Beste cryptocurrency-handelsplatform: best beoordeelde

Hallo daar! Welkom bij mijn gids voor het beste handelsplatform voor cryptocurrency.

Het verhandelen van cryptocurrency is de afgelopen 12 maanden een erg populaire activiteit geworden. Voor veel mensen is het de eerste ervaring die ze zullen hebben met het kopen en verkopen van activa om te proberen winst te maken. Het is niet verwonderlijk dat dergelijke beginners dit soort gids nodig hebben om uit te zoeken waar ze kunnen beginnen met het verhandelen van cryptocurrency!

In dit artikel leert u over vier van de grootste beurzen voor het verhandelen van cryptocurrency. Degenen die ik heb uitgekozen, zijn geweldig om ten minste een of twee verschillende redenen. De ene is misschien het beste voor daghandelaren die grote volumes willen kopen en verkopen. Ondertussen is iemand misschien meer geschikt voor absolute beginners.

In deze gids kijken we naar Bittrex, GDAX, Binance en Bitfinex. Ik bespreek het volgende over elk platform: vergoedingen, functies, beveiliging, beschikbaarheid van munten, volume en hoe gebruiksvriendelijk elke uitwisseling is.

Hopelijk weet u aan het einde van de gids wat het beste handelsplatform is voor daghandelaren met veel ervaring met uitwisselingen en wat het beste is voor absolute beginners. Je moet ook iets weten over de geschiedenis van deze vier enorme uitwisselingen, evenals informatie over elk van de hierboven genoemde punten.

Helaas zullen we een aantal dingen moeten verdoezelen. Dit artikel gaat tenslotte niet echt over het verhandelen van cryptocurrency! Er is al genoeg te behandelen zonder stapsgewijze tutorials over technische analyse en het lezen van grafieken te geven! Trouwens, leren hoe je cryptocurrency kunt verhandelen is een veel te geavanceerd onderwerp voor slechts één artikel.

Dat gezegd hebbende, er is nog veel te doen voordat we kunnen bepalen wat het beste cryptocurrency-handelsplatform voor u is..

Als je comfortabel zit, begin ik!

Dus, wat is het beste cryptocurrency-handelsplatform??

Voordat we enkele van de verschillen tussen de vele beurzen die er zijn, gaan uitleggen, is het belangrijk om de potentieel beste cryptocurrency-handelsplatforms in twee groepen te verdelen..

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Groep 1

Ten eerste zijn er platforms die cryptocurrency-handel tegen fiat-valuta’s mogelijk maken. Deze uitwisselingen vragen meestal om veel meer vormen van identificatie om zich aan te melden.

Ze hebben ook vaak veel minder soorten digitale munten in de aanbieding. U zult Bitcoin, Ether, Litecoin en een paar anderen vinden, maar verwacht geen obscure smallcap-projecten erop te vinden.

Groep 2


Het tweede type platform om cryptocurrency te verhandelen is een platform dat geen fiat-stortingen accepteert. Deze uitwisselingen met alleen cryptocurrency bieden meestal allerlei soorten digitale activa, waarvan je er veel nog nooit van hebt gehoord (sterker nog, ik heb er nog niet eens van gehoord!)

Bovendien zullen deze cryptocurrency-handelsplatforms meestal om zeer weinig vormen van ID vragen. Sommigen van hen vragen er niet eens om!

Beslissen welke van deze twee soorten uitwisselingen het beste cryptocurrency-handelsplatform is, hangt af van uw eigen persoonlijke behoeften. Laten we met dat in gedachten eens kijken naar het aanbod!

Opmerking: Fiat-valuta verwijst naar geld dat wordt uitgegeven door een nationale overheid. Voorbeelden van fiat-valuta’s zijn dollars, euro’s, ponden en yuan.

Beurzen die Fiat-deposito’s toestaan

Laten we eerst ‘Groep 1’ verkennen, te beginnen met Bitfinex.

Bitfinex

De eerste uitwisseling die ik met u zal bekijken in onze beste gids voor cryptocurrency-handelsplatforms, is Bitfinex.

Bitfinex is een cryptocurrency-uitwisseling die is gevestigd in Hong Kong. Het platform werd voor het eerst gelanceerd in 2012 en heeft sindsdien steeds meer gebruikers. Bitfinex brengt zichzelf op de markt als een professioneel handelsplatform voor cryptocurrency. Dat gezegd hebbende, er is niets te eng om beginners ervan te weerhouden het te gebruiken!

Bitfinex-vergoedingen

Net als veel andere handelsplatforms voor cryptocurrency op professioneel niveau, heeft Bitfinex een glijdende schaal om te berekenen hoeveel er per transactie aan vergoedingen wordt betaald. Hoe meer geld er in de afgelopen 30 dagen is verhandeld, hoe goedkoper het platform wordt. Dit is slechts een van de vele manieren waarop Bitfinex geschikt is voor handelaren met een hoger volume.

In plaats van zelf te proberen hun vergoedingen uit te leggen, kunt u de onderstaande tabel bekijken. U hoeft waarschijnlijk niet zo ver naar beneden te kijken – de bedragen die nodig zijn om zelfs het derde niveau te bereiken, zullen veel hoger zijn dan de gemiddelde handelaar aankan!

Bitfinex cryptocurrency trading platform orderuitvoering

Opmerking: een maker is een handelaar die liquiditeit aan de markt toevoegt. Dit betekent dat als u een transactie plaatst die niet meteen wordt gevuld, u een maker bent. Als u een transactie plaatst die wel onmiddellijk wordt gevuld (waardoor liquiditeit wordt verwijderd), bent u de nemer.

Bitfinex-functies

Het Bitfinex-handelsplatform voor cryptocurrency biedt de volgende functies:

 • Handelen in USD en euro. Opmerking: als u in fiat-valuta wilt handelen, moet u uw account verifiëren.
 • Geavanceerde handelsfuncties – 3,3x hefboomwerking, margehandel en tien verschillende ordertypes. Als je echter niet zeker weet wat deze zijn, kun je er het beste niet mee rotzooien! Als u meer wilt weten over het verhandelen van cryptocurrency, lees dan onze volledige gids.
 • Stortingen kunnen worden gedaan met overschrijvingen of cryptocurrencies.
 • Kan de handelsinterface aanpassen. Dit betekent dat u uw werkstation kunt personaliseren met functies die u het meest gebruikt.

Is Bitfinex gebruiksvriendelijk?

Bitfinex is niet het meest gebruiksvriendelijke handelsplatform voor cryptocurrency. Als je weet wat je doet, is het geweldig. Als u echter nieuw bent in de handel, zal veel ervan moeilijk te begrijpen zijn en zult u merken dat er meer opties zijn dan u echt nodig heeft. Deze redenen kunnen Bitfinex het beste handelsplatform maken voor daghandelaren die al veel ervaring hebben.

Bitfinex-beveiliging

Beveiliging is een van de belangrijkste factoren om jezelf het beste handelsplatform voor cryptocurrency te kunnen noemen. Bitfinex biedt de volgende beveiligingsverbeteringen voor gebruikersaccounts:

 • Tweefactorauthenticatie – gebruikers kunnen 2FA inschakelen. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe bij het inloggen.
 • IP-adresbevestiging bij opnames – gebruikers kunnen alleen opnames toestaan ​​die vanaf een bepaald IP-adres worden gevraagd.
 • Herroepingsbevestigingszin – gebruikers moeten een zin invoeren die op een eerdere datum is ingesteld om een ​​opname te verwerken.
 • Versleutelde e-mails – gebruikers kunnen vragen dat alle e-mails tussen henzelf en Bitfinex worden versleuteld, wat betekent dat alleen zij ze kunnen lezen.
 • Gebruikers kunnen een verzoek indienen om een ​​e-mail naar hen te sturen wanneer hun account is aangemeld. Accounts worden bevroren als er verdachte activiteit plaatsvindt.
 • Bitfinex beweert 99,5% van de cryptocurrency van gebruikers op te slaan in een cold storage, multi-signature wallet.
 • Bitfinex heeft verschillende voorzorgsmaatregelen ter bescherming tegen een gedistribueerde denial of service-aanval.
 • Er wordt een back-up gemaakt van de gebruikersinformatiedatabase en deze wordt op meerdere externe locaties opgeslagen.

Bitfinex Coin Beschikbaarheid

Voor een platform dat fiat-stortingen accepteert, ondersteunt Bitfinex een grote lijst met digitale valuta’s. De volgende munten zijn verhandelbaar op de beurs:

BTC, BCH, BTG, TRX, GNT, AVT, DASH, DATA, EDO, EOS, ENZ., ETH, ETP, LTC, MIOTA, NEO, OMG, QTUM, SAN, USDT, XMR, XRP, ZEC, BAT, ZRX, FUN, MANA, SPANK, TNB, RLC, RCN, REP, ELF, AID, SNGLS, SNT, QASH, YOYO, MITH.

Bitfinex-volume

Het totale handelsvolume in cryptocurrency in de afgelopen 24 uur op het moment van schrijven (10 mei 2018) op Bitfinex was $ 699.816.667.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

GDAX

Vervolgens ga ik in onze gids voor het beste cryptocurrency-handelsplatform kijken naar GDAX.

GDAX is het professionele handelsgedeelte voor het dichtst bij een begrip in cryptocurrency – Coinbase.

GDAX staat voor Global Digital Asset Exchange. Omdat het verbonden is met Coinbase, is het momenteel een van de meest populaire handelsplatforms op de markt. Het is gevestigd in San Francisco, VS en werd een paar jaar na Coinbase in 2016 gelanceerd.

GDAX-vergoedingen

De vergoedingen van GDAX zijn op dezelfde manier gestructureerd als Bitfinex. Ze worden berekend met behulp van een “maker / taker” -model. De taker-vergoeding wordt berekend op basis van hoeveel USD een klant de afgelopen maand heeft verhandeld. Deze variëren van tussen 0,3% en 0,1%.

Alle makers handelen echter volledig gratis bij GDAX!

GDAX-functies

GDAX biedt gebruikers een verscheidenheid aan functies die het een goede plek maken om digitale activa te kopen en verkopen. Laten we ze eens bekijken en kijken of GDAX het beste cryptocurrency-handelsplatform zou kunnen zijn:

 • Onbeperkte fiatstortingen via bankoverschrijving. Geld kan ook worden gestort met behulp van een van de opties van Coinbase (creditcard / betaalpas) en gratis worden overgedragen.
 • Zeer vertrouwd door de cryptocurrency-gemeenschap.
 • Geavanceerde handelsfuncties – marktaankopen, limietaankopen, stops en margehandel (3x).
 • Verzekering – De fiatdeposito’s van GDAX zijn verzekerd door een FDIC-verzekering. Klanten zijn gedekt tot $ 250.000.
 • Gebruikers die op Coinbase zijn begonnen, kunnen eenvoudig hun identiteit verifiëren en aan de slag gaan op GDAX.

Is GDAX gebruiksvriendelijk?

Omdat het onderdeel is van Coinbase, kan worden beweerd dat GDAX ideaal is voor zowel beginnende als gemiddelde cryptocurrency-handelaren. Coinbase biedt veel opties voor direct kopen die het zo eenvoudig mogelijk maken om aan de slag te gaan met digitale valuta.

GDAX is voor iets meer gevorderde gebruikers die erop gebrand zijn om hun eigen prijzen vast te stellen of misschien daghandel te doen voor winst. Dat gezegd hebbende, biedt het niet dezelfde selectie van Bitfinex-opties. Dit maakt het een beetje minder geavanceerd van een platform en daarom geven sommige gebruikers op hoog niveau misschien de voorkeur aan Bitfinex. Voor de meeste handelaren zijn de opties die bij GDAX beschikbaar zijn echter meer dan voldoende.

Grafieken op GDAX zijn eenvoudiger dan op Bitfinex en als zodanig is de interface iets gebruiksvriendelijker. Dit maakt GDAX opnieuw meer geschikt voor tussenhandelaren dan voor gevorderden.

GDAX-beveiliging

GDAX biedt gebruikers een hoog beveiligingsniveau.

 • Fiat-deposito’s zijn FDIC-verzekerd. Dit geeft gebruikers veel gemoedsrust bij het maken van stortingen via bankoverschrijvingen.
 • 98% van de cryptocurrency-stortingen wordt bewaard in koude opslag. Om toegang te krijgen, zijn meerdere handtekeningen vereist, waardoor ze zeer veilig zijn.
 • Tweefactorauthenticatie op accounts.
 • Geen geschiedenis van beveiligingsinbreuken of hacks.
 • Geschiedenis van financiële en veiligheidsaudits.
 • Sterk geklaagd over de bestaande Amerikaanse financiële regelgeving.

Beschikbaarheid van GDAX-munten

De volgende munten zijn verkrijgbaar bij GDAX:

BTC, ETH, BCH en LTC.

GDAX-volume

Het totale handelsvolume in cryptocurrency in de afgelopen 24 uur op het moment van schrijven (10 mei 2018) op GDAX was $ 224.047.290.

Alleen crypto-uitwisselingen

Laten we nu eens kijken naar ‘Groep 2’ – uitwisselingen met alleen cryptovaluta.

De uitwisselingen die we tot nu toe hebben bekeken in mijn beste gids voor cryptocurrency-handelsplatforms, zijn allemaal volledig gelicentieerd en zeer veilig. Nu gaan we het wilde westen van digitale valuta-uitwisselingen in!

Omdat crypto-naar-crypto-uitwisselingen geen traditionele valuta verwerken, zijn er niet veel bestaande regels die ze moeten volgen. Dit komt doordat de regelgeving voor cryptocurrencies in de meeste landen nog niet naar behoren bestaat (hoewel sommige landen deze al beginnen in te voeren). Deze cryptocurrency-handelsplatforms hoeven zich ook niet per se te registreren als een geldverwerkingsdienst.

Maakt u zich echter geen zorgen, de platforms die we hebben uitgekozen als de beste cryptocurrency-handelsplatforms die geen fiat-stortingen toestaan, zijn zeer veilig. Laten we beginnen!

Binance

Binance is een van de jongste maar grootste cryptocurrency-handelsplatforms in de branche. Het leek medio 2017 uit het niets te verschijnen en het werd al snel duidelijk dat het de grootste beurs op de markt wilde worden. Gek genoeg bereikte het dit begin dit jaar met een totale marktkapitalisatie van $ 1,3 miljard!

Binance is opgericht in China, maar door onzekerheid over de regelgeving is het in september 2017 naar Japan verhuisd. Oprichter Zhao Chengpeng heeft sindsdien aangekondigd dat hij naar het Europese eiland Malta kijkt om zijn bedrijf te vestigen. Dit komt omdat Malta in hoog tempo cryptovaluta-vriendelijke wetgeving aan het ontwikkelen is. om jonge bedrijven zoals Binance de vrijheid te geven om te innoveren.

Binance-kosten

De Binance cryptocurrency-uitwisseling brengt gebruikers een gemiddelde vergoeding van 0,1% in rekening voor elke gemaakte transactie. Het platform heeft echter ook een eigen token. Om mensen ertoe te brengen het te gebruiken, ontvangen degenen die betalen met de Binance Token (BNB) een sappige 50% korting op hun kosten! Misschien is dit genoeg om het beste handelsplatform voor cryptocurrency te zijn?

Zulke lage kosten kunnen Binance een sterke kanshebber maken voor het beste handelsplatform voor daghandelaren die veel uitwisselingen willen doen.

Dit zal echter niet voor altijd het geval zijn. De uitsplitsing van de kortingen is weergegeven in onderstaande tabel.

Kortingspercentages van Binance cryptocurrency trading platform

Binance-functies

 • Met de mobiele applicatie Binance kunnen gebruikers onderweg cryptocurrency verhandelen.
 • Meertalige ondersteuningsopties: Engels, Chinees, Koreaans, Japans.
 • Het heeft zijn eigen munt die exclusieve voordelen biedt.
 • Het biedt wedstrijden aan handelaren. Er was bijvoorbeeld een maand waarin de handelaar die de meeste WAVES-cryptocurrency kon kopen en verkopen 20.000 WAVES-tokens kreeg. Bij een andere wedstrijd wonnen gebruikers auto’s en computers als prijzen!
 • Ondersteunt een groot aantal verschillende munten en tokens – een van de grootste beschikbare selecties.
 • Het biedt vroege ondersteuning voor Bitcoin-forks. Bitcoin Gold en Bitcoin Diamond werden zeer snel na hun oprichting op Binance genoteerd.
 • Geen limiet op de grootte van cryptocurrency-stortingen.
 • Beperkingen op opnames. Deze worden opgeheven wanneer een account wordt geverifieerd. Hiervoor moeten gebruikers hun volledige naam, land, geslacht, een foto van hun paspoort / een foto van een door de overheid uitgegeven identiteitskaart en een foto van zichzelf met het document overleggen.
 • Stabiele munten ondersteund. Degenen die een investering willen omzetten in fiat om hun volgende stap op de markt te timen, kunnen dit doen door USDT (Tether) te gebruiken als het handelspaar beschikbaar is.

Is Binance gebruiksvriendelijk?

Ondanks dat het zowel een basis- als een geavanceerd overzicht biedt, is de interface van Binance niet het gemakkelijkst te begrijpen. Het kan even duren voordat zelfs meer ervaren gebruikers eraan wennen. Als ze dat eenmaal doen, worden ze beloond met een grote hoeveelheid informatie die op één scherm beschikbaar is.

Zelfs de basisweergave heeft nogal wat aan de hand.

Omdat het gebruikers zo’n mogelijk verwarrende ervaring biedt, is Binance waarschijnlijk beter voor gemiddelde tot gevorderde handelaren. Beginners moeten op zijn minst een behoorlijke hoeveelheid tijd besteden aan het bestuderen van de interface om de hele lay-out te begrijpen voordat ze beginnen met handelen op het platform.

Binance-beveiliging

Binance heeft snel een hoog niveau van vertrouwen bereikt binnen de cryptocurrency-gemeenschap, wat buitengewoon belangrijk is als je jezelf het beste Bitcoin-handelsplatform wilt noemen. Er zijn echter niet veel details bekend over hoe het platform zijn cryptocurrency-stortingen beveiligt en hoe het zichzelf beschermt tegen hacks..

Dat gezegd hebbende, biedt de Binance de volgende beveiligingsfuncties:

 • Tweefactorauthenticatie.
 • Onbekende locatie van centrale servers. Men denkt dat ze momenteel in Hong Kong zijn, hoewel er geen verdere informatie over hen bekend is.
 • E-mailwaarschuwing om de opname te bevestigen. Gebruikers moeten een link in de e-mail volgen om te bevestigen dat ze de opname hebben aangevraagd.

Binance Coin Beschikbaarheid

Het beste van het Binance-platform is zonder twijfel het aantal munten dat daar wordt ondersteund. De lijst is veel te lang om hier op te noemen. Dit komt omdat het ook veel tokens vermeldt zodra ze hun initiële muntenaanbieding hebben voltooid. Hierdoor kunnen gebruikers ze vroeg krijgen en mogelijk de meeste winst behalen die mogelijk is op pompen na ICO.

Enkele van de meer opvallende vermeldingen bij Binance zijn Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Dash, Litecoin, NEO, GAS, Zcash, Dash, Ripple.

Er zijn er nog veel meer op de beurs. Bezoek de site zelf voor een volledige lijst.

Bitcoin-volume

Het totale handelsvolume in cryptocurrency in de afgelopen 24 uur op het moment van schrijven (10 mei 2018) bij Binance was een absoluut enorme $ 2.210.146.604.!

Handelen in cryptocurrency op Binance

Vervolgens zal ik in onze gids voor het beste cryptocurrency-handelsplatform uitleggen hoe je cryptocurrency verhandelt op Binance. De onderstaande stappen zullen voor de meeste uitwisselingen erg op elkaar lijken. Voor deze gids ga ik ervan uit dat je al een account hebt aangemaakt.

 1. Bezoek de website van Binance op binance.com.
 2. Klik op “inloggen” bovenaan de pagina en vul uw inloggegevens in.
 3. Gebruik vervolgens uw telefoon om de gevraagde tweefactorauthenticatiecode te krijgen. Voer het in het hieronder gemarkeerde vak in.

  Google-authenticatie op het Binance-handelsplatform voor cryptocurrency

 4. Klik op “fondsen” bovenaan het scherm. U wordt naar de portemonnee-pagina geleid.

  Binance cryptocurrency handelsplatformfondsen

 5. Klik op “storten” naast het digitale activum dat u wilt verhandelen. Volg de instructies op het scherm om uw storting te voltooien.

  Binance cryptocurrency handelsplatform storting

 6. Als uw account is gecrediteerd, klikt u op “ruilen” linksboven in het scherm.

  Binance-uitwisselingen van cryptocurrency-handelsplatforms

 7. U krijgt twee opties in een vervolgkeuzemenu. Voor deze handleiding gebruik ik de ‘basis’-modus. Dit wordt aanbevolen voor nieuwe gebruikers, omdat er minder opties zijn om u in de war te brengen!

  Binance als een van de cryptocurrency-handelsplatforms

 8. In dit voorbeeld ruilen we het kleine bedrag van NEO dat ik op mijn account had om voor BTC met behulp van een limietorder. Een limietorder betekent dat de transactie alleen plaatsvindt tegen de prijs die ik heb aangegeven of beter, wat betekent dat ik een maker ben. Als u uw bestelling direct gevuld wilt hebben, gebruik dan “markt”. Dit betekent dat je een nemer bent.
 9. Voer het bedrag in dat u wilt verhandelen, controleer of de prijs overeenkomt met de huidige koers voor het activum dat u koopt of verkoopt en klik op de knop “verkopen”.
 10. Wanneer de bestelling is voltooid, kunt u teruggaan naar het gedeelte “Fondsen” van de site en uw cryptocurrency opnieuw opnemen.

Opmerking: Tenzij u vaak aan daytrading doet, is het niet aan te raden om geld achter te laten op een uitwisselingswebsite. Uitwisselingen zijn al eerder gehackt en zullen opnieuw worden gehackt. Herhaal: een uitwisseling is GEEN veilige plaats om uw cryptocurrencies veilig op te slaan! Zie onze gids op de Beste cryptocurrency-portefeuilles voor meer informatie.

Bittrex

De laatste uitwisseling waar ik naar zal kijken in mijn beste gids voor cryptocurrency-handelsplatforms is Bittrex. Net als Binance staat Bittrex geen fiat-stortingen toe. Net als Binance heeft Bittrex ook een groot aantal cryptocurrencies die gebruikers kunnen kopen en verkopen.

Bittrex werd gelanceerd in december 2014. Het is sindsdien een van de meest gebruiksvriendelijke altcoin-uitwisselingen geworden.

Het werd opgericht door Bill Shihara, Richie Lei, Rami, Kawach en Ryan Hentz in Las Vegas. Omdat het in de VS is gevestigd, voldoet Bittrex volledig aan de weinige bestaande regelgeving die momenteel van kracht is.

Bittrex-vergoedingen

De kosten bij Bittrex zijn iets hoger dan bij andere beurzen. Het platform heeft ook geen verschillende tarieven voor makers en nemers, of een glijdende schaal voor gebruikers met een hoog volume. Bittrex berekent een vast tarief van 0,25% per transactie.

Bittrex-functies

Bittrex is misschien niet de goedkoopste beurs die er is, maar het blinkt uit in bepaalde functies. Het is een gebruiksvriendelijk platform dat een geweldige manier is om te beginnen met het verhandelen van verschillende altcoins. Hier zijn enkele van de beste functies, laten we eens kijken of dit voldoende is om er het beste cryptocurrency-handelsplatform van te maken:

 • Veel altcoins worden ondersteund.
 • Initiatief gebruiksvriendelijke lay-out.
 • Geen verificatie voor basisaccounts. Deze accounts kunnen tot $ 3.000 per dag opnemen.
 • Geen limiet op stortingen.
 • Beschikbaar in de meeste landen over de hele wereld.
 • Door vaste vergoedingen zijn ze gemakkelijk te berekenen.

Bittrex-beveiliging

Het oprichtende team van Bittrex bestaat uit voormalige digitale beveiligingsexperts. Zoals je van zo’n team zou verwachten, is het Bittrex-platform een ​​van de veiligste. De beveiligingsfuncties bij Bittrex zijn als volgt:

 • Portemonnees met meerdere fasen. Dit betekent dat de meeste digitale activa in een koude opslag worden bewaard.
 • Tweefactorauthenticatie.
 • Volledig gereguleerd en in overeenstemming met de Amerikaanse autoriteiten. Heeft een Money Service Business-licentie van FinCEN.
 • Heeft twee voormalige Homeland Security-experts voor hen werken.
 • E-mailwaarschuwingen wanneer een nieuw IP-adres wordt gedetecteerd. Er moet een link worden gevolgd vanuit het geregistreerde e-mailadres van de gebruiker om te bevestigen dat de poging door hem is gedaan.
 • E-mailwaarschuwingen wanneer er opnieuw wordt ingelogd.
 • E-mailwaarschuwing om de opname te bevestigen.

Beschikbaarheid van Bittrex-munten

Met meer dan 250 verschillende cryptocurrencies bij Bittrex is de kans groot dat het project waarvan je de tokens wilt verhandelen daar wordt vermeld. Het team is echter zorgvuldig om de broncodes van verschillende munten te onderzoeken om er zeker van te zijn dat het legitieme aanbiedingen zijn.

Bovendien worden die munten die impopulair blijken te zijn, snel van het platform verwijderd. In plaats van een allesomvattende altcoin-uitwisseling te zijn, biedt Bittrex een meer verfijnde selectie van tokens en munten en dat maakt het een stap dichterbij om het beste cryptocurrency-handelsplatform te worden genoemd..

Alle meest populaire munten worden vermeld bij Bittrex met handelsparen tussen Bitcoin, Ethereum en USDT of BitCNY voor diegenen die willen converteren naar fiat-valuta in afwachting van gunstige handelsvoorwaarden.

Bittrex-volume

Het totale handelsvolume in cryptocurrency in de afgelopen 24 uur op het moment van schrijven (10 mei 2018) bij Bittrex was $ 197.237.259.

Conclusie: is er een “beste cryptocurrency-handelsplatform”?

Dus dat is het. Dat is onze beste gids voor cryptocurrency-handelsplatforms. Zoals u kunt zien, heeft elke verschillende uitwisseling iets andere voor- en nadelen. Sommige zijn gespecialiseerd in het bieden van een gebruikersvriendelijke ervaring, terwijl andere de voorkeur geven aan meer geavanceerde handelsopties.

Dit maakt het kiezen van het beste cryptocurrency-handelsplatform nogal moeilijk – ik heb het gevoel dat er geen algehele ‘beste’ uitwisseling is, maar er zijn uitwisselingen die de ‘beste’ zijn voor elke individuele gebruiker op basis van hun behoeften en voorkeuren..

Wat goed is voor de ene gebruiker, kan vreselijk zijn voor de andere.

Als u een onervaren cryptohandelaar of -gebruiker bent, denkt u misschien dat één platform briljant is. Voor mij, een ervaren gebruiker van verschillende uitwisselingsplatforms, kan het echter een aantal meer geavanceerde functies missen die ik prefereer.

Met dat gezegd, hoop ik dat je wat dingen hebt geleerd over enkele van de grootste cryptocurrency-handelsplatforms in de branche. We hebben er in totaal vier geschetst: Bittrex, Binance, Bitfinex en GDAX. De eerste twee zijn degene die geen fiat-aanbetalingen toestaan ​​en de tweede zijn degene die dat wel doen.

Ik heb het gehad over: vergoedingen, functies, hoe gebruiksvriendelijk elk is, handelsvolume, veiligheid en beschikbaarheid van munten bij elk. Ik heb er ook een stukje geschiedenis over gegeven.

Nu we allemaal klaar zijn, wat denk je ervan? Wat volgens jou het beste cryptocurrency-handelsplatform voor jou is?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map