Binance Wallet Review

Als je op zoek bent naar Binance wallet beoordelingen, de kans is groot dat je klaar bent om in de wereld van crypto te duiken. Of misschien ben je al een doorgewinterde cryptocurrency-veteraan en ben je gewoon op zoek naar een betrouwbaar portemonnee-alternatief. Hoe het ook zij, vandaag gaan we Binance en al zijn crypto-opslagmogelijkheden (en nog wat) goed bekijken.

Met cryptocurrencies elke dag op grotere schaal worden toegepast, is het logisch dat cryptohouders op zoek zijn naar de beste manier om hun munten veilig te bewaren. Zoals u wellicht al weet, zijn er nogal wat opties op de markt: verschillende soorten portemonnee, verschillende functies en functionaliteit, enzovoort..

Met Binance wezen een zeer prominente naam in de cryptoscène, het is ook normaal dat het een metaforisch vergrootglas op zich heeft – er is tenslotte een bepaalde norm waaraan moet worden voldaan!

Laten we zonder verder oponthoud echter doorgaan naar de Binance-portefeuillebeoordeling en kijken of het een platform is dat het waard is om uw munten aan te houden.

Voordelen

  • Ondersteuning voor meerdere cryptocurrency
  • Heel veilig
  • SegWit- en Bech32-adresondersteuning
  • Ingebouwde uitwisselingsfunctionaliteit
  • Een van de meest betrouwbare namen in de cryptowereld

Nadelen

  • Matige klantenondersteuning
  • Niet ideaal voor beginners

Binance Wallet Review: The Binance Wallet VS The Trust Wallet

Het allereerste dat we moeten bespreken is het verschil tussen de Binance muntenportemonnee, en de Trust-portemonnee. Hoewel beide wallets tot Binance behoren, zijn ze dat wel twee verschillende projecten, en moeten dus op de juiste manier worden gedifferentieerd.

De Binance-portemonnee is een op uitwisseling gebaseerde manier om uw cryptocurrencies op te slaan. Daar staat tegenover dat de Trust wallet ook een wallet is die bij Binance hoort, maar een heel ander, dedicated product is.

Natuurlijk hebben zowel de Binance-portemonnee als de Trust-portemonnee hun voor- en nadelen – ze passen ook bij verschillende mensen. In deze specifieke Binance-portemonnee-recensie zullen we ons echter concentreren op de eerste.

De waarheid is dat het waarschijnlijk zal zijn om een ​​Binance-portemonnee te gebruiken een veel gunstiger ervaring voor veel cryptoliefhebbers over de hele wereld. Dat komt door deze specifieke portemonnee heeft meer functies, is handiger in gebruik (Ik kom straks op wat ik daarmee bedoel), en dat is het gewoon meer bekend en vertrouwd, in het algemeen.

Dus, voor de duidelijkheid: dit is het een Binance wallet review, en GEEN Trust-portemonnee. Nu dat uit de weg is, gaan we meteen naar de lijst met functies en voordelen!

Binance Wallet Review: PROS

Binance biedt zijn gebruikers een breed scala aan verschillende functies – dat is duidelijk door een enkele blik te werpen op de meeste Binance-portemonnee-beoordelingen van gebruikers. We moeten echter beginnen met het feit dat het is een erg handige portemonnee.

Zeer handig voor dagelijks gebruik

Een van de eerste dingen die u waarschijnlijk zult zien in meerdere Binance-portemonnee-beoordelingen van verschillende gebruikers, is het feit dat deze specifieke portemonnee is uiterst handig in gebruik.

Sta me toe om het uit te leggen.


Of u nu de Binance-portemonnee-app of de webbrowserversie van de portemonnee zou gebruiken, het zal het hebben de volledige functionaliteit van het platform erin geïntegreerd. Deze functionaliteit betreft onder meer die van een crypto-uitwisseling.

Houden uw munten in deze specifieke portemonnee kunt u ze op elk gewenst moment direct inwisselen en verhandelen. Dit is inderdaad zo geweldig nieuws voor beide lange termijn hodlers, en ook dagelijkse handelaren, gelijk.

Binance wallet review: Binance-functies.

Als je er klaar voor bent om je cryptomunten lang vast te houden voordat je eraan denkt ze te verkopen, is dat allemaal prima – Binance stelt je in staat om dat zonder zorgen te doen. Als u echter een geweldige prijs zou krijgen voor een bepaalde crypto op het hoogtepunt van een markt bull run, Je zou kunnen overwegen om een ​​deel van je munten te verkopen, om er pas weer wat van terug te kopen als het stof is neergedaald.

Dat gezegd hebbende, day trading is echt waar het is. Crypto-daghandelaren volgen constant nieuws over cryptocurrency, omdat ze dat moeten Reageer direct op marktveranderingen om hun winsten te maximaliseren. Kijk maar eens naar wat er gebeurde toen Tesla Bitcoin kocht – het is soms een kwestie van minuten!

Binance wallet review: BTC-prijs na investering van Tesla.

Gebruikersbeoordelingen van Binance-portemonnee zullen u vertellen dat u in een situatie als deze toegang kunt krijgen tot uw geld dat is opgeslagen in de Binance-portemonnee en ze vervolgens onmiddellijk kunt verkopen – geen vertragingen, geen verificaties, niets van dat alles!

Als u Binance-portemonnee gebruikt, kunt u dat gelijke tred houden met de markttrends, en reageer tijdig en gepast. Een enorm voordeel, ongeacht het type cryptoliefhebber dat u bent!

Een zeer veilige cryptocurrency-portemonnee

Veiligheid is het eerste waar mensen naar kijken bij het uitkiezen de beste portemonnee voor zichzelf – het is ook het belangrijkste aspect om rekening mee te houden.

Alle beoordelingen van Binance-portefeuilles van gebruikers zouden je vertellen dat het niet echt uitmaakt hoe ‘cool’ een portemonnee is (nee, dat is geen woordspeling koude opslag), of hoeveel functies het de gebruiker te bieden heeft – als het geen beveiliging heeft, het is geen optimale keuze, hoe dan ook.

Tabel: de beveiligingsfuncties van de Coinbase Wallet en de Binance Wallet

Dat geldt zowel als u op zoek bent naar een portemonnee voor Binance, of als u de specifieke Binance-muntenportefeuille zelf gebruikt. Bovendien moet u er rekening mee houden dat de term “beveiliging” een paar verschillende dingen kan betekenen – uw favoriete crypto-opslagmethode zou beide moeten zijn bewaar uw munten veilig, en ook bescherm al uw persoonlijke gegevens, als u het heeft verstrekt (hoewel dit, om eerlijk te zijn, voornamelijk betrekking heeft op hardware portemonnees​.

Dus, is de Binance-portemonnee veilig?

Dat is het zeker – in feite zelfs!

Binance wallet review: beveiligingsfuncties.

Binance is ongetwijfeld, een van de meest populaire cryptogerelateerde platforms in de hele branche – dit feit alleen al zou je al moeten vertellen dat de portemonnee-functionaliteit die door het platform wordt aangeboden up-to-par zal zijn. Maar praten is goedkoop – laat de beveiligingsfuncties van Binance zijn lof zingen!

Om te beginnen kunt u bij het aanmaken van een account frontliniebeveiligingsfuncties inschakelen, zoals tweefactorauthenticatie (2FA) en universele tweefactorauthenticatie (U2F). Tegenwoordig zijn er veel cryptocurrency-uitwisselingen en hot wallets hebben deze functie, maar dit mag de betekenis ervan niet wegnemen! 2FA is vaak de beste manier om uw activa te beschermen tegen de overgrote meerderheid van hackpogingen.

Vraag je je nog steeds af of de Binance-portemonnee veilig is? Nou, je zult super enthousiast zijn om dat te leren het platform bewaart de overgrote meerderheid van de cryptocurrencies van zijn gebruikers op koude opslagapparaten. Dit feit alleen al is het hoogtepunt van veel Binance-portemonnee-beoordelingen van gebruikers.

Binance wallet review: hardwarebeveiligingssleutels op Binance.

Zie je, apparaten voor koude opslag zijn dat wel bijna nooit verbonden met internet – Eerlijk gezegd betekent dit dat een potentiële hacker ze op geen enkele manier kan bereiken. Dit is ook precies het geval met de Binance-muntenportemonnee – terwijl de hardwareapparaten die Binance gebruikt waarschijnlijk een beetje anders zijn dan portemonnees van consumentenkwaliteit, het concept is nog steeds hetzelfde.

Nogmaals – dat is geweldig! Het betekent dat de meeste van uw munten de best mogelijke bescherming hebben die er is! Als u echter nog steeds niet overtuigd bent van de Binance-portemonnee-beveiligingsfunctie, heb ik nog een belangrijke, unieke functie om u over te vertellen – het Binance SAFU-fonds.

Omdat Binance voornamelijk een cryptocurrency-uitwisseling is, rekent Binance zijn gebruikers een aantal specifieke kosten voor transacties aan. Daarmee neemt het platform een ​​deel van die kosten (ongeveer 10%), en wijdt ze toe aan een fonds met een specifiek doelverzekering.

Binance wallet review: SAFU-fonds.

Met andere woorden, als er iets met Binance zou gebeuren en de beveiligingsfuncties ervan zouden worden aangetast, is de kans groot dat u voor uw verliezen wordt vergoed. Dat is echt een verbazingwekkende verzekering, en iets dat ook wordt benadrukt in Binance-walletrecensies van meerdere gebruikers!

Multi-signature functionaliteit, aangepaste pincodes, een op seed-frase gebaseerde herstelmethode – er zijn veel verschillende, kleinere functies die Binance zijn gebruikers biedt, voor zover het de veiligheid van hun crypto-activa betreft. Dus als u zich nog steeds afvraagt ​​”is Binance-portemonnee veilig?”, Wees gerust – het is een van de veiligste uitwisselingsportefeuilles die er zijn!

Ondersteunt een grote verscheidenheid aan cryptocurrencies

Het maakt niet uit of je dat al bent een ervaren cryptohandelaar (hodler?), of een complete nieuwkomer naar de scène, is de kans groot dat je het wilt vinden een portemonnee die een brede selectie van verschillende cryptocurrencies. Welnu, met de Binance-portemonnee-app is dat precies wat u krijgt!

Hoewel veel mensen de huidige bull-runs op de markt vergelijken met die van 2017 en 2018, is het een feit dat heel veel dingen behoorlijk verschillen. Een van de belangrijkste verschillen is dat mensen hebben nu veel meer kennis over cryptocurrencies dan een paar jaar geleden.

Binance wallet review: ondersteunde munten.

Dit betekent op zijn beurt dat er steeds meer gebruikersrecensies van Binance-portemonnee over praten een brede selectie aan crypto-activa, en niet zomaar Bitcoin of Ethereum. Brede discussies duiden erop dat mensen ook graag een breed assortiment aan munten kopen en ermee experimenteren!

Met de Binance muntenportemonnee kun je dat doen. In feite kan dit niet worden onderschat, ook al wordt het schijnbaar niet vaak genoemd in Binance-portemonnee-beoordelingen van gebruikers – deze specifieke exchange-wallet ondersteunt waarschijnlijk het breedste scala aan cryptocurrencies op de hele markt!

Vanuit de ruilkant van de dingen staat Binance altijd bekend om het aanbieden van zijn gebruikers een verbazingwekkende selectie en verscheidenheid aan crypto-handelsparen – het is een van de belangrijkste verkoopargumenten van deze uitwisseling. Als er een cryptomunt is waarvan je hebt gehoord, is de kans ook groot dat Binance deze ook ondersteunt.

Binance wallet review: handelsparen.

Daarna zou het alleen maar logisch zijn dat u op het platform ook al die verschillende cryptocurrencies kunt opslaan. Als u Binance-portefeuilles gebruikt, zult u merken dat dit zeker het geval is!

Nogmaals, dit is absoluut geweldig vanuit het perspectief van de gebruiker, ongeacht het type cryptoliefhebber dat u bent. Hodlers voor de lange termijn zullen een brede selectie aan crypto-activa kunnen opslaan, terwijl daghandelaren de kans krijgen om vind enkele niche altcoin-edelstenen om mee te spelen.

Kortom, als crypto-variëteit is waar je van houdt, en je wilt je portfolio ook graag zo divers mogelijk houden, dan zullen de meeste Binance-walletrecensies van gebruikers je vertellen dat dit platform zeker de juiste keuze is!

Volledige SegWit-adresondersteuning, gedeeltelijke Bech32-ondersteuning

Als u de bovenstaande kop heeft gelezen en denkt dat deze “veel te technisch” is om te begrijpen, hoeft u zich geen zorgen te maken – het is eigenlijk allemaal heel simpel. Laten we eerst de terminologie uit de weg ruimen.

Waar je het ook over hebt Bitcoin – of het nu gaat om beoordelingen van Binance-portefeuilles van gebruikers of waar dan ook – u zult altijd drie soorten BTC-portefeuilleadressen te bespreken – Legacy, SegWit, en Native SegWit (deze worden ook wel “Bech32” genoemd).

Oude adressen zijn eenvoudig – ze kunnen worden geïdentificeerd door het feit dat ze beginnen met een “1”, En zijn de oudste vorm van BTC-portemonnee-adressen die er zijn. Dan zijn er SegWit-adressen – deze beginnen met een “3​In tegenstelling daarmee wordt de nieuwste iteratie van Bitcoin-adressen “Native SegWit“, En begint met een”bc1​.

Binance wallet review: Bitcoin SegWit-adressen.

Dus, waarom is dat allemaal van belang in deze Binance wallet review? Welnu, SegWit- en Native SegWit-adressen zijn er met een reden – dat zijn ze geweest gemaakt door een zachte vork van Bitcoin, en sta je toe transacties veel sneller en soepeler uitvoeren.

De nadelen? Op het moment van schrijven van deze recensie ondersteunen niet alle exchanges (en wallets) Native SegWit (Bech32) -adressen.

Binance ondersteunt SegWit-adressen. Het begon deze functie eigenlijk pas heel laat in 2020 te ondersteunen! Als het echter om Bech32 (Native SegWit) gaat, zijn de zaken een beetje ingewikkelder dan dat. Hoewel u met de betreffende exchange-wallet wel Bech32-adressen kunt gebruiken, je kunt er geen wallets mee maken, momenteel.

Maar toch – mits u transacties op de Bitcoin kunt uitvoeren blockchain veel sneller dan met een oud adres is geweldig!

Vergelijk Binance Wallet zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Binance Wallet zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Binance Wallet Review: CONS

Nu we alle belangrijke voordelen en kenmerken van hebben besproken de Binance muntenportemonnee, we moeten ook ingaan op enkele zorgen die gebruikers van het platform mogelijk hebben, en bespreken hoe belangrijk ze zijn, in het grote geheel van dingen.

Zodra dat is gebeurd, zal ik het u ook vertellen hoe u de Binance-portemonnee kunt gaan gebruiken – blijven hangen!

Misschien een beetje ingewikkeld voor complete beginners

Een van de meest voorkomende klachten die mensen lijken te hebben met betrekking tot de Binance-portemonnee, is het feit dat het misschien een beetje moeilijk te gebruiken is. Dit geldt vooral als u net begint en nog niet eens bent begonnen heb je eerste cryptomunten al gekocht.

Is het gebruik van Binance-portemonnee echt zo moeilijk als het lijkt te zijn? Het hangt er vanaf!

Het “moeilijkheidsgraad” -aspect van het platform komt voort uit het feit dat Binance zijn gebruikers biedt een grote lijst met functies en aanpassingsopties, en ook omdat het vergoedingsmodel die de beurs gebruikt, is een beetje ingewikkeld.

Kenmerkend, het is een soort deal, met andere woorden, het is een goed probleem om te hebben! Natuurlijk voel je je misschien een beetje verloren de eerste keer dat je inlogt op het platform, of bekijk je de diepgaande cryptografieken die erop beschikbaar zijn, maar als je eenmaal gewend bent, zul je dankbaar zijn voor alle extra functionaliteit!

Binance wallet review: crypto-stortingsproces.

Als het om vergoedingen gaat, kunnen ze dat ook zijn opgesplitst in eenvoudiger, meer toegankelijke delen. Als u Binance-portemonnee-beoordelingen leest, simpelweg omdat u dat bent op zoek naar een portemonnee, en geef niet om uitwisselingen, dan is de vergoedingen zijn niet eens echt op u van toepassing – behalve die met betrekking tot de portemonnee, natuurlijk.

Kortom, als je een compleet nieuwe persoon bent in de cryptoscene en nog steeds probeert je houvast te vinden, natuurlijk – de specifieke portemonnee voor Binance kan in eerste instantie een beetje verwarrend zijn. Als u echter koppig bent in het vinden een high-end crypto-portemonnee, dan is dit zeker een non-issue!

Matige klantenservice

Toegegeven, Klantenservice is nog een belangrijk kenmerk van elk cryptogerelateerd platform. Dit geldt met name voor uitwisselingen en portefeuilles: dit soort platforms loopt voorop bij de bewegingen van verschillende crypto-activa, en daarom moeten gebruikers er zeker van zijn dat ze in staat zullen zijn om hulp krijgen bij alle problemen die ze kunnen tegenkomen.

In dit opzicht is Binance een beetje … Matig. Dat is tenminste het gevoel dat men kan krijgen bij het lezen van Binance-portemonnee-beoordelingen van gebruikers.

Binance wallet review: klantenondersteuning.

Hoewel ik persoonlijk niets dan goede ervaringen had met de ondersteuning bij de Binance-portemonnee-app, vermelden meerdere gebruikers dat de reactietijden kunnen sterk variëren, en dat het ondersteuningsteam soms pakt hun problemen niet echt effectief aan.

Dit is zeker iets dat in gedachten moet worden gehouden! Hoewel het op geen enkele manier een ‘dealbreaker’ is voor zover het de portemonnee in kwestie betreft (mits het gebruik van de Binance-portemonnee u een enorme lijst met aanzienlijke voordelen biedt), is het toch ook opmerkelijk.

Binance wallet review: veelgestelde vragen.

Stel je voor dat je dat zou doen tegen een technisch probleem aanlopen tijdens een overboeking. In de meeste situaties zoals deze is het cruciaal om goede klantenondersteuning te krijgen zo snel als menselijk mogelijk is! Als het platform van uw keuze in dat opzicht niet geweldig is, kan dat tot grote verliezen leiden – verliezen die voorkomen hadden kunnen worden.

Nu duidelijk, Het is niet echt bekend dat Binance veel technische of andere problemen heeft. Dit is echter nog steeds geen excuus voor het probleem in kwestie! Als je er eenmaal achter bent gekomen of Binance een portemonnee heeft of niet, wil je waarschijnlijk niet dat het volgende dat je leert over de portemonnee te maken heeft met problemen met klantenondersteuning!

Hoe de Binance Wallet te gebruiken?

Dus nu hebben we alle opmerkelijke voor- en nadelen van de betreffende portemonnee besproken en naar verschillende gebruikers gekeken Binance portemonnee beoordelingen. Het laatste dat we moeten doen, is uitchecken hoe werkt een Binance-portemonnee, en hoe u er verschillende acties en transacties mee kunt uitvoeren.

Hoe te registreren op de Binance Wallet?

Als eerste, het registratieproces. Eerlijk gezegd is het opmerkelijk dat u zich registreert op de Binance-uitwisseling is hetzelfde als registreren op de portemonnee – dit is een reden waarom veel mensen zich afvragen of Binance in de eerste plaats een portemonnee heeft! Hoewel het verwarrend kan lijken, is het dat niet – dat is gewoon het geval met de meeste exchange-wallets op de markt.

Stap 1: Ga naar de officiële website van Binance. In de rechterbovenhoek van het scherm ziet u een “Registreren”Knop. druk erop.

Binance wallet review: Binance homepage.

Stap 2: Hier wordt u gevraagd om een ​​nieuw account aan te maken, via e-mail of een mobiele telefoon. Ik neem dus de e-mailroute, een e-mailadres moet worden ingevoerd, evenals een aangepast wachtwoord gemaakt.

Binance wallet review: maak een gratis account aan.

Stap 3: Je ontvangt een verzoek om accountverificatie naar uw e-mailadres – voer gewoon de cijfers van uw e-mail naar de Binance-site in wanneer daarom wordt gevraagd.

Binance wallet review: accountverificatie.

Stap 4: Zodra u alle verificatie- en bevestigingsstappen heeft doorlopen, moet u dit doen Log in op jouw account met de informatie die u aan het begin van het registratieproces heeft verstrekt. Dat is het!

Binance wallet review: Binance homepage (ingelogd).

Wat betreft het registratieproces op de Binance-muntenportemonnee, zijn de dingen supereenvoudig en, nog belangrijker, snel! Nogmaals – het maakt niet uit of u zich registreert op de portemonnee of op de uitwisseling, het proces blijft hetzelfde. Hierdoor kan Binance haar registratieprocessen optimaliseren in de ruimste mate voorzien een naadloze en gemakkelijke ervaring.

Dat gezegd hebbende, mensen die zich afvragen hoe een Binance-portemonnee werkt, zijn waarschijnlijk al voorbij deze fase en onderzoeken de feitelijke functionaliteitsaspecten van het product. Dus laten we daar verder op ingaan!

Hoe de portemonnee te gebruiken?

Laten we de verschillende functies bespreken die beschikbaar zijn met de Binance-portemonnee.

Stap 1: Van de startpagina van Binance (nadat het registratieproces is voltooid), navigeert u naar de rechterbovenhoek van het scherm, naar de “Portemonnee”Tabblad. Hier ziet u een lijst met verschillende functies die u kunt selecteren – laten we beginnen met “Overzicht​.

Binance wallet review: Binance wallet tabblad.

Stap 2: Hier kunt u de saldi van uw portemonnee zien BTC. Bovendien kunt u alle functies zien die uw portemonnee (s) kunnen uitvoeren – P2P-handel, marge rekening handelen, beheer van spaarrekeningen, mijnbouw pool fonds opslag, enzovoort.

Binance Wallet Review: Wallet-overzicht.

U kunt de verschillende portefeuillegedeelten die u wilt gebruiken en gebruiken, beheren en activeren, en ook begin onmiddellijk met het overmaken van geld. Het proces is heel eenvoudig: u krijgt een pop-up te zien en u hoeft alleen maar een formulier in te vullen.

Binance wallet review: activa overbrengen met Binance.

Stap 3Geld storten aan uw portemonnee is ook heel eenvoudig. Zodra u op “Storting“Bovenaan de pagina, krijg je vier keuzes – stort crypto of contant geld, of koop een aantal cryptocurrencies met een creditcard of betaalpas, of via een P2P-verbinding.

Binance Wallet Review: methoden voor het storten van fondsen.

Als u het zich herinnert, hebben we aan het begin van deze Binance-portemonnee-beoordeling het feit besproken dat u dat kunt koop en verhandel cryptocurrencies rechtstreeks vanuit de portemonnee-interface, en dat dit verbazingwekkend is, wat het gemak betreft. Nou, dit is het!

Opnames zijn ook vrij ongecompliceerd, vooral als u al eerder cryptocurrencies heeft opgenomen. Dat gezegd hebbende, u kunt daadwerkelijk fiatgeld opnemen, ook – dit is uiterst zeldzaam!

Het is weliswaar de functie van het uitwisselingsgedeelte van Binance – gebruikersrecensies van Binance-portemonnee zullen je zoveel vertellen. Er zijn echter maar weinig andere high-end exchange-wallets waarmee hun gebruikers daadwerkelijk fiatgeld van hun bankrekeningen kunnen opnemen!

Als u de portemonnee verder onderzoekt, zult u snel ontdekken dat deze over veel functies beschikt, allemaal gerelateerd aan de verschillende services en opties die Binance biedt.

Dit is eigenlijk waar het bovengenoemde “complexiteit” -gedeelte ook vandaan komt – aangezien de Binance-portemonnee dat is zo nauw verweven met het uitwisselingsgedeelte van het platform, het wordt geleverd met een enorm scala aan functies, maar is ook complexer dan andere, vergelijkbare portefeuilles.

Laatste punten

Op dit punt zou u er nu een redelijk goed idee van moeten hebben de voor- en nadelen van de Binance-portemonnee. We hebben verschillende Binance-portemonnee-beoordelingen van gebruikers besproken, bekeken het gebruiksaspect van het platform, en ook uitgecheckt enkele van de belangrijkste kenmerken dat het biedt.

Zou ik, met dat alles gezegd en gedaan, zelf de exchange-wallet aanbevelen aan iemand die vraagt ​​”heeft Binance een wallet?”, Of een persoon die op zoek is naar een veilige crypto-portemonnee, in het algemeen?

Ja, Ik zou het zeker doen.

De Binance-portemonnee is een uniek product, zowel als het gaat om portefeuilles voor cryptocurrency in het algemeen, als zelfs voor enkele specifieke op exchange-gebaseerde crypto-opslagservices. Dit is gewoon waar vanwege de functionaliteit die het zijn gebruikers biedt.

Binance wallet review: kenmerken van Binance.

De portemonnee is universeel – het kan een enorm scala aan verschillende cryptocurrencies, en zelfs sommige geselecteerde fiat-valuta’s, te! Bovendien kun je dat sturen, storting, en neem al deze bovengenoemde valuta’s op, zonder problemen – u hoeft alleen maar te slagen enkele KYC-verificatiecontroles, en je bent klaar om te gaan!

Omdat Binance ook een uitwisseling is, heeft het een enorme verantwoordelijkheid om het hele platform veilig te houden, zowel als het gaat om gebruikersinformatie, als ook om crypto-assetopslag. Toegegeven, het platform heeft hier geen problemen mee – het verbetert regelmatig de beveiligingskant van dingen, en hoewel Binance in het verleden wat haperingen heeft gehad, is de site zeker verbeterd en heeft hij wijdverbreid vertrouwen gewonnen.

De enige “negatieve” dingen die worden genoemd bij verschillende Binance-portemonnee-beoordelingen van gebruikers hebben ermee te maken de complexiteit van de exchange-wallet, en ook wat minder dan ideale klantenondersteuning. Het eerste ‘probleem’ is niet echt een grote factor – hoewel je misschien wat tijd bij Binance moet doorbrengen om dingen uit te zoeken, zou je geen onverslaanbare hindernissen moeten hebben.

Binance wallet review: de BNB-muntgrafieken.

Een laatste ding dat het vermelden waard is, is dat Binance, net als veel andere exchange-wallets die er zijn, een native utility-token heeft – de Binance-munt (BNB). Te oordelen naar de prijs- en volumegrafieken van dit token, het lijkt erop dat mensen het echt vrij vaak gebruiken!

Een van de belangrijkste doelen van dit token is om pak de tarieven aan bij Binance – met behulp van het BNB-token zou u een groot deel van de kosten kunnen elimineren, waardoor uw potentiële winst exponentieel toeneemt! Dit betreft echter meer de uitwisseling dan de portemonnee – als u meer wilt weten, kunt u het bekijken onze Binance exchange review, te.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Conclusies

Als je zover bent gekomen – bedankt! Ik weet dat het veel informatie is die je in één keer moet opnemen, en daarom waardeer ik het echt dat je tot het einde bij me blijft!

Ook al valt er veel te overwegen, mijn oordeel blijft hetzelfde – als u op zoek bent een high-end cryptocurrency-portemonnee, Binance zou een van de eerste plaatsen moeten zijn die u bezoekt.

Als u echter meer geïnteresseerd bent in hardware crypto-opslag, je zou dan naar portefeuilles moeten gaan zoals de Ledger Nano X, of het Trezor Model T. Dit zorgt voor de best mogelijke beveiliging die je met geld kunt kopen, maar ja – het zal een prijs hebben.

Tabel: de prijsopties van de Binance Wallet en de Ledger Nano X

Zorg er ten slotte voor dat u uitcheckt de beste cryptocurrency-uitwisselingen op de markt – als je eenmaal een geweldige portemonnee hebt, kun je deze gaan vullen met je favoriete cryptomunten!

Nogmaals bedankt voor het lezen van deze Binance wallet review, en tot de volgende keer! Proost!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map