Een cryptocurrency-portemonnee is een van de belangrijkste dingen om naar te kijken als je net in de cryptoscene komt. Of u nu net begint of al een ervaren handelaar / hodler bent, het vinden van de beste portemonnee voor uzelf kan zijn uitdagend! Daarom kijken we in dit artikel naar enkele van de beste desktopportefeuilles op de markt!

Toegegeven, de portemonnees die we in deze specifieke lijst zullen bespreken, zullen een beetje … interessant worden. Je zult meteen zien wat ik bedoel.

Dat gezegd hebbende, als je inderdaad op zoek bent naar het beste Bitcoin desktop wallet (of een andere altcoin portemonnee), dan ben je hier aan het juiste adres – lees verder en kies de juiste optie voor jezelf! Onze lijst voor vandaag bevat:

Waarom kiezen voor de beste DESKTOP-portemonnee?

Nu, voordat we naar de lijst met de beste desktopportefeuilles op de huidige markt gaan, zijn er een paar dingen die we van tevoren moeten uitzoeken. Het eerste waar u naar moet kijken, is natuurlijk nogal vanzelfsprekend – de redenering ervoor waarom u desktop wallets zou moeten overwegen, in de eerste plaats!

Toegegeven, er zijn ook nogal wat antwoorden op deze vraag.

Om te beginnen worden desktop-wallets beschouwd als een van de veiligere opties van crypto-opslag voor zover hete portemonnees Gaan. Als u het niet weet, zijn hot wallets die portefeuilles met cryptocurrency die dat wel zijn constant verbonden met internet. Waaronder mobiele apps, browsergebaseerde portefeuilles, uitwisselingen, enzovoort.

Desktopportefeuilles vallen ook in deze categorie.

Beste desktopportemonnee: een Bitcoin-toetsenbordknop.

Wat maakt ze echter een veiliger alternatief dan de rest van de hot wallets? Denk er eens over na: een desktopportemonnee is een stukje software dat op uw computer is geïnstalleerd. Dit betekent dat dingen zoals opslag van privésleutel en beveiligingsfuncties op maaiveldniveau worden anders behandeld dan op bijvoorbeeld een exchange-wallet.

Bovendien zijn enkele van de beste desktopportefeuilles eenvoudig een grafische weergave van een koude portemonnee. Toegegeven, dit is iets dat u zeker ook in de onderstaande lijst zult zien – wat betekent dat de software op zichzelf geen echte portemonnee is, maar eerder een grafische gebruikersinterface die de activa laat zien die zijn opgeslagen in een bepaalde koude portemonnee.

Maar daar komen we zo op terug.

Beveiliging terzijde, er is ook een punt van gemak, te. De beste desktop-crypto-wallets zullen worden uitzonderlijk gerieflijk – ze zullen u toelaten om uw crypto-activa te controleren, ze te verzenden en over te dragen, en zelfs deel te nemen activiteiten uitzetten of verkopen in slechts een paar muisklikken.

Beste desktopportemonnee: ondersteuning voor Exodus-activa.

Dat wordt natuurlijk erg gewaardeerd! Het maakt niet uit of u een actieve handelaar in cryptocurrency bent of een toegewijde hodler, het is nog steeds de functionaliteit die uw cryptobeheerprocessen kan maken veel gemakkelijker en eenvoudiger.


Ten slotte is het vermeldenswaard dat de beste desktopportefeuilles over het algemeen een breed scala aan andere, extra functies hebben die ze hun gebruikers bieden. Het bovengenoemde uitzetten, beveiligingsfunctie aanpassingen, eenvoudige conversies, enzovoort – zeker zeer gewaardeerd!

Desktop Wallets – Onderdeel van de Hot Wallet Group

Ik heb dit een tikkeltje eerder genoemd in deze lijst met beste cryptocurrency-portefeuilles voor desktopcomputers, maar desktopportefeuilles vallen in de categorie van hete crypto-opslag – alle software en apps waarmee u crypto-activa erin kunt opslaan en bewaren, terwijl u deze ook onderhoudt een constante verbinding met internet.

Toegegeven, hot wallets zijn, een van de meest populaire crypto-opslagopties – als je een aantal forums zou bezoeken en andere cryptocurrency-enthousiastelingen zou vragen naar hun favoriete manier om hun cryptocurrency-activa te beveiligen, zouden de meesten waarschijnlijk een paar hot wallets noemen en noemen.

Beste desktopportemonnee: een bitcoin voor een grafiek.

Dit komt vooral door hete portemonnee toegankelijkheid. Of het nu gaat om software-, web- of app-gebaseerde wallets, meestal kan dat download ze overal ter wereld, en gebruik ze helemaal gratis. Zoals u zich kunt voorstellen, maakt dit hot wallets een zeer aantrekkelijke optie voor een grote verscheidenheid aan individuele cryptohouders.

Bovendien zijn hot wallets meestal heel eenvoudig te gebruiken. Een paar duurdere uitzonderingen buiten beschouwing gelaten, kunt u in de meeste gevallen uw hot wallet binnen enkele minuten downloaden (instellen) en direct daarna gebruiken. Dat is geweldig!

Wat te vermijden bij het kiezen van een desktopportemonnee

Iets anders waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar de beste desktopportemonnee voor uzelf, is de factoren die desktopportefeuilles minder wenselijk maken.

Met andere woorden, er zijn een aantal dingen die een teken zijn dat u zo ver mogelijk bij de portemonnee vandaan moet blijven.

Uiteraard zou hier bovenaan de lijst staan een aanzienlijk gebrek aan beveiliging. Ik bedoel, geef het toe – je hebt deze waarschijnlijk zien aankomen.

Beste desktopportemonnee: een bitcoin in een leren portemonnee.

Zoals verwacht, is het nu meer waar dan ooit tevoren. Met de cryptocurrency-industrie steeds populairder worden, en blockchain-technologie steeds vaker wordt geadopteerd, is er ook een groeiende vraag naar betrouwbare en hoogwaardige crypto-portefeuilles, te. De populariteit van de scène trekt echter ook veel oplichters en onbetrouwbare producten aan.

Daarom is het belangrijk om Controleer altijd eerst de beveiligingsfuncties van een desktopportemonnee. Als het niet beveiligd is, riskeert u uw vermogen – dat is niet iets dat u zou willen gebeuren!

Om daar nog aan toe te voegen, moet u ook opletten de gebruiksaspecten van de portemonnee, te. Toegegeven dat het een desktop-gebaseerd product (service) is, wil je een portemonnee vinden die beide zou zijn heel eenvoudig te gebruiken, maar bieden u ook de kans om gebruik een bredere lijst met functies en voordelen.

Met de beste desktopportefeuilles kun je dat doen, terwijl sommige van de minder ideale opties, nou ja … Lackluster zijn.

Beste desktopportemonnee: een bitcoin en een slot.

Ten slotte, zeker doe je onderzoek en vind de beste desktop-crypto-wallets die dat zou doen hebben (uitvoeren) constante updates van hun firmware, te. Portefeuilles met cryptocurrency die ondersteuning voor ontwikkelaars hebben, zullen dat altijd zijn zo, zo veel beter dan degenen die dat niet doen – op deze manier kan een portemonnee voorop blijven lopen en beveiligingsfuncties implementeren die u zouden beschermen tegen moderne beveiligingsbedreigingen.

Met dat alles gezegd, kunnen we eindelijk doorgaan naar de lijst met de beste desktopportefeuilles van het lopende jaar!

1. Ledger Live – Mooie gebruikersinterface, perfecte functionaliteit & Gebruiksfuncties

Staat op nummer 1 van de 5 crypto-uitwisselingen

Ledger Wallet Review Dingen die we leuk vonden:

 • + Super veilig
 • + Bescherming tegen fysieke schade
 • + Ondersteunt meer dan 1500 munten en penningen

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Relatief duur

Bezoek de site

Grootboek is ongetwijfeld een van de meest populaire cryptocurrency wallets op de markt – dit is op dit moment vanzelfsprekend. U kunt echter in de war zijn: Ledger deals in koude portefeuilles, dus wat doet het op een lijst met “beste desktopportefeuilles”?

Nou, laat me het uitleggen – het heeft er eigenlijk mee te maken de gebruikersinterface van de Ledger-wallets, de Ledger Live.

Het is waar dat Ledger handelt in hardware-crypto-wallets. Vanwege de gebruikersinterface konden deze portemonnees echter niet worden uitgesloten van een lijst als deze – het is gewoon zo goed!

Om te beginnen, de gebruikersinterface is prachtig – je kunt je kleurenschema’s wijzigen en schakelen tussen lichte en donkere modi, maar het maakt niet uit welke je kiest, de interface zal er uitzien modern en strak. Alles is ingedeeld op een zeer comfortabele manier, ook – u zult het kunnen bekijk uw rekeningen en saldi vanaf het startscherm, analyseer grafieken en veranderingen, en zelfs transacties volgen.

Veiligheid is iets wat u standaard van Ledger mag verwachten. Omdat de betreffende gebruikersinterface is verbonden met twee hardware wallets waarmee het bedrijf handelt, u ontvangt standaard een cold wallet-beveiligingsniveau.

Beste desktopportemonnee: Ledger Nano X.

Als je het nog niet wist, cold wallets zijn de veiligste crypto-opslagalternatieven op de hele markt. Omdat Ledger een van de toonaangevende merken is, denk ik dat je kunt zien waar ik hiermee naartoe ga.

Met betrekking tot de Ledger-apparaten: ze zijn gemaakt stevig & duurzaam, en bezitten Wachtwoordverzoeken voor pincode. Als het er echter op aan komt dat Ledger Live een van de beste desktopportefeuilles is, kunt u dezelfde pincodebeveiliging verwachten een extra herstelzin van 24 woorden om u te helpen uit iets wat er met uw apparaat of LL-account zou gebeuren.

Tenslotte, Ledger Live ontvangt constant een breed scala aan firmware en andere updates. Deze omvatten alles van beveiligingsverbeteringen, helemaal naar toevoegingen van nieuwe functies en algemene verbeteringen van de levenskwaliteit.

Als je Ledger Live wilt uitproberen, moet je een van de hardwareportefeuilles van het bedrijf aanschaffen. De Ledger Nano S kost je ongeveer $ 59, terwijl de Nano X kost ongeveer $ 119. Dat gezegd hebbende, als u op zoek bent naar de beste desktopportemonnee die er is en bereid bent te investeren in de beveiliging van uw activa, je kunt echt niet fout gaan met Ledger!

Bezoek Ledger Wallet

…of lees onze Ledger Wallet-recensie

2. Trezor – Top-of-the-line beveiligingsfuncties, constante updates

Staat op nummer 2 van de 5 crypto-uitwisselingen

Trezor Wallet recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Eersteklas beveiliging
 • + Een zeer bekende crypto-portemonnee
 • + Bevat een groot aantal cryptocurrencies
 • + Constante firmware-updates

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Prijzig
 • Is eerder onderworpen geweest aan ongeautoriseerde toegang

Bezoek de site

Trezor is een van de twee toonaangevende aanbieders van hardware-cryptocurrency-portemonnees die de markt domineren. Hetzelfde als zijn belangrijkste concurrent – Grootboek -, het staat nog steeds op deze lijst met de beste desktop-cryptocurrency-wallets! Dit is te wijten aan de gebruikersinterface van de portemonnee.

Om je de waarheid te zeggen, Trezor zou waarschijnlijk moeten strijden om de plek van de beste Bitcoin-desktopportemonnee – het is zeker een van de meest populaire plaatsen om uw BTC op te slaan!

In tegenstelling tot veel van de desktopportefeuilles die er zijn, De gebruikersinterface van Trezor is eigenlijk vrij simplistisch. Het bevat al uw activa aan de zijkant, en nadat u degene hebt gekozen die u wilt beheren, krijgt u de mogelijkheid om te kiezen wat u ermee wilt doen: verzenden, ontvangen, verkopen, kopen , enzovoort.

De eenvoud van de interface is meestal gezien als een professional – dit geldt vooral als u niet veel munten wilt beheren en in het algemeen een beginner bent in de wereld van crypto’s. Trezor zal je niet overweldigen met een enorme lijst met extra functies en een aantal ingewikkelde ontwerpkeuzes voor de gebruikersinterface – dat is goed!

Beste desktopportemonnee: Trezor.

Het is ook onmogelijk om Trezor te noemen zonder te benadrukken dat het bedrijf achter de koude portemonnee – SatoshiLabs – wordt geacht te produceren enkele van de meest veilige producten op de markt.

De Trezor-portemonnees worden constant bijgewerkt met de nieuwste beveiligingsfuncties en firmware-upgrades. Daarna hebben de wallets zelf een willekeurige pincodegenerator – af en toe veranderen de pincodes. Dit wordt gedaan om te voorkomen keylogging, en sommige andere kwaadaardige programma’s die toegang krijgen tot uw geld.

Als Trezor klinkt als de juiste portemonnee voor uw eigen wensen en behoeften, en de gebruikersinterface van de producten eruitziet als de beste desktopportemonnee die er is, heeft u twee verschillende producten om uit te kiezen. De Trezor One kost je ongeveer $ 59, terwijl de Trezor Model T (de nieuwe en verbeterde versie van de portemonnee) kost ongeveer $ 160.

Bezoek Trezor

…of lees onze Trezor-recensie

3. Exodus – Ingebouwde uitwisselingsfunctionaliteit

Staat op nummer 3 van de 5 crypto-uitwisselingen

Exodus Wallet recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Makkelijk te gebruiken
 • + Heeft klantenondersteuning
 • + Meerdere cryptocurrency-keuzes
 • + Een op software gebaseerde portemonnee
 • + Ingebouwde uitwisselingsfuncties

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Gevoelig voor beveiligingsproblemen
 • De vergoedingen kunnen naar verluidt behoorlijk hoog zijn

Bezoek de site

De Exodus-portemonnee heeft golven gemaakt in de ruimte van de beste desktopportefeuilles. Terecht – als het gaat om op software gebaseerde crypto-opslag waarop geen hardwareapparaat is aangesloten (of niet alleen een visuele weergave is van uw munten die inderdaad in een hardwareapparaat worden bewaard), Exodus wordt vaak als zijnde aangehaaldde weg te gaan​!

De desktopportemonnee heeft een paar verschillende kenmerken die het een interessante keuze kunnen maken voor cryptoliefhebbers die op zoek zijn naar een veilige plek om hun activa in op te slaan..

Om te beginnen staat Exodus dat toe bewaar er een behoorlijk grote verscheidenheid aan cryptocurrencies op. Bovenop alle hoofdmunten (die leiden op basis van populariteit en marktkapitalisatie), kunt u een behoorlijk behoorlijk aantal van de meer niche crypto’s en crypto-tokens, te!

Dit is geweldig nieuws voor degenen die ernaar op zoek zijn diversifiëren hun portefeuilles, en willen dit doen door onderzoek te doen naar kleinere en minder bekende munten. Met Exodus kun je veel van hen in hun portemonnee bewaren – allemaal op één plek!

Iets anders dat Exodus tot een van de beste desktop-crypto-wallets maakt, is het feit dat het zo is een ingebouwde centrale. Eerlijk gezegd kunt u crypto-activa kopen en verkopen vanuit het comfort van uw portemonnee, zonder dat u uw geld hoeft over te maken naar een andere beurs of makelaardij..

Beste desktopportemonnee: Exodus.

Dat is best wel cool! Het bespaart veel tijd en is zeker een comfortabele manier om crypto’s te verhandelen!

Veiligheidstechnisch, Exodus is een beetje lastig. De portemonnee biedt zijn gebruikers behoorlijk behoorlijke beveiliging – iedereen die op zoek is naar de beste desktop-cryptocurrency-portemonnee, moet weten dat je dat kunt doen herstel uw geld als er iets met uw computer zou gebeuren met een ingebouwde back-upfunctie.

Bovendien heeft Exodus ook een functie voor herstelzin, ook – hiermee kunt u uw geld terugkrijgen als u de toegang tot uw portemonnee verliest of bijvoorbeeld een wachtwoord vergeet.

Dat gezegd hebbende, beweren sommige gebruikers dat Exodus mist veel beveiligingsfuncties, te. Een goed voorbeeld zou zijn 2FAtweefactorauthenticatie. Het is een standaardpraktijk geworden in de branche, maar helaas heeft de portemonnee in kwestie deze functie niet.

Maar al met al, als je alle voor- en nadelen van Exodus overweegt, is dat zeker zo een van de beste desktopportefeuilles die er zijn! Als u geïnteresseerd bent, kunt u de portemonnee zoeken en bekijken hier.

Bezoek Exodus

…of lees onze Exodus-recensie

4. Electrum – Een van de meest populaire Bitcoin-portefeuilles die er zijn

# 4 van de 5 Crypto-uitwisselingen

Electrum Wallet recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Een van de oudste Bitcoin-portefeuilles
 • + Heel eenvoudig in gebruik
 • + Software-gebaseerd
 • + Er wordt geen informatie op de server opgeslagen
 • + Open source
 • + Maakt gebruik van tweefactorauthenticatie

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Heeft beveiligingsproblemen gehad
 • Ondersteunt alleen Bitcoin

Bezoek de site

Electrum is een van de beste Bitcoin-desktopportefeuilles ter wereld. Haar een veteraan in de branche – als je al een hele tijd BTC hebt gehouden en je hebt er onderzoek naar gedaan de beste wallets voor deze specifieke cryptocurrency eerder, je hebt waarschijnlijk gehoord van Electrum.

Dit is ook het eerste punt dat het vermelden waard is – de levensduur van de portemonnee is een verklaring van hoe goed het is! Er zijn veel desktopportefeuilles geweest die hebben geprobeerd krijgen zoveel mogelijk aandacht voor zichzelf, maar hebben uiteindelijk toch gefaald. Echter, Electrum heeft ze allemaal overleefd, en kan zeker zijn veteranenstatus voorstellen als bewijs van zijn betrouwbaarheid.

Dat is echter niet het enige dat Electrum tot een van de beste desktopportefeuilles op de markt maakt.

De portemonnee in kwestie is heel eenvoudig te gebruiken. Hoewel het misschien een aantal geavanceerde en mooie functies mist die andere desktopgebaseerde crypto-opslagopties hebben, kun je dat nog steeds doen voer alle belangrijke functies uit die u zou verwachten, terwijl u ook uw munten veilig en gezond houdt.

Beste desktopportemonnee: Electrum.

Over veiligheid gesproken, Electrum heeft dat in schoppen.

De portemonnee is een zeer veilige oplossing, vooral als het gaat om Bitcoin-specifieke portefeuilles. Het slaat geen van zijn gebruikersinformatie op hun servers op, wat dat in ruil daarvoor betekent u en u alleen hebben de controle over uw privésleutels.

Bovendien is de portemonnee open source, te. Iedereen kan de code achter de portemonnee, al zijn beveiligingsfuncties en dergelijke controleren.

De portemonnee is gratis te gebruiken, staat je toe gebruik tweefactorauthenticatie, en maakt gebruik van wachtwoorden en andere beveiligingsmaatregelen. Het is absoluut een van de beste Bitcoin-desktopportefeuilles op de markt – als u geïnteresseerd bent om het uit te proberen, kunt u het bekijken hier.

Bezoek Electrum

…of lees onze Electrum-recensie

5. MyCelium – Een betrouwbare en open-source Bitcoin-portemonnee

# 5 van de 5 Crypto-uitwisselingen

Een allround MyCelium Wallet-recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Betrouwbaar
 • + Open source
 • + Snelle en vloeiende verbindingen
 • + Verscheidenheid aan accounts

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Geen desktopversie
 • Kan moeilijk te navigeren zijn

Bezoek de site

Hetzelfde als veel van de beste desktopportefeuilles die er zijn, MyCelium is een cryptospecifieke portemonnee. Dit betekent dat het alleen ondersteunt een, specifieke cryptocurrencyBitcoin.

Dit heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het beperkt je binnen alleen BTC in de portemonnee kunnen opslaan, en moeten zoeken naar een ander alternatief voor crypto-opslag als je wat altcoins hebt. MyCelium biedt echter wel degelijk hoge veiligheidsniveaus voor zover Bitcoin-opslag gaat.

Tegelijkertijd is MyCelium om te beginnen niet eens een desktopportemonnee – het kan alleen worden gebruikt op Android- en iOS-apparaten. Wat doet het dan zelfs op deze lijst? Welnu, er is één enkele functie die het een haalbare keuze maakt in een geval als dit – het ondersteunt Grootboek en Trezor (hardware portemonnee) integraties.

Met andere woorden, MyCelium is volledig compatibel met de toonaangevende hardware wallets op de markt – Ledger en Trezor. Dit betekent dat u het kunt verbind uw MyCelium-portemonnee met de bovengenoemde hardwareapparaten, waardoor de beveiliging van uw Bitcoin verder wordt verhoogd.

Beste desktopportemonnee: MyCelium.

Met het oog op de gebruikersinterfaces van de hardware-portemonnee, wordt MyCelium met name een behoorlijk behoorlijke back-upportemonnee voor Bitcoin.

Als u er niet zo happig op bent om de portemonnee met andere apparaten te verbinden, of om te beginnen gewoon geen hardwareportemonnee wilt kopen, dan zult u dat graag weten MyCelium biedt op zichzelf veel geweldige beveiligingsfuncties. Het versleutelt al uw gegevens (zowel persoonlijke gegevens als portemonnee-gerelateerde informatie) en verbergt deze zowel voor derden als voor het bedrijf zelf.!

Jij kan gebruik authenticators en wachtwoorden, verschillende betaalmethoden integreren en de bovengenoemde hardwareportefeuilles in uw MyCelium-account, en zelfs ruil Bitcoin vanuit het comfort van uw portemonnee, te. Dat is een heleboel handige functionaliteit in één mobiele app!

Als u MyCelium zelf wilt uitproberen, vindt u de portemonnee hier.

Bezoek MyCelium

…of lees onze MyCelium-recensie

Hoe u de beste desktopportemonnee voor uzelf kiest?

Nu, zoals je misschien al hebt begrepen, kan het kiezen van de beste desktopportemonnee een beetje een lastige prestatie zijn. Je hebt je desktop-toegewijde portefeuilles, dan zijn er ook hardware wallets die een aantal fantastische desktop gebruikersinterfaces ondersteunen, en zelfs app-gebaseerde wallets die hardware-wallet-integraties mogelijk maken.

Dat kan allemaal behoorlijk verwarrend worden, vooral als je helemaal nieuw bent in de cryptoscene. Maar maak je geen zorgen, want we zijn hier om deze dingen uit te zoeken!

Er zijn een paar specifieke ‘vuistregels’ die u kunt volgen om de lijst te verfijnen, en vind de juiste portemonnee voor jezelf. De eerste van deze regels heeft te maken met uw prioriteiten op een rijtje krijgen.

Wat ik daarmee bedoel is vrij eenvoudig – je moet gaan zitten en beslissen welke kenmerken van de beste desktop-crypto-wallets het belangrijkst voor u zullen zijn. Natuurlijk heb je dingen zoals veiligheid bovenaan, maar de lijst kan behoorlijk uitgebreid worden – het is belangrijk om prioriteiten te stellen! Door dat te doen, kunt u uw keuzepool behoorlijk verkleinen.

Beste desktopportemonnee: de Ledger Nano X.

Een ander ding om over na te denken heeft te maken met het gebruik van meerdere crypto-portefeuilles. U kunt inderdaad een paar of een paar verschillende cryptocurrency-portefeuilles gebruiken voor uw behoeften op het gebied van het opslaan van activa. Dit is een bijzonder populaire methode om crypto op te slaan als het gaat om hardware portefeuilles.

Denk er zelf over na – als u dat bent een actieve cryptohandelaar, en zijn constant de markt observeren om de beste tijden voor het kopen en verkopen van munten te analyseren, wilt u natuurlijk een portemonnee gebruiken waarmee u deze acties kunt uitvoeren snel. Hot wallets – waaronder enkele van de beste desktop-cryptocurrency-wallets – zijn dat wel een van de beste opties in dit verband.

Maar zelfs in een situatie als deze, zou je dat waarschijnlijk willen hebben een plek om het grootste deel van uw munten in te bewaren – munten die u niet van plan bent te verhandelen en die u in plaats daarvan in een veilige omgeving wilt bewaren voor een latere datum. Dit is waar hardware wallets binnenkomen.

Eerlijk gezegd is het een goed idee om beide een desktop-gebaseerde portemonnee, en ook een hardware-exemplaar, in samenhang met elkaar. Op deze manier kunt u het beste van twee werelden ontvangen: eersteklas koude portemonnee-beveiliging en ook de coulance en snelheid die hot wallets bieden..

U heeft uw portemonnee … wat nu?

Dus dan – u heeft de beste desktopportemonnee voor uzelf (of zelfs een paar) uitgezocht en bent klaar om te beginnen met het verhandelen van crypto’s. Maar waar begin je??

Een optie is om koop en verkoop uw cryptocurrencies vanuit de portemonnee-interface. Dit is duidelijk zeer gerieflijk – Hiermee kunt u alles doen vanuit het comfort van uw portemonnee, zonder dat u zich naar een beurs of ander handelsplatform hoeft te begeven.

Dit type cryptohandel ook elimineert de mogelijkheid van menselijke fouten, te. Wat ik bedoel is dat je geen wallet-adressen hoeft in te voeren op een exchange, of vice versa – als je zelfs maar een enkel symbool verkeerd zou krijgen, zou dit in feite je crypto’s ga naar een heel ander adres, en voor altijd verloren zijn.

Beste desktopportemonnee: cryptomunten en fiatgeld in een portemonnee.

Dat gezegd hebbende, het gebruik van crypto-handelsfuncties voor portemonnee is eigenlijk niet geadviseerd. Er zijn een paar redenen waarom dat ook het geval is.

Allereerst moet u geef veel informatie over uzelf aan het bedrijf van de eigenaar van de portemonnee of het uitwisselingsplatform dat ze in hun product hebben geïntegreerd. Dit is sindsdien nooit ideaal het brengt uw veiligheid in gevaar – gebruik makend van een high-end exchange, u kunt er echter zeker van zijn dat uw informatie veilig en wel is.

Verder moet u dingen nemen zoals vergoedingen ook rekening mee houden. Meerdere beurzen die er zijn, hebben een breed scala aan vergoedingen en vergoedingsmodellen waaruit u kunt kiezen en kiezen. Met in een portemonnee ingebouwde uitwisselingsplatforms zijn de kosten echter meestal veel hoger dan gemiddeld – je zou eigenlijk veel meer geld verliezen dan door een wissel te gebruiken!

Om het kort te houden, zelfs als u de beste desktopportemonnee op de hele markt zou gebruiken, is het nog steeds een beter idee om dat te doen doe uw cryptocurrency-shopping op een aparte, toegewijde uitwisseling.

Maar hoe weet je welke beurs je moet kiezen? Een manier om erachter te komen is door een kijkje nemen naar de best beoordeelde crypto-handelsplatforms op de markt, en kies degene die het beste bij je past!

Beste desktopportemonnee: Coinbase.

Coinbase, Binance, en Kraken zijn platforms waar u gewoon niet mis mee kunt gaan. Zij zijn betrouwbaar, hebben geweldige gebruikersinterfaces, concurrerende vergoedingsmodellen, en een grote verscheidenheid aan cryptomunten om mee te handelen en uit te wisselen.

Natuurlijk zou je dat moeten doen doe je eigen onderzoek, en vind een uitwisseling die het beste bij u past. Het vinden van de beste desktopportemonnee is echter al een enorme stap in de goede richting – als je eenmaal voor de beveiligingskant hebt gezorgd, zou al het andere vanaf dat moment vlot moeten verlopen!

Conclusies

We hebben het einde bereikt van onze lijst met de beste desktopportefeuilles van het huidige jaar. Op dit punt zou je dat moeten kunnen Maak de juiste keuze, en kies de portemonnee die het beste bij u past.

Maar nogmaals, zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, desktopportefeuilles zijn behoorlijk ingewikkeld! Desktop-dedicated opslag is moeilijk te vinden – tenminste als het gaat om betrouwbare wallets. Daarom kijkt men vaak naar verschillende alternatievenhardwareapparaten met desktop wallet-functionaliteit, apps die kunnen worden geïntegreerd met andere software- of hardwareportefeuilles, enzovoort.

Over het algemeen echter, of u nu op zoek bent naar het beste Bitcoin desktop portemonnee of een plek om op te slaan al je altcoins, je moet je altijd concentreren op het aspect van veiligheid. Als u niet zeker bent van een desktop-specifieke portemonnee en bang bent dat dit misschien niet de ideale keuze is voor de veiligheid van uw munten, gebruik deze dan niet – het is het niet waard!

Tabel: De softwarefuncties van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

In plaats daarvan is het dan een betere keuze zoek een alternatief – wat het ook mag zijn een exchange-based wallet of zelfs een hardware-exemplaar, het is veel beter om een ​​andere manier te kiezen om uw cryptomunten op te slaan dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar om zeker te zijn van hun veiligheid en gemoedsrust!

Tot slot, wat het verhandelen, kopen en verkopen van crypto-activa betreft, kunt u het beste doen kies een uitwisselingsplatform dat beide heeft een goede naam binnen de branche, en is veilig en betrouwbaar, te. Coinbase en Binance zijn de twee leiders in dit opzicht, maar er zijn zeker ook meer geweldige opties om uit te kiezen!

Met dat alles gezegd, dank ik u voor het lezen van deze lijst met de beste desktop-wallets, en ik hoop dat het nuttig voor u was! Veel succes, en tot de volgende keer!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me