar is. Het is dus heel normaal dat ze meer betaald krijgen dan zijn / haar ondergeschikten. U kunt dus zeker meer betaling verwachten als u eenmaal bent gepromoveerd naar een hogere functie.

Bedrijfsprofiel

Een andere grote factor die de salarissen van blockchain-ontwikkelaars beïnvloedt, is het bedrijfsprofiel. Als je alleen voor startups gaat, kunnen ze je bij de start van hun bedrijf niet zoveel betaling bieden. Maar als u zich richt op spraakmakende ondernemingen, kunt u een behoorlijk bedrag verwachten.

In werkelijkheid zijn spraakmakende ondernemingen altijd bereid om geld te investeren in blockchain-technologie. Zo zijn ze ook bereid om professionals in te huren en daar een goed salaris voor terug te betalen.

Schaarste van werknemers

Ook kan schaarste van werknemers van invloed zijn op de manier waarop bedrijven hun salarissen voor blockchain-ontwikkelaars toewijzen. Omdat blockchain een nieuwe technologie is, zijn er niet veel professionals die de concepten volledig begrijpen. Hierdoor is er altijd een hardnekkige behoefte aan medewerkers.

Op basis daarvan blijft dus ook de salarisrange stijgen. Sterker nog, als er op welke locatie dan ook geen personeelsschaarste is, kan het salaris ook dalen. Dus zelfs als je net hebt geleerd hoe je blockchain moet ontwikkelen, kun je nog steeds een goed salaris krijgen.

Lees verder:Hoe Blockchain-ontwikkelaar te worden?

Blockchain-certificeringen zorgen voor een hoger salaris voor blockchain-ontwikkelaars

Een gecertificeerde blockchain-ontwikkelaar krijgt altijd meer salaris dan iemand die de blockchain-ontwikkelaarscursus niet heeft gevolgd. Waarom? Welnu, als u nog maar een beginner bent op dit gebied, kan een certificering echt uw ware expertise laten zien.

Zo krijgt u meer aanbiedingen en krijgt u meer lucratieve posities in ondernemingen. Overweeg dus om een ​​gecertificeerde blockchain-ontwikkelaar te worden aan het begin van je carrièrepad. De omvang van het hebben van een geweldige carrière in blockchain wordt alleen maar groter met de tijd.

Alle senior ontwikkelaars moeten ook certificeringen behalen.

Hoe kunt u uw salaris verhogen??

Het stimuleren van uw salaris voor blockchain-ontwikkelaars lijkt in het begin misschien een moeilijke taak. Maar zodra u aan de beste blockchain-vaardigheden begint te werken, krijgt u aanbiedingen voor hoge salarissen van blockchain-ontwikkelaars. Daarom heb ik een lijst met tips samengesteld die u zullen helpen uw droombaan gemakkelijk te vinden.

Blockchain Developer Salaris

Beschikken over Calibre voor Enterprise Business en Tech

Weet je, als je een hoog salaris voor blockchain-ontwikkelaars wilt krijgen, moet je zeker werken aan je zakelijke vaardigheden. In werkelijkheid zijn er maar een handjevol professionals die weten hoe ze zowel de enterprise-business als de blockchain voor enterprise-technologie kunnen combineren.

Als je kunt aantonen dat je een expert bent, vergroot je zeker je kansen op een hoog salaris voor blockchain-ontwikkelaars..

Een diploma halen

Een diploma behalen is waarschijnlijk een geweldige manier om je cv te verrijken. Je moet proberen om een ​​bachelordiploma in computertechnologie af te ronden of op zijn minst een diploma te behalen. In werkelijkheid, hoeveel expert u ook bent, grote bedrijven willen iemand met een geldige achtergrond inhuren.

Krijg een geweldige ervaring

Ervaar, ervaar en ervaar! Er is niets aantrekkelijker in je cv dan het feit dat je een solide achtergrond hebt in het werken aan blockchain-technologie.

Het eerste dat u dus moet doen, is langzaam uw netwerk opbouwen en werken aan hooggeplaatste blockchain-projecten om een ​​goed salaris voor blockchain-ontwikkelaars te krijgen..

Wees een specialist in verschillende programmeertalen

Programmeertalen zijn essentieel bij het ontwikkelen van blockchain. Dus hoe meer programmeertaal je begrijpt, hoe meer je salaris voor blockchain-ontwikkelaars zal zijn.

Gebruik je vrije tijd om een ​​nieuwe programmeertaal te leren, zoals DAML, C ++, Solidity, Java, Python, enzovoort.

Knowhow om waarde te communiceren

Oké, dus je weet hoe je blockchain moet ontwikkelen, maar kun je je ideeën echt goed naar je stakeholders brengen? Als je niet zo luid bent, begin daar dan aan te werken. Zorg ervoor dat u weet hoe u waarde toevoegt aan uw collega’s en klanten.

In werkelijkheid zal dit de schijnwerpers op jou richten en krijg je binnenkort vacatures met een hoog blockchain-salaris.

Voltooi Blockchain-cursussen

De salarissen van Blockchain-ontwikkelaars kunnen ook afhangen van het feit of u blockchain-cursussen hebt voltooid of niet. Het is een geweldige manier om uw cv te verrijken en uw interviewers tevreden te stellen.

Ontleed verschillende Blockchain-platforms

Als je nog steeds niet begrijpt hoe verschillende blockchain-platforms werken, kan dat de oorzaak zijn van je lage blockchain-salaris. In werkelijkheid is het niet meer voldoende om slechts één van de twee te kennen. Zorg er dus voor dat u zich concentreert op alle huidige populaire op de markt.

Wees bedreven met zakelijke bedrijfsprocessen

Weet u niet hoe bedrijven werken of inkomsten genereren? Begin er dan nu meteen over te leren! Zonder deze kennis kunt u uw waarde niet verhogen.

Leer strategisch Blockchain-routekaarten te maken

Hoe snel en strategischer u een probleem kunt oplossen, hoe beter voor uw bedrijf en uw functie. U moet ook leren blockchain-roadmaps te maken op basis van uw bedrijf en het uniek te maken.

Het is eigenlijk een geweldige manier om je te onderscheiden van de rest.

Laten we hoe dan ook eens kijken naar de volgende vaardigheid om een ​​blockchain-ontwikkelaarshandleiding te worden.

Word een expert van blockchain-ecosystemen en -standaarden

Zoals u kunt zien, zijn er geen andere opties dan een expert te worden op het gebied van normen en ecosystemen. In werkelijkheid heeft blockchain veel verschillende ecosystemen. Meer nog, als u weet hoe u ze opnieuw moet maken, wordt uw cv alleen maar verrijkt.

Leer om bruikbare sjablonen of tools te gebruiken

Bruikbare sjablonen of tools helpen om een ​​project behoorlijk sneller dan normaal af te ronden. Hierdoor kun je in korte tijd meerdere projecten aannemen en blockchain implementeren. Uw doorlooptijd zal dus veranderen en u krijgt een hoog salaris voor blockchain-ontwikkelaars.

Ontvang een Enterprise Blockchain-certificering

U weet dat het worden van een gecertificeerde blockchain-ontwikkelaar uw salarisverwachtingen echt kan verhogen. In werkelijkheid zoeken bedrijven vaak naar de juiste certificering om in de functie te huren.

Zorg ervoor dat u een certificering krijgt op blockchain. Bekijk nu onze cursussen en certificeringen op 101 Blockchains Academy!

Blockchain-cursussen voor uw carrièrepad voor ontwikkelaars

Met behulp van onze premium blockchain-ontwikkelaarscursussen kunt u snel uw vaardigheden opbouwen. Als gevolg hiervan krijg je een hoge salarispositie voor blockchain-ontwikkelaars. Zorg ervoor dat u onze instructies volgt en gebruik uw kennisbank om innovatieve projecten te maken.

Hoe dan ook, we hebben momenteel vier verschillende cursussen voor u. Dit zijn –

Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional

Overzicht

Dit is een van onze blockchain-ontwikkelaarscursussen waarmee je een gecertificeerde blockchain-ontwikkelaar kunt worden. Meer nog, als je eenmaal de blockchain-cursus voor bedrijven hebt voltooid, weet je hoe je een blockchain-ontwikkelaar kunt worden.

In ieder geval begint onze cursus in eerste instantie met de basis. U weet dus alles over de technologie zelf. Later gaan we verder met specifieke platforms die veel bedrijven momenteel in hun bedrijf gebruiken.

Deze cursus zal je zeker helpen om te trainen om een ​​perfectionist te worden, en je kunt dan overstappen naar een hoog blockchain-ontwikkelaarsalaris.

Wat zal de cursus behandelen?

Inleiding tot Blockchain-technologie

 • Basiselementen van blockchain
 • Hoe blockchain blokken creëert
 • Verschillende soorten blockchain – privé en openbaar
 • Slimme contractbenodigdheden
 • Bewijs van werk

Ontleden van momenteel populaire Enterprise Blockchain-platforms

 • Hyperledger-stof
 • Ethereum
 • Corda

Hoe Blockchain handelsfinanciering beïnvloedt

 • Huidige blockchain-projecten in de handelsfinancieringssector
 • Het fundamentele Ripple-platform voor ondernemingen
 • Wat zijn cryptocurrencies en crypto-activa?

Blockchain-applicaties die de bedrijfssector gebruikt

 • Blockchain in supply chain management
 • Supply chain met behulp van blockchain op verschillende gebieden
 • Blockchain digitale transformatie in supply chain-industrieën

Blockchain-gebruiksgevallen

 • Lijst met blockchain-toepassingen voor elke branche

Deze cursus bevat ook ander exclusief bonusmateriaal voor jou!

Schrijf nu in:Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Enterprise Blockchains en Supply Chain Management

Overzicht

Als je een baan wilt krijgen met een hoog blockchain-ontwikkelaarsalaris in de blockchain voor supply chain-industrieën, dan is deze cursus daar perfect geschikt voor. Als u de cursus eenmaal hebt afgerond, weet u trouwens hoe de bedrijfsprocessen in deze branche werken.

Meer nog, u zult weten hoe u uw kennisbasis kunt gebruiken om voor uzelf een andere innovatieve oplossing te bouwen.

In werkelijkheid kunnen we u verzekeren dat onze cursus meer dan in staat is om u te helpen die hoge salarispositie voor blockchain-ontwikkelaars in elk bedrijf te krijgen..

Het enige dat u hoeft te doen, is de cursus to the point volgen. In deze cursus zullen we ons concentreren op hoe supply chain management werkt, problemen, hoe u waarde kunt creëren en hoe het gebruik van blockchain zal helpen.

Meer nog, we zullen zelfs bespreken hoe u ook in deze branche een blockchain-ontwikkelaar kunt worden.

Wat zal de cursus behandelen?

Supply Chain Management-proces

 • De juiste definitie van de toeleveringsketen
 • Verantwoordelijkheden van een supply chain manager

Hoe waardecreatie werkt in Supply Chain Management

 • Uw werkkapitaal afzetten tegen de bedrijfswaarde
 • Gebruik van een economisch toegevoegde waarde (EVA) -model om uw supply chain-beheermodellen te evalueren
 • Hoe werkkapitaal en supply chain management samenwerken

Real-world voordelen van het gebruik van blockchain in supply chain

 • Hoe blockchain deze sector beïnvloedt
 • Hoe supply chain-platforms regelmatig blockchain gebruiken

Implementatie van uw blockchain-oplossingen in de supply chain-industrie

 • Helpt u te leren hoe u blockchain voor supply chain-industrieën kunt ontwikkelen

Deze cursus bevat ook ander exclusief bonusmateriaal voor jou!

Schrijf nu in:Enterprise Blockchains en Supply Chain Management-cursus

Enterprise Blockchains en Trade Finance

Overzicht

Deze cursus behandelt alle belangrijke lessen met betrekking tot blockchain in handelsfinanciering. Allereerst zal het beginnen met het behandelen van verschillende elementen van handelsfinanciering. Later zal het ingaan op de problemen waarmee de handelsfinancieringssector dagelijks wordt geconfronteerd.

Later zullen we ons concentreren op hoe u blockchain kunt gebruiken om echt op deze problemen te focussen en ze dienovereenkomstig op te lossen.

Hoe dan ook, om u te helpen leren hoe de bedrijven de technologie gebruiken, zullen we ook populaire initiatieven bespreken. In werkelijkheid passen deze lessen perfect bij de vaardigheid die u opdoet. U kunt dus een goed bedrag aan blockchain-ontwikkelaarsalaris verwachten in de blockchain-industrie voor handelsfinanciering.

Wat zal de cursus behandelen?

Het fundament van Trade Finance Industries

 • Basiselementen van handelsfinanciering
 • Grote problemen waarmee handelsfinancieringssectoren regelmatig worden geconfronteerd

Hoe Blockchain het handelsfinancieringsproces beïnvloedt

 • De voordelen van Blockchain in het handelsfinancieringsproces
 • Inzicht in blockchain-initiatieven voor handelsfinanciering
 • Ontleding van blockchain-platforms in de handel

Real-world voorbeelden van blockchain voor handelsfinanciering

 • Bill-of-Lading (BoL)
 • Grensoverschrijdende betalingen
 • Kredietbrief (LC)

Verschillende handelsfinancieringsplatforms die Blockchain gebruiken

 • Marco Polo
 • Handel
 • Contour
 • TradeLens

High Profile Blockchain-ontwikkelingen in handelsfinanciering

 • TradeTrust
 • Digital-Standards-Initiative

Schrijf nu in:Enterprise Blockchains en Trade Finance-cursus

Enterprise Blockchains-sjablonen

In je groeiende ervaring heb je misschien tools gebruikt om het proces nog sneller dan normaal te laten verlopen. Om u te helpen blockchain sneller te ontwikkelen, zijn we hier met onze reeks bruikbare sjablonen. Met deze sjablonen kunt u dingen sneller doen.

En als je net hebt geleerd hoe je blockchain moet ontwikkelen, gebruik dan onze sjablonen om ook je strategische vaardigheden te oefenen.

Sjabloonlijst

 • Heeft u een blockchain nodig? – Deze sjabloon is er om u te helpen erachter te komen of uw bedrijf blockchain nodig heeft of niet. Alleen omdat andere bedrijven het implementeren, wil nog niet zeggen dat uw bedrijf dat ook zou moeten doen. Daarom moet u deze sjabloon gebruiken om er meer over te weten te komen.
 • Gereedheid voor Blockchain-projecten – Deze sjabloon is er om u te helpen beslissen wanneer uw project klaar zal zijn. Bovendien kunt u deze tool gebruiken om blockchain-strategieën te ontgrendelen en te helpen beslissen wanneer u uw oplossing op de markt wilt brengen.
 • Een Enterprise Blockchain-oplossing presenteren – U kunt deze sjabloon gebruiken om uw innovatieve blockchain-ideeën te presenteren aan potentiële klanten of belanghebbenden. In werkelijkheid zullen veel ontwikkelaars projecten moeten beheren, en dit vereist een goede presentatie.
 • In kaart brengen van Supply Chain Business Vs. Enterprise Blockchain – Deze laat je weten welk deel van je supply chain-model blockchain nodig heeft. Dus je kunt blockchain alleen in die delen wijzigen of integreren.

Deze cursus bevat ook ander exclusief bonusmateriaal voor jou!

Schrijf nu in:Enterprise Blockchains-sjablonen

Verhoog uw salaris met onze Blockchain-ontwikkelaarscursussen

In werkelijkheid bieden we een scala aan blockchain-cursussen om u te helpen bij uw carrière als ontwikkelaar. We weten hoe belangrijk blockchain-ontwikkelaarscursussen echt kunnen zijn. Daarom bieden we cursussen van de hoogste kwaliteit om u te helpen een goedbetaalde baan te vinden.

In werkelijkheid zullen deze cursussen u zeker vertellen hoe u blockchain-oplossingen kunt ontwikkelen voor blockchain-omgevingen voor ondernemingen. Kortom, alleen al het weten om een ​​blockchain-oplossing te ontwikkelen, is niet voldoende.

Je hebt een enorme hoeveelheid kennis nodig over hoe elke onderneming werkt en om de juiste oplossing voor hen te bepalen.

Daarom zullen we onze cursussen ten zeerste aanbevelen, omdat ze net iets anders zijn dan alle andere certificeringsprogramma’s.

Hoe?

Welnu, we hebben de neiging om ons zowel op de technologie als vanuit het zakelijke perspectief te concentreren. In werkelijkheid is dit iets waar de onderneming naar op zoek is.

Er zijn echter niet veel mensen die echt weten hoe ze het bedrijf kunnen vergroten met hun oplossingen.

Daarom zijn onze cursussen hier om u volledig te helpen. Bovendien bieden we bij elke cursus bijgewerkte lessen. Zo blijf je altijd relevant voor de veranderende marktplaatsen. Zelfs als u onze cursussen voltooit, krijgt u regelmatig updates van ons.

Uiteindelijk

De baan van een blockchain-ontwikkelaar is een geweldige carrièrekeuze met de financiële zekerheden die het biedt. Op dit moment zijn de eisen hoog en zijn er niet veel mensen met professionele vaardigheden.

Dit is dus de perfecte kans voor u om uw ervaringen en kennisbasis te veranderen. Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je natuurlijk meer salaris verwachten. Kortom, uw vaardigheden bezegelen uw financiële zekerheid voor u.

Vergeet in ieder geval niet onze cursus Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) te volgen om uw carrière nu een enorme boost te geven!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me