Als iemand tien tot twintig jaar geleden de term ‘portemonnee’ zou gebruiken, zou je je waarschijnlijk een opvouwbare, leren omhulsel voorstellen waarin geld, identiteitskaarten en dergelijke passen. Maar nu heeft de term zijn betekenis getranscendeerd in de digitale wereld – het doel van een “portemonnee” is nog steeds hetzelfde, maar nu in plaats van papiergeld en munten huisvest digitale valuta.

Vandaag zullen we proberen de best passende woonomstandigheden voor een dergelijke valuta te vinden – we zullen proberen de het beste Dash portemonnee buiten.

Gezien het feit dat er veel zijn verschillende soorten van cryptocurrency die portefeuilles in de wereld opslaat, is dit misschien geen gemakkelijke taak. Hoewel, met een beetje geluk (en met geluk bedoel ik uren en uren technische en analytische analyse), denk ik dat we op zijn minst een vrij nauwkeurige lijst.

Voor uw gemak heb ik de portemonnee vergeleken in een pro- en contra-analyse. Ik heb hun belangrijkste kenmerken besproken & nadelen en presenteerde de resultaten. U hoeft alleen maar de gids te lezen en, op basis van wat u heeft geleerd, kies je Dash-muntenportemonnee.

Dash Wallet Review: alles over Dash

Als u deze handleiding leest, is de kans groot dat u dat waarschijnlijk wel bent redelijk bekend met Dash. Om u slechts een snel overzicht te geven: Dash is een gedecentraliseerde cryptocurrency die is afgesplitst van de Bitcoin-tak (wat betekent dat het een ‘altcoin’ is). Als u er beter mee vertrouwd wilt raken, lees dan eerst deze Dash cryptocurrency-gids.

Dash-portemonnee: Dash-startpagina.

Leuk weetje: wist je dat Dash oorspronkelijk in januari 2014 werd gelanceerd als “Xcoin”?

Op het moment van schrijven, Dash heeft momenteel de 15e plaats in de cryptocurrency-markt, met als limiet iets minder dan $ 975 miljoen. De prijs is ongeveer $ 101 per stuk. Afgaande op deze informatie, denk ik dat we veilig kunnen zeggen dat Dash een grote speler is in de wereld van cryptocurrency, dus het vinden van een gerenommeerd en gebruiksvriendelijke Dash-muntenportemonnee zou een prioriteit moeten zijn voor iedereen die overweegt om in deze crypto te investeren.

Portefeuilles met cryptocurrency

Je hebt waarschijnlijk een best goed idee van wat een ‘cryptocurrency wallet’ eigenlijk is, maar om er zeker van te zijn dat we allebei op dezelfde pagina zitten, wil ik u een kort overzicht geven van alle verschillende soorten wallets die er zijn.

Over het algemeen zijn er vijf verschillende soorten portefeuilles voor het opslaan van cryptocurrency: online, desktop, mobiel, hardware en papier. Elk van hen dient hetzelfde doel – om de digitale (crypto) valuta van de houder op een veilige en gecodeerde manier op te slaan, maar toch gemakkelijk toegankelijk voor de houder..

Beste DASH-portemonnee

Veel mensen houden van papieren portemonnees vanwege hun veiligheid. Zij kunnen zijn gemakkelijk op te bergen in de houderzak, toch kan een potentiële dief of oplichter er geen toegang toe hebben – de codes worden veilig afgedrukt (of opgeschreven) op een vel papier, altijd naast de houder wanneer ze ze nodig hebben.

Andere portefeuilles met digitale valuta hebben ook hun voor- en nadelen, maar het is niet de moeite waard ze hier allemaal op te sommen – je bent tenslotte hierheen gekomen om meer te weten te komen over de beste Dash-portemonnee.


Leuk weetje: wist je nu dat het woord ‘Dash’ een mix is ​​van de woorden ‘digitaal’ en ‘contant geld’?

Een Dash Wallet kiezen

Nu we allebei op dezelfde pagina zijn en onze informatie hebben vernieuwd, kunnen we direct naar de Dash-portemonnee-keuzegids gaan. Ik ga je vertellen over enkele van de beste Dash-portefeuilles voor drie van de belangrijkste soorten portemonnees eerder genoemd – desktop, hardware en papier.

Omwille van de transparantie wil ik graag dat u weet dat ik deze portemonnees voor het opslaan van digitale valuta heb gekozen op basis van het gebruiksgemak (UI), hun back-up- en beveiligingsfuncties, het beheer van de privésleutel en een paar andere opties.

De onderstaande portemonnees worden niet in een bepaalde volgorde weergegeven.

Desktop Dash-portefeuilles

Laten we beginnen met de meest gebruiksvriendelijke desktopportefeuilles.

Jaxx

De digitale valutaportefeuille van Jaxx is zeer bekend in de cryptowereld. Het wordt door velen beschouwd als de beste digitale Dash-muntenportemonnee die er is.

Jaxx biedt zijn gebruikers een Portfolio-module, up-to-par beveiliging, laatste cryptocurrency-nieuws, en nog veel meer verschillende kenmerken. U kunt de online versie van hun portemonnee gebruiken, maar ze geven u ook de mogelijkheid om de portemonnee rechtstreeks naar uw desktop te downloaden.

Dash wallet: Jaxx-startpagina.

Jaxx is trots op het feit dat ze dat hebben gedaan miljoenen downloads wereldwijd, wat neerkomt op een mooi en bewezen trackrecord. Ze bieden ook 24-uurs wereldwijde klantenondersteuning, wat altijd cool is als het over crypto-portefeuilles gaat.

Jaxx Pros

 • Een van de meest bekende en bewezen digitale Dash-portefeuilles die er zijn;
 • Hoge mate van privacy (d.w.z. gescande afbeeldingen worden alleen op het apparaat opgeslagen, zelfs niet online);
 • Ondersteunt meer dan 100 verschillende valuta’s.

Jaxx Cons

 • De Jaxx wallet heeft een kwetsbare extractie van zaden;
 • Ze missen tweefactorauthenticatie.

Vonnis: Ondanks de nadelen is Jaxx een geweldige Dash-portemonnee die veel verschillende functies ondersteunt en een bewezen reputatie heeft in de cryptocurrency-wereld.

Exodus

Exodus is een andere bekende desktop Dash-muntenportemonnee. Een van de belangrijkste functies die Exodus biedt, is de compatibiliteit met een beroemd instant cryptocurrency-uitwisselingsprogramma genaamd ShapeShift. Hierdoor kunnen Exodus-gebruikers een groot aantal verschillende cryptocurrencies verhandelen zonder noemenswaardige tijdsbeperkingen.

Beste DASH-portemonnee

Een ander ding om in gedachten te houden is dat Exodus een kleine portemonnee is. Dit betekent dat u nooit de hele blockchain naar uw computer hoeft te downloaden – degenen onder u met een langzamere internetverbinding zullen!

Exodus Pros

 • Exodus biedt een visueel aantrekkelijke, gebruikersvriendelijke interface;
 • Het is speciaal ontworpen met het oog op nieuwelingen in cryptocurrency, waardoor het perfect is voor uw eerste Dash-portemonnee;
 • Het biedt een breed scala aan cryptocurrencies om te verhandelen – het is niet nodig om jezelf te beperken!

Exodus Cons

 • Ze zijn nog steeds een bedrijf dat ‘vers uit de oven’ komt, waardoor er veel twijfels rondzweven. Dit feit wordt verder benadrukt doordat ze niet open-source zijn;
 • Gebrek aan een hoog beschermingsniveau;
 • Gebrek aan tweefactorauthenticatie.

Vonnis: Hoewel Exodus nog een ietwat nieuw bedrijf is, zijn ze al redelijk bekend in de crypto-handelsgemeenschap. Als u erover denkt uw Dash te vertrouwen met de Exodus Dash-portemonnee, moet u respectievelijk de voor- en nadelen afwegen.

Dash Core-portemonnee

Ja, je hebt het goed gelezen. Dash heeft zijn portemonnee.

De “Dash Core Wallet”, zoals de naam al aangeeft, is een speciaal ontworpen Dash-portemonnee. Het biedt een breed scala aan functies (beheer van masternodes, PrivateSend, enz.) En is redelijk goed geoptimaliseerd voor desktopgebruik.

Dash-portemonnee: Dash-app.

Met de Dash-muntenportemonnee heb je nodig geen verificatie terwijl u toegang hebt tot uw geld anders dan een beveiligingssleutel. Je hebt geen ID, foto’s of iets daartussenin nodig om toegang te krijgen tot het geld van je Dash-portemonnee.

Dash Core Wallet-voordelen

 • Het is *DE* Dash portemonnee;
 • Het heeft een breed scala aan toegankelijke functies.

Dash Core Wallet Cons

 • Hoge eisen aan ruimte op uw computer (de hele blockchain wordt gedownload).

Tabel: de voor- en nadelen van de Jaxx- en Exodus-portefeuilles

Vonnis: Mensen accepteren de Dash Core Wallet als THE Dash wallet, gezien de naam en oorsprong. Als je een bovengemiddelde internetverbinding hebt (of als je erg geduldig bent en lange download- en synchronisatietijden je niet afschrikken), dan is Dash Core Wallet misschien iets dat je zou kunnen uitproberen.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Hardware Dash-portefeuilles

Het is tijd om over te stappen op hardware Dash-wallets. Ze zijn absoluut de beste keuze als u ultieme veiligheid wilt.

Ledger Nano S

De Ledger Nano S is waarschijnlijk een van de populairste hardware digitale valutaportefeuilles die er zijn. Dit betekent op zijn beurt dat het – theoretisch – een van de beste Dash-wallets zou moeten zijn.

De Ledger Nano S beveiligt je Dash met een prive sleutel En een Pincode. Natuurlijk wel ondersteunt alle belangrijke cryptocurrencies daarbuiten – Dash is er slechts een van.

Dashboard portemonnee: Ledger Nano S.

Het beste van de Ledger Nano S is dat het heeft een back-up. Als iets niet volgens plan verloopt, kunt u er zeker van zijn dat uw Dash (of een andere cryptocurrency) veilig en gezond is!

Ledger Nano S Pros

 • Ondersteunt veel verschillende cryptocurrencies;
 • Duurzaam en stevig, niet vervelend om in de buurt te hebben;
 • Het heeft een back-up voor als dingen een onverwachte wending nemen.

Ledger Nano S Nadelen

 • Best prijzig. Op het moment van schrijven is de standaardprijs voor een Nano S $ 99,99;
 • Geen mobiele ondersteuning.

Vonnis: De Ledger Nano S is een geweldige hardwaretool en Dash-portemonnee als je niet geïntimideerd bent door het prijskaartje en het gebrek aan ondersteuning voor bepaalde apparaten.

Trezor

Trezor was de OG van hardware crypto-portefeuilles – het was de eerste hardware wallet voor digitale valuta ooit gemaakt! Afgaande op dat ene feit alleen, is het tot op de dag van vandaag nog steeds een zeer populaire keuze binnen de cryptocurrency-gemeenschap.

Beste DASH-portemonnee

Trezor ondersteunt veel verschillende cryptocurrencies, waarvan Dash er een is. Het is klein, compatibel en gebruiksvriendelijk, wat neerkomt op een geweldige Dash-portemonnee. Het nadeel is echter hetzelfde als bij de Ledger Nano S – op het moment van schrijven, Trezor kost $ 99,99.

Trezor Pros

 • Klein en compatibel, gebruiksvriendelijk;
 • Bevat verschillende cryptocurrencies.

Trezor Cons

 • Duur;
 • Sommige functies ontbreken momenteel (hoewel er plannen zijn om ze in de toekomst toe te voegen).

Vonnis: Als het prijskaartje je niet wegleidt, is Trezor misschien een geweldige Dash-portemonnee.

KeepKey

KeepKey is waarschijnlijk niet zo bekend, vooral niet als je het vergelijkt met de Ledger Nano S of Trezor.

Het is ook vrij duur – het zijn gemiddelde prijsklassen tot $ 99. Deze hardware digitale valuta-portemonnee momenteel ondersteunt zeven verschillende cryptocurrencies – Dash is natuurlijk een van hen. Het enige grote verschil met zijn concurrenten is dat KeepKey veel groter is en een aanzienlijk groter scherm heeft, wat voor sommige gebruikers handig kan zijn.

KeepKey Pros

 • Heeft in vergelijking met andere apparaten een groot scherm;
 • Het heeft leuke beveiligingsfuncties.

KeepKey Cons

 • Is een beetje omvangrijk in vergelijking met andere hardware digitale valuta-apparaten;
 • Best duur.

Vonnis: Wanneer het samen met andere hardware-crypto-opslagapparaten wordt geplaatst, faalt de KeepKey in vergelijking nogal. Maar als je zin hebt in een groter scherm en een omvangrijker apparaat, dan is KeepKey de juiste keuze!

Paper Dash-portefeuilles

Papieren portemonnees zijn nogal anders van andere soorten cryptocurrency-portefeuilles. Het belangrijkste verschil is dat papieren portemonnees dat wel zijn offline – een gebruiker zou gewoon print de private en publieke sleutels op een vel papier en draag het dan rond.

Tafel: de belangrijkste kenmerken van de Ledger Nano S en de Trezor One

Mensen hebben de neiging om papieren portemonnees hoog te waarderen vanwege hun extra beveiligingsniveau. Uw codes zijn niet aanwezig op het World Wide Web. Dit betekent dat elke potentiële hacker, oplichter of een ander type persoon met een soort van slechte bedoelingen geen toegang zal hebben tot uw informatie, tenzij ze deze uit uw zak halen.!

De voordelen van Paper Dash Wallets

 • Bieden waarschijnlijk de hoogste mate van zekerheid;
 • Gemakkelijk mee te nemen, super draagbaar;
 • Zeer kostenbesparend.

De nadelen van Paper Dash Wallets

 • Niet duurzaam (niet bestand tegen water, vuur, etc.);
 • Als iemand ontdekt dat u het bij u draagt, kunt u worden blootgesteld aan zakkenrollen.

Vonnis: Als u niet veel geld wilt uitgeven aan hardware-opslagruimte voor digitale valuta, maar u online crypto-portefeuilles niet vertrouwt, is de papieren Dash-portemonnee wellicht de beste keuze voor u!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Gevolgtrekking

Er zijn zo veel verschillende soorten Dash wallets beschikbaar, dat het volkomen begrijpelijk is als het moeilijk is om een ​​besluit te nemen over slechts één besluit. Als het gaat om het nemen van een beslissing, bieden online tutorials, handleidingen en recensies meestal goed advies.

Meestal geeft de gemiddelde persoon de voorkeur aan de bureaublad of mobiele versies van deze portemonnees, voor zowel hun toegankelijkheid als beschikbaarheid.

Mensen die misschien hebben vertrouwenskwesties op het gebied van beveiliging (of gewoon hun portemonnee altijd bij de hand willen hebben in een aangewezen apparaat) zou kunnen kiezen voor het hardware-apparaten of de papieren portemonnees. Het is een scenario van geval tot geval – elke persoon is anders, maar ik raad altijd aan om hardwareportefeuilles te kiezen, zoals Ledger Nano S en Trezor.

Wat uw keuze ook is, u zou het moeten doen beschouw veiligheid altijd als de hoogste prioriteit van uw Dash-portemonnee-voorkeur. Dat zou ook het geval moeten zijn met elke andere crypto-holdingsportemonnee! Als u weet dat uw geld dat is veilig en wel, zaken als de visuele aantrekkingskracht van een gebruikersinterface, lage downloadsnelheid of de esthetische waarde van het apparaat worden secundair.

Ik hoop dat je deze handleiding voor de Dash-portemonnee nuttig vond, en ik wens je veel succes bij het kiezen van de juiste portemonnee voor jou!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me