NEO streeft naar een slimme economie die niet alleen het probleem van het digitaliseren van activa oplost, maar ook een netwerk van vertrouwen creëert.

Op dit moment zijn er maar weinig blockchain-platforms die gedecentraliseerde applicaties bieden, maar NEO is ook een van die platforms waarmee ontwikkelaars vrij eenvoudig dApps kunnen maken. Sommige van de NEO dApps zijn bedoeld om complexe problemen uit de echte wereld op te lossen en een revolutie teweeg te brengen in het gebruik van NEO blockchain.

Dus waarom zou u een gedecentraliseerde applicatie ontwikkelen op NEO?

Met NEO kunnen ontwikkelaars dApps maken zonder een nieuwe programmeertaal te leren. Dat is een enorme opsteker als het gaat om ontwikkelingskosten. Het zorgt ook voor naadloze integratie met apps en services van derden. Niet alleen dat nieuwe ontwikkelaars die graag hun dApps op de NEO-blockchain willen testen, de behoefte van NEO / GAS kunnen aanvragen. Als het wordt geselecteerd, krijgen de ontwikkelaars de vereiste cryptocurrency om tests uit te voeren en de resultaten van zichzelf te zien. Lees meer over de voordelen van NEO.


NEO dApps Ecosysteem – Infographic

NEO dApps Infographic

Ons onderzoek is op een manier gedaan om ervoor te zorgen dat de NEO dApps in specifieke categorieën vallen. Aan alle 29 apps is een bepaalde categorie gekoppeld. Laten we ze hieronder opsommen voordat we aan de slag gaan met de volledige lijst met NEO dApps.

 1. Uitwisseling: Nex, Aphelion, Epenex
 2. Media: Adex, GagaPay
 3. Marktplaats: RedPulse, Zeepin, Travala, Phatsma, Thor, MoonLight, Narrative, Impulsify
 4. Identificatie: TheKey, Bridge Protocol
 5. Optimalisatie: Apex, Trinity
 6. Onderhoud: Effecten. AI, MyWish, NNS
 7. FinTech: AlphaCat, SpotCoin
 8. Gamen: AsuraCoin, FTW
 9. AI: Senno
 10. IoT: Orbis
 11. eCommerce: Treatial
 12. Gedecentraliseerd netwerk: QLC-ketting

Laten we nu beginnen!

De complete lijst met NEO dApps vanaf juni 2018

In dit artikel publiceren we de volledige lijst met NEO dApps die er zijn. Laten we dus zonder enige vertraging aan de slag gaan.

1. Nex

Nex is een van de opwindende projecten op NEO blockchain. Het is een cryptogeen handelsplatform. Het heeft ook een functie voor het maken van betalingsservices. Bovendien draait het in een gedecentraliseerde vorm die profiteert van zijn off-chain matching-engine. De engine zorgt ervoor dat complexe transacties over verschillende blockchains sneller worden voltooid. En ja, Nex kan over meerdere blockchains heen werken. Het kan bijvoorbeeld zowel via Ethereum als via NEO werken.

Het team achter Nex is ook sterk en sluit compromissen tussen ervaren cryptocurrency-experts en ontwikkelaars. Momenteel zijn ze bezig met de release van Framework. Daarnaast zijn ze van plan om een ​​symbolische verkoop uit te voeren om het project te financieren.

NEO top dapp - NEX

Afbeeldingscredits: NEX

Kenmerken

 • Nex kan een groot aantal transacties aan met behulp van zijn off-chain matching-engine.
 • Complexe transacties kunnen gemakkelijk worden afgehandeld.
 • Werkt met slimme contracten van derden als betalingssysteem.
 • Maakt handel in meerdere blockchain-oplossingen mogelijk

Website:https://neonexchange.org/

Medium:https://medium.com/neon-exchange

Categorie: Uitwisseling

2. Adex

Adex is een op blockchain gebaseerd advertentienetwerk. Met Adex kunnen marketeers in contact komen met de juiste doelgroep en ervoor zorgen dat hun marketingbudget zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt. Aan de andere kant kan een gemiddelde gebruiker het platform gebruiken om geld te verdienen met zijn online invloed. Dit wordt gedaan door iedereen in staat te stellen in contact te komen met adverteerders en kwalitatief hoogstaand verkeer te krijgen via een deal.

Hoewel Adex aanvankelijk begon met Ethereum-blockchain, zagen ze dat NEO-blockchain beter is. Ze zijn bezig met het overdragen naar NEO. Hun netwerk heeft ook de hoogste internationale uitgevers.

adex

Afbeeldingscredits: Adex

Kenmerken

 • Er zijn geen commissies en vergoedingen verbonden aan het netwerk.
 • Rapportage gebeurt transparant.
 • Het ondersteunt de weergave van advertenties op meerdere apparaten.
 • Met de transparantie en integriteit van blockchain worden fraude sterk geminimaliseerd.

Website:https://www.adex.network/

Medium:https://medium.com/the-adex-blog

Categorie: Media

3. RedPulse

RedPulse is een gedecentraliseerd platform dat zich bezighoudt met marktinformatie. Het is speciaal gemaakt voor de Chinese kapitaal- en financiële markten. Het belangrijkste verkoopargument van het platform is het open onderzoek. Het helpt om de beoefenaars, experts uit de industrie en andere professionals met elkaar in contact te brengen. Kortom, het wil een ecosysteem zijn voor het delen van kennis.

NEO gedecentaliseerde applicatie redpulse

Afbeeldingscredits: Red Pulse

Kenmerken

 • Bij het ecosysteem draait alles om het delen van onderzoeksinhoud. Door de best mogelijke experts in de branche te bieden, kan iedereen op de best mogelijke manier over de markt leren.
 • Door het gebruik van blockchain kan de inhoud zo nauwkeurig en transparant mogelijk zijn.
 • Hiermee kunnen analisten en andere gebruikers informatie krijgen zonder overbelast te raken.

Website:https://www.redpulse.com/

Bloghttps://blog.red-pulse.com/

Categorie: Marktplaats

4. De sleutel

De sleutel is een gedecentraliseerd ecosysteem dat fungeert als een hulpmiddel voor identiteitsverificatie. Het maakt gebruik van de blockchain en nationale big data. Het is een identificatietool die werkt in combinatie met blockchain. Twee belangrijke concepten zijn onder meer multi-dimension identificatie (BDMI) en persoonlijk identificeerbare informatie (PII). De overheid controleert deze twee technologieën en zorgt ervoor dat iedereen die aan de blockchain wordt toegevoegd, wordt geverifieerd. Kortom, het is een gedecentraliseerd systeem dat tot doel heeft activa of mensen te identificeren met behulp van de kracht van blockchain en nationale big data.

NEO dapp de sleutel

Afbeeldingscredits: de sleutel

Kenmerken

 • Door TheKey te gebruiken, worden de totale identificatiekosten laag, omdat dubbele gegevensverzameling, authenticatie en verwerking worden verwijderd.
 • Met blockchain biedt de data die in het ecosysteem wordt opgeslagen betere resultaten. Het is nauwkeurig, betrouwbaar en uitgebreid.
 • Het verbetert de gebruikerservaring naar nieuwe niveaus. Alles is toegankelijk via slechts één applicatie.

Website:https://www.thekey.vip/

Medium: https://medium.com/@thekeyvip

Categorie: Identificatie

5. Zeepin

In de markt was er altijd behoefte aan een blockchain-oplossing die voor de creatieven kan zorgen. Zeepin wil precies dat doen. Ze bouwen aan een gedistribueerde nieuwe economie die alleen op de creatieve industrie is gericht. Om ervoor te zorgen dat de oplossing anders is dan andere, maakt deze gebruik van de blockchain-technologie.

Creatieve industrieën zullen beter worden ondersteund en verbonden. Niet alleen dat, ze worden ook beter beschermd en krijgen meer erkenning voor hun werk. Het maakt gebruik van ZPT digitale valuta om transacties in Zeepin mogelijk te maken. Kortom, creatieven kunnen auteursrecht op hun werk uitoefenen; bedrijven kunnen talent vinden, crowdfunding kan worden gedaan voor projecten, talent kan worden geworven, enzovoort. De mogelijkheden voor het gebruik van het platform zijn eindeloos.

NEO dApp - zeepin

Afbeeldingscredits: Zeepin

Kenmerken

 • Bouw vertrouwen op tussen partijen met behulp van geautomatiseerde autorisatie en slimme contracten voor overeenkomstdoeleinden.
 • Projecten kunnen nu auteursrechtelijk beschermd worden.
 • Managers kunnen Zeepin gebruiken om talent te werven.
 • Financiering kan worden gedaan wanneer dat nodig is.

Website:https://www.zeepin.io/

Medium: https://medium.com/@zeepin

Categorie: Makretplace

6. GagaPay

GagaPay is een marketingplatform dat bovenop de blockchain is gebouwd. Elke marketeer kan het platform gebruiken bij het creëren van verschillende vormen van marketingcampagnes, waaronder doorverwijzing, netwerk- of affiliate marketing. Het kan ook worden gebruikt voor premie- en verwijzingsbeloningen. Alles wordt mogelijk gemaakt met behulp van slimme NEO-contracten. Het platform biedt een naadloos slepen-en-neerzetten-account om ervoor te zorgen dat iedereen het kan gebruiken. Verder biedt het ook alles onder één account. Het heeft een unieke manier om zakelijke problemen op te lossen. Het kan ook zo effectief mogelijk worden gebruikt door zowel blockchain- als niet-blockchain-bedrijven.

gagapay

Kenmerken

 • Biedt veilige en slimme NEO-auth.
 • Betalingssystemen van derden worden volledig ondersteund voor een naadloze gebruikerservaring
 • Automatiseer de meeste taken met behulp van slimme contracten
 • Bekijk realtime inkomsten en netwerkstructuur.

Website:https://www.gagapay.network/

Medium: https://medium.com/@GagapayOfficial

Categorie: Media

7. Travala

Travala is een boekingsmarketing die volledig op NEO is gebouwd. Het heeft tot doel het probleem van het boeken van reizen op te lossen met behulp van blockchain. Het online platform maakt gebruik van zowel blockchain als NEO gedecentraliseerde engine. Door beide te combineren, krijgen we Travala Booking Marketplace.

Om het idee kracht bij te zetten, wordt het AVA-boekingsboek gebruikt. Het zal fungeren als de kern van het ecosysteem. De gebruikers daarentegen krijgen peer-to-peer-communicatie, waardoor de tussenpersoon wordt geëlimineerd. Dit betekent ook dat er 0% commissie is.

travala NEO dapp

Afbeeldingscredits: Travala

Kenmerken

 • Iedereen kan overal direct boeken. De boekingen zijn direct dankzij het gebruik van blockchain.
 • Het integreert goed met alle huidige markten, waardoor het relevant is voor de huidige markt.
 • Een sterke gedeelde economie waar de gebruikers het meest van profiteren.
 • De Travala-app biedt een eenvoudig te gebruiken interface en ervaring.

Website: https://project.travala.com/

Medium:https://medium.com/@travala

Categorie: Marktplaats

8. Apex

Apex is een van de meest veelbelovende projecten die bovenop de NEO-blockchain is gebouwd. Het idee achter Apex is om een ​​netwerk voor de consumenten op te bouwen met directe interactie met de ondernemingen. Kortom, het heeft tot doel de waarde van B2C-engagement te verbeteren. Het maakt gebruik van een tweevoudig consensusmechanisme. Het mechanisme wordt gebruikt om zowel wendbaarheid als prestaties te brengen in B2C-toepassingen. Het werkt gedurende de hele levenscyclus van de klant en zorgt er ook voor dat activa kunnen worden overgedragen tussen het hoofdnetwerk (DPoS) en het zijnetwerk (PoS).

apex dapp blockchain

Afbeeldingscredits: Apex

Kenmerken

 • Apex werkt het beste voor zakelijke sidechains. Het kan worden gebruikt om de schaalbaarheid te optimaliseren en ook om het app-ecosysteem te schalen in andere zijketens dan het primaire netwerk.
 • Apex maakt gebruik van robuuste en robuuste dataconnectoren die real-world connectiviteit bieden.
 • Verbeterde meerlagige, flexibele, slimme contracten die op meerdere systemen kunnen werken voor verbeterde connectiviteit.
 • Biedt een datatransactie-engine die B2C-vertrouwen, consumentenbeveiliging en gegevenseigendom opbouwt

Website:http://apex.chinapex.com

Medium: https://medium.com/@apexstories

Categorie: Optimalisatie

9. Drie-eenheid

De huidige blockchain-oplossingen hebben altijd moeite met schaalvergroting, privacy en lage transactiekosten. Dit is waar Trinity om de hoek komt kijken. Het is een off-chain schaaloplossing die tot doel heeft alle bovenstaande problemen op te lossen. Het brengt ook stabiliteit in de belangrijkste activa van de keten. Trinity maakt gebruik van state channel-technologie. Dit betekent dat het de transactiesnelheid naar nieuwe niveaus verbetert.

Off-chain schaalvergroting, indien goed gedaan, kan helpen om de prestaties van de belangrijkste activa te verbeteren. Niet alleen dat verbetert ook de algehele infrastructuur door betere schaalbaarheid, beveiliging en verbeterde interactie te bieden dankzij snellere transacties. Het zorgt ook voor lage transactiekosten.

trininty neo blockchain-applicatie

Afbeeldingscredits: Trinity

Kenmerken

 • Het ondersteunt cross-chain transacties van activa, inclusief gegevens en waarde.
 • Het is volledig autonoom en presteert goed in een gedecentraliseerd netwerk waar prestaties een cruciale factor zijn.
 • Met Dapps kunt u dingen automatiseren en ervoor zorgen dat het netwerk is verbonden.
 • Informatie-uitwisseling wordt veilig en betrouwbaar.

Website:https://trinity.tech

Medium: https://medium.com/@protocoltrinity

Categorie: Optimalisatie

10. Aphelion

Aphelion is een “revolutionair P2P-handelsplatform.” Het is een cryptocurrency-platform dat bovenop de NEO-blockchain is gebouwd. Het is gedecentraliseerd, grenzeloos en betrouwbaar. Aphelion streeft ernaar om wereldwijd peer-to-peer cryptohandel aan te bieden met behulp van hun Distributed Exchange Asset Ledger (D.E.A.L) dApp. Dit betekent dat er geen derde partij nodig is om de centrale te controleren.

Deze aanpak zorgt er ook voor dat er geen hoge vergoedingen, geblokkeerde transacties, bevroren fondsen of diefstallen in de vorm van hacks zijn. Alles is gedecentraliseerd en werkt zowel on-chain als cross-chain. Bovendien worden de APH-tokens die tijdens de handel worden uitgegeven, teruggegeven aan de houders. Het fungeert als het NEO / GAS-partnerschap.

aphelion NEO-applicatie

Afbeeldingscredits: Aphelion

Kenmerken

 • Volledig gedecentraliseerd. Geen tussenpersonen nodig.
 • Het is grenzeloos. Dit betekent dat iedereen er gebruik van kan maken.
 • Krachtig P2P-netwerk met directe transacties en een betrouwbare omgeving die wordt beheerd door slimme contracten.

Website:https://aphelion.org/

Medium:https://medium.com/@ianholtz

Categorie: Uitwisseling

11. Effect AI

Effect AI is onze volgende NEO dApp. Het is een gedecentraliseerd netwerk voor kunstmatige intelligentie. Het is volledig bovenop NEO gebouwd. Het maakt gebruik van een “gedecentraliseerde mechanische Turk” die bekend staat als Effect Force. Dit betekent dat het kan worden gebruikt om personeel van menselijke inlichtingendiensten op aanvraag te vinden. Het personeelsbestand kan worden geschaald zonder enige beperking in grootte en terugkerende taken. Voor bedrijven opent dit nieuwe grenzen omdat het de middelen van het bedrijf efficiënt mogelijk maakt.

Om alles mogelijk te maken, maakt het gebruik van het effectnetwerk. Het effectnetwerk werkt aan het leveren van netwerkdiensten op de AI-markt. Het netwerk kent drie fasen. Voor al deze fasen zijn geen kosten vereist en kunnen gebruikers snel groeien. Ook worden NEP-5-tokens gebruikt om het van brandstof te voorzien. De driefasen zijn effectkracht, beïnvloeden slimme markt en effectmacht.

effect-ai dapp neo

Afbeeldingscredits: Effect AI

Kenmerken

 • EFX-token drijven het ecosysteem aan
 • Krijg uw werk gedaan met on-demand personeel op het gebied van menselijke intelligentie
 • Een volledig schaalbare oplossing met terugkerende taken en geen maximale grootte.

Websitehttps://effect.ai/

Medium: https://medium.com/@effectai

Categorie: Onderhoud

12. AlphaCat

AlphaCat is een op Fintech gebaseerde blockchain-oplossing. Het is bedoeld om het bedrijfsleven een voorsprong te geven door ze voorspellingen te doen. Het probeert het probleem op te lossen door robo-adviseurs te gebruiken voor investeringen in cryptocurrency. Het platform wordt momenteel gebouwd door de leden van het AI-programma van Google en ook door financiële experts van Wall Street. Het doel is om de gebruikers een concurrentievoordeel te bieden met geavanceerde handelsalgoritmen. De algoritmen maken ook gebruik van bitdata en kunstmatige intelligentie.

Kortom, AlphaCat wil het voor iedereen gemakkelijk maken om te beginnen met handelen in de cryptocurrencies. Het maakt het toegankelijk en iedereen kan investeren zonder bang te hoeven zijn voor het onbekende. Het draait allemaal om het gebruik van de huidige technologie om de handelservaring van de gebruiker te verbeteren.

alphacat neo applicatie

Afbeeldingscredits: AlphaCat

Kenmerken

 • Biedt een volledig gedecentraliseerd platform dat gebaseerd is op reputatie en vertrouwen.
 • De marktplaats Robo-Advisor wordt mogelijk gemaakt door Big Data en AI
 • Werkt voor zowel experts als beginners.

Website:https://www.alphacat.io/

Medium: Geen

Categorie: Fintech

13. AsuraCoin

AsuraCoin is ons volgende NEO-project dat onze aandacht trok. Het is een platform dat tot doel heeft de gamingwereld te verbeteren. Om dit te doen, biedt het tal van functies, waaronder gokregels, live streaming, commissie en community-weddenschappen.

Niet alleen dat, maar AsuraCoin zal zich ook inzetten om het publiek te leren van niemand minder dan de beste speler zelf. Ze analyseren de beste gameplays en leren professionele strategieën, vaardigheidsopbouw, besluitvorming enzovoort.

asura-coin - NEO gedecentraliseerde applicatie

Afbeeldingscredits: Asura Coin

Kenmerken

 • Het platform biedt matchmaking voor de gemeenschap en geeft ook ASA-munten weg aan de winnaars. Later zullen er ook WK-toernooien worden georganiseerd.
 • Wedden op online games wordt comfortabel met de nieuwe wedregels die de AsuraCoin zal brengen.
 • De community kan regels stellen
 • Volledig gegevensbeveiliging om op de blockchain te zijn. Gebruikt de NEO blockchain-technologie om dit te doen.

Website:https://asuracoin.io/

Mediumhttps://www.medium.com/@asuracoin

Categorie: Gamen

14. Senno

Senno is een platform voor sentimentanalyse. Het maakt gebruik van AI-algoritmen en gedistribueerde sentimentanalyse. Door ze te gebruiken, biedt het business intelligence-analyses en real-time crowd wisdom-ecosysteem. Dit betekent dat bedrijven gemakkelijker beslissingen kunnen nemen. Senno is gebouwd bovenop NEO blockchain en volledig gedecentraliseerd. Bovendien biedt het verschillende manieren om de gegevens te analyseren met behulp van zijn algoritmen.

Het werkt door gegevens te verzamelen, gevolgd door gegevensclassificatie en kernanalyse. Als het klaar is, gebruikt het lexicale analyse en slimme contracten. Ten slotte doet het distributie en het genereren van inkomsten op de markt.

senno dapp neo

Afbeeldingscredits: Senno

Kenmerken

 • Senno maakt gebruik van Artificial Neural Network (ANN) en biedt gegevensverzameling en analyse van live-evenementen. Het algoritme voor machine learning groeit ook met het leren.
 • Volledig gedecentraliseerd en open source. De economie is gebaseerd op NEO.
 • SENNO-tokens worden beloond aan iedereen die het netwerk ondersteunt en waarde toevoegt door rekenkracht of ontwikkelingsvaardigheden te bieden.

Website: https://senno.io/

Medium: Geen

Categorie: AI

15. Switcheo

Switcheo is alweer een geweldige uitwisseling die bovenop NEO is gebouwd. Het maakt ook gebruik van NEP-5-tokens. Switcheo kan het beste worden gedefinieerd als “Multi-Chain Decentralized Exchange.” De uitwisseling is al live en je kunt gaan kijken wat het te bieden heeft. Niet alleen dat, ze vernieuwen het met nieuwe functies voor de release van Switcheo Exchange v 2.0.

Met Switcheo kun je handelen in NEO, GAS, RPX, WH, IAM, TKY, & TNC. Dit betekent dat alleen NEP-5-tokens momenteel verhandelbaar zijn op het platform.

switcheo neo dapp uitwisseling

Afbeeldingscredits: Switcheo

Kenmerken

 • U kunt direct handelen en opnemen via het platform.
 • Er zijn lage handelskosten aan verbonden. Er zijn ook geen opnamekosten.
 • De handel in NEP-5-tokens wordt mogelijk gemaakt dankzij de Dynamic Call-functie van Switcheo. Dit betekent dat elk NEP-5-token beschikbaar zal zijn voor de transactie op het platform zodra de ICO eindigt.

Website:https://switcheo.network/

Mediumhttps://medium.com/switcheo

Categorie: Uitwisseling

16. Orbis

Orbis is een uniek project dat tot doel heeft de Bluetooth-gemeenschappen over de hele wereld te verbeteren. Het wil de gemeenschap een wereldwijd, veilig, open en gedecentraliseerd netwerk bieden. Door dit te doen, wordt het voor ontwikkelaars mogelijk om toegang te krijgen tot Bluetooth-messontwikkeling. Dit betekent dat het op verschillende platforms kan worden geïmplementeerd, waaronder digitale infrastructuur, crowd-verzamelende gegevens, IoT, systeembeheer en logistiek.

Bluetooth-technologie is altijd een nuttige technologie. Het lost ook het probleem op dat op wifi gebaseerde apps niet oplossen. Orbis wil ervan profiteren en er een wondere wereld van maken.

orbis neo dapp

Afbeeldingscredits: Orbis

Kenmerken

 • Orbis-token (OBT) voedt het netwerk. Het wordt geslagen door app-gebruik. Bovendien krijgen de actieve knooppunten ook hun aandeel in OBT-tokens.
 • Het internet zal worden benaderd vanaf de lokale markt. Dit betekent dat ontwikkelaars een geweldige app kunnen maken met behulp van het netwerk en deze kunnen implementeren in verschillende branches, waaronder IoT.
 • Als laatste, maar niet de minste, is er Obistore. Het is een winkel die openstaat voor ontwikkeling door derden en niet afhankelijk is van de BLE-netwerkinfrastructuur om te functioneren.

Websitehttps://orbismesh.com

Medium: Geen

Categorie: IOT

17. Overbruggingsprotocol

Bridge Protocol is een project dat tot doel heeft nieuwe standaarden en tools te ontwikkelen voor KYC, bedrijven en ICO’s. Dit betekent dat het de macht in handen geeft van de gebruikers en de organisatie die hun gevoelige informatie willen beschermen en beheren. Het bridge-protocol maakt hiervoor optimaal gebruik van het NEO-framework.

De standaarden worden ook gemaakt voor mensen die willen deelnemen aan meerdere ICO’s. Het idee is om voor elke gebruiker een whitelists-standaard te hebben. Ze hebben ook brugcertificaten ingevoerd. Dit geeft de gebruiker vertrouwen om interactie te hebben met een bepaalde service of ICO.

brug neo blockchain dapp

Afbeeldingscredits: Bridge

Kenmerken

 • Identificeert op de blockchain worden onderhouden onder het Bridge Identity Management System. Het beheert ook de certificering, intrekking en uitgifte van de genoemde identiteit.
 • Overbruggingscertificaten worden toegekend aan entiteiten zodat ze kunnen worden vertrouwd.
 • Biedt een marktplaats en TOLL-tokens voor toegang tot ontwikkelingsmogelijkheden, ICO-sjablonen, juridische overeenkomsten enzovoort.

Websitehttps://www.bridgeprotocol.io/

Mediumhttps://medium.com/@bridgeprotocol

Categorie: Identificatie

18. Phatsma

Phatsma is een platform voor contentdistributie. Het is snel, veilig en gedecentraliseerd. Het project is sterk afhankelijk van het Phantasma-protocol. Het protocol biedt de makers van inhoud de mogelijkheid om hun auteursrechtelijk beschermd materiaal te verspreiden met de angst voor diefstal. Het platform is ook volledig veilig en beschermt uw harde werk tegen hacking of informatielekken.

Door een gedecentraliseerd platform te gebruiken, worden de inkomsten die de makers van inhoud niet met een tussenpersoon gedeeld. Niet alleen dat, de inhoud wordt niet vergrendeld omdat deze zich op het gedecentraliseerde platform bevindt. Al met al een geweldig initiatief met verbeterde beveiliging en privacy.

phatsma neo dapp

Afbeeldingscredits: Phatsma

Kenmerken

 • Het draait op de blockchain. Het geeft de gebruikers ook volledige controle over hun inhoud.
 • Het crypto-wallet-adres wordt ook gebruikt voor het beheren van het eigendom van activa. Inhoud wordt zo opgeslagen dat alleen u er toegang toe hebt.
 • Inhoud is gecodeerd en kan niet door iemand anders worden gestolen.
 • De blockchain wordt ook gebruikt voor opslag en slimme contracten zorgen ervoor.

Website: https://phantasma.io/

Medium: Geen.

Categorie: Marktplaats

19. Thor

Thor is een gig-economie die volledig op NEO is gebaseerd. De freelancermarkt is groot en er is behoefte aan een blockchain-oplossing. Dat is waar Thor om de hoek komt kijken. Het werkt voor on-demand bedrijven en freelancers en geeft hen de mogelijkheid om de kracht van de blockchain-technologie te gebruiken. Ze noemen aannemers “Vrijheidswerkers”.

Voor contracten omvatten de voordelen gezondheidsvoordelen, onmiddellijke betaling, pensioensparen enzovoort. Pensioensparen zijn ook geautomatiseerd. Ook zal het bedrijf zijn werknemers kunnen beheren en geld kunnen besparen. Ze kunnen profiteren van de goedkopere betalingsverwerking, uniforme betalingsinfrastructuur en zullen uiteindelijk gelukkige contractanten hebben die voor hen werken in een langdurige relatie.

thor neo dapp

Afbeeldingscredits: Thor

Kenmerken

 • Thor is een gig-economie die werkt voor zowel de freelancers als het bedrijfsleven. Het staat volledig op de blockchain.
 • Freelancers krijgen veel voordelen, waaronder gezondheidsvoordelen, pensioensparen, enz.
 • Bedrijven kunnen ook geld besparen door Thor te gebruiken.

Website:https://www.thortoken.com/

Mediumhttps://medium.com/thorco

Categorie: Marktplaats

20. MyWish

MyWish is een slimme contractontwikkelaar. Het vereist geen codering. En dat is het is een fantastisch platform. Veel gebruikers willen profiteren van de blockchain, maar zijn niet uitgerust met de codeervaardigheden om slimme contracten te maken. Dit is waar MyWish binnenkomt.

Om de app te gebruiken, moet u de formuliervelden invullen en een betaling uitvoeren. Daarna hoeft u alleen nog maar de betaling uit te voeren om deze in de blockchain te implementeren. U krijgt nu het contactadres dat u direct kunt gebruiken.

mywish neo slimme contracten dapp

Afbeeldingscredits: MyWish

Kenmerken

 • U kunt een crowd-sale-contract maken voor ICO-doeleinden.
 • Creëer uw token-contactpersoon en gebruik deze in uw project voor distributie en crowd-sale.
 • U kunt uitstel van betaling instellen.
 • Ondersteunt verloor het belangrijkste contract.

Websitehttps://mywish.io/

Mediumhttps://medium.com/@VladimirTikhomirov

Categorie: Onderhoud

21. Maanlicht

Moonlight is een rekruteringsplatform dat volledig bovenop NEO blockchain is gebouwd. Volgens de website is het een personeelsbestand van een slimme economie. Moonlight probeert het probleem van talentverwerving op te lossen en te voeden. Om ervoor te zorgen dat de match werkt, gebruikt de blockchain een matchmaking-algoritme op basis van slimme contracten. Een bedrijf kan de vaardigheden instellen die nodig zijn voor slimme overeenkomsten en het wervingsproces automatiseren.

moonlight dapp neo

Afbeeldingscredits: Moonlight

Kenmerken

 • De blockchain doet resource-identificatie en zorgt ervoor dat er een geschikt talent voor de baan is.
 • Betrouwbare cv’s maken deel uit van het ecosysteem, waardoor het gemakkelijk is om cv’s te verifiëren.
 • Project crowdfunding kan ook worden gedaan om de kans van slagen van het project te vergroten.
 • Overmakingen zijn ook voorzien.

Websitehttps://moonlight.io/

Mediumhttps://medium.com/moonlight-io

Categorie: Marktplaats

22. Neonameserver (NNS)

NNS is een uniek project. Het is bedoeld om de gebruiker een manier te bieden om een ​​naamgevingssysteem te krijgen. Dus, wat doet het? Het vereenvoudigt de manier waarop de slimme contract-hash en het portefeuilleadres worden geproduceerd. Dit betekent dat u een portefeuilleadres kunt maken dat u kunt onthouden. Om dit te doen, zal het een NEO-service gebruiken met de vereiste functionaliteit. Door dit te doen, kunnen gebruikers snel middelen naar andere adressen verzenden door simpelweg een woord of een zin te typen.

Op dit moment is het alleen bedoeld om het probleem voor de NEO-adressen of de NEO slimme contracten op te lossen. Het zal in de toekomst echter langzaam uitbreiden naar andere blockchains.

NNS NEO-applicatie

Afbeeldingscredits: Neonameserver

Kenmerken

 • NNS kent veel use-cases. Het kan worden gebruikt om ingewikkelde dingen met eenvoudige woorden te onthouden.
 • U kunt openbare adressen, meerdere bestandsnamen enzovoort onthouden.
 • Bovendien kunt u er gemakkelijk tokens mee verzenden.

Website:https://neons.name/

Mediumhttps://medium.com/neweconolab

Categorie: Onderhoud

23. Verhalend

The Narrative is een inhoudseconomie die werkt als een sociaal medianetwerk. In dit netwerk wordt 85% van de inkomsten gedeeld met de makers van inhoud of iemand anders die waarde toevoegt aan het netwerk zelf. Dit betekent dat de verdienmogelijkheden van contentmakers eindeloos zijn. Het netwerk zal voortdurend de inspanningen en acties volgen en de impact ervan op de economie van het netwerk. Eenmaal gedaan, beloont het de bijdrager en verbetert ook hun reputatie. Door blockchain te gebruiken, kunnen makers tastbare activa creëren en meer waarde uit hun werk halen.

Verhaal NEO Dapp

Image Credits: Narrative

Kenmerken

 • Creëer een merk van jezelf en vertel verhalen die aansluiten bij het publiek.
 • Gebruikers krijgen hun dagboek om te posten.
 • De makers van inhoud kunnen ook niche-gerelateerde inhoud indienen en zichzelf laten zien als een expert op dat gebied.
 • Het is een eerlijk systeem waarbij kwaliteit de waarde bepaalt.

Website: https://www.narrative.network/

Mediumhttps://medium.com/narrativenetwork

Categorie: Marktplaats

24. Impulseer

Impulsify is een muziekplatform gemaakt op de blockchain. Het belangrijkste doel van het platform is om de makers en muziekliefhebbers de ultieme controle te geven. Muziekondernemers kunnen nu hun creatieve stem delen en een merk om zichzelf heen bouwen. Het gebruik van blockchain zorgt ervoor dat niemand het netwerk controleert. Het is een vrij stromend netwerk waar het bovenop de NEO-blockchain is gebouwd.

Om de stroom van activa te garanderen, wordt een IMU-token gebruikt. Het is een NEP5-standaard utility-token en daarom volkomen veilig in gebruik. Beloningen en betalingen worden gedaan met IMU. Gebruikers kunnen ook slimme contracten gebruiken om de meeste dingen te automatiseren.

Impulseer NEO dapp

Image Credits: Impulsify

Kenmerken

 • Het lost het probleem met centralisatie op.
 • Niemand kan de inhoud vergrendelen.
 • Het stelen van inhoud wordt vrijwel onmogelijk.
 • Bereik een wereldwijd publiek zonder enige tussenliggende service.
 • Maak muziek slimmer door crowdfunding, ondersteuning of ontdekking van nieuwe muziek.

Websitehttps://imusify.com/

Mediumhttps://medium.com/imusify

Categorie: Marktplaats

25. Spotcoin

Spotcoin is een platform dat tot doel heeft de problemen op te lossen die verband houden met digitale valuta. Het kan liquiditeit of directe toegang zijn. Hiermee kan iedereen digitale valuta gebruiken zonder er twee keer over na te denken. Ze hielden zich ook bezig met mijnbouwactiviteiten en hebben nu volledig een geautomatiseerde digitale valutawissel gebouwd.

Centraal in het project staat Spotcore. Het behandelt elk aspect van het platform, inclusief uitwisselingsintegratie, betalingssysteem, mijnbouwactiviteiten en OTC-marktplaats.

spotcoin neo dapp

Afbeeldingscredits: Spotcoin

Kenmerken

 • SpotCoin biedt een OTC-marktplaats. Het is een manier om gebruikers verschillende diensten aan te bieden met betrekking tot liquiditeit en handel.
 • Wissel van fiat naar digitale valuta of omgekeerd
 • Gebruikers kunnen de munt ontginnen als ze dat willen.
 • Ondersteunt retailbetalingen die bekend staan ​​als Spotpay

Website:https://spotcoin.com/

Mediumhttps://spotcoin.com/

Categorie: Fintech

26. FTW

FTW streeft naar het bouwen van een blockchain-loterij die wereldwijd werkt. Dit betekent dat iedereen overal en altijd in de loterij kan spelen. Door de kans te geven dit te doen, is het een revolutie in de manier waarop de loterij werkt. Het maakt ook alles transparant en traceerbaar. Een ander voordeel is hoe het de schaalbaarheid verbetert. Nu kunnen miljoenen gebruikers probleemloos aan loterijen doen.

Smart contract en NEO blockchain zorgen er volledig voor. Het FTW NEP-5-token is gebouwd om de transacties binnen de infrastructuur af te handelen.

fcoin dapp neo

Afbeeldingscredits: FTW

Kenmerken

 • FTW maakt wereldwijde deelname mogelijk als het gaat om loterijen
 • Volledig transparant waardoor vals spel wordt geëlimineerd
 • Snelle transacties zorgen ervoor dat gebruikers niet hoeven te wachten op hun gewonnen bedrag.

Website:https://www.ftwcoin.io/

Medium: Geen

Categorie: Gamen

27. Epenex

Epenex is een handelsplatform gebouwd bovenop NEO blockchain. Het probeert het wereldwijde probleem van de handel in digitale activa op te lossen. Door bovenop de NEO-blockchain te bouwen, wordt deze meer intelligentie, klachten, veiliger en transparanter. Dit zal ook de misdaden verminderen die plaatsvinden als gevolg van het misbruik van cryptocurrency.

ephiphany dapp

Afbeeldingscredits: Epenex

Kenmerken

 • Biedt beveiliging van de activa van gebruikers.
 • Het bemiddelingssysteem is eerlijk en transparant
 • Behalve digitale activa kan ook een andere vorm van activa worden verhandeld op Epenex
 • Biedt multi-platform data zoeken

Website:https://epnex.io/

Mediumhttps://medium.com/@epiphany.blockchain

Categorie: Uitwisseling

28. Treatail

Treatail is een slimme winkeloplossing waarmee gebruikers kunnen profiteren van de gegevens die ze genereren. Het creëert een gepersonaliseerde winkelervaring, allemaal op basis van uw gegevens. Om het van stroom te voorzien, wordt NEO-blockchain gebruikt. Ze werken momenteel aan Treatail slimme contracten en het NEP5-token dat bekend staat als TTL. Het activabeheer, REST API, het maken van core middleware is ook in de maak.

behandel NEO dapp

Afbeeldingscredits: Treatail

Kenmerken

 • Winkel altijd en overal
 • Volledig op maat gemaakte ervaring, gebouwd op basis van uw gegevens
 • U kunt uw eigen deal maken en op de hoogte worden gehouden.
 • Het is veilig en veilig.

Websitehttp://www.treatail.com/

Medium: Geen

Categorie: eCommerce

29. QLC-ketting

QlcChain is een openbare keten voor network-as-a-service. Het is volledig gedecentraliseerd, wat betekent dat iedereen het kan gebruiken en ervan kan profiteren. Het doel is om iedereen netwerkdiensten te bieden. Het zal werken door gebruik te maken van de netwerken die niet door de meerderheid van de mensen over de hele wereld worden gebruikt. Centralisatie kan ook problemen veroorzaken als het gaat om netwerkdiensten.

Met QLC Chain kunnen de meeste netwerkproblemen worden opgelost door blockchain te gebruiken. Het zal een duurzaam netwerk creëren dat netwerk-as-a-service zal bieden.

qlcchain

Kenmerken

 • Registreer elk netwerkapparaat in de blockchain oftewel QLC Chain.
 • QLC is een gedistribueerd grootboek met slimme contracten. Dit betekent het eenvoudig uitvoeren van geautomatiseerde taken.
 • Het QLC-token zal het hele ecosysteem van stroom voorzien

Website:https://qlcchain.org/

Mediumhttps://medium.com/qlc-chain

Categorie: Gedecentraliseerd netwerk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me