Waarom is Hyperledger Indy belangrijk voor digitale identiteiten?

Hyperledger Indy kan u de controle over uw eigen identiteit en gegevens teruggeven. Geïntrigeerd voelen? Laten we het platform van de kern ontleden om te begrijpen hoe dit project werkt.

Met de evolutie van de digitale wereld willen we allemaal de hele tijd online blijven. Het is echter mogelijk dat u tijdens het uitvoeren van verschillende taken uw persoonlijke gegevens op meerdere platforms moet vrijgeven. Vooral wanneer u online winkelt, moet u hen uw financiële gegevens geven om iets te kopen.

En daarom is de behoefte aan digitale identiteiten meer dan ooit. Welnu, hoe veilig de online platforms ook beweren te zijn, er lijkt in alle gevallen een overweldigend aantal identiteitsdiefstallen te zijn.

Vanaf het moment dat u uw persoonlijke gegevens vrijgeeft, worden deze opgeslagen in meerdere databases. En deze databases zijn niet beveiligd tegen hackers. Meer nog, platforms gebruiken onze gegevens nu zonder onze toestemming. Bovendien verkopen deze platforms uw informatie ook aan advertentiecliënten.

Dit geeft zeker niet het gevoel dat je de touwtjes in handen hebt, toch? En dit is waar Hyperledger Indy komt spelen.

Schrijf nu in:Gratis Blockchain-cursus

Wat is Hyperledger Indy?

Hyperledger Indy is een project onder het overkoepelende project Hyperledger dat wordt ondersteund door de Linux Foundation. Het is voornamelijk een raamwerk gemaakt voor gedecentraliseerde identiteit en ook een gedistribueerd grootboek. In werkelijkheid kun je met Hyperledger Indy-architectuur digitale identiteiten creëren die geworteld zouden zijn in de blockchain of een andere vorm van gewantrouwd grootboek.

Bovendien krijg je met Hyperledger Indy-architectuur veel bibliotheken, tools, herbruikbare componenten en nog veel meer.

Meer nog, het beste is dat elke identiteit die uit deze Hyperledger Indy-architectuur komt, interoperabel is over meerdere domeinen, organisatorische silo’s en applicaties..

Het betekent dus dat u alleen kunt vertrouwen op een gedeelde waarheid, samen met al uw medewerkers.

Hoe dan ook, met de Hyperledger Indy-zelfstudie kunt u nu vragen stellen zoals met wie u te maken heeft en hoe u uw informatie kunt verifiëren voordat u met een andere partij in contact komt. Omdat het een transparante aanpak biedt, blijft er niets voor u verborgen.

In werkelijkheid is Hyperledger Indy vs. Fabric een heel ander soort onderwerp. Hoewel ze op vergelijkbare projecten lijken, zijn ze dat in werkelijkheid niet. Stof is meer geschikt voor een breed scala aan gebruiksscenario’s en industrieën. Aan de andere kant is Indy specifiek gemaakt voor self-sovereign identity management. Dus elke branche die zich bezighoudt met identiteitsbeheer kan het gebruiken.


Dus als we een Hyperledger Indy vs. Fabric-vergelijking maken, zul je zien dat beide projecten iets anders te bieden hebben aan de tafel.

Wilt u meer weten over Hyperledger? Je kunt nu onze uitgebreide gids over Hyperledger-blockchain bekijken!

Hyperledger Indy

Belangrijkste kenmerken van Hyperledger Indy

In de Hyperledger Indy-zelfstudie kunt u meer te weten komen over de belangrijkste functies van dit platform. Laten we eens kijken wat ze zijn –

Zelf-soevereiniteit

Uit de Hyperledger Indy-documentatie weet u dat het framework identiteiten heeft opgeslagen in een gedistribueerd grootboek. Er zijn speciale artefacten die het platform voor u opslaat. In feite zullen deze artefacten cryptografische accumulatoren, bewijs van bestaan, openbare sleutels en nog veel meer omvatten.

Niemand, maar u kunt er alleen uw identiteit van veranderen of verwijderen.

Privacy

Standaard bewaart het platform al uw privacy. In werkelijkheid schetst de Hyperledger Indy-documentatie hoe het de privacy-instellingen zal behouden en hoe het kan werken zonder enige tegenspraak met welke partij dan ook.

Meer nog, u zult ook weten hoe het beveiliging kan bieden in een gedecentraliseerd systeem.

Controleerbare claims

In werkelijkheid kunnen de identiteitsclaims vergelijkbare inloggegevens hebben, zoals in het rijbewijs of geboorteakte of in het paspoort. Maar je kunt deze combineren om het nog krachtiger te maken.

Bovendien kunt u uw identiteit bewijzen met één enkele ID uit het grootboek – u hoeft niet meer in alle gevallen alle documentatie in te dienen.

Speciaal gebouwd

Het is speciaal gebouwd voor gedecentraliseerde identiteiten. Volgens de Hyperledger Indy-documentatie gebruik je het platform klaar voor integratie in elk bedrijf dat zich bezighoudt met identiteiten. U hoeft dus niet voor een andere oplossing te gaan of uw eigen platform te bedenken om alleen in uw branche op te nemen.

Wilt u weten wat een gedistribueerde grootboektechnologie is? Lees er nu meer over in onze gedistribueerde grootboektechnologiehandleiding!

Identiteit Correlatiebestendig

Dit is het beste deel van Hyperledger Indy. Volgens de Hyperledger Indy-documentatie is het volledig bestand tegen identiteitscorrelaties. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het achterlaten van broodkruimels van de ene ID naar de andere.

Meer nog, het is niet mogelijk dat het platform twee ID’s met elkaar verbindt of twee vergelijkbare identificaties in het grootboek heeft.

Gedecentraliseerde ID’s (DID’s)

Volgens de Hyperledger Indy-documentatie zijn alle gedecentraliseerde ID’s wereldwijd oplosbaar en uniek zonder dat er een centrale partij in de mix nodig is.

Elke gedecentraliseerde identiteit op het platform heeft dus een unieke ID die alleen van jou is.

Niemand kan uw identiteit claimen of zelfs maar gebruiken als uw eigen identiteit. Het probleem van identiteitsdiefstal zou dus aanzienlijk verminderen.

Peer-to-peer-verbinding

Volgens de Hyperledger Indy-tutorial heeft het platform een ​​peer-to-peer-verbinding. Elke communicatie zou dus plaatsvinden tussen twee leeftijdsgenoten. In werkelijkheid is het anders dan alle andere gecentraliseerde servers, omdat de server daarin als tussenpersoon zou optreden.

Maar in Hyperledger Indy is er geen tussenpersoon.

Zero-Knowledge-bewijzen

Met behulp van zero-knowledge proof, kunt u alleen de informatie vrijgeven die nodig is zonder iets anders. Dus als u uw inloggegevens moet bewijzen, kunt u er alleen voor kiezen om de informatie vrij te geven die u nodig heeft. Als u bijvoorbeeld uw geboorteakte moet overleggen, kunt u ervoor kiezen om alleen dat te doen.

Dit geeft u dus een extra hoeveelheid controle over uw informatie.

Ben je geïntrigeerd door nulkennisbewijzen? Bekijk onze gids over zero-knowledge proof om te begrijpen hoe het concept werkt.

Waarom heb je Hyperledger Indy nodig?

Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste problemen van bestaande infrastructuur. Dit zal je helpen begrijpen waarom dit project echt belangrijk is.

Gecentraliseerd identiteitsbeheer

Laten we eerst eens kijken wat gecentraliseerd identiteitsbeheer al die jaren doet. In werkelijkheid is het internet gebouwd om mensen met elkaar in contact te brengen zonder tussenkomst van een tussenpersoon. Naarmate het internet echter meer geprivatiseerd begon te worden, begonnen er tussenpersonen van derden te ontstaan.

En eindelijk werd het nu een fundamenteel onderdeel van deze infrastructuur. Hoe dan ook, de basis is gebaseerd op een gecentraliseerd model dat wordt geleverd met een enige controlerende entiteit die toegang heeft tot alles.

In werkelijkheid kan de gecentraliseerde autoriteit wijzigingen in uw inhoud aanbrengen, uw informatie stelen en deze zelfs op elke gewenste manier misbruiken.

Sterker nog, zelfs als ze het niet stelen, verzamelen ze nog steeds een enorme hoeveelheid persoonlijke informatie die hackers gemakkelijk kunnen achterhalen. Bovendien verhoogde de enorme hoeveelheid informatie ook de kans op datalekken.

Dat is de reden waarom dit gecentraliseerde identiteitsbeheersysteem vreselijk faalt en tot deze problemen kan leiden –

Gebrek aan doorzichtigheid

Omdat er geen transparantie is in gecentraliseerde systemen, lijken er in de loop der jaren veel problemen met privacyschendingen toe te nemen. Bijvoorbeeld het illegale delen van patiëntgegevens door DeepMind, Cambridge Analytica Scandal en het beboeten van Facebook voor het stelen van gebruikersinformatie voor advertenties.

Al deze bronnen hebben niet bevestigd of de gebruiker toestemming had of niet. Bovendien volgden ze geen privacyregels en hielden ze hun hele geschiedenis bij om advertenties te produceren.

Gebrek aan controle

Een ander groot nadeel van het gecentraliseerde systeem is dat u er geen controle over heeft. In veel gevallen wordt uw informatie gebruikt in overeenstemming met de behoeften van de autoriteiten. Zelfs als u bijvoorbeeld uw Facebook-account verwijdert, heeft Facebook nog steeds wat informatie op de server.

U kunt dus nooit alle informatie van hen verwijderen. Dit is hoe dan ook slechts een van de slechte gevolgen van een gecentraliseerd servermodel.

Identiteitsdiefstal

Elke hacker kan gemakkelijk al uw gegevens die u op internet hebt gedeeld, hacken zonder zich zorgen te maken. Meer nog, het probleem doet zich voor wanneer iemand uw gegevens kaapt en zij een hoog losgeld eisen om deze terug te krijgen.

Het kan elk type informatie zijn, zoals uw bankrekeninggegevens, de gevoelige gegevens van uw bedrijf of zelfs uw persoonlijke bestanden die u niet in de openbaarheid wilt hebben.

Volgens de Breach Level Index worden elke seconde 214 records gestolen of gaan ze verloren. Het betekent dus dat er op een dag 18.525.816 records elke dag worden gestolen! Zelfs uw gegevens kunnen op die lijst staan, en u weet het niet eens.

Zoals u kunt zien, is het, met zoveel datahacks die elke dag plaatsvinden, duidelijk dat gecentraliseerde systemen er niet in slagen om de informatie tegen hackers te beschermen.

Lees verder:Blockchain versus database: het verschil tussen de twee begrijpen

Geen globale identiteit

De gecentraliseerde systemen hebben geen globaal registratiesysteem, wat kan hinderen bij het aanvragen van bepaalde documenten zoals paspoort, rijbewijs, PAN-kaart, etc. Je moet dus elke keer dat je deze aanvraagt ​​dezelfde documenten overleggen..

In werkelijkheid kan het erg tijdrovend zijn en het proces omslachtig maken. Momenteel is er geen enkele wereldwijde autoriteit die uw documenten kan verifiëren met slechts één ID.

Als gevolg hiervan kan het erg moeilijk worden om deze documenten te krijgen wanneer u van het ene land naar het andere gaat. Bovendien is het verzamelen van al deze informatie vervelend werk.

Economische last

Het identiteitsbeheersysteem omvat momenteel hun belangrijkste belanghebbenden – identiteitshouders, verifiërende bedrijven en partijen die de gebruikers verifiëren. Over het algemeen kost de betaling voor elke sector een fors bedrag.

Hoe dan ook, KYC-bedrijven moeten informatie verwerken van veel organisaties zoals verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen, banken, enz. Waardoor het overbelast raakt en meer middelen nodig zouden hebben.

Om aan alle eisen van mankracht te voldoen, brengen de bedrijven hoge verificatiekosten in rekening, en dat wordt een verborgen verwerkingsvergoeding voor individuen.

Zoals u kunt zien, bent u uiteindelijk degene die meer betaalt om uw inloggegevens te verifiëren. Volgens een onderzoek geven KYC-bedrijven elk jaar meer dan $ 48 miljoen uit alleen voor het verificatieproces.

Meer nog, de tijd om een ​​persoon te wissen is 26 dagen, en ook, als de gebruiker wijzigingen wil aanbrengen, duurt het 20 dagen om dit te doen, wat veel tijd is.

Daarom wordt het op de lange termijn een last voor alle belanghebbenden. Hoe dan ook, de federale identiteiten zouden een enkele identiteit voor veel doeleinden kunnen gebruiken met toestemming van de gebruiker. Omdat het echter op een gecentraliseerde server wordt opgeslagen, wordt het ook ondoorzichtig voor de gebruikers.

Gebruikersgerichte identiteit

Dus nadat alle modellen faalden, verschoof de focus naar een meer gebruikersgerichte identiteit waarbij gebruikers bepalen welke informatie wordt gedeeld. Maar het was ook beperkt tot een identiteitsregister dat de toegang op elk gewenst moment kan intrekken.

Zo begon het concept van self-sovereign identities te stijgen, en het zal de informatie in de hand van de gebruiker houden in plaats van in organisaties of derden. Maar de basis van de architectuur heeft een gedecentraliseerd platform nodig.

En dit is waar Hyperledger Indy-architectuur om de hoek komt kijken. Omdat het een gedecentraliseerd platform is, kan het de perfecte oplossing zijn voor alle problemen. Meer nog, de Hyperledger Indy-architectuur is specifiek bedoeld voor op identiteit gebaseerde oplossingen.

Bekijk nu de 15 Hyperledger-projecten!

Wat zijn de typische componenten van Hyperledger Indy?

Cryptografie

Elke soort identiteitsoplossing die de Hyperledger Indy-agent gebruikt, maakt gebruik van cryptografie zonder kennis. In deze Hyperledger Indy SDK zorgt een zero-knowledge proof ervoor dat een gebruiker aan een andere gebruiker kan bewijzen dat hij bepaalde informatie kent zonder iets anders prijs te geven..

Het betekent dus dat de gebruiker alleen deelt dat hij / zij bepaalde informatie kent, en op basis daarvan kan de gebruiker weten of hij / zij de waarheid vertelt of niet..

Knooppunten

In Hyperledger Indy SDK kunnen alle knooppunten worden ingedeeld in drie hoofdtypen: volledig knooppunt, een masterknooppunt en knooppunten. In werkelijkheid is een apparaat dat transacties op de blockchain uitvoert een knooppunt. Aan de andere kant is in Hyperledger Indy SDK een client die op het netwerk werkt en een volledige kopie van het grootboek bijhoudt, een volledig knooppunt.

Hoe dan ook, een masterknooppunt is eigenlijk verantwoordelijk voor gedecentraliseerd beheer in de Hyperledger Indy SDK.

Maar hoe zit het met de consensus van Hyperledger Indy? Nou, in werkelijkheid is de consensus van Hyperledger Indy eigenlijk redundante Byzantine Fault Tolerance (RBFT) -protocollen.

Meer nog, de Hyperledger Indy-consensus is eigenlijk een geavanceerde vorm van het Plenum Byzantine Fault Tolerance-model.

In deze Hyperledger Indy-consensus ziet u meerdere parallelle exemplaren van het BFT-protocol (Byzantine Fault Tolerance). Meer nog, elke instantie heeft een primaire replica. Hoewel alle andere protocolinstanties een aanvraag kunnen bestellen, kan alleen een masterinstantie ze uitvoeren.

Daarom is de consensus van Hyperledger Indy eigenlijk behoorlijk efficiënt.

Grootboek

Volgens de Hyperledger Indy-tutorial maakt de Merkle-boom een ​​back-up van het grootboek. Meer nog, alle knooppunten hebben replica’s van het grootboek.

Agent

Hyperledger Indy-agenten zijn er in vele soorten. In werkelijkheid zijn sommige ervan misschien vrij eenvoudig en statisch. En deze zijn meer geschikt voor IoT-gebruiksscenario’s die een enkele bedrade verbinding vereisen. Aan de andere kant zijn Hyperledger Indy-agenten ook cloudgebaseerd en complex. Deze zijn meer geschikt voor gebruiksscenario’s voor bedrijven.

Staat en opslag

Het lijkt een beetje op Ethereum en de staat van het netwerk wordt onderhouden door Patricia Trie. In feite is het een combinatie van Merkle Trie en Radix Trie. Aan de andere kant wordt opslag in het systeem geïmplementeerd met leveldb omdat het implementatie van waarde / sleuteldatabase biedt. Het biedt ook geordende kaarten.

Lees verder: Enterprise Ethereum: Private Blockchain voor ondernemingen

Gebruikersvoordelen van Hyperledger Indy

Controle: Gebruikers hebben volledige controle over hun identiteit.

Transparantie: Alles in het grootboek is voor iedereen zichtbaar. De informatie wordt echter versleuteld.

Toegang: Alleen de gebruiker heeft toegang tot zijn / haar gegevens.

Interoperabiliteit: Gebruikers kunnen hun identiteit gebruiken op elk netwerk dat hen toestaat.

Toestemming: Elke andere partij die toegang wil tot bepaalde informatie, heeft toestemming van de gebruiker nodig.

Bestaan: Alle gebruikers zullen volledig onafhankelijk bestaan ​​in het grootboek.

Levensduur: Het blijft zo lang als een gebruiker wil in het grootboek staan. Ze kunnen dus ook hun identiteit verwijderen als ze dat willen.

Draagbaarheid: Gebruikers kunnen hun ID’s ook naar andere apparaten verzenden.

Minimalisatie: Openbaarmaking van elke vorm van documentatie gaat gepaard met zware minimalisatie.

Bescherming: Het platform zal de gebruikersrechten te allen tijde beschermen.

Lees verder: 6 belangrijke Blockchain-functies die u moet kennen

Self-Sovereign Identity Players in Hyperledger Indy

Er zijn specifiek drie soorten identiteitsspelers in Hyperledger Indy. Laten we eens kijken wat dit zijn –

Identiteitsprovider: Het heeft geen gecentraliseerde provider, maar werkt op een gedecentraliseerde manier met vooraf gedefinieerde regels. In feite geven deze knooppunten hun identiteit af.

Identiteitseigenaar: Identiteitseigenaren hebben hun geverifieerde identiteiten in het grootboek en zullen voor de veiligheid beschikken over publiek-private sleutelparen.

Identiteitsvalidator: Deze knooppunten hebben vertrouwen gewonnen in het netwerk en nemen deel aan het validatieproces.

Lees ook: Blockchain voor digitale identiteit

Hoe werkt het proces?

Een gebruiker kan in de beginfase hun naam of een andere door mensen te onthouden vorm voor de ID opgeven.

Daarna wordt de ID-naam omgezet in een unieke code of sleutel, die in het grootboek decentrale identificatoren (DID) wordt genoemd. Er zou een waarde aan zijn gekoppeld die bekend staat als het DID-descriptorobject (DDO). Samen worden ze DID-records genoemd.

U kunt een gebruiker identificeren met behulp van een DID-record. In werkelijkheid zal de privésleutel van de eigenaar zijn DID-record cryptografisch beveiligen.

Vervolgens krijgt de gebruiker een openbare sleutel die overeenkomt met het sleutelpaar dat in de DDO is gegenereerd. Ook zal de DDO bepaalde interactieve diensten hebben voor de identiteithouder.

De gebruiker krijgt toegang tot de DID-methodespecificaties die hem / haar laten weten hoe ze hun ID in het grootboek kunnen registreren, bijwerken, intrekken of oplossen.

Schrijf nu in: Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional (CEBP) cursus

Gebruiksscenario’s van Hyperledger Indy

Er zijn veel mogelijke gebruiksscenario’s van Hyperledger Indy voor bedrijven en individuen. Laten we eens kijken wat ze zijn –

Digitale documenten

U kunt elk soort document in digitale indeling krijgen, zoals een geboorteakte, paspoort, rijbewijs, enz. Het beste is dat u ook andere belangrijke documentatie op het netwerk kunt hebben, met name voor blockchain-toepassingen voor ondernemingen..

Verificatie zonder wachtwoord

Een andere van de beste gebruiksscenario’s van Hyperledger Indy is dat u hiermee een authenticatieproces zonder wachtwoord kunt gebruiken. Aangezien wachtwoorden veel gemakkelijker te kraken zijn, kunt u zich daarom op een beveiligde site aanmelden met uw vingerafdruk of een andere vorm van biometrische gegevens vanaf uw mobiel.

Einde van spam

Met gebruiksscenario’s van Hyperledger Indy ontvangt u geen spam-e-mails meer. Bovendien hoeft u uw telefoonnummers ook niet zo nu en dan te verifiëren. Met hun superbeschermende lagen komt er geen spam-e-mail binnen zonder uw toestemming.

Lidmaatschapsbeheer

Dit is meer geschikt voor grote bedrijven, omdat ze Hyperledger Indy-use-cases kunnen gebruiken om hun gedecentraliseerde lidmaatschapsmodel te beheren. Kortom, de Indy-agent wordt uw lidmaatschapskaart en u kunt deze overal gebruiken waar dit mogelijk is.

Leeftijdsbeperkingen

Tegenwoordig is internet een plek geworden waar alles voor iedereen toegankelijk is. Soms kunnen personen zonder beperkingen informatie misbruiken. Daarom kunnen websites, apparaten en services efficiënter werken met een juiste leeftijdsbeperking.

Game-ontwikkelaars kunnen bijvoorbeeld voorkomen dat minderjarigen bepaalde games spelen of bepaalde in-game aankopen doen.

Lees verder:Gebruiksscenario’s en casestudy’s van Hyperledger Fabric

Kwetsbaarheidswaarschuwing

Met gebruiksscenario’s van Hyperledger Indy kunnen ontwikkelaars officieel een software ondertekenen die ze ontwikkelen voordat deze op de markt wordt uitgebracht. Zodoende kan een gebruiker weten of de software legitiem is of niet. In feite kunnen hackers met kwaadaardige kopieersoftware toegang krijgen tot het apparaat van een gebruiker.

Maar een gebruiker krijgt meteen een melding als er zelfs maar een of andere vorm van kwetsbaarheid in de software zit als hij Indy gebruikt.

Werkgelegenheidscontrole

Bij het aannemen van een nieuwe medewerker kunnen bedrijven gemakkelijk een antecedentenonderzoek doen met behulp van een gedecentraliseerde ID. Dus als de werknemer beweert eerdere ervaring te hebben of over de juiste certificering beschikt, wordt dit gekoppeld aan zijn / haar identiteitsbewijs.

Het bedrijf kan dus controleren of de referenties waar zijn of niet door alleen die documenten op te vragen.

Herkomst

Herkomst is een groot probleem als het gaat om bedrijven, zoals in de toeleveringsketen of handel. Volgens de Hyperledger Indy-tutorial kunnen bedrijven gemakkelijk de herkomst van een materiaal achterhalen. Sterker nog, zelfs de consumenten krijgen de herkomst van de producten die ze kopen. Het zal een ander niveau van vertrouwen bieden tussen de fabrikant en de consumenten.

Wereldwijde toegang

Met behulp van deze technologie kunt u overal naartoe gaan met één enkele ID. Dat betekent dat zelfs als u naar het buitenland gaat, ze uw ID gewoon kunnen gebruiken om uw inloggegevens te verifiëren. Dus in plaats van een nieuw ID te krijgen in een ander land of gebied, kunt u uw ID overal hergebruiken.

Met DID krijgen veel mensen die geen toegang hebben tot identificatie ook hun ID en kunnen ze genieten van de bijbehorende faciliteiten.

Herstel van een gecompromitteerde gedecentraliseerde identiteit

Als u op de een of andere manier uw identiteit verliest, kunt u deze weer herstellen. Maar u heeft identiteitsbewijsdocumenten nodig om een ​​identiteitsprovider aan te vragen. In werkelijkheid heeft de identiteitsprovider elk document in het grootboek, zodat u uw inloggegevens eraan kunt koppelen en uw ID opnieuw kunt krijgen.

Daarna kunnen identiteitsvalidators uw identiteit opnieuw valideren met behulp van biometrische informatie. U wordt dus geverifieerd en krijgt weer toegang tot uw ID.

Bekijk de top 50 bedrijven die blockchain-technologie gebruiken voor meer informatie.

Gevolgtrekking

Hyperledger Indy is hier om al onze problemen met identiteiten op te lossen. Er zijn zoveel mensen in de wereld die niet eens identificatie hebben. Als gevolg hiervan kunnen velen niet genieten van de faciliteiten die er in een land mee gepaard gaan. Maar met gedecentraliseerde identiteiten zal het veel gemakkelijker zijn om ze een ID te geven.

Zoals u kunt zien, zit Hyperledger Indy vol met functies en is het een goed gestructureerd platform. Bedrijven kunnen dus gemakkelijk integreren met het systeem en al hun beperkte modellen upgraden naar veel betere.

Als je een beginneling bent en verschillende blockchain-technologie beter wilt begrijpen, raden we je aan om te beginnen met onze gratis blockchain-gids.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map