Volgens het 2020-rapport van Deloitte geeft meer dan 88% van de senior executives een positieve mening over de reguliere adoptie van blockchain-technologie. Daarom is het redelijk dat kandidaten ambities ontwikkelen om Certified Enterprise Blockchain Professional te worden.

De 101 Blockchains CEBP-certificering is waarschijnlijk de beste optie om de gewenste geloofwaardigheid als blockchain-professional te bereiken. De certificering is een essentieel hulpmiddel om de kloof tussen formeel blockchain-onderwijs en de identiteit van een Enterprise Blockchain Expert op wereldniveau te verkleinen.

Schrijf u nu in: gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional-certificering

101 Blockchains is een betrouwbaar platform voor blockchain-training en onderzoek met een breed assortiment aan middelen om uw blockchain-expertise te verbeteren. Veel kandidaten, vooral beginners, konden zich echter redelijkerwijs zorgen maken over de implicaties van de CEBP-certificering voor hun carrière.


De volgende bespreking geeft u een gedetailleerde indruk van de details van Certified Enterprise Blockchain Professional-certificering. Het belangrijkste is dat u ook de belangrijke tips en best practices kunt ontdekken om u voor te bereiden op de CEBP-certificering.

Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional-certificering

enterprise blockchain professionele certificering

Voordat we nadenken over de belangrijke details om u te helpen bij het verkrijgen van CEBP-certificering, is het cruciaal om het platform te identificeren dat de certificering verstrekt. 101 Blockchains is de laatste tijd uitgegroeid tot een formidabele naam op het gebied van blockchain-educatie en -training. De geloofwaardigheid van 101 Blockchains ligt treffend bij het team achter zijn activiteiten. Toonaangevende experts uit de industrie en enterprise blockchain-beoefenaars verzekeren de beste leermiddelen met betrekking tot blockchain-technologie.

Aspirant blockchain-professionals, senior executives en marktleiders kunnen actief gebruikmaken van de middelen op 101 Blockchains om hun blockchain-mogelijkheden te versterken. 101 Blockchains biedt webinars, gratis blockchain-cursussen en certificeringscursussen, evenals blockchain-specialisatiecursussen, gemaakt door de beste branchedeskundigen in hun respectieve domeinen.

Dus als u Certified Enterprise Blockchain Professional wilt worden, dan heeft 101 Blockchains precies de juiste optie voor u! 101 Blockchains biedt de Certified Enterprise Blockchain Professional- of CEBP-certificering om kandidaten te helpen hun carrièredoelen gemakkelijk te realiseren. Laten we eens stilstaan ​​bij de details van de CEBP-certificering die een veelbelovende basis kan bieden voor alle aspirant-kandidaten.

Wil je een Blockchain-professional worden? Bekijk de beste tips om een ​​Blockchain-carrière te starten door de experts.

De noodzaak om Certified Enterprise Blockchain Professional te worden, moet volgen op de evaluatie van uw carrièrevoorkeuren, bestaande vaardigheden en onderwerpen die worden behandeld in de CEBP-certificering. De beoordeling van deze factoren naast de indruk van mogelijke blockchain-gebaseerde rollen die u kunt nastreven met de CEBP-certificering, kan u helpen het vertrouwen te winnen dat nodig is om u voor te bereiden op de CEBP-certificering..

De CEBP-certificering is op maat gemaakt door 101 Blockchains om tegemoet te komen aan de carrière-ambities van veel toekomstige blockchain-experts op het gebied van blockchain. 101 Blockchains is primair gericht op het oplossen van de tegenslagen die gepaard gaan met conventioneel blockchainonderwijs. Traditioneel blockchain-onderwijs volgt een grotendeels theoretische benadering en vertoont daarmee tekortkomingen in de praktische vaardigheden van kandidaten in blockchain-technologie.

Daarom is de CEBP-certificering door 101 Blockchains gericht op het verbeteren van praktische vaardigheden van kandidaten om uit te blinken in real-world enterprise blockchain use cases..

Doelgroep voor CEBP-certificering

Laten we nu eens nadenken over het ideale publiek voor de CEBP-certificering om te controleren of dit geschikt voor u is! Hoewel de CEBP-certificering geschikt is voor iedereen die zich inzet voor het ontwikkelen van een carrière in blockchain, moeten kandidaten de specifieke doelgroep voor de certificering kennen..

In de eerste plaats is de CEBP-certificering geschikt voor senior managers, professionals uit de industrie en bedrijfsleiders. De cursus helpt bij het ontwikkelen van een diepgaand begrip en het verkrijgen van inzichten met betrekking tot de impact van blockchain-technologie. Dus professionals die in de volgende rollen werken of ernaar streven, kunnen Certified Enterprise Blockchain Professional worden,

 1. Senior blockchain-leiderschap
 2. Besluitvormers van enterprise blockchain
 3. Blockchain-programmamanagers en oplossingsmanagers
 4. Blockchain-bedrijfsanalisten en -adviseurs
 5. Enterprise blockchain-innovatiemanagers
 6. Blockchain-ondernemers

Redenen om te kiezen voor 101 Blockchains CEBP-certificering

Het volgende cruciale aspect voor elk individu dat een gecertificeerde blockchain-expert wil worden, richt zich rechtstreeks op het kiezen van CEBP-certificering voor hetzelfde. Van alle platforms die op de markt beschikbaar zijn, waarom 101 blockchains? Het veelbelovende antwoord op deze vraag blijkt duidelijk uit de faciliteit van een CEBP-certificeringstraining die beschikbaar is bij 101 Blockchains, samen met de certificering.

De 101 Blockchains-training om Certified Enterprise Blockchain Professional te worden, heeft het kenmerk van vertrouwen. Hoe? Experts uit de branche en ervaren trainers bieden de zekerheid van de beste kwaliteit trainingshulpmiddelen voor de CEBP-certificering.

Kandidaten kunnen vertrouwen op de praktische ervaringen en inzichten van trainers voor CEBP-certificering om hun praktische expertise voor taken in de CEBP-certificering te versterken. Ook levert de strategische organisatie van modules en subonderwerpen van de CEBP-certificering in 101 Blockchains CEBP-training een concurrentievoordeel op voor de voorbereiding van kandidaten. De praktische overwegingen in de CEBP-training leveren ook een formidabel voordeel op voor kandidaten die de Certified Enterprise Blockchain Professional-certificering willen behalen..

Praktische training stelt kandidaten in staat om de praktische uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met de functies van blockchain-experts in ondernemingen. Als gevolg hiervan zorgt de CEBP-certificering ervoor dat kandidaten grondig worden voorbereid op alle soorten professionele verantwoordelijkheden. Dit kan een cruciale factor zijn bij het stimuleren van de vooruitzichten op loopbaanontwikkeling voor kandidaten op de lange termijn.

Begin nu met de gratis Blockchain-basiscursus!

Domeinen van gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional-certificering

De andere belangrijke elementen voor het stimuleren van de noodzaak om Certified Enterprise Blockchain Professional met 101 Blockchains te worden, verwijzen naar de functies die u tijdens hun training kunt gebruiken. De certificeringstraining gaat vergezeld van bonusmateriaal, zoals diepte-interviews met topexperts uit de industrie en enterprise blockchain-professionals.

Deze bronnen kunnen het praktische begrip van CEBP-examenmodules en -onderwerpen verbeteren. Tegelijkertijd kunnen ze een uitzonderlijk inzicht bieden in de professionele rollen en verantwoordelijkheden die ze op zich moeten nemen in de rol van een gecertificeerde blockchain-expert.

De 101 Blockchains CEBP-certificering wordt geleverd met een officieel voltooiingscertificaat nadat het certificeringsproces met succes is gekwalificeerd. Succesvolle kandidaten zouden een LinkedIn-accreditatie krijgen met een digitale badge en een afdrukbaar diploma als tastbaar bewijs van hun referenties.

Het laatste en meest cruciale hoogtepunt van de CEBP-certificering door 101 Blockchains betreft persoonlijke begeleiding. U kunt moeiteloos Certified Enterprise Blockchain Professional worden met 101 Blockchains met persoonlijke ondersteuning. 101 Blockchains biedt e-mailbegeleiding en wekelijkse trainingsspreadsheets naast de zekerheid van premium-ondersteuning.

Daarom kunt u de mate van ondersteuning observeren die wordt geboden met de CEBP-certificering op 101 Blockchains om gecertificeerde blockchain-expert te worden. Laten we nu eens kijken naar de verschillende modules die onder de CEBP-certificering vallen. De gedetailleerde indruk van modules, hun doelstellingen en de subonderwerpen erin kunnen u helpen om u uitgebreid voor te bereiden op het examen. Hier is een overzicht van de modules van CEBP-certificering en de onderwerpen die in elke module zijn opgenomen.

 • Basisprincipes van Blockchain-technologie

De basismodule van blockchain-technologie bereidt studenten voor op inzichten over de werking van blockchain-technologie. Kandidaten kunnen ook leren over de noodzakelijke functies die belangrijk zijn voor de functionaliteit van blockchain-technologie.

De belangrijke hoofdstukken in dit domein reflecteren ook op de voordelen voor de blockchain-carrière van studenten anders dan om Certified Enterprise Blockchain Professional te worden. De opmerkelijke hoofdstukken in deze module van CEBP-certificering omvatten,

 1. Basisprincipes van blockchain
 2. Bewijs van werk
 3. Methoden voor het maken van een reeks blokken
 4. Privaat & openbare blockchains
 5. Basisprincipes van slimme contracten
 • Blockchain-platforms voor ondernemingen

Kandidaten die de CEBP-certificering nastreven, kunnen deze module gebruiken om de bedrijfstoepassingen van blockchain vanuit een praktisch perspectief te begrijpen. De onderwerpen in deze module geven een gedetailleerd beeld van de vaardigheden die nodig zijn voor het bepalen van precedenten van bedrijfstransformatie met blockchain. De opmerkelijke hoofdstukken die in dit domein worden behandeld, zijn onder meer de volgende,

 1. Fundamentals of Ethereum
 2. Basisprincipes van Hyperledger Fabric
 3. Fundamentals of Corda
 • Blockchain in handelsfinanciering

De derde module in de Certified Enterprise Blockchain Professional-certificering geeft een klein overzicht van crypto-activa. Het belangrijkste is dat kandidaten kunnen leren over de rol van crypto-activa in blockchain-gerelateerde handelsfinancieringstransacties.

Kandidaten kunnen de onderwerpen in dit domein gebruiken om hun kennis over de correlatie van crypto-activa met cryptocurrencies te verbeteren. De belangrijke onderwerpen in deze module voor uw aandacht om Certified Enterprise Blockchain Professional te worden, zijn onder meer,

 1. Cryptocurrencies &crypto-activa
 2. Basisprincipes van rimpel
 3. Handelsfinanciering met betrekking tot blockchain
 • Toepassingen van Blockchain

Het belang van deze module in de CEBP-certificering blijkt duidelijk uit de focus op supply chain management operaties. Kandidaten kunnen meer te weten komen over de impact van blockchain op supply chain-beheeractiviteiten. Het biedt ook diepgaande inzichten in het gebruik van tools en vaardigheden om het maximale potentieel van blockchain-technologie te realiseren.

Kandidaten moeten zich voorbereiden op de volgende onderwerpen om in aanmerking te komen voor deze module en Certified Enterprise Blockchain Professional te worden. De belangrijkste hoofdstukken die studenten moeten behandelen om uit te blinken in dit domein, zijn onder meer de volgende,

 1. Basisprincipes van supply chain-beheeractiviteiten op blockchain
 2. Gebruik cases met betrekking tot supply chain management op blockchain
 3. Digitale transformatie door gebruik te maken van blockchain
 • Blockchain-gebruiksgevallen

De laatste module van de CEBP-certificering levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de blockchain-skills van kandidaten. Kandidaten zouden de verschillende voorbeelden van praktische implementaties van blockchain-technologie moeten begrijpen.

Het beste van deze module is de reflectie op bedrijfsscenario’s om de professionele expertise van kandidaten te bevorderen. 101 Blockchains biedt een toolbox voor studenten om hen te helpen bij het gemakkelijk aanpakken van echte blockchain-problemen in verschillende projectscenario’s.

Als je een beginner bent, moet je je carrière beginnen met deze Blockchain voor beginners-gids.

Best practices om u voor te bereiden op CEBP-certificering

Bijna elke kandidaat die een blockchain-expert wil worden, zou de CEBP-certificering ten volle kunnen benutten. Is de training echter voldoende om uw succes in het CEBP-certificeringsexamen te vergroten? De bewezen oplossing zou in dit geval zijn om te vertrouwen op het advies van experts en de beste praktijken gevolgd door gekwalificeerde professionals. Hier is een overzicht van de aanbevolen best practices om succes te garanderen bij het CEBP-certificeringsexamen.

 • Uitgebreide evaluatie van examendetails

Een uitgebreide evaluatie van de basisprincipes van het examen is een enorme troef voor elke kandidaat bij de voorbereiding. Als je Certified Enterprise Blockchain Professional wilt worden, begin dan met nadenken over alle fundamentele details van het examen.

Beginnend bij de ideale doelgroep voor de CEBP-certificering tot de gedetailleerde evaluatie van de examenmodules, konden kandidaten met deze details een gedetailleerd plan opstellen voor hun voorbereidingen. Een gedetailleerde indruk van de modules, onderwerpen en geschiktheidseisen voor CEBP-certificering kan alle kandidaten helpen een formidabele basis te ontwikkelen om met hun voorbereiding te beginnen.

 • Kies 101 Blockchains voor voorbereidingen

De volgende nuttige aanwijzer voor elke kandidaat die CEBP-gecertificeerd wil worden, is de keuze van de ideale trainingsbronnen. De beste bron voor de voorbereiding op CEBP-certificering is beschikbaar in de CEBP-certificeringstraining van 101 Blockchains. De training van 101 Blockchains bevat naast de mogelijkheid van bonusmateriaal ook uitgebreid trainingsmateriaal.

De persoonlijke ondersteuning voor elke student draagt ​​ook bij aan de geloofwaardigheid van de 101 Blockchains CEBP-certificeringstraining. Kandidaten kunnen gebruikmaken van e-mailbegeleiding en persoonlijk advies op basis van hun vorderingen met de CEBP-certificeringstraining. Daarom beschikt u onmiddellijk over de beste middelen wanneer u zich registreert voor de CEBP-certificering.

 • Verantwoording voor uw voorbereiding

Handhaaf een geloofwaardig voorbereidingsplan om Certified Enterprise Blockchain Professional te worden om de beste resultaten te garanderen. Het voorbereidingsplan is vaak het meest kritische maar ondermijnde aspect van de voorbereiding van een kandidaat op een certificering. Hoewel veel kandidaten goed doordachte voorbereidingsplannen met precisie voorbereiden, zullen ze om verschillende redenen hun toezeggingen waarschijnlijk overslaan.

Het is dus zeer essentieel om verantwoording af te leggen aan het voorbereidingsschema voor CEBP-certificering. De beste praktijk zou in dit geval zijn om een ​​studiepartner te kiezen om je voorbereidingsschema bij te houden. Aan de andere kant kunt u ook vrienden en familieleden vragen om u te helpen verantwoording af te leggen over het voorbereidingsschema.

 • Praktische ervaring is verplicht

Praktische ervaring is een onvermijdelijke vereiste om Certified Enterprise Blockchain Professional te worden. Kandidaten konden het belang van praktische ervaring voor CEBP-certificering vanuit de examenmodules inzien. Daarom kan een diepgaande reflectie van blockchain-use-cases en een gedetailleerde studie van praktische toepassingen van blockchain-technologieën uw kansen op succes aanzienlijk vergroten..

Certificering biedt validatie van uw vaardigheden en tilt uw Blockchain-carrière naar een hoger niveau. Dus, behaal uw Blockchain-expertcertificering en neem uw Blockchain-carrière vooruit.

Laatste woorden

Tot slot merk je hoe gemakkelijk het is om Certified Enterprise Blockchain Professional te worden. De certificering zou u niet alleen helpen bij het vinden van banen, maar ook bij het verbeteren van uw professionele netwerken. Op de lange termijn zou de associatie met CEBP-certificering blockchain-professionals motiveren om hun vaardigheden, kennis en capaciteiten bij te werken volgens opkomende trends in het blockchain-ecosysteem..

Het enige dat u nodig heeft, is de juiste ondersteuning en begeleiding tijdens uw voorbereidingstraject om uw succes te garanderen. Als je groot wilt worden in de blockchain-wereld, kies dan voor de CEBP-certificering en begin nu met je voorbereiding!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me