Beste koude portemonnee beschikbaar

Als je minstens een dag op de verschillende online cryptocurrency-forums hebt doorgebracht, heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van de nooit eindigende oorlog tussen hete portefeuilles versus koude portefeuilles. De voortdurende discussie over welke beter is – warme opslag of koude opslag – lijkt er een die nooit zal eindigen.

In deze gids wil ik je er echter over vertellen koude portefeuilles Ledger Nano S, Trezor, en anderen) – waarom ze superieur zijn aan hete, hun voor- en nadelen, prijsklassen en geven u een lijst met de beste portefeuilles voor koude opslag die er zijn.

We zullen de definities, vergelijk koude wallets en zet ze af tegen de hete portefeuilles, noem ze allebei voordelen en nadelen, en kijken of we een duidelijke winnaar kunnen vinden.

Van tevoren de voorwaarden leren

De termen “hot wallet” en “cold wallet” worden gebruikt om cryptocurrency wallets te onderscheiden. Vergis je echter niet, want het is niet de temperatuur die deze termen onderscheiden.

Hot portemonnees zijn digitale cryptocurrency wallets, terwijl koude portefeuilles zijn fysieke apparaten die crypto’s erin opslaan. Er zijn andere soorten portemonnees, maar warme en koude zijn de bekendste.

Beste koude portemonnee beschikbaar

Hot wallets worden beschouwd als de meest populaire van de twee. Er zijn nogal wat redenen waarom dat het geval is, en we zullen ze in deze gids bespreken. Verder zal ik proberen het punt te bewijzen dat koude portemonnees superieur zijn aan warme.

Hot portemonnees

De portefeuilles voor het opslaan van digitale cryptocurrency bestaan ​​al sinds het begin van Bitcoin. Ze zijn er in twee vormen – online en bureaublad portemonnees. Mobiele portemonnees worden ook als digitaal beschouwd, maar vanwege hun mobiliteit kunnen ze waarschijnlijk worden geclassificeerd als een hybride portemonnee.

De twee enorme voordelen die digitale portefeuilles hebben, zijn hun mogelijkheid om cryptocurrencies te houden En dat ze zijn gratis.

Laten we eerst eens kijken naar het gedeelte ‘alle cryptocurrency-bezit’. In het debat over “hot wallets vs cold wallets” wordt dit punt vaak ter sprake gebracht door de supporters van digitale portemonnees.

Wanneer een cryptocurrency wordt gemaakt en de ICO bezig is, is het pas functioneel als u een plek heeft om het op te slaan. De makers van de crypto zijn meestal de mensen die er ook de portemonnee voor ontwikkelen en maken.

Koude portemonnee: Bitcoin-portemonnee.

Diverse bekender en meer reguliere cryptocurrencies (Leuk vinden Bitcoin, Ethereum of XRP) hebben een breed scala aan digitale portemonnees beschikbaar, met elk verschillende functies en gepersonaliseerde aanpassingen om uit te kiezen. Nieuwer of minder bekende crypto’s hebben meestal één aangewezen portemonnee met de basisfuncties van kopen, verkopen en handelen ingeschakeld.


Dit is een belangrijk punt in het debat “hot wallets vs cold wallets” – veel mensen houden of willen anders, minder reguliere cryptomunten, maar zij kan dit niet doen terwijl u bijvoorbeeld een koude portemonnee.

Een andere grote factor is dat hot wallets zijn over het algemeen gratis. U kunt er eenvoudig een vinden die aan uw wensen en behoeften voldoet, u registreren en er gewoon gratis gebruik van maken. Dit is geen vrije tijd waar de koude portemonnee-liefhebbers over kunnen opscheppen – apparaten kosten geld, wat op zijn beurt hun populariteit en het gebruik aanzienlijk vermindert. Het is moeilijk te zeggen wat de statistieken zouden zijn als zowel warme als koude portemonnees gratis waren, maar dat is niet mogelijk.

Koude portefeuilles

Zoals ik al eerder heb gezegd, koude portefeuilles zijn speciaal ontworpen apparaten die zijn aangewezen fysieke cryptocurrency-opslag. Portemonnees voor koude opslag hebben, net als de hete, hun voor- en nadelen, dus laten we ze eens bekijken.

Een van de grootste voordelen die de koude portemonnees bieden, is dat je het kunt heb je crypto’s naast je – waar je ook gaat. Je zou het apparaat nooit uit je zak kunnen halen – deze portemonnees zijn dat meestal klein en compact, waardoor beide mogelijk zijn comfort en discretie terwijl u ze overbrengt of gewoon ronddraagt.

Beste koude portemonnee beschikbaar

Koude portefeuilles hebben echter een enkele opmerkelijke nadelen in vergelijking met hun hete tegenhangers.

Allereerst koude opslag van cryptocurrency is meestal duur. Een typisch prijskaartje voor een koude portemonnee is rond het $ 100-teken – afhankelijk van hoeveel cryptomunten je hebt, kan dit spotgoedkoop of extreem duur zijn.

Nog een enorm nadeel is dat koude portefeuilles een zeer beperkte verscheidenheid aan cryptocurrencies ze kunnen opslaan. Om eerlijk te zijn, kunnen de meeste portefeuilles voor koude opslag alleen de belangrijkste cryptomunten op de markt opslaan, zoals Bitcoin, Ethereum, Dash, enz..

Deze reden, naast dat ze vrij duur zijn, heeft de neiging om het gebruik van koude portefeuilles behoorlijk te verlagen.

Waarom Cold Wallets superieur zijn aan Hot Ones

Als je de hele tutorial tot nu toe hebt gelezen, denk je waarschijnlijk: “hoe kunnen cold wallets superieur zijn? Ze zijn erger dan hete! ”. Welnu, er is een simpele reden waarom koude opslag van cryptocurrency de beste keuze is:

Veiligheid.

Koude portefeuilles zijn de hoofdbestanddeel van beveiliging als het gaat om opslag van cryptocurrency.

Ik heb dit deel met opzet buiten de warme en koude portemonnee-overzichten gehouden. Ik heb dit gedaan omdat het echt zo belangrijk is dat het een eigen afdeling verdient.

Hot wallets zijn de meest kwetsbare wallets ter wereld. Alle digitale portemonnees sla uw beveiligingssleutels en codes op hun online servers op, die extreem zijn kwetsbaar tegen aanvallen van hackers, oplichtingspogingen en andere door slechte bedoelingen gedreven acties. Zeker, de meeste spraakmakende hete portemonnee het aanbieden van sites en bedrijven hebben grote beveiligingsmaatregelen getroffen, maar het enige dat nodig is, is de kleinste maas in de wet zodat uw spaargeld voor altijd verdwenen is.

Beste koude portemonnee beschikbaar

Als het gaat om digitale crypto-opslag, is er maar één optie die het overwegen waard is: een verzekering. Sites zoals coinbase.com verlenen u automatisch 100% verzekering als u ervoor kiest om ze uw cryptocurrencies toe te vertrouwen, wat een zeer zeldzame en geruststellende optie is.

Portemonnees voor koude opslag, hebben echter een reputatie als zijnde ondoordringbaar. Het feit dat je codes nergens anders staan ​​dan in dat kleine apparaatje biedt zeker een enorm gevoel van rust. Bovendien zijn sommige van deze apparaten benadrukken veiligheid zo erg dat zelfs als u ze zou aansluiten op een computer met een virus (een keylogger, leacher of een ander type malware), blijft uw apparaat veilig en beveiligd.

Wanneer u nadenkt over geschikte crypto-opslagportefeuilles, moet beveiliging uw eerste prioriteit zijn. Wat maakt het uit of je de beste gratis portemonnee krijgt die er is als je een paar dagen later blut en met lege handen achterblijft? Het beste koude opslag portefeuilles zijn de meeste absoluut de veiligste, te.

Tabel: de belangrijkste kenmerken van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

Zie het op deze manier: stel je voor dat je $ 5000 hebt. Er worden twee opties voor u gepresenteerd: plaats uw geld op een bankrekening die gratis opslagruimte biedt, maar zeer vatbaar is voor inbraken (en waarvan de geschiedenis meerdere keren eerder is gebeurd) OF kies een bankrekening waarop u moet betalen , laten we zeggen, $ 100 maar jij kan er zeker van zijn dat de rest van uw geld veilig en gezond is. Kun je begrijpen wat ik bedoel??

Dit is de belangrijkste reden waarom ik dat zou zeggen koude portemonnees zijn superieur aan warme – u voelt zich veilig en er zeker van dat uw cryptocurrency veilig is terwijl deze zich in de portemonnee voor koude opslag bevindt, wat niet gezegd kan worden over de hete.

Nu we dit hebben besproken, wil ik u vertellen over de beste cryptocurrency-apparaten voor koude opslag die er zijn.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Beste apparaten voor koude opslag

Laat me dit inleiden door te zeggen dat deze lijst niet in een bepaalde volgorde is samengesteld.

Trezor [Ontvang een tijdelijke aanbieding]

Wie anders zou een betere kanshebber zijn om deze lijst mee te beginnen dan Trezor?

Koude portemonnee: Trezor.

Uitgebracht in 2013, Trezor is de allereerste koude portemonnee voor cryptocurrency ooit gemaakt. Volgens de populaire mening is dit de veiligste manier om uw cryptocurrency op te slaan.

Trezor is vrij klein en compact, het maken gemakkelijk mee te nemen. Het bedrijf werkt zijn hardware voortdurend bij om het hoogst mogelijke beveiligingsniveau te behouden.

Trezor verkoopt rond de prijs van $ 99. Alles bij elkaar genomen is dit een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Ledger Nano S [Bekijk de beste deal]

Door velen beschouwd als de belangrijkste concurrent van Trezor, de Ledger Nano S is een geweldig alternatief voor iedereen die zijn crypto-opslaggame wil verbeteren.

Koude portemonnee: Ledger Nano S.

Een van de belangrijkste lof die het Ledger ontvangt, is dat het erg is vergelijkbaar met Trezor in termen van functionaliteit, nog aanzienlijk goedkoper.

De Ledger Nano S gaat momenteel voor ongeveer $ 80. Laat u echter niet misleiden door het prijskaartje – het is een grote naam in de koude portemonnee-industrie.

KeepKey [Ontgrendel het beste aanbod]

KeepKey heeft de reputatie de meest te zijn in de mode van de vier portefeuilles voor koude opslag. Het is een stuk zwaarder dan zijn twee voorgangers, wat goed of slecht kan zijn – jij bent de rechter.

KeepKey is ook de op één na jongste van de vier, wat betekent dat het qua ervaring nog veel in te halen is. Het staat echter niet zonder reden op deze lijst – omdat het zo jong is, heeft het nog steeds een naam weten te vestigen in de kringen van koude portemonnee-enthousiastelingen.

KeepKey is te koop bij rond het bereik van $ 129. Het is de duurste van de vier, maar biedt ook enkele extra functies en features die de Trezor en Ledger niet hebben.

CoolWallet S

De CoolWallet S is een opkomende koude cryptocurrency-portemonnee die de laatste tijd de ronde doet. Het is ‘s werelds eerste mobiele crypto-portemonnee – dit betekent dat hoewel het uw cryptocurrency offline opslaat, alles is toegankelijk op de mobiel app dat hoort erbij.

Beste koude portemonnee beschikbaar

De CoolWallet S verkoopt voor $ 99. Als u ervoor kiest om er twee tegelijk te kopen, kost het u $ 159. Alles bij elkaar genomen, is dat een geweldige prijs!

Hoewel de CoolWallet S nog relatief jong is (de jongste van de partij), heeft hij al bewezen extreem betrouwbaar en gebruiksvriendelijk te zijn.

Een koude portemonnee kiezen

Nu u begrijpt hoe verschillende portefeuilles zich gedragen en welke voor- en nadelen ze hebben, zou het een goed idee zijn om definieer de criteria van het kiezen van de juiste portemonnee voor jezelf.

Ik wil niet repetitief worden, maar laat me dit nog een keer benadrukken – veiligheid zou je moeten zijn hoogste prioriteit bij het kiezen van een crypto-opslagportemonnee. Er is niets belangrijker dan uw crypto’s veilig te houden, en een goede portemonnee kan dit probleemloos garanderen.

Tabel: de prijsopties van de Ledger Nano X en het Trezor Model T

Ten tweede wilt u ervoor zorgen dat uw portemonnee is niet verbazingwekkend moeilijk te gebruiken. Sommige portefeuilles hebben een steile leercurve – alle opties en instellingen in de gebruikersinterface kunnen zelfs de grootste crypto-experts van de wijs brengen. Er zijn tal van portemonnees die hebben gebruikersvriendelijk, benaderbaar en begrijpelijk interfaces – neem de tijd en kies er een die het beste bij u past.

Een ander ding om te overwegen is gemak. Als je meer een hoarder bent die graag heeft zoveel mogelijk cryptocurrency (om het later misschien te verkopen), dan heb je geen portemonnee nodig die supergemakkelijk toegankelijk is. Als u echter van plan bent veel transacties uit te voeren, is uw portemonnee bij voorkeur vrij gemakkelijk toegankelijk.

Beste koude portemonnee beschikbaar

Ten slotte, als we het hebben over koude portefeuilles, de grootte en compactheid van de portemonnee gaan waarschijnlijk ook een rol spelen bij uw keuze. Misschien ben je iemand die graag het gewicht van je spullen voelt, dus is het hebben van een zwaardere portemonnee eerder een pro dan een nadeel? Of wil je misschien iets heel kleins en lichts, zodat je het niet eens zou opmerken als je het met je meedraagt? Dit deel heeft eerlijk gezegd volledig de voorkeur – het hangt allemaal af van de persoon in kwestie.

Vergeet ook niet dat u dat kunt deel uw spaargeld – Laten we zeggen dat u het grootste deel van uw Bitcoin kunt opslaan in een koude portemonnee en dan gewoon ergens opsluiten, maar tegelijkertijd een kleine portie ervan in een digitale portemonnee voor gemakkelijkere toegankelijkheid en gebruiksgemak. Wees niet bang om te experimenteren, maar wees voorzichtig terwijl u dit doet.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Gevolgtrekking

We hebben het debat over ‘hot wallets vs cold wallets’ besproken door verschillende standpunten te geven en te praten over de voor- en nadelen van beide kanten, sprak over de beste portefeuilles voor koude opslag en besprak de belangrijkste functies om naar te kijken tijdens het zoeken naar een geschikte cryptocurrency-portemonnee. Zorg ervoor dat u de informatie die u hier hebt verkregen goed gebruikt – kies een portemonnee die u nog vele jaren van dienst zal zijn!

Als u besluit om een ​​koude portemonnee te kopen, Aarzel niet om wat meer onderzoek te doen vooraf op internet – we hebben slechts vier van de belangrijkste hardware-crypto-opslagapparaten in deze gids besproken, maar er zijn er nog veel meer op de markt! Misschien kom je er een tegen die perfect bij je past.

Als je meteen wilt beslissen, zou ik dat doen raad aan om een ​​van de twee te bekijken – Ledger Nano X en Trezor Model T.

Hier is de meest aantrekkelijke deal voor Ledger die je niet mag missen:

Ledger Wallet-deal nu actief:

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map