Cryptocurrencies hebben in 2018 discutabel gepresteerd, maar blijven in 2021 nieuwe investeerders aantrekken.

De meeste beginners hebben het echter moeilijk om te vinden de beste cryptocurrency om te investeren in 2021. We zijn er allemaal geweest, dus maak je geen zorgen! Ik begrijp hoe verwarrend het is wanneer u voor het eerst op zoek gaat naar nieuwe cryptocurrency-investeringen. En daarom ben ik hier om te helpen.

Dus ben jij ook op zoek naar de volgende cryptocurrencies om in 2021 te investeren? Vraagt ​​u zich af “moet ik in Bitcoin investeren?” of “moet ik investeren in Ethereum?”

Nou, vraag me niet langer af! Ik ben hier om al je vragen te beantwoorden. Aan het einde van deze gids weet u hoe u cryptocurrencies kunt vinden om in 2021 te investeren. Als u wilt handelen, moet u ook gaan voor de top3 cryptocurrency-uitwisselingen: Coinbase, Binance en Coinmama.

Maar laten we eerst eens kijken naar de recente groei van cryptocurrencies.

Cryptocurrency-markt tot nu toe

De eerste cryptocurrency, Bitcoin, werd uitgevonden in 2009. Dat was echter nog maar het begin, en niemand wist echt van Bitcoin tot 2013. Bovendien dacht niemand zelfs dat het de beste cryptocurrency zou worden om in te investeren.

Sinds 2013 heeft de markt voor cryptocurrency echter gezien enorme groei – groei die moeilijk te negeren was. Er zijn nu meer dan 1500 verschillende cryptocurrencies, allemaal gemaakt in minder dan 5 jaar.

Het is duidelijk dat 2017 het jaar was waarin crypto echt ontplofte. De marktkapitalisatie van cryptocurrencies groeide met 4000%! De marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies was rond $ 21 miljard in maart 2017, terwijl het nu voorbij is $ 454 miljard. Dat is groot!

Marktkapitalisatie: De totale prijs van alle munten bij elkaar opgeteld.

De markt gaat niet alleen meer over Bitcoin. Er zijn andere cryptocurrencies die de ruimte zijn binnengekomen, zoals Ethereum, Litecoin, en Rimpeling. Deze hebben het afgelopen jaar allemaal ongelooflijk goed gepresteerd en zijn allemaal te noemen "de beste cryptocurrency om in te investeren".

De volgende grafiek van CoinMarketCap toont de groei van cryptocurrencies door de jaren heen.

Beste cryptocurrency om in te investeren: totale marktkapitalisatie.

Er worden veel dingen gezegd over de toekomst van cryptocurrencies. Sommige mensen geloven dat de cryptocurrency-fase niet lang zal duren, terwijl anderen denken dat ze voor altijd zullen bestaan.

Het is moeilijk om de toekomst van cryptocurrencies te voorspellen, maar wat ik wel weet, is dat de populariteit van cryptocurrencies neemt alleen maar toe. Een van de redenen waarom cryptocurrencies steeds populairder worden, is vanwege blockchain-technologie, dat is de belangrijkste technologie achter alle cryptocurrencies.


Beste cryptocurrency om te investeren: grafieken analyseren.

Blockchain-technologie is het volgende grote ding – dat is het een veilig stukje technologie dat voor het eerst werd gebruikt door Bitcoin. U kunt echter niet leren hoe u in blockchain moet investeren. In plaats daarvan kunt u leren hoe u kunt investeren in de cryptocurrencies die blockchain gebruiken (en dat zijn ze allemaal!)

Ben je klaar om meer te weten te komen over de volgende cryptocurrency om in 2021 te investeren? Laten we beginnen.

Wat zijn de beste cryptocurrencies om te investeren in 2021?

Hieronder vindt u enkele opties voor de beste cryptocurrencies om te investeren in 2021 en daarna (nou ja, in ieder geval in de nabije toekomst).

Bitcoin (BTC)

Als je op de een of andere manier maar van één cryptocurrency hebt gehoord, is dat waarschijnlijk het geval Bitcoin. Het is de grootste cryptocurrency – het heeft momenteel een aandeel van 40% in de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency! Het is de oudste cryptocurrency en domineert nog steeds op de markt. Dus als Bitcoin blijft toenemen zoals in 2017, dan is investeren in Bitcoin misschien een goed idee voor 2021.

De prijs van Bitcoin verandert elke dag enorm en heeft de afgelopen jaren veel hoogte- en dieptepunten gekend. Bekijk de volgende grafiek en u zult zien hoeveel de prijs verandert.

Beste cryptocurrency om in te investeren: Bitcoin-grafiek.

De prijs van 1 Bitcoin is rond $ 76 (07.09.13) tot zo hoog als $ 20.000 in december 2017. Maar toen, nadat Bitcoin zijn hoogste punt bereikte in december, de prijs van Bitcoin gedaald tot ongeveer $ 6000 in februari 2018 en schommelt sindsdien. Het is gek!

Nu de prijs in zo’n korte tijd zo sterk verandert, hoe beslist u dan wat de beste tijd is om in Bitcoin te investeren??

Welnu, we kunnen proberen de antwoorden te vinden door naar enkele belangrijke gebeurtenissen uit het verleden te kijken – toen de prijs met een groot bedrag omhoog of omlaag ging.

 • Een belangrijke gebeurtenis was wanneer Bitcoin is opgesplitst in twee cryptocurrencies – Bitcoin en Bitcoin Cash. Dit gebeurde op 1 augustus. Beleggers die hiervan op de hoogte waren, investeerden hun geld vóór de splitsing en maakten enorme winsten, waardoor hun investering bijna verdubbelde!
 • De prijs van Bitcoin daalde in januari 2018 tot ongeveer $ 10.000, bijna de helft van de $ 20.000 die het waard was in december 2017. Veel beleggers maakten zich op dat moment zorgen en begonnen hun Bitcoin te verkopen. Hierdoor daalde de prijs in februari 2018 tot ongeveer $ 6.000.

Als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van Bitcoin, u kunt dat eenvoudig doen met Coinbase of Binance. Beiden zijn zeer veilig en betrouwbaar.

Bitcoin Investeren

Als u in Bitcoin wilt investeren, moet u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en trends rondom Bitcoin. Wanneer nieuws wordt vrijgegeven over een nieuwe technische verbetering, misschien wilt u overwegen om Bitcoin te kopen. Als er een enorme prijsdaling is van de cryptocurrency in kwestie, dan is ook dat een goed moment om Bitcoin te kopen, want je kunt het tegen een lage prijs kopen.

Beste cryptocurrency om te investeren: cryptocurrency-munten.

Als u al heeft besloten om in cryptocurrencies te investeren, dan is het misschien een goed idee om te beginnen met te investeren in Bitcoin. Ook al heb je de eerste grote investeringskans gemist, toch kan investeren in Bitcoin een goed idee zijn.

Het hangt er allemaal van af of je nu wel of niet in de toekomst van Bitcoin gelooft. Als u een gelovige bent, moet u erover nadenken om erin te investeren. Als u dat niet bent, raad ik u aan om er vanaf te blijven. Het is hetzelfde als bij elke andere investering!

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Ethereum (ETH)

Eind vorig jaar ging de prijs van Ethereum was iets hoger dan $ 720, met een totale marktkapitalisatie van ongeveer $ 70 miljard. Begin 2018 klom Ethereum en bereikte het de hoogste prijs van $ 1423 op 4 januari. Op dit moment was de totale marktkapitalisatie voor Ethereum $ 138 miljard!

Ethereum groeide met ongeveer 3000% in het jaar 2017 en werd de op een na grootste cryptocurrency, op de tweede plaats na Bitcoin.

Vraagt ​​u zich af: “moet ik in Ethereum investeren?”, “Is de prijs van Ethereum al op zijn hoogtepunt?”, Of "is Ethereum de beste cryptocurrency van 2021?". Nou, de waarheid is dat niemand het weet! De volgende informatie zou u echter moeten helpen beslissen of investeren in Ethereum een ​​goede optie voor u is.

De onderstaande grafiek laat zien hoe Ethereum de afgelopen jaren is gegroeid.

Beste cryptocurrency om in te investeren: Ethereum-grafiek.

Hieronder staan ​​de belangrijkste gebeurtenissen die de prijs van Ethereum in het verleden het meest hebben beïnvloed:

 • Ethereum ontving een investering van ongeveer $ 150 miljoen in mei 2016. Als gevolg hiervan is de prijs gestegen van $ 1 in januari 2016 tot ongeveer $ 14,80 in mei 2016.
 • Op 18 juni 2016 ontdekten leden van de Ethereum-gemeenschap echter dat Ethereum was gehackt. Ongeveer $ 60 miljoen aan Ether (De valuta van Ethereum) is gestolen vanwege een fout in een portemonnee. Hierdoor daalde de Ethereum-prijs van het hoogste punt van $ 21,52 op 17 juni 2016 naar $ 9,96 op 18 juni 2016..

In tegenstelling tot Bitcoin, Ethereum is niet alleen een digitale valuta. Het is een meer geavanceerd blockchain-project. Dit komt omdat Ethereum iets speciaals biedt – door het platform van Ethereum te gebruiken, ontwikkelaars kunnen hun eigen cryptocurrencies bouwen.

Stel dat u een op blockchain gebaseerde oplossing wilt bouwen voor het beheer van de toeleveringsketen van uw bedrijf. Nou, dankzij Ethereum hoeft u niet vanaf het begin te beginnen. In plaats daarvan kun je gewoon een applicatie bouwen op de blockchain van Ethereum. Ethereum maakt het veel gemakkelijker om nieuwe blockchain-projecten te lanceren.

Dus, is Ethereum uw volgende cryptocurrency om te investeren in 2021?

Ik raad je aan om Ethereum aan je lijst toe te voegen, omdat ik denk dat het een van de beste cryptocurrency zou kunnen zijn om in 2021 te investeren.

Beste cryptocurrency om te investeren: kaarsen en grafieken analyseren.

Julian Hosp, een blockchain-expert, zei dat de marktkapitalisatie van Ethereum tegen het einde van 2021 zou kunnen stijgen tot $ 200 miljard. Als de voorspelling van Hosp klopt, zal de prijs van Ethereum oplopen tot $ 2000. De reden van Hosp achter de voorspelling is voornamelijk gebaseerd op de ICO’s (Initial Coin Offerings) die in 2018 besloot om de Ethereum-blockchain te gebruiken & 2021.

Ethereum is ook van plan om hun technologie dit jaar veel te verbeteren, met nieuwe protocollen die bijna klaar zijn voor gebruik. Pas dus op voor Ethereum!

Lees ons voor meer informatie over Ethereum Ethereum versus Bitcoin gids.

Rimpel (XRP)

Rimpeling, ook bekend als XRP, was een uitstekende kanshebber voor de plek van de beste cryptocurrency in 2017 met een groei van ongeveer 36.000%! Ja, je leest het goed. Het groeide van bijna $ 0 aan het begin van 2017 en bereikte $ 2,4 in december 2017 – zoals je kunt zien in de volgende grafiek.

Net als alle andere cryptocurrencies is de prijs van Ripple in 2018 ook gedaald – deze is momenteel vastgesteld op $ 0,20.

Beste cryptocurrency van het jaar

Ik weet wat je denkt: je hebt een geweldige kans gemist door Ripple begin 2017 niet te investeren. Hoewel dat waar is, kan Ripple nog steeds een goede optie zijn om te overwegen als je volgende cryptocurrency om in 2021 te investeren..

Hoewel de prijs van één XRP een stuk lager is dan de prijs van één Bitcoin, is XRP nog steeds de op twee na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie. In mei 2018 had het een totale marktkapitalisatie van ongeveer $ 35 miljard.

Dus, wat is het met Ripple dat het zo populair heeft gemaakt bij investeerders??

De belangrijkste reden voor de populariteit van Ripple is dat het niet alleen een digitale valuta is, maar ook een betalingssysteem. Ripple gebruikt blockchain-technologie om internationale betalingen sneller en veiliger te maken.

Als u vandaag heeft geprobeerd een internationale bankbetaling uit te voeren, duurt het ongeveer 2-10 dagen voordat de transactie is verwerkt. Dezelfde betaling, wanneer gedaan met Ripple, duurt een paar seconden. Hoe geweldig is dat!

Maar er is meer goed nieuws: veel grote financiële instellingen zoals American Express, JP Morgan en Santander maken al gebruik van de technologie van Ripple. Ripple werkt ook samen met de Centrale Bank van Saudi-Arabië, China’s LianLian International en andere banken van over de hele wereld..

Beste cryptocurrency om te investeren: een ontmoeting tussen investeerders.

Dus als je je afvraagt ​​hoe je in blockchain kunt investeren, dan is Ripple misschien wel het beste antwoord.

Gebaseerd op wat ik zojuist heb uitgelegd, de toekomst van Ripple in de financiële sector zou een goede kunnen zijn. Pas op voor Ripple en leer er meer over hun partnerschappen. Pas ook op voor nieuwe partnerschappen – als Ripple een contract tekent met een andere grote bank, kan dit de prijs van XRP verhogen.

De investeerders die de diensten van Ripple begrepen, hebben veel geld verdiend. Na een fantastisch 2017 zou Ripple wel eens de beste cryptocurrency van 2021 kunnen zijn.

Opmerking: dit is misschien een goed moment om in Ripple te investeren, aangezien de prijs 70% lager is gedaald dan het hoogste punt ooit van $ 3,4 in januari 2017..

Litecoin (LTC)

Onze lijst met wat de beste cryptocurrency is om in 2021 te investeren, kan niet compleet zijn zonder Litecoin. Net als Ripple liet Litecoin in 2017 geweldige prestaties zien met een groei van bijna 8000%.

De prijs van Litecoin groeide uit ongeveer $ 4 begin 2017 tot een maximum van $ 358 in december 2017. Echter, net als de meeste cryptocurrencies, volgde Litecoin ook de prijsontwikkeling en zakte in februari 2018 naar $ 110.

Bekijk de onderstaande prijsgrafiek van Litecoin – u kunt de snelle stijging van de prijs van Litecoin begin 2018 zien. De prijs van zowel Litecoin als Bitcoin heeft het afgelopen jaar een vergelijkbare trend gevolgd..

Beste cryptocurrency van het jaar

Litecoin is de 5e grootste cryptocurrency met een marktkapitalisatie van ongeveer $ 11 miljard. Litecoin blijft investeerders interesseren vanwege de nauwe band met Bitcoin, wat een goede reden is voor Litecoin om op onze lijst te staan ​​voor de volgende cryptocurrency om in 2021 te investeren..

Litecoin is in 2011 opgericht om de technologie van Bitcoin verbeteren. Litecoin voltooit een transactie 4 keer sneller dan Bitcoin. In tegenstelling tot Bitcoin is het maximale aantal Litecoins echter afgetopt 84 miljoen – 4 keer meer dan de muntvoorraad van Bitcoin (21 miljoen).

Litecoin was de eerste cryptocurrency die een Lightning-netwerk transactie in mei 2017. Met behulp van het Lightning Network werd 0.00000001 Litecoin in minder dan een seconde overgebracht van Zürich naar San Francisco! Zodra Litecoin het Lightning Network gaat gebruiken, kan dit de prijs van de Litecoin verhogen!

Lightning-netwerk: Een nieuwe technologie die de snelheid van transacties op het blockchain-netwerk verhoogt.

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash is nog een andere naam die vrij bekend is in de cryptocurrency-kringen. Tegelijkertijd is het echter een crypto die nogal wat controverse heeft gehad (en nog steeds doet!).

Zoals met de meeste dingen die met Bitcoin te maken hebben, heeft de controverse rond BCH te maken met de concepten van schaalbaarheid, decentralisatie, en trouw blijven aan de oorspronkelijke visie van Bitcoin (blockchain).

Zie je, van alle beste cryptocurrency-opties op deze lijst, heeft BCH een van de interessantere aanvangsverhalen gehad. Het is gemaakt als een resultaat van een harde vork van Bitcoin. De ontwikkelaars die de vork hebben geïmplementeerd, hebben dit gedaan om een ​​van de meest opvallende Bitcoin-problemen op te lossen – gebrek aan schaalbaarheid.

De grootte van een enkel Bitcoin Cash-blok is 8 MB. In tegenstelling daarmee zijn de blokgroottes van Bitcoin 8 keer kleiner1 MB.

Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, waren de meningen over BCH vanaf het allereerste begin behoorlijk verdeeld. Welke invloed had dit op de prijzen van de cryptomunt? Nou, kijk eens:

Beste cryptocurrency van het jaar

Hoewel BCH veel verschillende periodes kende, is de prijs al geruime tijd redelijk stabiel! Zelfs met alle controverses rond de crypto, zijn er veel mensen die er nog steeds van overtuigd zijn dat Bitcoin Cash de "cryptocurrency van de toekomst". Zeker een opmerkelijke optie, voor zover het de beste cryptocurrency betreft om te investeren!

Tron (TRX)

Veel mensen die op zoek zijn naar de beste cryptocurrency om in te investeren (of gewoon – de beste cryptocurrency in het algemeen), proberen ook een op blockchain gebaseerd project die ze zouden willen ondersteunen.

Als dat bij jou ook het geval is, Tron misschien interesseerde je je best wel – het is een platform voor het delen van inhoud die tot doel heeft uw persoonlijke gegevens achter te laten in de handen van de persoon waartoe ze behoren – u.

Je zou aan Tron kunnen denken als het alternatief voor YouTube, Instagram, of zelfs Facebook. Al deze sociale media en sites voor het delen van inhoud verzamel uw persoonlijke gegevens, en deel het vervolgens met adverteerders, zodat ze hun advertenties op u kunnen richten. Niet iets waar u zich zorgen over hoeft te maken met een gedecentraliseerd platform echter.

Zoals bij elk ander "beste cryptocurrency" buiten, Tron is niet vrij van controverse, wel. De meeste waargenomen "problemen" rond dit project hebben eigenlijk te maken met de makers ervan – hoewel deze problemen vaak worden weggegooid als lastercampagnes of geruchten, heeft het nog steeds invloed op het project!

De vraag is – hoeveel? Nou, kijk eens:

Beste cryptocurrency van het jaar

Hoewel Tron enkele aanzienlijke prijsschommelingen had, lijkt de prijs in prijs te stijgen. Een van de interessantere cryptocurrencies om in 2021 te investeren!

EOS (EOS)

EOS is wat dat betreft een uniek project "beste cryptocurrency" tutorials gaat. Het is niet uniek omdat er een ongehoorde technologie achter zit, of vanwege een andere technische reden – het is gewoon een van de meest positief waargenomen munten op deze lijst!

Op het eerste gezicht lijkt EOS misschien zeer vergelijkbaar naar Ethereum. Net als ETH, stelt EOS je in staat om te ontwikkelen slimme contracten, en zelfs creëren dApps op zijn blockchain. Dus … Wat maakt EOS dan zo uniek??

Welnu, het doel van dit project is om een ​​gedecentraliseerde blockchain te runnen waarmee je dat kunt voer gratis transacties uit. Het verschil hier is dat de meeste cryptocurrencies die er zijn, niet gratis kunnen worden verhandeld, gekocht of verkocht.

De EOS-prijsgrafieken zien er als volgt uit:

Beste cryptocurrency van het jaar

EOS kende de afgelopen jaren enkele opmerkelijke prijsschommelingen, maar is de laatste tijd aan het stabiliseren. Als u deze munt beschouwt als de beste cryptocurrency om in 2021 te investeren, moet u dat zeker doen wat extra onderzoek doen, en volg het nieuws rond de munt!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Beleggingsstrategieën: laten we iets duidelijk maken

Hoe nemen beleggers beslissingen die ze willen investeren in onroerend goed of aandelen? Gaan ze investeringen doen op het moment dat ze erover nadenken? Ik vermoed dat het antwoord op die vraag is: nee!

Voordat u ergens in investeert, moet u een duidelijk begrip hebben van wat uw beleggingsdoelen zijn en hoe u deze gaat bereiken. U wilt een goed beeld hebben van hoe lang u bereid bent om uw investering open te houden en hoeveel winst u graag wilt maken.

U moet dezelfde mindset hebben als het gaat om investeringen in cryptocurrency. Voordat u beslist wat de volgende cryptocurrency voor u is om in 2021 te investeren, bespreken we de twee belangrijkste soorten investeringsstrategieën voor cryptocurrencies..

Houd er rekening mee dat welke strategie u ook kiest, het altijd is cruciaal om betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingsplatforms te gebruiken. Een paar daarvan zijn Coinbase en Binance.

Langetermijninvestering in cryptocurrency

Een investering op lange termijn is er een waarbij je verwacht dat een cryptocurrency over een langere periode beter presteert. Gemakkelijk! Normaal gesproken is de minimale tijd voor langetermijninvesteringen 6 maanden tot 1 jaar. Hoewel sommige mensen van plan zijn hun investeringen 5-10 + jaar vast te houden. Het is aan jou hoe je investeert; u kunt uw volledige investering in één keer doen, of u kunt op verschillende tijdstippen investeren.

Investeringsstrategie op lange termijn

Nogmaals, voordat u een bedrag belegt, moet u een duidelijk idee hebben van wat uw beleggingsdoelen zijn:

 • Verkoopt u de cryptocurrency na een bepaalde tijd of verkoopt u deze wanneer deze een bepaalde prijs bereikt??
 • Verkoopt u uw investering in één keer of verkoopt u delen ervan op verschillende tijdstippen??
 • Bij welke gelegenheid zou u de langetermijninvestering op korte termijn verkopen? Als er bijvoorbeeld nieuwe wetten van kracht worden die van invloed kunnen zijn op de langetermijnprijs van uw investering, kunt u overwegen deze eerder te verkopen..

Vervolgens moet u wat onderzoek doen om te beslissen welke cryptocurrencies het beste zijn als langetermijninvesteringen. Ik raad u aan het volgende te controleren:

 • Is hun technologie beter dan hun concurrenten?
 • Hebben ze een sterk team van oprichters en ontwikkelaars??
 • Hoe goed is hun roadmap / plan?
 • Zijn ze echte problemen aan het oplossen??

Als u echt gelooft in de cryptocurrency waarin u investeert, moet u leren uw investering vast te houden, zelfs als de prijzen dalen. Als u in paniek raakt bij verkopen, kunt u geld verliezen en spijt krijgen van de verkoop.

Redenen om langetermijninvesteringen te doen

 • Beleggen op lange termijn maakt uw leven gemakkelijker omdat u niet de hele tijd naar de markt hoeft te kijken;
 • U gelooft dat sommige cryptocurrencies op lange termijn een beter rendement zullen opleveren;
 • Je gelooft echt in de toekomst van de cryptocurrency.

Dat zijn enkele belangrijke dingen om te overwegen!

Kortetermijninvestering in cryptocurrency

Investeringen op korte termijn worden gemaakt over kortere perioden in de hoop snel winst te maken. Dus, hoe kort is een investering op korte termijn??

Beste cryptocurrency om te investeren: mensen die grafieken analyseren.

Investeringen op korte termijn kunnen duren seconden, minuten, dagen, of zelfs een paar maanden.

Hoe werken kortetermijninvesteringen??

Net als bij langetermijninvesteringen, moet u duidelijke doelen hebben voor uw investering. Je moet jezelf afvragen:

 • Welke winst verwacht u met deze investering te maken? Dit geeft u een idee van de prijs waartegen u de cryptocurrency zou moeten kopen / verkopen.
 • Hoeveel verlies accepteert u? Dit zal u helpen uw verliezen te beheersen als de prijs van cryptocurrency plotseling daalt.
 • Heb je tijd om de cryptomarkt en het nieuws te bestuderen en te volgen?
 • Kun je technische analyses maken van de cryptomarkt? Als dit niet het geval is, moet u dit leren voordat u investeert.
 • Zal uw kortetermijnstrategie u een hoger rendement opleveren dan een langetermijnstrategie??

U moet op korte termijn uitzoeken wat de beste cryptocurrency is om in 2021 te investeren. Cryptocurrencies met de volgende eigenschappen zijn goede opties voor kortetermijninvesteringen:

 • Lage marktkapitalisatie;
 • Hoog handelsvolume – veel mensen kopen en verkopen het elke minuut;
 • Momenteel trending op het nieuws en op sociale media;
 • Heb een ICO of ben net klaar met hun ICO – probeer ze tegen een lage prijs te krijgen.

Hoewel cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum ook op korte termijn kunnen worden verhandeld, moet u erover nadenken investeren in de nieuwere cryptocurrencies. Beleggers hebben in het verleden enorme winsten gemaakt met kortetermijninvesteringen, waaronder enkele van de belangrijkste, maar nieuwste cryptocurrency-investeringen zoals NEO, Stellair, JOTA, en NEM.

Beste cryptocurrency van het jaar

Het belangrijkste voordeel van kortetermijninvesteringen is dat u in korte tijd veel geld kunt verdienen – ze hebben veel mensen snel rijk gemaakt. Ze hebben echter nog steeds hun nadelen.

Dus, wat zijn ze?

 • Ze kosten veel tijd en moeite omdat u constant op de marktprijzen moet letten;
 • Het is een risicovollere investering en kan resulteren in grotere verliezen vanwege de mate waarin de prijs in korte tijd verandert;
 • Het kan erg stressvol en emotioneel zijn.

Het is moeilijk te zeggen wat de betere optie is van de twee beleggingsstrategieën. Het hangt er allemaal van af uw doelen en ervaring in de cryptocurrency-markt.

Als je echt in een project gelooft, dan raad ik je aan om op lange termijn te investeren. Als een project echter nieuw is en veel aandacht trekt, kan kortetermijnhandel de betere optie zijn.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Conclusies

Hoewel cryptocurrencies u enorme winsten kunnen opleveren, moet u op nog één ding voorbereid zijn – om geld te verliezen. Onthoud dat uw voorspellingen niet altijd kloppen! Niemand weet echt wat er gaat gebeuren met de prijs van een cryptocurrency of een andere investering.

Weet u wat de meeste deskundige beleggers in cryptocurrency zeggen? Je zou moeten investeer alleen geld dat u niet bang bent te verliezen. Het is een goed advies, dus onthoud het altijd!

Dit is dus het einde van onze gids Best Cryptocurrency to Invest 2021. Ik hoop dat u nu weet welke investeringsstrategie voor u het beste werkt en dat u een goed begrip heeft van wat een goede investering is.

Als u ten slotte wilt beginnen met het verhandelen van crypto’s, zorg er dan voor dat u alleen de meest betrouwbare uitwisselingssites, zoals Binance of Coinbase.

De typische route die u zou nemen, zou er ongeveer zo uit moeten zien:

Als alternatief kunt u ook cryptocurrency kopen via Simplex – het mooie hier is dat de transactie gaat gebeuren veel sneller, en je zult in staat zijn om betalen met uw creditcard, te!

Welke van de cryptocurrencies die ik noemde, is jouw favoriet? Heeft u een keuze voor de beste cryptocurrency van 2021?

* Let op: dit artikel is een persoonlijke mening. Voordat u investeringsbeslissingen neemt, dient u altijd een professional te raadplegen.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me