Zonder twijfel, Bitcoin is de meest populaire cryptocurrency ter wereld – ik bedoel, het is degene waarmee het allemaal begon! Natuurlijk, met zoveel aandacht dat het krijgt, bezit deze specifieke cryptocurrency veel speciale portemonnees. In deze Bitcoin.com recensie, zullen we een van hen bekijken.

Nu, als je erover nadenkt: met zo’n domeinnaam zou deze portemonnee geweldig moeten zijn, toch? -, je hebt het niet zo mis. Hoewel u er veel zult vinden “is Bitcoin.com veilig?” online vragen stellen, lijkt het merendeel van de antwoorden daarop te wijzen de portemonnee is echt de moeite waard om op te letten.

We zullen echter te zijner tijd ingaan op de essentiële details – we zullen er over praten de legitimiteit van de site, hoe deze werkt en of het de moeite waard is om als een betrouwbare cryptoportefeuille te gebruiken.

TL; DR: De meeste gebruikersrecensies van Bitcoin.com die online zijn gevonden, zijn vrij positief als het gaat om de betreffende portemonnee. Gebruikers beweren dat het supereenvoudig te gebruiken is, vooral als het gaat om het kopen van de daadwerkelijke munten met fiatgeld. Hoewel er enkele mini-controverses rond het platform zijn, is de algemene consensus dat Bitcoin.com in feite legitiem is.

Voordelen

  • Heel eenvoudig in gebruik
  • Vlotte gebruikersinterface
  • Gerenommeerde portemonnee
  • Beschikbaar op alle grote platforms

Nadelen

  • Relatief hoge vergoedingen
  • Ondersteunt alleen Bitcoin en Bitcoin Cash
  • Een eerdere controverse
  • Mist beveiligingsfuncties

Bitcoin.com Review: PROS

De huidige versie van Bitcoin.com werd opnieuw gelanceerd in 2015. Een enkele Google-zoekopdracht zal u dat onthullen de domeinnaam (en de operaties erachter) heeft een behoorlijk complexe geschiedenis van juridische geschillen en miniatuur controverses. Van 2015 tot augustus 2019 werd Bitcoin.com gerund door een cryptoliefhebber genaamd Roger Ver.

Als die naam bekend klinkt, komt dat waarschijnlijk omdat je hem hebt zien opduiken in Bitcoin.com-recensies van andere gebruikers – toegegeven, Mr. Ver is een van de meer controversiële figuren in de cryptocurrency-wereld.

Bitcoin.com recensie

Grappig genoeg zou het eigenlijk onmogelijk zijn om over Bitcoin.com en al zijn voor- en nadelen te praten zonder ook Roger Ver en zijn opvattingen over Bitcoin te bespreken. Ze zijn eigenlijk vrij sterk verweven met de crypto-portemonnee in kwestie, vooral als het gaat om gebruikersrecensies van Bitcoin.com en vragen als “is Bitcoin.com-portemonnee veilig?”.

Dit geldt ook vandaag nog – terwijl Roger Ver de functie van CEO van het bedrijf in augustus 2019 heeft neergelegd, zijn zijn gevoelens met betrekking tot Bitcoin, Bitcoin Cash en het concept van decentralisatie, in het algemeen nog steeds rondhangen in de portemonnee. Maak je geen zorgen, want dit alles zal in de loop van de tijd worden uitgewerkt – laten we ons voorlopig concentreren op de feitelijke gebruiksaspecten van de portemonnee.

Zeer eenvoudig in te stellen en te gebruiken

Een van de eerste voordelen die u vaak zult zien bij gebruikersrecensies van Bitcoin.com, is het feit dat Bitcoin.com als crypto-opslagplatform eigenlijk heel eenvoudig te gebruiken, en in de eerste plaats eenvoudig op te zetten.

Toegegeven, bruikbaarheid is altijd het “vreemde kenmerk” geweest als het ging om crypto-portefeuilles, of dat nu zo was toegewijde, of degenen die dat kunnen meerdere cryptocurrencies tegelijk opslaan. Terwijl u vragen zult tegenkomen als “is Bitcoin.com legitiem?” en “is de portemonnee veilig te gebruiken?”, zul je zelden vragen tegenkomen over bruikbaarheid.

Bitcoin.com recensie

Begrijp me nu niet verkeerd – zoals hierboven vermeld, wijzen gebruikers regelmatig op het eenvoudaspect van Bitcoin.com. Dat gezegd hebbende, hebben onderwerpen als ‘vergoedingen’ of ‘beveiliging’ de neiging om alle gebruiksaspecten te overschaduwen.


Dit alles gezegd zijnde, wil ik dit nogmaals benadrukken – Bitcoin.com is heel eenvoudig in te stellen en te gebruiken, als een Bitcoin-opslagportemonnee. Haar een op software gebaseerde portemonnee, ook, wat betekent dat het wordt geleverd met enkele extra beveiligingsfuncties.

Op software gebaseerde Bitcoin-portemonnee (beschikbaar op de meeste besturingssystemen)

Wezen een op software gebaseerde Bitcoin-portemonnee betekent dat u dat moet doen download een bestand van Bitcoin.com en installeer het op uw systeem. Het verschil met een online portemonnee is dat u deze met de laatste alleen kunt gebruiken terwijl u verbonden bent met internet, op een specifieke website, terwijl de eerste heeft een speciale software.

Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, is dit natuurlijk geweldig nieuws voor iedereen die zich afvraagt ​​”is de Bitcoin.com-portemonnee veilig?”.

Ik heb niet veel Bitcoin.com-recensies van gebruikers hier uitgebreid over gezien, maar er zal een softwareportefeuille beschikbaar zijn betere beveiligingsfuncties dan de meeste online. Dat is simpelweg omdat programma- of app-gebaseerde wallets zijn moeilijker te hacken dan degene die zijn gebaseerd op de browser.

Bitcoin.com review: download de portemonnee-app.

Afgezien van de betere beveiliging, lijkt het erop dat een van de betere functies die in meerdere Bitcoin.com-portemonnee-beoordelingen worden genoemd, het feit is dat de betreffende portemonnee is beschikbaar op alle belangrijke besturingssystemeniOS, Android, Mac, ramen, en Linux.

Hoewel dit waarschijnlijk vrij vanzelfsprekend is, maakt uitgebreide apparaatondersteuning de portemonnee zeer aantrekkelijk voor een grote groep mensen, aangezien u, ongeacht het besturingssysteem dat u gebruikt, altijd toegang heeft tot uw portemonnee en uw geld kunt controleren.

Accepteert Fiat Money / Gemakkelijk te kopen Bitcoin

Fiat-valuta’s zijn die zijn uitgegeven door de overheid – USD, EUR, GBP, enzovoort. Eerlijk gezegd zijn het valuta’s waar we elke dag mee te maken hebben – het is ook geld dat cryptocurrencies en het proces van decentralisatie uiteindelijk willen vervangen.

Het probleem met veel crypto-wallets is dat ze accepteren ook geen fiatgeld, of sta je niet toe om crypto’s van binnenuit te kopen, in het algemeen.

Bitcoin.com review: kenmerken van de portemonnee.

Zoals gebruikersrecensies van Bitcoin.com u zullen vertellen, is dat niet het geval met Bitcoin.com.

Met de betreffende portemonnee kunt u eenvoudig uw creditcard integreren en op die manier Bitcoin of Bitcoin Cash aanschaffen. De integratie is eenvoudig, het aankoopproces zelf is eenvoudig – alles met betrekking tot het gebruiksaspect is eenvoudig en duidelijk!

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Bitcoin.com recensie: CONS

Zoals al een paar keer vermeld in dit artikel, user Bitcoin.com portemonnee-beoordelingen zouden u doen geloven dat de betreffende portemonnee behoorlijk populair is bij de cryptocommunity en dat het eigenlijk geweldig is om uw Bitcoin in op te slaan. Hoewel dat het geval kan zijn, zijn er over het algemeen nog steeds enkele nadelen die moeten worden aangepakt.

Alleen in staat om Bitcoin en Bitcoin Cash op te slaan

Ik bedoel, als de domeinnaam letterlijk ‘bitcoin.com’ is, zag je deze waarschijnlijk van kilometers ver komen, toch?

Een van de grootste verkondigde nadelen van Bitcoin.com is het feit dat u kunt er geen andere cryptocurrency in opslaan, behalve Bitcoin en Bitcoin Cash.

Bitcoin.com review: gebruikersrecensies.

Of het nu gaat om enkele van de meest populaire altcoins zoals Ethereum en Litecoin, of een minder bekend als Dash en NEO – geen van hen is beschikbaar voor opslag in de Bitcoin.com-portemonnee.

Als je alleen geïnteresseerd in Bitcoin, dan ga je dit natuurlijk niet als een groot probleem zien. Dat gezegd hebbende, terwijl cryptocurrencies steeds populairder worden naarmate de tijd verstrijkt, beginnen ook steeds meer mensen hun interesses uitbreiden om verschillende altcoins op te nemen – voor deze groep individuen zal Bitcoin.com het gewoon niet ‘doen’.

Mist beveiligingsfuncties

Elke keer dat iemand verwijst het veiligheidsaspect van cryptocurrency-portefeuilles (of dit nu in Bitcoin.com-recensies is, of in andere), zijn de twee grote termen die gewoonlijk een rol spelen: “tweefactorauthenticatie“En”aangepaste pincodes​.

Beide veiligheidsmaatregelen zijn bijna verplicht geworden bij het kiezen van de juiste crypto-portemonnee voor jezelf. Aangepaste pincodes spreken voor zich – ze zijn vrij onfeilbaar, tenzij u gebruik dezelfde pincodes op meerdere verschillende plaatsen online.

Bitcoin.com-beoordeling: cryptoportfolio.

2FA, aan de andere kant, wordt beschouwd als te zijn een veiligheidsmaatregel van het hoogste niveau als het gaat om het veilig houden van uw cryptocurrencies – uitwisselingen en portefeuilles die 2FA gebruiken (d.w.z.. Cex.io) worden er meestal om geprezen, omdat het duidelijk is dat ze de veiligheid van de cryptomunten van hun gebruikers belangrijk vinden.

Nu heeft Bitcoin.com helaas geen tweefactorauthenticatie.

Dit betekent zeker niet dat de portemonnee “onveilig” is om te gebruiken. Dat gezegd hebbende, betekent dit alleen dat er bepaalde beveiligingsmaatregelen zijn die simpelweg niet worden genomen door het bedrijf achter het platform – maatregelen die een hoog beveiligingsniveau kunnen garanderen en die anders meestal als essentieel worden beschouwd..

Betrokken bij controverse

Weet je nog toen ik zei dat de nu ex-CEO van Bitcoin.com – Roger Ver – is een behoorlijk controversieel figuur in de cryptowereld, met nogal controversiële kijk op dingen?

Ja, nou, zijn reputatie doet dat blijkbaar, schade toebrengen aan de manier waarop mensen Bitcoin.com zien, te. Dit blijkt uit een flink aantal Bitcoin.com-recensies die online zijn achtergelaten, en vooral uit sociale fora zoals Reddit.

Meneer Ver is een fervent fan van Bitcoin Cash – zozeer zelfs dat hij het ten volle promoot, terwijl hij mensen wegjaagt van de ‘originele’ Bitcoin met het argument dat het ‘schaalbaarheid mist’.

Bitcoin.com review: betaal sneller.

Sommige praktijken van de heer Ver worden in de gemeenschap als behoorlijk immoreel beschouwd, en bovendien worden zijn opvattingen geacht in strijd te zijn met de ‘filosofie’ erachter. Bitcoin en het concept van decentralisatie, in het algemeen.

Toegegeven, daar heeft niets van te maken de feitelijke gebruiksaspecten van Bitcoin.com. Het heeft er echter toe geleid dat veel mensen zich afvragen “is de Bitcoin.com-portemonnee veilig?” en “is Bitcoin.com in de eerste plaats legitiem?”.

Als je een fervent fan van cryptocurrency zelf, en geloof echt dat crypto’s de toekomst zijn, kunnen de opmerkingen en het standpunt van Roger Ver ook een bittere smaak in uw mond achterlaten. Als je er echter alleen maar voor ‘het geld’ in zit en niet echt geeft om de filosofische kant van de dingen, dan heeft het ook niet echt invloed op jou of de portemonnee in kwestie.

Geen live klantenondersteuning

Hoezeer de filosofie van de ex-CEO van Bitcoin.com ook een subjectief onderwerp was dat ter discussie staat, het feit dat de portemonnee heeft geen toegewijde, live klantenondersteuning is objectief slecht.

Er lijken een paar verschillende industrieën te zijn die last hebben van dit probleem, en de crypto-portemonnee (en uitwisselingswereld) is daar een van. Hoewel sommige merken ondersteuning van behoorlijk slechte kwaliteit bieden, hebben bedrijven zoals Bitcoin.com over het algemeen geen live-optie.

Bitcoin.com recensie

Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, dit is niet goed – vooral als u een probleem met de portemonnee tegenkomt en dit schijnbaar niet zelf kunt oplossen.

Geen live klantenondersteuning betekent dat ook vaak, je moet op de gemeenschap vertrouwen om je te helpen. Vaak is dit een schot in het donker – terwijl sommige mensen dat misschien zijn goedbedoeld en je echt willen helpen, zullen anderen zoeken naar manieren om je uit je Bitcoins te halen. Nooit klikken phishing-achtige links verzonden door een willekeurig persoon!

Vergelijk Bitcoin Com zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Bitcoin Com zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar ze zijn NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Prijs

Een belangrijk onderdeel van elk Bitcoin.com wallet review heeft te maken met de prijsstelling (kosten) van de wallet in kwestie.

Zoals u weet, kunt u iets kopen Bitcoin en Bitcoin Cash vanuit de betreffende portemonnee. Natuurlijk, zoals met de meeste andere exchange-wallets die er zijn, zul je dat zijn een vast bedrag in rekening gebracht voor uw transactie.

Bitcoin.com heeft echter een vrij eenvoudig vergoedingssysteem – het bestaat uit “Afnemers“En”Makers​Het vergoedingssysteem ziet er ongeveer zo uit:

Nu, toegegeven, de vergoedingen zijn eigenlijk vrij hoog! Er zijn veel wallets die een veel lagere vergoeding van uw transactie vragen, en dat is ook zo een schaalvergoedingssysteem in situ.

Hoe de Bitcoin.com-portemonnee te gebruiken?

Laten we het snel bespreken om onze Bitcoin.com-beoordeling af te ronden hoe u de betreffende portemonnee daadwerkelijk gebruikt – betekenis, hoe installeer en stel het in, overboekingskosten, koop Bitcoin, enzovoort. Toegegeven dat we de vraag hebben beantwoord “is Bitcoin.com legitiem?” vrij uitgebreid, wil je het platform misschien uitproberen – het is beter om te weten wat je kunt verwachten!

Hoe Bitcoin.com te installeren en in te stellen?

Als eerste, het installatieproces.

Stap 1: Download en installeer het Bitcoin.com portemonnee uit de app store van uw keuze. In het belang van deze Bitcoin.com-recensie zal ik de Play Store.

Bitcoin.com review: Bitcoin.com in de Play Store.

Stap 2: Zodra het installatieproces is voltooid en u naar de app gaat, wordt u doorverwezen naar het startscherm.

Bitcoin.com review: Bitcoin.com voorpagina van de app.

Stap 3: Ga vanuit het startscherm rechtstreeks naar de portemonnee van uw keuze. U zult merken dat u wordt gevraagd om een ​​back-up van uw gegevens te maken. Doe dat, en je zult het zien een herstelzin van 12 woorden – zorg ervoor dat u het opschrijft en bewaar het briefje sindsdien op een veilige plaats het is uw enige manier om uw geld terug te krijgen als u uw gegevens vergeet!

Bitcoin.com-recensie: Bitcoin.com-herstelzin.

De gebruikersrecensies van Bitcoin.com hebben niet gelogen – als dat eenmaal is gebeurd, het installatieproces is voltooid – u kunt nu Bitcoin of Bitcoin Cash verzenden en ontvangen!

Bitcoin verzenden / ontvangen?

Ook het versturen en ontvangen van Bitcoin of Bitcoin Cash gaat heel eenvoudig met de betreffende wallet.

Stap 1: Tik in het portefeuillescherm op ‘Sturen“, Of”Te ontvangen​.

Bitcoin.com-beoordeling: Bitcoin.com-portefeuillescherm.

Stap 2: Als u Bitcoin wilt verzenden, kunt u dat doen scannen een QR-code, voer het portefeuilleadres handmatig in, stuur de munten naar je eigen portemonnee, of stuur ze naar een van je contacten.

Bitcoin.com-beoordeling: Bitcoin.com-scherm wanneer u geld verzendt of ontvangt.

Zodra dat is gebeurd, kiest u gewoon de hoeveelheid Bitcoin die u wilt verzenden en voert u de transactie uit!

Stap 3: Als u cryptomunten wilt ontvangen, hoeft u alleen maar op de knop ‘Te ontvangen“-Knop, en je zult zien een QR-code en de openbare sleutel van uw portemonnee. Scan de code of kopieer en plak de sleutel in iemand van wie u Bitcoin of Bitcoin Cash wilt ontvangen – dat is alles!

Bitcoin.com-beoordeling: Bitcoin.com-portefeuillescherm bij het ontvangen van geld.

Zoals u kunt zien, zijn de processen voor het verzenden en ontvangen van Bitcoin eigenlijk erg makkelijk met de betreffende portemonnee – de meeste gebruikersrecensies van Bitcoin.com zijn het daarmee eens!

Conclusies

Nu, dan – is Bitcoin.com in de eerste plaats de moeite waard om te gebruiken?

Te oordelen naar de meerderheid van de Bitcoin.com-recensies van gebruikers die online zijn gevonden, Ja – zolang je maar om geeft inkoop, verkopen en opslaan van crypto’s, en als u niets anders bezit dan Bitcoin en (of) Bitcoin Cash.

Van nature, de portemonnee heeft er wel wat gebreken – alles van een klein aantal beveiligingsfuncties tot en met met slechts twee cryptocurrencies kan vervelend zijn. Dat gezegd hebbende, zijn de meeste gebruikers het erover eens als het gaat om Bitcoin-opslag, het is zeker een van de betere en gebruiksvriendelijkere portemonnees die er zijn.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of enige andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me