Met de cryptocurrency-markt Omdat ze zo bloeiend zijn als nooit tevoren, zoeken steeds meer mensen naar de best mogelijke manieren om de markttrends “onderweg” bij te houden. Daarom gaan we vandaag de top 7 beste crypto-apps, en waarom u zou moeten overwegen om ze te gebruiken!

Namelijk, de 7 apps waar we het over zullen hebben, zullen dat zijn crypto-uitwisselingsapplicaties. Als je ons artikel over de beste cryptocurrency-uitwisselingen, de meeste van deze namen zullen u waarschijnlijk bekend voorkomen! De “beste uitwisseling” zijn, betekent niet noodzakelijk dat u de beste app, echter – daarom kunnen de lijsten verschillen.

Eindelijk, zodra we de beste mobiele crypto-uitwisselings-apps uit de weg hebben geruimd, zal ik je er ook over vertellen een paar andere nuttige toepassingen die je zou kunnen gebruiken om de crypto-wereld te verkennen. De uitwisselings-apps waar we het over zullen hebben, zijn:

Beste crypto-app: het belang van toegang tot uw activa ‘onderweg’

Voordat we verder gaan en in de lijst met de beste crypto-apps springen, laten we het eerst bespreken het belang van het vinden van dergelijke apps, en ze ten volle te benutten, vooral tegenwoordig.

Dus – het is waarschijnlijk geen geheim voor u dat de hele wereld na verloop van tijd langzaam naar zich toe draait een meer mobiel georiënteerd gebruik van internet. Wat u ook moet doen – handel in cryptocurrencies of lees het nieuws – de kans is groot dat u het vaker op uw telefoon gaat doen dan op uw computer..

Telefoons zijn gemakkelijk bereikbaar, u kunt veel sneller scrollen en schakelen tussen tabbladen, en ze stellen u in staat om te doen wat u moet doen onderweg. Dit laatste punt is waarschijnlijk het belangrijkste, voor zover het de beste cryptocurrency exchange-apps betreft.

Zie je, als je wat tijd in de cryptowereld hebt doorgebracht, hoef ik je waarschijnlijk niet precies te vertellen hoe onvoorspelbaar het kan zijn. Prijsschommelingen van 20-30% zijn heel gewoon, en laat handelaren niet eens in de gaten houden. Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, nemen deze schommels natuurlijk ook geen lange tijd in beslag – ze treden meestal op over dagen, zo niet uren!

Als u een crypto voor de lange termijn bent hodler, dan is dit misschien geen probleem voor u. Als je dat echter wel bent een actieve handelaar, het zal zeker – je kunt waarschijnlijk zien waar ik hiermee heen ga, toch?

Kortom, als u op de hoogte wilt blijven van de markt en dienovereenkomstig op de bovengenoemde prijsschommelingen wilt kunnen reageren, wilt u zeker maak gebruik van de diensten van de beste crypto-apps die er zijn.

Of je nu in een vergadering zit, in het vliegtuig zit, een wandeling maakt of zelfs een bad neemt – als je een van de beste mobiele apps voor het uitwisselen van cryptocurrency gebruikt, kun je er zeker van zijn dat, wanneer er iets op de markt gebeurt, u hoeft uzelf niet in een situatie te brengen waarin u toegang tot uw pc of laptop nodig heeft – een mobiel apparaat doet het prima.

Naast de snelheidsparameter is er ook nog het gemak.

Beste crypto-app: de krachtigste app ter wereld.

U ziet, het vinden en gebruiken van de beste app om cryptocurrency te kopen is eenvoudig superhandig. Al uw acties kunnen met een paar klikken worden uitgevoerd – ongeacht of u wilt kopen, verkopen, verhandelen of iets anders wilt doen. Omdat elke minuut is cruciaal bij het handelen in crypto’s is dit een zeer welkom aspect.


Dus, kort gezegd, het is veilig om dat te zeggen, als het gaat om dit jaar en daarna, crypto-apps zouden op uw radar moeten staan. Met dat uit de weg laten we echter geen tijd verspillen en doorgaan naar de feitelijke top 7 van de beste crypto-apps op de huidige markt.

1. Coinbase – Een goed afgeronde Crypto Exchange-app

Staat op nummer 1 van de 7 crypto-uitwisselingen

Coinbase recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Fiat-valuta – geaccepteerd
 • + Makkelijk te gebruiken
 • + Accepteert alleen de meest betrouwbare cryptocurrencies
 • + Heel veilig

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Niet in alle landen verkrijgbaar
 • Sommige van de minder bekende munten worden niet ondersteund

Bezoek de site

Ah, Coinbase – een van de leiders van alle tijden in de crypto-handelsruimte! Het maakt niet uit of je deze week net lid bent geworden van de cryptocommunity, of een toegewijde cryptoliefhebber bent sinds 2017 en daarna – de kans is groot dat Coinbase het eerste uitwisselingsplatform was waarover je hebt gehoord.

Wat maakt Coinbase zo geweldig, vraagt ​​u zich misschien af? Goed, een paar verschillende dingen.

Met betrekking tot de beste crypto-apps op de markt, gaat Coinbase zijn gebruikers aanbieden enkele gebruiksvriendelijke functies van het hoogste niveau. Het is een supereenvoudige applicatie, met alle essentiële functies en tools weergegeven en klaar voor gebruik met slechts een klik op een knop.

Een ander verbazingwekkend ding over Coinbase is dat het je toestaat koop cryptocurrencies met fiatgeld. Fiat-deposito’s (of het nu EUR, USD of anders is) zijn heel snel en eenvoudig te maken, en zodra ze erdoorheen vallen, kunt u dat geld gebruiken om elke cryptomunt te kopen die beschikbaar is op het platform.

Beste crypto-app: Coinbase.

Het is echter vermeldenswaard dat de Coinbase-app hetzelfde is als de desktopversie van de makelaardij – ondersteunt niet echt zoveel munten. Mensen die willen kopen Bitcoin of Ethereum op de beste crypto-apps zullen niet teleurgesteld zijn, maar als je op de markt bent voor enkele van de meer niche-munten, je hebt misschien pech.

Dat is echter echt het enige grotere probleem dat mensen hebben met Coinbase. Wat betreft de beste cryptocurrency-apps, de makelaardij is echt van de bovenste plank – grote bruikbaarheid, soepele gebruikersinterface, zeer eenvoudig te gebruiken & beginnersvriendelijk. Een geweldige keuze, wie je ook bent!

Als Coinbase klinkt als jouw type van de beste crypto-app-optie, kijk dan eens naar het platform hier – u kunt de app zonder problemen downloaden, zowel op iOS- als Android-systemen.

Bezoek Coinbase

…of lees onze Coinbase-recensie

2. Binance – Een enorme selectie crypto-handelsparen

Staat op nummer 2 van de 7 crypto-uitwisselingen

Binance recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Een zeer bekend crypto-uitwisselingsplatform
 • + Er zijn meer dan 100 verschillende cryptocurrencies beschikbaar om te verhandelen
 • + Tweefactorauthenticatie

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Misschien een beetje moeilijk voor beginnende cryptoliefhebbers

Bezoek de site

Binance is onmiskenbaar, een van de grootste namen in de cryptohandelwereld. Het maakt niet uit of u in het algemeen op zoek bent naar de beste mobiele crypto-uitwisselingsapp of het beste uitwisselingsplatform voor cryptovaluta – Binance zal ongetwijfeld verschijnen in elke lijst die u bekijkt.

Dus, wat maakt de crypto-uitwisseling – en de app erachter – zo aantrekkelijk??

Welnu, wat de uitwisseling zelf betreft, heeft Binance naam gemaakt door de gebruiker de mogelijkheid te bieden aankoop en handel (uitwisseling) een enorme variëteit aan verschillende cryptomunten, via meerdere verschillende crypto-handelsparen. Het aantal handelsparen dat dit platform biedt, is werkelijk ongeëvenaard.

Als het gaat om de daadwerkelijke app, je verliest geen van deze opties – je kunt zonder zorgen alle crypto’s die Binance te bieden heeft op mobiel verhandelen en uitwisselen.

Beste crypto-app: Binance.

Dat gezegd hebbende, de app zelf is ontworpen in overeenstemming met het standpunt van Binance over zijn handelaren. Weet je, Binance staat in de branche bekend omdat het niet bepaald het eenvoudigste platform is om te gebruiken – het wordt geleverd met veel verschillende functies en widgets en het lijkt er soms zelfs op dat je een ervaren handelaar bent..

Terwijl de applicatie biedt een beetje een vereenvoudigde versie van de uitwisseling, u kunt nog steeds een breed scala aan functies verwachten, vooral als het gaat om het daadwerkelijke handelsproces zelf.

Dus – als je wilt topfunctionaliteit, geavanceerde functies, en onbetwiste betrouwbaarheid, Binance is de juiste keuze! Als u geïnteresseerd bent, vindt u het platform hier.

Bezoek Binance

…of lees onze Binance-recensie

3. Kraken – Een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface

Staat op nummer 3 van de 7 crypto-uitwisselingen

Kraken recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Veilig en betrouwbaar
 • + Lage tarieven
 • + Een groot aantal fiat-valuta’s wordt geaccepteerd

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Niet de meest behulpzame klantenservice

Bezoek de site

Kraken is een naam die vaak opduikt in de cryptocurrency-kringen en top-exchange lijsten rond de wereld. Als u zelfs maar crypto’s heeft gekocht of verhandeld, heeft u waarschijnlijk ook van dit specifieke platform gehoord.

Dus wat maakt Kraken speciaal??

Nou, om te beginnen, iedereen die op zoek is naar de beste crypto-app van het jaar, zal dat graag leren De crypto-handelsapp van Kraken is een van de eenvoudigst te gebruiken. Het platform is gestroomlijnd op een manier die past complete nieuwkomers voor de industrie – er is geen verwarrend jargon of exportgerichte functies in het zicht.

Begrijp het echter niet verkeerd – er zijn veel deskundige handelaren die de voorkeur geven aan Kraken en het dagelijks gebruiken voor al hun handels- en uitwisselingsbehoeften. Je kunt nog steeds alle belangrijke kernfuncties gebruiken die je nodig zou hebben – ze staan ​​gewoon niet op de letterlijke voorpagina van de app, om nieuwkomers niet weg te jagen.

Beste crypto-app: Kraken.

Kraken staat ook bekend om zijn eersteklas beveiligingsfuncties, te. Er wordt vaak naar de uitwisseling verwezen wanneer we het hebben over de veiligste en meest betrouwbare handelsplatforms voor cryptocurrency op de markt. Hoewel dit niet direct verband houdt met de app-functionaliteit van het platform, veiligheid is zeker een van de kernfuncties waarnaar u op zoek zou moeten zijn in de beste app voor het uitwisselen van cryptocurrency.

En beveiliging is wat Kraken heeft – geen probleem.

Als je Kraken wilt uitproberen, zorg er dan voor dat je het bekijkt hun website, en download de nieuwste versie van hun app voor het Android- of iOS-besturingssysteem.

Bezoek Kraken

…of lees onze Kraken-recensie

4. Cex.io – Zeer eenvoudig app-ontwerp

Staat op nummer 4 van de 7 crypto-uitwisselingen

CEX.io recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Makkelijk te achterhalen
 • + Verschillende handelsparen
 • + Goede hulp

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Mogelijk ontbreken van muntopties

Bezoek de site

Waar zoeken nieuwkomers in de crypto-industrie naar in de beste app om cryptocurrency te kopen?

Geweldige vergoedingen? Ja, natuurlijk, dat is één ding. Variatie in crypto-handelsparen? Ja, zeker.

De meest voorkomende beslissende factor voor het al dan niet gebruiken van een bepaalde applicatie in plaats van een andere, is waarschijnlijk eenvoud.

Eenvoud is erg belangrijk, het maakt niet uit of u een beginnende handelaar bent of een expert op het gebied van cryptocurrency. Met een eenvoudig te gebruiken app kunt u transacties uitvoeren snel en effectief, wat soms de marge kan zijn die zal bepalen of u winst maakt of een geweldige kans misloopt.

Nou, laat me je vertellen, of eenvoud is wat je wilt, vervolgens Cex.io heeft je gedekt, grote tijd.

Wat de beste crypto-apps betreft, biedt Cex.io zijn gebruikers een supereenvoudige app-lay-out, met duidelijke en voor de hand liggende functies die u kunt verkennen. Op het startscherm heb je altijd een lay-out met vier knoppen waarmee je direct een bepaalde hoeveelheid crypto naar keuze kunt kopen.

Beste crypto-app: Cex.io

Daarna is het uitwisselingsvenster Super schoon, simplistisch, en Doorzichtig. Hoewel uw portefeuillegedeelte van de app misschien het tegenovergestelde is (het toont saldi van activa die u niet eens bezit, waardoor uw scherm behoorlijk rommelig kan worden), is het nog steeds redelijk beheersbaar.

Omdat Cex.io extreem eenvoudig te gebruiken is, is dat er eigenlijk wel een aparte, speciaal tabblad dat strikt is ontworpen met het oog op professionele handelaren. Dit betekent dat u, als u een professional bent in cryptohandel, geen van de meer geavanceerde en belangrijke functies zult missen tijdens het gebruik van Cex.io. Absoluut een teken van een van de beste crypto-apps die er zijn!

Als u geïnteresseerd bent om Cex.io uit te proberen, kunt u de site bezoeken hier, en download de app op alle grote mobiele besturingssystemen.

Bezoek CEX

…of lees onze CEX-recensie

5. eToro – Een enorm scala aan verschillende functies

Staat op nummer 5 van de 7 crypto-uitwisselingen

eToro recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Copy trading service beschikbaar
 • + Een verscheidenheid aan cryptocurrencies om uit te kiezen

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Opnames kunnen traag zijn
 • Langzaam verificatieproces
 • Hoge eerste aanbetaling

Bezoek site

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar de beste crypto-app op de markt, of kookrecepten hebt onderzocht, je hebt vast en zeker gehoord van eToro. Het bedrijf maakt gebruik van een meedogenloze advertentiecampagne op alle denkbare sociale mediakanalen. Het lijkt echter te werken – het gebruikersbestand wordt met de dag gestaag groter!

Dat gezegd hebbende, zijn de bovengenoemde marketingcampagnes niet alleen gebaseerd op loze beloften en rook & spiegels. eToro brengt veel naar de crypto-handelstafel.

Het meest opvallende aspect van de eToro-versie van de beste app voor het uitwisselen van cryptocurrency is het feit dat het merk zijn gebruikers een behoorlijke lijst van enkele unieke eigenschappen en voordelen voor het gebruik van het platform. U vindt functies zoals handel kopiëren en specifieke handelaar volgt om enkele van de meer populaire te zijn, maar de lijst is veel langer dan dat.

Beste crypto-app: eToro.

Bovendien, als u op zoek bent naar de beste cryptocurrency-app, gewoon om een ​​plaats te vinden deel informatie en uw kennis over de markt, eToro heeft een optie waarmee u precies dat kunt doen. Eerlijk gezegd kunt u met andere gebruikers chatten, investerings- en handelsadvies delen en ontvangen, en gewoon uw passie voor crypto in het algemeen delen.!

Geïnteresseerd? Zorg ervoor dat u eToro controleert hier, en begin vandaag met het verhandelen van crypto!

Bezoek eToro

…of lees onze eToro-recensie

6. Gemini – een zeer veilig crypto-uitwisselingsplatform

Staat op nummer 6 van de 7 crypto-uitwisselingen

Gemini Exchange recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Sterke beveiliging
 • + Rekeningen in Amerikaanse dollars zijn verzekerd
 • + Makkelijk te gebruiken

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Beperkte selectie van cryptocurrencies
 • Vereist veel persoonlijke informatie
 • Soms kan het offline gaan

Bezoek site

Toegegeven, Tweelingen is misschien niet zo bekend als sommige andere namen die u zult zien in deze lijst met de beste crypto-apps die er zijn. Dat verandert echter niet echt het feit dat het platform beide heeft een geweldige app, en ook enkele van de beste crypto-beveiligingsfuncties op de markt.

Laten we eerst het app-gedeelte aanpakken, zullen we?

Wanneer u zich registreert op het platform en de Gemini-app voor het eerst bekijkt, denkt u misschien meteen aan een ander populair online exchange / general finance-platform – Revolut. Dat komt simpelweg omdat Gemini lijkt te werken een vergelijkbaar type gebruikersinterface op hun app, net als Revolut.

Dit levert op zijn beurt ook een vergelijkbaar resultaat op – de app is buitengewoon leuk en intuïtief in gebruik.

Als u op zoek bent naar de beste app voor het uitwisselen van cryptocurrency, zal dat zeker zijn Veel factoren overwegen. Het feit dat Gemini vanaf het begin verbazingwekkende eenvoud en rechtlijnigheid biedt, is echter geweldig!

Beste crypto-app: Gemini.

Als het gaat om de daadwerkelijke uitwisseling, is één ding zeker – het is waarschijnlijk een van de veiligste cryptohandelplatforms op de markt. Voor starters, alle Amerikaanse beleggersfondsen worden verzekerd gehouden – als er iets met het platform zou gebeuren (d.w.z. een inbreuk op de beveiliging), zou u zich relatief veilig kunnen voelen over uw crypto-activa!

Bovendien is er een uitgebreide KYC werkwijze betrokken bij het registreren op Gemini, en de meeste gebruikersfondsen worden bewaard koude opslagapparaten. Hoewel koude opslag verbazingwekkend is, zal niet iedereen super enthousiast zijn over het uitgebreide KYC-gedeelte.

Dit alles terzijde, als je merkt dat Gemini je interesse heeft gewekt, zorg er dan voor dat je dat doet bekijk het platform zelf!

Bezoek Gemini

…of lees onze Gemini-recensie

7. Bittrex – Eenvoudig, veilig en biedt meerdere handelsparen

Staat op nummer 7 van de 7 crypto-uitwisselingen

Bittrex recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Heel veilig
 • + Kleine, vaste tarieven
 • + Snelle uitwisselingen
 • + Grote verscheidenheid aan crypto- en fiat-valuta’s

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Enkele klachten van gebruikers over ondersteuning
 • Kan enigszins moeilijk zijn voor een nieuwkomer in de branche

Bezoek site

Bittrex is niet een erg populaire crypto-uitwisseling, en dat is enorm jammer! Hoewel dit cryptocurrency-handelsplatform de neiging heeft overschaduwd te worden door beurzen zoals Coinbase en Binance, Bittrex heeft echt veel te bieden.

Het platform is zeer veilig en betrouwbaar – het bewaart de meeste crypto’s van zijn gebruikers koude opslagapparaten, en heeft een vrij schone staat van dienst wat betreft mogelijke hacks en inbraken.

Bovendien heeft Bittrex zeker een van de beste crypto-apps op de markt. De applicatie is verbazingwekkend eenvoudig te gebruiken, en processen zoals het financieren van uw account met fiatgeld nemen slechts enkele minuten in beslag, beginnen te eindigen.

Beste crypto-app: Bittrex.

Stortingen en opnames zijn ook heel eenvoudig als ze via de app worden gedaan – een stuk eenvoudiger dan wanneer je ze zou uitvoeren via de desktopversie van de uitwisseling, let wel! Bovendien biedt Bittrex zijn gebruikers ook concurrerende tarieven, en een verscheidenheid aan verschillende aandelen om in te investeren, te.

Als je geïnteresseerd bent in wat Bittrex te bieden heeft, zorg er dan voor dat je dat doet controleer de uitwisseling!

Bezoek Bittrex

…of lees onze Bittrex-recensie

Hoe u de beste crypto-app voor uzelf kiest?

Dus dat zijn ze de top 7 crypto-apps die u in uw dagelijks leven zou kunnen gebruiken voor al uw cryptocurrency-handel en uitwisselingsbehoeften. Voordat we verder gaan met enkele eervolle keuzes en alternatieve toepassingsvermeldingen, laten we snel nog een onderwerp bespreken dat nogal vaak aan de orde lijkt te komen wanneer we het hebben over eersteklas uitwisselingsapps..

Hoe kies je de beste app om cryptocurrency te kopen??

Goede vraag. Het antwoord is ook helemaal niet zo moeilijk.

Je kunt je waarschijnlijk voorstellen dat de meeste mensen die op zoek zijn naar de beste crypto-app die zullen hebben verschillende wensen en behoeften. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld op zoek naar een mobiele app die hun voornamelijk desktop handelservaring, terwijl anderen helemaal mobiele handelaars zouden kunnen zijn.

Bovendien zullen uw voorkeuren waarschijnlijk ook zeer betrouwbaar zijn uw geografische locatie, arbeidsstatus, houding ten opzichte van cryptohandel, in het algemeen, enzovoort. De enige dingen die als echt universeel kunnen worden gezien, zijn veiligheid en eenvoud – het is moeilijk voor te stellen dat iemand klaagt over hoe veilig een uitwisseling is.

Met dat alles in gedachten, en de lijst met de beste mobiele crypto-uitwisselings-apps die voor u ligt, moet u nu de tijd nemen en nadenken over het beste actieplan voor uzelf. Overweeg alle voor- en nadelen van elk van de bovengenoemde apps, schrijf alles op en – belangrijker nog – neem de tijd!

Onthoud altijd dat als de beste crypto-app van uw keuze heeft KYC-verificatievereisten (wat de meeste van hen doen), zul je moeten dien uw identiteitsbewijs in en zelfs documenten die uw verblijfplaats goedkeuren. U zou dit met geen enkel willekeurig platform willen doen – overhaast uw beslissing niet!

Met dat gezegd zijnde, is het de moeite waard om dat allemaal te erkennen de crypto-uitwisselingen die in dit artikel worden genoemd kunnen worden beschouwd als hun versies van de beste cryptocurrency-app – ze worden allemaal geleverd met hun aangewezen pro’s en functies, en elk hebben hun eigen unieke voordelen, te. Elk van hen zou een goede keuze moeten zijn!

Extra cryptocurrency-apps om in gedachten te houden

Nu we de beste mobiele crypto-uitwisselingsapps hebben ontdekt, besproken, gepresenteerd en geanalyseerd, kunnen we deze lijst afronden met een paar eervolle keuzes.

De onderstaande apps zijn niet echt direct gerelateerd aan cryptocurrency-handel (in de zin dat hun primaire doel niet is om crypto’s te leveren of te kopen), maar zijn nog steeds een must voor iedereen die onvermurwbaar is over hun crypto-inspanningen en crypto wil nemen serieus investeren.

1. Ledger Live – een geweldig hulpmiddel om uw crypto-activa bij te houden

Ledger Live is de software / app die bij uw Ledger Nano X apparaat. Het is beschikbaar in een aantal verschillende formaten, waaronder natuurlijk ook de iOS / Android-versies van het programma.

Dus, wat is er zo speciaal aan Ledger Live??

Nou, de app laat je toe volg eenvoudig uw cryptocurrency-activa die u in uw Ledger-hardwareportefeuille bewaart. Alle door Ledger Live ondersteunde activa die zich in de portemonnee zelf bevinden, kunnen in de app worden beheerd – u kunt uw saldo bekijken, verkopen, kopen en crypto’s verhandelen, allemaal met een paar klikken op een knop.

Beste crypto-app: Ledger Live.

Een van de meest opvallende kenmerken van de app is waarschijnlijk dat het zo is extreem eenvoudig en prettig in het gebruik. De interface-indeling spreekt voor zich en u zult geen problemen ondervinden om alles te vinden, van uw individuele saldi tot het tabblad met geavanceerde instellingen..

Als je wilt een van de beste tracking-apps voor cryptoportfolio op de markt, Zorg ervoor dat u Ledger bekijkt. Het bedrijf staat bekend om het produceren en verkopen van enkele van de absoluut beste hardware cryptocurrency wallets op de hele markt – zeker het overwegen waard!

2. De Trust Wallet – Een van de betere Hot Wallets

Laten we nu meteen iets duidelijk maken: als u geïnteresseerd bent in de meest veilige en betrouwbare cryptocurrency-portefeuilles op de markt, moet u uw blik richten op hardware-exemplaren. De zogenoemde “koude opslag”Apparaten zullen uw beste keuze zijn als het gaat om het veilig houden van uw bezittingen.

Zoals al een paar keer vermeld in deze lijst met beste crypto-apps, wat hardware-wallets betreft, is uw beste gok de Ledger Nano X.

Als dat echter het geval is, zou u, als u het op één na beste wilt, waarschijnlijk kiezen voor een ‘hot wallet’ – een die u kunt vinden in beide software formulier, of online. In dit artikel wil ik je daarover vertellen de Trust Wallet.

De Trust-portemonnee is een Binance product – ja, dezelfde Binance die je eerder in de lijst zag. Hoewel het bedrijf in de eerste plaats een beurs is, heeft het ook een speciaal portemonnee-product.

Dus, wat is er dan zo speciaal aan de Trust-portemonnee??

Beste crypto-app: de Trust-portemonnee.

Nou, om te beginnen, zoals de naam waarschijnlijk al aangeeft, zal het zo zijn een van de beste crypto-apps als het gaat om het veilig houden van uw crypto’s. De portemonnee biedt betrouwbare beveiligingsmaatregelen en moet uw cryptomunten veilig en gezond houden.

Bovendien kun je dat ook handel en wissel crypto’s rechtstreeks vanuit de portemonnee. Dat is supergemakkelijk, vooral als je bedenkt dat de app op je mobiele apparaat wordt geïnstalleerd en op elk moment toegankelijk is.

Kortom, als u een betrouwbare en draagbare crypto-portemonnee wilt waarmee u binnen enkele minuten in crypto’s kunt handelen, misschien is de Trust wallet de juiste keuze voor jou. Maar afgezien van de beste crypto-apps, ben je er nog steeds beter mee af een hardware-opslag apparaat, op lange termijn.

… En nog veel, veel meer

Hoewel ik toegeef dat de titel misschien een beetje duister is, staat het punt nog steeds sterk – die zijn er veel, veel verschillende crypto-apps die u kunt vinden, bekijken en beslissen of ze de moeite waard zijn om te gebruiken.

De meeste van deze apps zullen dat waarschijnlijk zijn cryptocurrency-portefeuilles. Zoals eerder vermeld in deze lijst met de beste crypto-apps, is het kopen van een hardware cryptocurrency wallet.

Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds veel geweldige portemonnees. Of het nu gaat om enkele van de meer algemene apps zoals Jaxx, of zelfs cryptospecifieke mobiele browserextensies zoals Yoroi, het enige dat u hoeft te doen, is begrijpen wat u wilt, en het uitproberen!

Beste crypto-app: Jaxx Liberty.

Andere apps kunnen algemeen zijn crypto nieuws georiënteerde, tools voor marktanalyse, munt informatie, en diepgaande analyseprojecten, enzovoort. Nogmaals – om de beste crypto-app in deze categorie te vinden, moet u eerst de tijd nemen om erachter te komen welke tools heb je nodig om je te helpen succesvol te handelen en uit te wisselen, en probeer er dan een paar uit, kijk wat het beste bij je past.

Mijn enige advies is simpel: als je crypto-apps uitprobeert, doe dat dan altijd erg voorzichtig met de informatie die u hen verstrekt. Deel nooit uw persoonlijke identificatie met sommige duistere apps, en NOOIT, Deel OOIT de privésleutel van uw portemonnee!

Conclusies

Nu hebben we het einde bereikt van onze lijst met de beste crypto-apps. Daarin hebben we het gehad de 7 beste cryptocurrency-uitwisselings-apps, en noemde enkele aanvullende toepassingen die u zou kunnen gebruiken om u te helpen succesvol te handelen!

Wissel app-gewijs uit, u kunt er zeker van zijn dat alle apps die in de bovenstaande lijst worden genoemd, van het hoogste niveau zullen zijn, met betrekking tot hun niveaus van beveiliging, technische vooruitgang, bruikbaarheid, en andere, meer algemene kenmerken. Welke u ook kiest, u kunt bij elk van hen hetzelfde algemene kwaliteitsniveau verwachten.

Een goed startpunt zou zijn om uit te checken Coinbase of Binance – van de apps die door deze uitwisselingen worden aangeboden, is bekend dat ze onder de cryptoliefhebbers het meest geliefd zijn. Als u echter merkt dat geen van de twee hierboven genoemde uitwisselingsapps aan uw wensen en behoeften voldoet, is er nog een hele lijst om te verkennen.!

Neem tenslotte ook de tijd om onderzoek enkele andere handige apps voor al uw crypto-behoeften. Of het nu de beste crypto-app is die u zou pingen wanneer BTC een bepaalde prijs bereikt, of een altcoin marktanalysator die de meeste potentiële altcoins van het jaar laat zien, iedereen en iedereen zou iets moeten kunnen vinden dat ze zeker zullen kunnen gebruiken!

Vergeet niet de Ledger Nano X, ook – het is geen toeval dat een van de beste cryptocurrency-portefeuilles op de markt heeft een geweldige app om al uw activa mee te volgen!

Nou, dat is alles voor vandaag! Bedankt voor het lezen van onze lijst met de beste cryptocurrency-apps, en ik hoop dat het je zal helpen bij het maken van de juiste keuze. Tot de volgende keer, en gelukkig handelen!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me