Beste Bitcoin-uitwisseling

Bitcoin is niet langer een cryptocurrency die is gereserveerd voor technische nerds. Het is een begrip geworden met een huidige marktkapitalisatie van $ 137,48 miljard. Het is gek, ik weet het. De prijs is in 2017 met ongeveer 1900% gestegen!

Denkt u erover om Bitcoin te kopen, maar weet u niet zeker van welke de beste Bitcoin-beurs is om het te kopen? Maak je geen zorgen, ik heb je gedekt!

In deze gids ga ik verschillende Bitcoin-handelsplatforms vergelijken om u te helpen bepalen welke de beste Bitcoin-uitwisseling is die u kunt gebruiken. Ik zal de uitwisselingen vergelijken op verschillende sleutelfactoren, waaronder gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, functies en meer.

Laten we dus zonder verder uitstel aan de slag gaan!

Uitwisselen over Tweelingen

De eerste uitwisseling op de lijst in mijn Beste Bitcoin Exchange-gids is Tweelingen.

Gemini is opgericht door de Winklevoss tweeling in 2015. Ja, ze zijn dezelfde tweeling die Mark Zuckerberg heeft aangeklaagd wegens het stelen van hun idee van de sociale netwerksite.

Gevestigd in de VS, Gemini biedt diensten aan in totaal 48 Amerikaanse staten, Washington D.C., Puerto Rico, Canada, Hong Kong, Singapore, Zuid-Korea en het Verenigd Koninkrijk.

Laten we eens kijken hoe Gemini presteert op verschillende aspecten die als belangrijk worden beschouwd voor elke uitwisseling.

Kenmerken

 • Een van de meest interessante functies van Gemini is de “Veiling” -functie, die u in de onderstaande afbeelding kunt zien. Gemini houdt elke dag veilingen, waarbij in korte tijd grote hoeveelheden crypto-activa (met name Bitcoin en Ethereum) worden verhandeld.

Gemini-functies

Hoewel veilingen de mogelijkheid bieden om Bitcoin tegen een lagere prijs te kopen, brengt het ook een hoog risico met zich mee. U kunt meer lezen over Gemini-veilingen hier.

 • Op Gemini kun je Bitcoin kopen met USD. Gemini ondersteunt overschrijvingen in Amerikaanse dollar van banken in de VS en vanuit het buitenland.
 • Gemini berekent een vergoeding van 0,25% voor elke transactie. Ze brengen ook een vergoeding in rekening, afhankelijk van of u een verkoper (nemer) of een koper (maker) bent. U kunt het vergoedingsschema in de onderstaande schermafbeelding bekijken.

Gemini-vergoedingen voor cryptocurrency-handelsplatforms

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Makkelijk te gebruiken

Zoals je in de onderstaande schermafbeelding kunt zien, heeft Gemini een zeer eenvoudige en beginnersvriendelijke interface. Het biedt live updates over prijzen, bestellingen en saldi. Over het algemeen is het een goed ontworpen en veelzijdig platform dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Dus, is dit genoeg om er de beste Bitcoin-uitwisseling van te maken?

Gemini is een van de beste handelsplatforms voor cryptovaluta


Veiligheid

Er zijn tot nu toe geen beveiligingsinbreuken bekend waarmee Gemini te maken heeft. Net als elke andere veilige uitwisseling, biedt het 2FA (2-factor authenticatie) om een ​​extra laag accountbeveiliging te bieden.

Een andere positieve opmerking over de beveiliging van Gemini is dat het een van de weinige gelicentieerde uitwisselingen en bewaarders van digitale activa is. Dus zelfs vanuit regelgevend oogpunt kan het als veilig worden beschouwd.

(U zou echter moeten nooit bewaar een hoeveelheid cryptovaluta die u zich niet kunt veroorloven te verliezen op een beurs. In plaats daarvan zou u moeten overwegen om een ​​hardware wallet te gebruiken, waarover u meer kunt lezen in mijn Trezor vs Ledger-gids.​

Beschikbaarheid van munten

Dit is een gebied waarin Gemini verliest van zijn concurrenten. Het ondersteunt alleen Bitcoin en Ethereum. Dus iedereen die geïnteresseerd is in een breder scala aan cryptocurrencies, kan Gemini ongeschikt voor hen vinden.

Volume

Gemini heeft momenteel een dagelijks handelsvolume van ongeveer $ 46 miljoen, waarmee het qua volume de 29e grootste Bitcoin-beurs is.

Dus dat was de Gemini Bitcoin-uitwisseling voor jou! Het kan worden beschouwd als veilig, gebruiksvriendelijk, goedkoop en rijk aan functies. Het accepteert echter alleen USD als valuta en heeft slechts twee cryptocurrencies: Bitcoin en Ethereum.

Is het echter de beste Bitcoin-uitwisseling? Nou, het is goed, maar laten we eerst de rest van de lijst bekijken.

Ontmoeting met Bitstamp

Bitstamp is een van de oudste beurzen, aangezien het in 2011 werd opgericht door Damijan Merlak en Nejc Kodrič. Het is uitgegroeid tot een van de meest populaire beurzen, vooral in Europa.

In totaal is de uitwisseling momenteel beschikbaar in meer dan 60 landen. Bitstamp heeft kantoren in Luxemburg, Londen en New York.

Laten we eens kijken wat deze uitwisseling zo populair maakt.

Kenmerken

 • Ze verkopen zelf geen Bitcoin. Ze verlenen een dienst, zoals ze op hun zeggen website, “Je koopt altijd bitcoins van een andere persoon, die ze verkoopt.”
 • Bitstamp is een van de weinige exchanges die naast bankoverschrijvingen ook bankpassen en creditcards accepteert. Ze ondersteunen ook betalingen via de Single Euro Payments Area (SEPA​.
 • Handelskosten die door Bitstamp in rekening worden gebracht, zijn lager dan bij de meeste andere beurzen. De maximale vergoeding die in rekening wordt gebracht is 0,25% voor het handelsvolume van minder dan $ 20.000. De vergoeding daalt tot 0,1% voor handelsvolumes groter dan $ 20 miljoen.
 • Bitstamp heeft een mobiele app voor zowel Android- als iOS-gebruikers.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Makkelijk te gebruiken

Bitstamp is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Ze hebben een eenvoudige interface waarin u een account kunt aanmaken, geld kunt toevoegen en vervolgens kunt beginnen met handelen door op kopen / verkopen te klikken, zoals weergegeven in de onderstaande momentopname.

Bitstamp cryptocurrency handelsplatform

Gedetailleerde grafieken en handelsparameters zijn ook beschikbaar voor gevorderde gebruikers.

Veiligheid

In januari 2015 hackte een aanvaller Bitstamp en stal ongeveer 19.000 Bitcoin. Dat bedrag aan Bitcoin zou vandaag $ 152 miljoen waard zijn geweest! Dus als het erom gaat de beste Bitcoin-uitwisseling te zijn, zien beveiligingsinbreuken er niet goed uit.

Het interessante is dat Bitstamp zijn populariteit nog steeds heeft weten te behouden, zelfs na zo’n enorme aanval. Het is echter vermeldenswaard dat ze sinds de hack van 2015 geen andere inbreuken meer hebben gehad.

Het volgt alle noodzakelijke procedures om de veiligheid van gebruikersaccounts te waarborgen. Bovendien voldoet het ook aan de CSSF (Commission de Surveillance du Secteur Financier) in Luxemburg, die zorgt voor extra veiligheid voor de fondsen van zijn gebruikers.

Bitstamp gaat nog een stap verder door ervoor te zorgen dat de Amerikaanse dollar-rekeningen van zijn gebruikers bij FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation).

Hoewel geen enkele Bitcoin-uitwisseling als 100% veilig kan worden beschouwd, heeft Bitstamp sinds de aanval van 2015 uitstekend werk verricht door een hoge beveiligingsstandaard af te dwingen en te handhaven..

Beschikbaarheid van munten

Bitstamp is traag geweest met het toevoegen van de nieuwe en populaire altcoins. Het biedt alleen Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP). Het biedt 15 handelsparen, zoals je kunt zien in de onderstaande schermafbeelding.

Bitstamp bitcoin-uitwisseling

Volume

Bitstamp is de 11e grootste Bitcoin-beurs met een dagelijks handelsvolume van ongeveer $ 117,28 miljoen.

Het bestaat al heel lang en heeft een stevige reputatie opgebouwd. Het staat bekend als een van de beste plaatsen om Bitcoin met fiat-valuta te kopen.

Laten we verder gaan met een andere zeer populaire uitwisseling: Poloniex.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Poloniex

Poloniex is een van de beste crypto-naar-crypto-handelsplatforms. Het werd in januari 2014 gelanceerd door Tristan D’Agosta en is gevestigd in Wilmington, Delaware.

Zeer recent, in februari 2018, heeft het digitale betalingsbedrijf Circle Poloniex overgenomen. Fortune tijdschrift zei dat de deal $ 400 miljoen waard was, daarbij verwijzend naar een persoon die bekend is met de zaak. Laten we nu eens kijken of Poloniex heeft wat nodig is om de beste Bitcoin-uitwisseling te worden genoemd.

Kenmerken

 • Poloniex ondersteunt geen enkele fiat-valuta zoals EUR, USD, JPY, enz. In plaats daarvan moeten ze Bitcoin of een andere cryptocurrency kopen op een beurs zoals Bitstamp die fiat-valuta accepteert. U moet dan uw Bitcoin overzetten naar Poloniex om te beginnen met handelen.
 • In tegenstelling tot veel andere beurzen ondersteunt Poloniex margehandel voor de meeste van de beste cryptocurrencies.

  Poloniex stellaire margehandel

 • Poloniex, dat werkt op het Maker-Taker-model, legt het uit op zijn website als “Elke transactie vindt plaats tussen twee partijen: de maker, waarvan de order in het orderboek staat voorafgaand aan de transactie, en de nemer, wie de volgorde plaatst die overeenkomt (of "neemt") de bestelling van de maker “.

Ze rekenen dus hogere vergoedingen voor Takers en lagere vergoedingen voor Makers. Het gaat tot 0,25% aan de hogere kant en kan zo laag zijn als 0,05% voor hoge volumes.

 • Het biedt diensten aan bijna elk land ter wereld.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Makkelijk te gebruiken

Poloniex heeft een zeer gebruiksvriendelijke en efficiënte interface. Het is gemakkelijk te navigeren, zelfs voor beginners.

Het is niet alleen eenvoudig, maar biedt ook veel nuttige informatie, tools voor gegevensanalyse en diepgaande grafieken. Het zou dus eerlijk zijn om te zeggen dat het ook best handig is voor gevorderde gebruikers.

Veiligheid

In maart 2014 leed Poloniex een beveiligingsinbreuk en verloor 12,3% van alle Bitcoin die het in handen had. Zoals eerder vermeld, is beveiliging erg belangrijk als je de beste Bitcoin-uitwisseling wilt worden genoemd. Toen de aanval eenmaal was gestopt, beloofde CEO D’Agosta om Bitcoin aan alle getroffen klanten terug te betalen. Poloniex heeft de schulden afbetaald en hun beveiliging verbeterd.

Ook in 2017 waren er enkele kleine inbreuken gemeld, maar er is niet veel geconstateerd. Net als andere uitwisselingen biedt Poloniex ook 2-factor authenticatie en browserherkenningstools.

Hoewel er sindsdien geen grote inbreuken hebben plaatsgevonden, is het algemene sentiment over de beveiliging van Poloniex nog steeds niet zo geweldig. Het is raadzaam om uw munten in een portemonnee op te slaan na het handelen op Poloniex of een andere gecentraliseerde beurs.

Poloniex stellaire uitwisseling

Beschikbaarheid van munten

Dit is een van de sterke punten van Poloniex. Het ondersteunt meer dan 80 munten, wat hoger is dan de meeste andere beurzen die er zijn. U kunt alle beschikbare handelsparen bekijken hier.

Volume

Poloniex heeft momenteel een dagelijks handelsvolume van ongeveer $ 68,47 miljoen, waarmee het het 19e grootste handelsplatform voor cryptocurrency is.

Nu dan, de volgende beste plek om Bitcoins te kopen die ik ga beoordelen: Shapeshift.

Shapeshift

Shapeshift is een Zwitserse cryptocurrency-uitwisseling, opgericht door Erik Tristan Voorhees in 2013. Net als Poloniex is het ook een crypto-naar-crypto-uitwisseling.

Shapeshift heeft onlangs een populaire hardware-portemonnee verworven – Keepkey. Shapeshift is uitgegroeid tot een zeer populaire beurs. Laten we dus eens kijken waarom en of dit de beste Bitcoin-uitwisseling zou kunnen zijn.

Kenmerken

 • Het accepteert geen fiat-valuta’s zoals USD, EUR, CAD, enz. Dus als u voor het eerst een Bitcoin-koper bent, moet u Bitcoin op een andere beurs kopen en deze vervolgens overbrengen naar Shapeshift..
 • Het is een van de weinige uitwisselingen waarvoor u geen account hoeft aan te maken of een verificatieproces hoeft te doorlopen.
 • Een van de voordelen van Shapeshift is dat transacties erop vrijwel onmiddellijk plaatsvinden. U kunt uw Bitcoin bijvoorbeeld binnen enkele seconden in Litecoin veranderen.
 • Shapeshift brengt geen transactiekosten in rekening. Ze brengen alleen een miner-vergoeding in rekening, die varieert afhankelijk van de cryptocurrency die u koopt. Miner-vergoedingen voor Bitcoin zijn bijvoorbeeld ongeveer 0.0006 BTC.
 • Shapeshift heeft een mobiele app voor zowel Android- als iOS-gebruikers.
 • Shapeshift staat open voor gebruikers van overal ter wereld.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Makkelijk te gebruiken

De interface is gebruiksvriendelijk, eenvoudig en geschikt voor beginners. Nieuwe gebruikers zouden het gemakkelijk vinden om hun cryptocurrencies op Shapeshift te wisselen vanwege een intuïtieve lay-out, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Shapeshift handelsplatform voor cryptocurrency

Veiligheid

Shapeshift kreeg in 2016 te maken met een grote inbreuk op de beveiliging. Er werd geld uit gestolen, in totaal ongeveer $ 200.000. De website werd onmiddellijk verwijderd en sindsdien zijn er veel beveiligingsverbeteringen doorgevoerd.

Sinds die inbreuk op de beveiliging zijn er geen dergelijke incidenten meer geweest, maar gebruikers geven er de voorkeur aan hun geld niet op Shapeshift op te slaan.

Beschikbaarheid van munten

Shapeshift staat bekend om het ondersteunen van een grote verscheidenheid aan munten. Het ondersteunt niet alleen de beste cryptocurrencies, maar biedt ook nieuwe munten en is ook een knooppunt voor Initial Coin Offers (ICO’s). Hieronder ziet u een afbeelding van enkele van de munten die worden ondersteund door Shapeshift, maar u kunt er meer zien hier.

Beschikbaarheid van munten

Volume

Volgens shapeshift.io, Het volume van Bitcoin over een periode van 24 uur wordt gerapporteerd op ongeveer 650.462 BTC, wat neerkomt op ongeveer $ 5,15 miljoen.

Shapeshift is in veel opzichten uniek en kan worden beschouwd als een van de beste bitcoin-uitwisselingen voor de VS en verschillende andere landen.

De volgende recensie is CEX.io.

CEX.io

CEX.io werd in 2013 in Londen gelanceerd om twee doelen te dienen:

 • Te gebruiken als Bitcoin-uitwisseling en
 • Te gebruiken als cloud mining-service.

Het stopte echter zijn cloud-mining-activiteiten in januari 2015 om zich meer te concentreren op zijn Bitcoin-uitwisselingsservice.

Laten we eens kijken hoe het presteert in onze recensie, zullen we?

Kenmerken

 • Met CEX.io kunt u Bitcoin kopen met behulp van deze vier fiat-valuta’s: EUR, GBP, USD en RUB.
 • Het ondersteunt betalingen zoals creditcards, bankoverschrijvingen en zelfs SEPA-overschrijvingen voor EU-gebruikers.
 • Het is een van de weinige beurzen die de mogelijkheid biedt voor margehandel in BTC / USD, BTC / EUR, ETH / BTC en ETH / USD.

  CEX.io handelsplatform voor cryptocurrency

 • CEX.io gebruikt een unieke Fill-or-Kill (FOK) -methode voor transacties die het mogelijk maakt om bestellingen onmiddellijk uit te voeren.
 • Een nadeel van CEX.io is dat het hogere kosten in rekening brengt dan de meeste andere beurzen. Er zijn drie soorten vergoedingen: stortings- / opnamekosten, transactiekosten en margehandelskosten. U kunt meer te weten komen over alle drie soorten vergoedingen hier.
 • Het heeft een mobiele app voor zowel iOS- als Android-gebruikers.

Makkelijk te gebruiken

Het heeft een van de beste gebruikersinterfaces van alle Bitcoin-uitwisselingen, wat belangrijk is om de beste Bitcoin-uitwisseling te worden genoemd. Dit maakt het eenvoudig te gebruiken en een van de beste Bitcoin-handelsplatforms voor beginners. Dus zelfs als nieuweling kunt u heel gemakkelijk Bitcoin kopen bij CEX.io.

Bovendien biedt het uitstekende functionaliteiten en tools voor meer gevorderde gebruikers. Gevorderde gebruikers kunnen aanvullende services, handelsparen enzovoort verkennen.

hoe u bitcoin koopt met visa of mastercard

Veiligheid

Tot nu toe (sinds 2013) zijn er geen beveiligingsinbreuken bekend voor CEX.io. In een markt waar de meeste van de belangrijkste beurzen met beveiligingsproblemen te maken hebben, is dit een uitstekende staat van dienst.

Het is niet erg duidelijk, maar CEX.io beweert het geld van gebruikers op te slaan in offline koude opslag. Het biedt ook reguliere beveiligingsfuncties zoals 2-factor authenticatie (2FA).

Over het algemeen lijkt CEX.io een van de beste Bitcoin-handelsplatforms te zijn wat betreft beveiliging.

Beschikbaarheid van munten

Een van de zwakke punten van CEX.io is dat het slechts 9 cryptocurrencies ondersteunt, zoals te zien is in de onderstaande afbeelding.

Lijst met cryptovaluta

Volume

CEX.io heeft een dagelijks handelsvolume van ongeveer $ 7,12 miljoen.

Van CEX.io ga ik nu verder met het beoordelen van een van de beste plaatsen om Bitcoins te kopen – Kraken.

Kraken

Opgericht in 2011 door Jesse Powell, het is ook een van de oudste en meest populaire Bitcoin-uitwisselingen. Het hoofdkantoor van Kraken is gevestigd in San Francisco, Californië, VS..

Kraken wordt beschouwd als een van de grootste Bitcoin-uitwisselingen in termen van de handelsvolumes van Bitcoin naar Euro. In 2014 werd Kraken de eerste beurs die werd genoteerd op de Bloomberg-terminal. Laten we eens kijken of Kraken de beste Bitcoin-uitwisseling is.

Ik zal je nu door de verschillende aspecten van Kraken leiden.

Kenmerken

 • De centrale is operationeel voor gebruikers uit Europa, Canada, Japan en heel Noord-Amerika (behalve New York).
 • Kraken accepteert stortingen in fiat-valuta’s, waaronder: USD, EUR, GBP, CAD en JPY
 • Het platform ondersteunt margehandel voor gebruikers die op zoek zijn naar een grotere blootstelling met beperkte middelen.
 • Kraken ondersteunt geen creditcards. Het ondersteunt echter bankoverschrijvingen en SEPA (voor EU-klanten).
 • Kraken is behoorlijk competitief wat betreft vergoedingen. Transactiekosten kunnen variëren van 0,0% tot 0,26%, afhankelijk van uw handelspaar en handelsvolume. U kunt de details bekijken hier.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Makkelijk te gebruiken

Kraken is een uitstekende keuze voor gevorderde gebruikers en staat erom bekend dat het wordt gebruikt door professionele beleggers met een hoog handelsvolume.

Wat beginners betreft, ze zullen het ook kunnen gebruiken na het lezen van de documentatie van Kraken. Kraken kan als gemiddeld worden beoordeeld op beginnersvriendelijkheid.

Voor gevorderde gebruikers biedt Kraken uitstekende handelshulpmiddelen, diepgaande grafieken en analyse – zoals weergegeven in de onderstaande momentopname.

Kraken cryptocurrency recente transacties

Veiligheid

Kraken, een gecentraliseerde uitwisseling, beweert koude opslagtechnieken te gebruiken om hacks te voorkomen. Het biedt een verscheidenheid aan functies zoals 2FA en hoofdsleutel voor de veiligheid van gebruikers.

Kraken is de eerste uitwisseling die een cryptografisch verifieerbare audit van het bewijs van reserves heeft doorstaan.

Kraken is ongetwijfeld een van de veiligste en beste plaatsen om Bitcoin te kopen in de VS en andere regio’s die het bedient.

Beschikbaarheid van munten

Kraken biedt niet veel altcoins, maar ondersteunt ongeveer 15 van de beste cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ether, Monero, Dash, Litecoin, Ripple, etc. Je kunt de volledige lijst zien hier.

Volume

Kraken heeft een dagelijks handelsvolume van ongeveer $ 166,36 miljoen.

Nu deze Kraken-recensie is voltooid, zullen we nu de laatste uitwisseling voor vandaag bekijken – Coinbase.

Coinbase

De laatste maar misschien wel de meest bekende uitwisseling op de lijst van mijn Beste Bitcoin Exchange-gids is Coinbase.

Coinbase is een van de grootste en beste Bitcoin-brokerbeurzen, vooral voor alle beginners. Opgericht in 2012 door Brian Armstrong en Fred Ehrsam, het huidige hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco. Het wordt vaak beschouwd als de beste bitcoin-uitwisseling die de VS tot nu toe heeft geleverd.

Coinbase cryptocurrency-uitwisselingsplatform

Het wordt verondersteld de grootste beurs te zijn wat betreft het handelsvolume van Bitcoin.

Laten we dus eens kijken hoe deze populaire beurs presteert als we alle functies bekijken.

Kenmerken

 • Het bedient 32 landen en is erg populair in de VS, Europa, Canada en Singapore.
 • Coinbase accepteert betaalmethoden zoals creditcards, bankoverschrijvingen, etc. afhankelijk van uw locatie. Zie onderstaande tabel.Hoe bitcoin VISA of mastercard te kopen
 • Een nadeel van Coinbase is dat het behoorlijk hoge transacties in rekening brengt vergoedingen, soms wel 4,5%.
 • Coinbase accepteert slechts drie fiat-valuta’s: USD, GBP en EUR.
 • Coinbase is een van de weinige exchanges die telefonische klantenondersteuning biedt.
 • Naast de uitwisseling biedt Coinbase ook een cryptocurrency-portemonnee (niet de veiligste manier om cryptocurrencies op te slaan) aan zijn gebruiker.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Makkelijk te gebruiken

Coinbase is waarschijnlijk de meest gebruiksvriendelijke uitwisseling en is geweldig voor beginners! Om deze reden is het de eerste keuze geworden voor nieuwkomers die voor het eerst Bitcoin kopen. Coinbase heeft ook een erg handige iOS- en Android-app.

Het biedt zeer eenvoudige grafieken die zowel door beginners als door gevorderde gebruikers kunnen worden gebruikt.

Veiligheid

Coinbase wordt tegenwoordig beschouwd als een van de veiligste cryptocurrency-uitwisselingen. Coinbase stelt dat het geld van de klant wordt opgeslagen op bewaarbankrekeningen.

Wat betreft cryptocurrency-fondsen, zegt Coinbase dat 98% ervan is opgeslagen in zeer veilige online portefeuilles. De overige 2% van het geld dat online wordt opgeslagen, is ook verzekerd.

Coinbase is echt het beste online Bitcoin-brokerplatform op het gebied van beveiliging.

Beschikbaarheid van munten

Coinbase is zeer beperkt in termen van beschikbaarheid van munten. Het ondersteunt alleen Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin.

Volume

Coinbase heeft een dagelijks handelsvolume van ongeveer $ 21 miljoen.

Omdat Coinbase de laatste uitwisseling is om te beoordelen, heb ik nu alle beste Bitcoin-uitwisselingen beoordeeld die er vandaag zijn.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Laatste woorden

U zou dus nu een goed idee moeten hebben van wat de beste Bitcoin-handelsplatforms zijn, welke functies ze hebben en hoe veilig ze zijn.

Ik heb je afbeeldingen gegeven van enkele van de meest populaire en interessante Bitcoin-uitwisselingen, waaronder: Gemini, Bitsquare, Bitstamp, Poloniex, Shapeshift, Cex.io, Kraken, Coinbase.

Nu u dit heeft gelezen, hoop ik dat u in staat bent om een ​​weloverwogen beslissing te nemen over welke uitwisseling het meest geschikt voor u is. Het vinden van de beste Bitcoin-uitwisseling is niet een kwestie van simpelweg aan Google (of iets / iemand) vragen ‘wat is de beste Bitcoin-uitwisseling’. Er is geen goed of fout antwoord. In plaats daarvan gaat het erom te beslissen waar u als individu naar op zoek bent. Op die manier kunt u bepalen welke de beste Bitcoin-uitwisseling voor u is.

Dus, ga je Bitcoin kopen? Zo ja, welke centrale gaat u gebruiken?

Laat het ons weten in de comments hieronder, we horen graag van je!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map