Beste Litecoin-mijnbouwsoftware die u moet kennen

Litecoin-mijnsoftware - Litecoin-logoDe grote opkomst van Bitcoin in de mainstream opende de poorten voor andere cryptocurrencies om te groeien en uit te breiden. Veel van deze cryptocurrencies hebben al een soort naam voor zichzelf gemaakt. Veel mensen waarderen deze zogenaamde altcoins vanwege hun mijn- en handelswaarde. Een van de meer populaire van dergelijke altcoins heet Litecoin, en vandaag wil ik je vertellen over alle verschillende Litecoin-mijnsoftware-opties.

In deze tutorial behandelen we eerst een deel van de basisinformatie (wat Litecoin eigenlijk is en waarom het je zou moeten schelen) en daarna gaan we verder met de verschillende Litecoin-mijnwerkersoftware (Easy Miner, Gui Miner, enz.).

We zullen het hebben over de voor- en nadelen van deze software, hoe je ze moet gebruiken, en aan het einde zullen we proberen de beste Litecoin-mijnwerkersoftware te vinden die er is. Ik zal ook een paar tips geven over hoe u software kunt kiezen die het beste bij u past.

Voordat u verder gaat, moet u weten dat veel mensen ervoor kiezen koop Litecoin en begin met handelen in plaats van mijnbouw. Als je er ook over nadenkt, moet je ervoor zorgen dat je een betrouwbare cryptocurrency-uitwisseling, zoals Coinbase of Binance.

Laten we eraan beginnen!

Litecoin uitleggen

In zijn eenvoudigste vorm is Litecoin een bijna identieke spin-off van Bitcoin (althans technisch gesproken). Het was een van de eerste altcoins die medio 2011 tot stand kwam.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

De munt is gemaakt door een bepaalde ex-Google-medewerker genaamd Charlie Lee. Hij creëerde de cryptocurrency als een open-sourceproject, zodat het gedecentraliseerd en onafhankelijk kon zijn.

Litecoin-mijnsoftware - Litecoin-grafieken

Vandaag bekleedt Litecoin de 7e plaats in de marktpositie en op het moment van schrijven wordt dit artikel gewaardeerd op ongeveer $ 55. Het bereikte deze prijs na de grote crash van cryptoprijzen begin 2018.

Waarom zou u om Litecoin geven??

Uit de bovenstaande grafiek kunnen we zien dat Litecoin inderdaad een van de actievere altcoins in de branche is. Waarom zou iemand er echter om geven als er crypto-sterren zijn zoals Bitcoin en Ethereum?

Ten eerste wordt Litecoin beschouwd als de grootste rivaal van Bitcoin. Waarom? Vooral omdat het bijna identieke functies heeft en vergelijkbare taken kan uitvoeren – alleen veel sneller. Momenteel zijn er op de markt vier keer meer Litecoins dan Bitcoins. Dit leidt er op zijn beurt toe dat Litecoin vier keer sneller is dan Bitcoin.


Als u een doorsnee persoon bent die alleen transacties wil doen en zich nergens anders in wil verdiepen, dan is Litecoin in dit onderwerp aanzienlijk superieur aan Ethereum. Ze zien er op het eerste gezicht ongeveer hetzelfde uit, maar Ethereum is geweldig voor het maken van contracten en het uitvoeren van vergelijkbare taken, terwijl Litecoin de munt is om naar toe te gaan als je nadenkt over handelen en andere verschillende transacties.

Welke cryptocurrency u ook kiest, houd er rekening mee dat het cruciaal is om een betrouwbare portemonnee om uw bezittingen te beschermen. Hardware portemonnees staan ​​bekend als de meest veilige. Bekijk opties als Ledger Nano X en Trezor Model T.

Ledger Wallet-deal nu actief:

Litecoin Mijnbouwsoftware

Zoals met veel andere cryptocurrencies, heeft Litecoin nogal wat mijnsoftware. Deze verschillen in veel aspecten, beginnend met hun mijnbouwsnelheid en eindigend met beveiligingsmaatregelen.

Ik ga enkele van de beste of meest bekende Litecoin-mijnsoftware opsommen en een overzicht geven. Deze zijn niet in een bepaalde volgorde gerangschikt.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Gemakkelijke mijnwerker

Easy Miner is een bekende en gewaardeerde Litecoin-mijnsoftware in de cryptocurrency-gemeenschap. Het is een open-source (wat betekent dat u alles naar wens kunt aanpassen) en gratis – er zijn geen toegangsprijzen om Easy Miner te gebruiken.

Easy Miner heeft een interactief en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en biedt real-time statistieken. Hiermee kunt u op elk moment de hash-tarieven, shares en andere soortgelijke informatie bekijken.

Wat super cool is aan Easy Miner (als Litecoin-mijnwerkersoftware) is dat het een ingebouwde, aangepaste portemonnee heeft en uitgebreide online chat en ondersteuning. Dit maakt het Litecoin-mijnbouwproces *dat* veel gemakkelijker en leuker om te gebruiken.

Easy Miner heeft een reputatie opgebouwd van een betrouwbare en sympathieke Litecoin-mijnwerkersoftware, dus als je op zoek bent naar software om te beginnen met mijnen, kijk dan zeker eens naar Easy Miner.

MultiMiner

MultiMiner is niet zo bekend of algemeen geaccepteerd als onze vorige inzending, maar het is vrij veelzijdig in de manier waarop u van individuele apparaten kunt wisselen terwijl u de mogelijkheid behoudt om alle mijnbouwapparatuur binnen uw netwerk te beheren. Om je een voorbeeld te geven, stel je voor dat je wilde overschakelen van een CPU-mijnbouwinstallatie naar een GPU-aangedreven installatie – MultiMiner bewaart alle personalisatie die je tot dan toe hebt gedaan in een apart, speciaal netwerk.

MultiMiner is misschien niet zo intuïtief of goed geoptimaliseerd in vergelijking met andere Litecoin-mijnsoftware ter wereld, maar het is vrij duidelijk dat er veel werk en toewijding is gestoken in het bouwen van deze software. Als je het zelf wilt uitproberen, aarzel dan niet en ga ervoor!

GUIMiner Scrypt

GUIMiner Scrypt is een afsplitsing van GUIMiner. Deze vork is speciaal ontworpen met het oog op beginnende mijnwerkers om het proces van starten met cryptocurrency-mijnbouw eenvoudiger en gemakkelijker te benaderen te maken.

GUIMiner is een CPU / GPU Bitcoin-mijnwerker ontworpen voor Microsoft Windows-besturingssystemen. De GUIMiner Scrypt-vork is gemaakt om scrypt-mijnbouw te ondersteunen, d.w.z. Litecoin, Dogecoin, enz.

De GUIMiner Scrypt-interface is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Het is misschien niet de meest esthetische software die er is, zeker. Het doet zijn werk echter niet alleen als goede Litecoin-mijnsoftware, maar ook als een goede toegangspoort voor beginnende mijnwerkers..

CPU-mijnwerker

Zoals de naam waarschijnlijk doet vermoeden, is dit een exclusieve mijnwerker. Het is een fatsoenlijke Litecoin-mijnsoftware, behalve dat het misschien een beetje moeilijk te begrijpen en te begrijpen is als je een absolute beginner bent op het gebied van cryptomining..

De CPUminer heeft een aantal updates ontvangen sinds de release, waaronder een upgrade van de hash-snelheid. Gebruikers melden dat ze dezelfde hash-taken met twee keer zo snel kunnen uitvoeren (met kleine veranderingen in het resourceverbruik), wat geweldig is voor iedereen die de beste Litecoin-mijnwerkersoftware probeert te vinden!

CPUminer is beschikbaar op Windows, Linux en Mac OS, waardoor het een haalbare optie is als je moeite hebt om een ​​fatsoenlijk mijnprogramma voor je besturingssysteem te vinden.

CGminer Litecoin

Als u op zoek bent naar Litecoin-mijnsoftware, is CGminer Litecoin misschien een goede keuze. Het is een van de meer populaire miners op de markt, ook al is er niet veel informatie over de functies online.

Bij het zoeken naar CGminer Litecoin, is de beste plaats om te beginnen waarschijnlijk bitcointalk.org-forums – er is een thread met alle beschikbare informatie en een downloadlink..

CGminer Litecoin is openlijk geproduceerd, wat betekent dat u alle opties die u wilt of nodig heeft, kunt toevoegen of configureren.

Geweldige mijnwerker

Awesome miner is een minder bekende Litecoin-mijnsoftware dan de andere op deze lijst, maar het kan ook een goede keuze zijn. Deze software heeft een gebruiksvriendelijke interface en is relatief eenvoudig te gebruiken en te omzeilen.

Litecoin-mijnsoftware

De Awesome Miner biedt meerdere mining-engines, een verscheidenheid aan mining-pools om uit te kiezen, de mogelijkheid om te schakelen tussen web- en mobiele interfaces, verschillende informatieve meldingen, enz..

Deze Litecoin-mijnsoftware is vrij uitgebreid en goed ontwikkeld, en de mogelijkheid om op een geoptimaliseerde, vloeiende manier tussen interfaces te schakelen, is een leuke bonus.

Hoe u de juiste software kiest?

Het is geen geheim dat er veel Litecoin-mijnsoftware op de markt is. Deze lijst raakte slechts een paar, meer opmerkelijke aan – met een beetje zoeken kon u het dubbele of drievoudige vinden van het bedrag dat hier wordt gedekt.

Dus hoe kies je als je zoveel opties hebt? Welnu, terwijl u op zoek bent naar de beste Litecoin-mijnwerkersoftware, moet u een aantal dingen in gedachten houden:

  • Koppel. Je denkt er waarschijnlijk aan om Litecoin langer dan een dag of twee te delven. Op de lange termijn is een van de belangrijke aspecten van elke goede Litecoin-mijnsoftware een uitnodigende interface. Je zou waarschijnlijk niet talloze uren willen besteden aan het kijken naar een onhandig en verwarrend dashboard om erachter te komen waar de dingen zijn.
  • Veiligheid. Beveiliging zou de hoogste prioriteit moeten hebben bij het vinden van Litecoin-mijnsoftware. Een programma heeft misschien een flitsende en gamified HUD, top mijnbouw- en hash-snelheden, constante klantenondersteuning en is gratis – aan het eind van de dag, als het wordt gehackt en al je inkomsten worden gestolen, wat maakt het dan uit?
  • Ondersteuning. Klantenservice is ook belangrijk. Wat als u een bug of een probleem tegenkomt dat u gewoon niet kunt oplossen? Natuurlijk zou je uren kunnen besteden aan het zoeken naar een oplossing op online forums en YouTube-video’s, maar het is veel fijner om hulp te krijgen met slechts een klik op de knop.
  • Mijnbouwsnelheid / hash-snelheid. Als Litecoin-mijnsoftware er drie jaar over doet om een ​​enkele munt te minen, kan dat een goede indicatie zijn dat deze niet goed is geoptimaliseerd en moet u waarschijnlijk ergens anders zoeken.
  • Updates. Ten slotte heeft goede Litecoin-mijnsoftware een uitgebreid logboek met constante updates en verbeteringen aan de verschillende aspecten ervan. Of het nu gaat om een ​​update van enkele technische parameters of om een ​​visuele trek – het is altijd leuk om te zien dat er actief voor het mijnbouwprogramma wordt gezorgd.

Dit zijn slechts een paar belangrijke punten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van Litecoin-mijnsoftware. Er zijn tal van andere factoren waarmee u rekening moet houden (portemonnee-ondersteuning, verschillende optimalisatie van het besturingssysteem en beschikbaarheid, uitbetalingssystemen, enz.). De hierboven genoemde zijn echter een goede plek om te beginnen.

Ik heb mijn software – wat nu?

Dus – na wat leek op maanden zoeken naar de perfecte Litecoin-mijnsoftware, heb je deze eindelijk geïnstalleerd en ben je klaar om direct in de mijnbouw te duiken.

Vanaf dit punt moet het proces soepel en zonder al te veel hindernissen verlopen. De meeste software werkt vanzelf, zonder dat u enige extra tussenkomst van uw kant nodig heeft.

Het is echter waarschijnlijk een goed idee om uw software in de gaten te houden. Bestudeer hoe het werkt, probeer verschillende functies uit. Als het mijnbouwprogramma openlijk is (en dat zijn de meeste), heb je alle opties ter wereld om het zo veel als je wilt aan te passen en ermee te experimenteren.

Let ook op updates, wijzigingen, verbeteringen, enz. Het is handig om te weten wat (en waarom) er met uw software gebeurt. Misschien is er iets volledig afgeluisterd en zou het een goed moment zijn om op zoek te gaan naar nieuwe Litecoin-mijnsoftware?

Gevolgtrekking

Op dit punt zou je erin moeten zijn geslaagd om een ​​algemeen idee te vormen over de verschillende Litecoin-mijnsoftware en hun voor- en nadelen. Als sommigen van hen opvielen – geweldig! Dat betekent dat u waarschijnlijk al beslist bent en weet wat u wilt van cryptocurrency-mijnsoftware. Maar er zijn een paar dingen die u in gedachten moet houden voordat u er een kiest en eraan vasthoudt.

Geef het even de tijd voordat u een beslissing neemt over software. Lees de changelogs, forums, praat met mensen die de software die u overweegt te downloaden, hebben gebruikt of nog steeds gebruiken. In dit geval kunnen meningen van derden en constructieve input de dingen zijn die het voor u maken of breken als het gaat om de feitelijke besluitvorming. Mensen willen meestal graag helpen, dus aarzel niet om het te vragen!

Een goede vuistregel bij het twijfelen over software is om aandacht te besteden aan de beveiliging ervan. Als mijnbouwsoftware er geweldig uitziet, intuïtief werkt en alle functies heeft die je ooit nodig zou kunnen hebben, maar je bent nog steeds niet zeker, kijk dan hoe het omgaat met en omgaat met beveiliging. Dat zou altijd het punt moeten zijn waar u de meeste aandacht aan besteedt.

Een ander ding dat u in software zou kunnen zoeken, is of het meerdere cryptocurrencies en altcoin-mijnbouw ondersteunt. De munt die je aan het delven bent, kan een zware prijsdaling krijgen (of misschien wil je gewoon van mijnbouwopties wisselen), dus het is een goed idee om twee of drie stappen vooruit te denken en dienovereenkomstig te plannen. De meeste mijnbouwsoftware van Litecoin ondersteunt ook andere muntmijnbouw.

Onthoud echter dat u niet voor de rest van uw leven gebonden bent aan een enkel stuk Litecoin-mijnsoftware. Als je iets niet leuk vindt aan het programma dat je gebruikt, kun je het altijd uit het raam gooien (zie wat ik daar heb gedaan?) En gewoon een nieuw programma zoeken.

U kunt er ook altijd voor kiezen Litecoin kopen of verhandelen om wat inkomen te genereren. Enkele van de beste platforms daarvoor zijn Coinbase en Binance. Zorg ervoor dat je ze bekijkt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map