Wil je een Blockchain-beveiligingsexpert worden? Hier is de uitgebreide gids over hoe u Certified Blockchain Security Expert (CBSE) kunt worden

Blockchain – of het nu een technologie van de toekomst is of gewoon een andere rage, heeft de aanvankelijke barrières van twijfel overtroffen. Het heeft de conventionele opvattingen en benaderingen van het delen van informatie tussen ondernemingen in de interne en externe context getransformeerd. Bedrijven beseffen het belang van blockchain voor het behouden en verbeteren van de bedrijfswaarde op de lange termijn. Een van de formidabele aspecten van blockchain-technologie die de grootschalige acceptatie ervan stimuleert, is beveiliging.

Blockchain is naar voren gekomen als een veelbelovende interventie om de kwaliteit van waarborgen op interne en externe transacties en communicatie van een onderneming te verbeteren. Daarom worden bedrijven geconfronteerd met de behoefte aan ervaren blockchain-beveiligingsprofessionals om hun blockchain-oplossingen en infrastructuur te versterken. Als u Certified Blockchain Security Expert wilt worden, dan is de CBSE-certificering door 101 Blockchains misschien wel de ideale optie waarnaar u op zoek was. De volgende discussie helpt je de vraag naar blockchain-vaardigheden op de bestaande arbeidsmarkt te begrijpen.

Schrijf u nu in: gecertificeerde Blockchain Security Expert-certificering


Verder kunt u de details bekijken over de Certified Blockchain Security Expert-certificering die wordt aangeboden door 101 Blockchains, zoals de doelstellingen en doelgroep van het examen. Bovendien kunnen kandidaten een gedetailleerd overzicht krijgen van de verschillende modules en onderwerpen die nodig zijn om in aanmerking te komen voor de 101 Blockchains CBSE-certificering. Het meest opvallende hoogtepunt in deze discussie zijn echter de aanbevolen tips om gemakkelijk CBSE-certificering te krijgen.

Vraag naar Blockchain-beveiligingstaken

Voordat u bespreekt hoe u een Certified Blockchain Security Expert kunt worden, is het belangrijk om de vraag naar blockchain te kennen. De voor de hand liggende vraag naar beveiligingsprofessionals, vooral op het gebied van cyberbeveiliging, biedt een geloofwaardig potentieel voor het vervullen van verschillende op beveiliging gebaseerde functies. De rol van beveiligingsingenieur is ook een van de meest gevraagde functies met een lucratief salarispakket dat vergelijkbaar is met dat van blockchain-ontwikkelaars.

Dus waarom zou je een carrière in blockchain-beveiliging nastreven? Blockchain is geen ontwrichtende technologie, maar het is momenteel moeilijk om de expliciete implementaties van blockchain in verschillende sectoren waar te nemen. Daarom moeten blockchain-oplossingen voor bedrijven voldoen aan de verplichte vereisten om helemaal opnieuw te beginnen voordat ze zich ontwikkelen tot volwaardige infrastructuren.

Volgens een rapport van Hired lopen de gemiddelde jaarsalarissen voor softwareontwikkelaars met blockchain-expertise op tot $ 157.000. Het rapport geeft ook het gemiddelde jaarsalaris van beveiligingsingenieurs aan van bijna $ 156.000 in de VS. Daarom kunnen blockchain-ontwikkelaars met beveiligingsexpertise als veelbelovende activa dienen voor verschillende ondernemingen.

De vloeiendheid in blockchain-beveiliging baant een gunstig pad voor kandidaten om een ​​gecertificeerde blockchain-expert te worden met allround vaardigheden op het gebied van ontwikkeling en beveiliging. Met de erkenning van blockchain als een van de meest gevraagde vaardigheden in 2020 en een stijgende vraag naar blockchain-ingenieurs als een van de opkomende functies voor 2021, is het onvermijdelijk om de vraag naar blockchain-beveiligingsfuncties te valideren..

Wil je een Blockchain-professional worden? Bekijk de beste tips om een ​​Blockchain-carrière te starten door de experts.

Redenen om voor 101 blockchains te kiezen

Het is redelijk dat een kandidaat die gecertificeerd Blockchain-beveiligingsexpert wil worden, zich afvraagt ​​wat de ideale certificering is die hen kan helpen. 101 Blockchains is de eerste naam die in dit geval opduikt, vooral met zijn rolgebaseerde Certified Blockchain Security Expert-certificering. Daarom hoeven aspirant-blockchain-beveiligingsprofessionals zich geen zorgen te maken over het vinden van het instrument om hun blockchain-beveiligingsexpertise te bewijzen.

De volgende twijfel in je hoofd kan waarschijnlijk neigen naar de geloofwaardigheid van 101 Blockchains. Je kunt het antwoord op je twijfels over 101 Blockchains vinden door een overzicht van de verschillende materialen die ze bieden om onderwijs en onderzoek naar blockchain-technologie te bevorderen. Bovendien volgt 101 Blockchains drie dominante thema’s in al hun certificeringen en bijbehorende trainingen.

101 Blockchains zorgen voor betrouwbare opleidingen en trainingen voor blockchain-certificeringen en trainingen. Het team van experts uit de industrie en technologieleiders achter de trainingen en blockchain-certificeringen van 101 Blockchains zorgt voor het ‘vertrouwen’ -element voor alle kandidaten. Het volgende cruciale aspect dat de geloofwaardigheid van 101 Blockchains bevordert, is de strategische benadering van het studiemateriaal voor blockchain-certificeringen.

De blockchain-certificeringen op 101 Blockchains zijn gericht op het dekken van basisconcepten tot geavanceerde concepten die vereist zijn voor elke op blockchain gebaseerde functie. Als gevolg hiervan kunnen aspirant-blockchain-professionals zich specialiseren in de juiste reeks vaardigheden om hun carrièregroei in blockchain te bevorderen. Het laatste en meest dominante aspect in het certificerings- en trainingsmateriaal op 101 Blockchains is praktische bruikbaarheid.

Kandidaten konden vertrouwen op 101 Blockchains voor het ontwikkelen van hun expertise voor professionele blockchain-beveiligingsrollen voor ondernemingen. Het gebruik van praktische demonstraties en interactieve, praktische oefeningen van 101 Blockchains kan een sterke basis leggen voor de carrière van kandidaten. Daarom kunt u zien hoe 101 Blockchains uw beste optie is om gecertificeerde blockchain-expert op het gebied van beveiliging te worden. Laten we daarom eens kijken naar de 101 Blockchains-certificering die u kan helpen een gecertificeerde blockchain-beveiligingsexpert te worden.

Begin nu met de gratis Blockchain-basiscursus!

Word Certified Blockchain Security Expert (CBSE)

certificering van enterprise blockchain-beveiligingsexperts

De Certified Blockchain Security Expert of CBSE-certificering door 101 Blockchains is een van de drie opmerkelijke blockchain-rolgebaseerde certificeringen op het platform. De certificering is niet alleen bedoeld om Certified Blockchain Security Expert te worden en biedt een formidabele verbetering van vaardigheden in de theoretische en praktische aspecten van blockchain-beveiliging.

De certificering benadrukt een uitgebreide dekking van de bedreigingen voor elke laag in het blockchain-ecosysteem. Verder richt het zich ook adequaat op praktijkvoorbeelden en studies van verschillende use cases om een ​​beter begrip te krijgen van alle bedreigingen voor blockchainbeveiliging. Kandidaten die in aanmerking komen voor de CBSE-certificering, kunnen ook blijk geven van vloeiendheid in het gebruik van de nodige tools om de beveiliging van het blockchain-systeem te beoordelen.

De toenemende acceptatie van blockchain-beveiliging bij zakelijk gebruik heeft de aandacht gericht op kwetsbaarheden van waardevolle gegevens en functionaliteiten op blockchainsystemen. De CBSE-certificering biedt een formidabele basis voor aspirant-blockchain-professionals om blockchain-beveiliging in verschillende processen te integreren.

Kandidaten met CBSE-certificering kunnen zorgen voor een effectieve integratie van beveiliging in verschillende stadia, zoals bedrijfsplanning, softwareontwikkeling en architectonisch ontwerp. De CBSE-certificering biedt ook effectieve inzichten in het verbeteren van de beveiliging, operationele efficiëntie en betrouwbaarheid van blockchaintechnologieoplossingen. De CBSE-certificering helpt je niet alleen om Certified Blockchain Security Expert te worden, maar bouwt ook een goed begrip op van blockchain-beveiligingsbedreigingen en overwegingen voor blockchain-beveiligingsontwerp.

Als gevolg hiervan kunnen kandidaten ook hun mogelijkheden verbeteren om ideale beslissingen te nemen over selectie, ontwerp en implementatie van blockchain-oplossingen. Interessant genoeg biedt 101 Blockchains een flexibele certificeringstraining voor CBSE-certificering die meer dan 4 weken beslaat. De flexibele training zou ongeveer drie tot vier uur leren per week omvatten voor een gemakkelijkere leerervaring voor kandidaten.

Als je een beginner bent, moet je je carrière beginnen met deze Blockchain voor beginners-gids.

Doelgroep voor de CBSE-certificering

De volgende belangrijke zorg voor elke kandidaat die CBSE-certificering wil behalen, is het ideale publiek voor het certificeringsexamen. De indruk van de doelgroep voor het CBSE-certificeringsexamen helpt bij het identificeren van de verschillende loopbaanrollen die ze kunnen vervullen. Hier is een overzicht van de verschillende rollen waarop een gecertificeerde Blockchain-beveiligingsexpert zijn carrière kan voortbouwen.

 1. Blockchain-oplossingsarchitecten
 2. Blockchain-technologie-ingenieurs
 3. Blockchain-cloudarchitecten
 4. Chief Information Officers
 5. IT-managers
 6. Ontwikkelaars van blockchain-oplossingen
 7. Analisten van blockchain-oplossingen en innovatiemanagers
 8. Senior besluitvormers in blockchain-technologie

Doelstellingen van het CBSE-certificeringsexamen

Kandidaten die Certified Blockchain Security Expert willen worden, moeten de examendoelen ook zorgvuldig begrijpen. De kennis van de doelstellingen van het CBSE-certificeringsexamen kan u helpen een indruk te krijgen van de efficiëntie van de certificering. Hier is een overzicht van de examendoelen met de Certified Blockchain Security Expert-certificering,

 1. Diepgaand begrip van de bedreigingen voor blockchain-beveiliging
 2. Ontwikkeling van vaardigheden voor het uitvoeren van dreigingsmodellering & kwetsbaarheidsevaluaties
 3. Ontwerp en ontwikkeling van blockchain-systemen & gedistribueerde applicaties met betrouwbare beveiligingsniveaus

Modules en onderwerpen in CBSE-certificeringsexamen

De meest cruciale aanwijzer voor alle kandidaten die Certified Blockchain Security Expert willen worden om hun voorbereiding te versterken, is de gedetailleerde indruk van alle examenmodules en onderwerpen. De kennis van CBSE-certificeringsexamenmodules en -onderwerpen kan kandidaten vertrouwen geven, omdat ze weten welke onderwerpen ze moeten bestuderen voor het certificeringsexamen. Het belangrijkste is dat de kennis van examenonderwerpen u kan helpen te weten hoe de CBSE-certificering uw carrièregroei als blockchain-beveiligingsprofessional kan bevorderen. Hier is een overzicht van de modules in CBSE-certificering door 101 Blockchains en de hoofdstukken in elke module.

 • Blockchain introductie

Het belang van een basiskennis van blockchain-technologie is noodzakelijk om je te specialiseren in blockchain-beveiliging. Kandidaten moeten de volgende hoofdstukken in deze module behandelen om in aanmerking te komen voor de CBSE-certificering.

 1. Grondbeginselen van blockchain
 2. Blockchain-structuur
 3. Blokken in blockchain
 4. Concept van ketens zoals gezien in blockchain
 • Blockchain-dreigingsmodellering

Het belang van dreigingsmodellering is belangrijk voor het classificeren en begrijpen van dreigingen in cyberbeveiliging. Kandidaten kunnen deze module gebruiken om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van een bedreigingsmodel dat geschikt is voor blockchain-beveiligingsbedreigingen. Kandidaten moeten hun vaardigheden, kennis en capaciteiten bewijzen in de volgende hoofdstukken van deze module om Certified Blockchain Security Expert te worden.

 1. Voordelen van dreigingsmodellering in cyberbeveiliging
 2. Meerlagig ecosysteem van blockchain
 3. Grondbeginselen van het STRIDE-raamwerk voor het modelleren van dreigingen
 4. Ontwikkeling van een blockchain-dreigingsmodel
 • Blockchain Cryptography Basics

Kandidaten die een CBSE-certificering willen behalen, moeten ook hun begrip van de werking van cryptografische algoritmen verbeteren. Deze module richt zich op het werken met cryptografische algoritmen naast het vaststellen van betrouwbare beveiligingsaannames voor het begrijpen van beveiligingsprecedenten in blockchain-ecosystemen. Kandidaten moeten hun vaardigheden, kennis en capaciteiten bewijzen in de volgende hoofdstukken van deze module om met succes CBSE-certificering te kwalificeren,

 1. Basisprincipes van blockchain-cryptografie
 2. Inleiding voor cryptografie met openbare sleutels
 3. Cryptografie met openbare sleutel in verband met blockchain-technologie
 4. Beveiligingsoverwegingen voor cryptografie met openbare sleutels
 5. Inleiding voor hash-functies
 6. Blockchain-hash-functies
 7. Beveiligingsoverwegingen in hashfuncties
 • Consensus-algoritme Beveiliging

Deze module van de CBSE-certificering speelt ook een belangrijke rol om u te helpen Certified Blockchain Security Expert te worden. Consensusalgoritmen zijn cruciaal voor het onderhoud van gedeelde, gedecentraliseerde en gedistribueerde grootboeken op digitale platforms. De expertise in consensusalgoritmen en hun kwetsbaarheden kan uw professionele capaciteiten aanzienlijk vergroten. Kandidaten moeten de vaardigheden en kennis in de volgende hoofdstukken van deze module behandelen voor de CBSE-certificering,

 1. Basisprincipes van blockchain-consensusalgoritmen
 2. Basisprincipes van Proof of Work
 3. Aanvallen op bewijs van werk
 4. Basisprincipes van Proof of Stake
 5. Aanvallen op bewijs van inzet
 • Beveiliging van Blockchain-knooppunt en netwerk

De vijfde module van CBSE-certificering legt de nadruk op afbakeningen tussen real-world en theoretische beveiligingsprecedenten voor blockchain-systemen. De implementatie van blockchain-omgevingen op netwerken en computers introduceert nieuwe beveiligingsproblemen en aanvalsvectoren. Daarom moeten kandidaten hun vaardigheden, kennis en capaciteiten bewijzen in de volgende hoofdstukken voor deze module,

 1. Blockchain-implementaties
 2. Aanvallen op blockchain-knooppunten
 3. Aanvallen op blockchain-netwerken
 • Beveiliging van slimme contracten

Slimme contracten zijn een van de cruciale vereisten voor het ontwikkelen van op blockchain gebaseerde programma’s. Kandidaten zouden zich moeten specialiseren in hun begrip van algemene kwetsbaarheden die duidelijk zijn in het geval van slimme contracten. U moet de volgende hoofdstukken in deze module behandelen om uw vaardigheden en kennis te bewijzen om Certified Blockchain Security Expert te worden.

 1. Introductie van slimme contractbeveiliging
 2. Veelvoorkomende programmeerkwetsbaarheden
 3. Blockchain-georiënteerde kwetsbaarheden
 4. Platformgebaseerde kwetsbaarheden
 • Blockchain-systemen testen

Deze module van de CBSE-certificering richt zich op de belangrijke overwegingen voor efficiënte evaluatie van blockchainsystemen. Kandidaten zouden casestudy’s uit de praktijk vinden om de impact van verschillende factoren op het hacken van een blockchain-platform te identificeren. Kandidaten moeten hun vaardigheden, kennis en capaciteiten op de volgende gebieden voor deze module bewijzen,

 1. Basisprincipes van blockchain-testen
 2. Architectonische overwegingen
 3. Ontwerp Overwegingen
 4. Fouten bij de implementatie van blockchain
 • Enterprise Blockchain-beveiliging

De laatste module van de CBSE-certificering om Certified Blockchain Security Expert te worden, richt zich op de introductie van verschillende enterprise blockchain-platforms zoals Hyperledger en Corda. Deze module speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van blockchain-beveiligingsmogelijkheden op bedrijfsniveau voor kandidaten.

U krijgt te maken met de vereisten van een diepgaand begrip van blockchain-platforms voor ondernemingen en hun ontwerp. Kandidaten moeten ook nadenken over de belangrijke kenmerken van deze blockchain-platforms voor bedrijven die een mogelijke invloed kunnen hebben op de beveiliging van blockchain. Kandidaten moeten hun expertise kunnen bewijzen in de volgende hoofdstukken in deze module voor de CBSE-certificering,

 1. Introductie van enterprise blockchain-platforms
 2. Corda basics
 3. Beveiligingsoverwegingen met betrekking tot Corda
 4. Hyperledger basics
 5. Beveiligingsoverwegingen met betrekking tot Hyperledger

Afgezien van de uitgebreide dekking van basis- tot geavanceerde concepten over blockchain-beveiliging, biedt de Certified Blockchain Security Expert-certificering door 101 Blockchains vele andere voordelen. Allereerst krijgt u een training die direct beschikbaar is om u te helpen efficiënt voor te bereiden op de CBSE-certificering.

Vervolgens brengt de CBSE-certificeringstraining ook extra leermiddelen en trainingsmateriaal ter ondersteuning van uw voorbereidingen. Kandidaten kunnen ook gebruikmaken van wekelijkse spreadsheetrapporten voor hun trainingsvoortgang en persoonlijke begeleiding via e-mail. Bovendien biedt 101 Blockchains ook voldoende ondersteuning in termen van loopbaanbegeleiding om kandidaten in staat te stellen de beste loopbaanrollen te identificeren die ze kunnen nastreven met de CBSE-certificering.

Lees ook: Hoe werkt Blockchain?

Ideale praktijken om u voor te bereiden op CBSE-certificering

Bijna elke kandidaat die Certified Blockchain Security Expert wil worden, kan hopen dat hij de CBSE-certificering gemakkelijk kan kwalificeren. Het is echter redelijk om te vragen of het gemakkelijk is om in aanmerking te komen voor de CBSE-certificering. Kandidaten moeten dus vertrouwen op de volgende best practices om zich effectief voor te bereiden op CBSE-certificering met een grotere kans op succes.

 • Begin met de basisprincipes van examens

Alle kandidaten die streven naar de CBSE-certificering, moeten hun voorbereiding beginnen met een grondige beoordeling van examenonderwerpen. De examenonderwerpen helpen u niet alleen te weten wat u voor het examen moet leren, maar ontwikkelen ook het zelfvertrouwen om de uitdagingen tijdens de voorbereidingsreis het hoofd te bieden. De kennis van examenonderwerpen en doelstellingen en de formele details kan de capaciteiten van kandidaten verder bevorderen. Het belangrijkste is dat kandidaten die op de hoogte zijn van examenonderwerpen, de ideale leermiddelen en studiegidsen kunnen kiezen voor hun voorbereiding.

 • Kies 101Blockchains voor training

De volgende cruciale aanwijzer voor kandidaten die Certified Blockchain Security Expert willen worden, is het selecteren van 101 Blockchains-trainingsbronnen. Kandidaten moeten het beste halen uit de 101 Blockchains CBSE-certificeringstraining om hun voorbereidingen te verbeteren. Het trainingsmateriaal van 101 Blockchains is specifiek gericht op de examendoelstellingen in CBSE-certificering en biedt daardoor zekerheid voor betere voorbereidingen. Ook biedt het voordeel van persoonlijke begeleiding met de trainingsbronnen op 101 Blockchains concurrentiewaarde voor de voorbereiding van kandidaten.

 • Ontwikkeling van voorbereidingsplan

Een van de meest cruciale voorbereidingsmethoden die kandidaten vaak negeren, is het ontwikkelen van een nauwkeurig voorbereidingsschema. Kandidaten moeten een gedetailleerd studieplan hebben dat alle examenonderwerpen en modules in een specifieke periode omvat. Het gebruik van mijlpalen in het studieplan kan kandidaten helpen alle examendoelstellingen te behalen vóór het certificeringsexamen. Het studieplan ondersteunt ook een flexibele voorbereiding voor alle kandidaten, aangezien zij de controle hebben over het voorbereidingsschema.

 • Verantwoording is erg belangrijk

De laatste aanbeveling voor kandidaten om zich effectief voor te bereiden om Certified Blockchain Security Expert te worden, is verantwoording. Wat er ook gebeurt, alle kandidaten moeten het voorbereidingsplan voor CBSE-certificering precies en zonder fouten volgen. Een familielid, een vriend of nog beter een studiepartner kan de ideale keuze zijn om ervoor te zorgen dat u in geen enkel stadium van uw voorbereidingen afwijkt.

Certificering biedt validatie van uw vaardigheden en tilt uw Blockchain-carrière naar een hoger niveau. Dus, behaal uw Blockchain-expertcertificering en neem uw Blockchain-carrière vooruit.

Bottom Line

Ten slotte moeten kandidaten de Certified Blockchain Security Expert-certificering door 101Blockchains gemakkelijker vinden dan andere blockchain-beveiligingscertificeringen. Bovendien bieden de strategische organisatie van onderwerpen in de CBSE-certificeringsexamenmodules en de praktische inzichten over real-world blockchain-beveiliging veelbelovende voordelen voor de loopbaanontwikkeling van blockchain-beveiligingsprofessionals..

Als u Certified Blockchain Security Expert wilt worden, dan kunnen 101 Blockchains een veelbelovende basis zijn om mee te beginnen. Op de lange termijn zou blockchain-beveiliging een van de verplichte vereisten zijn voor bijna alle soorten blockchain-gebaseerde rollen. Zet nu de eerste stap om een ​​gecertificeerde blockchain-expert met beveiligingsvaardigheden te worden!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me