Alles over de beste Litecoin-mijnbouwhardware

Een van de moeilijkere keuzes die a cryptocurrency mijnwerker moet maken is het kiezen van het juiste stuk hardware om te gebruiken bij het minen. Verschillende soorten munten hebben verschillende behoeften en voorwaarden naar de mijne, wat op zijn beurt verschillende soorten technologie vereist. In deze gids behandelen we Litecoin-mijnbouwhardware en praat over de beste Litecoin-mijnwerkers die er zijn.

Allereerst zal ik je vertellen over Litecoin-mijnbouwhardware in het algemeen – wat het is, de verschillende soorten hardware die je kunt gebruiken en waarom het beter is om * dit * type apparatuur te gebruiken in plaats van * dat * type apparatuur..

Daarna zullen we de beste bekijken Litecoin-mijnbouw rigs die de markt kan bieden, ga over hun voors en nadelen en kijken of we een duidelijke winnaar kunnen onderscheiden.

Aangezien Litecoin-mining niet de enige manier is om deze cryptocurrency te krijgen, zou u moeten overwegen kopen of handelen het op een betrouwbare cryptocurrency-uitwisseling. Enkele van de aanbevolen opties zijn Coinbase, Binance en Coinmama.

Laten we nu overgaan op mijnbouwhardware.

Inzicht in mijnbouwhardware

Cryptogeld mijnbouwhardware wordt vaker rigs genoemd. Simpel gezegd: het is een apparaat dat is ontworpen om wiskundige problemen op te lossen en op zijn beurt de gewenste cryptomunt te delven.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Litecoin-mijnbouwhardware is vergelijkbaar met andere crypto-mijnbouwplatforms in de zin dat het werkt met scripts – functies waarmee gebruikers hun CPU’s kunnen gebruiken om cryptocurrencies van aangewezen sites te minen.

Alles over de beste Litecoin-mijnbouwhardware

Zoals bij elke andere munt, heeft Litecoin echter zijn specifieke parameters die sommige boorplatforms beter maken dan andere als het gaat om het eigenlijke mijnbouwgedeelte.

Laten we alle verschillende Litecoin-mijnbouwhardware bespreken.

Verschillende soorten Litecoin-mijnbouwhardware

U zult merken dat er een zijn drie verschillende soorten Litecoin-mijnbouwhardware om uit te kiezen – de CPU, GPU en ASIC.


  • processor. CPU-mining gebruikt je CPU om mijn de gewenste munt (in dit geval Litecoin). Het is een cheap-methode om crypto’s te minen, maar het nadeel is dat het zo is EXTREEM traag – vaak bijna ondraaglijk. CPU-mining kan op elk moment worden gedaan vanaf uw pc met een van de belangrijkste besturingssystemen (Windows, Mac OS en Linux).
  • GPU. Dit type mijnbouw is het belangrijkste type je zult tegenkomen. GPU-rigs gebruiken grafische kaarten om uw gewenste crypto’s te extraheren. Haar snel en effectief (daarom is het zo populair) maar het kan ERG duur worden.
  • ASIC. ASIC’s – Application-Specific Integrated Circuits – worden beschouwd als de beste Litecoin-mijnwerkers. Er zijn veel verschillende soorten ASIC’s, maar deze ASIC’s zijn specifiek ontworpen en gemaakt met één doel voor ogen – om Litecoins te ontginnen.

Deze drie soorten Litecoin-mijnbouwhardware geven een redelijk goed beeld van de keuzes die je hebt als je nadenkt over in welke mijnbouwtechnologie je moet investeren.

Iets om in gedachten te houden

Het is vermeldenswaard dat ook al zijn er nogal wat opties om uit te kiezen, variëren ze aanzienlijk in hun kwaliteit en prestaties. Terwijl CPU-hardware wordt beschouwd als de slechtste keuze voor het delven van Litecoin (of welke andere cryptocurrency dan ook), ASIC’s nemen de leiding en zijn gewoon perfect voor die taak.

Maar alles is natuurlijk niet zomaar zwart-wit – processor mijnbouw vereist vrijwel geen initiële investering of specifieke apparatuur (hoewel de elektriciteitsprijzen u een hartaanval kunnen bezorgen!) ASIC’s zijn vrij duur en enige basiskennis vereisen over crypto-hardware-assemblage.

Als u over grote hoeveelheden Litecoin beschikt, moet u er ook voor zorgen dat u een betrouwbare portemonnee gebruikt. De meest veilige zijn hardwareportefeuilles. Ik zou aanraden om Ledger Nano S en Trezor te bekijken. Als u echter op zoek bent naar een online portemonnee, moet u deze zeker eens proberen bij Coinbase.

Alles over de beste Litecoin-mijnbouwhardware

Nu je de verschillen kent tussen de drie soorten Litecoin-mijnbouwhardware, laten we meteen naar het Litecoin mijnwerkerslijst! Maar een korte disclaimer: de lijst is niet in een specifieke volgorde ingedeeld.

Beste Litecoin-mijnbouwhardware

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

ASIC’s

Volgens de populaire mening is de Antminer L3+ is een absolute winnaar als het gaat om Litecoin ASIC’s of zelfs Litecoin-mijnbouwhardware in het algemeen.

Dit ASIC machine was uitgebracht in 2017 door een bedrijf genaamd Bitmain. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd als wereldleider op het gebied van hardware voor cryptocurrency-mijnbouw. In de loop der jaren hebben ze verschillende versies van specifieke Litecoin ASIC’s, en de Antminer L3+ wordt door velen beschouwd als het beste dat ooit is gebeurd voor cryptocurrency-mijnbouw.

Alles over de beste Litecoin-mijnbouwhardware

Er is echter een andere kant van de medaille. Bitmain is geweest onder hevig vuur – ze zijn blootgesteld omdat ze een achterdeur aan hun producten hebben toegevoegd. Tot nu toe zijn pogingen tot oplichting niet aan het licht gekomen, maar dit heeft wel invloed gehad op de reputatie van het bedrijf.

Als u overweegt om in deze Litecoin ASIC te beleggen, houd er dan rekening mee dat u gebruikte start vanaf minimaal $ 350 en kan ga tot $ 750 voor een nieuwe! Aan de andere kant wordt deze IS beschouwd als de beste Litecoin-mijnwerker in het spel.

GPU’s

GPU-mijnbouw is het op één na beste als het gaat om Litecoin-mijnbouwhardware.

Als je een beetje graaft, zul je dat ontdekken Nvidia en AMD zijn de twee bedrijven die de toonaangevende grafische kaarten produceren op het gebied van Litecoin-mijnbouwinstallaties. De Nvidia GeForce GTX 1060 en de AMD Radeon RX 580 zijn de leidende GPU’s en hun concurrenten hebben het erg moeilijk gehad om de kwaliteit van deze twee producten te evenaren.

Om echter aanzienlijke hoeveelheden winst te zien tijdens het gebruik van GPU’s om te mijnen, moet u dat wel doen overwin een paar obstakels. Allereerst moet u de goedkoopste plaatsen vinden om uw GPU’s te kopen. Om een ​​succesvolle mijnbouwinstallatie te hebben die merkbare winst zou opleveren, zou deze ten minste vijf van de beste GPU’s moeten bevatten.

Dergelijke platforms kunnen overal kosten van $ 2500 tot $ 5000 (inclusief het frame, koelsystemen, moederborden, etc.).

Litecoin-mijnbouwhardware: Nvidia GeForce GTX 1060.

Bovendien maakt het niet uit of je geweldige en krachtige Litecoin-mijnwerkers hebt, als al je inkomsten (of meer!) elektriciteitsrekeningen. Om te kunnen profiteren van cryptocurrency-mijnbouw, moet u een manier bedenken om uw elektriciteitskosten te minimaliseren.

Een van de manieren om dit te doen, is door een soort van ruim gebouw of kamer te vinden op een plek met goedkope en betaalbare elektriciteitskosten. De ruimtelijkheid zal helpen bij koelbehoeften.

GPU cryptocurrency-mijnbouw is ook de meest populaire cloud mining-methode. Cloud mining is heel eenvoudig: je ‘huurt’ een mijnbouwservice van een rig voor een tijdje bij een host (de persoon of het bedrijf waartoe de rig behoort). Gedurende deze periode worden alle inkomsten die de machine genereert aan u doorgegeven (behalve een paar kleine vergoedingen).

Cloudminers hebben meestal meerdere rigs gemaakt van talloze grafische kaarten. Om eerlijk te zijn, ze zijn een van de grootste redenen waarom het zo moeilijk werd om specifieke GPU’s te vinden in winkels en online retailers.

CPU’s

CPU-mijnwerkers halen bijna nooit de lijst met “beste Litecoin-mijnwerkers”. De belangrijkste reden hierachter is dat CPU-mining gewoon is niet winstgevend – als u van plan bent om cryptocurrencies te minen, zoals Bitcoin, Ethereum, Rimpeling of – in dit geval – Litecoin, het kan maanden duren (als je een langzamere computer hebt – jaren!) om enige vorm van winst op te merken. Voor de meeste mensen is dit absoluut niet haalbaar.

Trouwens, als het om cryptocurrencies gaat, is het cruciaal om ze binnen te houden veilige hardware wallets. Ledger Nano X en Trezor Model T worden sterk aanbevolen.

Ledger Wallet-deal nu actief:

Een ander mogelijk scenario is dat u er zelfs behoorlijk wat geld aan kunt verliezen elektriciteitskosten. CPU-mining produceert meestal extreem lage winst per dag maar gebruikt buitensporige hoeveelheden stroom.

Litecoin-mijnbouwhardware: AMD Ryzen Threadripper 1950x.

Aan de andere kant is CPU-mining nog steeds aan de gang relatief vaak gebruikt om een ​​simpele reden: het is voor bijna iedereen toegankelijk. Het enige wat je nodig hebt, is een personal computer en je kunt meedoen in de wereld van cryptocurrency-mijnbouw.

Volgens de populaire mening is de go-to-processor voor Litecoin-mijnbouw de AMD Ryzen Threadripper 1950X. Het is een 16-coreprocessor met een enorme L3-cache – hierdoor kan hij veel van de populaire cryptocurrencies en altcoins minen.

Het enige nadeel van deze processor is dat deze vereist is overmatige hoeveelheden stroom AND is op zichzelf vrij duur – de prijs van een nieuwe AMD Ryzen Threadripper 1950X zou overal kunnen gaan ongeveer $ 650 tot bijna $ 800.

Het proces van mijnbouw

Nu u wat meer bekend bent met de soorten Litecoin-mininghardware die beschikbaar zijn, laten we het hebben over de mijnbouwproces zelf.

Allereerst zou u dat moeten doen doe wat eenvoudige wiskunde. Pak een rekenmachine en, als je al je favoriete Litecoin-mijnbouwmethode hebt gekozen, bereken de initiële kosten voor het verkrijgen van het apparaat (CPU Litecoin-mijnwerkers hebben hier een voordeel) en alle benodigde onderhoudsuitbreidingen.

Nu je een prijskaartje in je hoofd hebt, probeer je mogelijke elektriciteits- en koelingskosten te achterhalen – zoek het elektriciteitsprijzen bij u in de buurt en vermenigvuldig het met de kracht van uw apparaat. Voeg het resultaat toe aan het eerste nummer.

Houd rekening met de snelheid en het vermogen waarmee uw machine werkt en bereken de potentiële inkomsten die uw Litecoin-mijnbouwinstallatie in een maand kan opleveren. Je hebt de gemiddelde hoeveelheid – ga niet met de hoogste of laagste cijfers.

Alles over de beste Litecoin-mijnbouwhardware

Nadat u klaar bent, trek dit getal af van de eerste. Kijk naar het resultaat.

Als het nummer dat u ziet, is negatief (en het bedrag dat u verdient, betaalt terug wat u in ongeveer twintig jaar bent kwijtgeraakt door te investeren in uw hardware), dat betekent dat het geen zin heeft om zelf Litecoin te gaan delven – althans niet in de huidige positie waarin u ‘ re bij. Als je onvermurwbaar bent om tegen elke prijs in de wereld van crypto te komen, kun je cloud mining proberen of een goedkoper alternatief bedenken als het om hardware gaat..

Als het nummer u echter niet heeft geschokt, en als dat zo is mogelijk om te beginnen met profiteren van Litecoin-mijnbouw in minder dan een decennium – gefeliciteerd! U kunt officieel beginnen na te denken over het worden van een professionele cryptominer.

Waar u aan moet denken nadat u uw installatie hebt aangeschaft en geïnstalleerd, is de software die u gaat gebruiken. De beste Litecoin-mijnwerker verdient immers de best beschikbare software.

Bij het zoeken naar mooi zo en gerenommeerde software, geef altijd prioriteit aan de aspecten beveiliging, mining en hashing-snelheden, klantenondersteuning en transparantie. Dit zijn de criteria waaraan een geweldige cryptocurrency-mijnsoftware moet voldoen en constant updaten.

Beveiliging is de belangrijkste sleutel, echter – als een software niet veilig is, doe niet eens de moeite om te handelen ermee in de eerste plaats. Het heeft geen zin – het enige dat gaat gebeuren, is dat u uiteindelijk misschien wordt gehackt en dat al uw cryptomunten worden gestolen. Kies dus zorgvuldig!

Na dit punt ben je klaar! Het enige dat u nu hoeft te doen, is genieten van het gevoel een legitieme Litecoin-mijnwerker (en natuurlijk de vruchten plukken).

Gevolgtrekking

Als u nog nooit contact heeft gehad met een soort cryptocurrency-mijnbouwhardware, is het is misschien een beetje moeilijk te bevatten sommige dingen in het begin. Het moeilijkste deel is waarschijnlijk de grote verscheidenheid aan keuzes die voor je neus worden gegooid: wat voor soort Litecoin-mijnbouwhardware moet je gebruiken? Wat is de beste manier om te mijnen? Hoe haal je de beste deals uit de benodigde items??

Deze en veel andere soortgelijke vragen wordt beantwoord zodra u door het materiaal met betrekking tot cryptomining begint te graven.

Er zijn tal van online forums, chatrooms, groepen en andere hechte gemeenschappen die zich toeleggen op het onderzoeken en onderzoeken van elk onderwerp draait om cryptocurrencies, gaande van prijsvoorspellingen tot de beste en slechtste beschikbare hardware en software.

Litecoin-mininghardware: verschillende cryptocurrencies.

Het enige dat u hoeft te doen, is gewoon word lid van een van deze gemeenschappen en wees niet bang om vragen te stellen – mensen zijn meestal erg aardig en behulpzaam.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat hardware heeft de neiging om ouder te worden. Zo goed als een machine die u heeft weten te bemachtigen, zal deze uiteindelijk zijn beloop hebben gehad. Natuurlijk gaat Litecoin-mijnbouwhardware waar constant voor wordt gezorgd veel langer mee dan een hardware die nooit is schoongemaakt of gecontroleerd. Maar alles heeft een vervaldatum.

Om deze simpele reden zou het een goed idee zijn om altijd houd de markt in de gaten. Elk jaar worden er nieuwe supermachines vrijgegeven voor het grote publiek. Het enige probleem is dat ze niet de neiging hebben om te blijven hangen – mensen vegen ze van de fysieke en digitale schappen. Daarom is het verstandig om altijd op uw hoede te zijn – u zou een van de weinige gelukkigen kunnen worden die het op één na beste hebben verkregen als het gaat om Litecoin-mijnbouwhardware.

Het laatste aspect dat moet worden vermeld, is dat u uw Litecoins te allen tijde veilig moet houden. Gebruik hiervoor betrouwbare cryptocurrency-portefeuilles, zoals Ledger Nano X en Trezor Model T.

Ledger Wallet-deal nu actief:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map