Alles wat u moet weten over de sleutelmunt

Met de opkomst van moderne technologie wordt het steeds moeilijker om vast te houden je eigen, persoonlijke privacy de belangrijkste munt is daar een goed voorbeeld van. Individuele mensen worstelen om hun privé-informatie elke dag intact te houden – stel je voor hoeveel werk dat is reusachtig, populaire en wereldberoemde bedrijven moeten invoeren om hun gegevens veilig te houden!

In deze situatie, cryptocurrencies en de mensen achter hen worden vaak de belangrijkste bewakers van de privacy. Bepaalde bedrijven zijn toegewijd aan het plechtige doel om technologie voor het bewaren van gegevens te creëren. In deze gids gaan we het hebben over zo’n bedrijf – SelfKey, en de sleutelmunt erachter.

We gaan het behandelen de oorsprong van SelfKey en de algemene definities rondom het bedrijf en het hele ecosysteem. Ik ga je vertellen over het oorspronkelijke doel van de Key-munt, waar hij voor staat en wat de kenmerken zijn die hem uniek maken – en de beste plaatsen om Key Coin te kopen, te.

We zullen ook praten over de Key ICO en een volledige SelfKey ICO-beoordeling doen.

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.

Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Site bezoeken Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Gemaakt met het oog op privacy en identiteitsbehoud
 • Succesvolle ICO
 • Heeft een aangewezen portemonnee

Nadelen

 • Een beetje moeilijk te kopen
 • Beperkt in gebruik

Wat zijn SelfKey en de sleutelmunt?

SelfKey wordt gedefinieerd als een ecosysteem dat is ontworpen om de digitale identiteit en privacy van de gebruiker te behouden. Het is gebaseerd op de blockchain-technologie – dit is de ruggengraat van het hele project en het succes ervan.


Het bedrijf waartoe SelfKey (en de Key-munt) behoort, wordt genoemd SelfKey-stichting. Deze stichting houdt, samen met enkele stakeholders en investeerders, het ecosysteem in leven en draaiend.

Het bedrijf is samengesteld uit gelijkgestemde mensen die allemaal hetzelfde doel nastreven – to maak digitale privacy de hoogste prioriteit als het gaat om identiteitsbehoud, of het nu voor bedrijven of individuele gebruikers is.

Belangrijkste munt: eenvoudig aanmelden voor financiële diensten.

SelfKey-stichtingen houden zich ook bezig met transacties – het bedrijf wil ze maken ten volle gedecentraliseerd, veilig en privaat. Ze zien het behoud van digitale identiteit als een fundamenteel mensenrecht – dit helpt het team zich te concentreren op hun doelen en deze gemakkelijk uit te drukken.

De SelfKey-munt (of meer in het algemeen simpelweg “Sleutelmunt” genoemd) is een token gebruikt in het ecosysteem om de gebeurtenissen die erin plaatsvinden te beheren en te verzekeren vloeiende transactieprocedures. U kunt een tweede paspoort kopen, betalen voor banktransacties en zelfs bedrijven of woningen bereiken met de sleutelmunt – en dat allemaal met behoud en geheimhouding van uw identiteitsbewijs.

Waarom SelfKey gebruiken?

Er is een zeer grote verscheidenheid aan redenen die het gebruik van Selfkey en zijn token kunnen beïnvloeden. Ze volgen echter allemaal één enkele logica.

Iedereen wil dat zijn identiteit veilig en privé is. Of je nu probeert te emigreren of wat brood en boter koopt bij de plaatselijke supermarkt – niemand wil dat hun namen en andere privé-informatie overal gepleisterd worden.

SelfKey biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om niet alleen privé te blijven op het ecosysteem dat ze hebben gecreëerd, maar ook om transacties uitvoeren en diensten verlenen – terwijl u zich gerust voelt over veiligheid en anonimiteit.

SelfKey heeft een privé-gegevensopslag die ze bezitten, terwijl vergelijkbare systemen gebruiken openbare opslag. Dit betekent dat er geen manier is dat uw informatie naar buiten lekt en wordt misbruikt door derden, wat kan gebeuren tijdens een datalek met een ander bedrijf of systeem..

Alles wat u nodig heeft om de sleutelmunt te weten

Een ander groot voordeel van SelfKey is dat het zorgt voor een zeer vloeiend en persoonlijk KYC werkwijze.

KYC” betekent “ken uw klant​Het is een proces waarbij publieke domeinen, bijvoorbeeld banken, de identiteit en adressen van hun klanten en klanten verifiëren. Dit proces wordt nogal vervelend als het op de traditionele manier wordt gedaan, maar dit is waar SelfKey tussenkomt.

Met behulp van SelfKey kan dat koop een aparte ID van geverifieerde providers en geef het vervolgens aan uw instelling naar keuze. Deze ID’s zijn meestal herbruikbaar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u elke keer een nieuwe moet aanschaffen voor wanneer u deze op verschillende locaties nodig heeft.

Dit type proces is geweldig omdat SelfKey u dat toestaat minimaliseer de hoeveelheid gegevens die u aan de instelling verstrekt. U kunt er zeker van zijn dat uw privé-informatie (of gewoon informatie die u intact wilt houden) niet zal lekken.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Wat is de sleutelmunt?

De Key-munt (of het Key-token) is de valuta die wordt gebruikt om transacties uit te voeren binnen het SelfKey-ecosysteem. Met een gedecentraliseerde, gecodeerde valuta kunt u er zeker van zijn dat alle processen die u uitvoert op de marktplaats van het platform veilig en privé blijven..

De belangrijkste ICO

De eerste muntenaanbieding (ICO) voor de Key-munt vond plaats op 14 januari 2018. Er was een voorverkoop, een pre-openbare verkoop en een openbare verkoop. Laten we een snelle SelfKey ICO-beoordeling doen.

Tijdens de eerste ICO, beide BTC en ETH werden geaccepteerd als valuta voor het kopen van sleutelmunten (behalve voor de openbare verkoop, toen alleen ETH werd geaccepteerd). Aangezien het token is gebaseerd op dezelfde technische parameters (ERC-20) als Ethereum, dit stroomlijnde het proces en maakte het vrij eenvoudig.

De totale voorraad van de sleutelfiches was 6 miljard, de initiële prijs per token – $ 0,015.

De ICO achtte zichzelf een succes. Het hype-niveau dat zich had opgebouwd voor de Key ICO was verrassend hoog – het idee van een gedecentraliseerd platform gebouwd met de plechtige bedoeling van privacy en veiligheid leek te hebben gewerkt.

Het is nog steeds enigszins moeilijk om een ​​objectieve SelfKey ICO-beoordeling uit te voeren vanwege een aanzienlijk korte tijd die daarna is verstreken. Hoewel, zo te zien, mensen echt pitchen en geloofden in de missie van SelfKey.

Alles wat u nodig heeft om de sleutelmunt te weten

Als we de bovenstaande prijsgrafiek bekijken, kunnen we dat zien de sleutelmunt had zijn ups en downs door zijn korte levensduur. Op het moment dat dit wordt geschreven, wordt het token momenteel gewaardeerd op $ 0,001974 – dat is een aanzienlijke daling ten opzichte van de oorspronkelijke prijs van $ 0,015.

Deze prijsdalingen van cryptocurrency zijn niet zo zeldzaam – de cryptomarkt heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat schommelingen gezien. Er zijn duizenden verschillende redenen want waarom dit gebeurt – het kan van alles zijn, van verlies van interesse tot wereldwijde gebeurtenissen.

Mijn punt is dat de crash van waarde die de Key-munt heeft meegemaakt geen soort ultimatum is – de prijs kan fluctueren in het huidige waardegebied, of kan op een dag omhoogschieten naar de maan.

Hoe sleuteltokens te kopen?

Als u na het lezen van de SelfKey ICO-recensie heeft besloten om enkele Key-munten te kopen, wees dan gewaarschuwd – het proces kan wat lastiger zijn dan u verwacht.

In deze context lijkt de Key-munt sterk op die van Rimpeling (XRP). Omdat Ripple niet gedecentraliseerd is (wat betekent dat het eigendom is van een privébedrijf), zou je XRP niet eenvoudig kunnen kopen met fiat valuta’s zoals USD, EUR, enz.

Ditzelfde probleem doet zich voor bij de sleutelmunt. Hoewel het is geen privébezit, het sleuteltoken behoort tot een gesloten ecosysteem – dit elimineert de mogelijkheid om het met standaardvaluta’s te verwerven.

Alles wat u nodig heeft om de sleutelmunt te weten

Als u Key-munten wilt kopen, moet u allereerst een andere cryptocurrency kopen – Bitcoin en Ethereum (vooral de laatste) zijn de twee waarnaar u het vaakst zult vinden.

Er zijn veel (en ik bedoel VEEL) internetmarktplaatsen die aanbieden om verschillende cryptocurrencies voor fiat-valuta’s te kopen, verkopen of verhandelen, maar veel mensen raden aan om Binance. Het is een van de meer bekende en vertrouwde crypto-handelssites en biedt fatsoenlijke wisselkoersen en goede klantenservice.

Nadat u de gewenste hoeveelheid cryptovaluta heeft verkregen, kunt u nu naar cryptocurrency-uitwisselingssites gaan die de Key-munt vermelden als een mogelijke optie voor aan te schaffen tokens. Selecteer het bedrag dat u wilt kopen en voer eenvoudig de transactie uit – u verstrekt Bitcoin of Ethereum (of een andere geschikte cryptocurrency) terwijl u Sleutelmunten ontvangt. En dat is het!

De SelfKey-portemonnee

Voordat u besluit om alle Key-munten die u zich kunt veroorloven te kopen en te kopen, moet u er rekening mee houden dat dit token een specifieke digitale portemonnee vereist!

De SelfKey-portemonnee wordt gebeld de identiteitsportefeuille. Het is een speciale, speciaal ontworpen digitale opslag waarmee u niet alleen uw sleutelmunten veilig en gezond kunt bewaren, maar ook verschillende transacties uitvoeren binnen de SelfKey-marktplaats.

De identiteitsportemonnee is te vinden op de officiële SelfKey-website. U kunt ook andere ERC-20-gebaseerde cryptocurrencies in de portemonnee (bijv.Ethereum) opslaan, waardoor het een haalbare en veelzijdige keuze voor als het gaat om opslag van digitale cryptocurrency.

De portemonnee is beschikbaar op zowel Windows als iOS en bevindt zich momenteel in de BETA-versie.

Houd er echter rekening mee dat u uw sleutelmunten ook kunt opslaan in enkele van de meest populaire hardware portefeuilles – namelijk, de Ledger Nano S en Trezor.

Overzicht

Laten we een korte samenvatting geven van SelfKey en de sleutelmunt.

SelfKey is een ecosysteem gemaakt om de privacy van individuele mensen en bedrijven behouden en bevorderen als het gaat om hun ID’s. Het bedrijf achter SelfKey (SelfKey Foundations) is erop gebrand een ecosysteem te creëren waarin mensen en organisaties zich veilig kunnen voelen tijdens het uitvoeren van transacties en interacties in de tussentijd..

SelfKey heeft een marktplaats, het belangrijkste platform voor het uitvoeren van de bovengenoemde transacties. Op de markt vind je verschillende dienstverleners die hun expertise en producten tegen betaling aanbieden. Deze diensten en producten omvatten (maar zijn niet beperkt tot) aankopen van woonplaats of bedrijf, tweede ID verstrekken, enz.

Alles wat u nodig heeft om de sleutelmunt te weten

De valuta die in de markttransacties wordt gebruikt, wordt genoemd Belangrijkste munten. Deze munten worden om verschillende redenen gebruikt en zorgen voor zowel veiligheid als vertrouwen binnen het ecosysteem.

De ICO van het Key-token vond half januari van dit jaar plaats. Alles bij elkaar genomen, je zou het een succes kunnen noemen.

Als u zelf Key-munten wilt kopen en gebruiken, moet u dit doen met andere hoofdtypen cryptocurrencies (zoals Bitcoin, Ethereum, enz.). Er wordt algemeen aangenomen dat een van de beste plaatsen om dat te doen zou moeten zijn Binance. Vergeet dit echter niet voordat u dit doet creëer uw identiteitsportefeuille – de hot wallet voor het opslaan van uw sleutelmunten en andere ERC-20 cryptocurrencies.

Met een nobele zaak voor het behoud van privacy in gedachten, SelfKey gaat door met zijn ontwikkeling en wordt voortdurend verzorgd door de makers. Hebben een werkelijk toepasbaar gebruik, het is waarschijnlijk veilig om te zeggen dat het platform en het token op korte termijn nergens heen gaan.

Vergelijk Key Coin Side by Side met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Key Coin Side by Side met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Conclusies

We hebben SelfKey vanuit veel verschillende aspecten behandeld – ik heb je verteld over de doelen van het bedrijf en de redenering achter de oprichting van SelfKey, ik heb een korte SelfKey ICO-beoordeling gegeven, ik heb gesproken over de Identity-portemonnee en de marktplaats.

Mensen speculeren vaak over de levensduur van een of andere cryptocurrency. Prijsschommelingen, negatieve recensies en wereldgebeurtenissen plaatsen mensen vaak in een van de twee kampen – dat denken ze ofwel cryptocurrencies zijn de toekomst en dat ze alle problemen op hun manier zullen weerstaan, of dat zeggen ze crypto’s zijn oplichterij en een bubbel die al “lang geleden is gesprongen”.

Sommige cryptocurrencies zijn vatbaarder voor speculaties dan andere (wanneer heb je ooit iemand horen praten over VeChain?), maar er is één gouden regel waar de cryptogemeenschappen over de hele wereld in geloven:

Zolang een cryptocurrency nuttig is, zal deze overleven.

Naarmate de tijd verstrijkt, zien we steeds meer cryptocurrencies die worden gemaakt met doeleinden die van zeer groot belang zijn voor de gewone persoon – veiligheid, anonimiteit, beschikbaarheid, snelle transacties, enz..

SelfKey past redelijk goed in deze context. Het wordt steeds moeilijker om uw identiteit veilig en zeker te houden (laat staan ​​privé) in de moderne wereld. Als u een van de meer transacties of interacties op een hoger niveau wilt uitvoeren (banken, ziekenhuizen, aankopen van woningen, enz.), Wordt u onmiddellijk onderworpen aan een breed scala aan belichtingen.

Dit is waar het hele concept van SelfKey- en SelfKey-munten van pas komt. Projecten zoals deze stellen u in staat om een ​​hoog niveau van privacy te behouden terwijl u toch volledig functioneel en operationeel in de samenleving.

Denk er altijd aan om een ​​hoop onderzoek te doen als u ooit overweegt om in SelfKey te investeren of deel te nemen aan de transacties ervan. Lees wat de algemene bevolking te zeggen heeft over het project en het bedrijf zelf – vertrouw niet blindelings op één mening. Zorg er ook voor dat u onderzoek doet de beste beurzen om cryptocurrencies van te kopen, in het algemeen!

Het verwervingsproces van Key Coin zou er meestal als volgt uit moeten zien:

 1. U registreert zich op een van de cryptocurrency-beurzen waarmee u enkele Key-munten kunt verhandelen of kopen – Binance zou meestal de voor de hand liggende keuze zijn;
 2. Na registratie kan het zijn dat u dat moet doen Verifieer uw identiteit – bij sommige uitwisselingen is dit vanaf het begin verplicht;
 3. Zodra dat is geregeld, moet u Key Coin vinden en de optie kiezen om het te kopen;
 4. Nadat u de betaling heeft uitgevoerd met de door u gewenste betaalmethode, moet u uw sleutelmunten overboeken naar een portemonnee – aangezien u de SelfKey-portemonnee samen met Grootboek of Trezor, Je zou er goed aan doen om een ​​van die specifieke hardware wallets te kiezen.

Ik hoop dat deze gids nuttig voor je was, en dat je nu veel meer weet over SelfKey, de Key-munt en alles daartussenin. Aarzel niet om het project zelf te bekijken!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map