Tron is ongetwijfeld een zeer populair cryptocurrency-project. Het lijkt alles te hebben wat nodig is voor succes – een geweldige visie, een sterk team erachter en een duidelijk plan voor de toekomst. Het enige dat u echter nodig zult hebben om te beginnen met handelen en investeren in TRX is een betrouwbare portemonnee.

Hetzelfde als bij de meeste andere cryptocurrencies, Tron heeft een vrij brede selectie portemonnees die u zou kunnen gebruiken. Maar ook al zullen ze allemaal uit zichzelf anders zijn, sommige zullen beter worden dan andere.

Vandaag gaan we proberen de beste Tron-portefeuilles te vinden – of het nu desktop, hardware of iets anders is. Als u TRX wilt kopen, lees dan verder – sommige kanshebbers op deze lijst zullen u misschien verbazen!

De verschillende soorten Tron-portefeuilles

Voordat we verder gaan en naar de lijst met de beste Tron-portefeuilles van het jaar gaan, zijn er een paar dingen die belangrijk zijn om te bespreken. Om te beginnen moet u zich ervan bewust zijn alle verschillende Tron-portefeuilles die er zijn.

Terwijl crypto-portefeuilles over het algemeen vaak worden gecategoriseerd in vier of vijf verschillende categorieën, voor de eenvoud houden we het bij twee – warme en koude.

Aangezien we beide soorten portemonnees verderop bespreken, moet u er rekening mee houden dat de tags worden gebruikt als overkoepelende termen – maar voor zover deze lijst gaat, zou het voldoende moeten zijn.

Hot Wallets – Het toppunt van gemak

De term “hot wallet” verwijst naar cryptocurrency-opslag onderhoudt een constante verbinding met internet. Een voorbeeld zou een Tron zijn desktop portemonnee (software), een webbrowser extensie, of een website-gebaseerde een.

Hot wallets zijn waarschijnlijk de meest voorkomende wallets die u zult vinden, voor zover het het opslaan van Tron betreft. Dit komt door hun toegankelijkheid – als u een hot wallet gebruikt, is de kans groot dat u binnen enkele seconden toegang heeft tot uw cryptocurrencies (in dit geval – TRX).

Tron-portemonnee: Binance.

Door verlenging, een op een mobiele app gebaseerde Tron-portemonnee kan ook als een hete portemonnee worden beschouwd. Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, zijn app-portefeuilles super populair, vooral onder mensen die handel TRX-munten op dagelijkse basis. Met dergelijke portemonnees heb je onderweg toegang tot je TRX, waar je ook bent – ik bedoel, je hebt waarschijnlijk je telefoon altijd bij je!

Bij een computer is dat echter niet het geval.

Hot wallets zijn dat dus zeer toegankelijk, meestal volledig gratis te gebruiken, en beginnersvriendelijk. Wat is de afweging??

Nou, normaal gesproken biedt een Tron-desktopportemonnee je niet de ‘best mogelijke’ beveiliging. Als u ervoor kiest om een high-end portemonnee, zeker – het zal veilig zijn. Er komen echter nog steeds inbraken en hackpogingen voor.


Nu, voordat we verder gaan met het bespreken van koude Tron-portefeuilles, is er nog een type hete portemonnee dat moet worden genoemd, en die u kunt verwachten te zien op de lijst die voor u ligt – Exchange-gebaseerde opslag.

Tron-portemonnee: Exodus.

Dat klopt – u kunt uw TRX-munten opslaan en behouden een cryptocurrency-uitwisseling – dezelfde waarop u ze heeft gekocht. Als u op zoek bent naar de beste Tron-portemonnee, zult u snel merken dat dit een nogal omstreden punt is – mensen hebben heel verschillende meningen of dit een goed idee is. Maar daar komen we te zijner tijd op terug.

Cold Wallets – The Beacons of Security & Privacy

Aan de andere kant van populaire portefeuilles vind je koude. Dit zijn (meestal) speciale apparaten die zijn bedoeld om uw cryptocurrencies zo veilig mogelijk te houden.

Een ‘koude portemonnee’ hoeft echter geen ‘apparaat’ te zijn. Als je wilt, kun je doorgaan en een papieren Tron-portemonnee gebruiken – dat is volledig in het rijk van de mogelijkheden! Echter, papieren portemonnees zijn kwetsbaar – ze kunnen uiteindelijk worden verbrand of beschadigd door water (of gewoon verfrommeld), en daarom zijn mensen meestal meer enthousiast over het gebruik van hardwareapparaten dan Tron-papieren portemonnees.

Dus, wat is er zo speciaal aan hardware Tron-portefeuilles, vraag het je misschien?

Nou ja, één enkel woord – veiligheid.

Tron-portemonnee: een weergave van een koude portemonnee.

Hardware cryptocurrency-opslag, in het algemeen is het synoniem geworden met het aspect van uw cryptocurrencies zo veilig mogelijk houden. Er is geen beter alternatief, wat de veiligheid betreft – als het enige waar u om geeft het eigendom van uw TRX-munten behoudt, dan moet u zeker naar een hardware-crypto-opslagapparaat kijken.

Met dat gezegd zijnde, is het echter de moeite waard om te vermelden dat niet alles perfect is, voor zover het de Tron-koelopslag betreft. Er zijn tekortkomingen die zowel bij Tron-papierportefeuilles als bij geavanceerde, geavanceerde hardwareapparaten voorkomen.

Tabel: de voor- en nadelen van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

De meest voorkomende klacht die mensen hebben met betrekking tot koelapparatuur is dat het kost een behoorlijke hoeveelheid tijd om uw geld in en uit de portemonnee over te maken. Als je een Tron-portemonnee hebt, zeg maar, een uitwisseling, u kunt direct verschillende cryptocurrencies wisselen – als u uw TRX-munten echter in een koelopslagapparaat bewaart, zal dit proces enige tijd duren.

Prijsstelling is een ander punt dat het overwegen waard is. Hoewel dit niet echt van toepassing is op Tron-papieren portemonnees (om voor de hand liggende redenen), moet u er rekening mee houden als u van plan bent een apparaat voor koude opslag aan te schaffen het gaat je wat geld kosten. Maar niet iets dat u zou moeten overwegen met een hete portemonnee.

Tron-portemonnee: de Ledger Nano S op een stapel Bitcoins.

Het is logisch als je erover nadenkt. Deze hardware-apparaten in kwestie zijn enkele geavanceerde stukjes crypto-opslagtechnologie – ze werken om je privésleutels te houden, nou … privé! Het is niet meer dan logisch dat aan dergelijke apparaten een extra prijskaartje hangt.

We zullen echter de specifieke kenmerken van elk van de portemonnees bespreken als we ze bekijken. Dus, zonder nog langer te blijven hangen, gaan we verder met de daadwerkelijke lijst met de beste Tron-portemonnees van het jaar, en probeer de perfecte portemonnee voor jou te vinden!

1. Ledger Nano X – Een leider op het gebied van Crypto Wallet

Staat op nummer 1 van de 7 crypto-uitwisselingen

Ledger Nano X recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Kan worden beheerd vanaf een mobiel apparaat
 • + Heel veilig
 • + Ondersteunt meer dan 1500 cryptocurrencies
 • + Comfortabel ontwerp

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Relatief duur

Bezoek de site

Grootboek is een begrip op het gebied van hardware cryptocurrency wallets. Het is natuurlijk een naam die u ook kunt verwachten op een lijst met de beste Tron-portefeuilles!

Hier gaan we het echter bespreken de Ledger Nano X. Dit is de geavanceerde versie van de oudere hardware-portemonnee van het bedrijf – de Nano S.

Toegegeven, het Nano X-model brengt VEEL nieuwe verbeteringen aan de tafel.

Om te beginnen zijn er enkele niet-Tron-specifieke functies die u, als gebruiker van de portemonnee, kunt gebruiken. De Nano X ondersteunt een groot aantal verschillende cryptocurrencies en crypto-tokens – wat betekent dat het zowel als een Tron-portemonnee kan fungeren, maar ook als een gedeelde portemonnee voor veel andere crypto’s.

Het apparaat is natuurlijk, extreem veilig. Het vereist dat u uw pincodes invoert bij elke actie die u onderneemt en gebruikt de beste beveiligingsfuncties die de branche te bieden heeft. Uw privésleutels zijn zo veilig mogelijk – Grootboek (het bedrijf) heeft er geen toegang toe, en dus is de portemonnee een niet-bewaarplichtige optie. Verbazingwekkend!

Als het erom gaat de beste Tron-portemonnee op de markt te zijn, biedt de Ledger Nano X zijn gebruiker de kans om verzend en ontvang TRX-munten, en ook zet ze in vanuit de portemonnee! Uitzetten levert je wat beloningen op, en aangezien je het vanuit het comfort van je Nano X kunt doen, is dat zo geen potentieel risico dat uw munten kunnen worden gestolen.

De portemonnee zelf is vrij eenvoudig te gebruiken en zal zelfs geschikt zijn voor crypto-nieuwkomers en nieuwkomers in de branche. Het heeft een strak en chique ontwerp, en voelt echt stevig aan – een grote verbetering ten opzichte van het oudere model. De Nano X wordt ook geleverd enkele drastisch verbeterde knopfunctionaliteit – Ledger heeft absoluut een geweldig product gemaakt!

De enige opmerkelijke klacht die sommige klanten hebben met betrekking tot de Nano X, is dat deze behoorlijk duur is. De portemonnee kost je ongeveer $ 119. U kunt echter verwachten te ontvangen geen verzendkosten, wat het potentiële prijskaartje nogal opmerkelijk verzacht.

Al met al, als u op zoek bent naar de beste portemonnee voor Tron, kunt u niet fout gaan met de Ledger Nano X. Absoluut een van de beste opties op de huidige markt!

Bezoek Ledger Nano X

…of lees onze Ledger Nano X-recensie

2. Ledger Nano S – Een geweldige “eerste portemonnee” -optie

Staat op nummer 2 van de 7 crypto-uitwisselingen

Ledger Wallet Review Dingen die we leuk vonden:

 • + Super veilig
 • + Bescherming tegen fysieke schade
 • + Ondersteunt meer dan 1500 munten en penningen

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Relatief duur

Bezoek de site

De Ledger Nano S is het vlaggenschipproduct van het bedrijf – de hardware wallet die Ledger als het ware op de kaart zette van veel cryptoliefhebbers.

Daarmee is het echter de moeite waard om te vermelden dat de Nano S niet op deze lijst met de beste Tron-portefeuilles staat, simpelweg vanwege een collectief gevoel van nostalgie. Terwijl het bedrijf dat wel heeft een nieuwe en verbeterde versie van de portemonnee, de Nano S kan nog steeds zijn mannetje staan ​​- groots.

Bovendien zou ik eigenlijk zo ver gaan om dat te zeggen de Nano S is misschien wel de perfecte portemonnee voor elke beginnende TRX-handelaar of hodler. Luister naar me.

De specifieke portemonnee in kwestie biedt zijn gebruikers alle essentiële functies die u van een hoogwaardige hardwareportefeuille mag verwachten. Haar veilig, betrouwbaar, en relatief eenvoudig te gebruiken.

Bovendien stelt de Tron-portemonnee in kwestie zijn gebruikers in staat toegang tot de Ledger Live-interface, hetzelfde als de Nano X. Ledger Live is een zeer goed gemaakte gebruikersinterface waar u de verschillende cryptomunten die u bezit, kunt bekijken, beheren en afhandelen. TRX is geen uitzondering.

Tron-portemonnee: de Ledger Nano S.

Wat maakt Ledger Nano S de perfecte cryptocurrency-portemonnee voor crypto-beginners?

Nou ja, eigenlijk een paar dingen!

Voor starters, de portemonnee ondersteunt minder munten dan de meer geavanceerde versie. Dit betekent dat als u een beginnende cryptohandelaar bent en nog steeds alleen naar kijkt een paar hoofdmunten waarin je geïnteresseerd bent (of misschien zelfs alleen Tron, wat dat betreft), hoef je je niet druk te maken om de brede cryptomarkt in te duiken.

De Nano S is ook veel betaalbaarder dan de Nano X. Het vlaggenschipmodel kost je ongeveer $ 59 – eerlijk gezegd, dat is een absoluut koopje! In tegenstelling tot de Nano X moet je dat wel betaal verzendkosten – hoewel het kan variëren afhankelijk van uw locatie, mag het niet te hoog zijn.

Als u besluit om de Ledger Nano S aan te schaffen als uw keuze voor de beste Tron-portemonnee, zorg er dan voor dat u dit doet van de officiële website van het bedrijf. De gouden regel met hardwareportefeuilles is eenvoudig: koop nooit bij een externe winkel!

Bezoek Ledger Wallet

…of lees onze Ledger Wallet-recensie

3. Binance – Perfect voor actieve handelaren (meerdere handelsparen)

Staat op nummer 3 van de 7 crypto-uitwisselingen

Binance recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Een zeer bekend crypto-uitwisselingsplatform
 • + Er zijn meer dan 100 verschillende cryptocurrencies beschikbaar om te verhandelen
 • + Tweefactorauthenticatie

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Misschien een beetje moeilijk voor beginnende cryptoliefhebbers

Bezoek de site

Binance is, toegegeven, in de eerste plaats een cryptocurrency-uitwisselingsplatform. Dat is waar het ook het meest voor wordt gebruikt: om de ene cryptocurrency in te ruilen voor een andere, of om bepaalde cryptomunten te kopen met fiatgeld.

Dat gezegd hebbende, kan Binance zeker fungeren als een hot wallet, geen probleem.

Een van de belangrijkste kenmerken die Binance tot een van de beste Tron-portefeuilles maken, is het feit dat de beurs heeft een brede selectie van TRX-gerelateerde handelsparen. Hoewel dit een zeldzaam gezicht is om te zien, is het ook niet erg verrassend, aangezien het Binance is waar we het over hebben – de uitwisseling is bekend binnen de gemeenschap vanwege het feit dat het het grootste aanbod aan crypto-handelsparen, in het algemeen.

Hier kunt u TRX kopen en verkopen, en deze crypto ook verhandelen enkele andere altcoins, en zelfs Bitcoin.

Waarom zou u uw Tron-munten op Binance moeten houden, vraagt ​​u zich misschien af? Nou, simpel – het is de perfecte plek om TRX op te slaan als je dat bent een actieve handelaar.

Tron-portemonnee: Binance.

Daghandelaren zijn mensen die constant de markt onderzoeken en proberen hun cryptocurrency naar keuze om te draaien voor fiat-winst. Voor dit type handelaar, elke minuut telt – vooral in een markt die zo vluchtig en schijnbaar onvoorspelbaar is als crypto.

Als zo’n handelaar ervoor kiest om Binance als de beste portemonnee voor Tron te gebruiken, hebben ze al hun munten klaar om te worden verhandeld op een bepaald moment in de tijd. Het is niet nodig om TRX van een aparte portemonnee naar de centrale over te zetten – dit bespaart op zijn beurt veel tijd.

Het belangrijkste argument dat sommige sceptici naar voren zullen brengen, zal natuurlijk te maken hebben met de beveiligingskant van de dingen – op exchange gebaseerde wallets worden meestal als minder dan veilig beschouwd, vooral in vergelijking met hardware-wallets..

Daarop zeg ik – het is waar! Echter, slechts tot op zekere hoogte.

Dit is helemaal waar met sommige duistere crypto-uitwisselingen – je zou ze nooit willen gebruiken als opties voor een Tron-portemonnee. Als het echter om Binance gaat, is het dat wel een van de meest betrouwbare en meest gebruikte crypto-uitwisselingen in de branche – natuurlijk beschikt het ook over enkele eersteklas beveiligingsfuncties.

Als Binance klinkt als een platform dat past bij jouw wensen en behoeften, en je zou het graag willen uitproberen als een optie voor de beste Tron-portemonnee voor jezelf, dan kun je het bekijken hier.

Bezoek Binance

…of lees onze Binance-recensie

4. Trust Wallet – Een mobiele portemonnee voor uw TRX

Staat op nummer 4 van de 7 crypto-uitwisselingen

Binance Wallet Review Dingen die we leuk vonden:

 • + Goede beveiligingsmaatregelen
 • + Multi-crypto-portemonnee
 • + Geschikt voor beginners
 • + Goede reputatie

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Geen tweefactorauthenticatie

Bezoek de site

De Trust Wallet is een nogal interessante en unieke optie voor zover het de beste Tron-portefeuilles betreft. Dit is het geval vanwege een aantal redenen.

Voor starters, de portemonnee behoort eigenlijk toe Binance – een cryptocurrency-uitwisseling die blijkbaar ook zijn weg heeft gevonden op deze lijst. Het is echter opmerkelijk dat de Binance-portemonnee die u zou gebruiken om uw crypto-activa te behouden tijdens het gebruik van de centrale en de Trust Wallet zijn twee verschillende entiteiten.

Zie je, de Trust Wallet is een exclusieve mobiele portemonnee. Er is geen webversie, en geen equivalent van een Tron-desktopportemonnee – het kan alleen worden gevonden als een mobiele app, zowel voor iOS- als Android-apparaten.

Dit levert automatisch een enorm voordeel op voor de tafel – deze specifieke Tron-portemonnee zal super populair worden bij een breed scala aan mensen die dat willen onderweg toegang tot hun TRX-activa.

Of het nu gaat om een ​​familievergadering of een zakenvlucht, het kan moeilijk zijn om een ​​laptop overal mee naartoe te nemen. Nou, “moeilijk” is waarschijnlijk niet het woord – onmogelijk lijkt er meer op.

Maar niet het geval met een telefoon.

Tron-portemonnee: de Trust-portemonnee.

Onze telefoons zijn altijd bij ons, waar we ook heen gaan. Toegegeven dat dit het geval is, als u een mobiele Tron-portemonnee gebruikt, kunt u dat altijd toegang tot uw TRX-munten, en waar dan ook. Dit is een enorme deal voor de overgrote meerderheid van TRX-houders, om nog maar te zwijgen van daghandelaren!

Het is echter de moeite waard om te benadrukken dat de Tron-portemonnee in kwestie niet alleen geweldig is omdat het een mobiele hot-wallet is. Vertrouwen is een veilig en betrouwbaar alternatief voor crypto-opslag – aangenomen dat het een Binance-service is, kunt u een bepaald niveau van kwaliteit en beveiliging verwachten.

Verder ondersteunt de Trust Wallet een bredere selectie van cryptocurrencies en penningen – het is geen Tron-portemonnee, in de exclusieve zin van het woord. Als u iemand bent die meer crypto-activa wil aanhouden of verhandelen en niet alleen Tron alleen, is dit iets geweldigs!

Als u geïnteresseerd bent in de Trust Wallet, kunt u deze bekijken hier.

Bezoek Binance Wallet

5. Kraken – een zeer veilig platform

Staat op nummer 5 van de 7 crypto-uitwisselingen

Kraken recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Veilig en betrouwbaar
 • + Lage tarieven
 • + Een groot aantal fiat-valuta’s wordt geaccepteerd

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Niet de meest behulpzame klantenservice

Bezoek de site

Kraken is een van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen die er zijn. Toevallig kan het ook fungeren als een Tron-portemonnee van het hoogste niveau.

Wat dit specifieke platform betreft, komt de term “ironie” vrij snel in me op. Zie je, het algemene gevoel in de gemeenschap is dat op exchange gebaseerde portefeuilles niet erg veilig en betrouwbaar zijn. Hoewel dat in sommige specifieke situaties misschien redelijk is, voor zover Kraken gaat, veiligheidskenmerken maken deze uitwisseling zo bekend en geliefd als ze is!

Als je net begint met Kraken als je Tron-portemonnee, zul je zien dat het platform dat heeft alle algemene beveiligingsfuncties die u gewend bent van een beurs op het hoogste niveau – 2FA, een on-site SSL-certificaat, high-end encryptie, enzovoort.

Er valt echter nog veel meer te ontdekken.

Als u bijvoorbeeld besluit om uw TRX-munten op Kraken te houden, kunt u daar zeker van zijn tot 95% van uw activa wordt offline opgeslagen, koude opslag apparaten. Dit maakt Kraken een zeer veilige optie als het gaat om de beste portemonnee voor Tron, aangezien die er is op geen enkele manier kan een hacker u offline gelokaliseerde fondsen bereiken.

Kraken maakt ook gebruik van intrekkingsbevestigingen (via e-mail), monitoring van verdachte activiteiten en zelfs penetratietesten. Het is absoluut een platform dat het aspect van beveiliging zeer serieus neemt, wat natuurlijk geweldig nieuws is voor iedereen die op zoek is naar de beste Tron-portemonnee!

Als je geïnteresseerd bent in Kraken, kun je het platform bekijken hier.

Bezoek Kraken

…of lees onze Kraken-recensie

6. Cex.io – Een beveiligd web + mobiele crypto-uitwisseling / portemonnee

Staat op nummer 6 van de 7 crypto-uitwisselingen

CEX.io recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Makkelijk te achterhalen
 • + Verschillende handelsparen
 • + Goede hulp

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Mogelijk ontbreken van muntopties

Bezoek de site

Cex.io wordt vaak gezien als een van de beste beurzen op de huidige markt. Het platform heeft veel verschillende voordelen die het zijn gebruikers biedt, en het feit dat het als Tron-portemonnee kan worden gebruikt, is er slechts een van.

Om te beginnen maakt Cex.io crypto-fiat-conversies supereenvoudig en ongecompliceerd. Het enige dat u hoeft te doen, is er een paar doorgeven specifieke KYC-verificaties, en u kunt uw cryptocurrencies inwisselen voor fiatgeld, en neem het op naar uw bankrekening, of zelfs PayPal.

Dit is inderdaad geweldig voor iedereen die op zoek is naar de beste Tron-portemonnee om uiteindelijk winst te maken met hun TRX-transacties..

Bovendien, Cex.io heeft zowel een webversie als een mobiele versie van de uitwisseling en portemonnee. Beide versies zijn intuïtief en eenvoudig te gebruiken – de mobiele app wordt geweldig voor mensen die overal en op elk moment toegang willen hebben tot hun TRX-munten.

Een ander geweldig aspect van de app is dat deze niet alleen fungeert als een optie voor de beste portemonnee voor Tron, maar ook een uitwisseling die geschikt is voor zowel beginners als ervaren handelaren, gelijk. Er zijn verschillende secties van de app die gericht zijn op verschillende soorten mensen – degenen die ervaring hebben met het verhandelen van crypto, en anderen die net beginnen.

Al met al is Cex.io absoluut een goede keuze als het gaat om de beste Tron-portefeuilles – het past bij iedereen die op zoek is naar een populaire (op uitwisseling gebaseerde) portemonnee, en dat ook wil investeren in alternatieve cryptocurrencies, niet alleen TRX. Als u Cex.io zelf wilt uitproberen, heeft u toegang tot het platform hier.

Bezoek CEX

…of lees onze CEX-recensie

7. Exodus – Een moderne en multifunctionele TRX-portemonnee

Staat op nummer 7 van de 7 crypto-uitwisselingen

Exodus Wallet recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Makkelijk te gebruiken
 • + Heeft klantenondersteuning
 • + Meerdere cryptocurrency-keuzes
 • + Een op software gebaseerde portemonnee
 • + Ingebouwde uitwisselingsfuncties

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Gevoelig voor beveiligingsproblemen
 • De vergoedingen kunnen naar verluidt behoorlijk hoog zijn

Bezoek de site

Exodus is een zeldzame verschijning op deze Tron-portefeuillelijst, simpelweg vanwege het feit dat het zo is een desktopportemonnee. Er zijn er niet veel van die blijven hangen!

Desktopportefeuilles zijn over het algemeen een interessant concept. Ze worden nog steeds beschouwd als hot wallets, simpelweg vanwege het feit dat ze er zijn een constante verbinding met internet worden onderhouden, de hele tijd. Deze wallets worden echter nog steeds gezien als zijnde vrij veilig – meer dan webgebaseerde – vanwege de technologie erachter en de manier waarop uw privésleutels worden opgeslagen.

Wat maakt Exodus dan een goede Tron-portemonnee??

Nou, Exodus biedt gebruikers een breed scala aan functies om te verkennen – TRX-specifieke functies, dat wil zeggen. Je zult het kunnen controleer uw saldo op een snelle en eenvoudig te begrijpen manier, en zelfs handel en uitwisseling (of verkopen) uw TRX-munten vanuit de software zelf.

Dat klopt – alle transactieprocessen kunnen vanuit Exodus worden gedaan! Het is niet nodig om uw munten over te dragen naar een andere portemonnee of uitwisseling – dit maakt Exodus op zijn beurt een zeer handige optie!

Een ander geweldig kenmerk van deze specifieke portemonnee is dat het echt is supermodern. Wanneer u de software downloadt en start, zult u snel merken dat deze werkt een mooi en strak design, en dat de volledige gebruikersinterface is beide intuïtief, en ook leuk om te gebruiken.

Als Exodus klinkt als jouw type Tron-portemonnee, kun je het bekijken hier.

Bezoek Exodus

…of lees onze Exodus-recensie

Waar te koop Tron (TRX)?

Nu we de beste portemonnees voor Tron hebben besproken, is het de moeite waard om nog een ding te vermelden voordat ik je laat gaan – de belangrijkste plaatsen waar u enkele TRX-munten voor uzelf kunt kopen.

Nou, “vermelden” is misschien niet de term die ik hier moet gebruiken, ik zou eerder moeten zeggen “benadrukken”, Sinds alle beste uitwisselingen waar u Tron-munten kunt kopen en verhandelen, staat al op deze lijst.

Zie je, terwijl Tron zeker met de dag in populariteit toeneemt, bevindt het zich momenteel in een enigszins interessante situatie. Het lijkt alsof de helft van de beste cryptocurrency-uitwisselingen op de markt TRX ondersteunen, terwijl de andere helft er niets mee te maken wil hebben.

Tron-portemonnee: de Tron-website op een telefoon.

En het is precies die reden waarom het vinden van een betrouwbare plaats om TRX-munten te kopen en te verhandelen is net zo belangrijk als het is. Wat heb je tenslotte aan zelfs de beste Tron-portemonnee als je geen TRX-munten hebt om erin op te slaan??

Aangezien alle uitwisselingen al zijn genoemd, wil ik u hier kort aan herinneren de belangrijkste kenmerken dat elk van hen bezit:

 • Binance. Binance is een marktleider en staat erom bekend een enorme selectie van cryptocurrency-handelsparen. TRX-gerelateerde zijn geen uitzondering – Binance stelt je in staat om Tron in te ruilen een veilige en gereguleerde omgeving, en is vooral geweldig voor geavanceerde cryptohandelaren.
 • Kraken. Kraken wordt meestal gebruikt door mensen die uiterst voorzichtig zijn met hun kijk op het onderwerp veiligheid. Kraken is een zeer veilige crypto-uitwisseling – het maakt gebruik van een breed scala aan verschillende en branchespecifieke functies om de hoogste niveaus van gebruikersgegevens en cryptobescherming te garanderen.
 • Cex.io. Cex.io is een van die uitwisselingen die perfect zijn voor mensen die daghandel met TRX willen doen, en dan uiteindelijk hun verdiensten verzilveren in fiatgeld. Met de betreffende uitwisseling kunt u dat doen Heel makkelijk, aanbiedingen geweldige beveiligingsfuncties, en ook wat competitief vergoedingen.

Elk van de bovengenoemde exchanges kan inderdaad ook als Tron-wallets fungeren. Dit maakt de hele beproeving van het kopen van TRX alleen maar leuker – u krijgt zowel de functionaliteit voor het omwisselen als voor het opslaan van munten van één enkele serviceprovider.!

Met dat alles gezegd, is het echter de moeite waard om dat te vermelden, wat het geval ook mag zijn, als je het echt wilt de hoogste niveaus van TRX-beveiliging, u moet altijd een hardware-cryptocurrency-portemonnee kiezen. Eerlijk gezegd zijn er geen veiligere opties op de markt – zelfs een papieren Tron-portemonnee kan hardware-opslag niet verslaan.

Tron-portemonnee: een Tron-munt voor een grafiek.

In theorie kan dat, maar aangezien papier een zeer gevoelig en slijtagegevoelig materiaal is, worden hardwareapparaten nog steeds als een beter alternatief beschouwd, hoe dan ook..

Conclusies

Dus dan – we hebben het einde bereikt van onze lijst met de beste Tron-portefeuilles van het jaar.

Zoals u waarschijnlijk zelf kunt zien, is het een behoorlijk gevarieerde lijst! Er zijn schijnbaar opties voor iedereen – het maakt niet uit of je dat liever hebt hardware, software, mobiel, of zelfs gewoon op webbrowser gebaseerde portefeuilles, De kans is groot dat u voor uzelf een geschikte optie kunt vinden.

Van nature, hardware is de juiste keuze – als je de mogelijkheid hebt, moet je er altijd in investeren een high-end hardware wallet. Op deze manier kunt u gerust zijn, wetende dat uw TRX-munten volkomen veilig zijn.

Er zijn echter ook andere opties. Als, om wat voor reden dan ook, hardwareportefeuilles niet echt “jouw ding” zijn, kun je een van beide kiezen een webgebaseerde portemonnee (d.w.z. Binance of Kraken), of een Tron desktop portemonnee (d.w.z. Exodus​.

Tabel: de belangrijkste kenmerken van de Binance-portemonnee en Exodus

Als gemak is wat je zoekt, dan exchange-gebaseerde portemonnees zullen het beste voor je zijn. Hiermee kunt u uw TRX-munten op een snelle en efficiënte manier zowel opslaan als verhandelen. Zeker het overwegen waard!

Dat gezegd hebbende, wil ik je bedanken voor het lezen van mijn lijst met de beste Tron-portefeuilles die er zijn! Ik hoop echt dat het je is gelukt om een ​​portemonnee te vinden die aan je wensen en behoeften voldoet, en dat je in het algemeen ook meer kennis hebt van het betreffende vakgebied. Onthouden – koop alleen Tron op betrouwbare en betrouwbare uitwisselingen!

Veel succes, en tot de volgende keer!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me