Toen Bitcoin voor het eerst kwam, kon niemand raden hoe algemeen aanvaardbare cryptocurrency zal worden. Het was pas het begin.

We zagen al snel nieuwe cryptocurrency die de problemen oploste die verband hielden met de 1e generatie blockchain-cryptocurrency, d.w.z. Bitcoin. Ethereum en Litecoin volgden, die verbeterden ten opzichte van zijn voorganger. Ze waren echter niet perfect.

Maak kennis met NEO, een gedecentraliseerd blockchain-platform dat ook bekend staat als ‘Ethereum Killer’ of ‘Chinese Ethereum’.

Dus, wat is er zo speciaal aan NEO? In dit artikel zullen we de voordelen van NEO voor de cryptocurrency-gemeenschap onderzoeken.


We zullen de functies bespreken en het ook subtiel vergelijken met andere cryptocurrencies die er zijn. Laten we echter, voordat we beginnen, kort over NEO leren.

Wat is NEO?

NEO is een open-source, gedecentraliseerd blockchain-platform en cryptocurrency. Het is de eerste in zijn soort en China heeft het gelanceerd.

Volgens NEO website,

NEO maakt gebruik van blockchain-technologie en digitale identiteit om activa te digitaliseren, het beheer van digitale activa te automatiseren met behulp van slimme contracten en om een ​​’slimme economie’ te realiseren met een gedistribueerd netwerk.

Het is een hele mond vol. Na het lezen van dit artikel zult u echter zeker alles eromheen begrijpen. Je kunt ook de ultieme gids lezen over “Wat is NEO Blockchain?”

Dus laten we beginnen.

Top 5 voordelen van het Neo Blockchain-platform

1. Slimme economie

Slimme economie is een van de verkoopargumenten van NEO. Het is heel anders dan wat andere cryptocurrencies te bieden hebben, vooral Ethereum. De slimme economie bestaat uit digitale activa, digitale identiteiten en slimme contracten.

Voordelen van NEO

Afbeeldingscredits: NEO

Door slimme economie te gebruiken, wordt het mogelijk om fysieke activa op de blockchain te digitaliseren.

Eenmaal gedigitaliseerd, kunnen ze op de blockchain blijven en profiteren van voordelen zoals gedecentraliseerd, transparant, betrouwbaar en traceerbaar.

Iedereen kan een asset registreren. Om al deze mogelijke digitale identiteiten te maken wordt er gebruik gemaakt van.

2. Digitale identiteit

Dus, wat is digitale identiteit??

Digitale identiteit is een manier om elke organisatie, individuen of andere entiteiten te registreren die eigenaar kunnen zijn van activa. Het wordt aangedreven door een systeem dat bekend staat als Public Key Infrastructure (PKI).

3. Slimme contracten

Om de hele infrastructuur te laten werken, kunnen ontwikkelaars slimme contracten gebruiken. In tegenstelling tot Ethereum, hoeft u voor het maken van slimme contracten op NEO geen nieuwe programmeertaal te leren. Dit betekent dat elke ontwikkelaar aan de slag kan en een slimme economie kan bouwen op het NEO-platform.

De mogelijkheid om elke programmeertaal te gebruiken is mogelijk dankzij de NEO’s Universal Lightweight Virtual Machine. Het is ook bekend als NeoVM. De virtuele machine die door het NEO-platform wordt aangeboden, is efficiënt, zeker en schaalbaar.

4. DApps

Neo Blockchain-voordelen

Afbeeldingscredits: ndapp.org

Betekent dit dus dat er geen DApps nodig zijn op het NEO-platform? Nou, dat is niet de waarheid. NEO ook ondersteuning DApps-ontwikkeling. Lees meer over NEO dApps Ecosystem: The Complete List

5. GAS

GAS is het meest gunstige voordeel van het NEO-platform. Het kan worden gedefinieerd als de activaparing van de NEO. Dus wat betekent dat? Dit betekent dat NEO-houders GAS zullen ontvangen. Het is een dividend dat wordt betaald voor het houden van NEO.

Het wordt verdeeld volgens een formule. Als u NEO in uw portemonnee heeft, krijgt u elke dag GAS.

Als u bijvoorbeeld 100 NEO bezit, krijgt u 0,03411 Gas per jaar. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de prijs van GAS de afgelopen maanden is gestegen, waardoor het een uitstekende stimulans is om NEO aan te houden.

Geweldige projecten / partnerschappen op het platform

Een platform kan alleen succesvol zijn als er mooie projecten op lopen. En het goede nieuws is dat er veel goede projecten op het NEO-platform staan. Al deze projecten voegen op haar manier waarde toe aan NEO. Laten we ze hieronder opsommen.

1. OnChain

NEO voor Enterprise

Afbeeldingscredits: OnChain

NEO heeft een diepe relatie met OnChain. Ze hebben een vergelijkbare bedoeling als het om een ​​oplossing gaat. Kortom, NEO werkt als een eerste steen voor DNA (Decentralized Network Architecture) – het OnChain-systeem. U kunt meer lezen over hun relatie hier.

2. NEX

NEO Smart Economy Voordelen

Afbeeldingscredits: NEX

NEX is een veelbelovend NEO-project. Het is een gedecentraliseerde uitwisselings- en betalingsoplossing op NEO. Het pre-ICO-proces van het registreren van mensen is begonnen en de belangrijkste verkoop is later dit jaar gepland.

Er zijn ook veel meer geweldige projecten en investeringen op NEO die NEO de moeite waard maken. Sommigen van hen bevatten Project ICO, Stad Zion, NEOX en anderen.

Dus, wat vindt u van de voordelen van NEO? Vind je het ecosysteem leuk of wat het te bieden heeft? Reageer hieronder en laat het ons weten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me