Streven om je Blockchain-carrière naar een hoger niveau te tillen met een Blockchain-certificering. Bekijk deze belangrijkste vereisten voor Blockchain-certificering om vooruit te komen.

In het afgelopen decennium heeft blockchain-technologie zijn potentieel als revolutionaire technologie bewezen. De groei in erkenning van blockchain-technologie op ondernemings- en individueel niveau is verantwoordelijk geweest voor de groeiende vraag naar blockchain-expertise. Daarom willen veel geïnteresseerde kandidaten profiteren van de voordelen van blockchain-certificeringen om richting te geven aan hun carrière op de blockchain..

Ze moeten echter ook leren over de vereisten voor blockchain-technologie voordat ze doorgaan naar blockchain-certificeringen. Veel kandidaten ondermijnen vaak het belang van fundamentele kennis bij de voorbereiding op blockchain-certificeringen. De essentiële voorwaarden voor blockchain-certificering kunnen kandidaten echter helpen bij het gemakkelijk benaderen van blockchain-certificeringen van hun keuze. De volgende bespreking schetst de belangrijke vereisten waaraan u moet voldoen voordat u blockchain-technologie leert.

Schrijf u nu in: gratis basiscursus voor Enterprise Blockchain

Belangrijkste vereisten voor Blockchain-certificering

Veel bedrijven hebben de acceptatie van blockchain-technologie in verschillende toepassingen overwogen, waaronder het delen van muziek, het volgen van financiële transacties en het uitvoeren van wereldwijde betalingen. De prominente stijging van de vraag naar blockchain-expertise richt zich rechtstreeks op de flexibiliteit van professionals om applicaties te bouwen voor verschillende bedrijfsdoelstellingen. Er is dus geen reden voor kandidaten om zich zorgen te maken over de langetermijnresultaten van het nastreven van een carrière in blockchain. Laten we met die duidelijkheid nu beginnen met het bespreken van de belangrijke voorwaarden voor de blockchain-leertraject.

Vereisten voor technische vaardigheden

De belangrijkste vereiste voordat u begint te leren over blockchain-technologie, verwijst naar de basisprincipes. Kandidaten moeten begrijpen dat blockchain-technologie gemakkelijker te begrijpen is met de ondersteuning van betere conceptuele kennis. Voordat kandidaten leren over blockchain, moeten kandidaten op de hoogte zijn van datastructuren, gedistribueerde systemen, cryptografie, netwerken en de relatie tussen cryptografie en economie. Hier is een korte schets van deze belangrijke fundamentele vereisten voor de voorbereidingen voor blockchain-certificering.

  • Data structuren

Het belangrijkste verschil tussen blockchain en traditionele computernetwerken is gegevensopslag in de vorm van blokken. De databases op het blockchain-netwerk worden over het hele netwerk gerepliceerd, waardoor het gedistribueerde grootboek ontstaat. Daarom hebben kandidaten kennis van datastructuren nodig als voorwaarde voor blockchain-educatie. U moet kennis hebben van concepten voor datastructuren, zoals zoekbomen, gekoppelde lijsten, hash-kaarten, grafieken en nog veel meer. Bovendien moeten kandidaten die blockchain-technologie willen leren, vertrouwd zijn met programmeertalen zoals Python, C ++, C, Java, Scala en C #.

  • Gedistribueerde systemen

De operaties van blockchain zijn in feite afhankelijk van het gedistribueerde grootboek dat door het hele netwerk werkt. Daarom moeten kandidaten op de hoogte zijn van de werking van het netwerk en gedistribueerde grootboeken. U moet een goed begrip hebben van computernetwerkconcepten zoals netwerktopologieën en routering. Daarnaast is het ook belangrijk dat kandidaten leren over consensusmechanismen die in blockchains worden gebruikt. De werking van consensusmechanismen is een belangrijk element voor beginners om de functionaliteiten van blockchain-technologie te begrijpen.

  • Cryptografie

Het lijdt geen twijfel dat kandidaten zich moeten concentreren op cryptografie als een van de fundamentele voorwaarden voor blockchain-training. Basiskennis van cryptografieconcepten, zoals het gebruik van cryptografie met openbare sleutels of berichtintegriteit, is essentieel voor alle aspiranten van blockchain-certificering. Als je een veelbelovende basis hebt in wiskunde, kun je gemakkelijk door cryptografische concepten navigeren. Bovendien moeten kandidaten ook een duidelijk begrip hebben van concepten zoals geauthenticeerde codering en blokcijfers.    

Bezorgd over het behalen van uw eerste Blockchain-certificering? Lees onze gids voor experts over hoe u uw Blockchain-expertcertificering kunt krijgen.

  • Cryptografie en economische vergelijking

Kandidaten die in de wereld van blockchain-onderwijs duiken, moeten ook inzicht hebben in de wisselwerking tussen economie en cryptocurrency. Cryptocurrencies ondergaan verschillende schommelingen als gevolg van valutawaardering en verschillende monetaire beleidsmaatregelen. Het begrip van de cryptocurrency-economie-vergelijking geeft inzicht in de manieren waarop cryptocurrencies worden gecontroleerd.

Kennis van gedecentraliseerde applicaties


De tweede belangrijkste voorwaarde voor blockchain-educatie betreft gedecentraliseerde applicaties. Kandidaten moeten basiskennis hebben over de verschillende beschikbare gedecentraliseerde applicatieoplossingen. Het begrip van gedecentraliseerde apps of dApps kan kandidaten helpen erachter te komen hoe andere gedecentraliseerde applicaties zijn of kunnen worden ontwikkeld. Enkele van de opmerkelijke gedecentraliseerde platforms voor applicatie-ontwikkeling omvatten,

  • Ethereum

Ethereum is momenteel het meest gunstige platform voor gedecentraliseerde app-ontwikkeling. Het kernelement in de werking van Ethereum is Ether, de cryptocurrency. Ethereum maakt gebruik van de op smart contract gerichte taal, Solidity. Tegelijkertijd biedt het ook een betere veerkracht in de trant van C ++ en JavaScript.

  • Hyperledger

Een andere opmerkelijke voorwaarde voor blockchain-leren is Hyperledger. Het maakt de ontwikkeling van technologieën in brancheoverkoepelende verticals mogelijk door gebruik te maken van een open-sourceplatform met samenwerking.

  • Corda

Corda is een andere vereiste voor blockchain-leren. Het zorgt voor de ontwikkeling van blockchain-technologie in verticale branches. Het is echter vooral geschikt voor financiële industrieën, omdat ze de onderliggende protocollen kunnen gebruiken om de transactie- en administratiekosten te verlagen.

Lees ook: Hoe u een blockchain-specialist wordt?

Decentralisatie

Decentralisatie is ook een van de belangrijkste vereisten bij het leren van blockchain, aangezien kandidaten de basisstructuur ervan moeten begrijpen. Kortom, studenten kunnen beginnen met het peer-to-peer-netwerkmodel om de gedecentraliseerde architectuur van blockchain te begrijpen.

In peer-to-peer-netwerken wordt het werk gelijkelijk verdeeld over alle knooppunten en hebben alle knooppunten dezelfde autoriteit. U kunt geen gecentraliseerde server in blockchain vinden, omdat de knooppunten tegelijkertijd als client en server werken. Het belangrijkste van alles is dat het belangrijk is op te merken dat peer-to-peer-netwerken geen enkel punt van eigendom, controle of autoriteit hebben. Ze hebben een platte hiërarchie en openbare blockchain-netwerken kunnen gemakkelijk de mogelijkheid bieden om lid te worden van het netwerk.

Interoperabiliteitsvaardigheden

Onder de vele voorwaarden voor blockchainonderwijs en -training, zou interoperabiliteit zeker naar voren komen. Als toekomstige blockchain-professional moeten studenten die een carrière in blockchain-technologie ambiëren, de mogelijkheid hebben om naadloos met verschillende technologieën te werken.

In professionele blockchain-functies moeten kandidaten mogelijk verschillende technologieplatforms gebruiken die te maken hebben met onderling verbonden grootboeken. Tegelijkertijd zouden blockchain-professionals ook de bestaande bedrijfssystemen moeten vergelijken en deze moeten evalueren op bedrijfswaarde in integratie met bestaande systemen.

Knack voor creativiteit en vereenvoudiging

Het belang van creativiteit bij het leren over blockchain-technologie en het voorbereiden op blockchain-certificeringen staat buiten kijf. Blockchain-professionals moeten de mogelijkheid ontwikkelen om het bedrijfsproces voor het oplossen van een specifiek probleem te vereenvoudigen. Fundamentele expertise in de Design Thinking-methodologie kan cruciaal zijn voor kandidaten, omdat het zou helpen bij het vinden van oplossingen in verschillende blockchain-use-cases.

Als Blockchain-liefhebber moet u de meest voorkomende Blockchain-termen en -definities doornemen om ze beter te leren. Dit zijn de belangrijkste Blockchain-definities die u moet controleren.

De vergelijking van blockchain en business

De lijst met voorwaarden voor blockchain-educatie omvat ook het begrip van de zakelijke aspecten van blockchain. In een professionele blockchain-rol zou u uw oplossing aan een potentiële klant moeten verkopen. Daarom heeft u een duidelijke indruk nodig van de zakelijke waarde die blockchain-oplossingen kunnen bieden. Kandidaten zouden ook kunnen proberen de verschillende mogelijke mogelijkheden te identificeren om blockchain te gebruiken om hun oplossingen te verbeteren.

Tegelijkertijd moeten kandidaten ook de vaardigheden ontwikkelen voor dagelijkse activiteiten in een bedrijfsomgeving. Afgezien van de technische vaardigheden, moeten kandidaten de mogelijkheid hebben om de zakelijke voordelen van blockchain te behalen. Kandidaten moeten een exacte indruk hebben om parallellen te behouden tussen de verwachte bedrijfsresultaten en oplossingsmogelijkheden. Deze vaardigheden kunnen kandidaten helpen om een ​​goed beeld te krijgen van de implementatie van blockchain in zakelijke use cases.

Academische kwalificaties zijn een must

Hoewel er geen expliciete vereiste is van academische kwalificatie als voorwaarde voor blockchain-onderwijs, kan het veel helpen. Een bachelordiploma in computerwetenschappen, wiskunde of informatietechnologie kan erg nuttig zijn om de juiste conceptuele basis te bieden voor het leren over blockchain-technologie.

Academische kwalificaties zijn geschikte voorwaarden om blockchain-technologie te leren, omdat ze u helpen met een positieve noot te beginnen. U hoeft niet alles vanaf ground zero te leren, en u kunt ook gemakkelijk kennis opdoen over de nieuwe concepten.

Toewijding aan het veld

Ten slotte zou een van de belangrijkste vereisten voor blockchain-leren zeker verwijzen naar toewijding. Het gebied van blockchain-technologie en zijn toepassingen is zeer uitgebreid. Daarom zou u tijdens het leertraject nieuwe concepten moeten leren kennen. Bovendien vereisen blockchain-certificeringen dat kandidaten zich moeten concentreren op specifieke onderwerpen die veel tijd nodig hebben om te leren.

Alle kandidaten moeten dus met volledige toewijding een duik nemen in de reis om over blockchain te leren. Kandidaten moeten de mogelijkheid hebben om verantwoording af te leggen voor hun blockchain-leeractiviteiten. Omdat blockchain een nieuwe technologie is, kunnen veel kandidaten ook twijfels krijgen over de haalbaarheid van een loopbaan in de blockchain. U moet echter een formidabele houding aannemen in uw doelstellingen om meer te weten te komen over blockchain. Een ‘nooit opgeven’-houding is trouwens zeer essentieel om meer te weten te komen over blockchain.

Om de bedrijfsprocessen van Enterprise te observeren en te begrijpen, wordt aanbevolen om voor de Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering te gaan. Schrijf u nu in en begin met leren om de CEBP-certificering te bemachtigen.

Laatste woorden

Tot slot is het duidelijk dat de voorwaarden om blockchain-technologie te leren zowel technische vaardigheden als soft skills omvatten. De voorwaarden voor blockchain-educatie weerspiegelen de noodzaak om de fundamentele componenten van een blockchain te begrijpen.

Een gedetailleerd begrip van de basisconcepten van blockchain geeft kandidaten een goede start in hun leertraject. Vervolgens benadrukt de discussie ook de behoefte aan zachte vaardigheden zoals interoperabiliteit, communicatie, aanpassingsvermogen en samenwerkingsvaardigheden.

Een ander opvallend hoogtepunt van de leervereisten over blockchain is het begrijpen van de relatie tussen blockchain en bedrijfswaarde. Zorg er dus voor dat u al deze vakjes aanvinkt voordat u overgaat op blockchain-training of certificeringsprogramma’s!             

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me