Bitcoin Cash Mining – Wat u moet weten voordat u begint

Welkom, student cryptocurrency! In de gids van vandaag ga ik het hebben over Bitcoin Cash-mijnbouw. Dus als u geld wilt verdienen door Bitcoin Cash te minen, dan bent u hier aan het juiste adres!

Hier is een cool feit voordat we beginnen; wist je dat Bitcoin Cash-mijnwerkers 8 keer zoveel transacties kunnen bevestigen als Bitcoin? Dit was een van de belangrijkste redenen waarom Bitcoin Cash is gemaakt, omdat het mensen in staat stelt kleine transactiekosten te betalen bij het verzenden van geld.

Hoe dan ook, in deze Bitcoin Cash-mijngids ga ik beginnen met uit te leggen waarom het netwerk mijnwerkers nodig heeft, gevolgd door een discussie over het al dan niet winstgevend zijn.

Zodra u de basisprincipes begrijpt, laat ik u weten wat u moet doen om aan de slag te gaan, inclusief de vereiste hardware en software. Ten slotte zal ik u ook wat informatie geven over de voor- en nadelen van deelname aan een Bitcoin Cash-mijnbouwpool (als u nog niet weet wat dit betekent, hoeft u zich geen zorgen te maken), aangezien deze optie misschien het beste bij u past!

Als je besluit om een investering doen in Bitcoin Cash is het belangrijk om een ​​geschikte te kiezen cryptocurrency-uitwisseling dat zou veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Dergelijke opties zijn onder meer Coinbase, Binance en Coinmama.

Dus waar wacht je op? Laten we beginnen met uit te zoeken wat Bitcoin Cash-mijnbouw is!

Wat is Bitcoin Cash Mining?

Net als de meeste andere cryptocurrency-projecten die op een blockchain werken, zijn miners verplicht om transacties te verifiëren en te bevestigen. Iedereen ter wereld kan een Bitcoin Cash-mijnwerker zijn door de juiste hardware aan te schaffen en de vereiste software te downloaden (die ik later in meer detail zal bespreken).

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Net als bij Bitcoin wordt elke 10 minuten een transactieblok bevestigd door de Bitcoin Cash-mijngemeenschap. Voordat een blokkering kan worden bevestigd, moeten alle miners op het Bitcoin Cash-netwerk proberen een cryptografische puzzel op te lossen. Deze puzzel is zo moeilijk dat geen mens het kan oplossen, maar er is veel rekenkracht voor nodig om dit te doen.

Elke mijnwerker op het Bitcoin Cash-netwerk concurreert om als eerste de puzzel op te lossen! Dit komt omdat degene die het als eerste oplost, de mijnbeloning krijgt. De huidige beloning voor het succesvol minen van een blok is 12,5 BCH, die van kracht blijft tot april 2021. Daarna wordt de beloning gehalveerd tot 6,25 BCH..

Bovenop de blokbeloning verdient de succesvolle mijnwerker ook de transactiekosten die elke Bitcoin Cash-gebruiker heeft betaald bij het overboeken van het geld. Het is ook belangrijk op te merken dat de persoon (of organisatie) met de krachtigste mining-hardware de beste kans heeft om de mining-beloning te winnen..

In de wereld van Bitcoin Cash-mijnbouw heeft een duur en krachtig mijnbouwapparaat altijd meer kans om de beloning te winnen tegen een standaard CPU. Ik zal hier later meer in detail over praten.

Dus nu je het concept van Bitcoin Cash-mijnbouw kent, ga ik nu antwoorden of Bitcoin Cash-mijnbouw winstgevend is.


Is Bitcoin Cash Mining winstgevend?

Zoals ik hierboven al zei, kan iedereen ter wereld proberen geld te verdienen met Bitcoin Cash-mijnbouw. Er zijn echter enkele belangrijke financiële verplichtingen waarmee u rekening moet houden.

Ten eerste moet u investeren in Bitcoin Cash-mijnbouwhardware.

Hoe succesvol u bent in de mijnbouw, hangt af van uw uitrusting. U moet dus zoveel mogelijk investeren om het krachtigste apparaat te krijgen dat u kunt. Anders is het bijna onmogelijk om de mijnbouwbeloning tegen andere concurrenten te winnen.

Een ander ding dat u moet overwegen, is de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om te beginnen met mijnbouw. Net als Bitcoin gebruikt Bitcoin Cash-mining een aanzienlijke hoeveelheid stroom. De reden hiervoor is dat de cryptografische puzzel die mijnwerkers moeten oplossen complex is. De enige manier waarop het kan worden opgelost, is door veel rekenkracht te gebruiken, waarvoor veel elektriciteit nodig is!

Onthoud dat elke miner op de blockchain dezelfde puzzel probeert op te lossen. Dit betekent dat zelfs als het je niet lukt om de mijnbeloning te winnen, je nog steeds veel elektriciteit zult gebruiken bij je poging!

Je moet ook overwegen waar ter wereld je woont, aangezien de elektriciteitskosten afhankelijk zijn van het land waarin je woont. China is bijvoorbeeld een van de goedkoopste plaatsen ter wereld voor elektriciteit, daarom zijn de meeste grote mijnbouwactiviteiten daar gevestigd. Aan de andere kant is het delven van Bitcoin Cash in Zuid-Korea het minst winstgevend, omdat elektriciteit zo duur is!

Een laatste ding dat u moet overwegen, is de werkelijke marktwaarde van Bitcoin Cash. Aangezien u in BCH wordt uitbetaald, geldt: hoe hoger de prijs, hoe winstgevender deze is! Als de prijs van BCH te laag wordt, lijdt u mogelijk verlies. Dit hangt allemaal af van uw doelen en of u in Bitcoin Cash ook als langetermijninvestering gelooft.

Als u op zoek bent naar een duidelijk antwoord of Bitcoin Cash-mijnbouw winstgevend is, hangt het allemaal af van de bovenstaande factoren.

Om je te helpen dit allemaal voor jezelf uit te zoeken, is er een coole website waarmee u kunt berekenen of u winst gaat maken. Voordat u dit doet, is het waarschijnlijk het beste om de rest van mijn gids te lezen, zodat u over alle vereiste informatie beschikt.

Dus nu je weet waar je op moet letten, ga ik je nu laten zien hoe je aan de slag kunt door hardware te bespreken.

Hardware om Bitcoin Cash te ontginnen

Voordat u zelfs maar kunt nadenken over het minen van Bitcoin Cash, moet u wat hardware aanschaffen. In de begintijd van cryptocurrency-mijnbouw was het mogelijk om goed geld te verdienen door alleen een CPU- of GPU-apparaat te gebruiken. Deze apparaten zijn goedkoop en het gaf iedereen een eerlijke kans om de mijnbeloning te winnen.

Mijnbouwtechnologie is nu echter geavanceerd geworden, wat betekent dat er nu gespecialiseerde hardwareapparaten zijn die speciaal voor mijnbouw zijn gebouwd. Zoals ik eerder al zei, hebben degenen met de krachtigste apparaten de beste kans om succesvol te zijn. Laat me kort uitleggen waarom dit zo is.

Elk apparaat kan een bepaalde hoeveelheid ‘Hashing Power’ genereren. Zie het als een auto. Afhankelijk van het model kan een auto maar een bepaalde snelheid genereren. In de meeste gevallen geldt dat hoe duurder de auto is, hoe krachtiger hij is!

Dit is belangrijk omdat wanneer miners de puzzel proberen op te lossen, ze miljarden verschillende combinaties proberen totdat ze correct zijn. Hoe meer hash-kracht een hardwareapparaat heeft, hoe meer combinaties het elke seconde kan proberen!

Op dit moment zijn de enige hardwareapparaten die u de kans geven om Bitcoin Cash te minen, zoiets als een ASIC (Application-specific Integrated Circuit). Er zijn veel verschillende variaties, waarvan sommige beter zijn dan andere. Het heeft geen zin om iets anders te overwegen dan een ASIC, omdat je absoluut geen kans hebt om ooit de mijnbeloning te winnen!

Hoe dan ook, nu u het belang van hashing-kracht kent, laten we eens kijken naar enkele van de beste apparaten die beschikbaar zijn om Bitcoin Cash te minen!

Halong Mining DragonMint 16T

Het DragonMint-apparaat werd uitgebracht in maart 2018 en het is het krachtigste ASIC-apparaat ter wereld voor Bitcoin Cash-mijnbouw! Het bedrijf erachter heet Halong Mining, en het team beweert dat ze meer dan $ 30 miljoen hebben geïnvesteerd om het product te krijgen waar het nu is.

bitcoin cash mijnbouw

Zoals de naam al doet vermoeden, kan het DragonMint 16T-apparaat een maximale hash-kracht van 16 TH / seconde bereiken! Dit is 2 TH / seconde sneller dan zijn naaste rivaal – de Antminer S9!

Hoe geweldig het apparaat ook is, het kost $ 2.729! Bovendien raadt de fabrikant u ook aan om een ​​aangepaste voeding aan te schaffen, wat u $ 115 extra kost.

Dit apparaat vereist een voeding tussen 220-240V. Elk land heeft zijn eigen normen, dus u moet dit eerst controleren. In de VS is de standaard bijvoorbeeld 110V, wat betekent dat u een elektricien moet inhuren of een omvormer moet kopen!

Als gevolg hiervan is de DragonMint misschien niet geschikt voor de gemiddelde mijnwerker die wat extra geld wil verdienen. Het is een apparaat gemaakt voor veel serieuzere mijnwerkers en organisaties.

Mocht je de DragonMint 16T toch willen kopen, of meer informatie willen, klikk hier om de officiële website te bezoeken.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Antminer S9

Op de tweede plaats voor ‘s werelds krachtigste Bitcoin Cash-mijnbouwapparaat staat de Antminer S9! Het apparaat is vervaardigd door een bedrijf genaamd Bitmain, dat is gevestigd in China.

Sommige mensen denken dat Bitmain te veel controle heeft in de cryptocurrency-industrie. Dit komt omdat ze niet alleen de meeste mijnbouwhardwareapparaten verkopen, maar ze ook een van de grootste mijnbouwpools in de Bitcoin- en Bitcoin Cash-industrie zijn..

De Antminer S9 kan een maximale hashing-snelheid van 14 TH / seconde bereiken. Het apparaat is een upgrade van de S7, die was beperkt tot een maximale hash-snelheid van slechts 4,73 TH / seconde. De S9 is ook veel stiller dan de S7, die klonk als een fabrieksproductiemachine!

bitcoin cash mining - antminer s9

Net als de DragonMint ASIC is de Antminer S9 echter duur. Gemiddeld kost het u ongeveer $ 3.000 om te kopen. U moet ook een extra voeding kopen, die ongeveer $ 170 kost!

Op het moment van schrijven is de Antminer S9 iets duurder dan de DragonMint, ook al is hij minder krachtig. Het is te hopen dat binnenkort beide prijzen uiteindelijk zullen worden verlaagd, omdat Bitmain nu concurrentie heeft – iets wat het voorheen niet had.

Wilt u de Antminer S9 aanschaffen of wilt u meer informatie, Klik hier om naar de officiële webpagina te gaan!

Afgezien van de bovenstaande twee apparaten, zou het geen zin hebben om iets anders te suggereren voor ‘solo’ mijnbouw. Het apparaat dat qua vermogen het dichtst in de buurt komt, is de Antminer R4, die een maximale hashingkracht van 8,6 TS / seconde heeft en ongeveer $ 1000 kost..

Als u echter van plan bent om lid te worden van een Bitcoin Cash-miningpool, dan kunt u een veel minder krachtig apparaat aanschaffen. Dit komt omdat jouw deel van de mijnbeloning gebaseerd is op de hoeveelheid hashkracht die je bijdraagt! Dus, als dit meer geschikt voor je klinkt, bekijk dan mijn suggestie hieronder!

De Antminer S7

De Antminer S7 was het beste ASIC-hardwareapparaat voordat de S9 werd uitgebracht! Het wordt ook vervaardigd door Bitmain en kan een maximale hashing-snelheid van 4,73 TH / seconde produceren.

Hoewel dit veel langzamer is dan de S9, kunt u hiermee Bitcoin Cash verdienen wanneer u lid wordt van een Bitcoin Cash-mijnpool. Op het moment van schrijven kun je een S7 kopen voor iets minder dan $ 200. Het is een zeer betrouwbaar en beproefd stuk hardware dat vroeger het populairst was in de branche.

Voordat u de Antminer S7 koopt, zijn er twee dingen waar u rekening mee moet houden. Ten eerste, als je van plan bent om Bitcoin Cash solo te minen, doe dat dan niet! Je zult niet kunnen concurreren met krachtigere modellen. Ten tweede is de S7 lawaaierig, dus als u van plan bent hem ‘s avonds te gebruiken, wees dan voorbereid op klachten van uw buren.

Als u de Antminer S7 wilt aanschaffen, Klik hier om het te kopen bij de officiële Amazon-winkel.

Dus nu je alles weet over de hardwarevereisten, gaat het volgende deel van mijn Bitcoin Cash-mijngids kijken welke software je nodig hebt.

Software voor het mijnen van Bitcoin Cash

Net als uw desktopcomputer of laptop is de software net zo belangrijk als hardware. Nadat u uw ASIC-apparaat heeft gekocht, moet u wat software downloaden om het te begeleiden. In de meeste gevallen wordt de vereiste software echter bij het product geleverd.

Het wordt niet aanbevolen om andere software te gebruiken dan de software die bij uw product is geleverd. Er zijn verschillende mining-programma’s van derden beschikbaar om te downloaden, maar deze zijn alleen geschikt voor GPU- of CPU-mining. Als je mijn gids tot nu toe hebt gelezen, weet je dat geen van deze apparaten geschikt is voor Bitcoin Cash-mijnbouw, omdat je een ASIC moet gebruiken.

Enkele van de aanbevolen mijnsoftware zijn:

  • www.ccgmining.com
  • hashflare.io
  • minergate.com
  • nicehash.com

Wanneer u uw softwareprogramma installeert, zijn er verschillende dingen die u kunt configureren. Ten eerste moet u uw Bitcoin Cash-portefeuilleadres invoeren. Dit is belangrijk omdat dit het adres is waarnaar uw mijnbeloningen worden verzonden.

U moet de software ook vertellen hoeveel stroom u wilt dat de hardware genereert. Het wordt ten zeerste aanbevolen om de handleiding bij uw hardwareapparaat te lezen voordat u instellingen wijzigt!

Ten slotte moet u de software ook het aantal uren dat u het wilt laten minen doorgeven. Als u een stil apparaat zoals de Antminer S9 koopt, is het logisch om het 24 uur per dag te gebruiken, omdat u uw winst wilt maximaliseren.

Als u echter een luidruchtig apparaat zoals de Antminer S7 gebruikt, kunt u het (afhankelijk van waar uw hardware zich bevindt) het beste alleen overdag gebruiken.

Dus nu u weet wat de vereisten zijn om software te downloaden, gaat het laatste deel van de gids over Bitcoin Cash-mijnpools.

Bitcoin Cash-mijnpools

Omdat Bitcoin Cash mijnbouwpool een manier is voor veel mensen om hun middelen te ‘poolen’ om een ​​betere kans te maken op het winnen van de mijnbeloning. Het is alsof je in een spelletje ‘Tug-of-War’ zit.

bitcoin cash mijnbouw

Als de ene kant van het touw 5 mensen heeft en de andere kant 10.000, dan wint de kant met 10.000, hoe machtig de mensen ook waren, altijd! Dit is de reden waarom Bitcoin Cash-mijnpools zo geweldig zijn, omdat ze iedereen de kans geven om een ​​stukje van de taart te winnen!

Het is echter belangrijk om te onthouden dat mining pools veel controle hebben. Hoewel u uw hash-kracht deelt, heeft de pool volledige controle over hun algemene voorwaarden. Dit betekent dat ze de lidmaatschapsbijdrage kunnen wijzigen of het aantal gedeelde beloningen kunnen verminderen.

Er zijn veel oplichting met mijnpools die je nooit beloningen zullen uitbetalen, dus doe altijd voldoende onderzoek voordat je lid wordt, of kies een bekende mijnbouwpool zoals degene die ik hieronder heb vermeld.

Antpool

Antpool is, net als het Antpool-hardwareapparaat, eigendom van Bitmain. Wanneer u uw apparaat aansluit op de Antpool mining pool, kunt u direct beginnen met minen zonder dat u hiervoor kosten hoeft te betalen.

Aan de andere kant behoudt het bedrijf alle transactiekosten die worden gewonnen als onderdeel van de mijnbeloning. De blokbeloning van 12,5 BCH wordt gedeeld tussen alle miners, op basis van hoeveel hashkracht je bijdraagt.

Als u bijvoorbeeld 10% van alle hash-kracht bijdraagt, ontvangt u 10% van de beloning!

Voor meer informatie over deelname aan Antpool, click hier.

Gevolgtrekking

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn Bitcoin Cash-mijngids. Als je het van begin tot eind hebt gelezen, zou je een heel goed idee moeten hebben of Bitcoin Cash mining geschikt voor je is.

De dagen dat je populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin en Bitcoin Cash kunt minen met behulp van standaard CPU- of GPU-apparaten, is (helaas) allang voorbij. Destijds was het een eerlijk systeem waarbij iedereen mee kon doen. De enige echte kans die je nu hebt, is om ofwel een aanzienlijk bedrag uit te geven aan de allerbeste ASIC-hardware, of om je aan te sluiten bij een mijnbouwpool..

Wie weet, als de Bitcoin-gemeenschap ooit instemt om wijzigingen in de code aan te brengen, kunnen ze op een dag ASIC-apparaten verbieden om verbinding te maken met het netwerk. Tot die tijd is de mogelijkheid om de mijnbouwbeloning te winnen nu in handen van een paar megamijnbouwbedrijven.

U kunt ook altijd gebruik maken van betrouwbare cryptocurrency-uitwisseling platforms en koop Bitcoin direct zonder veel moeite!

Dus, wat zijn uw gedachten over Bitcoin Cash-mijnbouw? Koop je liever een DragonMint- of Antpool-automaat, of ga je voor een goedkopere optie? Laat het me weten in de reacties hieronder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map