Zoals cryptocurrency groeit in populariteit, er worden steeds meer uitwisselingen gecreëerd voor het kopen, verhandelen en verkopen van verschillende cryptocurrencies. Dit maakt het steeds moeilijker om te beslissen welke beurs je gaat gebruiken.

Sommige zijn gericht op beginners, terwijl anderen er beter voor zijn meer geavanceerd handelaren. Het is dus belangrijk om te weten welke beurs voor u geschikt is!

Dit Binance review geeft je een compleet overzicht van de Binance-beurs. Als je dit eenmaal hebt gelezen, weet je goed of dit de juiste ruil voor jou is.

Eerst geven we je wat achtergrondinformatie over Binance en hoe het is geworden een van de meest populaire beurzen om cryptocurrencies te verhandelen. We zullen dan enkele van de voordelen van het gebruik van Binance, evenals enkele nadelen.

Er zal ook een stapsgewijze handleiding zijn over hoe u dat moet doen storting, handel en munten opnemen, samen met enkele nuttige afbeeldingen. Aan het einde van onze Binance-beoordeling heeft u alle informatie die u nodig hebt om zelf op de beurs te handelen.

Waar wacht je nog op? Laten we meer gaan ontdekken over Binance!

Voordelen

  • Een zeer bekend crypto-uitwisselingsplatform
  • Er zijn meer dan 100 verschillende cryptocurrencies beschikbaar om te verhandelen
  • Tweefactorauthenticatie

Nadelen

  • Misschien een beetje moeilijk voor beginnende cryptoliefhebbers

Binance Review: wat is Binance?

Binance is een beurs die crypto-naar-crypto-transacties host. Dit betekent dat ze accepteren geen echt geld, zoals Amerikaanse dollars (USD) of euro’s (EUR). De beurs is voor het eerst gemaakt in 2017 en was oorspronkelijk gevestigd in China. Echter, zoals cryptocurrency wetten zijn erg streng in China, de uitwisseling is sindsdien verhuisd naar Japan, een land dat van digitale valuta houdt!

De man die Binance heeft gemaakt, heet Changpeng Zao, maar hij staat bekend als CZ. Interessant is dat CZ vroeger enkele van de handelssystemen heeft gebouwd die worden gebruikt op de beurs van Tokio. Ik denk dat hij deze ervaring heeft gebruikt om Binance te helpen maken tot wat het nu is!

Voordat Binance hun wissel opende, zamelden ze geld in een eerste muntenaanbieding (ICO). Dit lijkt sterk op crowdfunding, waar mensen kunnen investeren om een ​​bedrijf op gang te helpen.

Een ICO is echter nog steeds anders, zoals mensen investeren cryptocurrency in plaats van echt geld. De Binance ICO haalde het equivalent van $ 15 miljoen op en in ruil daarvoor gaven ze investeerders hun eigen cryptocurrency-token, genaamd de Binance-munt (BNB). Ook al heet het Binance “Coin”, het is het eigenlijk een token, waarop is gebouwd de Ethereum-blockchain.

INTERESSANT FEIT

In 2017 investeerden mensen meer dan $ 5 miljard in ICO’s!

Binance-beoordeling: USD verhoogd door ICO's in 2017.

Binance heeft gehad een zeer geslaagde start sinds de oprichting in 2017. Ze hebben nu gemiddeld meer dan $ 1 miljard aan dagelijkse transacties, waardoor ze de grootste beurs zijn voor handel in alternatieve munten. Binance groeide zelfs zo snel, dat ze in januari 2018 nieuwe registraties moesten opschorten. Dit kwam omdat te veel mensen probeerden een Binance-account te openen.


Snel feit: Alleen al op één dag ontving Binance meer dan 240.000 nieuwe accountaanvragen!

Door onze Binance-recensie tot nu toe te lezen, zou u nu een goed begrip moeten hebben van de achtergrond van de uitwisseling. Laten we nu eens kijken waarom u Binance zou moeten gebruiken!

Laatste Binance-coupon gevonden:

Waarom Binance?

Voordat u voor de eerste keer een nieuw account registreert bij een beurs, is het belangrijk om hun voor-en nadelen. Dit zorgt ervoor dat u de juiste ruil voor u kiest.

Voordelen van Binance

Laten we eerst de daadwerkelijke voordelen van dit cryptohandelplatform bespreken.

Enorme lijst met alt-munten

Een van de belangrijkste redenen waarom de Binance-uitwisseling zo populair is, is omdat ze vermelden zoveel verschillende cryptocurrencies.

INTERESSANT FEIT

Er zijn nu meer dan 1889 individuele cryptocurrencies, en er worden bijna elke dag nieuwe gecreëerd!

Er zijn meer dan 100 verschillende cryptocurrencies verkrijgbaar bij Binance. Ze variëren van bekende munten zoals Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC), naar kleinere munten zoals CyberMiles (CMT) en ZCoin (XZC). Coinbase, een beurs die meer Bitcoin verkoopt dan welke andere dan ook, alleen lijsten in totaal 4 munten!

Lage tarieven

Een ander uitstekend kenmerk van de uitwisseling is dat bij het verhandelen van crypto-naar-crypto, Binance-vergoedingen zijn een van de laagste in de branche. Klanten worden in rekening gebracht 0,1% op elke transactie, wat betekent dat als u 1 ETH handelt, u slechts 0,001 ETH in rekening wordt gebracht!

Snelle tip: Als u handelt met Binance Coin (BNB), krijgt u 50% handelskorting!

Stortingen zijn altijd gratis, maar opnames kosten wel geld. De meeste beurzen werken echter op dezelfde manier. Opnamekosten zijn verschillend voor elke cryptocurrency en veranderen afhankelijk van hun waarde.

Op het moment van schrijven zou het u bijvoorbeeld voor elke Litecoin (LTC) die u wilt opnemen 0,01 LTC aan vergoedingen kosten. Als de waarde van Litecoin echter stijgt, neemt ook de opnamekosten toe. Dit komt doordat de vergoeding is vastgesteld op de prijs van Litecoin en niet boven de prijs van USD (of uw lokale valuta).

Er zijn geen limieten aan de waarde van stortingen die u doet, maar als u meer dan 2 BTC aan cryptocurrency wilt opnemen, moet u uw account verder verifiëren. Dit kan gedaan worden door identificatie indienen, zoals uw paspoort.

Prijzen

Regelmatige handelaren op Binance-uitwisseling hebben de kans om win prijzen. Deze prijzen veranderen voortdurend, en zijn tot nu toe inbegrepen gratis cryptocurrencies, zoals Golven (GOLVEN) en Ontologie (ONT). Ze hebben zelfs een auto van Maserati weggegeven! Hoe cool is dat!

ICO Launchpad

Binance staat erom bekend nieuwe cryptocurrencies op te sommen zodra hun ICO is afgelopen. Dit laat zien dat veel cryptobedrijven Binance zien als hun favoriete exchange. Binance noemt niet zomaar een oude cryptocurrency, het moet zichzelf echt bewijzen als een solide cryptocurrency voordat Binance het kan vermelden.

Veiligheid

Binance neemt beveiliging heel serieus, en klanten wordt gevraagd om op te zetten tweefactorauthenticatie (2FA) wanneer ze een account registreren. 2FA is een extra beveiligingsniveau dat elke keer dat u wilt inloggen, handelen of opnemen van geld een speciale code naar uw mobiele telefoon stuurt.

Als je je nog steeds afvraagt ​​“Is Binance veilig?”, Gebruikt de website ook de CryptoCurrency-beveiligingsstandaard (CCSS) om accounts te beschermen, wat een industriestandaard is voor grote beurzen.

Handelen in grote hoeveelheden

Omdat Binance een van de meest populaire beurzen is geworden om cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen, vinden er voortdurend veel transacties plaats. Dit is een belangrijke factor zoals het betekent u heeft een grotere kans om uw cryptocurrency onmiddellijk te verkopen, als en wanneer dat nodig is.

Als u bijvoorbeeld een cryptocurrency wilde kopen, maar deze heeft een laag handelsvolume, dan is het moeilijker om te kopen omdat er niet zoveel verkopers zijn. Als veel mensen die munt echter willen verkopen, zal het gemakkelijk zijn om te kopen.

Leuk weetje: de technologie die Binance ondersteunt, kan tot 1,4 miljoen transacties per seconde verwerken!

Nadelen van Binance

Nu we enkele van hun voordelen in deze Binance-recensie hebben besproken, laten we eens kijken naar enkele van de minder dan ideale punten van de uitwisseling.

Klantenservice

Er zijn gemengde beoordelingen over de klantenondersteuning die wordt aangeboden door Binance Exchange. Hoewel je het kunt neem contact op met Binance via e-mail of live chat, sommige gebruikers hebben gemeld lange vertragingen. Dit kan zijn omdat de centrale een groot aantal klanten heeft, en daarom hopen we dat Binance hun reactietijden zal verbeteren. Er is ook geen telefonische ondersteuning, dat wordt aangeboden door andere populaire beurzen zoals Coinbase.

Geen stortingen of opnames door Fiat

Een van de grootste nadelen van Binance Exchange is dat klanten kunnen geen geld storten met traditionele betaalmethoden. Andere bekende beurzen zoals Coinbase, Kraken, Livecoin, en HitBTC klanten in staat stellen hun bankpas of creditcard te gebruiken. Sommigen accepteren zelfs een bankoverschrijving en PayPal!

Omdat Binance geen ondersteuning biedt fiat deposito’s, het maakt het voor beginners onmogelijk om voor het eerst een cryptocurrency te kopen. Eerst zou je een cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum moeten kopen met fiat, en dan kun je die in Binance storten en ruilen voor andere munten.

Dit betekent ook dat u alleen cryptocurrencies van de Binance-uitwisseling kunt opnemen.

UPDATE 2021: Binance accepteert nu meerdere fiat-valuta’s, inclusief USD, EUR, GBP en nog veel meer. Dat gezegd hebbende, er zijn geen beperkingen!

Vergelijk Binance zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Binance zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Hoe Binance te gebruiken?

Als je deze Binance-recensie helemaal hebt gelezen, zou je nu een beter begrip moeten hebben van wat Binance is, wat ze doen en de voor- en nadelen van het gebruik van hun uitwisseling. We gaan je nu laten zien hoe je Binance kunt gebruiken! Eerst zal ik het uitleggen hoe u een nieuw account kunt openen!

Hoe u een account opent bij Binance?

  1. Bezoek de Binance startpagina en klik vervolgens op "Registreren".
  2. U moet binnenkomen jouw e-mailadres en kies een sterk wachtwoord. Vergeet het niet!
  3. Ten slotte moet je Bevestig je e-mailadres. Je hebt nu een Binance-account!
  4. Wanneer je voor de eerste keer inlogt, zal een melding je vragen of je dat wilt tweefactorauthenticatie instellen. Onthoud hoe we eerder hebben uitgelegd dat dit uw account beschermt?

Voer dus uw gsm-nummer in en voltooi de installatie.

Hoe u geld kunt storten bij Binance?

In onze Binance-review hebben we eerder uitgelegd dat de uitwisseling klanten niet toestaat om te storten met behulp van populaire betaalmethoden, zoals een bankpas of creditcard. Dit betekent dat je moet storten met een cryptocurrency. De eenvoudigste manier om dit te doen is met Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH), aangezien er andere beurzen zijn waarmee u ze gemakkelijk met fiatgeld kunt kopen..

1. Beweeg uw muis over Fondsen en klik vervolgens op Deposito’s.Binance review: uitleg over het storten van geld op Binance.

2. Klik op het Selecteer Deposits Coin en typ in. Als je wilt storten met een andere cryptocurrency, voer dan gewoon de code in. Als u bijvoorbeeld met Ethereum wilt storten, voert u ETH in.Binance review: uitleg over het storten van geld op Binance, stap 2.

3. U krijgt nu uw unieke stortingsadres te zien.

Belangrijk: Elke cryptocurrency heeft een ander stortingsadres! Als u bijvoorbeeld Ethereum (ETH) naar uw Bitcoin (BTC) -adres probeert te verzenden, loopt u het risico uw Ethereum kwijt te raken!Binance-beoordeling: een foto van het BTC-stortingsadres.

4. U moet nu het stortingsadres kopiëren. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door op te klikken Kopieer adres.

5. Nu moet u naar uw cryptocurrency-portemonnee gaan en het aantal Bitcoins dat u wilt verzenden naar uw Binance-account overboeken. Het is erg belangrijk dat u de munten naar het juiste Binance-stortingsadres stuurt. Zorg ervoor dat u het adres dubbel controleert nadat u het heeft gekopieerd en geplakt.

6. Zodra je de munten hebt verzonden, zou je Binance-account ze binnen 10 minuten moeten ontvangen. Beweeg uw muis over om te controleren of ze zijn aangekomen Fondsen en klik op Weegschalen.Binance-beoordeling: geef aan waar uw tegoeden zich op Binance bevinden.

7. Zodra je storting is bevestigd door Binance, kun je Totaal en Beschikbaar saldi worden bijgewerkt.Binance review: totale en beschikbare saldi op Binance.

8. Gefeliciteerd, je hebt nu geld gestort op je Binance-uitwisselingsaccount! Ik zal u nu laten zien hoe u uw eerste transactie kunt maken!

Hoe te handelen op Binance?

Nu ik je heb laten zien hoe je crypto aan je Binance-account kunt toevoegen, gaan we verder met het doen van je eerste transactie. Er zijn meer dan 100 verschillende cryptocurrencies om uit te kiezen, maar in dit voorbeeld laat ik je zien hoe je Litecoin (LTC) koopt. Maakt u zich geen zorgen, als u een andere munt wilt kopen, zijn de stappen hetzelfde, vervang gewoon Litecoin door de cryptocurrency die u wilt kopen!

1. Beweeg uw muis over Uitwisseling en klik vervolgens op Basic.

Binance-beoordeling: basisuitwisseling op het Binance-platform.

2. Dus deze fase kan een beetje beangstigend zijn voor beginners … maar maak je geen zorgen, ik heb je gedekt. Volg gewoon de stappen.Binance review: een grafiek.

3. Zoek aan de rechterkant van de pagina naar het Favorieten. Hier moet je de cryptocurrency selecteren die je op je Binance-account hebt gestort. In ons voorbeeld hebben we Bitcoin (BTC) geselecteerd. Als u Ether heeft gestort, klikt u op ETH.Binance review: prijzen van veel cryptocurrencies.

4. Nu moet u de valutacode invoeren voor de cryptocurrency die u wilt kopen. Terwijl ik laat zien hoe je Litecoin (LTC) kunt kopen, ga ik naar LTC.Binance review: geld storten.

5. Zodra u op het valutapaar klikt (LTC / BTC voor ons voorbeeld), wordt u naar het handelsscherm geleid.

6. Die enge grafieken zullen nu de marktinformatie van de door u gekozen koppeling weergeven. Scroll naar beneden en zoek naar het Groen kopen Zorg ervoor dat u op het Markt.

Binance review: kopen op de markt.

Waarom markt en niet beperken? Als u de markt selecteert, kunt u uw cryptocurrency kopen voor de huidige marktprijs. Dit biedt u de beste prijs die momenteel beschikbaar is. Als u Limiet selecteert, kunt u de exacte prijs invoeren waarvoor u wilt kopen. Dit is de beste optie voor meer ervaren, korte termijn investeerders.

7. Om uw transactie te voltooien, moet u het aantal munten invoeren dat u wilt kopen. U heeft twee mogelijkheden:

Optie 1: Voer het specifieke aantal munten in dat u wilt kopen. In ons voorbeeld willen we 10 Litecoin (LTC) kopen, dus dat hebben we in het onderstaande vak ingevuld.Binance review: optie 1. Optie 2: U kunt een percentage van uw Binance-saldo kiezen. Als u bijvoorbeeld 0,05 Bitcoin (BTC) op uw account heeft gestort, en u wilt dit allemaal in Litecoin (LTC) omwisselen, dan kunt u gewoon 100% selecteren..Binance review: optie 2, dat is gerelateerd aan saldi.

8. Klik ten slotte op de green om uw transactie te voltooien KOPEN LTC. Zoals je hebt geselecteerd Markt, uw bestelling zou binnen een paar seconden voltooid moeten zijn!

9. Als u zeker wilt weten dat uw transactie succesvol was, kunt u teruggaan naar de Fondsen > Weegschalen sectie.

10. Gefeliciteerd, je hebt zojuist je eerste crypto-voor-crypto-uitwisseling gedaan!

Hoe u zich kunt terugtrekken uit Binance?

In deze fase van onze Binance-beoordeling weet je nu hoe je geld in Binance kunt storten en je eerste munt kunt kopen! Maar wat als u uw geld wilt opnemen? Nou, laten we u ook laten zien hoe u dat moet doen!

1. Beweeg uw muis over de bovenkant van de pagina Fondsen en klik op Opnames.Binance review: totaal saldo.

2. Als je geen tweefactorauthenticatie hebt ingesteld, laat Binance je pas doorgaan als je dat wel doet.Binance review: 2FA inschakelen.

3. Klik op “Selecteer uitbetalingsmunt ‘ en voer de cryptocurrency in die u wilt opnemen. Onthoud dat u de valutacode moet invoeren, zoals BTC of ETH.Binance-beoordeling: de opnamemunt selecteren.

4. Voer nu het portefeuilleadres in waarnaar u uw munten wilt verzenden.

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat u het juiste adres invoert, want fouten kunnen kostbaar zijn! De beste manier om dit te doen, is door het adres waarnaar u zich wilt terugtrekken, te kopiëren en te plakken.

5. Voer tot slot het aantal munten in dat u wilt opnemen en klik op de sinaasappel Verzenden

6. Opnames via Binance zijn normaal gesproken snel en duren meestal niet langer dan 30 minuten om uw bestemmingsportefeuille te bereiken. Als het netwerk echter bezet is, kan het langer duren.

Wie zou Binance moeten gebruiken?

Het is je misschien opgevallen aan het koopgedeelte van onze Binance-recensie dat die er zijn twee opties om uit te kiezen – Basis en Geavanceerd. Dit is wat Binance zo populair maakt – het is geweldig voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

In de bovenstaande handelsgids hebben we u laten zien hoe u de basisfuncties kunt gebruiken. Als u echter eenmaal een handelsprof bent, zijn er enkele extra functies beschikbaar in het geavanceerde gedeelte!

Binance Geavanceerd

Als je bent een meer ervaren handelaar, Met de geavanceerde opties kunt u meer gedetailleerde statistieken bekijken. Als u bijvoorbeeld geïnteresseerd was in de prijsbewegingen tussen Bitcoin en Ethereum, er zijn meer geavanceerde grafieken die u kunt bekijken.

Kandelaar bars stelt u in staat om de openingskoers, hoogste, laagste en slotkoers van een cryptocurrency over een specifieke periode te bekijken.

Onthoud gewoon dat als u net begint met handelen in cryptocurrency, het waarschijnlijk het beste is dat u de basisoptie gebruikt totdat u zich meer op uw gemak voelt.!

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Conclusies

Als je onze Binance-recensie van begin tot eind hebt gelezen, zou je nu moeten kunnen beslissen of dit de juiste uitwisseling voor jou is. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van Binance, maar er zijn ook enkele nadelen waarmee u rekening moet houden, zoals niet kunnen storten met een bankpas of creditcard.

Of u nu besluit om het platform te gebruiken of niet, u weet nu tenminste hoe u Binance moet gebruiken en u zou gemakkelijk in staat moeten zijn om geld te storten, te verhandelen en op te nemen!

Naar mijn mening, Binance is een van de beste cryptocurrency-uitwisselingen die er zijn om te handelen tussen verschillende cryptocurrencies. Het biedt een geweldige, gebruiksvriendelijke interface die geschikt is voor alle soorten handelaren. Niet alleen dat, maar het is een platform waarop u kunt vertrouwen.

Dus, wat vind je van de lay-out van de beurs? Heeft Binance de cryptocurrency die u wilt kopen??

Laat ons weten of je onze Binance-uitwisselingsreview leuk vond!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me