Als u besluit een investering te doen in cryptocurrencies, moet u zich bewust zijn van de beveiligingsinbreuken die blijven plaatsvinden vanwege crypto-portefeuilles die niet veilig zijn. Alleen al in 2019 er werd voor meer dan $ 4 miljoen aan cryptocurrencies gestolen. Niet alleen dat, de privé-informatie van duizenden mensen werd vorig jaar bedreigd. Gezien deze aspecten, het is een must om de beste EOS-portemonnee te krijgen.

EOS is het 17e meest populaire cryptocurrency met een marktkapitalisatie van bijna $ 2,5 miljard. Het belangrijkste doel van het maken van deze cryptocurrency was om ontwikkelaars in staat te stellen DApps (gedecentraliseerde apps) op de gemakkelijkste manier te maken.

EOS cryptocurrency-krachten EOSIO dat is een open-source blockchain-platform die het mogelijk maakt om transparante en snelle transacties uit te voeren, evenals schaalbaarheid. EOS heeft een enorme schare fans en kan een zeer goede langetermijninvestering zijn. Dat gezegd hebbende, als je wilt zien wat de toekomst in petto heeft, moet je de veiligste EOS-portemonnee aanschaffen.

Na grondig onderzoek te hebben gedaan, heb ik een lijst samengesteld met de beste EOS-portefeuilles. Hier zijn de top 7 portemonnees voor het opslaan van deze cryptocurrency waarover u meer zult lezen:

Laten we, voordat we ons op elk van deze portemonnees concentreren, eens kijken welke opties er zijn.

Beste EOS-portemonnee: wat voor soort portefeuilles zijn er?


Om de beste EOS-portemonnee voor uw wensen en behoeften te kiezen, moet u zich eerst bewust zijn van verschillende soorten portemonnees die op de markt te vinden zijn.

Er zijn 4 hoofdtypen

 • Online portefeuilles
 • Softwareportefeuilles
 • Hardware portefeuilles
 • Papieren portemonnees

Elk van hen heeft verschillende voor- en nadelen. Hieronder vindt u alle benodigde informatie.

Online portefeuilles

Online portemonnees staan ​​ook bekend als webportefeuilles. Een van de belangrijkste voordelen van dergelijke wallets is bruikbaarheid. Toegang tot hen is net zo eenvoudig als verbinding maken met internet. Dergelijke providers slaan uw privésleutels op hun servers op, wat betekent dat dit ook zo is gemakkelijk om te betalen.

Hoewel bruikbaarheid belangrijk is, is er ook een belangrijke nadeel geassocieerd met online portemonnees – veiligheid. Aangezien dergelijke aanbieders van cryptoportefeuilles uw privésleutels online op hun servers opslaan, is uw veiligheid gegarandeerd aangetast voor het geval die servers gehackt worden.

Alles bij elkaar genomen, worden dergelijke EOS-portefeuilles alleen aanbevolen voor degenen die kleine hoeveelheden digitale valuta opslaan.

Softwareportefeuilles

Net als online portemonnees, software portefeuilles hebben de neiging om te zijn super gemakkelijk te gebruiken en te navigeren. In de meeste gevallen zijn ze volledig gratis. U hoeft alleen een mobiele of desktop-app. Hiermee kunt u toegang krijgen tot uw cryptocurrencies en transacties uitvoeren waar en wanneer u maar wilt, zolang u met internet bent verbonden.

Tabel: de belangrijkste kenmerken van de Coinbase Wallet en Electrum

Dergelijke wallets worden echter ook wel “hot” wallets genoemd, omdat u verbinding met internet moet hebben om ze te kunnen gebruiken. Zij zijn meer vatbaar voor hacking en andere kwetsbaarheden in vergelijking met “koude” portefeuilles.

Hardware portefeuilles

Hardware portemonnees, ook gekend als koude portefeuilles, worden beschouwd als te zijn de veiligste EOS-portemonnees. Wanneer u dergelijke portemonnees gebruikt, worden uw privésleutels offline opgeslagen, wat betekent dat zelfs als uw privégegevens worden bedreigd, hackers nog steeds geen toegang hebben tot uw privésleutels..

Sommige hardwareportefeuilles zijn vaak prijzig, maar u zou het moeten beschouwen als betalen voor uw eigen veiligheid. Ze zijn ook niet zo gemakkelijk te gebruiken online of softwarematig, maar ze worden allemaal geleverd met instructies en er is altijd een klantenservice waarmee u contact kunt opnemen.

Beste EOS-portemonnee: koude portemonnee - Ledger.

Het lijdt geen twijfel dat hardwareportefeuilles dat wel zijn het meest aanbevolen als het gaat om het opslaan van cryptocurrencies. Het is beter om een ​​keer $ 50 of $ 100 te betalen dan al uw bezittingen te verliezen voor het geval uw privacy in gevaar komt. Dat gezegd hebbende, vind je op de lijst met de beste EOS-portefeuilles 4 hardware wallets om uit te kiezen.

Papieren portemonnees

De laatste en minst populaire zijn papieren portemonnees. Het gebruik van papieren portemonnees verschilt zoveel van de vorige methoden om uw cryptocurrencies op te slaan. Als u een dergelijk portefeuilletype kiest, moet u dat doen schrijf uw privé- en openbare sleutels op een vel papier. U heeft uw openbare sleutels elke keer nodig wanneer u een transactie uitvoert.

Dit is natuurlijk een niet-technische methode voor het opslaan van EOS, maar het is ook een van de veiligste. Het ontbreekt natuurlijk aan gemak en je zit in de problemen voor het geval je dat stuk papier kwijtraakt.

Zo’n portemonneetype is geschikt voor degenen die EOS als een investering op lange termijn. Het zal echter niet geschikt zijn voor dagelijkse handelaren.

Nu je je bewust bent van verschillende soorten portemonnees voor het opslaan van EOS, is het tijd om meer te weten te komen over de beste EOS-portefeuilles.

Top 7 EOS-portefeuilles

Bij het kiezen van de beste EOS-portemonnee zijn die er verschillende aspecten waar u rekening mee dient te houden

 • VEILIGHEID. Dit is het meest cruciale aspect, je moet er altijd achter komen hoe gemakkelijk het zou zijn om cryptocurrencies uit een portemonnee te stelen.
 • Mobiliteit. Is het mogelijk om een ​​portemonnee te verliezen? Zo ja, hoe moeilijk zou het proces zijn om uw bezittingen terug te krijgen? Ook zou u indien nodig gemakkelijk toegang moeten hebben tot uw portemonnee.
 • Bruikbaarheid. De beste EOS-portemonnee moet gebruiksvriendelijk zijn en een duidelijke interface hebben. Zelfs als het gaat om hardwareportefeuilles, zijn er opties die gemakkelijk te navigeren zijn.
 • Ondersteunde munten. Het is altijd beter als een portemonnee een groot aantal cryptocurrencies ondersteunt. Hierdoor heeft u meer mogelijkheden bij het doen van investeringen. Aangezien u op zoek bent naar de beste EOS-portemonnee, is het belangrijkste om op te letten of de portemonnee EOS-munten ondersteunt.

Elke portemonnee heeft zijn eigen voordelen en eigenaardigheden, terwijl sommige gemakkelijk te gebruiken zijn, bieden andere betere beveiliging en geavanceerdere functies. Hoewel ik hieronder de meest aanbevolen cryptocurrency wallets zal introduceren, moet je nadenken over de factoren die voor jou een grote rol spelen en op basis daarvan je beslissing nemen.

1. Ledger Nano X – De meest veilige hardware-portemonnee

Staat op nummer 1 van de 7 crypto-uitwisselingen

Ledger Nano X recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Kan worden beheerd vanaf een mobiel apparaat
 • + Heel veilig
 • + Ondersteunt meer dan 1500 cryptocurrencies
 • + Comfortabel ontwerp

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Relatief duur

Bezoek de site

Een van de opties die u tegenkomt bij het zoeken naar de beste EOS-portemonnee is Ledger Nano X. Het Ledger-bedrijf was opgericht in 2014 door 8 experts die eerdere ervaring hadden met ondernemerschap, cryptocurrencies en cyberbeveiliging. Ze kwamen samen met de belangrijkste bedoeling om veilige oplossingen voor blockchaintoepassingen te creëren.

Terwijl Ledger werd opgericht door slechts 8 personen, werken er momenteel meer dan 130 werknemers voor dit bedrijf. Hun belangrijkste doel is om beveiliging bieden aan op crypto gebaseerde producten en diensten. Daarom is Ledger Nano X niet het enige product dat het bedrijf aanbiedt. U kunt ook kiezen Ledger Nano S en vind andere accessoires en toepassingen.

Laten we teruggaan naar de beste EOS-portemonnee, laten we ons concentreren op Ledger Nano X. Dit is het nieuwste bedrijfsmodel waarmee u veilig cryptocurrencies kunt kopen, verhandelen en verkopen.

Een van de belangrijkste redenen waarom Ledger wordt beschouwd als de beste EOS-portemonnee, is beveiliging. Het is een hardware portemonnee, dus uw privésleutels zijn offline opgeslagen, zorgen voor compleet privacy en anonimiteit.

Beste EOS-portemonnee: Ledger Nano X-beveiliging.

Ledger Nano X heeft ook Bluetooth Low Energy (BLE) connectiviteit, wat betekent dat u deze zonder kabel kunt gebruiken. Sommigen van jullie denken misschien dat het enige beveiligingsproblemen oproept, maar je moet weten dat alleen openbare gegevens via Bluetooth worden overgedragen. Uw seed- en privésleutels blijven altijd op het apparaat.

Bovendien beschikt deze hardware-portemonnee over Beveiligd element (SE) die zal beschermen in het geval de Bluetooth-verbinding wordt gehackt door uw toestemming te vragen voordat u actie onderneemt. En aangezien het een fysiek apparaat is waar we het over hebben, zult u meer dan blij zijn te weten dat Ledger Nano X is gemaakt van roestvrij staal die een sterke beveiliging biedt tegen fysieke schade.

Als u nu besluit deze portemonnee niet alleen voor EOS maar ook voor andere cryptocurrencies te gebruiken, moet u weten dat dit apparaat ondersteunt meer dan 27 munten en meer dan 1500 tokens. Dat gezegd hebbende, of u nu besluit om voor EOS of andere minder populaire tokens te gaan, het zal hoogstwaarschijnlijk worden ondersteund door Ledger.

Als het aankomt op bruikbaarheid en ontwerp, Ledger Nano X heeft een breder scherm vergeleken met het vorige model van het bedrijf – Ledger Nano S (je vindt het ook in onze lijst met de beste EOS-portemonnee). Door het bredere scherm zie je meer informatie in één keer en wordt het comfortabeler om het apparaat te gebruiken.

Als u dit apparaat op uw computer wilt aansluiten, kunt u dat eenvoudig doen met een USB-C-kabel. Ook biedt Ledger een app die zorgt voor een nog betere gebruikerservaring.

Natuurlijk kan dit apparaat in het begin moeilijk te gebruiken zijn wordt geleverd met alle instructies u nodig heeft, en hun klantenondersteuning helpt u graag en beantwoordt al uw vragen wanneer dat nodig is.

Wat is de Ledger Nano X-prijs?

Ledger Nano X-prijzen zijn waarschijnlijk het enige nadeel dat aan deze hardware-portemonnee is verbonden. Dit apparaat momenteel kost $ 119, U kunt echter speciale aanbiedingen tegenkomen en kortingen krijgen die oplopen tot 40%. Bovendien krijgt u bij het kopen van een bundel een beter prijspunt.

De prijs zou je niet moeten afschrikken, want als je Ledger Nano X eenmaal hebt gekocht, kun je hem jarenlang gebruiken om EOS op te slaan! De portemonnee wordt geleverd met een USB-kabel, een folder om aan de slag te gaan, 3 herstelvellen en een sleutelhangerriem.

Bezoek Ledger Nano X

…of lees onze Ledger Nano X-recensie

2. Trezor Model T – Super Secure & Biedt geweldige functies

Staat op nummer 2 van de 7 crypto-uitwisselingen

Trezor Model T recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Eersteklas beveiliging
 • + Touchscreen gebruikersinterface
 • + Makkelijk op te zetten
 • + Ondersteunt ongeveer 1000 crypto-activa

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Omvangrijk ontwerp
 • Prijzig

Bezoek de site

Een andere hardware-portemonnee die wordt beschouwd als een van de betere opties voor het opslaan van EOS is Trezor Model T. Omdat het een hardwareportemonnee is, is beveiliging ook een van de belangrijkste redenen waarom dit apparaat zo wordt aanbevolen.

Trezor Model T is het nieuwste bedrijfsmodel dat wordt meegeleverd meerdere voordelen. Voordien bracht het bedrijf de Trezor One uit, een minder geavanceerde versie van de Model T. Maar je zult er ook veel over horen als je het hebt over de beste EOS-wallets in dit artikel..

Laten we ons nu concentreren op de Trezor Model T. Dit apparaat biedt eersteklas beveiliging – al uw privésleutels worden opgeslagen in Trezor en verlaten het apparaat nooit, zodat u ze kunt gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Als het om wachtwoorden gaat, zijn ze allemaal binnen vergrendeld Trezor Password Manager individueel door uw digitale sleutels te gebruiken.

Bovendien worden er geen bewerkingen uitgevoerd waarbij uw privé- en openbare sleutels betrokken zijn zonder de gebruiker authenticatie via pincode. Het ondersteunt ook BIP39-wachtwoordzinnen, wat betekent dat ze nooit worden opgeslagen of onthouden door het apparaat. Dit zijn de belangrijkste beveiligingsfuncties, maar Trezor biedt zoveel meer.

Als u Trezor Model T kwijtraakt terwijl u uw EOS-munten opslaat, moet u weten dat er een eenvoudige manier is om dit probleem op te lossen. Trezor biedt superbetrouwbare back-upfuncties, dus alles wat u hoeft te doen is het herstelzaad herstellen, en u heeft uw portemonnee terug.

Beste EOS-portemonnee: Trezor Model T.

Als het op bruikbaarheid aankomt, heeft Trezor een touch screen net zoals twee knoppen voor navigatie. Het scherm is een enorme verbetering ten opzichte van het vorige model – Trezor One (daarover later meer). Het maakt het apparaat absoluut gemakkelijker en comfortabeler in het gebruik.

Sommige mensen maken zich misschien zorgen over installatieprocessen, maar dat is helemaal niet nodig. Trezor Model T is vrij eenvoudig op te zetten. Het wordt ook geleverd met alle instructies om dat te doen, dus als je alle stappen volgt, komt alles goed.

Nog een reden waarom Trezor Model T wordt beschouwd als een van de beste EOS-portefeuilles met munten, is omdat het ondersteunt meer dan 1600 munten en penningen. Het is niet nodig om te zeggen hoe significant dit aantal is!

Wat is de Trezor Model T-prijs?

Trezor Model T is het meest geavanceerde model dat momenteel door Trezor wordt aangeboden, dus het behoudt zijn prijs. Momenteel, Trezor Model T kost je $ 169, u moet echter niet vergeten dat u enkele kortingsbonnen kunt vinden die aanbieden uitzonderlijke aanbiedingen en kortingen, vooral bij het kopen van een bundel.

Houd er rekening mee dat welke portemonnee u ook kiest, Trezor Model T, Ledger Nano X of een andere, het is altijd cruciaal om koop ze op de pagina’s van officiële providers. Het is niet veilig om dergelijke producten van Amazon of andere soortgelijke websites te kopen, omdat uw veiligheid in gevaar kan komen.

Bezoek Trezor Model T

…of lees onze Trezor Model T-recensie

3. Ledger Nano S – Goede prijs-kwaliteitverhouding

Staat op nummer 3 van de 7 crypto-uitwisselingen

Ledger Wallet Review Dingen die we leuk vonden:

 • + Super veilig
 • + Bescherming tegen fysieke schade
 • + Ondersteunt meer dan 1500 munten en penningen

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Relatief duur

Bezoek site

Ledger Nano S is een andere optie waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste EOS-portemonnee. Het was de originele Ledger-portemonnee voor cryptocurrencies gemaakt vóór Ledger Nano X – een meer geavanceerde versie van dit apparaat waar we het al over hadden.

Nu, Ledger Nano S is een perfecte optie voor degenen die op zoek zijn naar een minder dure hardware-portemonnee dat zou nog steeds zorgen robuuste beveiliging. Nogmaals, aangezien het een koude portemonnee is, is beveiliging een van de belangrijkste redenen waarom mensen ervoor kiezen.

Met Ledger Nano S kunt u uw cryptocurrencies kopen, beveiligen en beheren met een enkele app. Het was de eerste gecertificeerde cryptocurrency-portemonnee op de markt. Dit apparaat integreert een Secure Element (SE) die wordt beschouwd als de meest beveiligde chip op de markt. Het is in staat om u te beschermen tegen geavanceerde aanvallen en dat kan host uw privésleutels veilig.

Het bijzondere aan Ledger is dat hun portemonnees hebben een aangepast besturingssysteem (BOLOS) die applicaties van elkaar isoleert en uw apparaat beschermt tegen kwaadwillende aanvallen. Ledger-portemonnee wordt gebruikt door meer dan een miljoen mensen, zowel beginners als meer ervaren. Dat gezegd hebbende, verdient het zeker om genoemd te worden als een van de beste EOS-portefeuilles.

Net als Ledger Nano X is dit model gemaakt van staal en andere duurzame materialen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over fysieke schade. Als u het apparaat kwijtraakt, krijgt u ook een Herstelzin van 24 woorden die u moet gebruiken om uw bezittingen te recupereren. Het proces is heel eenvoudig.

Helaas is dit apparaat minder gebruiksvriendelijk dan de eerder besproken wallets op deze lijst. Dat komt omdat als u uw munten vanuit Ledger Nano S naar iemand anders wilt sturen, u dit moet sluit hem aan op uw desktopapparaat. Als u dat doet, moet u dat doen voer elke keer een pincode in. Dat is goed, want het geeft je nog meer veiligheid.

Nu is het instellen van hardwareapparaten beslist ingewikkelder dan het gebruik van softwareportefeuilles. De beveiliging die u krijgt, is het echter absoluut waard. Aangezien Ledger samenkomt met een handleiding, u moet eenvoudige stappen volgen en het is binnen een paar minuten klaar!

Als u besluit om niet alleen EOS maar ook andere digitale valuta in deze portemonnee op te slaan, zijn er bijna geen limieten. Ledger ondersteunt meer dan 26 munten en meer dan 1500 tokens. Dat gezegd hebbende, kunt u niet alleen Bitcoins, Ethereum of Litecoins opslaan, maar ook minder bekende cryptocurrencies, zoals Ubiq, Hcash en Stratis. Dit is ook de eerste keer dat ik over deze tokens hoor.

Wat is de Ledger Nano S-prijs?

Zoals eerder vermeld, is Ledger Nano S een van de betere EOS-muntenportefeuilles voor diegenen die op zoek zijn naar een goedkope hardware-portemonnee.

Momenteel, Ledger Nano S kost $ 59, u zult echter een aantal echt uitzonderlijke deals kunnen tegenkomen die deze prijzen nog meer zullen minimaliseren. Of u kunt een gezinspakket van drie en betalen slechts $ 139.

Bezoek Ledger Wallet

…of lees onze Ledger Wallet-recensie

4. Trezor One – Betaalbare hardware-portemonnee

Staat op nummer 4 van de 7 crypto-uitwisselingen

Trezor Wallet recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Eersteklas beveiliging
 • + Een zeer bekende crypto-portemonnee
 • + Bevat een groot aantal cryptocurrencies
 • + Constante firmware-updates

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Prijzig
 • Is eerder onderworpen geweest aan ongeautoriseerde toegang

Bezoek site

Trezor One was uitgebracht in 2014 door een bedrijf genaamd SatoshiLabs. Het is een andere portemonnee die je zeker tegenkomt als je op zoek bent naar de beste EOS-muntenportemonnee.

Wanneer u deze cryptocurrency-portemonnee gebruikt, hoeft u nooit verbinding te maken met internet, wat betekent dat het voor een hacker bijna onmogelijk zal zijn om toegang te krijgen tot uw geld. Trezor One is CE en RoHS gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan alle betrouwbaarheids- en kwaliteitsnormen.

Als je wilt munten verzenden / ontvangen of zelfs je saldo bekijken met deze portemonnee, dat zal je altijd moeten doen geef een pincode op die u kiest bij het instellen van een apparaat. Zonder dit kunnen geen acties worden geautoriseerd.

Ook krijgt u bij het instellen van een apparaat een wachtwoordzin die u moet opschrijven en veilig moet bewaren. Dat is nodig voor het geval u uw apparaat kwijtraakt of als het wordt gestolen. Door deze wachtwoordzin te gebruiken, kunt u uw geld terugkrijgen op een ander Trezor-apparaat.

Deze portemonnee ondersteunt meer dan 1400 cryptocurrencies, dus het kan niet alleen worden beschouwd als de beste EOS-portemonnee, maar ook als een aanbevolen portemonnee voor alle andere ondersteunde cryptocurrencies.

Wat is de Trezor One-prijs?

Net als Ledger Nano S, Trezor One kost je slechts $ 59. Het behoeft geen betoog dat dit een zeer onbeduidend bedrag is dat u moet betalen om uw vermogen te beschermen en dat het absoluut de moeite waard is.

Nu kunt u bij speciale gelegenheden enkele kortingen voor Trezor One vinden. Ook als u ervoor kiest om een verpakking van 3 stuks, het kost je zelfs minder. Dus als je vrienden hebt die, net als jij, op zoek zijn naar de beste EOS portemonnee, dan kun je de set van 3 samen kopen!

Bezoek Trezor

…of lees onze Trezor-recensie

5. Coinbase – Betrouwbare softwareportefeuille

Staat op nummer 5 van de 7 crypto-uitwisselingen

Coinbase Wallet recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Makkelijk te gebruiken
 • + Gratis te registreren en cryptomunten te bewaren
 • + Fatsoenlijke vergoedingen
 • + Ondersteunt de meeste van de belangrijkste cryptocurrencies
 • + Eersteklas beveiliging

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Klein aantal ondersteunde cryptocurrencies
 • EEN "gehost" portemonnee – er wordt een constante verbinding met internet onderhouden

Bezoek site

Coinbase verschilt van eerder aanbevolen hardware EOS-portefeuilles omdat het een softwareportefeuille is.

Sinds Coinbase is oorspronkelijk een uitwisseling, u kunt het gebruiken voor EOS-munten kopen en bewaar ze vervolgens in het Coinbase portemonnee. Dat is waarschijnlijk een van de gemakkelijkere manieren om EOS te kopen en alles samen te beschermen. Je zult moeten halen afzonderlijke Coinbase-apps voor een uitwisseling en een portemonnee.

Coinbase is misschien niet zo veilig als eerder genoemde hardwareportefeuilles, maar dat is het zeker een van de veiligere softwareportefeuilles die komen met eersteklas beveiligingsmaatregelen. Dat omvat tweefactorauthenticatie, meerdere handtekeningen, bevestigingsverzoeken en zelfs meer.

Coinbase-portemonnee heeft een zeer duidelijke interface en is super makkelijk te gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen, is de app downloaden op uw Android- of iOS-apparaat en de benodigde informatie verstrekken. Het is absoluut een goede optie voor beginners!

Wat is de Coinbase-prijs?

Aangezien Coinbase een softwareportefeuille is, is het kost u niets om een ​​app te downloaden. Houd er rekening mee dat Coinbase dat wel is compatibel met zowel Ledger als Trezor, dus als u besluit om Coinbase cryptocurrency exchange te gebruiken, kunt u uw activa nog steeds in een hardware wallet bewaren.

Bezoek Coinbase Wallet

…of lees onze Coinbase Wallet-recensie

6. Trust Wallet – Schone interface & Geweldige gebruikerservaring

Staat op nummer 6 van de 7 crypto-uitwisselingen

Binance Wallet Review Dingen die we leuk vonden:

 • + Goede beveiligingsmaatregelen
 • + Multi-crypto-portemonnee
 • + Geschikt voor beginners
 • + Goede reputatie

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Geen tweefactorauthenticatie

Bezoek site

Vertrouw op Wallet is een andere softwareportefeuille voor EOS. Meer dan 5 miljoen mensen koos deze portemonnee voor het kopen, opslaan en uitwisselen van cryptocurrencies.

Een Zijn software portemonnee, Trust Wallet is niet zo veilig als hardwareportefeuilles, maar wordt als een van de veiligere opties beschouwd. Dat komt omdat Trust Wallet niet vereist dat u persoonlijke gegevens verstrekt. Ook zij nooit toegang tot de portemonnee van gebruikers, en jouw privésleutels worden lokaal gehost.

Een andere reden waarom het een van de betere EOS-portefeuilles is, is bruikbaarheid. Trust Wallet heeft een schone interface, haar super gemakkelijk te gebruiken en te navigeren. Bovendien wordt het geleverd met een verscheidenheid aan handige functies die de hele ervaring zo veel aangenamer zullen maken.

Vertrouw op Wallet ondersteunt meer dan 160 digitale valuta’s en er komen er regelmatig bij.

Wat is de Trust Wallet-prijs?

U kunt Trust Wallet volledig gratis downloaden. Haar beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Het is ook compatibel met zowel Trezor- als Ledger-hardwareportefeuilles.

Bezoek Binance Wallet

7. eToro Wallet – Uitstekende bruikbaarheid & Meer dan 120 ondersteunde cryptocurrencies

Staat op nummer 7 van de 7 crypto-uitwisselingen

eToro Wallet-recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Een goede selectie van cryptocurrencies
 • + Makkelijk te gebruiken
 • + Ondersteunt meerdere talen
 • + Veilig

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Mist enkele cryptocurrencies
 • Niet beschikbaar voor desktop

Bezoek site

Elke cryptoliefhebber heeft er al van gehoord eToro vanwege hun advertenties die overal zijn. Hoewel veel mensen voor eToro kiezen vanwege de functie voor sociaal handelen, biedt het ook een goede EOS-portemonnee.

De … gebruiken eToro-portemonnee u kunt eenvoudig cryptocurrencies opslaan, ontvangen en overdragen. Het ondersteunt meer dan 120 digitale valuta’s en EOS is daar zeker een van. Er zijn ook meer dan 500 cryptoparen beschikbaar.

eToro-portemonnee bevat ook sterke beveiligingsfuncties, zoals faciliteiten voor meerdere handtekeningen, DDoS-bescherming en standaardisatieprotocollen. Als beveiliging echter een van de meest cruciale factoren voor u is, kies dan uit de meegeleverde hardwareportefeuilles in plaats van een softwareportefeuille.

Wat is de eToro Wallet-prijs?

U kunt eToro downloaden via Google Play of App Store helemaal gratis. Het is ook supergemakkelijk om u aan te melden en het voor verschillende doeleinden te gebruiken.

Bezoek eToro Wallet

Conclusies

Het kiezen van de beste EOS-portemonnee is niet zo eenvoudig als je een rekening gehouden met verschillende aspecten: beveiliging, bruikbaarheid, prijzen, mobiliteit, ondersteunde munten en zelfs meer. Hoewel ze allemaal belangrijk zijn, moet beveiliging altijd op de eerste plaats komen.

Nu, als u op zoek bent naar de veiligste EOS-portemonnee, je zou voor hardware moeten gaan, inclusief Ledger Nano X en Trezor Model T. Deze portemonnees houden uw privésleutels offline, zodat hackers er geen toegang toe hebben.

Tabel: de belangrijkste kenmerken van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

Hoewel softwareportefeuilles minder populair zijn, is het geen geheim dat ze erg gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze kunnen ook een geweldige optie zijn voor degenen die kleine hoeveelheden cryptocurrencies opslaan.

Over het algemeen is het alles hangt af van uw persoonlijke voorkeuren, Als u het echter moeilijk vindt om een ​​beslissing te nemen, kunt u overwegen om een ​​deel van uw cryptocurrencies op te slaan in een hardwareportefeuille en een deel in een softwareportefeuille. Het is altijd beter om splits uw vermogen want als een opslagruimte wordt bedreigd, heb je altijd een andere.

Hopelijk was dit artikel alles wat je had verwacht en zelfs meer!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me