Beste Bitcoin-portemonnee

Wat is de beste Bitcoin-portemonnee? Laten we praten!

Dus je hebt besloten om te kopen Bitcoin. Dat is geweldig, maar … waar bewaar je ze??

U weet wat een portemonnee is, nietwaar? Ja dat klopt! De plek waar u uw zuurverdiende geld opslaat.

Nou, dat is hoe Bitcoins werken … soort van. Maar in plaats daarvan, u bewaart uw Bitcoins in een Bitcoin-portemonnee. Bitcoin-portefeuilles zijn digitaal en zijn vereist om de cryptocurrency in kwestie op te slaan, te verzenden en te ontvangen.

Uw Bitcoins veilig houden is heel, erg belangrijk. Daarom ben ik hier om je te helpen ze te beschermen – net zoals je een pasgeboren baby zou doen (soort van).

Aan het einde van deze gids weet u het wat is het beste Bitcoin portemonnee voor jou, en hoe u het veilig kunt houden. Maar laten we eerst praten over waarom beveiliging zo belangrijk is in de wereld van digitaal contant geld!

Beste Bitcoin-portemonnee: waarom is beveiliging zo belangrijk??

De wereld is vol goede en slechte mensen. Evenzo is het internet gevuld met veel goede en slechte individuen. Deze slechte mensen op internet worden genoemd hackers – en ze wachten constant op mogelijkheden om uw informatie te stelen.

Er zijn veel hackers die op één ding uit zijn: Bitcoins! Bitcoin’s zijn tenslotte veel geld waard. Daarom, het is jouw taak om je Bitcoin-portemonnee te beschermen.

Net zoals hoe internetbankieren geeft u toegang tot uw account met een gebruikersnaam en wachtwoord, om toegang te krijgen tot uw Bitcoin-portemonnee, krijgt u een openbare sleutel (gebruikersnaam) en een privésleutel (wachtwoord). Om uw Bitcoin-portemonnee te hacken, moeten hackers toegang krijgen tot uw privésleutel. U moet ervoor zorgen dat de beste Bitcoin-portemonnee van uw keuze veilig is.

Beste Bitcoin-portemonnee

In juni 2011 kregen hackers toegang tot de Private Keys van Mt. Gox’s (een cryptocurrency-uitwisseling) en stal 2609 Bitcoins. De tweede aanval op Mt. Gox gebeurde in 2014. Deze keer stalen hackers ongeveer $ 350 miljoen aan Bitcoins.

Ja, je leest het goed – $ 350 miljoen! De fout was dat Mt. Gox bewaarde hun Bitcoin in een online portemonnee – dit maakte het voor hackers gemakkelijk om toegang te krijgen. Als ze hun Bitcoins hadden opgeslagen in een offline portemonnee, deze hacks zouden niet mogelijk zijn geweest.

Dit zijn echter niet de enige gevallen waarin Bitcoin wordt gestolen – het komt vaak voor. Dit is zo omdat mensen bewaren het wachtwoord niet (prive sleutel) veilig genoeg naar hun Bitcoin-portemonnee. Het enige dat u kunt doen, is van deze fouten leren en voorkomen dat u ze overkomt.

Dus, wat is de beste Bitcoin-portemonnee voor jou? Wat zijn de verschillen? Hoe bewaar je je Bitcoins veilig offline??


Laten we daar nu op ingaan …

Bitcoins online versus offline opslaan

Er zijn twee manieren van traditioneel geld opslaan. U kunt ervoor kiezen bewaar het op uw bankrekening, of u kunt het uitbetalen en bewaar het op een veilige plaats. Het geld dat op uw bankrekening staat is verbonden met internet en kan worden gehackt / gestolen.

Het geld dat u in uw portemonnee heeft, heeft echter geen verbinding met internet. Het is dus onmogelijk voor iemand om het te hacken.

Beste Bitcoin-portemonnee: een laptop met wat cryptomunten erop.

Op dezelfde manier kunnen we Bitcoins opslaan online en offline. Offline portemonnees bieden veel hogere beveiliging vergeleken met online portemonnees. Dit is zo omdat offline portefeuilles zijn niet verbonden met internet en online hackers kunnen niet iets stelen dat er niet is.

We kunnen Bitcoins online opslaan in twee manieren

 • Web-portemonnee: Websiteportefeuilles zijn overal en op elk apparaat toegankelijk, zolang het maar een internetverbinding heeft.
 • Software portemonnees: Download de software op uw computer waarmee u uw Bitcoins kunt beheren. Deze zijn veiliger dan webportefeuilles.

Offline portemonnees komen ook binnen twee vormen

 • Hardware portemonnees: Dit is net als een thumb drive (USB) waar u uw Bitcoins kunt opslaan en uw Bitcoins offline kunt houden. Bewaar de hardware (USB) portemonnee op een veilige plaats waar niemand deze kan vinden.
 • Papieren portemonnees: Hiermee kunt u uw portemonnee-informatie op een stuk papier opslaan, volledig van internet. Op deze manier krijgen hackers geen toegang tot uw portemonnee-informatie en hebben ze dus geen toegang tot uw Bitcoins.

Laten we u helpen beslissen wat de beste Bitcoin-portemonnee is – we zullen de voor- en nadelen van allemaal bekijken.

Online opslaan (webportefeuilles, softwareportefeuilles)

Voordelen:

Makkelijk te gebruiken

Webportefeuilles zijn vergelijkbaar met websites zoals Facebook – u opent uw webbrowser, gaat naar de website en logt vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Gemakkelijk!

Software wallets zijn net als Microsoft Woord – je opent de applicatie vanaf je desktop en dan ben je binnen. Het kan echter zijn dat je je wachtwoord moet invoeren.

Beste Bitcoin-portemonnee

Beide opties zijn gemakkelijk toegankelijk en te gebruiken. Ze zijn niet ingewikkeld en zijn goed voor beginners!

Snelle toegang tot Bitcoins

Omdat online wallets gemakkelijk in te loggen zijn en een gebruiksvriendelijk platform bieden, heb je direct toegang om je Bitcoins te versturen en te bekijken.

Opmerking: bij veel webportefeuilles kunt u ook Bitcoins van hen kopen (zoals Coinbase​.

Gratis te gebruiken

Webportefeuilles en softwareportefeuilles zijn beide gratis te gebruiken, dat is een stap om de beste Bitcoin-portemonnee te worden.

Nadelen:

Veiligheidsrisico

Online portemonnees zijn altijd verbonden met internet, dus ze zijn altijd vatbaar voor aanvallen.

Webportefeuilles bieden een laag beveiligingsniveau omdat alle accounts staan ​​op een centrale server. Dit betekent dat hackers kunnen inloggen op uw account en toegang krijgen tot uw munten vanaf elke computer, als ze uw wachtwoord hebben.

Beste Bitcoin-portemonnee

Softwareportefeuilles bieden hogere beveiligingsniveaus dan webportefeuilles omdat uw informatie naar uw pc wordt gedownload. Uw Bitcoins worden dus op één locatie opgeslagen – ze zijn online, maar niet toegankelijk op internet.

Offline opslaan (hardwareportefeuilles, papieren portefeuilles)

Voordelen:

Hoge beveiliging

Een offline portemonnee is niet verbonden met internet. Het is dus onmogelijk voor hackers om er toegang toe te krijgen. De enige manier waarop iemand toegang heeft tot uw Bitcoins, is als ze uw hardwareportefeuille in handen krijgen en deze kunnen ontgrendelen. Zij zijn ongelooflijk veilig.

Dubbele bevestiging

Bitcoin-hardwareportefeuilles worden meegeleverd extra veiligheid en bescherming. Om geld te bekijken of te verzenden, moet u een wachtwoord / code op een fysiek apparaat typen. Bitcoins kunnen dus alleen naar andere accounts worden overgezet als de afzender toegang heeft tot het fysieke apparaat.

Nadelen:

Geen snelle toegang

U kunt niet direct beginnen met het eten van diepvriesproducten, u moet deze eerst ontdooien. Evenzo bevinden offline portefeuilles zich in een bevroren staat, het kost wat tijd om ze te ontgrendelen!

Fysieke schade

Hier is een voorbeeld: als u uw Bitcoin-papieren portemonnee in uw zak bewaart en vergeet deze te verwijderen voordat u gaat wassen, de inhoud wordt vernietigd. Aangezien er geen online kopie van uw portefeuillegegevens is, kunt u deze nooit herstellen. Wat één ding betekent: al uw Bitcoins zijn voor altijd verdwenen.

Beste Bitcoin-portemonnee

Iets soortgelijks kan gebeuren met een hardwareportefeuille in geval van brand, overstroming, enz. Het is dus belangrijk dat u meerdere kopieën van uw portefeuillegegevens op verschillende locaties veilig bewaart. Zet ze echter niet zomaar ergens neer, alleen op de plaatsen waarvan alleen jij weet waar ze zijn.

Moeilijk in te stellen

Het opzetten van uw portemonnee voor koude opslag kan neem wat tijd.

Prijs

Hardware wallets gemiddeld tegen een prijs van ongeveer $ 70. Dus misschien wilt u andere opties bekijken als u slechts een klein bedrag opslaat.

Als dit uw vraag ‘wat is de beste Bitcoin-portemonnee’ niet heeft beantwoord, laten we dan dieper kijken, zullen we?

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Een webportemonnee gebruiken – niet het beste idee

Het gebruik van een webportemonnee is zoiets als iemand vragen om uw geld voor u te beheren. Je hebt beperkte controle, maar als voordeel hoef je je geen zorgen te maken om het zelf te beheren.

Deze portemonnees zijn makkelijk te gebruiken. U kunt bij hen inloggen op dezelfde manier als bij uw e-mailaccount. U kunt ze overal en altijd openen. Het enige dat u nodig heeft, is een computer of gsm met internettoegang.

Tabel: De beveiligingskenmerken van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

U moet echter voorzichtig zijn bij het kiezen van een webportemonnee, omdat sommige zijn misschien niet uw beste Bitcoin-portemonnee-opties. Als u een website gebruikt die beperkte beveiliging, dan lopen uw Bitcoins gevaar. Het is makkelijk! Kies altijd een portemonnee die heeft een goede reputatie. De twee webportefeuilles die ik aanbeveel zijn Blockchain.com en Coinbase.

Blockchain.com

Blockchain.com beweert te hebben meer dan 23 miljoen actieve portemonnees. Het ondersteunt munten zoals Ether en Bitcoin Cash en duurt “minder dan drie minuten” om op te zetten.

Dit is hoe eenvoudig het is om er een in te stellen en Bitcoins te verzenden / ontvangen!

Ga naar Blockchain.com in uw browser en klik op de “Ontvang een gratis portemonnee”In de rechterbovenhoek van de pagina.

Beste Bitcoin-portemonnee: een portemonnee maken op Blockchain.com.

Nadat u het formulier heeft ingevuld, klikt u op “Doorgaan met”, En je portemonnee is klaar.

Beste Bitcoin-portemonnee: Blockchain.com-profielbank.

Aan de linkerkant heb je opties waarmee je dat kunt koop en ruil Bitcoin. Aan de rechterkant kun je zien de prijsgeschiedenis van Bitcoin.

Stel je voor dat je je vriend wat geld wilt sturen … wat heb je nodig? Je zou ze toch om hun bankrekeninggegevens vragen, nietwaar?

Nou, zo werkt het wanneer u dat wilt sturen Bitcoins. In plaats van een rekeningnummer gebruiken we echter een openbaar portefeuilleadres. U kunt uw portefeuilleadres zien door op de verzoekknop te klikken.

Opmerking: het is belangrijk dat u niet in de war raakt tussen een openbaar adres en een privésleutel. Uw openbare adres (of gebruikersnaam) is gewoonlijk 34 tekens lang, maar uw privésleutel (of wachtwoord) is 64 tekens lang.

Beste Bitcoin-portemonnee: Bitcoin aanvragen voor een portemonnee.

In de bovenstaande afbeelding, "15B1yuveuA9Ri3RteDXuxqgjNJYXmQ2KUV" zou uw openbare portemonnee-adres zijn. Dit is het adres dat u aan uw vriend zou geven als u wilt dat hij of zij u bitcoin stuurt.

Om Bitcoins naar uw vriend te sturen, zou u dat moeten doen Klik op de "Sturen" knop op uw dashboard en voer vervolgens hun openbare portemonnee-adres in de “Naar”Veld. Dit is een soortgelijk proces als hoe u geld naar een andere bankrekening zou sturen.

Beste Bitcoin-portemonnee: Bitcoins verzenden naar een portemonnee.

Coinbase

Beste Bitcoin-portemonnee: Coinbase Bitcoin-portemonnee.

Coinbase is een ander webgebaseerde portemonnee. Het biedt echter niet alleen Bitcoin-portefeuilleservices, het biedt ook Bitcoin Cash-, Ether- en Litecoin-portefeuillediensten. Het proces van het verzenden en ontvangen van munten is vergelijkbaar met Blockchain.com.

Online portemonnees neem een ​​vergoeding voor transacties, wel. Dus als u veel transacties wilt doen, kost dit u veel transactiekosten.

Online portemonnees geven u niet de volledige controle over uw privésleutels. In plaats daarvan zijn ze toegankelijk via de normale gebruikersnaam en wachtwoordmethode. Dit betekent dat ze de privésleutels van uw portemonnee bewaren, dus als ze worden gehackt, dat geldt ook voor uw privésleutels. En wanneer een hacker toegang heeft tot uw privésleutels, hebben ze toegang tot uw geld.

Laten we in ieder geval verder gaan met de veiligere versie van online portemonnees – software portemonnee.

Softwareportefeuilles – het betere alternatief

Met softwareportefeuilles zijn ze geef meer controle over uw portemonnee in vergelijking met webportefeuilles. U krijgt toegang tot uw portemonnee met behulp van een stukje software dat u naar uw pc downloadt. Zou het uw beste Bitcoin-portemonnee kunnen zijn??

Software portemonnees is niet toegankelijk vanaf verschillende computers, wel. Ze zijn alleen toegankelijk op de computer waarvan u ze hebt gedownload. Als u een softwareportefeuille gaat gebruiken, raad ik u aan om uw computer up-to-date te houden met beveiligingssoftware. Er zijn virussen die hackers gemakkelijk toegang kunnen geven tot uw geld!

Tabel: de belangrijkste kenmerken van de Coinbase Wallet en Exodus

Het is belangrijk dat u ook een back-up maakt van uw softwareportefeuille! Als dit niet het geval is, kan fysieke schade aan uw pc ervoor zorgen dat u uw munten voor altijd kwijtraakt.

Hier zijn twee van de meest populaire softwareportefeuilles: Exodus en Electrum.

Exodus

Beste Bitcoin-portemonnee: Exodus Bitcoin-portemonnee.

Exodus ondersteunt meerdere cryptocurrencies en heeft een geïntegreerde uitwisseling waarmee u verschillende munten met elkaar kunt uitwisselen.

Het heeft grote vooruitgang geboekt sinds het werd gelanceerd en dat is het ook beschikbaar op Windows, Mac, en Linux-besturingssystemen. Het geeft u de controle die u nodig heeft over uw crypto-activa en vereist geen technische kennis om op te zetten. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het zo is een leuke, gebruiksvriendelijke lay-out, waardoor het perfect is voor beginners!

Het is heel eenvoudig te gebruiken en maakt het opslaan, verzenden en ontvangen van Bitcoins gemakkelijk! U kunt ook herstelopties instellen, wat betekent dat uw portemonnee veilig is als uw computer niet meer werkt.

Electrum Bitcoin-portemonnee

De Electrum Bitcoin-portemonnee is ook een van de meest populaire softwareportefeuilles en is actief sinds 2011. Het biedt een goed beveiligingsniveau en een coole reeks functies.

Het is een gedecentraliseerde softwareportefeuille, wat betekent dat er is nooit downtime (en het voegt ook extra beveiliging toe). Uw privésleutels zijn ook gecodeerd, waardoor het voor hackers moeilijker wordt om in te breken en uw geld te stelen! U kunt zelfs uw privésleutel exporteren, zodat u toegang heeft tot uw portemonnee op andere Bitcoin-clients.

Over het algemeen is Electrum een ​​uitstekende keuze als u op zoek bent naar een gratis en veilige softwareportefeuille!

Offline opslag is het antwoord

Eindelijk, de bazen van cryptocurrency-bescherming – de offline opslagportefeuilles.

Als u zich wilt beschermen tegen online hackers, dan is uw beste Bitcoin-portemonnee dat wel een Bitcoin-hardwareportefeuille of een Bitcoin-papieren portemonnee. Ze voorkomen kwaadaardige malware of virussen die uw privésleutels stelen. Ze beschermen je ook tegen vervelende websites die proberen je privésleutels te stelen (ook wel bekend als “Phishing” -sites​.

Het enige nadeel van het gebruik van dit soort offline opslag is dat ze beschermen u niet tegen fysieke diefstal. Het is dus erg belangrijk voor u om uw hardware- of papieren portemonnee op een veilige plaats te bewaren.

Ledger Nano S

Beste Bitcoin-portemonnee: Ledger Nano S-voorpagina.

De Ledger Nano S-portemonnee is een apparaat dat eruitziet als een normale USB-drive. Het enige verschil is: u moet het beschermen, want uw leven hangt ervan af!

Het is niet zo moeilijk om op te zetten. Het enige dat u hoeft te doen, is het op uw computer aansluiten, de beveiligingsinstellingen doorlopen, uw munten erop overbrengen en boem! Uw munten zijn nu veilig en wel.

De USB heeft een scherm erop – dit scherm is wat je helpt autoriseer transacties en log in op uw Ledger Nano S-dashboard. Dit is een geweldige extra functie die extra beveiliging biedt voor uw waarschijnlijk beste Bitcoin-portemonnee!

Helaas komt aan dit beveiligingsniveau een prijskaartje voor ongeveer $ 70. Maar het is zeker de moeite waard om te betalen als u een grote portefeuille aan munten heeft!

Trezor

Beste Bitcoin-portemonnee: Trezor Bitcoin-portemonnee.

De Trezor was de eerste Bitcoin-hardwareportefeuille die werd gemaakt en is bekend een van de veiligste methoden om uw Bitcoins op te slaan!

Het is net als de Ledger Nano S en biedt een vergelijkbare reeks functies. De eerste installatie is niet zo moeilijk en u kunt er een back-up van uw portemonnee maken in geval van fysieke diefstal!

Nogmaals, aan dit beveiligingsniveau hangt een prijskaartje … En nogmaals, die prijswachter rond het $ 70-teken.

Bitcoin-papieren portemonnee

Beste Bitcoin-portemonnee: WalletGenerator Bitcoin-portemonnee.

Ik raad je aan om de volgende portemonnee-generator te gebruiken – WalletGenerator.net. Deze portefeuillegenerator maakt een nieuwe portefeuille met een openbare sleutel (gebruikersnaam) en privésleutel (wachtwoord), die u vervolgens op een vel papier kunt afdrukken.

De gegenereerde sleutels zijn lang, dus het handmatig typen ervan is moeilijk. Daarom drukt de portefeuillegenerator ook af een QR-code (Leuk vinden een streepjescode), waardoor u er gemakkelijker toegang toe hebt.

Het is onmogelijk voor online hackers om uw wachtwoord (of privésleutel) te stelen omdat het bestaat niet online. Dit voorkomt echter geen fysieke diefstal.

Dus, wat is de beste Bitcoin-portemonnee voor jou??

Als je net begint met Bitcoin, raad ik je aan om te beginnen met een online portemonnee zoals Blockchain.info of Coinbase. Jij kan doe uw eerste Bitcoin-aankoop deze gebruiken portemonnees, te.

Als u echter koopt meer dan $ 100 aan munten, Ik raad aan om uw munten rechtstreeks over te zetten naar een softwareportefeuille.

Als je je echt zorgen maakt over de veiligheid van je Bitcoins of als je een groot bedrag hebt geïnvesteerd, dan raad ik aan om over te stappen naar een offline opslagportemonnee, ik denk dat dit de beste Bitcoin-portemonnee voor jou is.

Een ander ding dat ik zou willen voorstellen, is dat jij bezit meerdere portefeuilles. Zo geef je jezelf extra zekerheid. Ik zou dit alleen aanraden als je het opslaat meer dan $ 3000 aan cryptomunten. Ik weet dat het misschien moeilijk is om ze allemaal bij te houden, maar het is beter om veilig te zijn dan sorry!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Conclusies

Uw veiligheid is uw verantwoordelijkheid. Bij alle portemonnees moet u voorzichtig zijn. Als u onzorgvuldig uw privésleutel vrijgeeft, loopt u het risico al uw geld te verliezen! Onthoud gewoon de volgende punten om de beste Bitcoin-portemonnee te kiezen:

Online portemonnees:

 • Makkelijk te gebruiken, vooral voor beginners
 • Laag beveiligingsniveau
 • U kunt bij hen Bitcoin kopen

Software portemonnees:

 • Bied een goed beveiligingsniveau als uw computer virusvrij is
 • Gemakkelijk te gebruiken en om toegang toe te krijgen
 • Kan vaak verschillende bieden cryptocurrency-portefeuilles, te

Hardware portefeuilles / papieren portemonnees:

 • Hoogste beveiligingsniveau
 • Slaat uw Bitcoins offline op, zodat hackers er niet bij kunnen komen
 • Zorg ervoor dat u het fysieke apparaat of papier veilig bewaart

En dat is alles, mensen! U zou nu dus een beter begrip moeten hebben van welke portemonnee het meest geschikt is voor uw behoeften. Wat het ook mag zijn Coinbase of Grootboek, Ik wens je veel succes bij het uitbreiden van je cryptoportfolio!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map