Ben jij een startup-oprichter die geld wil inzamelen? Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het artikel van vandaag vermelden we de top 30 blockchain-investeerders.

We zullen ze opsommen op basis van de waarde van hun investering. Natuurlijk is het bedrag van hun investering niet de enige factor die de waarde bepaalt. Daarom geven we het de tweede prioriteit. Er is ook veel ongelijkheid in het totale bedrag aan investeringen dat wordt gedaan door deze topinvesteerders in blockchain-VC, zoals gerapporteerd door verschillende online bronnen.

Kortom, er zijn te veel factoren om een ​​VC-belegger chronologisch te rangschikken. Daarom zullen we deze top 30 durfkapitaalbedrijven in willekeurige volgorde vermelden. Onze Blockchain Investors-lijst is echter samengesteld op basis van de totale investering die ze de afgelopen jaren hebben gedaan.

Als u een blockchain-investeerder kent die het verdient om hier vermeld te worden, vergeet dan niet contact met ons op te nemen en we zullen ze aan de lijst toevoegen..


Nu dit duidelijk is, gaan we aan de slag met de lijst.

Top Blockchain Venture Capital Firms Investeren in Blockchain

Top 30 Blockchain-investeerders

Lijst met Top 30 Blockchain-investeerders

1. Digitale valutagroep

Digital Currency Group (DCG) is onze grootste blockchain-investeerder gevestigd in New York. Ze hebben in veel startups geïnvesteerd, waaronder de populaire Ledger-startup. Niet alleen dat DCG ook heeft geïnvesteerd in veelbelovende startups en blockchain-bedrijven. Ze brengen zichzelf op de markt als het epicentrum van de blockchain-industrie en bitcoin.

DIRECTEUR: Barry Silbert

Top Blockchain-investeringen: Blockchain Inc. Ledger, Basic en Circle.

Twitter:https://twitter.com/DCGco

Website:https://dcg.co/

Jaar van Oprichting: 2015

2. Onbeperkte crypto-investeringen

Onze 2e top blockchain VC-investeerder omvat Limitless Crypto Investments. Ze zijn gevestigd in Houston, TX en hebben meer dan acht blockchain-investeringen. Hun meest populaire investering bestaat uit Binance, Trezor, Power Ledger en meer. Hun investering is ook gedaan in de vorm van tokenaankoop via ICO’s.

CEO / oprichter: Mathew Jordan

Top Blockchain-investeringen: Power Ledger, Binance, 0x, Tezos, Republic Protocol, WanChain.

Twitter: Geen

Website:https://www.limitlesscryptos.com/

Jaar van Oprichting: 2017

3. Blockchain-kapitaal

Blockchain-kapitaal is onze derde keuze in de lijst met top dertig blockchain-investeerders. Ze zijn gevestigd in San Francisco, CA en zijn volledig gericht op blockchain-investeringsfondsen. Alleen al in 2018 hebben ze geïnvesteerd in meer dan negen startups, waaronder SOFX, Circle en anderen. Hun belangrijkste blockchain VC-investering omvat Ripple, Coinbase en Blockstream.

CEO / oprichter: Bart Stephens, W Bradford Stephens

Top Blockchain-investeringen: Rimpeling,

Twitter:https://twitter.com/blockchaincap

Website:http://blockchain.capital

Jaar van Oprichting: 2013

4. Boost VC

Boost VC is een populaire durfkapitaalinvesteerder en is gevestigd in San Mateo, Californië, Verenigde Staten. Ze hebben geïnvesteerd in veel verschillende startups die technologie aandrijven.Dit betekent dat ze hebben geïnvesteerd in niet-blockchain startups, waaronder kunstmatige intelligentie en anderen. Ze zijn echter ook erg actief in blockchain, waardoor ze een van de beste blockchain-investeerders zijn. Ze zijn ook actief als opstartversneller. Hun reis naar blockchain-investeringen begon bij Ripio. In 2018 hebben ze geïnvesteerd in veel blockchain-startups, waaronder MyCrypto (hun nieuwste investering), Ledger, enz..

CEO / oprichter: Adam Draper, Brayton Williams

Top Blockchain VC-investeringen: Coinbase, Tezos, BlockCyber.

Twitter:https://twitter.com/BoostVC

Website:https://www.boost.vc/

Jaar van Oprichting: 2012

5. Pantera Capital

Panthera Capital is een van de topinvesteerders op de blockchain-markt. Ze bevinden zich in Menlo Park, Bay Area. Ze investeren in projecten, tokens, ondernemingen met betrekking tot digitale valuta en blockchain-technologie in het algemeen. Ze hebben in 2018 veel blockchain-investeringen gedaan, waaronder investeringen in startups zoals Audius, DIRT-protocol en anderen. Hun belangrijkste investering omvat Harbor, DMarket, enz.

CEO / oprichter: Dan Morehead

Top Blockchain-investeringen: Dmarket, Harbor, Basis,

Twitter: https://twitter.com/PanteraCapital

Website:https://www.panteracapital.com/

Jaar van Oprichting: 2003

6. Andreessen Horowitz (a16z)

Andreessen Horowitz aka a16z invests is een van de beste blockchain VC-investeerders. Ze investeren echter ook in niet-blockchain-projecten. Ze hebben $ 4 miljoen aan activa en begonnen hun reis in 2009. Hun eerste paar investeringen, waaronder het populaire Ripple-project. Van daaruit hebben ze in veel ideeën geïnvesteerd. Ze zijn erg actief in de investering en hebben in augustus 2018 al vier investeringen gedaan, gevolgd door negen investeringen in juli. Hun populaire blockchain-investering omvat DFINITY en Coinbase.

CEO / oprichter: Ben Horowitz, Marc Andreessen

Top Blockchain-investeringen: Coinbase, Harbor, Basis, DFINITY

Twitter:https://twitter.com/a16z

Website:https://www.a16z.com

Jaar van Oprichting: 2009

7. FinLab AG

FinLab AG heeft geïnvesteerd in minder blockchain-ondernemingen en startups in vergelijking met andere blockchain VC-investeerders. Het investeringsbedrag is echter enorm, waardoor ze hoog op onze lijst staan. Ze zijn gevestigd in Frankfurt, Duitsland en hun belangrijkste interesse in investeringen zijn financieringsmaatschappijen die in de blockchain-sector werken. Hun populaire investering omvat EOS.io, Iconiq lab, Vaultoro en FastBill.

CEO / oprichter: Christian Angermayer

Top Blockchain-investeringen: Iconiq Lab, FastBill, Vaultoro.

Twitter:https://twitter.com/FinLab_DE

Website:https://finlab.de/

Jaar van Oprichting: 2005

8. Catagonia

Catagonia is een advies- en investeringsbedrijf. Ze zijn toonaangevende blockchain-investeerders in Berlijn, Duitsland. Ze hebben de afgelopen jaren in veel technologisch gerelateerde projecten geïnvesteerd. Ze investeren echter niet vaak en dat blijkt wel uit het feit dat ze in 2018 maar in één blockchainproject hebben geïnvesteerd.

CEO / oprichter: Ralph Eric Kunz.

Top Blockchain-investeringen: AppCoins, Envion, Basis, HydroMiner.

Twitter:https://twitter.com/catagoniaberlin

Website:http://www.catagonia.com/

Jaar van Oprichting: 2009

9. Polychain-kapitaal

Polychain Capital heeft diverse interesses als het gaat om VC-investeringen. Ze doen ook aan hedgefonds- en blockchain-startups en cryptocurrencies. Hun hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco, CA. In tegenstelling tot Catagonia zijn ze erg actief in blockchain-investeringen. Alleen al in 2018 hebben ze tot nu toe in 14 startups geïnvesteerd. Ze zijn allemaal blockchain-gerelateerd. Enkele van hun opmerkelijke investeringen zijn onder meer DFINITY, Basis, NuCyber ​​en Nervos.

CEO / oprichter: Olaf Carlson-Wee

Top Blockchain-investeringen: DFINITY, CoinList, NuCyber, Basis.

Twitter:https://twitter.com/polychaincap

Website:http://polychain.capital/

Jaar van Oprichting: 2016

10. Ceyuan-ondernemingen

Ceyuan Ventures is een kapitaalfirma in een vroeg stadium die is gevestigd in Peking. Hun primaire interesse ligt bij opkomende groeibedrijven en IT-bedrijven. Dit omvat ook Blockchain-gerelateerde projecten en startups. Ze begonnen hun reis in 2004 en zijn daarmee een van de oudste durfkapitaalbedrijven op onze lijst. Ze zijn behoorlijk actief in de investeringswereld met twee investeringen in april en juni 2018. Hun primaire investering omvat Trip.io, Basis, Mars Finance en anderen.

CEO / oprichter: Bo Feng

Top Blockchain-investeringen: Basis, Trip.io, Mars Finance, Nervos.

Twitter: Geen

Websitehttp://www.ceyuan.com/en/index.html

Jaar van Oprichting: 2004

11. Tally Capital

Tally Capital biedt een geweldige kans voor opkomende ideeën in de blockchain. Ze richten zich alleen op de blockchain-sector en hebben geïnvesteerd in veelbelovende blockchain-startups en bedrijven. Ze zijn gevestigd in Chicago, IL. Hun investeringsfrequentie is de laatste tijd echter vertraagd. In juni 2018 investeerden ze in twee populaire blockchain-projecten, namelijk Civic en I-Mab Biopharma. Een andere noemenswaardige investering is Block.one, het bedrijf dat momenteel de EOS.IO blockchain bouwt.

CEO / oprichter: Matthew Roszak

Top Blockchain-investeringen: Block.one, Qtum, BTC Media, BlockStream, I-Mab Bipharma

Twitter:https://twitter.com/TallyCapital

Website:http://tallycapital.com/

Jaar van Oprichting: 2013

12. RRE-ondernemingen

RRE Ventures investeert kapitaal in veel verschillende sectoren, waaronder financiën, media en technologie. Ze zijn gevestigd in New York. Ze zijn een van de oudste durfkapitaalbedrijven. Ze begonnen hun reis in 1994 en hebben tot nu toe in tonnen projecten geïnvesteerd. Met meer dan 77 leden kunt u inschatten hoe lang ze al op de markt zijn en ondernemers, startups en zelfs bedrijven helpen om hun doelen te bereiken.

CEO / oprichter: Jim Robinson, Stuart Ellman

Top Blockchain-investeringen: Ripple, Abra, Gem.

Twitterhttps://twitter.com/RRE

Website:http://www.rre.com/

Jaar van Oprichting: 1994

13. IDG Capital

IDG Capital is een investeringsmaatschappij die startups en bedrijven in technologie helpt. Ze zijn gevestigd in Beijing, China. Ze zijn ook al twee decennia actief en hebben een groot aantal werknemers onder zich. Ze hebben ook het hoofdkantoor in New York en kwalificeren zich als een blockchain VC-investeerder. Ze hebben een rijke investeringsgeschiedenis en zijn momenteel erg actief op de markt. Alleen al in augustus 2018 investeerden ze in 13 startups, die de Series A, B C, D en Venture Round deden. Ze investeren in zowel blockchain- als niet-blockchain-startups.

CEO / oprichter: Jim Breyer

Top Blockchain-investeringen: Marks Finance, imToken, Circle, Ripple.

Twitter:https://twitter.com/IDGCapital

Website:http://en.idgcapital.com

Jaar van Oprichting: 1993

14. FBG Capital

FBG Capital is een blockchain / crypto-vermogensbeheerder die investeert in startups en blockchain-bedrijven. Ze zijn een van de beste blockchain-investeerders die er zijn. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Beijing, China. In vergelijking met andere VC-investeerders zijn ze nieuw en gestart in eind 2017. Als investeringsmaatschappij doen ze serie A-, venture- en seed-investeringen.

CEO / oprichter: Vincent Zhou

Top Blockchain-investeringen: Lino, Lambda Project, Ripio, Origin Protocol.

Twitter:https://twitter.com/FBGCapital

Website:https://www.fbg.capital/

Jaar van Oprichting: 2015

15. Liberty City-ondernemingen

Liberty City Ventures is een venture-bedrijf dat investeert in innovatieve startups uit verschillende sectoren, waaronder media, technologie en commercie. Het hoofdkantoor is gevestigd in de regio New York. Met twee grote investeringen in 2018 zijn ze matig actief. Ze investeerden in Libra, een cryptocurrency-project in een Series-B-financieringsronde. Ze hebben ook in 2017 geïnvesteerd in Libra in Series-A-financiering. Verder hebben ze ook in Paxos geïnvesteerd.

CEO / oprichter:

Top Blockchain-investeringen: Paxos, Weegschaal

Twitter:https://twitter.com/LCVentures

Website: https://www.libertycityventures.com/

Jaar van Oprichting: 2012

16. Union Square Ventures

Union Square Ventures is onze volgende blockchain VC-investeerder in de lijst. Ze zijn gevestigd in NewYork, NY. Ze investeren graag in een vroege start, groeikapitaal en nog veel meer. Hun belangrijkste investering was Polychain Capital, CryptoKitties en Coinbase. Ze zijn ook erg actief omdat ze in juli 2018 drie investeringen hebben gedaan.

CEO / oprichter:

Top Blockchain-investeringen: Coinbase, Polychain Capital, CryptoKitties.

Twitter:https://twitter.com/usv

Website:https://www.usv.com/

Jaar van Oprichting: 2004

17. Algemene katalysator

General Catalyst heeft een goede investering in blockchain-gebaseerde startups. Het is ook een van de oudste bedrijven die er zijn, wat het nog unieker maakt omdat ze potentieel zagen in de nieuwe blockchain. Ze zijn gevestigd in Cambridge, Verenigde Staten. Hun merkbare investering omvat Bluzelle en Bitwise.

CEO / oprichter: Bill Fitzgerald, David Fialkow, David Orfao, Joel Cutler

Top Blockchain-investeringen: Bluzelle, Circle, Bitwise.

Twitter:https://twitter.com/gcvp

Website:http://generalcatalyst.com

Jaar van Oprichting: 2000

18. JAFCO

JAFCO is gevestigd in Tokio, Japan. Ze zijn een vermogensbeheerder die tonnen geld in de markt heeft geïnvesteerd. Hun recente investering omvat onder meer Tech Bureau en Nayuta.

CEO / oprichter:

Top Blockchain-investering: Paxos, Weegschaal

Twitter:

Website:http://www.jafco.co.jp

Jaar van Oprichting: 1980

19. Tusk Ventures

Tusk Ventures zijn populaire VC-investeerders die graag investeren in interessante en innovatieve snelgroeiende technologische startups. Hun CEO Bradley Tusk begon de reis in 2015 en ze helpen startups om het te weten. Ze zijn gevestigd in New York.

CEO / oprichter: Bradley Tusk

Top Blockchain-investering: Coinbase

Twitter:https://twitter.com/tuskventures

Website:http://tuskventures.com/

Jaar van Oprichting: 2015

20. Draper Associates

Draper Associates wordt geleid door Tim Draper, een legendarische venture-investeerder. Meestal investeren Draper Associates in een vroeg stadium in startups. Hun focus is om te investeren in een verscheidenheid aan bedrijven die worden aangedreven door productie, technologie en gezondheidszorg. Natuurlijk financieren ze graag blockchain-gebaseerde startups en bedrijven. Draper-medewerkers zijn waarschijnlijk een van de oudste investeerders die er zijn met vier decennia.

CEO / oprichter: Tim Draper

Top Blockchain-investering: Ledger, Coinbase, Ripio.

Twitter:https://twitter.com/drapervc

Website:http://www.draper.vc

Jaar van Oprichting: 1969

21. Lightspeed Venture Partners

Lightspeed Venture Partners richt zich op het investeren in een markt die zich bezighoudt met technologie, consumenten, cleantech en zakelijke markt. Ze zijn gevestigd in Menlo Park, Californië, Verenigde Staten. Hun nieuwste blockchain-investering is DIRT Protocol, waar ze $ 3 miljoen in de seed-ronde hebben geïnvesteerd.

CEO / oprichter: Barry Eggers, Christopher Schaepe, Peter Nieh, Ravi Mhatre

Top Blockchain-investeringen: BTCC, Blockchain Inc. Basis, Saga Foundation, Dirt Protocol.

Twitter:https://twitter.com/lightspeedvp

Website:http://lsvp.com

Jaar van Oprichting: 2000

22. Mandra Capital

Mandra Capital is een blockchain-investeringsmaatschappij in Hongkong. Ze investeren in venture-investeerders in een vroege fase met een focus op digitale en blockchain-activa. Ze investeerden aanzienlijk in OKCoin, dat ook de aandacht trok van andere topbeleggers in VC-blockchain. Hun laatste paar investeringen waren niet-blockchain-startups. Andere belangrijke blockchain-investeringen zijn Overnest, PINTEC en anderen.

CEO / oprichter: Song Yi Zhang

Top Blockchain-investeringen: OKCoin, PINTEC, Overnest.

Twitter:

Website:http://www.mandracapital.com/

Jaar van Oprichting: 2001

23. Galaxy Asset Management

Galaxy Asset Management is een handelsbank voor digitale activa die vermogensbeheer en hoofdinvesteringen aanbiedt. Dus wat proberen ze te bereiken? Ze proberen te investeren in startups die veelbelovend zijn en daarom doen ze hun investering in de seed-fase. Hun opmerkelijke investering omvat NuCypher, Templum, StormX en Everpedia.

CEO / oprichter:

Top Blockchain-investering: NuCypher, Templum, StormX en Everpedia.

Twitter:

Website

Jaar van Oprichting:

24. Mosaic Ventures

Mosaic Ventures richt zich voornamelijk op Serie A-investeringen in startups in Finance. Ze zijn gevestigd in Londen, VK. Hun twee belangrijke investeringen vanaf 2014 zijn de Blockchain Inc. en de Blockstream.

CEO / oprichter: Mike Chalfen, Simon Levene, Toby Coppel

Top Blockchain-investeringen: Paxos, Weegschaal

Twitter: https://twitter.com/gcvp

Websitehttp://generalcatalyst.com

Jaar van Oprichting: 2012

25. Knoophoofdstad

Node Capital is een durfkapitaalbedrijf dat actief is vanaf 2017. Hun primaire focus ligt op de blockchain-industrie en daarom zijn al hun investeringen gerelateerd aan blockchain-bedrijven en startups. Hun laatste investering is PalletOne, een blockchain-startup. Ze financieren projecten op vele manieren, waaronder het aanbieden van eerste munten, bedrijfsrondes, engelenrondes en zaadrondes. Hun belangrijkste investeringen zijn onder meer ChinaUp.com en Fengwo. Ze zijn ook actief en hebben de afgelopen twee maanden al zeven startups geïnvesteerd.

CEO / oprichter: Juni Du

Top Blockchain-investeringen: Hotnode, Ankr Network, Hub, ChinaUp.com

Twitter: https://twitter.com/Node_Capital

Website:http://www.nodecap.com

Jaar van Oprichting: 2017

26. DHVC (Danhua Capital)

Danhua Capital (DHVC) is een bekend durfkapitaalfonds dat zich bezighoudt met beginnende technologiebedrijven. Ze zijn gevestigd in Californië, Verenigde Staten. Dit betekent dat ze investeren in zowel blockchain als niet-blockchain gerelateerde startups en bedrijven. Hun nieuwste blockchain-investering is SFOX, een prime-dealer in cryptocurrency. Verder hebben ze geïnvesteerd in startups zoals Libra Credit Network, Origin Protocol en anderen.

CEO / oprichter: Andrew Gu, Shoucheng Zhang

Top Blockchain-investeringen: SFOX, Origin Protocol, Libra Credit Network.

Twitter:

Website:http://www.danhuacap.com/

Jaar van Oprichting: 2013

27. Gehashed

Hashed is een van de toonaangevende op blockchain gebaseerde accelerators en durfkapitaalfirma’s. Het bevindt zich in Seoul. Het heeft ook kantoren in San Francisco. Ze begonnen hun reis eind 2017 en investeren actief in nieuwe startups. Hun laatste investering kwam in de vorm van Terra. Ze investeerden $ 32 miljoen in hun seed-ronde. Bovendien investeerden ze ook in projecten als Origin Protocol, Bluzelle, StormX enzovoort.

CEO / oprichter: Alex Shin, Alex Shin, Seojoon Kim

Top Blockchain-investeringen: StormX, Origin Protocol, Terra, StormX

Twitter:

Website:https://www.hashed.com

Jaar van Oprichting: 2017

28. InBlockchain

InBlockchain is een Chinese investeringsmaatschappij die zich alleen bezighoudt met cryptocurrency-firma’s. Ze zijn relatief nieuw in de scene. Dat weerhield hen er echter niet van om in de blockchain-ruimte te investeren. Met meer dan 8+ investeringen in het jaar 2018 zelf, gaan ze sterk. Hun laatste investering is Logos Network. Andere belangrijke investeringen zijn onder meer EximChain, ONO Social en Trip.io.

CEO / oprichter:

Top Blockchain-investeringen: AdRealm, Stream Token, Zhidian, Logos Network, Eximchain.

Twitter:https://twitter.com/InBlockchainCom

Website:http://inblockchain.com

Jaar van Oprichting:

29. Verwante ondernemingen

Kindred Ventures vallen in de categorie van angel-investeringen. Ze investeren in beginnende startups en zijn in 2014 opgericht door Steve Jang. Ze zijn matig actief in de investeringswereld met hun laatste investering was Radar Relay. Hun hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco, CA.

CEO / oprichter: Steve Jang

Top Blockchain-investeringen: Radarrelais, protocol instellen, CoinTracker, Coinbase

Twitter:https://twitter.com/KindredVentures

Website:https://kindredvc.com

Jaar van Oprichting: 2012

30. Earlybird-onderneming

Onze laatste blockchain VC-investeerder is Earlybird Venture. Ze zijn wereldwijd aanwezig met kantoren in Berlijn, Istanbul en andere prominente plaatsen. Ze investeren in alle soorten Europese technologiebedrijven, inclusief blockchain. Ze zijn ook de afgelopen twee decennia actief.

CEO / oprichter: Christian Nagel, Hendrik Brandis, Roland Manger, Rolf Mathies

Top Blockchain-investeringen: Paxos, Weegschaal

Twitterhttps://twitter.com/EarlybirdVC

Website:https://earlybird.com

Jaar opgericht: 1997

31. zk Capital

zk Capital is een op onderzoek gericht blockchain-durfkapitaal dat is gevestigd in de VS en Zwitserland. Het bestaat uit een team van technische en industriële experts. zk Capital richt zich op het investeren in gedecentraliseerde protocollen en toepassingen van de volgende generatie en hun portfoliobedrijven omvatten Filecoin, Blockstack, Origin Protocol, Nervos, Thundercore, bloXroute, Republic, Liquidity Network, RightMesh en anderen.

Beherende partner: Mohamed ElkasstawiTop Blockchain-investeringen: Filecoin, Blockstack, Origin Protocol, bloXroute, Nervos, Thundercore

Twitter:https://twitter.com/zkcapital

Website:zk.hoofdstad

Jaar van Oprichting: 2017

Gevolgtrekking

Dit brengt ons aan het einde van de Top blockchain VC-investeerderslijst. We hebben ons alleen gericht op de beste blockchain-investeerders die er zijn. Als je denkt dat we een geweldige Blockahain-investeerder hebben gemist, vergeet dan niet hieronder commentaar te geven en laat het ons weten. Wij luisteren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me