De bestaande IT-arbeidsmarkt richt haar aandacht op het ontwikkelen van uitgebreide kennis over technologische innovaties. Kandidaten moeten uitgebreide kennis hebben van blockchain-technologie om te profiteren van de verschillende opkomende carrièremogelijkheden. Veel aspirant-blockchain-professionals willen Certified Enterprise Blockchain Architect worden vanwege de uitzonderlijke vooruitzichten voor hun loopbaanontwikkeling in de betreffende rol.

Blockchain kan een revolutie teweegbrengen in het bedrijfsleven zoals wij het kennen. Het is echter ook belangrijk op te merken dat blockchain geen ontwrichtende technologie is. Integendeel, het is een fundamentele technologie en vereist uitgebreide expertise op het gebied van blockchain-acceptatie om het ware potentieel ervan te realiseren. Hoewel veel professionals ernaar streven om gecertificeerde blockchain-architecten te worden, zullen ze daar minder snel de juiste begeleiding voor vinden.

Schrijf u nu in: gecertificeerde Enterprise Blockchain Architect-certificering

De volgende discussie helpt u de vraag naar blockchain-architecten op de bestaande arbeidsmarkt en de details van de Certified Enterprise Blockchain Architect-certificering door 101 Blockchains te achterhalen. Het belangrijkste is dat aspirant-kandidaten ook de volgende discussie kunnen gebruiken om de best practices te ontdekken om ervoor te zorgen dat ze met succes CEBA-certificering behalen.

Vraag naar Blockchain Architect Jobs


Een van de belangrijkste aspecten voor uw aandacht voordat u zich verdiept in de vereisten om Certified Enterprise Blockchain Architect te worden, is de beoordeling van de vraag naar blockchain-banen. Het is redelijk voor elke beginner in IT of een bestaande professional om zich af te vragen of het haalbaar is om blockchain te kiezen als een carrièremogelijkheid..

Er is echter geen reden om je zorgen te maken, aangezien blockchain blijft evolueren als een van de meest gevraagde vaardigheden. Volgens het LinkedIn Job Report voor 2020 is de rol van blockchain-ontwikkelaar de meest opkomende baan in 2020. Het wervingsbedrijf, Hired, presenteerde in februari 2019 een rapport waaruit bleek dat de wereldwijde vraag naar blockchain-ingenieurs jaarlijks radicaal met 517% toenam..

Bovendien toonde het rapport van Hired ook aan dat blockchain-ingenieur een van de best betaalde banen in software-engineering was. De wereldwijde statistieken over het salaris van blockchain-ingenieurs gaven gemiddeld variaties aan van $ 150.000 tot $ 175.000 per jaar. De vraag naar CEBA-certificering wordt grotendeels gevalideerd op grond van de mogelijk toenemende vraag naar blockchain-architecten.

Wil je een Blockchain-professional worden? Bekijk de beste tips om een ​​Blockchain-carrière te starten door de experts.

Het gemiddelde jaarsalaris van technische architecten van blockchain is bijna $ 90.000 voor beginners. Volgens de Gartner-enquête van 2019 kan het gemiddelde jaarsalaris voor een ervaren blockchain-architect oplopen tot $ 250.000. Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat kandidaten op zoek gaan naar verschillende bedrijven die blockchain-professionals inhuren.

Professionele adviesbureaus EY, Deloitte, PWC en KPMG behoren tot de beste alternatieven voor het plaatsen van blockchain-vacatures. Zelfs topbedrijven zoals IBM, Amazon en Microsoft richten zich ook op de blockchain-trend om de bedrijfswaarde te vergroten. Nu zou elk individu de haalbaarheid kunnen begrijpen van kansen om Certified Enterprise Blockchain Architect te worden.

Dus, waar moet u beginnen met het opbouwen van een carrière als gecertificeerde enterprise blockchain-architect? Het meest haalbare antwoord op deze vraag verwijst rechtstreeks naar 101 Blockchains. Laten we eens kijken hoe 101 Blockchains een concurrentievoordeel oplevert voor de carrièremogelijkheden van een aspirant-blockchain-architect.

Waarom zou ik 101 blockchains kiezen??

101 Blockchains is een nieuwe maar formidabele vermelding op het gebied van blockchain-training en -onderwijs. De expertise van het team dat ten grondslag ligt aan de basis van 101 Blockchains, is een van de belangrijkste sterke punten die studenten kunnen ondersteunen. Kandidaten kunnen Certified Enterprise Blockchain Architect worden met behulp van de CEBA-certificering door 101 Blockchains. Hoe? We zullen kort ingaan op de details van de CEBA-certificering nadat we de mate van geloofwaardigheid van 101 Blockchains hebben ontdekt.

101 Blockchains vertrouwt op drie belangrijke principes voor de kwaliteit van zijn certificeringen. De drie principes zijn vertrouwen, strategie en praktische ervaring. 101 Blockchains verzekert vertrouwen in al zijn leermiddelen door de ondersteuning van experts uit de industrie en blockchain-professionals. Elk trainingsmiddel en elke certificering van 101 Blockchains is op maat gemaakt met een strategisch perspectief op de blockchain-industrie.

Het belangrijkste is dat de focus op praktische aspecten van blockchain-educatie en -training door 101 Blockchains een formidabele boost is voor de professionele uitmuntendheid van 101 Blockchains-gecertificeerde kandidaten. Met de formidabele hulp bij training en kwaliteit van blockchain-educatie op 101 Blockchains, kunnen professionals op de lange termijn een sterke basis voor hun blockchain-carrière verzekeren..

Begin nu met de gratis Blockchain-basiscursus!

Hoe u een gecertificeerde Enterprise Blockchain Architect (CEBA) wordt 

101 Blockchains biedt de Certified Enterprise Blockchain Architect-certificering samen met twee andere op rollen gebaseerde blockchain-certificeringen. Kandidaten kunnen gecertificeerde blockchain-expert worden met de CEBA-certificering door te bewijzen dat ze in staat zijn om de professionele verantwoordelijkheden aan te pakken in de rol van een enterprise blockchain-architect.

De CEBA-certificering door 101 Blockchains is specifiek ontworpen om aspirant-professionals te helpen meer te weten te komen over de essentiële vaardigheden die nodig zijn voor de functie van een enterprise blockchain-architect. De CEBA-certificering helpt ook bij het verbeteren van vaardigheden, kennis en mogelijkheden voor blockchain-ingenieurs en beoefenaars.

De CEBA-certificering duikt diep in de grondbeginselen van blockchain, zoals de componenten, gerelateerde terminologie, het verkopen van oplossingen, waardecreatie en blockchain-architectuur. Het belangrijkste is dat kandidaten de zekerheid hebben dat ze CEBA-certificering krijgen met de dekking van interactieve oefeningen, demo’s en whiteboard-illustraties.

Tegelijkertijd levert de mogelijkheid van uitgebreide inzichten over blockchain-technologie een geloofwaardige boost op voor de professionele mogelijkheden van aspirant-blockchain-architecten. De CEBA-certificering richt zich ook op het begrijpen van de impact van blockchain op een revolutie in het perspectief van bedrijven en overheden om een ​​betere efficiëntie te bereiken bij de acceptatie van blockchain..

Interessant is dat kandidaten zich geen zorgen hoeven te maken over de voorbereiding op de CEBA-certificering, aangezien 101 Blockchains hiervoor een training aanbiedt. De training in eigen tempo over 101 Blockchains beslaat 5 weken met 3-4 studie-uren per week. Kandidaten kunnen gebruikmaken van de 101 Blockchains CEBA-certificeringstraining voor de voordelen van flexibel leren.

Ben je een beginner, dan zou je hier je carrière mee moeten beginnen Blockchain voor beginners gids.

Doelgroep voor CEBA-certificering

Een van de belangrijkste aspecten die u moet begrijpen als u Certified Enterprise Blockchain Architect wilt worden, is de doelgroep voor het examen. De rol van blockchain-architect is lucratief en aantrekkelijk voor bijna elke IT-professional. Kandidaten moeten echter de verschillende blockchain-gebaseerde rollen controleren die ze kunnen uitoefenen met de CEBA-certificering.

Blockchain-technologieën hebben meer betekenis dan ooit omdat ze gemakkelijk van de proof of concept naar productiefasen gaan. Dus hoewel CEBA-certificering geschikt is voor de rol van blockchain-architect, kunnen kandidaten carrièremogelijkheden in veel andere rollen verkennen. Hier is een overzicht van de ideale doelgroep voor Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -certificering,

 1. Blockchain-technologiegerichte ingenieurs
 2. IT-beheerders
 3. Ontwikkelaars van blockchain-oplossingen
 4. Chief Information Officers
 5. Blockchain-oplossingsingenieurs
 6. Blockchain-georiënteerde klantgerichte professional
 7. Cloud architecten
 8. IT-verkoopleiders
 9. Pre-sales engineers van Blockchain-technologie
 10. Blockchain-technologiebeheerders

Doelstellingen van de CEBA-certificering

Nu is het belangrijk voor alle kandidaten die Certified Enterprise Blockchain Architect willen worden om de certificeringsdoelstellingen te achterhalen. De doelstellingen van de CEBA-certificering zijn als volgt,

 1. Een uitgebreid begrip ontwikkelen van geavanceerde concepten in blockchain-architectuur en -ontwikkeling
 2. Verbetering van de kennis van kandidaten met betrekking tot verschillende use-cases van blockchain en de benaderingen voor de selectie van het ideale blockchain-systeem voor verschillende klantbehoeften
 3. Validatie voor de kennis van gekwalificeerde kandidaten voor verantwoordelijkheden van professionele blockchain-architecten door middel van een toonaangevende blockchain-architectuurcertificering

Modules die onder de CEBA-certificering vallen

Daarom zou een aspirant-kandidaat het potentieel van de CEBA-certificering kunnen opmerken voor het vestigen van zijn carrière als enterprise blockchain-architect. Het succes van een kandidaat hangt af van hun begrip van de onderwerpen die in de certificering worden behandeld. Met een uitgebreide indruk van alle modules en onderwerpen die aan bod komen in CEBA-certificering, kunnen kandidaten ideale voorbereidingsstrategieën ontwikkelen.

Het belangrijkste van alles is dat kandidaten de verschillende onderwerpen leren kennen waarop ze zich moeten voorbereiden om hun succes te garanderen. Het bewustzijn over modules in de CEBA-certificering kan veelbelovende voordelen opleveren om met gemak Certified Enterprise Blockchain Architect te worden. Hier is het overzicht van de verschillende domeinen of modules van de 101 Blockchains CEBA-certificering en de onderwerpen die daarin worden behandeld.

 • Blockchain-grondbeginselen

Het eerste domein of module in de CEBA-certificering richt zich primair op verschillende basisaspecten van blockchaintechnologie. De module legt de kennisbasis van kandidaten vast in zowel basis- als geavanceerde concepten van blockchain-technologie. Kandidaten moeten de belangrijke punten met betrekking tot de volgende gebieden behandelen in de eerste module van CEBA-certificering.

 1. Definitie van blockchain
 2. Verschil tussen blockchain, cryptocurrency en tokens
 3. Sleutelcomponenten in blockchain-technologie
 4. Het Byzantijnse generaals-probleem
 5. Grondbeginselen van consensusmechanismen                      
 6. Methoden voor het schrijven van blokken naar een blockchain
 7. Definitie en praktische toepassingen van hashing
 8. Vereisten voor blockchain-mijnbouw
 9. Grondbeginselen van slimme contracten
 10. Segwits & vorken
 11. Varianten van blockchain en use cases
 • Enterprise Blockchains

De tweede module in de CEBA-certificering speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van de ambities van kandidaten om Certified Enterprise Blockchain Architect te worden. Deze module gaat dieper in op de verschillende implicaties met betrekking tot de acceptatie van blockchain-technologie op bedrijfsniveau. Kandidaten vinden in deze module complexe onderwerpen met betrekking tot enterprise blockchain-architectuur. De belangrijke gebieden waarop kandidaten hun vaardigheden, kennis en capaciteiten moeten bewijzen om deze module onder de knie te krijgen, zijn onder meer de volgende,

 1. Definitie van enterprise blockchain
 2. Waardecreatie in enterprise blockchain
 3. Kostenmodelleringaspecten van enterprise blockchains
 4. Kostenoverwegingen met betrekking tot enterprise blockchains
 5. Prestaties van enterprise blockchains in termen van transacties per seconde
 6. Grondbeginselen van enterprise blockchain-architectuur
 7. Algemene use-cases in enterprise blockchains
 8. Oplossingen die verkopen voor blockchains voor ondernemingen
 9. Technologieoverwegingen voor blockchain-oplossingen voor bedrijven
 10. Basisprincipes van Blockchain as a Service of BaaS-model en praktische voorbeelden
 11. Basisprincipes van blockchain-ontwikkeling voor ondernemingen
 12. Beveiligingszorgen voor blockchain-oplossingen voor bedrijven
 • Overzicht van Ethereum

Deze module van CEBA-certificering versterkt de praktische expertise van studenten om Certified Enterprise Blockchain Architect te worden. Het opvallende hoogtepunt van deze certificering richt zich op Ethereum, een van de meest gebruikte platforms voor blockchain-architectuur en -ontwikkeling. Kandidaten moeten hun vaardigheden, capaciteiten en kennis bewijzen in de volgende hoofdstukken van de CEBA-certificering van deze module.

 1. Overzicht van de basisprincipes van Ethereum
 2. Concepten voor Ethereum-ontwikkeling
 3. Praktische demonstratie van het gebruik van Ethereum Etherscan
 4. Praktisch begrip van de implementatie van Ethereum
 5. Praktische implicaties van Metamask
 6. Praktische inzichten over het tokenplatform-gebruiksscenario van Ethereum
 • Overzicht van Hyperledger Fabric

De vierde module van de Certified Enterprise Blockchain Architect of CEBA-certificering vestigt ook de aandacht op een ander cruciaal onderdeel voor blockchain-architectuur. Kandidaten moeten hun vaardigheden, kennis en capaciteiten bewijzen in de volgende hoofdstukken om Certified Enterprise Blockchain Architect te worden.

 1. Overzicht van het Hyperledger-project
 2. Basisprincipes van Hyperledger Fabric
 3. Gebruik cases gerelateerd aan Hyperledger Fabric
 4. Praktische demonstraties voor de implementatie van Hyperledger Fabric op AWS
 5. Inzichten over de ontwikkeling van Hyperledger Fabric
 6. Praktisch inzicht in de gebruiksscenario’s van Hyperledger Fabric in de logistiek
 • Overzicht van R3 Corda

De laatste module in de CEBA-certificering helpt je om gecertificeerde blockchain-expert te worden in architectrollen met allround praktische vaardigheden. Kandidaten moeten de volgende hoofdstukken in deze module behandelen om betere kansen op kwalificatie voor de CEBA-certificering te garanderen.

 1. Overzicht van de basisprincipes van R3 Corda
 2. Gebruik voorbeelden van Corda
 3. Praktisch inzicht in financiële use-cases van Corda
 4. Corda ontwikkeling
 5. Praktische kennis van de implementatie van CordaBench

De voordelen van 101 Blockchains om Certified Enterprise Blockchain Architect te worden, zijn ook duidelijk in de ondersteuning voor certificering. 101 Blockchains biedt kandidaten geloofwaardige ondersteuning om het certificeringsproces te begrijpen. Interessant is dat 101 Blockchains ook geloofwaardige inzichten biedt over mogelijke blockchain-rollen die u kunt nastreven met de CEBA-certificering. Bovendien kunnen kandidaten ook uitgebreide rapporten verkrijgen door hun prestaties in de CEBA-training voorafgaand aan het eindexamen te beoordelen.

Certificering biedt validatie van uw vaardigheden en tilt uw Blockchain-carrière naar een hoger niveau. Dus, verkrijg uw Blockchain-expertcertificering en neem uw Blockchain-carrière vooruit.

Aanbevolen werkwijzen voor een succesvolle voorbereiding van CEBA-certificering

U kunt dus zien dat 101 Blockchains niet alleen de Certified Enterprise Blockchain Architect-certificering biedt, maar ook formidabele ondersteuning voor het kwalificeren van de certificering. Daarom kan elke aspirant-enterprise blockchain-architect expliciete kansen zien om gemakkelijk de CEBA-certificering te kwalificeren. Aan de andere kant moeten kandidaten ook de vraag stellen: ‘is het zo gemakkelijk?’ Voordat ze zich de voordelen van certificering voorstellen..

Hoewel 101 Blockchains uitgebreide ondersteuning biedt voor het kwalificeren van de CEBA-certificering om Certified Enterprise Blockchain Architect te worden, is het belangrijk om de ideale strategie te vinden om je efficiënt voor te bereiden op het examen. Wat zou het beste antwoord kunnen zijn op uw problemen met de voorbereiding van uw CEBA-certificering? Laten we eens kijken naar de aanbevolen tips van gekwalificeerde professionals en experts uit de industrie voor de voorbereiding van CEBA-certificering.

 • Begin met de basisprincipes

Een van de belangrijkste aanbevelingen voor de voorbereiding om Certified Enterprise Blockchain Architect te worden, betreft de basisprincipes. De syllabus voor de CEBA-certificering heeft een eenvoudige structuur en organisatie. Kandidaten moeten echter weten dat er veel onderwerpen zijn in de modules van CEBA-certificering. Zonder een duidelijk besef van de examenonderwerpen is het voor kandidaten gemakkelijker om af te wijken van hun voorbereiding.

Bovendien kan onzekerheid over de onderwerpen waarmee u te maken krijgt bij de CEBA-certificering het vertrouwen in de voorbereidingen belemmeren. Begin daarom de eerste stap van uw voorbereiding op CEBA-certificering met een gedetailleerde beoordeling van de onderwerpen van het certificeringsexamen. Het overzicht van alle examenonderwerpen speelt ook een cruciale rol bij het navigeren door verschillende studiegidsen om betrouwbare bronnen te vinden.

 • Kies voor het Credible Trainingsplatform

De volgende stap in uw voorbereiding om Certified Enterprise Blockchain Architect te worden, verwijst naar het selecteren van geloofwaardige trainingsplatforms. Wat is er in dit geval beter dan 101 blockchains? De training van 101 Blockchains voor CEBA-certificering levert diepgaand trainingsmateriaal en praktische inzichten op.

Hierdoor bereidt de opleiding kandidaten niet alleen voor op theorievragen, maar ook op de praktische vragen in het examen. Het belangrijkste is dat praktische demonstraties ook een cruciale rol spelen bij het voorbereiden van kandidaten voor professionele blockchain-architecten voor ondernemingen. 101 Blockchains biedt ook nuttige begeleiding voor kandidaten om het certificeringsproces te benaderen.

 • Blijf trouw aan uw voorbereidingsdoelen

De voorbereiding van kandidaten voor CEBA-certificering is zo goed als de verantwoordingsplicht van kandidaten op hun voorbereiding. Veel kandidaten beginnen hun voorbereidingen vaak met een positieve noot om er uiteindelijk vanaf te zwaaien vanwege andere verplichtingen. In dit geval kan een voorbereidingsplan op basis van mijlpalen in combinatie met een studiepartner of iemand die u verantwoordelijk houdt voor uw voorbereidingen wonderen verrichten. Vraag uw vrienden en familieleden om u te ondersteunen tijdens uw reis om Certified Enterprise Blockchain Architect te worden. Met de steun van een partner tijdens uw voorbereidingsreis, kunt u uw studiedoelen gemakkelijk bereiken.

 • Verdien praktische ervaring

Een ander cruciaal aspect dat kandidaten vaak ondermijnen bij hun voorbereidingen op CEBA-certificering, is een praktische ervaring. Door de theoretische concepten van blockchain-architectuur en -ontwikkeling te verdiepen, kun je alleen zo ver komen in je voorbereidingen. Het gebrek aan praktische ervaring met verschillende blockchain-technologie en architectuurconcepten kan nadelig zijn voor uw algehele prestaties tijdens het examen.

Maak dus optimaal gebruik van elke gelegenheid om uw praktische ervaring in blockchain-technologie en -tools te ontwikkelen. 101 Blockchains biedt meerdere praktische demonstraties, interactieve oefeningen en use cases voor het verbeteren van hands-on ervaring. Probeer de concepten die u leert tijdens uw voorbereidingen voor CEBA-certificering in real-world projecten. Begin klein met praktische experimenten en ontdek een veelbelovende verbetering van uw praktische vaardigheden.

Laatste woorden

Tot slot kun je opmerken dat het gemakkelijk is om Certified Enterprise Blockchain Architect te worden met 101 Blockchains. Kandidaten moeten echter ook begrijpen dat de reis naar CEBA-certificering formidabele uitdagingen zou opleveren. Elke kandidaat moet deze uitdagingen aangaan en begrijpen hoe hij kan bijdragen aan zijn professionele vaardigheden.

Enterprise blockchain-architecten kunnen profiteren van een breed scala aan uitgebreide carrièremogelijkheden in het blockchain-ecosysteem met de wereldwijd erkende CEBA-certificering. Tegelijkertijd kunnen kandidaten hun CEBA-certificering ook gebruiken om een ​​prominente reputatie te verwerven in professionele kringen. Op de lange termijn kan CEBA-certificering kandidaten continu motiveren om hun vaardigheden en kennis als blockchain-architecten bij te werken. Begin nu met de voorbereiding op een succesvolle blockchain-carrière!     

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me