Beste NEO-portemonnee

De NEO-cryptocurrency heeft de afgelopen maanden weliswaar veel aandacht gekregen. Terecht – het is een uniek en aandacht waardig cryptoproject, met een aantal zeer specifieke doelen en plannen om ze te bereiken. Als je geïnteresseerd bent in investeren in NEO, maar je zult het nodig hebben vooraf de beste NEO-portemonnee!

Hetzelfde als vele andere cryptomunten en tokens, NEO heeft een paar verschillende portemonnee-opties om uit te kiezen. Tegelijkertijd bevond NEO zich, in tegenstelling tot veel andere vergelijkbare cryptoprojecten, in een nogal eigenaardige situatie – je kunt zien wat ik bedoel als je de onderstaande lijst bekijkt.

Daarover gesproken, dit is hoe de beste portefeuilles voor NEO eruit zien:

Wat is NEO?

Voordat we ingaan op de details van de beste NEO-portefeuilles, zijn er een paar dingen die het waard zijn om op voorhand te vermelden. Een van de belangrijkste dingen is een korte en bondige definitie van slechts wat de NEO-munt eigenlijk is, en waarom je er in de eerste plaats in geïnteresseerd zou moeten zijn.

Als je enige ervaring hebt met cryptocurrencies, kun je NEO beschouwen als een unieke draai aan Ethereum’s blockchain en algemene doeleinden. De algemene definitie van het project lijkt in eerste instantie vrij eenvoudig – dat is het ook een gedecentraliseerd cryptocurrency waar het om draait slim contract creatie en uitvoering. NEO is beide een gemeenschapsgedreven, en ook een ontwikkelaarsvriendelijk project.

Wat maakt NEO nu echter uniek, en waarom willen zoveel mensen in de munt investeren en in de eerste plaats de beste portemonnee voor NEO vinden??

Beste NEO-portemonnee: een gemeenschapsgestuurd project.

Nou, in tegenstelling tot Ethereum is NEO dat wel regelgeving-compliant. Elke persoon die zaken doet met NEO en deze gebruikt, wordt toegekend een digitale ID, en dus wordt de cryptocurrency een reguleringsvriendelijk project.

Je zou kunnen zeggen: doet dat niet direct het hele idee van decentralisatie teniet? Goed, Nee, niet precies.

Zie je, aangezien NEO aan de regelgeving voldoet, maakt dit de cryptocurrency zeer aantrekkelijk voor bedrijven en enkele specifieke financiële instellingen. Daarna wordt de crypto breder geïntegreerd, waardoor het totale aantal slimme contracten dat op de blockchain in kwestie is gebouwd, groeit.

Meerdere mensen die op zoek zijn naar de beste NEO-portemonnee, zullen je dat vertellen ze geloven sterk in het project, en zie het als de toekomst van gedecentraliseerde financiering. Dit brengt een ander punt naar voren dat we moeten behandelen – de redenen waarom individuen zouden willen investeren in NEO.

Waarom investeren mensen in NEO?

Als algemene vuistregel moet u weten dat die er zijn twee belangrijke redenen waarom mensen investeren in NEO, en zoeken naar de beste NEO-portefeuilles – persoonlijk financieel gewin, en een generaal geloof in het project.

Meer dan waarschijnlijk val je zelf in een van deze twee groepen individuen.


De eerste groep spreekt voor zich en vertegenwoordigt waarschijnlijk het grootste deel van de mensen die NEO kopen. Met cryptocurrencies zijn een zeer populaire tool voor investeringen in deze tijd (meestal vanwege hoe eenvoudig het is om te beginnen met investeren in crypto, wat reguliere berichtgeving, DeFi-cultuur, enz.), hopen veel mensen winst te maken door te investeren in een aantal geselecteerde crypto’s.

Het feit dat het zo is de meest volatiele markt ter wereld heeft er waarschijnlijk ook iets mee te maken.

Beste NEO-portemonnee: de NEO-munt voor een grafiek.

NEO is hier geen uitzondering. Het heeft alle elementen die nodig zijn om te slagen – een sterk team achter het project, een duidelijke visie, een unieke oplossing voor slimme contractcreatie en zelfs wat reguliere bedrijfsondersteuning. Zeker, de cryptocurrency heeft zichzelf op de radars van veel mensen geplaatst!

De tweede reden waarom mensen op zoek zijn naar de beste NEO-portefeuilles en willen investeren in deze crypto, is echter een beetje meer niche, net zo (zo niet meer) geldig als de eerste – het project willen steunen.

Een cryptocurrency is slechts zoveel als de gemeenschap erachter is. Als het geen ondersteuning heeft, en mensen weigeren het te gebruiken, het project zal mislukken – zo simpel is het.

Er zijn zeker veel mensen die willen dat NEO succesvol is. Een groot deel van dat succes is het gebruiksaspect van het token zelf! Dus als u van plan bent NEO voor deze doeleinden te gebruiken – welkom bij de community!

Beste NEO-portefeuilletypes

Dus – laten we praten portemonnees, zullen we?

Onze lijst met de beste NEO-portefeuilles bevat een paar verschillende soorten portemonnees. Het zou waarschijnlijk een goed idee zijn om te bespreken de belangrijkste soorten die u kunt verwachten, alleen om er zeker van te zijn dat we hier allebei op dezelfde pagina staan.

Over het algemeen zijn er twee hoofdtypen van cryptocurrency-portefeuilles op de markt – warme en koude. Er zijn natuurlijk ook kleinere subtypes, maar uiteindelijk valt het allemaal terug op deze twee.

Hot portemonnees

Hot portemonnees zijn uw software, uw apps, uw uitwisselingsgebaseerde opslag, enzovoort. Eerlijk gezegd, elke vorm van toepassing die onderhoudt een constante verbinding met internet en waarmee u uw cryptomunten erop kunt opslaan, kan dit als een hete portemonnee worden beschouwd.

Nu, de hele “constante internetverbinding” is hier opmerkelijk – het heeft beide enkele duidelijke voor- en nadelen.

Wat de voordelen betreft, hoe portefeuilles zijn uitzonderlijk gerieflijk. Ze geven u toegang tot uw geld en transacties op een snelle en eenvoudige manier – iets dat erg belangrijk is voor de meeste mensen die op zoek zijn naar de beste NEO-portemonnee.

Hot wallets zijn meestal ook volledig gratis te gebruiken, tenzij je naar premium-apps of downloadbare software kijkt. Dit is natuurlijk een belangrijke factor om te overwegen – het maakt dit type portemonnee veel toegankelijker en populairder.

Beste NEO-portemonnee: de NEO-portemonnee.

Wat de nadelen betreft, is er één belangrijke die u moet overwegen – veiligheid.

Ik probeer zeker niet te zeggen dat niet alle hot wallets veilig te gebruiken zijn – dat is niet het geval. In vergelijking met koude portefeuilles, hot crypto-opslag is lang niet zo effectief, veiligheidstechnisch.

Het vermelden waard is echter dat hot wallets meestal de voorkeur hebben van handelaren in cryptovaluta – mensen die constant hun vermogen op de markt zetten, met de bedoeling winst maken terwijl u dit doet. Dit gaat terug op de gemaksfactor.

Bovendien kan een hete portemonnee geweldig zijn voor iemand die op zoek is naar de beste NEO-portemonnee hodl een klein aantal munten. Aangezien hardware-crypto-opslag een prijskaartje heeft, hangt het uiteindelijk af van de individuele wensen en behoeften van de persoon..

Koude portefeuilles

Koude portemonnees zijn fysieke crypto-opslagapparaten. Om bij het onderwerp te blijven, zal ik vermelden dat dingen als papieren portemonnees bestaan ​​ook, maar in deze lijst met de beste NEO-portefeuilles zullen we ons concentreren op hardware-apparaten.

Een koude portemonnee is dus iets dat u op uw computer zou aansluiten en geld van / naar wilt overboeken een uitwisseling, en haal de stekker uit het stopcontact. Met andere woorden, een koude portemonnee heeft geen constante verbinding met internet – de verbinding is erg kort en beveiligd met een breed scala aan beveiligingsfuncties.

Tabel: de belangrijkste kenmerken van de Ledger Nano X en de Nano S

Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, maakt dit simpele feit alleen al koude portemonnees de veiligste optie voor het opslaan van cryptocurrencies – NEO inbegrepen.

Zonder constante verbinding met internet en uw privésleutels zijn opgeslagen in de portemonnee en niet op een server aan de andere kant van de wereld, een kwaadwillende hacker kan uw activa niet bereiken. De enige manier waarop iemand uw NEO-munten die zich op een hardwareportefeuille bevinden, kan ‘stelen’, is door letterlijk de portefeuille zelf te stelen..

Beste NEO-portemonnee: het ecosysteem van NEO.

Toegegeven dat je in de meeste gevallen je koude portemonnee niet overal mee naartoe zult nemen, het is waarschijnlijk veilig om aan te nemen dat de kans dat dat gebeurt vrij klein is.

Hoe zit het met de tekortkomingen van koude portemonnees? Nou, om je de waarheid te vertellen, iedereen die op zoek is naar de beste NEO-portemonnee, zal dat graag horen er zijn geen ernstige tekortkomingen voor dit soort portemonnees!

Het enige dat de moeite waard is om hier te overwegen, is dat koude portefeuilles kunnen een beetje prijzig worden, afhankelijk van uw product naar keuze. Als u echter waarde hecht aan de veiligheid van uw NEO-munten, mag dat absoluut niet als een probleem worden beschouwd!

Met dat alles gezegd, laten we verder gaan naar de lijst met de beste NEO-portefeuilles van het jaar!

1. Ledger Nano X – Een leider in hardware-cryptocurrency-portefeuilles

Staat op nummer 1 van de 7 crypto-uitwisselingen

Ledger Nano X recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Kan worden beheerd vanaf een mobiel apparaat
 • + Heel veilig
 • + Ondersteunt meer dan 1500 cryptocurrencies
 • + Comfortabel ontwerp

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Relatief duur

Bezoek de site

Ik bedoel, is het mogelijk om te bespreken de beste cryptocurrency-portefeuilles – wat die cryptocurrency ook mag zijn – zonder te vermelden Grootboek?

Inderdaad – als u op zoek bent naar de beste portemonnee voor NEO, zal de overgrote meerderheid van cryptoliefhebbers u vertellen dat Ledger de juiste keuze is. Namelijk de nieuwste en beste van het bedrijf – de Ledger Nano X.

De Nano X is dat eerlijk gezegd, een geweldige crypto-portemonnee. Het biedt gebruikers alle belangrijke functies die u van ons mag verwachten een apparaat voor koude opslag van wereldklasse, en dan een beetje.

Om te beginnen kan de Nano X simpelweg worden beschouwd als de beste NEO-portemonnee vanwege hoe veilig het is. De portemonnee heeft nooit eerder gehackt, en maakt gebruik van alle hoogwaardige beveiligingsfuncties van de branche. Wat het ook mag zijn aangepaste pincodes of een dual-chip setup, u kunt er zeker van zijn dat uw NEO-munten veilig zijn bij Ledger.

Beste NEO-portemonnee: Ledger Nano X.

Het apparaat beschikt ook over wat bekend staat als Ledger Live – een gebruikersomgeving om u te helpen bij het beheren en verzenden / ontvangen van verschillende crypto-activa waarvan u mogelijk de eigenaar bent. Nu is het de moeite waard om dat te vermelden Ledger Live ondersteunt NEO nog niet – in plaats daarvan zou je de officiële NEO-portemonnee moeten gebruiken en je Ledger eraan moeten koppelen voor extra veiligheid.

Dat is het geval, als u er een bezit (of van plan bent te bezitten) andere cryptocurrencies die worden ondersteund door Ledger Live, u zult blij zijn te horen dat de betreffende gebruikersinterface dat is een van de mooiste en meest vloeiende gebruikersinterfaces op de markt voor crypto-portemonnees.

Ten slotte is het ook belangrijk om dat op te merken de Nano X is een zeer goed gemaakt hardwareapparaat. Het beschikt over een duurzaam ontwerp, heeft functionaliteit met twee knoppen, en werkt via bluetooth, net zoals een USB-C-kabel. Toegegeven, de portemonnee voelt ook aan als een kwaliteitsproduct!

Een Ledger Nano X hardware wallet kost je ongeveer $ 119, met geen verzendkosten naar de meeste inbegrepen gebieden. Hoewel de prijs vrij hoog is, moet u er rekening mee houden dat u iets koopt een van de beste NEO-portefeuilles op de markt – zeker de kosten waard!

Bezoek Ledger Nano X

…of lees onze Ledger Nano X-recensie

2. Ledger Nano S – voor zowel NEO-enthousiastelingen als nieuwkomers in de branche

Staat op nummer 2 van de 7 crypto-uitwisselingen

Ledger Wallet Review Dingen die we leuk vonden:

 • + Super veilig
 • + Bescherming tegen fysieke schade
 • + Ondersteunt meer dan 1500 munten en penningen

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Relatief duur

Bezoek de site

De Ledger Nano S is een hardware cryptocurrency wallet, met andere woorden, een cold wallet. Het is een van de twee NEO (en andere crypto) opslagapparaten die Grootboek aanbiedingen – de Nano S is het oudere model.

Dat het ouder is, betekent echter niet dat het niet de moeite waard is om het te bekijken en te beschouwen als een van de beste NEO-portefeuilles die er zijn. Integendeel, dat zult u waarschijnlijk merken de Nano S is een zeer populaire functie op veel door gebruikers gemaakt “Beste portemonnee voor NEO” lijsten.

Ik geloof bijvoorbeeld dat de Ledger Nano S dat is een geweldige cryptocurrency-portemonnee voor zowel veteraan NEO-hodlers als nieuwkomers in de branche! Sta me toe mijn punt te bewijzen.

De Nano S biedt NEO-houders eersteklas beveiligingsfuncties – Ledger staat erom bekend in de branche een aantal van de beste beveiligingsfuncties aan zijn klanten te bieden! Dit wordt verder bewezen door de constante firmware-updates die de portemonnee ontvangt – alles van beveiligingsupdates tot Ledger Live-verbeteringen en nieuwe asset-toevoegingen.

Beste NEO-portemonnee: Ledger Nano S.

Dat is ook het andere – terwijl Ledger Live (de gebruikersinterface van de Ledger-wallets) ondersteunt momenteel geen NEO, de kans is groot dat dit op een bepaald moment in de toekomst zal gebeuren. Het hangt allemaal af van het enthousiasme van de ontwikkelaars en de rest van de NEO-gemeenschap!

Het Nano S-model kan ook worden beschouwd als een van de beste NEO-portefeuilles, simpelweg vanwege het feit van hoe discreet het is. In tegenstelling tot het omvangrijkere ontwerp Nano X, de oudere versie van de hardware wallet lijkt op een USB-flashstick. Dit betekent dat u de Nano S kunt gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat een derde partij met kwaadwillende bedoelingen het zal opmerken en onmiddellijk zal herkennen voor wat het werkelijk is..

Gekocht van de officiële website van het bedrijf, de Ledger Nano S kost je ongeveer $ 59 + verzendkosten. Het is absoluut een geweldige prijs voor een product van zo’n hoge kwaliteit!

Bezoek Ledger Wallet

…of lees onze Ledger Wallet-recensie

3. Binance – Een op Exchange gebaseerde NEO-portemonnee

Staat op nummer 3 van de 7 crypto-uitwisselingen

Binance recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Een zeer bekend crypto-uitwisselingsplatform
 • + Er zijn meer dan 100 verschillende cryptocurrencies beschikbaar om te verhandelen
 • + Tweefactorauthenticatie

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Misschien een beetje moeilijk voor beginnende cryptoliefhebbers

Bezoek de site

Als je ooit in de cryptowereld hebt doorgebracht, ben je er waarschijnlijk redelijk bekend mee Binance. Het is een naam die steeds weer opduikt wanneer iemand het heeft over het kopen of verhandelen van crypto’s.

Zie je, Binance is een cryptocurrency-uitwisselingsplatformeen van de meest populaire, op dat!

We hebben het echter over de beste NEO portemonnees hier… Dus, wat heeft Binance te maken met zo’n onderwerp??

Nou, zie je, terwijl Binance dat wel heeft een aparte mobiele portemonnee van zijn eigen (de Trust Wallet), verwijzen we er eigenlijk niet eens naar in deze lijst. In plaats daarvan ligt onze focus direct op het Binance-handelsplatform zelf.

Binance kan inderdaad fungeren als een uitwisselingsportefeuille. Het is een soort hot wallet waarmee u uw cryptomunten erop kunt opslaan, maar het is in de eerste plaats een cryptocurrency-uitwisseling.

Beste NEO-portemonnee: Binance.

Nu, waarom zou iemand dat doen, kunt u vragen? Gemakkelijk – gemak.

Je NEO-munten op Binance houden is zeer handig. Het staat je toe onderweg toegang tot uw activa, en ook ruil ze op een bepaald moment in de tijd. Dit is fantastisch voor daghandelaren, en andere mensen die constant op zoek zijn naar winst met hun NEO-munten.

Wat uitwisselingen betreft, Binance is echt een van de beste NEO-portefeuilles! Omdat het zo populair en invloedrijk is als het is, biedt het een breed scala aan beveiligingsfuncties aan zijn klanten, en is ook wordt alom gewaardeerd door deskundige handelaren vanwege de functionaliteit en een uitgebreide lijst met functies.

Klinkt Binance als de beste portemonnee voor NEO? Als dat het geval is, kijk dan eens naar het platform hier.

Bezoek Binance

…of lees onze Binance-recensie

4. Cex.io – Geweldige app en veel handelsparen

Staat op nummer 4 van de 7 crypto-uitwisselingen

CEX.io recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Makkelijk te achterhalen
 • + Verschillende handelsparen
 • + Goede hulp

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Mogelijk ontbreken van muntopties

Bezoek de site

Cex.io is in de eerste plaats een crypto-handelsplatform. Het biedt zijn gebruikers echter wel munten opslag functionaliteit, ook – hetzelfde als alle andere exchange-wallets op deze lijst.

Nu dan – wat maakt Cex.io speciaal?

Nou, om te beginnen kan het platform simpelweg worden beschouwd als een van de beste NEO-portefeuilles vanwege de app die het ondersteunt. Het is zeker een van de beste crypto-uitwisselings-apps die er zijn!

Beschikbaar op alle Android- en iOS-apparaten, de Cex.io-applicatie is heel eenvoudig te gebruiken, en handig voor alle soorten handelaren. Hiermee kunt u enkele van de belangrijkste cryptocurrencies rechtstreeks vanaf het startscherm kopen, met fiatgeld (creditcards / betaalpassen, bankoverschrijvingen, enz.).

Beste NEO-portemonnee: Cex.io

Bovendien is het verbazingwekkende aan deze specifieke app dat het een een speciale sectie die gericht is op deskundige handelaren. Wat dit betekent is dat de hele app dat is zeer gebruiksvriendelijk, maar er is een apart tabblad dat het mogelijk maakt cryptohandelaren op gevorderd niveau om een ​​aantal geweldige functies te gebruiken om hen te helpen bij al hun handels- en uitwisselingsbehoeften.

Ten slotte is Cex.io een van de weinige opties van de beste NEO-portefeuilles waarmee u kunt ‘uitbetalen’ in een supereenvoudige manier. Het enige dat u hoeft te doen is geef wat door KYC stappen, en selecteer vervolgens de beste optie voor fiat-opname voor jezelf (PayPal, creditcards / betaalpassen, enz.).

Kortom, Cex.io biedt zeker zijn gebruikers een geweldige uitwisselingsportefeuille – het zou net zo goed de beste portemonnee voor NEO kunnen zijn! Als u Cex.io zelf wilt uitproberen, heeft u toegang tot het platform hier.

Bezoek CEX

…of lees onze CEX-recensie

5. KuCoin – een betrouwbaar platform met lage handelskosten

Staat op nummer 5 van de 7 crypto-uitwisselingen

KuCoin recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Anonieme handel
 • + Veilig
 • + Ondersteunt een verscheidenheid aan cryptocurrencies

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Laag handelsvolume

Bezoek de site

Toegegeven, KuCoin is waarschijnlijk een van de minder bekende namen op deze beste NEO-portefeuillelijst. Allereerst is het omdat het is niet in de eerste plaats een portemonnee (het is een cryptocurrency-uitwisseling), en ten tweede simpelweg omdat het niet zo populair is als bijvoorbeeld, Binance.

KuCoin heeft echter nog steeds veel te bieden aan de meeste NEO-hodlers.

De exchange-wallet is een betrouwbare keuze voor iedereen die dat wil bewaar hun NEO-munten veilig en gezond. Het platform heeft niet gehad eventuele opmerkelijke problemen sinds het begin, wat eigenlijk een vrij zeldzame gebeurtenis is – zelfs enkele van de grotere namen in de crypto-handelsscene hebben niet bepaald vlekkeloze trackrecords.

Bovendien kunt u met KuCoin niet alleen uw NEO-munten op het platform houden, maar ook ruil ze en koop zelfs meer, daar, op de beurs zelf. Dit is geweldig, omdat het KuCoin op een lijst met uitwisselingen plaatst die dat wel doen NEO volledig ondersteunen – hoe nuttig dit cryptoproject ook lijkt te zijn, die lijst is nog niet zo lang.

Beste NEO-portemonnee: KuCoin.

Ten slotte is het ook vermeldenswaard dat KuCoin dat heeft een aantal behoorlijk geweldige vergoedingen om aan te bieden aan iedereen die bereid is om zijn NEO-munten op het platform te verhandelen. Eerlijk gezegd, jouw handelskosten gaan zwaaien rond de 0,1% – dat is echt laag! Zie het op deze manier: als u $ 1000 aan NEO-munten koopt, wordt u slechts $ 1 belast door de uitwisseling!

Al met al is KuCoin absoluut een van de interessantere opties van de beste NEO-portemonnee van het jaar, en het is zeker de moeite van het bekijken waard door zowel NEO-beginners als experts! Als u interesse gewekt heeft, kunt u de site bekijken hier.

Bezoek Kucoin

…of lees onze Kucoin-recensie

6. BitMart – Een uitstekende Exchange-portemonnee voor NEO-beginners

Staat op nummer 6 van de 7 crypto-uitwisselingen

BitMart Exchange-recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Lage handels- en opnamekosten
 • + Beginnersvriendelijk
 • + Koop crypto met krediet & pinpassen, PayPal, bankoverschrijving
 • + Veilig, veel extra functies
 • + Een brede selectie aan cryptocurrencies

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Niet zoveel gebruikersrecensies die online zijn gevonden

Bezoek de site

BitMart, zoals de naam waarschijnlijk impliceert, is een crypto-uitwisseling. Het komt echter met de eigenschap dat het kan bewaar uw NEO-munten, te!

Simpel gezegd, u kunt beide koop je munten op het platform zelf, of zet ze over van een andere centrale of portemonnee naar BitMart.

Als u ervoor kiest om NEO op BitMart te kopen en het daar te houden, wordt het proces net zo eenvoudig als het komt – na u registreer op de site en slagen voor alle vereiste verificatiecontroles, u koopt dan gewoon zoveel NEO-munten als u wilt, en ze gaan automatisch naar uw BitMart NEO-portemonnee.

De uitwisseling wordt geacht te zijn veilig – het heeft in het verleden geen noemenswaardige beveiligingsproblemen gehad. Bovendien beweren gebruikers eigenlijk dat het fungeert als een heel goede toegangspoort tot de crypto-wereld voor beginners en newbie NEO-enthousiastelingen!

Beste NEO-portemonnee: BitMart.

Zie je, BitMart is heel eenvoudig te gebruiken. Het spreekt voor zich, wat het ook is dat u op het platform wilt doen, of het nu is crypto-handel, een vorm van marktonderzoek, of zelfs als de beste NEO-portemonnee voor jezelf.

In tegenstelling daarmee is het de moeite waard om te vermelden dat, hoewel beginnende handelaren BitMart als behoorlijk uitnodigend zullen vinden, het platform wel tal van functies voor ervaren cryptoliefhebbers, te! Eerlijk gezegd zou iedereen op BitMart moeten kunnen vinden wat ze zoeken.

Veilige NEO-opslag, beschikbaarheid van fiat-crypto-handelsparen, lage kosten – BitMart heeft zeker veel verschillende dingen te bieden aan de gemiddelde NEO-hodler (en handelaar!). Als u BitMart zelf wilt uitproberen, kan dat start vanaf hun homepage, en neem het van daaruit.

Bezoek BitMart

…of lees onze BitMart-recensie

7. Bittrex – Een superveilige en betrouwbare cryptocurrency Exchange-portemonnee

Staat op nummer 7 van de 7 crypto-uitwisselingen

Bittrex recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Heel veilig
 • + Kleine, vaste tarieven
 • + Snelle uitwisselingen
 • + Grote verscheidenheid aan crypto- en fiat-valuta’s

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Enkele klachten van gebruikers over ondersteuning
 • Kan enigszins moeilijk zijn voor een nieuwkomer in de branche

Bezoek de site

Bittrex is een van die platforms waar ik urenlang over zou kunnen doorgaan. In de loop der jaren ben ik gegroeid waardeer de diensten van deze specifieke cryptocurrency-uitwisseling, en ook observeren hun veiligheid (en andere) functies in actie. Laten we het echter van bovenaf bekijken en bespreken waarom Bittrex misschien wel de beste NEO-portemonnee voor jou is.

Voor starters, Met Bittrex kunt u NEO rechtstreeks bij de beurs kopen – geen probleem. U zult vinden meerdere verschillende handelsparen – of het nu USDT is of BTC, het verwerven van NEO-munten op het platform zou een heel eenvoudig en duidelijk proces moeten zijn.

Dat is een heel cruciaal aspect om op te noemen – eenvoud is de naam van het spel met Bittrex. Hoewel de uitwisseling misschien niet over een aantal fraaie interface-functies of een supergestroomlijnd en futuristisch ontwerp beschikt, valt niet te ontkennen dat alle processen op het platform dat wel zijn zeer vanzelfsprekend en, nou ja … Simpel!

Beste NEO-portemonnee: Bittrex.

Nu is het de moeite waard om dat te vermelden Ik raad je aan om de mobiele app-versie van Bittrex te gebruiken – vergeleken met de websiteversie van de uitwisseling, de app is veel superieur, zowel qua lay-outontwerp, als ook qua gebruiksgemak in het algemeen.

Veel mensen weten dit niet, maar Bittrex is eigenlijk een uitwisseling van veteranen – al geruime tijd bestaan, het heeft geen grote beveiligingsschandalen gehad, wat dan ook. Dit komt gedeeltelijk door het feit dat Bittrex behoudt het merendeel van zijn gebruikersfondsen (inclusief NEO) in koude opslagapparaten.

Met andere woorden, de uitwisseling biedt u de kans om bewaar uw crypto-activa in koude opslagapparaten… Zonder dat u een aparte koude portemonnee hoeft aan te schaffen! Nu zijn de dingen natuurlijk niet zo eenvoudig, en je zult het ongetwijfeld altijd beter doen met een koude eigen portemonnee, maar het algemene sentiment blijft bestaan.

Als Bittrex klinkt als de beste NEO-portemonnee voor jou, kun je de site bekijken hier.

Bezoek Bittrex

…of lees onze Bittrex-recensie

Hoe u de beste NEO-portemonnee voor uzelf kiest?

Met de lijst met de beste keuzes van de beste NEO-portefeuilles voor je, maar er blijft een enkele vraag over: hoe kies je slechts één enkele portemonnee??

Nou, het feit is dat dat hoeft niet! Luister naar me.

Idealiter zou je willen gebruiken twee afzonderlijke NEO-portefeuilles – een koude en een hete. De koude portemonnee (meestal – een hardwareapparaat) zou fungeren als uw belangrijkste NEO-opslageenheid, terwijl de hot wallet (zoals een exchange-based) zou worden gebruikt voor al uw handels- en uitwisselingsbehoeften.

Met een dergelijke combinatie kunt u volledig deelnemen aan alle cryptogerelateerde activiteiten. De meeste mensen die ervoor kiezen om twee portemonnees te hebben, proberen een balans te vinden van hoeveel NEO-munten ze moeten bewaren in welke van hen – sommigen zeggen dat het ideaal is om ongeveer 20% van je munten op te slaan in een hete portemonnee, terwijl anderen er zelfs de voorkeur aan geven om te splitsen. het 50/50.

Tabel: De beveiligingskenmerken van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

ik zeg – al deze cijfers of onzinnig. Haar een zeer gevalafhankelijke kwestie.

Weet je, sommige mensen zullen de mentaliteit van “hodling for life” onderschrijven. In een situatie als deze wilt u misschien behouden 95% van uw munten in een koude portemonnee, en heb die extra 5% voor een noodhandel.

Daghandelaren zullen het tegenovergestelde zijn – misschien willen ze de beste NEO-portemonnee waarmee ze dat kunnen ruil hun munten onderweg, op een bepaald moment in de tijd. In een situatie als deze zou het percentage worden omgedraaid.

Hoewel dit allemaal stof tot nadenken is, is het algemene idee nog steeds vrij eenvoudig – u kunt het beste tegelijkertijd gebruikmaken van de diensten van zowel warme als koude portefeuilles.!

Conclusies

Dat is de lijst met de beste NEO-portefeuilles op de huidige markt!

Alle wallets (en exchange-wallets) die op de bovenstaande lijst worden genoemd, worden geleverd met hun eigen voordelen en tekortkomingen, maar ze hebben allemaal nog één ding gemeen: het maakt niet uit welke je kiest, je kunt het verwachten topkwaliteit, Kenmerken, en uiteraard – veiligheid. Geweldig!

Met dat gezegd zijnde, dank ik u voor het lezen van deze lijst met enkele van de best beoordeelde NEO-portefeuilles, en ik hoop dat het nuttig voor u was! Onthoud – u kunt het beste doen maak gebruik van de diensten van zowel warme als koude portemonnees, gecombineerd! Dit zorgt ervoor dat u het “beste van twee werelden” ontvangt: eersteklas beveiliging en ook de mogelijkheid om onderweg uw munten te verhandelen..

Vergeet niet om ook uit te checken onze lijst met de beste cryptocurrency-uitwisselingen, en ook enkele van de beste crypto-portefeuilles, algemeen. Proost, veel succes met je NEO-reis en tot de volgende keer!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map