Cardano is een blockchain waar ADA cryptocurrency leeft. Het wordt meestal gebruikt voor het verzenden en ontvangen van digitale fondsen. Op dit moment is dat zo de 6e meest populaire cryptocurrency met een marktkapitalisatie van meer dan $ 10 miljard. Nu, sinds je bij deze beste Cardano-portemonnee-recensie kwam, weet je dat waarschijnlijk al.

Als je toevallig een enorm bedrag (of gewoon het bedrag dat je niet zou kunnen verliezen) aan ADA-munten hebt, moet je ook een betrouwbare portemonnee voor hen vinden. Het opslaan van uw activa op cryptocurrency-uitwisselingsplatforms wordt tenslotte hoogst niet aanbevolen. Vanwege de gebrek aan beveiliging, elk jaar worden miljoenen aan cryptocurrencies gestolen.

In deze het beste Cardano portemonnee lijst, je zal vinden twee verschillende soorten portemonnees – Hardware en software. Ik zal je een voor een aan elk van hen voorstellen en je helpen de juiste beslissing te nemen. Hier zijn de top 7 opties die worden beschouwd als enkele van de beste Cardano-portefeuilles en die in dit artikel worden besproken:

Laten we beginnen met de introductie van verschillende soorten wallets die op de markt te vinden zijn. Het is gemakkelijker om een ​​portemonnee te kiezen voor uw persoonlijke behoeften als u een breder begrip heeft.

Beste Cardano-portemonnee: verschillende soorten opties

Er zijn vier verschillende soorten portemonnees die u kunt vinden als u op zoek bent naar de beste Cardano-portemonnee. Hier is de lijst waar u ze allemaal kunt vinden


 • Online portemonnees
 • Software / app-portefeuilles
 • Hardware portemonnees
 • Papieren portemonnees

Elk van deze portemonnees wordt geleverd met verschillende voordelen en eigenaardigheden en kan worden aanbevolen voor verschillende individuen. Voordat u naar de beste Cardano-portefeuillelijst gaat, moet u een breder begrip van elk van hen hebben.

Online portefeuilles

Online portemonnees staan ​​bekend als de minst veilig. Als u voor een dergelijke portemonnee kiest, moet u echt op de aanbieder vertrouwen. Hoewel de meeste online portefeuilles van het hoogste niveau uw privésleutels niet opslaan, uw munten kunnen nog steeds worden gestolen voor het geval iemand erin slaagt het te hacken.

Beste Cardano-portemonnee: digitale portemonnee.

Het belangrijkste voordeel van dergelijke portemonnees is bruikbaarheid. Om toegang te krijgen tot online wallets heb je alleen een internetverbinding nodig. Het is ook super eenvoudig om transacties uit te voeren omdat uw privésleutels op hun servers worden opgeslagen.

Alles bij elkaar genomen, kunnen online portefeuilles alleen worden aanbevolen als u kleine hoeveelheden cryptocurrencies bewaart. Anders zou u voor veiligere opties moeten gaan.

Software / app-portefeuilles

Als u van plan bent om dagelijkse transacties uit te voeren, dan software portefeuilles kan echt een goede keuze zijn. Zij zijn veiliger dan online opslag, niet zo betrouwbaar als hardware portemonnees.

Software- of app-portefeuilles zijn super makkelijk te gebruiken. Bovendien kunt u uw activa onderweg volgen met behulp van een mobiele app. De betrouwbaarheid van softwareportefeuilles hangt volledig af van het platform. Er zijn een aantal echt veilige opties die ik zal introduceren als ik het heb over de beste Cardano-portemonnee, maar je kunt ook minder betrouwbare providers tegenkomen, maar niet in dit artikel.

Al met al worden softwareportefeuilles aanbevolen voor mensen die maken meerdere transacties gedurende de dag, en ook voor degenen die er kleine hoeveelheden cryptocurrencies in opslaan.

Hardware portefeuilles

Bij het zoeken naar de beste Cardano-portemonnee, u zult merken dat de meest aanbevolen opties zijn hardware portefeuilles. Ze worden ook wel cold wallets genoemd omdat jouw privésleutels worden offline opgeslagen, dus er zullen geen hackproblemen zijn.

Beste Cardano-portemonnee: Ledger.

De meeste hoogwaardige hardware wallets zijn gemaakt van duurzame materialen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het laten vallen of breken ervan. Ook is het herstelproces meestal vrij eenvoudig voor het geval u het kwijtraakt.

Als het gaat om hardware Cardano-portefeuilles, is dat natuurlijk zo niet zo gemakkelijk te gebruiken als online of software, maar als u enorme hoeveelheden cryptocurrencies opslaat, is het aanschaffen van een dergelijke portemonnee een must.

Papieren portemonnees

Terwijl papieren portemonnees worden als de meest veilige beschouwd, in het geval dat u ze verliest of er een soort waterongeval gebeurt, gaan uw cryptocurrencies verloren. Dit is de enige niet-technische manier om uw cryptocurrencies op te slaan.

Als je kiest voor een papieren portemonnee, dan heeft u uw publieke sleutels elke keer nodig wanneer u een transactie doet. Onnodig te zeggen dat het zo kan zijn echt tijdrovend, dergelijke portemonnees zijn echter geweldig als je ADA-munten als een investering op lange termijn.

Nu u een basiskennis heeft, gaan we eens kijken naar de beste Cardano-portemonnees.

Beste Cardano-portemonnee: TOP 7-opties

In de lijst met ‘beste Cardano-portemonnee’ vindt u verschillende keuzes, waar u zich echter bewust van moet zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste ADA-portemonnee voor uw behoeften.

Laat me die snel doornemen aspecten

 • VEILIGHEID. Beveiliging is zeker de belangrijkste factor u moet overwegen bij het kiezen van welke Cardano-portemonnee u moet kiezen. Alle andere aspecten zijn niet belangrijk als uw veiligheid in gevaar is.
 • Bruikbaarheid. Een goede cryptocurrency-portemonnee zou dat moeten zijn makkelijk te gebruiken en hebben een duidelijke interface. Deze factor is misschien niet zo belangrijk voor degenen die ADA-munten als een langetermijninvestering beschouwen, maar is cruciaal voor degenen die meerdere transacties uitvoeren gedurende de dag.
 • Mobiliteit. Hoe gemakkelijk is het om toegang te krijgen tot een portemonnee? Als we het hebben over een hardware wallet, zorg er dan voor dat de herstelproces is gemakkelijk voor het geval u het verliest, en houd rekening met de materialen waarvan het is gemaakt. Ze zouden moeten zijn bestand tegen fysieke schade.
 • Ondersteunde munten. Ook al ben je nu op zoek naar de beste Cardano-portemonnee, je zou kunnen besluiten om deze in de toekomst te gebruiken voor het opslaan van andere cryptocurrencies. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de wallet ondersteunt een groot aantal cryptocurrencies. Het zal u verbazen dat sommigen van hen duizenden verschillende items ondersteunen.

Elk van de portemonnees wordt geleverd met verschillende voor- en nadelen, daarom zou elk individu een optie moeten kiezen na evaluatie van hun persoonlijke wensen en behoeften. Nu is het tijd om naar de beste portemonnee voor Cardano-lijst te springen en de meest geschikte optie voor u te vinden.

1. Ledger Nano X – De meest veilige hardware-portemonnee

Staat op nummer 1 van de 7 crypto-uitwisselingen

Ledger Nano X recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Kan worden beheerd vanaf een mobiel apparaat
 • + Heel veilig
 • + Ondersteunt meer dan 1500 cryptocurrencies
 • + Comfortabel ontwerp

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Relatief duur

Bezoek de site

De allereerste naam die u waarschijnlijk zult horen als u ernaar zoekt de beste Cardano-portemonnee is Grootboek. Het bedrijf biedt twee betrouwbare optiesLedger Nano S en Ledger Nano X. Dit laatste is de nieuwste en meest geavanceerde hardwareportefeuille die door het bedrijf wordt aangeboden.

Het Ledger-bedrijf was opgericht in 2014 door 8 experts die eerdere ervaring hadden met cryptocurrencies, cyberbeveiliging en ondernemerschap. Hun belangrijkste doel was om veilige oplossingen voor blockchain-applicaties te creëren, en dat is ze gelukt.

Momenteel is Ledger Nano X een van de toonaangevende wallets voor Cardano en meerdere andere cryptocurrencies vanwege de beveiligingsmaatregelen. Dit apparaat slaat al uw privésleutels offline op, wat volledige privacy en anonimiteit garandeert.

Beste Cardano-portemonnee: Ledger Nano X-beveiliging.

Bovendien beschikt het over Beveiligd element (SE) dat is in staat om u te beschermen voor het geval uw Bluetooth-verbinding wordt gehackt. Het werkt door uw toestemming te vragen voordat u wijzigingen aanbrengt. Dat gezegd hebbende, terwijl sommige mensen zich zorgen maakten Bluetooth Low Energy (BLE) connectiviteit, u hoeft zich geen zorgen meer te maken.

Nu, sinds Ledger Nano X is een fysiek apparaat, u moet weten dat het is gemaakt van eersteklas materialen, inclusief roestvrij staal. Dus als je hem per ongeluk op de grond laat vallen, gebeurt er niets mee. Het kan natuurlijk zijn dat u jaren na het gebruik enkele krassen opmerkt, maar die hebben geen invloed op de prestaties van het apparaat.

Wat geweldig is, is dat Ledger Nano X een breder scherm vergeleken met het vorige model van het bedrijf – Ledger Nano S. Maar net als deze heeft het dat wel twee knoppen voor navigatie. Ook al heb je misschien wat tijd nodig om eraan te wennen, dit apparaat is vrij eenvoudig. Het komt ook samen met een gebruikershandleiding waarin u alle instructies kunt vinden.

Dit apparaat wordt geleverd met een USB-C-kabel die u kunt gebruiken om het op uw computer aan te sluiten. Bovendien biedt Ledger een app waarmee u alles vanaf één plek kunt bedienen. Al met al zou u geen problemen moeten hebben als het gaat om bruikbaarheid.

Een ander verbazingwekkend aspect van deze portemonnee is dat deze ondersteunt meer dan 27 munten en meer dan 1500 tokens. Dit betekent dat u zich niet moet beperken tot ADA-munten, er zijn zoveel andere digitale activa waarin u kunt investeren.

Wat is Ledger Nano X-prijzen?

Ledger Nano X lijkt misschien een beetje prijzig. Momenteel is het kost $ 119, Houd er echter rekening mee dat u maar één keer betaalt en jarenlang kunt genieten van een van de beste Cardano-portemonnees.

Het bedrijf biedt ook echt een aantal aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen bij speciale gelegenheden, dus u mag ze niet missen. En als u een bundel koopt, kost één Ledger-portemonnee u minder.

Bezoek Ledger Nano X

…of lees onze Ledger Nano X-recensie

2. Trezor Model T – Betrouwbare hardware-portemonnee

Staat op nummer 2 van de 7 crypto-uitwisselingen

Trezor Model T recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Eersteklas beveiliging
 • + Touchscreen gebruikersinterface
 • + Makkelijk op te zetten
 • + Ondersteunt ongeveer 1000 crypto-activa

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Omvangrijk ontwerp
 • Prijzig

Bezoek de site

Trezor Model T is een andere portemonnee die moet worden opgenomen in de lijst “beste Cardano-portemonnee”. Aangezien Trezor Model T een hardware portemonnee, net als Ledger Nano X slaat het uw privésleutels offline. Het is vrijwel onmogelijk voor een hacker om uw bezittingen te stelen, omdat de portemonnee nooit is verbonden met internet.

Met Trezor Model T kunt u uw cryptocurrencies verzenden en ontvangen, (uiteraard) opslaan en uw saldo controleren. Voordat u wijzigingen aanbrengt, moet u dit doen voer uw persoonlijke pincode in. Bovendien krijg je je back-up wachtwoordzinnen die nodig zijn voor het geval uw apparaat verloren of gestolen is.

Trezor Model T-functies eersteklas beveiligingsfuncties. U weet al dat uw privésleutels offline worden opgeslagen, maar deze portemonnee vergrendelt ook al uw wachtwoorden Trezor Password Manager individueel door uw digitale sleutels te gebruiken. Bovendien ondersteunt Trezor BIP39 wachtzinnen, dus uw privé- en openbare sleutels worden nooit door het apparaat onthouden.

Beste Cardano-portemonnee: Trezor.

Notitie: Het is van cruciaal belang om uw pincode of reservefragmenten met niemand te delen!

Verder gaan, ondersteunt Trezor Model T meer dan 1600 cryptocurrencies, inclusief de meest populaire munten en nog minder bekende penningen. Onnodig te zeggen dat de ADA-munt ook wordt ondersteund.

Op basis van klantrecensies is Trezor Model T dat ook relatief eenvoudig te installeren en gebruiken, zelfs mensen zonder enige ervaring zullen het snel kunnen opzetten. Omdat het wordt geleverd met alle benodigde instructies, zal het proces nog minder gecompliceerd zijn.

Trezor Model T heeft twee knoppen voor navigatie, echter, wat is anders dan het vorige model (Trezor One) is dat dit toestel een touchscreen heeft wat een duidelijke verbetering is ten opzichte van het vorige model.

Alles bij elkaar genomen is Trezor Model T absoluut een van de beste opties waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste Cardano-portemonnee.

Wat zijn de prijzen van Trezor Model T??

Een van de beste ADA-portefeuilles zijn, Trezor Model T komt met een prijs. Eén apparaat kost $ 169,99, of u kunt een pakket dat omvat Trezor Model T, Trezor One en een Cryptosteel-kluis voor $ 274. Lijkt me een goede deal.

Je zult ook een aantal echt aantrekkelijke Trezor-deals kunnen vinden voor speciale gelegenheden, dus zorg ervoor dat je ze niet mist!

Bezoek Trezor Model T

…of lees onze Trezor Model T-recensie

3. Ledger Nano S – Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

Staat op nummer 3 van de 7 crypto-uitwisselingen

Ledger Wallet Review Dingen die we leuk vonden:

 • + Super veilig
 • + Bescherming tegen fysieke schade
 • + Ondersteunt meer dan 1500 munten en penningen

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Relatief duur

Bezoek de site

Als je eerder op zoek was naar de beste Cardano-portemonnee, wed ik dat je Ledger Nano S meerdere keren bent tegengekomen. Het is een hardware wallet waarmee u niet alleen crypto-activa kunt opslaan, maar ook kunt verzenden en ontvangen.

Ledger Nano S ondersteunt meer dan 1.500 verschillende cryptocurrencies (26 munten en meer dan 1.500 tokens), inclusief ADA-munten natuurlijk. Hoewel er geen portemonnee is die alle bestaande cryptocurrencies ondersteunt, verbetert Ledger Nano S zijn lijst met ondersteunde cryptocurrencies elke dag.

Een van de redenen waarom Ledger vaak wordt beschouwd als de beste Cardano-portemonnee, is beveiliging. Anders dan softwareportefeuilles, uw privésleutels worden opgeslagen in het daadwerkelijke apparaat – offline. Bovendien moet u een pincode kiezen die moet bevatten minimaal 4 cijfers, en je krijgt een Herstelzin van 24 woorden dat is nodig voor het geval u uw pincode vergeet.

Hoewel er enige zorgen zijn als het gaat om de duurzaamheid van hardwareportefeuilles, mag er geen twijfel bestaan ​​over Ledger Nano S. Het apparaat is gemaakt van roestvrij staal dat maakt het bestand tegen fysieke schade.

Nu, terwijl de Ledger Nano S het populairdere model van het bedrijf is, is er ook een verbeterde versie: Ledger Nano X.Het heeft een groter scherm waarop je volledige portemonnee-adressen kunt zien, evenals alle andere benodigde details.

Beste Cardano-portemonnee: Ledger Nano S.

Hoewel Ledger Nano S misschien niet zo eenvoudig te gebruiken is als software of online wallets, is het sterk verbetert de bruikbaarheid door een app waarmee u ADA-cryptocurrency kunt kopen en beheren. Dat gezegd hebbende, alles wat je nodig hebt, is een enkele app.

Een uitzonderlijk aspect van zowel Ledger Nano S als Ledger Nano X is dat ze dat hebben aangepast besturingssysteem (BOLOS) die ervoor zorgen dat applicaties van elkaar worden geïsoleerd en u ook beschermen tegen kwaadwillende aanvallen. Het integreert ook een Beveiligd element (SE) die uw privésleutels veilig host en u kan beschermen tegen ernstige aanvallen.

Wat is de Ledger Nano S-prijsstelling?

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen vaak online of softwareportefeuilles kiezen in plaats van hardwareportefeuilles, is dat u ze echt moet bezitten. Het is een feit dat sommige van hen relatief duur kunnen zijn, wat de prijs van Ledger Nano S is?

Ledger Nano S kost je slechts $ 59 dat is relatief goedkoop gezien het feit dat het u ultieme veiligheid, geweldige functies en een strak ontwerp biedt.

Het apparaat wordt onmiddellijk verzonden nadat u een betaling heeft uitgevoerd, dus u kunt het binnen één werkdag verwachten.

Zowel Ledger Nano S als Ledger Nano X kunnen worden beschouwd als de beste Cardano-portemonnee, maar u moet er een kiezen op basis van uw persoonlijke voorkeuren.

Bezoek Ledger Wallet

…of lees onze Ledger Wallet-recensie

4. Trezor One – Betaalbare hardware-portemonnee

Staat op nummer 4 van de 7 crypto-uitwisselingen

Trezor Wallet recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Eersteklas beveiliging
 • + Een zeer bekende crypto-portemonnee
 • + Bevat een groot aantal cryptocurrencies
 • + Constante firmware-updates

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Prijzig
 • Is eerder onderworpen geweest aan ongeautoriseerde toegang

Bezoek de site

Wanneer u op zoek bent naar de beste portemonnee voor Cardano, zult u deze tegenkomen Trezor One. Het is een van de meer aanbevolen hardwareportefeuilles waar u ADA-munten kunt opslaan.

Trezor One is de originele Trezor-portemonnee die dat was uitgebracht in 2014 door een bedrijf genaamd SatoshiLabs. De portemonnee is CE en RoHS gecertificeerd wat betekent dat het voldoet aan kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen.

Een van de redenen waarom het wordt aanbevolen om voor deze portemonnee te kiezen, is beveiliging. Wanneer u ADA-munten verzendt of ontvangt met Trezor One, moet u een PIN code elke keer dat u een actie uitvoert. Er worden geen wijzigingen aangebracht zonder uw toestemming.

Als u dit apparaat nu kwijtraakt, moet u weten dat het herstelproces vrij eenvoudig is. U krijgt een wachtwoordzin bij het opzetten van uw portemonnee. Het is nodig om uw geld terug te krijgen.

Trezor One is relatief eenvoudig te gebruiken in vergelijking met andere hardwareportefeuilles op de markt. Het wordt geleverd met alle instructies die u nodig heeft om erachter te komen hoe u het moet gebruiken.

Wat zijn de prijzen van Trezor One?

Trezor One is een van de meest betaalbare hardware wallets voor Cardano. Net als Ledger Nano S het kost momenteel slechts $ 59. Dat gezegd hebbende, u voert slechts één betaling uit en kunt een veilige hardware portemonnee voor ADA cryptocurrency al jaren.

Over de prijzen gesproken, u zult zien dat Trezor soms echt aantrekkelijke deals biedt voor beide portemonnees, zodat u uw besparingen aanzienlijk kunt besparen. Ook als je koop een 3-pack voor jou en je vrienden, één Trezor-portemonnee kost u minder.

Bezoek Trezor

…of lees onze Trezor-recensie

5. Coinbase – Beveiligde softwareportefeuille

Staat op nummer 5 van de 7 crypto-uitwisselingen

Coinbase Wallet recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Makkelijk te gebruiken
 • + Gratis te registreren en cryptomunten te bewaren
 • + Fatsoenlijke vergoedingen
 • + Ondersteunt de meeste van de belangrijkste cryptocurrencies
 • + Eersteklas beveiliging

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Klein aantal ondersteunde cryptocurrencies
 • EEN "gehost" portemonnee – er wordt een constante verbinding met internet onderhouden

Bezoek de site

Ook al zei ik dat aan het begin van deze gids software / hot wallets zijn niet zo veilig als hardware, er zijn meerdere redenen waarom Coinbase het verdient om op deze lijst te staan ​​voor de beste ADA-portefeuilles.

Voordat u verder gaat, moet u weten dat Coinbase Cardano nog niet ondersteunt, maar het moet worden opgenomen in de lijst met ondersteunde Coinbase-cryptocurrencies. in een mum van tijd. U hoeft dus niet lang te wachten.

Coinbase is een van de meest populaire en betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingen op de markt, maar heeft het ook een van de veiligste digitale valutaportefeuilles die kunnen worden gebruikt om ADA-munten in op te slaan. Wat u echter moet weten, is dat u het nodig zult hebben twee afzonderlijke apps voor Coinbase-uitwisseling en portemonnee.

Een van de redenen waarom de Coinbase-portemonnee zo wordt aanbevolen, is beveiliging. Het biedt niet alleen tweefactorauthenticatie maar ook meerdere handtekeningen, bevestigingsverzoeken en meerdere andere beveiligingsmaatregelen. Het is belangrijk om te vermelden dat Coinbase nooit is gehackt. Dit aspect voegt extra betrouwbaarheid toe.

Wat is de prijs van Coinbase Wallet??

Het goede nieuws is dat, in tegenstelling tot hardwareportefeuilles, de Coinbase-portemonnee volledig is gratis. Dit betekent dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht voor veilige cryptocurrency-opslag. U hoeft alleen een app te downloaden en deze te gebruiken.

Bezoek Coinbase Wallet

…of lees onze Coinbase Wallet-recensie

6. Guarda Wallet – Crypto-portemonnee voor meerdere platforms

Staat op nummer 6 van de 7 crypto-uitwisselingen

Guarda Wallet recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Goede beveiligingsmaatregelen
 • + Makkelijk te gebruiken
 • + Live klantenondersteuning
 • + Groot aantal ondersteunde cryptocurrencies

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Nog een nieuw bedrijf
 • Relatief hoge tarieven

Bezoek de site

Guarda is een multi-platform cryptocurrency portemonnee die web-, desktop- en mobiele portefeuilles biedt. Het bijzondere aan deze portemonnee is dat hij compatibel is met Ledger. Om deze reden kunt u een deel van de ADA-munten in een hardware-portemonnee bewaren en een deel ervan in de Guarda-portemonnee.

Guarda-portemonnee biedt zowel online als softwareportefeuilles waarvan bekend is dat ze minder veilig zijn dan hardwareportefeuilles. Het wordt echter geleverd met goede beveiligingsfuncties, zoals gecodeerde back-ups, gezichts- of ID-herkenning.

Als het gaat om ondersteunde cryptocurrencies, ondersteunt Guarda meer dan 40 munten en duizenden tokens inclusief ERC20s, BEP-2, en andere populaire activa. Dat gezegd hebbende, beschouwen sommigen het niet alleen als de beste Cardano-portemonnee, maar ook als een heel goede optie voor andere cryptocurrencies.

Ten slotte is de Guarda-portemonnee heel gemakkelijk te gebruiken, hij heeft een duidelijke interface en handige functies. Daarom wordt deze portemonnee aanbevolen voor beginners.

Wat zijn de prijzen van Guarda Wallet??

Guarda-portemonnee is volledig gratis, net als de meeste andere online en softwareportefeuilles. Guarda desktop wallet is voor beide beschikbaar Windows- en macOS-gebruikers. De mobiele versie kan worden gedownload voor iOS- en Android-apparaten.

Bezoek Guarda

…of lees onze Guarda-recensie

7. Atomic Wallet – Grote bruikbaarheid

Staat op nummer 7 van de 7 crypto-uitwisselingen

Atomic Wallet recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Makkelijk te gebruiken
 • + Ondersteunt meer dan 300 cryptocurrencies
 • + Veilig
 • + ShapeShift- en Changelly-integraties
 • + 24/7 live klantenondersteuning

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Niet zo veilig als een hardware-portemonnee
 • Er zijn maar weinig munten die ‘atomair verwisseld’ kunnen worden

Bezoek de site

De laatste optie op de lijst met ‘beste portemonnee voor Cardano’ is de Atomic-portemonnee. Atomic is een op software gebaseerde crypto-opslag platform dat ook een geïntegreerde centrale heeft voor extra functionaliteit. Het betekent dat u Atomic niet alleen kunt gebruiken voor het opslaan van cryptovaluta, maar ook voor het kopen, verkopen en verhandelen van verschillende cryptocurrencies..

De Atomic-portemonnee is gemaakt in 2017, het jaar waarin de cryptocurrency-markt een hoge vlucht nam. De maker van deze portemonnee is Konstantin Gladych, die ook de man erachter is Changelly – een van de meest betrouwbare uitwisselingsplatforms voor cryptocurrency.

Op dit moment Atomic-portemonnee ondersteunt meer dan 300 cryptocurrencies en al het bestaande ERC-20-tokens. Hoewel het aantal misschien niet het meest indrukwekkende is dat we hebben, is het zeker meer dan genoeg, vooral als je op zoek bent naar de beste Cardano-portemonnee.

Zoals eerder vermeld, is het een softwareportefeuille, wat betekent dat er mogelijk enige beveiliging ontbreekt. In vergelijking met online portemonnees is het echter zeker een betere optie. De Atomic-portemonnee is nog nieuw, maar ik heb geen klantrecensies opgemerkt die erg negatief zouden zijn voor de veiligheid van deze portemonnee.

Atomic portemonnee is zeer eenvoudig in gebruik. Het enige wat u hoeft te doen is download de app en maak een account aan. Zodra het klaar is, kunt u ADA-munten van een andere portemonnee naar Atomic overbrengen of deze cryptocurrency eenvoudig op het platform kopen. Ook als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Volgens gebruikers is de klantenondersteuning van Atomic Wallet erg nuttig als het gaat om verschillende vragen met betrekking tot bruikbaarheidsproblemen.

Wat zijn de prijzen van Atomic Wallet??

Net als andere softwareportefeuilles op deze lijst, kost het u niets om de Atomic-portemonnee te downloaden.

Bezoek Atomic

…of lees onze Atomic-recensie

Conclusies

Wanneer het kiezen van de beste Cardano-portemonnee denk altijd aan uw persoonlijke behoeften de meest cruciale aspecten waar we het al over hadden: beveiliging, bruikbaarheid, toegankelijkheid en het aantal ondersteunde cryptocurrencies. Hoewel elk van deze aspecten significant is, veiligheid moet op de eerste plaats komen. Onthoud dat.

Elk van de wallets in de lijst heeft haar eigen voor- en nadelen, het hangt dus volledig van uw persoonlijke behoeften af ​​welke u gaat kiezen. In het algemeen geldt dat als veiligheid is de nummer één functie die u zoekt in een apparaat, dan moet u zeker gaan hardware portefeuilles, zoals Ledger Nano X of Trezor Model T.

Tabel: de connectiviteitsfuncties van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

Als u echter slechts kleine hoeveelheden cryptocurrencies opslaat en op zoek bent naar de gemakkelijkste manier om cryptocurrencies te kopen en op te slaan naast het uitvoeren van transacties, zou u kunnen overwegen software portefeuilles. Bij het kiezen van de beste software wallet voor Cardano, dient u rekening te houden met de Coinbase portemonnee. Het biedt zowel cryptocurrency-uitwisseling als een veilige portemonnee.

Als je nog geen ADA-munten hebt, moet je ook een beveiligd crypto-uitwisselingsplatform om deze cryptocurrency te kopen. Enkele van de meest betrouwbare en aanbevolen platforms zijn onder meer

 • Coinbase
 • Binance
 • Coinmama

Ik hoop dat deze gids je heeft geholpen om de beste Cardano-portemonnee voor je behoeften te vinden. Vergeet niet dat beveiliging altijd op de eerste plaats moet komen.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me