De omvang van de cryptovalutamarkt die in april 2017 rond de $ 25,9 miljard bedroeg, staat nu op $ 409,47 miljard! Naarmate de markt groeide, kwamen er veel nieuwe cryptocurrencies bij.

Opmerking: de marktkapitalisatie van elke cryptocurrency is het aantal dat wordt behaald wanneer het totale aantal munten wordt vermenigvuldigd met de waarde van één munt.

Deze cryptocurrencies worden vaak “Altcoins” genoemd omdat ze een alternatief bieden voor Bitcoin. Het kan een moeilijke taak zijn om de beste altcoins te kiezen, aangezien er duizenden opties zijn.

Als u op zoek bent naar de beste altcoins 2021, hoeft u niet verder te zoeken. Ik zal de meest veelbelovende altcoins in deze gids behandelen. Ik zal het hebben over hun historische trends, technologie, uniekheid en wat kan worden verwacht in 2021.

Aan het einde van deze gids zou u een goed idee moeten hebben over de top altcoins 2021. Met deze informatie in de hand kunt u naar een financieel adviseur gaan om uw investering in cryptocurrency voor 2021 te plannen..

Notitie: Als u besluit om een ​​van de cryptocurrencies te kopen die in dit artikel worden gepresenteerd, zorg er dan voor dat u een betrouwbare crypto-uitwisseling kiest. Het meest aanbevolen opties zijn Coinbase en Binance. Je kan zien hoe ze vergelijken hieronder.


Laten we nu beginnen met de beoordeling van de beste altcoins 2021.

1. Beste Altcoins 2021: Ethereum

De lijst met de beste altcoins moet beginnen met Ethereum, de op een na meest waardevolle cryptocurrency na Bitcoin. Het heeft een huidige marktkapitalisatie van $ 64,35 miljard! Ethereum werd in juli 2015 gelanceerd door het nu beroemde wonderkind van de cryptocurrency-wereld – Vitalik Buterin.

Historische beleggingstrends

Zoals je kunt zien in de onderstaande momentopname, groeide de prijs van Ethereum van $ 9 in januari 2017 naar $ 1.389 in januari 2018, wat een rendement oplevert van meer dan 17000%. De prijs is vorige maand bijna verdubbeld, van $ 396 begin april (2018) naar $ 648 vandaag.

Ethereum-prijsgrafiek van 2018

Hoe is Ethereum uniek en anders dan Bitcoin?

Bitcoin is slechts een digitale valuta, maar Ethereum heeft daarnaast nog meer te bieden. Ethereum biedt een platform aan de ontwikkelaar waarop ze op blockchain gebaseerde slimme contracten en gedecentraliseerde apps kunnen bouwen.

Ethereum was de eerste cryptocurrency die slimme contracten introduceerde, die nu worden beschouwd als het volgende grote ding.

Opmerking: slimme contracten zijn overeenkomsten die op de blockchain zijn gecodeerd en die zichzelf uitvoeren wanneer aan bepaalde vooraf ingestelde voorwaarden is voldaan.

Ethereum is ook het meest geprefereerde platform voor het lanceren van Initial Coin Offerings (ICO’s). Zie ons voor meer informatie over ICO’s Wat is een ICO gids.

Dit zijn dus enkele van de belangrijkste dingen die Ethereum onderscheiden van Bitcoin en het aantrekkelijk maken voor zowel ontwikkelaars als investeerders.

aankomende evenementen

Een van de grootste uitdagingen waarmee Ethereum wordt geconfronteerd, is de schaalbaarheid. Het netwerk van Ethereum ondersteunt momenteel ongeveer 15 transacties per seconde. Dit is niet zo geweldig in vergelijking met VISA’s 56.000 transactieberichten per seconde.

Ethereum zal naar verwachting zijn technologie upgraden van Proof-of-Work naar Proof-of-Stake in 2021. Dit zal de schaalbaarheid in grote mate vergroten.

Waar Ethereum kopen

Omdat het een van de meest beschikbare cryptocurrencies is, kunt u Ethereum bij elke populaire beurs kopen. Veel van deze uitwisselingen ondersteunen naast bankoverschrijvingen ook creditcards / betaalpassen. U kunt Ethereum kopen bij Coinbase, Coinmama, CEX.io of Gemini.

Koop Ethereum

2. Beste Altcoins 2021: Litecoin

Litecoin, een van de oudste altcoins, is in 2011 gemaakt door een ex-Google-medewerker, Charlie Lee. Net als Bitcoin is Litecoin ook gewoon een digitale valuta, maar met verbeteringen. De reden voor het lanceren van Litecoin was in feite om enkele van de tekortkomingen van Bitcoin te overwinnen, vooral de lage transactiesnelheid..

Historische beleggingstrends

In de onvoorspelbare cryptocurrency-markt waar munten zeer snel in en uit de markt gaan, is Litecoin al meer dan 7 jaar op de markt. Het is uitgegroeid tot een van de beste altcoins met een marktkapitalisatie van $ 8,2 miljard.

Het heeft een enorm rendement opgeleverd in 2017 toen het groeide van $ 4 in januari 2017 naar $ 350 in december 2017. Dat is een rendement van 8000%!

Zoals je kunt zien in de onderstaande momentopname, heeft Litecoin het groeimomentum teruggekregen sinds april 2018 toen het rond de $ 121 was en momenteel wordt verhandeld tegen $ 145.

Litecoin-prijsgrafiek van 2018

Hoe is Litecoin uniek en anders dan Bitcoin?

Litecoin heeft aanzienlijke verbeteringen aangebracht in de technologie van Bitcoin om de transactiesnelheid te verhogen. De reden dat het Litecoin heet, is dat het 4 keer sneller is dan Bitcoin.

Een Bitcoin-transactie duurt ongeveer 10 minuten om te voltooien, maar een Litecoin-transactie is in 2,5 minuten voltooid. Dit maakt Litecoin schaalbaarder dan Bitcoin, omdat het meer transacties per seconde kan voltooien.

Litecoin is gebouwd op de technologie van Bitcoin zelf en wordt beschouwd als de grootste rivaal van Bitcoin. Te meer omdat ze allebei hetzelfde doel dienen: een alternatief bieden voor fiat-valuta’s zoals USD, EUR, CAD, enz..

aankomende evenementen

Litepal, de eerste betalingsprocessor voor Litecoin, werd gelanceerd in februari 2018. Het is nog steeds een werk in uitvoering en zou naar verwachting worden uitgebracht in Q2 of Q3 van 2018.

Het kopen, verzenden en ontvangen van Litecoin (of welke cryptovaluta dan ook) is een zeer complex proces. LitePal zal naar verwachting transacties in Litecoin veel eenvoudiger maken. LitePal biedt ook services en ondersteuning voor verkopers met eenvoudige integratie met de meeste bestaande e-commerceplatforms.

Zoals je op de onderstaande afbeelding kunt zien, heeft deze service het potentieel om Litecoin meer mainstream en een van de meest veelbelovende altcoins te maken..

Bitcoin en Litecoin-logo in Subway

Waar Litecoin kopen

Net als Ethereum is het vrij eenvoudig om Litecoin te kopen, aangezien het wordt aangeboden door de meeste van de beste cryptocurrency-uitwisselingen. U kunt Litecoins kopen bij Kraken, Coinbase, Coinmama of Bitsquare.

Koop Litecoin

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

3. Beste Altcoins 2021: NEO

NEO, dat oorspronkelijk AntShares heette, werd in 2014 opgericht door Da Hongfei in China. Het is de grootste cryptocurrency die uit China is voortgekomen.

NEO is, net als Ethereum, een platform dat is ontworpen voor het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties (Dapps), slimme contracten en ICO’s. Vanwege deze grote gelijkenis met Ethereum, wordt NEO vaak het ‘Chinese Ethereum’ genoemd.

Historische beleggingstrends

NEO is een van de beste altcoins van 2017 en heeft een enorm rendement opgeleverd. Het groeide van ongeveer $ 0,16 in januari 2017 tot ongeveer $ 162 in januari 2018. Dat is ongeveer 111.400% rendement op investering, wat enorm is!

NEO presteert momenteel goed, aangezien het is gegroeid van ongeveer $ 44 begin april 2018 naar $ 82 vandaag. Het is bijna verdubbeld!

Een van de belangrijkste factoren die de groei voor NEO stimuleren, is de steun van de Chinese overheid en haar robuuste technologie.

Hoe is NEO uniek en anders dan Bitcoin?

Net als Ethereum biedt NEO ook een platform voor de ontwikkeling van slimme contracten en Dapps. Aan de andere kant is Bitcoin slechts een digitale valuta die een dergelijk platform niet biedt.

NEO biedt veel technologische voordelen ten opzichte van Ethereum. NEO kan ongeveer 10.000 transacties per seconde aan, terwijl de Ethereum-blockchain momenteel ongeveer 15 transacties per seconde ondersteunt.

NEO ondersteunt programmeren in meerdere talen zoals C ++, C #, Go en Java, terwijl Ethereum slechts één taal ondersteunt: Solidity. Dit heeft NEO behoorlijk populair gemaakt onder de ontwikkelaarsgemeenschap, omdat ze het NEO-platform kunnen gebruiken in de taal die ze al kennen, in plaats van een nieuwe te moeten leren.

aankomende evenementen

In 2018 werd van NEO verwacht dat hij een infrastructuur zou bouwen om zijn visie op bouwen – Smart Economy. Het basisidee van de slimme economie draait om het digitaliseren van fysieke activa uit de echte wereld, zoals auto’s, huizen of iets anders dat je maar kunt bedenken.

Deze gedigitaliseerde activa kunnen vervolgens worden verkocht, verhandeld en gebruikt via slimme contracten. Met zulke agressieve plannen, een goed team en stijgende prijzen is NEO absoluut een van de beste altcoins 2021.

Waar NEO te kopen

Er zijn niet veel opties om NEO rechtstreeks te kopen met fiat-valuta zoals USD of GBP. De eenvoudigste manier is om eerst Bitcoin te kopen bij Kraken, Coinbase en deze vervolgens in te wisselen voor NEO. U kunt Bitcoin omwisselen naar NEO op veel grote beurzen zoals Bitfinex of Binance.

Koop NEO

4. Beste Altcoins 2021: Cardano (ADA)

Cardano werd in september 2017 opgericht door Charles Hoskinson, een van de medeoprichters van Ethereum. Cardano biedt niet alleen een platform voor Dapps en slimme contracten, maar biedt ook veel technologische verbeteringen ten opzichte van Ethereum en andere blockchains.

Historische beleggingstrends

Cardano is een van de nieuwste cryptocurrencies, maar het is er nog steeds in geslaagd om een ​​van de beste altcoins te worden met een marktkapitalisatie van $ 8,86 miljard.

Hoewel het niet zo hoge rendementen heeft opgeleverd als andere topmunten, is het nog steeds populair bij investeerders en ontwikkelaars vanwege de belofte om een ​​zeer robuuste blockchain te bouwen die voordelen biedt ten opzichte van Ethereum..

Cardano groeide van ongeveer $ 0,20 bij de lancering in oktober 2017 tot een prijs van $ 1,20 in januari 2018.Dat is een rendement van ongeveer 500% in 3 maanden..

Cardano-prijsgrafiek van 2018

Hoe is Cardano uniek en anders dan Bitcoin?

Cardano biedt niet alleen veel technologische verbeteringen ten opzichte van Bitcoin, maar ook ten opzichte van Ethereum. Hoewel Bitcoin slechts een digitale valuta is, is Cardano een dApp-bouwplatform met zijn eigen valuta: ADA.

Cardano is ontworpen om drie van de meest urgente problemen op te lossen waarmee de 1e en 2e generatie blockchain-projecten te maken hebben: schaalbaarheid, interoperabiliteit en duurzaamheid.

Niet alleen dat, maar Cardano wil ook de problemen van internationale betalingsoverdrachten aanpakken, die vaak veel tijd en geld kost. Het is erop gericht de transactietijd van internationale betalingen terug te brengen van enkele dagen naar enkele seconden.

Waar Cardano kopen?

Als je Cardano rechtstreeks wilt kopen met een creditcard / betaalpas, dan is er maar één optie – Coinmama. Op alle andere beurzen die Cardano aanbieden, moet u eerst Bitcoin, Ethereum, Litecoin of Bitcoin Cash kopen en deze vervolgens inwisselen voor Cardano.

U kunt Cardano kopen met Bitcoin op Binance, Bittrex of Changelly.

Kopen Cardano

5. Beste Altcoins 2021: EOS

EOS is een relatief nieuwe altcoin waarvan de Initial Coin Offering (ICO) in juni 2017 werd gelanceerd. EOS is gemaakt door Dan Larimer, die ook is gecrediteerd voor het oprichten van cryptocurrency exchange Bitshares en blockchain-gebaseerde blogging-site Steemit.

Net als Ethereum biedt EOS ook een platform voor ontwikkelaars om gedecentraliseerde applicaties te bouwen. De technologie is echter anders, zoals we snel zullen zien.

Historische beleggingstrends

EOS haalde $ 700 miljoen op via zijn ICO en werd een van de meest succesvolle ICO’s van 2017.Het platform van EOS is zelfs nog in ontwikkeling, maar de marktkapitalisatie is al ongeveer $ 15,69 miljard, waarmee het de 5e meest waardevolle cryptocurrency ter wereld is..

Zoals je kunt zien in de onderstaande momentopname, heeft EOS zelfs vóór de lancering van zijn platform geweldige reacties ontvangen van investeerders. Het groeide van $ 4 in juli 2017 tot een maximum van $ 18 in januari 2018.

Wat EOS tot een van de beste altcoins van 2021 maakt, is dat het zijn vorige hoogtepunt heeft overtroffen en momenteel wordt verhandeld tegen $ 18,77.

EOS-prijsgrafiek van 2018

Hoe is EOS uniek en anders dan Bitcoin?

Bitcoin is slechts een digitale valuta, terwijl EOS zowel een digitale valuta als een blockchain-platform is voor DApps en slimme contracten. Het zou dus passender zijn om EOS met Ethereum te vergelijken.

EOS zal een mechanisme genaamd Delegated Proof-of-Stake (DPoS) gebruiken tegen Ethereum’s Proof-of-Work (PoW). Dit maakt EOS veel schaalbaarder dan Ethereum.

Een ander voordeel dat EOS ten opzichte van Ethereum heeft, zijn de compatibele programmeertalen. Ethereum ondersteunt slechts één taal, genaamd ‘Solidity’, terwijl EOS meerdere talen ondersteunt, waaronder C ++. Dit is een zeer aantrekkelijke functie als u een ontwikkelaar bent.

aankomende evenementen

2021 wordt een zeer opwindend jaar voor EOS, aangezien het platform naar verwachting in juni 2017 zou worden uitgebracht. Dit is een van de belangrijkste redenen die de recente prijsstijging zouden veroorzaken..

EOS is een van de belangrijkste altcoins om naar te kijken in 2021.

Waar EOS te kopen

Als u EOS rechtstreeks met USD wilt kopen, is Bitfinex de beste optie. Er zijn verschillende mogelijkheden als je Bitcoin wilt inruilen voor EOS. Je kunt naar Binance, Shapeshift of Kraken gaan.

Koop EOS

6. Beste Altcoins 2021: DASH

Net als Bitcoin is Dash een digitale valuta die in 2014 werd gelanceerd door Evan Duffield. Op het moment van lancering heette het Xcoin en werd het vervolgens hernoemd naar Darkcoin. Het was in 2015 dat het eindelijk werd omgedoopt tot Dash.

Dash is gevorkt van Litecoin, dat zelf is gebouwd op de technologie van Bitcoin. Dash is populair geworden omdat het aanzienlijke voordelen biedt ten opzichte van Bitcoin.

Historische beleggingstrends

De prijs van Dash begon te stijgen in 2016 en nam uiteindelijk een hoge vlucht in 2017. De prijs groeide van $ 10 in het begin van 2017 tot een hoogste punt van $ 1540 in december 2017. Kunt u het percentage van het rendement raden??

Ja, het is bijna 15.000%!

Met een marktkapitalisatie van $ 3,79 miljard zou Dash misschien wel een van de beste altcoins kunnen zijn om in 2021 te investeren.

Hoe is Dash uniek en anders dan Bitcoin?

Dash heeft aanzienlijke verbeteringen aangebracht in de technologie en biedt betere privacy en een hogere transactiesnelheid dan Bitcoin.

In tegenstelling tot Bitcoin waarin het openbare adres van de afzender en ontvanger bij de hele wereld bekend is, houdt Dash de adressen verborgen. De transacties van Dash kunnen dus niet worden herleid tot de oorsprong, terwijl Bitcoin-transacties traceerbaar zijn.

Dash heeft ook een uniek zelffinancieringsmechanisme waarbij 10% van alle mijnbeloning teruggaat naar de Dash. Dit fonds wordt gebruikt om Dash verder te verbeteren en te laten groeien.

Deze unieke eigenschappen maken Dash misschien wel een van de meest veelbelovende altcoins die er zijn.

Dash heeft het potentieel om te worden aangenomen in de reguliere economie, waardoor het mogelijk een van de beste altcoins van 2021 is.

Waar Dash te kopen

Als u Dash wilt kopen met een bankoverschrijving of creditcard, dan kunt u ervoor kiezen CEX.io of Kraken. U kunt Bitcoin ook inwisselen voor Dash bij cryptocurrency-uitwisselingen zoals Shapeshift, Bitfinex en Poloniex.

Koop Dash

7. Beste Altcoins 2021: BitDegree (BDG)

Aan het einde van deze handleiding, denk ik dat het bijna verkeerd is om BitDegree niet te noemen. Ik vind dat we hier een vermelding verdienen, aangezien we ook voor u interessant kunnen zijn. Wij zijn ‘s werelds eerste blockchain-aangedreven online onderwijsplatform

Gelanceerd in 2017, willen we een revolutie teweegbrengen in het onderwijssysteem. Zie het terwijl Coursera en HackerRank zijn samengevoegd, mogelijk gemaakt door gedecentraliseerde blockchain-technologie.

Met BitDegree worden studenten en docenten allebei betaald. Het vermogen om te verdienen door te leren, is een van de vele manieren waarop we modern onderwijs innoveren.

Historische beleggingstrends

BitDegree is de nieuwste van de topmunten die hier worden vermeld, dus er is niet veel investeringsgeschiedenis om te laten zien. Het wordt momenteel verhandeld tegen $ 0,039 en heeft een marktkapitalisatie van $ 14.040.337 USD.

Hoe is BDG uniek en anders dan Bitcoin?

BDG is niet alleen een cryptocurrency, maar een heel platform dat erop gericht is onderwijs betaalbaar en grenzeloos te maken. Ons unieke platform stelt miljoenen mensen over de hele wereld in staat om de kracht van blockchain te gebruiken om te leren en te groeien.

Ze hebben al een werkende MVP, waardoor studenten BitDegree-tokens kunnen verdienen wanneer ze cursussen volgen. Klinkt interessant? U kunt er meer over lezen op BitDegree.

Aankomende evenementen

2021 is een belangrijk jaar voor BDG, aangezien er veel belangrijke lanceringen op het programma staan. Het idee is om sterke sponsoring te krijgen die kan helpen bij de ontwikkeling van veelgevraagde cursussen.

Waar BitDegree te kopen

Je kunt BDG kopen op sommige beurzen zoals Tidex en Cobinhood.

Dus we komen nu aan het einde van deze beste altcoins 2021-gids.

Koop BitDegree

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Laatste woorden

Dus je kent nu de beste altcoins die er op de markt zijn. Je weet ook over hun geschiedenis, technologie en de aankomende evenementen.

Ik heb fundamentele details behandeld over Ethereum, Litecoin, EOS, NEO, Cardano, Dash en natuurlijk BitDegree! Met deze informatie in de hand zou je in staat moeten zijn om je favoriete altcoins te kiezen om naar te kijken voor 2021.

Als u eenmaal heeft besloten welke cryptocurrency u wilt kopen, kiest u een betrouwbaar cryptocurrency-uitwisselingsplatform. Om u te helpen, zijn hier de top3 opties daarbuiten: Coinbase, Binance, Coinmama.

Dus, welke zijn volgens jou de beste altcoins 2021? Heeft u een mening over welke de beste altcoin is om in 2021 te investeren? Persoonlijk vind ik NEO erg leuk, maar dat is slechts mijn mening. Laat me de jouwe weten!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me