Het lijdt geen twijfel dat die er zijn veel verschillende cryptocurrency-uitwisselingen om uit de huidige cryptomarkt te kiezen. Dit omvat beide gecentraliseerd en gedecentraliseerd uitwisselingen, cryptogeld makelaars, enzovoort – ze zullen echter niet allemaal over de hele wereld geschikt zijn. Vandaag zullen we kijken naar de beste Amerikaanse crypto-uitwisselingen.

Waarom zijn cryptocurrency-uitwisselingen in de VS om te beginnen zelfs belangrijk? Omdat u op de Amerikaanse markt wordt bediend, kunt u er zeker van zijn dat u tijdens het gebruik van deze uitwisselingen geen problemen tegenkomt met wettigheid of andere ‘officiële’ problemen.

Nu, enkele van de bedrijven op deze lijst zijn geen in de VS gevestigde crypto-uitwisselingen – een van hen ondersteunt niet eens Amerikaanse gebruikers, in het algemeen (blijf bij mij – het zal allemaal een beetje logisch zijn)! Toch zijn, om de een of andere reden, alle 8 onderstaande beurzen de moeite waard om op te letten, als je in de VS bent gevestigd:

Beste Amerikaanse crypto-uitwisseling: de criteria

Voordat we naar de lijst met de beste Amerikaanse crypto-uitwisselingen gaan, moeten we eerst onze prioriteiten op een rijtje zetten en uitzoeken wat de criteria zijn rond diezelfde term – ‘beste’.

De beste crypto-uitwisseling voor de VS zal bezitten de overgrote meerderheid van dezelfde functies als eenhet besteruilen voor een ander deel van de wereld, ook – daarom zult u merken dat de meeste uitwisselingen op deze lijst dat wel zijn zeer bekende merken die u wellicht ook op andere lijsten kunt vinden.


Dat neemt echter niet weg dat ze geweldig zijn.

Allereerst zou de beste Amerikaanse crypto-uitwisseling natuurlijk moeten zijn superveilig. In deze situatie, gedecentraliseerde uitwisselingen zijn uw beste keuze – ze worden vaak beschouwd als een veiliger alternatief voor gecentraliseerd degenen, hoewel ze niet zo populair zijn als de laatste (hoewel er enkele uitzonderingen zijn​.

Maar in het algemeen, een veilige crypto-uitwisseling gaat ondersteunen 2FA, aangepaste pincode maken, en misschien zelfs bewaar de crypto’s offline opgeslagen, weg van de potentiële hackers en hun hackpogingen. Natuurlijk mag een dergelijke uitwisseling ook geen (significante) geschiedenis van beveiligingsinbreuken hebben.

Beste Amerikaanse crypto-uitwisseling

Ten tweede, of het nu gaat om in de VS gevestigde crypto-uitwisselingen of buitenlandse, dat zouden ze moeten doen bieden een breed scala aan verschillende crypto-activa zodat u kunt kopen, verhandelen, verkopen en ruilen. Op deze dag en leeftijd, hodling enkel en alleen Bitcoin is iets dat bijna wordt gemeden – crypto-investeerders streven naar hun portefeuilles met cryptomunten diversifiëren, en hebben dus een uitwisseling nodig die meerdere munten ondersteunt, als resultaat.

De beste Amerikaanse crypto-uitwisselingen zullen zijn intuïtief en eenvoudig te gebruiken. Ervan uitgaande dat u van plan bent om langer dan één of twee dagen in cryptocurrencies te handelen, zult u waarschijnlijk een uitwisseling op prijs stellen waarbij u niet meerdere en onnodig moeilijke barrières hoeft te passeren om in te loggen, toch??

Tenslotte, vergoedingen – een eersteklas cryptocurrency-uitwisseling in de VS zou moeten bezitten geweldige vergoedingen, in de zin dat ze competitief laag moeten zijn. Toegegeven, terwijl dat misschien wel het belangrijkste is waarop men zich zou kunnen concentreren bij het zoeken naar de beste Amerikaanse crypto-uitwisselingen, Ik verzoek u dringend de rest van de hierboven besproken functies niet te vergeten, een van beide!

Met dat alles gezegd, laten we meteen naar de lijst gaan!

1. Coinmama – Best beoordeeld crypto-uitwisselingsplatform

Staat op nummer 1 van de 8 crypto-uitwisselingen

Coinmama recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Hoge mate van beveiliging
 • + Handige klantenondersteuning
 • + Gebruiksvriendelijk platform
 • + Beschikbaar in 188 landen en de meeste Amerikaanse staten
 • + Accepteert creditcards / betaalpassen

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Het is niet mogelijk om de ondersteuning telefonisch te bellen
 • Beperkt aantal cryptocurrencies

Bezoek de site

Coinmama is een toonaangevende makelaarsdienst waarmee u Bitcoin, Ethereum en andere populaire cryptocurrencies kunt kopen met uw kredietkaart. Er zijn meerdere redenen waarom Coinmama het verdient om een ​​van de beste Amerikaanse cryptocurrency-uitwisselingsplatforms te worden genoemd.

Allereerst, Coinmama is heel gemakkelijk te gebruiken. In tegenstelling tot veel andere crypto-uitwisselingsplatforms die een zeer verwarrende interface hebben en te moeilijk zijn om erachter te komen (vooral voor nieuwkomers), slaagt Coinmama erin om elk proces supereenvoudig te maken.

Bovendien, sinds Coinmama is geregistreerd bij FinCEN, het bedrijf voert meerdere uit antiwitwasprocedures en andere acties om de veiligheid van gebruikers te waarborgen. Mocht u problemen ondervinden bij het gebruik van Coinmama, dan kunt u contact opnemen met het de klantenondersteuning van het bedrijf of bezoek zijn helpcentrum en vind gemakkelijk een oplossing.

Het enige probleem is dat Coinmama heeft relatief hoge vergoedingen – 5,9%. U kunt dit probleem echter zelden voorkomen wanneer u cryptocurrencies koopt met een creditcard.

Bezoek Coinmama

…of lees onze Coinmama-recensie

2. Coinbase – een toonaangevend cryptocurrency-uitwisselingsplatform

Staat op nummer 2 van de 8 crypto-uitwisselingen

Coinbase recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Fiat-valuta – geaccepteerd
 • + Makkelijk te gebruiken
 • + Accepteert alleen de meest betrouwbare cryptocurrencies
 • + Heel veilig

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Niet in alle landen verkrijgbaar
 • Sommige van de minder bekende munten worden niet ondersteund

Bezoek site

Coinbase is een van de In de VS gevestigd crypto-uitwisselingen van deze lijst. Toevallig of niet, het wordt ook algemeen geaccepteerd als het beste cryptocurrency-uitwisselingsplatform, in het algemeen!

Er zijn veel verschillende aspecten die Coinbase tot een voor de hand liggende keuze maken als een van de toonaangevende cryptoplatforms. Allereerst, zoals u misschien kunt verwachten, biedt het platform beveiliging van het hoogste niveau – het is binnen de gemeenschap bekend vanwege het feit dat het een aantal hoogwaardige beveiligingsfuncties voor crypto-activa heeft.

Het merk zelf dringt er bij de gebruikers op aan om hun crypto’s zo goed mogelijk te beschermen – er staan ​​hele gidsen op hun “Helpen” sectie die verschillende adviezen over het onderwerp bieden!

Coinbase is ook verrassend eenvoudig te gebruiken. Het platform is erg goed gestroomlijnd – misschien merkt u dat het zo is super-intuïtief, zelfs als u het voor de allereerste keer gebruikt. Hoewel het zeker een geweldige functie is voor elke beste Amerikaanse crypto-uitwisseling, is het over het algemeen best fantastisch!

De gebruikers van Coinbase lijken alleen te hebben twee belangrijke klachten tegen het platform – zijn gebrek aan munten, en de kosten. Uiteraard zijn beide onderwerpen essentieel voor een goede uitwisseling, maar de dingen zijn niet zo erg als ze op het eerste gezicht lijken – sta mij toe om uit te leggen.

Muntsoort qua variatie, Coinabse heeft in feite geen ondersteuning voor enkele van de bekendere cryptocurrencies die er zijn (d.w.z.. Monero​Dat gezegd hebbende, zult u zien dat alle grote crypto’s (Ethereum, Bitcoin, Litecoin, enz.) zijn nog steeds volledig ondersteund op de site.

Als het om vergoedingen gaat, zullen deze variëren van 1,49% tot 3,99%. Hoewel dat in feite hoger is dan gemiddeld, moet men in gedachten houden dat Coinbase in het algemeen een van de veiligste crypto-uitwisselingen blijft. Zeker de moeite van het bekijken waard!

Bezoek Coinbase

…of lees onze Coinbase-recensie

3. Binance – Een eersteklas crypto-uitwisseling met een verhaal

Staat op nummer 3 van de 8 crypto-uitwisselingen

Binance recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Een zeer bekend crypto-uitwisselingsplatform
 • + Er zijn meer dan 100 verschillende cryptocurrencies beschikbaar om te verhandelen
 • + Tweefactorauthenticatie

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Misschien een beetje moeilijk voor beginnende cryptoliefhebbers

Bezoek de site

Binance is zeker een van de beste Amerikaanse crypto-uitwisselingen – het biedt gebruikers alle kernfuncties die u van een eersteklas cryptocurrency-uitwisseling mag verwachten, en is alom geprezen omdat je constant een voorsprong hebt op de ‘cryptogolf’.

Dat gezegd hebbende, Binance heeft een enorme geschiedenis met de Verenigde Staten. Sta mij toe het uit te leggen.

Binance is niet een van de in de VS gevestigde crypto-uitwisselingen – het bevindt zich voornamelijk in Tokio, Japan. Op een bepaald moment werd Binance ronduit ‘verboden’ in de VS. – mensen met een Amerikaans paspoort konden geen gebruik meer maken van de uitwisseling (dingen waren een beetje ingewikkelder dan dat, maar je snapt het wel).

De enige manier waarop een Amerikaanse gebruiker toegang kon krijgen tot Binance was via een VPN. Vanaf 2019 bestaat er nu echter een Amerikaanse versie van het platform – Binance.us.

U kunt zich afvragen: waarom zou iemand alle moeite doen om toegang te krijgen tot een crypto-uitwisselingsplatform als er meerdere anderen zijn die niet al deze beperkingen hebben??

Welnu, het antwoord is simpel – het is gewoon zo goed.

Binance is erg veilig – waarmee u uw munten kunt beschermen tweefactorauthenticatie, en het platform heeft de reputatie te zijn heel veilig.

Ook, de tarieven van Binance zijn bijna onverslaanbaar – hoewel ze variëren naargelang van een aantal factoren, ‘overtreffen’ ze 0,1%. Dat is fantastisch!

Bezoek Binance

…of lees onze Binance-recensie

4. Kraken – Groot aantal ondersteunde crypto-activa

Staat op nummer 4 van de 8 crypto-uitwisselingen

Kraken recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Veilig en betrouwbaar
 • + Lage tarieven
 • + Een groot aantal fiat-valuta’s wordt geaccepteerd

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Niet de meest behulpzame klantenservice

Bezoek de site

Kraken is een van de cryptocurrency-uitwisselingen in de VS op deze lijst – het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco. Wat heeft deze uitwisseling te bieden om er een van de beste Amerikaanse crypto-uitwisselingen van te maken, vraag je je af?

Gemakkelijk – lage tarieven en ondersteuning voor meerdere cryptovaluta.

Wat crypto betreft, ondersteunt Kraken meer dan 150 verschillende cryptocurrencies en crypto-tokens. Dat is een relatief klein aantal in het grote geheel van dingen, maar is meestal meer dan genoeg voor de meeste cryptohandelaren, zowel beginners als gevorderden. Dat komt omdat Kraken alle belangrijke crypto’s ondersteunt die er zijn!

Zoals hierboven vermeld, zijn de vergoedingen op Kraken ook heel laag. Ze variëren van 0% tot 0,26%, afhankelijk van de grootte van de transactie, locaties, enz. Toch is dat eigenlijk verrassend laag, en het plaatst Kraken zeker op de lijst van ‘beste Amerikaanse crypto-uitwisseling’!

Om aan dat alles toe te voegen, Kraken is ook heel eenvoudig te gebruiken, en vereist geen uitgebreide kennis op het gebied van cryptocurrency-handel om erin te komen. Zeker een van de betere beurzen op de Amerikaanse markt!

Bezoek Kraken

…of lees onze Kraken-recensie

5. Cex.io – Verscheidenheid aan betalingsmethoden en goede beveiliging

# 5 van de 8 crypto-uitwisselingen

CEX.io recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Makkelijk te achterhalen
 • + Verschillende handelsparen
 • + Goede hulp

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Mogelijk ontbreken van muntopties

Bezoek de site

Cex.io is gevestigd (gebaseerd) in het VK. Desondanks wordt Cex nog steeds vaak gezien als een van de beste Amerikaanse crypto-uitwisselingen – het richt zich heel goed op de Amerikaanse markt!

Cex.io zal geweldig zijn voor degenen die echt geven om het veiligheid van hun crypto-activa – het platform biedt een breed scala aan beveiligingsfuncties, waarbij 2FA een van de verplichte is.

Cex ook stuurt je e-mails wanneer u (nou ja, hopelijk) toegang heeft tot uw account – de e-mails fungeren als een extra extra beveiligingslaag, omdat ze u informeren over elke activiteit met betrekking tot uw account. Eerlijk gezegd, als u uw e-mailadres heeft beveiligd, zult u ook altijd op de hoogte zijn van uw Cex-account.

Het platform biedt ook zijn gebruikers verschillende betalingsmethoden – dit is geweldig, omdat het het bereik van potentiële gebruikers aanzienlijk vergroot die mogelijk geïnteresseerd zijn in toegang tot Cex met het doel enkele cryptocurrencies te kopen.

Bovendien heeft Cex dat ook hoge handelsvolumes. Dit is gewoon een verder bewijs dat het platform springlevend is en dat veel mensen het gebruiken voor hun cryptohandelbehoeften.

De vergoedingen op het Cex.io-assortiment van 0% tot 0,25%. Dat is redelijk goed, en plaatst het platform vrij hoog op de beste Amerikaanse crypto-uitwisselingslijst, althans wat het eigenlijke onderwerp van vergoedingen betreft!

Bezoek CEX

…of lees onze CEX-recensie

6. Changelly – Enkele van de beste crypto-activaprijzen op de markt

Staat op nummer 6 van de 8 crypto-uitwisselingen

Changelly recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Vaste wisselkosten voor cryptocurrency van 0,5%
 • + Geen geschiedenis van beveiligingsinbreuken
 • + Biedt widgets en API
 • + 24/7 live klantenondersteuning

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Kan traag zijn
 • Vrij hoge kosten bij het wisselen van vaste valuta

Bezoek de site

Toegegeven, Changelly is misschien wel een van die crypto-uitwisselingen waar je misschien het meest van hebt gehoord. Dat komt omdat Changelly, in tegenstelling tot veel andere platforms op deze lijst met ‘beste Amerikaanse crypto-uitwisselingen’, dat ook is heel vaak geïntegreerd in cryptocurrency-portefeuilles, als het standaard handelsplatform in de portemonnee.

Changelly belooft zijn gebruikers een van de beste (meest competitief) cryptoprijzen op de hele markt. Dit is natuurlijk een enorme deal! Als u zich vooral zorgen maakt over het kopen van cryptocurrencies voor de laagst mogelijke prijs, is dit iets om op te letten!

Een van de beste eigenschappen van Changelly is echter het feit dat het is een niet-bewarende uitwisseling. Dit betekent dat het platform houdt uw cryptocurrency niet vast – hoewel dit ook betekent dat jij de plechtige partij bent die verantwoordelijk is voor zijn veiligheid, geeft het ook alle macht in jouw handen, wat in lijn is met de algemene filosofie van cryptocurrencies (decentralisatie​.

De tarieven van Changelly zijn eenvoudig – dat is het ook een vast bedrag van 0,25% voor al uw transacties. Dat is zeker heel behoorlijk!

Bezoek Changelly

…of lees onze Changelly-recensie

7. Bitstamp – Hoge mate van vertrouwen binnen de gemeenschap

# 7 van de 8 crypto-uitwisselingen

Bitstamp recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Handige klantenondersteuning
 • + Fiat-betalingen worden geaccepteerd
 • + Betrouwbaar

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Niet het beste voor beginners
 • Mogelijk ontbreken er cryptocurrency-opties

Bezoek de site

Bitstamp is misschien wel een van de minder bekende crypto-uitwisselingen op deze lijst, vooral in de VS. Toch is het de moeite waard om op het platform te letten, omdat het er, discutabel, een was die dat wel moest werken het meest voor zijn reputatie!

Zie je, met betrekking tot het argument dat Bitstamp de beste crypto-uitwisseling voor de VS is, moet erop worden gewezen dat het merk had enige tijd geleden een aantal beveiligingsproblemen. Hoewel dit gebruikelijk is bij crypto-uitwisselingen, werd Bitstamp behoorlijk hard geraakt – de enige goede factor hier is dat er geen gebruikersactiva zijn gecompromitteerd.

Vanaf dat moment, Bitstamp heeft praktisch alle aspecten van hun bedrijf verbeterd – beveiliging, klantenondersteuning, communicatie, enzovoort. De geweldige reputatie die het platform nu heeft, is zeker verdiend!

Bitstamp’s vergoedingenbereik van 0,05% tot 5%. De werkelijke kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren!

Hoewel het niet een van de cryptocurrency-uitwisselingen in de VS is, is Bitstamp toch de moeite van het bekijken waard!

Bezoek Bitstamp

…of lees onze Bitstamp-recensie

8. Bittrex – Crypto-activa worden offline bewaard

# 8 van de 8 crypto-uitwisselingen

Bittrex recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Heel veilig
 • + Kleine, vaste tarieven
 • + Snelle uitwisselingen
 • + Grote verscheidenheid aan crypto- en fiat-valuta’s

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Enkele klachten van gebruikers over ondersteuning
 • Kan enigszins moeilijk zijn voor een nieuwkomer in de branche

Bezoek de site

Nu, Bittrex is een van die cryptocurrency-uitwisselingen die de term ‘beveiliging’ naar een geheel nieuw niveau tillen.

Het platform wordt vaak beschouwd als een van de veiligste opties voor handelaren in cryptocurrency. Afgezien van alle gebruikelijke beveiligingsfuncties van crypto-uitwisselingen (alles van 2FA tot verificatiecontroles), biedt Bittrex een zeer unieke crypto-opslagoplossing – bijna 90% van alle crypto-activa op de beurs wordt offline opgeslagen, in koude portefeuilles.

Dat is Super goed nieuws – aangezien de crypto’s zich offline bevinden, zijn ze praktisch ontoegankelijk voor iedereen hackers die mogelijk de beveiliging van het platform willen schenden!

Bittrex biedt gebruikers ook de mogelijkheid om handel in ongeveer 200 verschillende cryptocurrencies, en heeft een vaste vergoeding van 0,25%. Het is niet een van de cryptocurrency-uitwisselingen in de VS (Bittrex is gevestigd in Liechtenstein), maar zal toch zeker op de Amerikaanse markt passen!

Bezoek Bittrex

…of lees onze Bittrex-recensie

Conclusies

Dus, dat is de lijst met de beste cryptocurrency-uitwisselingen in de VS en voor de VS! Toegegeven, niet alle platforms waren (gevestigd) in de Verenigde Staten, maar ze zullen dat allemaal wel zijn nuttig zeker voor elke Amerikaanse burger!

Onthoud – de eigenlijke beste Amerikaanse crypto-uitwisseling voor U zal afhangen Je eigen, persoonlijke wensen en behoeften. Dat gezegd hebbende, een van de uitwisselingen vermeld op de bovenstaande lijst zou moeten volstaan!

Dan voor het lezen, veel succes met handelen en tot de volgende keer!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me