Binance VS Coinbase: twee Crypto Exchange-reuzen

In deze Binance VS Coinbase vergelijking gaan we bespreken twee van de grootste crypto-uitwisselingen op de markt. Ik ga het je vertellen wat zij zijn, welke diensten ze aanbieden, en hoe veilig ze zijn om te gebruiken. Omdat dit een Coinbase VS Binance-recensie is, ga ik je ook vertellen welke uitwisseling het beste is voor beginnende handelaren.

De markt voor cryptocurrency is de moeite waard meer dan $ 320 miljard vandaag. Dus als u erover heeft nagedacht om in een aantal te investeren Ethereum, Bitcoin of Rimpeling dan ben je niet de enige! Er is een hele industrie gecreëerd om het te maken zo gemakkelijk mogelijk voor mensen om te kopen en verkopen cryptocurrencies.

De bedrijven waaruit deze branche bestaat, worden gebeld cryptocurrency-uitwisselingen. CoinMarketCap lijsten 204 cryptocurrency-uitwisselingen waar gebruikers honderden munten en penningen. Voor beginners kan het aantal keuzes beangstigend zijn, maar maak je geen zorgen, want ik ben hier om te helpen!

Ik zal alle belangrijke vragen beantwoorden, zoals: is Binance veilig? En wat zijn de limieten van Coinbase? De eerste vraag die ik echter zal stellen is: zullen we beginnen? Ja? Super goed!

Voordat ik het heb over de Coinbase versus Binance-vergelijking, zal ik snel kijken naar wat elke uitwisseling is en waar deze vandaan kwam. Ik zal beginnen Coinbase en ga dan naar Binance. Als je haast hebt, kun je het belangrijkste details over elk van de onderstaande platforms.

Laten we nu naar Coinbase gaan.

Wortels van Coinbase

Coinbase is een effectenbeurs opgericht in 2012 door Brian Armstrong en Fred Ehrsam in San Francisco, Californië.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Een makelaarsuitwisseling koopt een cryptocurrency voor zijn klanten in plaats van kopers en verkopers bij elkaar te brengen zoals handelsbeurzen doen. Coinbase is de grootste beursbeurs op de markt.Binance VS Coinbase: CEO & amp; Medeoprichter van Coinbase.

In augustus 2017 was Coinbase de eerste beurs die een eenhoorn werd! Nee, niet het mythische paard! Coinbase werd een financiële eenhoorn en dat is een bedrijf met een waarde van meer dan $ 1 miljard. Brian Armstrong is ook gerangschikt op nummer 10 Fortune’s lijst met de meest invloedrijke jonge mensen in het bedrijf. Niet slecht voor een bedrijf dat pas zes jaar oud is, toch?

Sinds de oprichting heeft Coinbase partnerschappen opgebouwd met grote bedrijven zoals Dell, Time Inc., en Expedia. Meer recentelijk is het zo geweest geruchten dat de socialemediagigant, Facebook, is geïnteresseerd in het kopen van de uitwisseling! Dit alles maakt Coinbase een van de meest legitieme bedrijven in crypto.

Maar hoe zit het met Binance?

Een snel Binance-overzicht


Binance werd in 2017 opgericht door Changpeng Zhao en Yi Hij. Het is gevestigd in Malta, hoewel het kantoren heeft in China, Japan en Taiwan. Beide oprichters begonnen hun carrière in cryptovaluta bij de OKCoin uitwisseling.

Binance is een crypto-naar-crypto-uitwisseling, wat het betekent verbindt kopers met verkopers voor cryptocurrency-handel. Het heeft ook zijn cryptocurrency genaamd Binance Coin (BNB). De beurs gebruikte een Binance Coin ICO te verhogen $ 15 miljoen USD in juli 2017.Binance VS Coinbase: Binance-logo.

Notitie: Een ICO is een eerste muntaanbieding en is een manier voor nieuwe bedrijven om geld in te zamelen zonder meer traditionele methoden te gebruiken, zoals het uitgeven van aandelen of obligaties.

Binance staat erom bekend coole prijzen weg te geven aan zijn tophandelaren. In het verleden waren er onder meer iPhones, MacBooks, een Mercedes-Benz en zelfs een Maserati! Op dit moment is het team van Binance op zoek naar partners om een ​​miljardeninvesteringsfonds te vormen.

Dus beide uitwisselingen zijn groot… Maar welke is groter? Laten we een vergelijking maken tussen Coinbase en Binance.

Grootte

Coinbase heeft bediende meer dan 20 miljoen klanten in 32 verschillende landen. Op het platform is voor meer dan $ 150 miljard aan cryptocurrency gekocht en verkocht.

Binance is gerangschikt tweede grootste in CoinMarketCap’s lijst van 204 uitwisselingen. Het heeft een 24-uurs handelsvolume van $ 1.261.129.677.

Notitie: Een 24-uurs handelsvolume is de totale waarde van de cryptocurrency die in één dag op een beurs wordt gekocht en verkocht. De getoonde afbeelding is voor 07/02/18.

Het is moeilijk te zeggen welke uitwisseling groter is, omdat Coinbase niet vermeld staat op CoinMarketCap. U kunt echter een ruwe schatting maken van het gemiddelde dagelijkse volume van Coinbase op basis van de cijfers die het op de homepage vermeldt. Deze schatting is rond $ 85-100 miljoen per dag.

Nu weet je dat beide uitwisselingen enorm zijn, maar welke is beter? Om erachter te komen, moeten we kijken welke valutadiensten elke beurs aanbiedt. Laten we eens kijken naar Coinbase versus Binance-vergelijking van hun valutadiensten.

Valutadiensten

De twee soorten valutadiensten die door crypto-uitwisselingen worden aangeboden, zijn fiat-handel en cryptocurrency-handel.

Fiat-handel is een service waarmee gebruikers cryptocurrency kunnen kopen en verkopen fiat valuta’s. Fiat-valuta’s zijn de officiële valuta van naties of groepen naties. Voorbeelden van fiat-valuta zijn de Canadese dollar (CAD), de Indiase roepie (INR) en de euro van de Europese Unie (EUR).

Handelen in cryptovaluta is een service waarmee gebruikers de ene cryptocurrency voor de andere kunnen verhandelen.

De valutaparen waarin beurzen wisselkoersen aanbieden, worden handelsparen genoemd. Gebruikers kunnen alleen valuta’s wisselen die als handelsparen worden vermeld. Het is een beetje alsof je naar het wisselkantoor op de luchthaven gaat;

 • Een fiat-handelspaar ziet er zo uit; 1 Britse pond (GBP) = 90 Indiase roepie (INR).
 • Een cryptohandelpaar ziet er zo uit; 1 Bitcoin (BTC) = 14 Ethereum (ETH)
 • Een fiat / crypto-handelspaar ziet er zo uit; 1 Bitcoin (BTC) = 6.300 Amerikaanse dollars (USD).

Laten we eens kijken welke valutadiensten Coinbase aanbiedt.

Coinbase-valutadiensten

Coinbase-handelaren kunnen cryptocurrencies kopen met de fiat-valuta’s van elk van de 32 landen waar het actief is. Alle landen waar Coinbase actief is, bevinden zich in Europa en Noord-Amerika, met uitzondering van Australië en Singapore.

Notitie: Handelaren kunnen Coinbase ook gebruiken om cryptocurrencies te verkopen in alle 32 landen, behalve in Australië en Canada.

Fiat handelt op Coinbase is geweldig voor beginners omdat ze geen andere beurs hoeven te bezoeken voordat ze gaan handelen in cryptocurrencies. Ze vinden alles wat ze nodig hebben op één plek!

Binance VS Coinbase: Coinbase-functie.

Momenteel biedt Coinbase alleen aan om voor te handelen Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) en Ethereum (ETH). Dit betekent dat Coinbase biedt 12 cryptocurrency-handelsparen waarbij elke cryptocurrency wordt aangeboden om te handelen met de drie anderen.

Laten we nu eens kijken naar Binance en wat ze te bieden hebben.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Binance-valutadiensten

Binance biedt helemaal geen fiat-handel aan. Dit betekent dat gebruikers hun accounts alleen kunnen financieren – en handelen – met cryptocurrencies. Binance biedt echter een veel betere selectie van cryptocurrency-handel dan Coinbase. De beurs biedt aan om te handelen met honderden bekende en nieuw uitgebrachte cryptocurrencies. Ze bevatten EOS, ZOUT, Cardano, Gifto, Steem, Lisk, Loopring, NEO, en nog veel meer.

Binance heeft vier belangrijke cryptocurrencies waarvoor het handelsparen aanbiedt. Zij zijn:

 • Bitcoin (BTC): 149 paar

 • Binance Coin (BNB): 74 paar

 • Ethereum (ETH): 146 paar

 • Amerikaanse ketting (USDT): 18 paar

Dus wie zijn valutadiensten is beter: Binance VS Coinbase?

Voor beginners, Coinbase heeft betere valutadiensten omdat nieuwe handelaren cryptocurrencies kunnen kopen met fiat-valuta’s. Ze hoeven niet eerst naar een andere beurs te gaan. De selectie van munten is relatief klein, maar het is nog steeds groot genoeg om de meeste newbie-handelaren op weg te helpen.

Binance VS Coinbase: Binance-functie.

Voor meer gevorderde gebruikers, Binance heeft betere valutadiensten. De muntselectie is een van de beste op de markt en er worden altijd nieuwe munten toegevoegd. Deze ronde gaat echter naar Coinbase vanwege het gebrek aan fiat-handel van Binance.

U weet nu met welke valuta u kunt handelen op Coinbase en Binance. Laten we vervolgens kijken wie de laagste kosten in rekening brengt tussen Coinbase en Binance.

Vergoedingen

Er zijn drie belangrijke soorten vergoedingen handelaren moeten betalen om de diensten van een cryptocurrency-uitwisseling te gebruiken. Zij zijn: stortingskosten, opnamekosten, en handelskosten. Ik zal eerst kijken naar de kosten van Coinbase.

Coinbase-kosten

Coinbase rekent een vergoeding van 1,49% voor elke aankoop of verkoop van cryptovaluta. Deze vergoeding loopt op tot 3,99% voor transacties met een creditcard.

Binance VS Coinbase: Coinbase-kosten.Coinbase-vergoedingen | Bron: coinbase

Coinbase biedt geen handelsparen zoals Binance aan. Dit betekent dat het ook geen wisselkoersen biedt. In plaats daarvan gebruikt het een conversieservice die een vaste prijs of ‘conversieratio’ biedt voor elke transactie. De conversiekosten van Coinbase zijn gebaseerd op de wisselkoersen van GDAX.

Notitie: GDAX (Global Digital Asset Exchange) is een crypto-exchange die eigendom is van Coinbase. Het biedt meer handelsparen en functies dan Coinbase. Als u zich aanmeldt bij Coinbase, krijgt u ook toegang tot een GDAX-account.

Coinbase biedt gratis stortingen van euro’s aan in de SEPA. In de SEPA worden voor opnames van euro’s een vergoeding in rekening gebracht 0,15. Stortingen via bankoverschrijvingen van Amerikaanse dollars zijn gratis. Voor opnames van Amerikaanse dollars worden kosten in rekening gebracht $ 10.

Notitie: De SEPA is de Single Euro Payments Area. Het is een organisatie van 28 EU-landen die een snelle en veilige verplaatsing van euro’s over hun grenzen mogelijk maakt.

De kosten voor Coinbase zijn laag in vergelijking met beurzen die vergelijkbare diensten aanbieden, zoals CEX en Coinmama. Ze zijn echter hoog in vergelijking met crypto-naar-crypto-uitwisselingen zoals Binance …

Binance-kosten

Binance brengt geen kosten in rekening voor stortingen of opnames. Dit komt omdat Binance alleen biedt crypto-handel. Het afhandelen van cryptocurrency-transacties is een stuk goedkoper dan het afhandelen van fiat-valutatransacties!

Binance brengt kosten in rekening van 0,1% voor alle transacties. Het biedt ook 50% korting op vergoedingen voor transacties met Binance Coin.

Binance VS Coinbase: Binance-kosten.

Binance vergoedingen | Bron: binance

Zoals u kunt zien, is er hier een duidelijke winnaar. De Binance VS Coinbase-vergoedingsronde is een gemakkelijke overwinning voor team Binance. De kosten zijn erg laag en ze zijn gemakkelijk te begrijpen, wat geweldig is voor beginnende handelaren!

Vervolgens wil ik het hebben over hoe gebruikersvriendelijk elke uitwisseling is. Maar eerst een korte opmerking over de handelslimieten van Coinbase VS Binance.

Een korte opmerking over handelslimieten

De meeste uitwisselingen hebben limieten op hoeveel valutahandelaren mogen storten en opnemen. Laten we eens kijken hoe de limieten van Binance versus Coinbase zich verhouden.

Coinbase-limieten

Coinbase-limieten zijn afhankelijk van de fiat-valuta waarmee u handelt en of u een gebruiker van niveau 0, 1, 2 of 3 bent. Gebruikers van niveau 2 kunnen bijvoorbeeld tot $ 25.000 aan transacties een dag. Gebruikers van niveau 3 kunnen onbeperkt transacties uitvoeren.

Binance VS Coinbase: waarom Coinbase gebruiken.

Notitie: Het niveau dat een handelaar behaalt, hangt af van hoeveel persoonlijke informatie hij verstrekt bij het opzetten van zijn account. Dit wordt accountverificatie genoemd. Elk niveau vereist meer gebruikersinformatie om te worden geverifieerd.

Binance limieten

Binance-limieten zijn afhankelijk van of een handelaar niveau 1- of 2-verificatie heeft. Gebruikers van niveau 1 kunnen handelen tot 2BTC aan cryptocurrency per dag. Gebruikers van niveau 2 kunnen transacties met waarde maken tot 100BTC per dag (dat is ongeveer 650.000 USD!).

Binance heeft geen limiet voor hoeveel cryptocurrency een gebruiker kan storten.

Dus Binance biedt hogere handelslimieten dan Coinbase, maar welk platform is gemakkelijker te gebruiken?

Gebruikers vriendelijkheid

Er is een duidelijke winnaar tussen Binance VS Coinbase in deze ronde.

Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke producten in cryptocurrency. Het wordt aanbevolen aan elke nieuwkomer in cryptovaluta, omdat het de perfecte plek is om uw eerste transacties uit te voeren. De indeling is schoon, gemakkelijk en goed ontworpen, en zijn kenmerken zijn basis (op een goede manier!). Ik heb mijn eerste transacties gedaan met Coinbase en het is altijd de eerste uitwisseling die ik tegen vrienden noem.

Binance VS Coinbase: het Coinabse-dashboard.

Bron: Coinbase

Binance had deze ronde misschien gewonnen als deze werd vergeleken met een andere uitwisseling. Het heeft twee gebruikersinstellingen: basis en Geavanceerd. Basic is waarschijnlijk iets te geavanceerd voor complete beginners. Het biedt echter meer zelfverzekerde handelaren alle informatie en functies die ze nodig hebben, eenvoudig en duidelijk.

Coinbase wint deze ronde, maar Ik zou beide uitwisselingen voor beginners aanbevelen. Gebruik eerst Coinbase en later Binance voor een complete handelservaring.

Binance VS Coinbase: het Binance-dashboard.

Dus nu weet u welke services Coinbase en Binance bieden, hoeveel ze kosten en hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn.

Vervolgens wil ik antwoorden twee zeer belangrijke vragen. Is Binance veilig? En heeft het een betere beveiliging dan Coinbase? Laten we eens kijken terwijl we Binance versus Coinbase vergelijken veiligheid.

Veiligheid

Beide uitwisselingen gebruiken tweefactorauthenticatie om gebruikersaccounts te beschermen. Dit is een systeem waarbij elk account twee soorten wachtwoorden heeft. De eerste wordt gekozen door de gebruiker en de tweede wordt naar de mobiele telefoon van de gebruiker gestuurd of gemaakt door een app zoals Google Authenticator.

Binance VS Coinbase: Google Authenticator.

Coinbase slaat 98% van het gebruikersgeld offline op. De 2% die online wordt gehouden, is verzekerd tegen diefstal door Lloyd’s of London. Coinbase houdt ook het geld van de gebruiker gescheiden van het bedrijfsgeld om misbruik te voorkomen. Omdat het in de VS is gevestigd, moet Coinbase ook de Amerikaanse financiële wetten volgen enkele van de zwaarste ter wereld.

Het is minder duidelijk hoe Binance omgaat met het geld van zijn klanten en dit baart sommige gebruikers zorgen. Nog op 27 juni 2018, Binance-gebruikers meldden ontbrekende fondsen na een geplande systeemupgrade. Binance moest zich verontschuldigen en bood 70% korting op handelskosten voor de problemen die de upgrade veroorzaakte.

Het beveiligingsteam van Binance is dat echter wel geweest geprezen voor het beschermen van het geld van gebruikers tegen hackers. In maart 2018 stalen hackers inloggegevens van gebruikers en probeerden ze de centrale te beroven. Binance-systemen hebben de hack gedetecteerd en gestopt. Geen enkele gebruiker verloor geld en het geld van de hacker werd gedoneerd aan een goed doel!

Binance VS Coinbase: koop Bitcoin met USD in Binance.

Dus is Binance veilig en kan Coinbase worden vertrouwd om het geld van zijn gebruikers te beschermen?

Binance en Coinbase hebben beide betere beveiligingsrecords dan de meeste andere beurzen. Ze nemen klantveiligheid heel serieus. In Binance VS Coinbase gaat deze ronde naar Coinbase, omdat het opener en eerlijker is over waar het geld van de gebruiker is en waarvoor het wordt gebruikt.

Cryptocurrencies zijn nog steeds een nieuwe technologie, waardoor gebruikers vaak problemen ondervinden. Ik wil zien welke beurs deze problemen het beste oplost. De volgende is Binance VS Coinbase – Klantenservice.

Klantenservice

Veel uitwisselingen worden bekritiseerd omdat ze hebben slechte klantenservice. Helaas kunnen Binance en Coinbase beide ook op dit gebied verbeteren. Geen van beide uitwisselingen heeft een live chat-ondersteuningsoptie op hun thuissites. Beide beurzen geven er de voorkeur aan om met hun klanten te communiceren via e-mail. Dat gezegd hebbende, bieden beide exchanges ook “SupportBot” -diensten aan voor algemene vragen.

Coinbase neemt tussen 1-3 dagen om op e-mails van klanten te reageren, en sommige gebruikers hebben geklaagd dat de reacties zijn onbehulpzaam of te algemeen. De exchange heeft een gedetailleerde FAQ-sectie op zijn “support” -site, die veel nieuwe handelaren nuttig zullen vinden. Coinbase heeft ook een telefonische hulplijn maar het is gevestigd in de Verenigde Staten, dus het is moeilijk toegankelijk voor internationale klanten.

Binance ondersteuning kan traag zijn als de centrale bezet is, maar deze is beschikbaar in vier verschillende talen (Chinees, Koreaans, Engels en Japans), dus ze proberen het tenminste, toch?

Crypto-uitwisselingen bieden nog steeds veel slechtere klantenondersteuning dan traditionele financiële instellingen. Binance en Coinbase zouden het allebei ook veel beter kunnen doen. Geen van beide beurzen wint de klantondersteuningsronde van Coinbase VS Binance. De cryptogemeenschap verdient beter!

Voordat u beslist welke uitwisseling het beste voor u is, is er nog een ronde te gaan. De laatste wedstrijdronde heet Binance VS Coinbase: Mobiele platforms.

Mobiele platforms

Coinbase en Binance hebben beide mobiele apps, maar welke is beter? Laten we eens kijken wat gebruikers denken:

 • Coinbase mobiele app
 • iTunes-beoordeling: 5 van de 5 (61.9k beoordelingen)
 • Google Play-beoordeling: 4 van de 5 (144.4k beoordelingen)
 • Binance mobiele app:

Coinbase wint dus de strijd om mobiele apps vanwege zijn beschikbaarheid en populariteit.

Ik ben bijna klaar, dus ik heb alles wat je tot nu toe hebt geleerd in een handige Binance VS Coinbase-vergelijkingstabel gestopt.

Binance VS Coinbase: vergelijkingsschema

Coinbase Binance
Plaats VS Malta
Handelstype Makelaar Crypto-naar-Crypto
Aantal handelsmunten 30+ 150+
Vergoedingen Hoog Laag
Gebruikers vriendelijkheid Heel hoog Medium
Veiligheid Hoog Hoog
Klantenservice Gemiddelde Gemiddelde
Mobiele app Ja Ja

En dat is het, mijn complete beginnershandleiding voor Binance VS Coinbase! Voordat ik ga, wil ik nog een paar gedachten delen die u kunnen helpen beslissen welke uitwisseling het beste voor u is.

Conclusies

Voor het eerst in cryptocurrency handelen kan zijn eng, duur, en frustrerend! Dit is waarom het zo belangrijk is kies de juiste beurs.

Binance en Coinbase zijn beide geweldige keuzes voor beginnende handelaren. Mijn aanbeveling is om ze allebei te gebruiken! Begin met het openen van een account bij Coinbase. Voer een paar eenvoudige transacties uit met Litecoin of Ethereum en ga dan, als je er klaar voor bent, over naar Binance. Coinbase is de perfecte introductie tot cryptohandel en Binance is een van de beste plaatsen om uw crypto-opleiding voort te zetten!

Deze strijd van Binance VS Coinbase eindigt in een gelukkige gelijkspel! Het was een genoegen om u over twee van de meesten te vertellen professioneel, betrouwbaar, en gebruiksvriendelijke uitwisselingen op de markt. Wat denk je? Gelooft u dat er daarbuiten een betere uitwisseling is? Als je dat doet, laat het me weten en ik zal het bekijken!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map