Dus – je hebt net gelezen hoe geweldig Ripple is, hoeveel geweldige pro’s het heeft en hoe je het JUIST DIT DIRECT moet kopen. Nou … Dat is cool, maar vertraag een beetje en denk erover na. Natuurlijk, Ripple is geweldig en zo, maar als je dat niet hebt gedaan de beste Ripple-portemonnee op de markt, waar ga je dan je Ripple opslaan?

Nou, laat me je vertellen – vandaag is je geluksdag! In deze tutorial ga ik je alles vertellen over de beste beschikbare Ripple-portefeuilles. We zullen erover praten Rimpel in het algemeen (waarom het zo cool is als het is) en ga vervolgens over naar de portefeuillegids. Hot wallets, cold wallets (zoals Ledger en Trezor) – we regelen het allemaal.

Rimpel (XRP)

Allereerst: laten we iets duidelijk maken. Omdat je hier kwam voor een rimpel portemonnee, Ik neem aan dat cryptocurrency is wat je in gedachten hebt. Nou, ik weet niet of je dit wist, maar Rimpeling is de naam van het bedrijf dat de munt heeft gemaakt, niet de munt zelf. De eigenlijke cryptocurrency wordt genoemd XRP. Naarmate de tijd verstreek, raakten mensen er gewoon aan gewend om de cryptomunt Ripple te noemen. En dat is allemaal goed – om verwarring te voorkomen, zal ik ook naar de munt verwijzen als ‘Ripple’ (tenzij anders vermeld).

Dus, wat is Ripple? Nou, om het simpel te zeggen, Ripple (XRP) is een gecentraliseerde cryptocurrency gecreëerd als middel voor snellere geldoverdrachten.

Beste Ripple-portemonnee: Ripple-startpagina.


Merk op dat het sleutelwoord in die beschrijving is gecentraliseerd. Dit is een van de belangrijkste unieke kenmerken die de XRP-munt heeft.

De meeste cryptocurrencies die momenteel op de markt aanwezig zijn (vooral de meer gangbare, bekende) zijn gedecentraliseerd. Dit betekent dat hun code is voor iedereen toegankelijk – als je zou willen deelnemen aan enkele van de ontwikkelingsactiviteiten rond de cryptocurrency en de blockchain, zou je dat vrij kunnen doen.

Anderzijds, gecentraliseerd munten zoals Ripple hebben deze functie niet. Een gecentraliseerde munt behoort tot één enkele entiteit (of het nu een ontwikkelaar, een team of een bedrijf is) en niemand anders kan meedoen als het gaat om de ondersteuning van de munten.

Dit is nogal een controversieel onderwerp in de cryptocurrency-gemeenschap. Enerzijds betekent dit dat crypto’s zoals Ripple (dat wil zeggen gecentraliseerde) stabieler zijn en minder snel voor onverwachte en ongewenste verrassingen zorgen als het gaat om netwerkcrashes, prijsschommelingen enzovoort. Als een potentiële investeerder alleen bezig is met het maken van winst, wordt dit een geweldige functie.

Tafel: de belangrijkste kenmerken van de Ledger Nano S en de Trezor One

Aan de andere kant is de hardcore cryptocurrency-gemeenschap die zich minder bezighoudt met het maken van winst en meer geïnteresseerd in de concept van crypto zelf haat Ripple.

Ripple wordt gezien als een poging om de gemeenschap te infiltreren door grotere, gecentraliseerde en aan de overheid gelieerde spelers. Het feit dat Ripple geliefd en geaccepteerd is door een groot deel van de banken over de hele wereld (de meeste zijn gevestigd in Oost-Azië) wordt gezien als een enorm nee-nee, in plaats van als iets positiefs..

Zie je, de originele doeleinden van cryptocurrencies (zoals voorgesteld door de Bitcoin-whitepaper) waren gecentreerd rond privacy, decentralisatie en vrijheid van transacties. Gecentraliseerde munten zoals Ripple worden gezien als een stap terug van deze doelen.

Beste Ripple-portemonnee

Ripple (XRP) is een enorm onderwerp van discussie binnen verschillende kringen van mensen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrencies en hun ondersteunende netwerken. Er is echter een functie die Ripple heeft die wordt beschouwd als de belangrijkste oorzaak van de aantrekkelijkheid van Ripple. En die functie is snelheid.

Sneller dan..?

Onnodig te zeggen dat Bitcoin waarschijnlijk de meest loyale aanhang heeft gekregen van alle cryptocurrencies die er momenteel zijn. Maar zelfs de meest toegewijde fans geven toe dat er problemen zijn met de munt die nog moeten worden opgelost.

Waarschijnlijk wordt aangenomen dat de grootste van deze problemen is snelheid. Met enorme hoeveelheden mensen die meedoen Bitcoin-mijnbouw elke dag wordt het netwerk van de cryptocurrency steeds meer belast. Dit leidt op zijn beurt tot langzamere transactiesnelheden – snelle transacties zijn om te beginnen niet iets waar Bitcoin om bekend stond.

Veel altcoins probeer dit probleem op te lossen door netwerken te introduceren die transacties afhandelen met dubbele of drievoudige snelheid als Bitcoin. Je raadt het waarschijnlijk al, maar een van de bekendste van deze altcoins is Ripple (XRP).

Ripple streeft naar een revolutie in de snelheid waarin een transactie tussen twee partijen wordt uitgevoerd. Het doet dit door de cryptocurrency-formules toe te passen en te combineren met zijn eigen, unieke netwerk. Neem dat nu en voeg centralisatie toe aan de vergelijking – wat u krijgt is de reden waarom zoveel banken Ripple liefhebben en accepteren in hun systemen.

Beste Ripple-portemonnee

Nu we allebei op dezelfde pagina zitten, kunnen we overschakelen naar de daadwerkelijke zelfstudie ‘Best Ripple Wallet’. De manier waarop ik dit ga aanpakken, is dat ik het je zal vertellen de beste portemonnee voor Ripple (of wat meer opties dan één!) in zowel de warme als de koude crypto-portemonnee-afdelingen.

Hot portemonnees

Als u niet erg bekend bent met de term, is een populaire cryptocurrency-portemonnee een portemonnee dat is constant verbonden met internet (online, software, enz.). Natuurlijk heeft dit type portemonnee zijn voor- en nadelen, maar laten we dat overlaten voor een andere tutorial. Het is voldoende om te weten dat dit type Ripple-muntenportemonnee de meest populaire is, vooral omdat het bijna gratis is.

Nu denk je misschien – wat bedoelt hij? – bijna..?

Tabel: de belangrijkste kenmerken van de Coinbase-portemonnee en de Binance-portemonnee

Zie je, hot cryptocurrency-portefeuilles zijn dat wel meestal geheel gratis (tenminste als het om de portemonnees zelf gaat). Ripple is echter die enige uitzondering. Voor elke XRP-portemonnee die u aanmaakt, moet u 20 XRP betalen om het adres te activeren. Merk op dat dit zowel bij warme als koude portemonnees het geval is. Daarom wil je waarschijnlijk maar één enkele en algemene Ripple-muntenportemonnee hebben – anders kan het behoorlijk duur worden.

Nu we dat uit de weg hebben geruimd, laten we verder gaan en erover praten hot wallets voor Ripple. Ik zal je vertellen over enkele van de meest populaire opties die je zult hebben als je denkt aan hot wallets voor je XRP-munten.

Muntbetalingen

Een zeer bekend handelsplatform voor cryptocurrency, Muntbetalingen bieden hun gebruikers de mogelijkheid om verschillende cryptocurrencies op hun online portemonnee op te slaan. Ripple is geen uitzondering.

Beste Ripple-portemonnee: startpagina van Coinpayments.

Muntbetalingen rekenen een vast tarief van 0,5% voor de transacties die u doet vanuit uw portemonnee. Dat betekent dat wanneer u iets koopt of verkoopt met Ripple, u 0,5% van het bedrag aan Ripple in de transactie in rekening wordt gebracht. Dat wordt geacht te zijn een van de beste deals in de huidige cryptohandelmarkt. Uiteraard zijn stortingen en opnames volledig gratis.

Een andere geweldige functie die Coinpayments biedt, is dat hun portemonnee een multi-munt een. Dit betekent dat u er veel meer cryptocurrencies in kunt opslaan – niet alleen Ripple. Dit kan geweldig zijn als u uw activa wilt diversifiëren of gewoon een aantal back-ups voor Ripple wilt hebben. Ze hebben echter geen Ripple-desktopportemonnee.

Aarzel niet om Coinpayments uit te proberen als u de beste Ripple-portemonnee probeert te vinden – dit bedrijf heeft een betrouwbare reputatie en wordt beschouwd als een van de beste honden als het gaat om handelsplatforms voor cryptocurrency en hot wallets.

Geroosterd brood

U kunt waarschijnlijk geen gids voor ‘beste Ripple-portemonnee’ vinden die niet de Toast portemonnee als vermelding op een bepaald punt in de gids. En niet voor niets.

Toast is een exclusieve portemonnee ontworpen specifiek voor Ripple. Het is supergemakkelijk te gebruiken, is open source en is momenteel beschikbaar als een mobiel (Android en iOS), online en een ‘Ripple-desktopportemonnee’ versie (Windows, Mac, Linux).

Een van de beste functies die de Toast-portemonnee bezit (behalve dat deze specifiek is ontworpen als een XRP-portemonnee), is dat deze benadrukt veiligheid als de nummer één prioriteit. Toast heeft een back-upfunctie, een hersteloptie en stelt gebruikers in staat om specifieke, cryptografische pincodes voor een extra veiligheidslaag.

Omdat Toast een exclusieve XRP-portemonnee is, kan het gemakkelijk de titel betwisten voor “de beste portemonnee voor Ripple”. U moet het als een optie houden en zeker proberen het uit te proberen!

Koude portefeuilles

Zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, zijn portefeuilles voor het opslaan van koude cryptocurrency de portefeuilles die hebben geen internetverbinding nodig om te functioneren of gewoon te werken. Dat maakt hen tot geweldige kanshebbers voor de positie van “beste Ripple-portemonnee”.

Beste Ripple-portemonnee

Koude portefeuilles zijn verre van zo populair als hete. En dit is ook niet exclusief voor Ripple – deze trend is te zien in de hele cryptocurrency-wereld. Krijg echter niet de indruk dat dit betekent dat ze slecht of defect zijn. Het probleem met hun populariteit ligt in een veel eenvoudigere redenering.

Koude portefeuilles zijn meestal Nogal duur. Een fatsoenlijke koude portemonnee kan overal naartoe van $ 70 tot $ 150. Wanneer je dit vergelijkt met hot wallets (die meestal helemaal gratis zijn), wordt duidelijk waarom mensen vaak voor het laatste kiezen.

Cold wallets worden echter gezien als een meer veilige en betrouwbare optie. Terwijl u er een bezit, hoeft u zich geen zorgen te maken over hackings, oplichting of systeemfouten. De meest aanbevolen cold wallets op dit moment zijn Ledger en Trezor. Als u grote hoeveelheden munten opslaat, moet u ze zeker overwegen.

Dat gezegd hebbende, als het gaat om het onderwerp “de beste Ripple-portemonnee”, is er een die de concurrentie met een voorsprong verslaat.

Ledger Nano S

Hoewel Grootboek pas onlangs Ripple (XRP) geïmplementeerd als een optie als het gaat om het opslaan van munten, het werd automatisch bovenaan de lijst met ‘beste Ripple-portemonnee – koude editie’ geplaatst.

De Ledger Nano S is al erg bekend in andere cryptocurrency-gemeenschappen en is een hardware-crypto-opslagapparaat dat zijn waarde keer op keer heeft bewezen. De belangrijkste reden voor het succes van deze koude portemonnee is zijn veiligheid.

Allereerst is het een koude portemonnee. Dit zorgt automatisch voor meer veiligheid en betrouwbaarheid in vergelijking met zijn hete tegenhangers.

Bovendien biedt Ledger 2-factor authenticatie, een individuele pincode en een hersteloptie. De belangrijkste reden waarom er constant naar de beveiliging wordt verwezen, is dat het apparaat zelf uw Ripple-munten niet per se opslaat. Het is eerder houdt uw besparingen bij op de werkelijke blockchain en geeft ze weer met een klik op een knop.

Beste Ripple-portemonnee

Dit is een andere geweldige optie die de Ledger biedt. Het heeft een klein, ingebouwd scherm die u kunt gebruiken om zowel uw spaargeld als de transacties die u doet via Ripple te zien.

Als u op zoek bent naar het beste Ripple-portemonnee, en worden niet geschuwd door wat geld uit te geven om een ​​koude portemonnee te krijgen, de Grootboek wordt momenteel gezien als de beste optie op de markt. Zorg ervoor dat je het bekijkt!

Waarom geen doe-het-zelf?

Als u niet veel geld wilt uitgeven, maar toch geïnteresseerd bent in koude portemonnees, is er ook een optie voor u: uw Portemonnee van rimpelpapier.

Hoewel dit een minder bekend en niet zo vaak gebruikte methode om Ripple op te slaan, het is een geweldige en veilige optie. Een Ripple-papieren portemonnee is nog steeds een ‘koude portemonnee’ – het is gewoon anders in zijn soort. Net zoals de Ledger een koude portemonnee voor hardware is, is dit ook een koude portemonnee van papier.

Nu zijn de enige problemen die u kunt tegenkomen met een Ripple-papieren portemonnee, gecentreerd rond het feit dat het uiteindelijk nog steeds papier is. U moet het beschermen tegen nat, verbrand, vuil enzovoort. Als u het echter een veilige plek heeft om het op te slaan, zouden deze dingen geen probleem moeten zijn.

Anders dan de bovengenoemde “problemen”, papieren portemonnees werken hetzelfde als hardwareportefeuilles als het om beveiliging gaat. Ze zijn ook heel gemakkelijk te verbergen – een klein briefje is veel discreter dan een hardwareapparaat.

Eén blik online laat u veel verschillende manieren zien om uw Ripple-papieren portemonnee te maken. Het is een kort en gemakkelijk proces – u zou absoluut geen problemen moeten ondervinden. Dus, als de beste portemonnee voor Ripple is wat u zoekt, overweeg dan een papieren portemonnee als een mogelijkheid.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Conclusies

Veel mensen zijn online op zoek naar de beste Ripple-portemonnee die er is. Het is vaak moeilijk om een ​​eenduidig ​​antwoord te geven op de vraag “wat is de beste Ripple wallet die er is?”. Daar zijn veel redenen voor.

Niet iedereen is bereid geld uit te geven om zijn Ripple in een koude portemonnee op te slaan, maar opties zoals Ledger Nano S en Trezor zijn het absoluut waard. Natuurlijk worden papieren portemonnees hier een geweldig alternatief, maar sommige mensen vinden het niet leuk dat hun kwetsbare codes worden weergegeven op een fysiek object.

Tabel: prijsinformatie van de Ledger Nano S en de Trezor One

Hot portemonnees zijn veel toegankelijker, maar veel minder veilig. Zelfs de Ripple-desktopportefeuilles zijn lastig als het gaat om internettoegang en -verbinding. Aan het eind van de dag wordt het allemaal preferentieel.

We hebben het einde bereikt van de “Beste Ripple-portemonnee”Zelfstudie. Ik hoop dat de informatie die ik heb verstrekt nuttig voor u was en dat u uw nieuwe kennis zult toepassen om de best mogelijke portemonnee voor u te vinden!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me