De wereld van cryptocurrencies is echt een interessante. Sinds het ontstaan ​​van Bitcoin, er zijn hier en daar verschillende eigenaardige projecten opgedoken. Een van de meest unieke van deze projecten is Dogecoin – als u een DOGE-liefhebber bent, zult u blij zijn te weten dat we in deze lijst op zoek gaan naar de beste Dogecoin-portemonnee van het jaar!

Omdat het zo uniek is, zou je verwachten dat Dogecoin een aantal … Nou, minder dan gewone opslagopties heeft. De waarheid is echter eigenlijk in tegendeel – DOGE is een alom geliefde cryptocurrency, en dus enkele van de beste crypto-portefeuilles op de markt ondersteuning bieden voor de munt!

Onze lijst van vandaag ziet er als volgt uit:

Beste Dogecoin-portefeuilles: wat is Dogecoin?

Voordat we ingaan op de ins en outs van de beste Dogecoin-portefeuilles, is het een goed idee om even snel op te frissen wat DOGE eigenlijk is, en hoe zit het met het project dat mensen ertoe aanzet?.

Nu, de waarheid wordt verteld, Dogecoin is uniek – Ik gebruik dat woord niet lichtvaardig. Terwijl de meeste andere cryptocurrency-projecten een aantal specifieke, hoogwaardige doelen hebben die ze willen bereiken (of een aantal specifieke problemen die ze willen oplossen), DOGE is anders. Zeer verschillend, eigenlijk.


Dogecoin is gemaakt als een grap cryptocurrency. Vandaar zijn naam, vandaar de reputatie erachter. Er zijn geen nobele redenen waar de gemeenschap achter DOGE in geïnteresseerd zou zijn – bij gebrek aan een betere term is het een ‘troll cryptocurrency’.

Beste Dogecoin-portemonnee: een Dogecoin op een toetsenbord.

Dat is echter het geval, waarom zoeken zoveel mensen naar Dogecoin-portefeuilles en naar manieren om DOGE te kopen??

Zie je, terwijl de cryptocurrency een grap is (letterlijk), is er hier een behoorlijk interessante tweedeling. De Dogecoin-gemeenschap is een van de meest actieve en goed… Communicatief vaardig cryptogroepen die u tegenkomt!

Bovendien is het actief zijn niet alleen een gimmick. DOGE-enthousiastelingen deelnemen aan geldinzamelingsevenementen, gemeenschapsprojecten, en verschillende liefdadigheidsacties. Hoewel ik het risico loop de zin te veel te gebruiken, kan het niet genoeg worden benadrukt – het is een zeer uniek fenomeen in de cryptowereld!

Merk echter op dat, aangezien Doge zo’n eigenaardig cryptoproject is, er enkele waarschuwende verhalen aan te pas komen. De munt is geliefd bij pomp-en-dumpers – mensen die graag de markt manipuleren, de prijs van een specifieke cryptocurrency kunstmatig verhogen en vervolgens al hun munten dumpen, dus hun prijs exponentieel laten crashen.

Beste Dogecoin-portemonnee: een Dogecoin voor een kandelaargrafiek.

Zorg ervoor dat je niet ten prooi valt aan zulke slechte spelers! Je kunt het beste doen stel een specifiek doel waarom u in Dogecoin zou willen investeren, en maak vervolgens gebruik van de diensten van de beste Dogecoin-portefeuilles die er zijn. Laat derden uw mening niet beïnvloeden – doe uw onderzoek en wees ijverig!

Dus we hebben vastgesteld wat Dogecoin is en waarvoor de cryptocurrency erachter voornamelijk wordt gebruikt. Natuurlijk zal iedereen die DOGE wil kopen, dit nodig hebben een betrouwbare portemonnee om de munten binnen te houden! Dat is precies wat we hier zijn om te bespreken – laten we beginnen met een kijkje te nemen naar de verschillende soorten Dogecoin-portefeuilles die er zijn.

Soorten Dogecoin-portefeuilles

Hetzelfde als vele andere cryptocurrencies op de markt, Dogecoin kan worden opgeslagen in een brede selectie van verschillende portemonnees – dat hebben we al vastgesteld. Zoals u waarschijnlijk wel kunt raden, niet alle wallets zijn gelijk gemaakt – sommige zullen beter zijn dan andere, of het nu vanuit het oogpunt van veiligheid is, of gewoon vanuit persoonlijke gebruikersvoorkeur.

Over het algemeen moet u weten dat die er zijn twee grote types van portefeuilles die beschikbaar zijn om te worden geopend en gebruikt – warme en koude. Laten we eens kijken wat deze termen in het bijzonder betekenen, zodat u, wanneer we de daadwerkelijke beste Dogecoin-portefeuilles opsommen, weet waar we het over hebben..

Hot Wallets – handig en toegankelijk

Een “hot wallet” is een soort cryptocurrency-portemonnee die onderhoudt een constante verbinding met internet. De definitie zelf is behoorlijk breed, en dat geldt ook voor de categorie – een hete portemonnee zou dat kunnen zijn een mobiele app, een browserextensie, downloadbare software, of iets daartussenin.

De overgrote meerderheid van cryptoliefhebbers met wie u vast en zeker zult communiceren, zullen u waarschijnlijk vertellen dat ze een hot wallet gebruiken voor hun crypto – inclusief DOGE – opslagbehoeften. Dat komt door het brede aanbod van deze beschikbare portemonnees – zoals u in slechts een minuut zult zien, heeft koude opslag een veel minder gevarieerde selectie aan opties.

Welnu, wat maakt hot wallets zo populair?

Beste Dogecoin-portemonnee: een Dogecoin voor een speelgoedauto.

Welnu, het maakt niet uit of u op zoek bent naar de beste portemonnee voor Dogecoin of een andere cryptocurrency, waarschijnlijk is het eerste dat opvalt, de toegankelijkheids- en gemaksfactoren van deze portemonnees. Eerlijk gezegd zijn hot wallets direct beschikbaar voor iedereen en iedereen!

Wat ik daarmee bedoel is dat hot wallets dat meestal zijn volledig gratis te gebruiken, en kan zijn opgezet in een paar minuten. Of het nu een op exchange gebaseerde portemonnee is of een software-portemonnee, ze gaan meestal vergezeld van duidelijke en beknopte instructies, en zijn supereenvoudig om te gebruiken.

Gemakshalve, als u een hot wallet kiest als uw optie voor de beste Dogecoin-portemonnee van het jaar, kunt u er zeker van zijn dat u toegang tot uw fondsen, controleer uw saldo, en maken sturen en te ontvangen bestellingen met slechts een druk op de knop! Dit geldt met name voor mobiele Dogecoin-portefeuilles – aangezien we onze telefoons overal bij ons hebben, heb je je DOGE altijd bij je!

Beste Dogecoin-portemonnee: een stapel Dogecoins.

Hot wallets komen echter met een afweging. In het kort, ze zullen nooit zo veilig zijn als koude opslag van cryptocurrency – zo is het gewoon. Het komt allemaal neer op het hele ‘verbonden met internet’-ding – met een constante internetverbinding hebben hackers veel mogelijkheden om de beveiliging van een hete portemonnee te doorbreken en tegelijkertijd uw geld te stelen.

Dit is tegenwoordig natuurlijk niet meer zo vaak voor, maar het gebeurt nog steeds. Dat gezegd hebbende, dit is echter precies waar koude portefeuilles binnenkomen.

Cold Wallets – Beveiliging en betrouwbaarheid

Koude portemonnees zijn die crypto-opslagopties die heb geen constante verbinding met internet – na de hot wallet-definitie zag je deze waarschijnlijk aankomen.

Het is echter waar: de enige keer dat u uw koude portemonnee met internet verbindt, is wanneer u dat wilt maak uw geld over, of koop nog wat crypto.

Tabel: De beveiligingskenmerken van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

Als u nu op zoek bent naar de beste Dogecoin-portemonnee, kunt u zeker verwachten dat cold wallets vrij vaak verschijnen. Dat is eigenlijk het geval bij de meeste andere cryptocurrencies, ook – wat de munt ook is, als een koude portemonnee het ondersteunt, wordt het aanbevolen.

Zie je, koude wallets bieden gebruikers ongekende beveiligingsfuncties. Of het nu is een hardware apparaat, een papieren portemonnee, of iets anders, koude portefeuilles zullen u ongetwijfeld de “beste waar voor uw geld” bieden.

Nu we het er toch over hebben …

Beste Dogecoin-portemonnee: een hardware-cryptocurrency-apparaat op een toetsenbord (Ledger Nano S).

Een van de belangrijkste dingen die mensen ervan weerhouden om cold wallets te gebruiken, is de prijs waarmee deze apparaten worden geleverd. Het is niet iets waar u zich zorgen over hoeft te maken wat betreft papieren portemonnees, maar tegelijkertijd zijn dit de meest niche-opties voor koude opslag, dus ze zijn niet zo relevant voor deze discussie.

Afgezien van het prijskaartje, is de enige andere reden waarom sommige mensen de voorkeur geven aan een online Dogecoin-portemonnee boven een koude portemonnee. de steile leercurve die bij sommige hardwareapparaten hoort. Als DOGE de eerste cryptocurrency is die u bezit, kan het moeilijk zijn om de fijne kneepjes van bepaalde hardwareportefeuilles te achterhalen. Zeker niet allemaal, let wel!

Met dat gezegd zijnde, zou je op dit punt nu wat meer moeten weten over warme en koude portefeuilles en de belangrijkste verschillen daartussen. Laten we zonder verder oponthoud verder gaan met bespreken de beste Dogecoin-portefeuilles op de markt, en te zien hoe ze zich met elkaar verhouden!

1. Ledger Nano X – De beste koude portemonnee voor Dogecoin-opslag

Staat op nummer 1 van de 7 crypto-uitwisselingen

Ledger Nano X recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Kan worden beheerd vanaf een mobiel apparaat
 • + Heel veilig
 • + Ondersteunt meer dan 1500 cryptocurrencies
 • + Comfortabel ontwerp

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Relatief duur

Bezoek de site

De Ledger Nano X is een van de meest populaire cold wallets op de markt. Je zou zelfs zo ver kunnen gaan om te beweren dat dit DE meest populaire koude portemonnee is – dit is zowel waar als het gaat om Dogecoin en ook andere crypto’s.

Er zijn ook nogal wat aspecten die hieraan bijdragen.

Om te beginnen, als u op zoek bent naar de beste Dogecoin-portemonnee, maakt u zich waarschijnlijk zorgen over de veiligheid van je DOGE-munten, toch? Als dat het geval is, dan is de Nano X een perfecte keuze! Het biedt ongekende beveiligingsniveaus.

Terwijl u uw Nano X instelt, wordt u hierom gevraagd maak een pincode die u elke keer dat u toegang wilt tot uw digitale items, moet invoeren. Dit gaat gepaard met een herstelzaad van 24 woorden – als je je pincode op een bepaald moment vergeet, kun je nog steeds je Dogecoins met dit zaadje terugkrijgen!

Beste Dogecoin-portemonnee: Ledger Nano X.

Grootboek bevat niet uw privésleutels – nog een enorm punt dat het overwegen waard is bij het uitkiezen van de beste portemonnee voor Dogecoin. Wat dit betekent is dat de portemonnee is niet-bewarend – je munten zijn echt van jou!

Dogecoin wordt ook ondersteund door Ledger Live – de gebruikersinterface van de Ledger Nano X. Het is een zeer goed ontworpen gebruikersinterface waarmee u uw munten en tokens kunt beheren, en ook kunt verzenden, ontvangen en zet zelfs met gemak wat activa in, te.

Wat de portemonnee zelf betreft, is dat zo echt goed gemaakt, en functies een stevige, duurzaam ontwerp. Hoewel sommige mensen het misschien een beetje te omvangrijk vinden naar hun zin, is het niet echt een probleem als je niet van plan bent het overal mee naartoe te nemen.

De Ledger Nano X kost je ongeveer $ 119, en kom mee gratis verzending naar de meeste delen van de wereld. Toegegeven, dat is een behoorlijk prijskaartje, maar het vertegenwoordigt zeker de kwaliteit die u ontvangt – een kleine prijs die u moet betalen voor een van de beste portemonnees voor Dogecoin! Zorg er gewoon voor koop uw Nano X via de officiële website van het bedrijf.

Bezoek Ledger Nano X

…of lees onze Ledger Nano X-recensie

2. Trezor Model T – geweldig voor beveiligingsliefhebbers

Staat op nummer 2 van de 7 crypto-uitwisselingen

Trezor Model T recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Eersteklas beveiliging
 • + Touchscreen gebruikersinterface
 • + Makkelijk op te zetten
 • + Ondersteunt ongeveer 1000 crypto-activa

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Omvangrijk ontwerp
 • Prijzig

Bezoek site

Trezor is een van de belangrijkste cold wallet-merken in de cryptocurrency-wereld. De producten van het bedrijf zijn constant te vinden op lijsten met de beste cryptocurrency-portefeuilles – natuurlijk kunnen ze ook worden beschouwd als een van de beste Dogecoin-portefeuilles!

Dit geldt vooral voor de Trezor Model T – de nieuwste en beste van Trezor.

De portemonnee heeft een paar verschillende aspecten die elke DOGE-liefhebber zeker zal waarderen.

Om te beginnen is de Model T dat zeker een van de veiligste cryptocurrency-portefeuilles die u met geld kunt kopen. Het is uitgerust met alle de eersteklas beveiligingsfuncties, en maakt er gebruik van vrijwel onbreekbare verdediging. Back-upfuncties, verzoeken om firmware-updates, pincodes – noem maar op, Trezor heeft het!

Beste Dogecoin-portemonnee: Trezor Model T.

Hoewel het misschien geen direct voordeel is voor Dogecoin-houders, is het de moeite waard om dat te vermelden de Model T ondersteunt een zeer breed scala aan altcoins en crypto-tokens, te. Dus als u een cryptoliefhebber bent, kunt u het in het algemeen vinden zeer gerieflijk, de mogelijkheid hebben om de meeste van uw munten in één enkele portemonnee te bewaren.

Het daadwerkelijke fysieke ontwerp van de Model T is … Nou, het is een schot in de roos. Er is geen reden om aan te nemen dat de portemonnee dat wel is duurzaam en goed gemaakt – dat is duidelijk. Het beschikt ook over touchscreen functionaliteit, wat een zeer zeldzaam gezicht is om te zien! Hoewel het misschien de beste Dogecoin-portemonnee is, beweren sommige gebruikers dat dit zo is te omvangrijk voor hun eigen, persoonlijke voorkeuren.

Qua prijs is de Trezor Model T eigenlijk vrij duur. Het kost je ongeveer $ 169, waardoor het op de lijst van de duurste crypto-portefeuilles staat die ook met geld te koop is! Dat gezegd hebbende, lijken de meeste klanten van het bedrijf het daarmee eens te zijn de prijs versus kwaliteit verhouding klopt – dat is geweldig!

Bezoek Trezor Model T

…of lees onze Trezor Model T-recensie

3. Ledger Nano S – Perfect voor beginners met Dogecoin

Staat op nummer 3 van de 7 crypto-uitwisselingen

Ledger Wallet Review Dingen die we leuk vonden:

 • + Super veilig
 • + Bescherming tegen fysieke schade
 • + Ondersteunt meer dan 1500 munten en penningen

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Relatief duur

Bezoek site

Zoals je misschien weet, Grootboek is een hardware-cryptocurrency wallet-bedrijf. Terwijl het Nano X-model dat het aan het grote publiek aanbiedt is de meest voorkomende kanshebber op de lijsten met de beste Dogecoin-portefeuilles (deze lijst is weliswaar geen uitzondering), het merk heeft ook nog een andere portemonnee te bieden aan zijn klanten – de Ledger Nano S.

De Nano S is de vlaggenschip hardware wallet van Ledger. Ik beargumenteer dit punt vaak, maar ik geloof oprecht dat deze specifieke portemonnee dat is een van de beste opties voor mensen die net beginnen met crypto, en dingen naar een ander niveau willen tillen. Dogecoin is hier geen uitzondering.

Zie je, de Nano S is een perfecte hardware-portemonnee voor beginners. Het beschikt over een klein en discreet ontwerp – aanzienlijk kleiner dan die van de Nano X. Dit betekent op zijn beurt dat je dat ook kunt draag het rond zonder al te veel risico te lopen dat iemand het opmerkt en herkent. Het feit dat de hardware wallet eruitziet als een USB-stick is mooi meegenomen!

Beste Dogecoin-portemonnee: Ledger Nano S.

De Nano S ondersteunt Dogecoin volledig. U zult het kunnen winkel, sturen, en ontvang je hond, geen vragen gesteld. Het enige dat u hoeft te doen na aankoop en ontvangst van uw Ledger Nano S is eenvoudig stel het apparaat in, en installeer de Dogecoin-app op de portemonnee. Het proces is relatief snel en vrij eenvoudig te volgen.

DOGE wordt ook volledig ondersteund door Ledger Live – de gebruikersinterface van de hardware wallet in kwestie. U kunt uw Dogecoins zowel vanaf een desktop- of laptopcomputer als vanaf uw mobiele apparaat bekijken, geen probleem.

Een van de beste eigenschappen van de Ledger Nano S is het feit dat hij dat ook is een zeer betaalbare hardware wallet! Koop het van de officiële website van het bedrijf (de enige plaats waar je het zou moeten kopen, let wel), het zal je kosten ongeveer $ 59 – dat is een geweldige prijs voor zo’n hoogwaardig product!

Bezoek Ledger Wallet

…of lees onze Ledger Wallet-recensie

4. Trezor One – Een allround, goed gemaakte hardware-portemonnee

Staat op nummer 4 van de 7 crypto-uitwisselingen

Trezor Wallet recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Eersteklas beveiliging
 • + Een zeer bekende crypto-portemonnee
 • + Bevat een groot aantal cryptocurrencies
 • + Constante firmware-updates

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Prijzig
 • Is eerder onderworpen geweest aan ongeautoriseerde toegang

Bezoek site

Trezor One is de oudere versie van een van de toonaangevende hardwareportefeuilles in de crypto-industrie – het Model T. Zoals je waarschijnlijk hebt opgemerkt, hebben beide modellen ook hun weg gevonden op onze lijst met de beste Dogecoin-portefeuilles.

Het feit dat de Trezor One de oudere portemonnee is en er een nieuwe en verbeterde versie beschikbaar is, betekent niet dat deze verouderd is. Integendeel – het Trezor One-model heeft nog steeds een zeer specifieke groep cryptoliefhebbers waar het zich op richt!

Om te beginnen, op een echte Trezor-manier, kun je verwachten dat deze optie van de beste portemonnee voor Dogecoin is erg veilig. Het heeft geavanceerde pincode-functionaliteit die, naast een beperkte USB-aansluiting, voorkomt dat uw DOGE-munten worden gestolen een keylogger of een andere malware die mogelijk op uw computer aanwezig is.

Beste Dogecoin-portemonnee: Trezor One.

Het toestel zelf is eigenlijk vrij klein en dun, zeker als je het vergelijkt met de nieuwere versie. Dat gezegd hebbende, het is nog steeds erg stevig – het enige dat nodig is, is de doos openen en de Trezor One in uw eigen handen houden om dit te realiseren.

De hardware wallet in kwestie is ook voortdurend bijgewerkt door verschillende firmware-updates en functies. Dit toont alleen maar aan dat Trezor zeker hard aan het werk is als het gaat om het up-to-date houden van uw activabeveiliging en in lijn met moderne technologische en cryptografische trends..

Eindelijk wordt de Trezor One geleverd met een heel behoorlijk prijskaartje, te! U kunt verwachten dat de portemonnee u kost ongeveer $ 59. In vergelijking met de Model T is dit een geweldige prijs! Zorg er gewoon voor dat u, zoals gewoonlijk, alleen de producten van Trezor koopt van de officiële website van het bedrijf – Vertrouw nooit externe winkeliers, aangezien zij u een defect apparaat kunnen verkopen!

Bezoek Trezor

…of lees onze Trezor-recensie

5. KeepKey – Een hardware-alternatief voor Dogecoin-portemonnee

Staat op nummer 5 van de 7 crypto-uitwisselingen

KeepKey recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Veilige hardware-portemonnee
 • + Makkelijk te gebruiken
 • + Aantrekkelijke prijs

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Ondersteunt slechts 40 cryptocurrencies
 • Kan zwaar zijn om mee te nemen

Bezoek site

KeepKey is weliswaar een vrij algemene naam in de hardware-crypto-portemonnee-industrie. Hoewel het zeker niet zo populair is als bijvoorbeeld een Grootboek of Trezor apparaat, heeft KeepKey zeker nog steeds een behoorlijk solide plaats en use-case!

Het is een feit, een koude portemonnee – een hardwareapparaat dat u zou gebruiken om uw Dogecoins in op te slaan. Een enkele blik op deze lijst zal u dat laten zien DOGE is behoorlijk populair bij cold wallets, in het algemeen – dat is echter absoluut verbazingwekkend!

Nu, dan – wat is de deal met KeepKey en waarom wordt het door sommigen beschouwd als de beste Dogecoin-portemonnee?

Nou, om te beginnen, KeepKey biedt zijn gebruikers een aantal optimale beveiligingsfuncties. De portemonnee maakt gebruik van iets dat bekend staat als een willekeurige pincodegenerator. Eerlijk gezegd genereert het op een bepaald moment een andere pincode wanneer u probeert toegang te krijgen tot uw geld. Dit is een geweldige preventieve tool als het gaat om keylogging-activiteiten en virussen die mogelijk aanwezig zijn op uw computer.

Beste Dogecoin-portemonnee: KeepKey.

Met KeepKey kunt u dat ook doen stel een herstelzin in – een combinatie van 24 woorden waarmee u uw geld kunt terugkrijgen als u de toegang tot uw apparaat zou verliezen of als er een andere fout zou optreden.

De portemonnee zelf is … Interessant ogend. Het heeft absoluut een uniek ontwerp, dat is zeker! Sommige gebruikers drukken echter het gevoel uit dat het apparaat eenvoudig is te omvangrijk. Eerlijk gezegd, als u op zoek bent naar de beste Dogecoin-portemonnee, zou u iets discreter kunnen waarderen.

Aan de andere kant ben je waarschijnlijk niet van plan om je hardwareportefeuille altijd bij je te hebben, dus dit is misschien geen probleem. Hoe het ook zij, één ding is zeker: KeepKey heeft absoluut een interessant ontwerp!

Het beste is echter dat het echt zo is een van de meest betaalbare hardware wallets op de markt! Bij het schrijven van deze lijst met de beste Dogecoin-portefeuilles, gaat KeepKey u kosten ongeveer $ 49. Dat is een geweldig prijskaartje, vooral voor een portemonnee als goed gemaakt als KeepKey! Iedereen die op zoek is naar de beste portemonnee voor Dogecoin, moet het product in kwestie zeker eens bekijken.

Bezoek KeepKey

…of lees onze KeepKey-recensie

6. Binance – Voor de enthousiaste Dogecoin-handelaren

Staat op nummer 6 van de 7 crypto-uitwisselingen

Binance recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Een zeer bekend crypto-uitwisselingsplatform
 • + Er zijn meer dan 100 verschillende cryptocurrencies beschikbaar om te verhandelen
 • + Tweefactorauthenticatie

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Misschien een beetje moeilijk voor beginnende cryptoliefhebbers

Bezoek site

Als je er al bekend mee bent de cryptocurrency-wereld, waar je waarschijnlijk van hebt gehoord Binance. Het is een van de meest populaire crypto-uitwisselingsplatforms buiten!

Ja, dat heb je goed gelezen – een crypto-uitwisseling. Het is echter een uitwisseling die ook kan fungeren als een online Dogecoin-portemonnee. En een behoorlijk goede!

Binance is dat weliswaar, een hete portemonnee, wat DOGE-opslag betreft. U bewaart uw munten op uw Binance-account, die gewoon als portemonnee fungeert.

Veel gebruikers en DOGE hodlers gaan je vertellen dat Dogecoin-opslag zoals deze zou moeten zijn tijdelijk – dat u er altijd voor moet kiezen om te kopen een hardware cryptocurrency wallet, en maak uw geld er zo snel mogelijk naar over. Nou, dat is helemaal correct – Het opslaan van uw DOGE op Binance heeft echter enkele opmerkelijke voordelen.

Deze voordelen zullen onmiddellijk duidelijk zijn voor die DOGE-houders die van plan zijn actief hun munten verhandelen, met de hoop op winst maken terwijl u dit doet. Als u zelf een handelaar bent (of ernaar streeft er een te worden), is Binance misschien wel de beste Dogecoin-portemonnee voor u.

Beste Dogecoin-portemonnee: Bianance.

De exchange-wallet biedt zijn gebruikers een enorme selectie van verschillende handelsparen – degene die betrekking hebben op DOGE zijn inbegrepen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u de kans niet krijgt verkoop of ruil uw Dogecoins – Eerlijk gezegd biedt Binance veel mogelijkheden om dit te doen.

Bovendien, als u besluit om deze specifieke online Dogecoin-portemonnee te gebruiken, kunt u dat ook doen voer al uw transacties binnen enkele seconden uit. Zie je, je munten zullen dat wel doen technisch gelegen op de beurs – als u ze wilt verhandelen, hoeft u niet enkele overdrachtsprocessen uit te voeren van de ene portemonnee naar de andere, of gewoon naar Binance.

Ten slotte is het de moeite waard om te erkennen dat het feit dat Binance algemeen wordt beschouwd als een van de beste cryptocurrency-uitwisselingen op de markt vertelt ons er iets over de beveiligingskant van de centrale, te. Eerlijk gezegd is dat zo een zeer veilig en betrouwbaar platform – uw hond moet veilig zijn!

Als je Binance zelf wilt uitproberen, kun je het proberen hier.

Bezoek Binance

…of lees onze Binance-recensie

7. Kraken – Een zeer veilige Dogecoin Exchange / Wallet

Staat op nummer 7 van de 7 crypto-uitwisselingen

Kraken recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Veilig en betrouwbaar
 • + Lage tarieven
 • + Een groot aantal fiat-valuta’s wordt geaccepteerd

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Niet de meest behulpzame klantenservice

Bezoek de site

Kraken is in de eerste plaats, een cryptocurrency-uitwisselingsplatform. Dit betekent dat u op de site verschillende crypto’s kunt verhandelen en uitwisselen – DOGE is geen uitzondering.

Kraken kan echter perfect fungeren als een online Dogecoin-portemonnee, naast dat het een uitwisseling is.

De manier waarop dit werkt, is vrij eenvoudig. Jij hebt twee grote keuzes – een als je al enkele Dogecoins bezit, en een andere waar je nog geen DOGE hebt, maar hebt besloten dat je erin wilt investeren.

Als je al enkele Dogecoins tot je beschikking hebt, kan dat, afhankelijk van waar ze zich bevinden zet ze eenvoudig over naar uw Kraken-account (ervan uitgaande dat u er een heeft gemaakt). Hetzelfde als elke andere high-end cryptocurrency-uitwisseling die er is, u zou gewoon naar het portefeuillegedeelte (opslag) van uw account navigeren en van daaruit een DOGE-portemonnee genereren.

Als u echter nog steeds geen Dogecoins bezit en op zoek bent naar de beste Dogecoin-portemonnee om uw crypto-reis op de juiste manier te beginnen, wordt het proces nog eenvoudiger. Eerlijk gezegd, alles wat u hoeft te doen is registreer op Kraken, en toen koop enkele Dogecoins – ze worden automatisch op uw Kraken-account gestort, en u kunt het vanaf daar overnemen!

Beste Dogecoin-portemonnee: Kraken.

Nu hebben we vastgesteld dat Kraken dat is eenvoudig te gebruiken, en dat u uw Degecoins op het platform kunt opslaan. We moeten echter nog de vraag bespreken waarom u het in de eerste plaats zou willen doen.

Zie je, Kraken heeft alles te maken met één enkele functie – veiligheid. Het kan gemakkelijk worden genoemd een van de veiligste cryptocurrency-uitwisselingssites op de markt! Wat het ook mag zijn SSL-certificaten en login bevestigingen, of 2FA en gekoelde opslagdiensten, daar kunt u zeker van zijn Kraken zal uw crypto’s vrij onvermurwbaar beschermen.

Dat laatste is ook cruciaal! Kraken bewaart tot 95% van het geld van zijn gebruikers op koude opslagapparaten – denken Grootboek of Trezor, maar op een groot bedrijfsniveau. Dit is absoluut fantastisch, omdat het betekent dat geen enkele hacker uw Dogecoins kan bereiken!

Als je geïnteresseerd bent in wat Kraken te bieden heeft en denkt dat dit specifieke crypto-uitwisselingsplatform misschien wel de beste Dogecoin-portemonnee voor je is, bekijk het dan zeker eens hier.

Bezoek Kraken

…of lees onze Kraken-recensie

Conclusies

Als je het tot nu toe hebt gehaald, wil ik je bedanken dat je met mij uit bent gestapt in de lijst met de beste Dogecoin-portefeuilles van het huidige jaar!

Toegegeven, zoals u waarschijnlijk zelf kunt zien, biedt de lijst aanbiedingen weinig variatiekoude portefeuilles domineren het, met op uitwisseling gebaseerde DOGE-opslag komt op de tweede plaats. Dit is echter om een ​​aantal redenen logisch.

Allereerst, Dogecoin is nogal populair – Vanwege zijn populariteit ondersteunen veel cold wallets de munt zonder problemen. Toegegeven dat hardware-crypto-opslag altijd “the way to go” zal zijn, voor zover veiligheid maakt zich zorgen, het is dan ook geen wonder dat de aanwezigheid van cold wallet zo dominant is in onze bovenstaande lijst.

Tabel: de voor- en nadelen van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

Dat gezegd hebbende, is er echter ook het aspect van gemak te overwegen. Niet iedereen is misschien een DOGE-investeerder op de lange termijn die klaar staat om de komende jaren met hun munten te slenteren. Sommige mensen geven er misschien de voorkeur aan de actieve handelsroute – in een situatie als deze kan het gebruik van de diensten van een koude portemonnee een beetje omslachtig en tijdrovend zijn.

Hier, hot wallets hebben de voorkeur. Dit geldt vooral voor Exchange-gebaseerde Dogecoin-portefeuilles – ze stellen u in staat om uw munten in een veilige omgeving te bewaren (ervan uitgaande dat u gebruik maakt van de diensten van een eersteklas crypto-uitwisseling, dat wil zeggen), en ze ook op een bepaald moment in de tijd verhandelen. Super goed!

Al met al, of het zo is de Ledger Nano X of Binance, Ik hoop echt dat je de beste Dogecoin-portemonnee voor jezelf hebt kunnen vinden. Nogmaals bedankt voor het lezen en ik wens je veel succes met al je komende DOGE-gerelateerde avonturen. Proost, en tot de volgende keer!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me