Door de jaren heen, tal van nieuwe cryptocurrencies zijn gevormd vanuit het Bitcoin-netwerk. Het proces waarin ze worden gevormd, wordt een genoemd harde vork.

De meest bekende Bitcoin-hardfork is waarschijnlijk Bitcoin Cash (BCH) maar tal van anderen hebben het op de markt gevolgd. Er is Bitcoin Platinum, Bitcoin Atom, Super Bitcoin en zelfs een Bitcoin GOD!

In deze gids ga ik je alles vertellen over een zogenaamde hard fork Bitcoin Diamond (BCD). Ik zal het hebben over wie het heeft gemaakt en waarom. Ik zal het je ook laten zien hoe het werken en wat het anders maakt dan Bitcoin en andere Bitcoin hard-fork-munten omvatten ook cryptocurrency-uitwisselingsplatforms, zoals Binance, waar u het kunt kopen, en veilig kunt stellen crypto-portefeuilles, zoals Ledger Nano S, waar u het kunt bewaren.

Laten we beginnen met de basis.

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.

Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Site bezoeken Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Snelle transacties
 • Makkelijk te ontginnen
 • Laaggeprijsde transacties

Nadelen

 • Mist privacyfuncties
 • Niet de meest betrouwbare

Bitcoin Diamond: wat is H.ard F.ork?

Elke cryptocurrency heeft zijn eigen regels. Deze omvatten: hoe informatie wordt vastgelegd, welke transactiekosten gebruikers zullen betalen en welke beloningen ze kunnen verdienen. Deze regels worden its genoemd protocol.


Soms worden er wijzigingen aangebracht in het protocol. Cryptocurrencies hebben geen centrale leider of beheer, zodat wijzigingen in het protocol worden aangebracht door de gemeenschap van de cryptocurrency. Dit zijn de gebruikers die het netwerk ondersteunen en voer er belangrijke taken op uit.

Bitcoin Diamond harde vork

Wijzigingen in het protocol van een cryptocurrency worden forks genoemd. Probeer ze te zien als software-upgrades. Sommige systemen op het netwerk ondersteunen de wijzigingen en upgrades; anderen niet. Er zijn twee verschillende soorten vorken

 • Zachte vorken: Het gaat om kleine wijzigingen in het netwerk. Ze worden achterwaarts compatibele wijzigingen genoemd. Dit betekent dat het netwerk normaal blijft functioneren, zelfs op systemen die niet zijn geüpgraded.
 • Harde vorken: Dit zijn grote veranderingen die van invloed zijn op de manier waarop het netwerk nieuwe transacties verwerkt. De systemen die upgraden, worden een nieuwe cryptocurrency. Degenen die dat niet doen, blijven werken met het oude protocol.

  Dit betekent dat er nu zijn twee verschillende cryptocurrencies. Ik zal een voorbeeld gebruiken om de zaken duidelijker te maken; Stel je voor dat tien auto’s over een weg rijden. Een auto besluit rechtsaf te slaan. Vier van de andere auto’s vinden dat een geweldig idee, dus slaan ze ook rechtsaf.

  De overige vijf auto’s vinden rechtsafslaan een slecht idee, dus blijven ze rechtdoor rijden. In plaats van één groep auto’s die in één richting rijden, heb je nu twee groepen die in verschillende richtingen rijden!

Dus nu u weet wat een harde vork is, laten we de Bitcoin Diamond-vork nader bekijken.

De B.asics van Bitcoin Diamond Fork

In 2017 belden twee Bitcoin-mijnwerkers Team Evey en Team 007 besloten om het netwerkprotocol dat wordt aangeroepen, te wijzigen Bitcoin Core. Ze waren niet tevreden met de manier waarop Bitcoin werkte en dachten dat ze het konden verbeteren. Evey en 007 noemden hun verbeterde protocol Bitcoin Diamond.

NotitieMijnwerkers zijn Bitcoin-gebruikers die speciale taken uitvoeren die helpen bij het verwerken van Bitcoin-transacties. Ze spelen een cruciale rol in de Bitcoin-gemeenschap.

Bitcoin Diamond harde vork

De belangrijkste verbeteringen Evey en 007 wilden het Bitcoin-protocol volgen:

 • Snellere transactietijden: De meeste cryptocurrencies hebben moeite om de tijd die nodig is om transacties te voltooien, te verkorten. Het Bitcoin-netwerk kan alleen verwerken ongeveer 2-7 transacties per seconde (Tx / s). Betalingsverwerkingsdiensten zoals MasterCard en Visa kan duizenden transacties per seconde verwerken. Het BCD-team vond dat het tijd was voor Bitcoin om zijn achterstand in te halen!
 • Lagere transactiekosten: Elke transactie op het Bitcoin-netwerk wordt in rekening gebracht. De vergoedingen voor transacties zijn de afgelopen jaren erg hoog geworden. Cryptocurrencies zouden gebruikers moeten helpen hoge bankoverboekingskosten te vermijden, dus Evey en 007 vonden dat de kosten van Bitcoin zouden moeten dalen, niet omhoog!
 • Moedig meer nieuwe gebruikers aan: Bitcoin is erg duur geworden. Tegenwoordig is één bitcoin meer waard dan 11.000 AMERIKAANSE DOLLAR. Dit maakt het erg moeilijk voor nieuwe gebruikers om één Bitcoin te kopen. De makers van BCD vinden dat Bitcoin voor iedereen moet zijn, niet alleen voor degenen die het kunnen betalen.

Team Evey en Team 007 schreven wijzigingen in het Bitcoin-protocol waarvan ze hoopten dat ze deze doelen zouden bereiken. De Bitcoin Diamond-vork gebeurde op 24 november 2017. De vork had invloed op de hele Bitcoin-gemeenschap. Ik zal je in de volgende sectie vertellen hoe. Laten we nu eens kijken hoe de Bitcoin Diamond-munt tot nu toe op de markt heeft gepresteerd …

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Diamond Coin Market-statistieken

Bitcoin Diamond harde vork

Na de Bitcoin Diamond-vork kwam de Diamond-munt in stijl op de markt! Een week na de vork was de Diamond-munt waard 61,71 AMERIKAANSE DOLLAR. Op 25 november was de prijs gestegen 91.47 Amerikaanse Dollar!

Helaas duurde dit niet lang en de prijzen begon te dalen op de markt in januari 2018. De prijs van Diamond-munten is sindsdien gedaald tot niet indrukwekkend 2,44 Amerikaanse Dollar.

UPDATE 2021: Momenteel is de BCD-prijs slechts $ 0,83 USD, maar deze lijkt niet meer te dalen.

Ook al is de prijs laag, de totale waarde van al het trimvest op de markt is nog steeds ruimschoots voorbij 150 miljoen AMERIKAANSE DOLLAR. De markt is erg druk worden met Bitcoin-vorkmunten en alleen degenen met de beste protocollen zullen slagen.

Hoe kan BCD worden gebruikt?

Bitcoin Diamond-munt zou veel Bitcoin-gebruikers kunnen overtuigen met zijn snellere transactietijden, lagere tarieven en gemakkelijkere toegang aan nieuwe gebruikers. Bitcoin is een enorm populaire munt, maar het kan best moeilijk zijn om te gebruiken! Veel Bitcoin-critici beweren dat de munt geen geldige vervanging voor normaal geld totdat gebruikers kleine aankopen kunnen doen; snel en gemakkelijk.

Een netwerk dat deze functies biedt, zal ook kleine bedrijven aanspreken die handelen in laaggeprijsde goederen met een hoog volume, zoals koffie of fastfood. Naar mijn mening zal de prijs van Bitcoin Diamond dat echter wel doen moeten stabieler zijn voordat het grote klanten aantrekt, zoals Starbucks of McDonalds.

UPDATE 2021: Hoewel de prijzen van BCD zijn gedaald, lijkt het op dit moment erg stabiel te zijn.

Zo, wie kan BCD gebruiken?

 • Bitcoin-houders: Harde vorken op het Bitcoin-netwerk plaatsen houders van Bitcoin in een unieke positie. Ongeacht de hoeveelheid Bitcoin die ze hebben, ze krijgen hetzelfde bedrag van de nieuwe valuta gratis! De Bitcoin Diamond-vork verhoogde het totale aanbod van de munt. Voor elke Bitcoin-gebruiker die in het bezit is, krijgen ze tien BCD gratis. Goede deal, toch?
 • Niet-Bitcoin-houders: Als u Bitcoin bezit, heeft u al een Diamond-muntstuk. De rest van de cryptogemeenschap zal ervoor moeten betalen! Er zijn meerdere cryptocurrency-uitwisselingen die BCD aanbieden om te handelen, vermeld op de BCD-startpagina. De bekendste zijn Binance, Bittrex en HitBTC.

Of je het nu koopt of het geluk hebt het gratis te krijgen, je hebt een plek nodig om je trimvest te bewaren. Hiervoor heb je een Bitcoin Diamond-portemonnee.

Bitcoin Diamond: BCD Pay-portemonnee.

Opmerking: een portemonnee is een softwaretoepassing of hardwarestation waarin belangrijke toegangscodes voor uw cryptovaluta worden opgeslagen. U kunt ook een papieren portemonnee gebruiken om uw toegangscodes op te slaan.

Bitcoin Diamond-portemonnee

Het kan moeilijk zijn om portemonnees te vinden die nieuwe munten ondersteunen. Er zijn momenteel acht sites die een Bitcoin Diamond-portemonnee aanbieden. Ze staan ​​vermeld op de homepage van de munt. Elk zijn softwareportefeuilles met opslag voor mobiel, internet en desktop.

De startpagina van BCD bevat ook downloadlinks voor twee multi-platform wallets genaamd QT en Electrum. Beide kunnen worden gebruikt als een Bitcoin Diamond-portemonnee. Ik raad altijd aan om een ​​combinatie van software- en hardwareportefeuilles te gebruiken.

Bitcoin Diamond: BCD-uitwisselingen.

Tip: Wanneer u nieuwe cryptocurrencies gaat gebruiken, is het erg belangrijk om uitwisselingen en portefeuilles te gebruiken die u vertrouwt, dus doe uw huiswerk! Als u op zoek bent naar een betrouwbare uitwisseling, moet u Binance eens bekijken, en als u een veilige hardware-portemonnee wilt hebben om uw crypto te behouden, is Ledger Nano S een van de meest aanbevolen opties.

Nu u weet wie BCD kan gebruiken, gaan we eens kijken hoe BCD-transacties werken.

Hoe doen Tre acties W.ork?

In sommige opzichten zijn Bitcoin Diamond-transacties erg vergelijkbaar met normale Bitcoin-transacties. De twee delen veel van dezelfde code van het Bitcoin Core-protocol.

Ik zal eerst de overeenkomsten bespreken.

BTC / BCD Therstel Songelijkheden

Bitcoin en BCD zijn netwerken waar gebruikers dat kunnen winkel en overdracht informatie. Al deze informatie wordt opgeslagen in enorme databases die blockchains worden genoemd. Een blockchain is erg lang lijst met alle transacties die ooit op het netwerk zijn gemaakt. Blockchains zijn opgeslagen op duizenden computers genaamd knooppunten.

Nieuwe transacties worden in groepen geplaatst die blokken worden genoemd en gecontroleerd door knooppunten om er zeker van te zijn dat ze geldig zijn voordat ze aan de blockchain worden toegevoegd. Mijnwerkers spelen een belangrijke rol bij het verwerken van transacties op zowel het Bitcoin-netwerk als op het Bitcoin Diamond-netwerk. Elk platform neemt ongeveer 10 minuten om één blok transactie-informatie te verwerken.

Voor meer informatie over de rol van miners op de blockchain, bekijk mijn Blockchain Explained-gids!

Beide netwerken zijn ook van plan om het bliksem netwerk om transactietijden te versnellen. Evey en 007 hebben aangekondigd dat BCD het bliksemnetwerk gaat gebruiken 31 juli 2018.

Notitie: Het bliksemnetwerk stelt gebruikers in staat om mini-netwerken te vormen waar real-time transacties kunnen plaatsvinden, weg van de belangrijkste blockchain. Deze transacties worden vervolgens gecontroleerd en toegevoegd aan de hoofdblockchain als geheel. Dit neemt veel druk weg van het hoofdnetwerk.

BTC / BCD-transactieverschillen

Onthouden, BCD streeft sneller, goedkoper en gemakkelijker toegankelijk zijn dan Bitcoin. Hier is hoe:

 • Groter blokformaat: Standaard Bitcoin-blokken bevatten 1 MB aan transactie-informatie. Bitcoin Diamond-blokken bevatten 8 MB. Dit betekent dat hoewel beide platforms dezelfde bloktijd hebben (10 minuten), het BCD-netwerk acht keer meer informatie verwerkt.
 • Hoger totaal aanbod: Het totale aanbod van Bitcoin is 21 miljoen munten. Het totale aanbod van BCD is 189 miljoen. Het BCD-team hoopt dat een grotere voorraad de prijs van elke munt op een niveau houdt dat alle gebruikers zich kunnen veroorloven.
 • Gemakkelijkere mijnbouw: Mijnwerkers krijgen beloningen voor de taken die ze uitvoeren op de blockchain. Deze taken vereisen veel computerkracht. Mijnwerkers op het Bitcoin-netwerk gebruiken krachtige apparatuur genaamd ASIC-mijnwerkers om hun taken te voltooien.

  ASIC-mijnbouw wordt vaak gedaan in grote magazijnen met honderden machines. Het is luidruchtig, duur en kan erg heet worden. Dit betekent dat de meeste leden van de Bitcoin-gemeenschap Bitcoin niet kunnen mijnen. Team Evey en Team 007 vinden dit oneerlijk. BCD-mijnbouw is voor bijna alle gebruikers gemakkelijk genoeg om te doen. BCD-mining kan worden gedaan met behulp van een GPU. Als je een gamer bent, ken je dit als een grafische kaart!

Nu kunt u de vraag beantwoorden: “Wat biedt BCD dat Bitcoin niet biedt?”, Ik wil het hebben over beveiligingskwesties.

Is BCD Secure?

Blockchains zijn een zeer veilige manier om winkel en overdracht informatie. Grote bedrijven zoals Visa, Google en Facebook slaan onze informatie op een beperkt aantal centrale servers op.

Als deze servers worden aangevallen, kan onze informatie in gevaar worden gebracht. Blockchains verspreiden onze informatie duizenden verschillende computers. Dit maakt het aanvallen van een blockchain extreem moeilijk!

Een van de belangrijkste veiligheidskenmerken van blockchain-technologie is codering. Persoonlijke persoonlijke informatie is verborgen met behulp van computercode. Sommige critici van Bitcoin denken dat er niet genoeg gebruikersinformatie is versleuteld.

Bitcoin Diamond harde vork

Bijvoorbeeld allemaal transacties en hun bedragen kan gezien worden door iedereen die het Bitcoin-netwerk gebruikt. Dit kan het achterhalen van de echte identiteit van gebruikers voor overheden en andere organisaties vrij eenvoudig maken.

Het team achter Bitcoin Diamond wilde meer gebruikersinformatie versleutelen. Ze hebben echter onlangs besloten om niet meer privacyfuncties aan BCD toe te voegen.

Dat voelen ze regeringen binnenkort wetten aannemen die voorkomen dat cryptocurrencies gebruikersgegevens verbergen. In een verklaring gepubliceerd op Medium, het team noemde Japan en Rusland als voorbeelden van deze trend.

Dat vindt het team ook ondernemingen wil geen munten ondersteunen die een hoog niveau van gebruikersprivacy bieden. Op 20 april 2018 hebben ze zei dat ze “beseften dat meer uitwisselingen in de toekomst anonieme cryptocurrencies zouden kunnen schrappen".

Dergelijk nieuws kan veel cryptofans die privacy waarderen, teleurstellen. Het zou echter geen invloed moeten hebben op de algehele beveiliging van de blockchain.

De echte risico’s waarmee de Bitcoin Diamond-munt wordt geconfronteerd, zijn oplichters die zich richten op de release van nieuwe hard-fork cryptocurrencies. Wie zijn deze oplichters en wat doet BCD eraan??

Hoe kan het worden misbruikt?

Nieuwe hard-fork-munten worden vaak misbruikt in de verwarring na hun lancering. Telkens wanneer nieuwe munten uit het Bitcoin-netwerk worden gesplitst, worden houders van Bitcoin het doelwit van oplichters.

Na de hard fork in november 2018 waren Bitcoin-houders die niet begrepen hoe ze hun gratis BCD konden claimen misleid tot het storten van geld in een nep-portemonnee met Bitcoin Diamond-munten. In plaats van gratis Diamond-munten te krijgen, verloren ze hun Bitcoin-storting!

Als u Bitcoin vasthoudt, moet u heel voorzichtig zijn met uw munten als er harde vorken optreden. Gebruik altijd een combinatie van hardware- en softwareportefeuilles. Als het aankomt op de meest aanbevolen hardware wallets, je moet zeker gaan voor Ledger Nano S en Trezor.

Belangrijk: Laat u niet misleiden door aanbiedingen "weggeven" geld. Gebruik portefeuilles die u alleen kunt vertrouwen. Nieuwe munten kunnen voor veel onzekerheid zorgen, dus neem de tijd om uw opties te overwegen.

Laten we, voordat u vertrekt, een korte samenvatting geven van de voor- en nadelen van Bitcoin Diamond.

Bitcoin Diamond: voors en tegens

Laten we beginnen met de positieve aspecten.

Voordelen

 • Het is sneller dan Bitcoin. Bitcoin Diamond verwerkt in dezelfde tijd veel grotere blokken dan Bitcoin. Grotere blokken betekenen meer transacties en een snellere gemiddelde transactietijd.
 • Inclusieve mijnbouw. Bitcoin Diamond maakt het gemakkelijk om BCD te minen met minder krachtige computers. Met GPU-mining kunnen meer gebruikers betrokken raken bij het ondersteunen van het netwerk en dit kan alleen maar goed zijn.
 • Transacties met een hoog volume / lage prijzen. Bitcoin is ‘s werelds beste cryptocurrency, maar het is nog steeds vrij moeilijk te gebruiken. De hoge transactiesnelheden van diamanten munten en lage prijzen zou het perfect kunnen maken voor het kopen en verkopen van kleine en goedkope producten zoals koffie of buskaartjes.

Laten we vervolgens een paar nadelen bekijken.

Nadelen

 • Privacykenmerken: Bitcoin Diamond heeft het niveau van gebruikersprivacy niet verhoogd. Dit zal gebruikers irriteren die denken dat Bitcoin-transacties te gemakkelijk te volgen zijn.
 • Het bliksemnetwerk: Het BCD-team heeft lightning-netwerktechnologie beloofd, maar heeft deze nog niet gelanceerd. Ze hebben de privacyfuncties niet verbeterd, dus het kan ook zijn dat ze het bliksemnetwerk niet lanceren.
 • Vertrouwen: Hard-fork-munten moeten het vertrouwen van de cryptogemeenschap winnen. Niemand weet wie Team Evey en Team 007 zijn. Veel gebruikers vinden het niet legitiem en sommigen beschuldigden het zelfs van oplichterij toen het werd gelanceerd.

U zou nu een goed begrip moeten hebben van wat Bitcoin Diamond is en hoe het werkt, dus laten we snel conclusies trekken.

Vergelijk Bitcoin Diamond zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Bitcoin Diamond zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Gevolgtrekking

Hard forks maken deel uit van een continu proces om de perfecte cryptocurrency te bouwen. Bitcoin Diamond heeft enkele belangrijke wijzigingen aangebracht naar Nakamoto’s software.

Een diamanten munt is geen perfecte cryptocurrency, maar Bitcoin of Bitcoin Cash ook niet. Elke nieuwe oplossing brengt ons echter dichter bij een wereld waarin de overdracht van belangrijke informatie snel, gemakkelijk en gratis is!

Bitcoin Diamond-munten lijken veel mogelijkheden te bieden, maar sommige mensen vinden het niet erg betrouwbaar. In welke munt u ook kiest om in te investeren, het is cruciaal om een ​​betrouwbare crypto-uitwisseling te kiezen, zoals Binance of Coinbase, en een veilige portemonnee, bijvoorbeeld Ledger Nano S en Trezor..

Hier zijn de stappen die u kunt volgen verkrijg Bitcoin Diamond zonder veel moeite

1. Koop een veilige cryptocurrency-portemonnee (Ledger Nano S en Trezor).

2. Meld u aan bij Binance.

3. Koop Bitcoin-diamanten op Binance.

4. Stuur uw Bitcoin Diamonds naar de Ledger Nano S-portemonnee.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me