Als u momenteel Bitcoin bezit en u zich afvraagt ​​wat er in de nabije toekomst met de prijs gaat gebeuren, wat is dan de prijsvoorspelling van Bitcoin in 2021? Of heb je er al van gehoord en wil je weten of het op lange termijn een goede investering is of niet? Als uw antwoord ja is op een van deze vragen, bent u bij ons aan het juiste adres!

Snel feit: wist u dat Bitcoin zijn prijs in 2017 met meer dan 2000% heeft verhoogd?!?

In deze gids voor prijsvoorspelling voor Bitcoin 2021 zal ik u eerst een kort overzicht geven van wat Bitcoin eigenlijk is, gevolgd door een korte uitleg van de dingen die u moet overwegen voordat u zwaar investeert op basis van een gids voor prijsvoorspelling (net als deze!).

Daarna zal ik enkele populaire prijsvoorspellingen voor het jaar 2021 bespreken en u mijn mening over elk ervan laten weten. Ten slotte zal ik dan enkele van de aankomende real-world evenementen bespreken die de prijsbeweging in de toekomst zouden kunnen beïnvloeden.

Dus waar wacht je op? Laten we beginnen met ervoor te zorgen dat we weten wat Bitcoin eigenlijk is!

Project: Bitcoin


Bitcoin is in 2009 gemaakt door een anonieme ontwikkelaar genaamd “Satoshi Nakamoto” en was de eerste en originele cryptocurrency. Met Bitcoin kunnen mensen geld verzenden en ontvangen zonder tussenpersoon van een derde partij en als zodanig is het een gedecentraliseerd betalingssysteem.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Het netwerk wordt niet gecontroleerd door een enkele persoon of autoriteit, noch wordt het ondersteund door een centrale bank. In plaats daarvan worden transacties geverifieerd door een gemeenschap van “mijnwerkers” die hun rekenkracht gebruiken om de beweging van te bevestigen "fondsen". In ruil daarvoor worden mijnwerkers beloond met extra Bitcoin voor hun bijdrage aan het netwerk.

De technologie die Bitcoin ondersteunt, wordt een blockchain genoemd, wat lijkt op een gigantisch boekhoudboek. Elke afzonderlijke transactie die ooit op het Bitcoin-netwerk is verwerkt, is beschikbaar om te bekijken op de blockchain. Bovendien, als een transactie eenmaal is toegevoegd, kan deze nooit meer worden gewijzigd of verwijderd – wat het extreem transparant maakt.

Bij het verzenden van Bitcoin naar een andere persoon duurt een transactie normaal gesproken ongeveer 10 minuten. In totaal kan het netwerk ongeveer 7 transacties per seconde verwerken en de kosten zijn afhankelijk van het aantal mensen dat het systeem gebruikt.

Het Bitcoin-project was een verbluffend succes – toen het voor het eerst werd uitgebracht in 2009, was de prijs minder dan 1 cent. 8 jaar later, in 2017, bereikte het een recordhoogte van ongeveer $ 20.000! Niet alleen dit, maar de creatie van Bitcoin heeft tot nu toe meer dan 1.600 verschillende cryptocurrencies aangemoedigd om op de markt te komen.

Dus nu u een beetje weet over wat Bitcoin eigenlijk is, zal ik in het volgende deel van mijn Bitcoin-prijsvoorspelling 2021-gids snel de dingen bespreken die u moet overwegen voordat u handelt op basis van de prijsvoorspellingen van iemand anders..

Prijsvoorspellingen en waar u op moet letten

In werkelijkheid kan niemand de toekomst van een cryptocurrency voorspellen, maar als we dat konden, zouden we allemaal miljardair zijn. In de wereld van cryptocurrency zijn de prijzen erg volatiel. Dit betekent dat de waarde van een munt heel snel kan stijgen of dalen, zonder dat er vaak een verklaring voor is waarom. Dit maakt het voorspellen van prijzen veel moeilijker dan traditionele markten.

Bij het overwegen van de toekomstige waarde van een cryptocurrency, is het altijd beter om naar gebeurtenissen uit de echte wereld te kijken. Dit kan verbeterde technologie, toekomstige roadmap-doelstellingen, nieuwe partnerschappen of zelfs regelgeving zijn.

Het belangrijkste is dat u altijd uw eigen onafhankelijke onderzoek doet voordat u een investering doet. Koop nooit een cryptocurrency alleen omdat een prijsvoorspelling u opwindt, of omdat uw favoriete YouTuber u dat heeft verteld! Aan het eind van de dag heeft iedereen een andere mening en is er geen garantie dat iemand het goed zal doen.

Dus nu je weet waar je op moet letten bij het lezen van voorspellingen, gaat het volgende deel van mijn Bitcoin-prijsvoorspelling 2021 enkele bekende Bitcoin-voorspellingen analyseren.

Prijsvoorspelling Bitcoin 2021

McAfee

De eerste Bitcoin-voorspelling die ik met u wil bespreken, is van John McAfee, de maker van de populaire antivirussoftware McAfee. McAfee is bekend in de cryptocurrency-industrie omdat hij veel krankzinnige prijsvoorspellingen doet op Twitter, maar sindsdien is onthuld dat cryptoprojecten hem meer dan $ 100.000 betalen om dit te doen..

Hoe dan ook, in 2017 zei McAfee dat Bitcoin in 2018 $ 500.000 zou bereiken, en als dat niet het geval was, zou hij zijn geslachtsdelen live op tv opeten! Als je dacht dat dit niet gek genoeg was, verhoogde McAfee zijn voorspelling van de Bitcoin-prijs tot $ 1 miljoen! Om eerlijk te zijn, leek hij me nogal zelfverzekerd.

Bitcoin-prijsvoorspelling 2021 John McAfee twitter-bericht

McAfee beweerde dat zijn voorspelling is gebaseerd op zijn eigen prijsvoorspellingsmodel, maar niemand weet hoe dit eruit ziet. Als zijn toekomstige Bitcoin-prijs van $ 1 miljoen in 2018 uitkomt, zou dat een totale marktkapitalisatie van $ 15 biljoen opleveren..

Marktkapitalisatie wordt gebruikt om de totale waarde van een actief of bedrijf te berekenen. Het wordt berekend door de huidige marktprijs te vermenigvuldigen met het totale aantal munten of aandelen in omloop. Als de huidige prijs van een cryptocurrency bijvoorbeeld $ 10 is en er zijn 5 miljoen munten in omloop, dan zou de totale marktkapitalisatie $ 50 miljoen zijn..

Zoals we nu weten, bleef de prijs van Bitcoin in 2018 dalen. In 2021 bereikte Bitcoin echter zijn nieuwe hoogste punt ooit – meer dan $ 40.000. Dat is het dubbele van de prijs in vergelijking met 2018. Onnodig te zeggen dat de toekomst van Bitcoin erg rooskleurig lijkt en naar verwachting $ 100.000 zal bedragen in 2021..

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Tom Lee

De volgende Bitcoin-prijsvoorspelling 2021 die ik wilde bespreken, is van een analist genaamd Tom Lee. Lee werkt voor de cryptocurrency-onderzoeksorganisatie Fundstrat en staat erom bekend de prijsprestaties van Bitcoin live op tv te bespreken. Volgens Lee’s Bitcoin-voorspelling zal de cryptocurrency in 2017 zijn hoogste punt ooit breken door $ 25.000 te bereiken.

Vooruitlopend naar 2018, geloofde Lee dat de prijs van Bitcoin zal worden gewaardeerd op $ 91.000. Deze specifieke onderzoeker heeft veel ervaring met diagramanalyse. Dit is wanneer u naar historische prijsbewegingen van een munt kijkt en vervolgens een toekomstige voorspelling doet op basis van hoe de munt zich in het verleden heeft verplaatst. Zijn voorspelling werd echter in 2018 niet werkelijkheid.

Vandaag, in 2021, heeft Bitcoin zijn hoogste punt ooit bereikt: meer dan $ 40.000. Tom Lee zegt nu dat de waarde met 300% zou kunnen stijgen.

In werkelijkheid is Bitcoin waarschijnlijk de enige cryptocurrency waarvoor u diagramanalyse kunt uitvoeren. Dit komt omdat andere munten niet genoeg handelsvolume of voldoende historische gegevens hebben, terwijl Bitcoin een trackrecord van 9 jaar heeft!

Bitcoin-prijsvoorspelling 2021 - Fry from Futurama

Osato Avan-Nomayo

De volgende Bitcoin-prijsvoorspelling 2021 waar ik met je over wilde praten, is echt interessant, uitgevoerd door de analist Osato Avan-Nomayo van Bitcoinist. Deze voorspelling is gebaseerd op het feit dat in 2021 de Bitcoin-mijnbeloning gehalveerd zal worden van 12,5 BTC naar 6,25 BTC.

Zoals je in de onderstaande grafiek kunt zien, is de Bitcoin-mijnbeloning in zijn geschiedenis twee keer gehalveerd. In 2012 ging het van 50 BTC naar 25 BTC en in 2016 ging het van 25 BTC naar 12,5 BTC. De historische prijsgrafiek laat zien dat toen deze twee gebeurtenissen plaatsvonden, de prijs van Bitcoin kort daarna nieuwe hoogten kende.

Bitcoin-prijsvoorspelling 2021 - BTC-marktprijs

1 jaar na de eerste verlaging van de mijnbouwbeloning steeg BTC bijvoorbeeld voor het eerst naar $ 1.000. 1 jaar na de tweede verlaging van de mijnbeloning bereikte BTC recordhoogtes van $ 19.500.

Hoewel Bitcoinist niet echt een specifieke Bitcoin-toekomstige prijs voor 2021 geeft, voorspelt hun analyse dat de waarde ervan in 2021 nieuwe recordhoogtes zal bereiken, die minstens $ 20.000 zullen bedragen..

Fran Strajnar

De laatste Bitcoin-prijsvoorspelling 2021 die ik wilde bespreken, is van de CEO van Brave New Coin, een cryptocurrency-onderzoeksorganisatie. In deze Bitcoin-voorspelling gelooft Fran Strajnar dat de prijs tegen het jaar 2019 nieuwe hoogtepunten van $ 200.000 zal bereiken. Dat is echter niet gebeurd … De kans is groot dat deze voorspelling in 2021 tot leven komt..

Strajnar stelt dat de acceptatiegraad voortdurend toeneemt, waaronder steeds meer mensen die het netwerk gebruiken en een toename van portefeuilles en apps. Dit is een goed argument, want naarmate meer mensen Bitcoin kopen en gebruiken, zal de prijs natuurlijk stijgen.

In landen als Japan zijn er zelfs meer dan 200.000 winkels waar u Bitcoin in de echte wereld kunt uitgeven. Dit helpt dus ook om de prijs te verhogen, omdat het de cryptocurrency real-world gebruik geeft.

Dus, wat vind je van de prijsvoorspellingen van Bitcoin die ik hierboven heb genoemd? Ben je het met hen eens, of ben je nog steeds niet overtuigd? Als u op zoek bent naar meer inzicht, dan gaat het volgende deel van mijn Bitcoin-prijsvoorspelling 2021-gids kijken naar enkele gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op de prijs van Bitcoin.

Bitcoin-routekaart

Ik zei eerder dat een van de belangrijkste dingen om rekening mee te houden als je naar de toekomstige prijs van Bitcoin kijkt, gebeurtenissen uit de echte wereld zijn, zoals technische vooruitgang en regelgeving. Ik heb hieronder een aantal dingen opgesomd die van invloed kunnen zijn op de prijs.

Technische ontwikkelingen

Hoewel Bitcoin de nummer één cryptocurrency is in termen van marktkapitalisatie, reputatie en gebruik in de echte wereld, is het prestatieniveau van zijn transacties eigenlijk vrij slecht. In feite zijn er veel andere cryptocurrencies die sneller, goedkoper en schaalbaarder zijn.

Ten eerste duurt het 10 minuten om een ​​transactie op het Bitcoin-netwerk te bevestigen. Andere munten zoals Ethereum kunnen transacties in ongeveer 16 seconden verifiëren. Ten tweede zijn de Bitcoin-vergoedingen nu veel hoger dan vroeger en kosten ze nu dollars in plaats van centen.

Ten derde, en waarschijnlijk het belangrijkste, kan Bitcoin slechts 7 transacties per seconde bevestigen. Dit is momenteel het schaalbaarheidsniveau van Bitcoin en het is een groot probleem. NEO en Ripple kunnen bijvoorbeeld duizenden transacties per seconde bevestigen, dus als Bitcoin een wereldwijd betalingssysteem moet worden, moet het technisch verbeteren.

Een bedrijf genaamd Lighting Labs (dat investeringen heeft ontvangen van senioren van Twitter, PayPal en Litecoin) staat op het punt een protocol vrij te geven dat de prestaties van Bitcoin-transacties aanzienlijk zal verbeteren.

Bekend als de Lighting Network-upgrade, wordt aangenomen dat het protocol het Bitcoin-netwerk in staat zou kunnen stellen zijn maximale transactielimiet te verhogen tot miljoenen per seconde. Bovendien zullen transacties ook veel sneller en goedkoper zijn.

Als het Lighting Network succesvol is, zou dit een zeer positief effect moeten hebben op de prijs van Bitcoin.

Regulatie

Hoewel Bitcoin al bijna 10 jaar handelt, staat de regelgeving nog in de kinderschoenen. Er lijkt een theorie te zijn dat wanneer regeringen het gaan reguleren, de prijs van Bitcoin negatief zal worden beïnvloed. Dit kan echter niet verder van de waarheid zijn … kijk maar eens naar Japan!

In 2017 werd Japan het eerste land ter wereld dat Bitcoin volledig reguleerde op dezelfde manier als zijn financiële dienstensector. In feite classificeert de Japanse regering Bitcoin op dezelfde manier als de Yen-valuta.

Sinds dit is gebeurd, heeft Japan nu het hoogste handelsvolume ter wereld voor Bitcoin. Mensen gebruiken het ook elke dag in de echte wereld, aangezien er meer dan 200.000 winkels zijn die het accepteren!

Zodra andere grote landen hetzelfde regelgevingsbeleid volgen als de Japanse regering, zal Bitcoin veel meer legitimiteit krijgen. Dit zou niet alleen betekenen dat mensen Bitcoin meer gaan vertrouwen, maar het zou ook kunnen dat grote financiële instellingen gaan investeren. Als dit het geval is, zou de prijs van Bitcoin uiteindelijk moeten stijgen.

Partnerschappen en adoptie

Zoals hierboven vermeld, zijn er meer dan 200.000 winkels in Japan die Bitcoin accepteren. Hoewel er ook winkels zijn in andere landen zoals de VS en het VK, is het aantal winkels vrij klein.

Naarmate meer en meer bedrijven Bitcoin beginnen te accepteren, zullen mensen het als een echte valuta kunnen gaan gebruiken. Aan de andere kant, als een echt populaire app zou besluiten om Bitcoin als de belangrijkste valuta te accepteren, zou dit de munt ook meer waarde geven.

In wezen, als Bitcoin zijn gebruik in de echte wereld kan verhogen, zouden we een van de echt positieve Bitcoin-prijsvoorspellingen voor 2021 kunnen zien uitkomen.

Wedstrijd

Hoewel Bitcoin altijd de nummer één cryptocurrency is geweest, is het belangrijk om te onthouden dat er meer dan 1.500 verschillende munten op de markt zijn. Hoewel de meeste van deze projecten bovenop andere blockchain-protocollen zoals Ethereum zijn gebouwd, zijn er ook veel individuele blockchains.

Er is geen garantie welke cryptocurrency in de toekomst zal domineren, dus u moet altijd onderzoek doen en op de hoogte blijven van wat andere projecten doen.

Bovendien overwegen verschillende centrale banken en overheden om ook hun eigen cryptocurrencies vrij te geven, die mogelijk in directe concurrentie staan ​​met Bitcoin. De regering van Venezuela heeft bijvoorbeeld onlangs een ICO voltooid voor hun eigen munt – de Petro.

Dus nu u enkele van de real-world gebeurtenissen kent die de prijs kunnen beïnvloeden, ga ik u in het volgende deel van deze Bitcoin-prijsvoorspelling 2021-gids mijn mening geven over de vraag of ik denk dat het een goede investering is of niet..

Is Bitcoin een goede investering??

Voordat ik u mijn eigen persoonlijke mening geef, wilde ik duidelijk maken dat ik u geen financieel of investeringsadvies geef. Net als de voorspellingen die ik hierboven besprak, is niets ooit gegarandeerd. U moet altijd een beslissing nemen op basis van uw eigen onderzoek, dus houd daar rekening mee.

Hoe dan ook, over het algemeen denk ik dat er meerdere cryptocurrencies zullen zijn die een grote rol spelen in de toekomst van transacties. Ik denk echter dat Bitcoin altijd de meest vertrouwde en stabiele cryptocurrency van allemaal zal zijn.

Interessant is dat ik niet echt denk dat Bitcoin zal worden gebruikt als ruilmiddel, wat betekent dat het wordt gebruikt als een alledaagse valuta, zoals Amerikaanse dollars. In plaats daarvan denk ik dat het meer als een opslag van waarde zal fungeren.

Opmerking: een winkel met waarde is waar mensen een actief kopen om hun geld veilig te houden, net als goud en zilver, in de hoop dat het de waarde ervan verhoogt.

Naar mijn mening, hoewel Bitcoin al 9 jaar bestaat, is het nog erg pril. Als meer landen het gaan reguleren zoals Japan deed, dan denk ik dat het een goede kans heeft om zijn prijs tegen 2021 te verhogen.

In de zeer nabije toekomst denk ik echter dat het grootste evenement de installatie van de Lighting Network-upgrade zou kunnen zijn. Dit zou Bitcoin naar een ander niveau moeten tillen en zou een deel van de andere blockchain irrelevant kunnen maken.

Of het nu een goede investering is of niet … nou, u moet die beslissing zelf nemen door middel van onafhankelijk onderzoek. Timing is alles op de cryptocurrency-markten, want als je begin 2017 in Bitcoin zou investeren en aan het einde van het jaar zou verkopen, zou je meer dan 2000% winst maken..

Als u echter eind 2017 Bitcoin kocht en het tot nu toe vasthoudt, zou u aanzienlijk in de problemen komen. Als je gelooft in de ideologie van het project, dan is het het beste om je Bitcoin lang vast te houden, want op dit moment zijn de markten nog erg volatiel.

Gevolgtrekking

Dat is het einde van mijn Bitcoin-prijsvoorspelling 2021-gids! Als je het van begin tot eind hebt gelezen, zou je nu een heel goed begrip moeten hebben van wat Bitcoin is en wat het van plan is te bereiken.

Ik heb enkele populaire prijsvoorspellingen voor het jaar 2021 besproken, die variëren van $ 91.000 tot $ 1 miljoen. Ben je het eens met een van deze Bitcoin-voorspellingsmodellen of zie je een ander verhaal? Als dit het geval is, denkt u dat de prijs hoger of lager zal worden?

Ik besprak ook enkele van de toekomstige ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de prijs van Bitcoin, waaronder een upgrade van zijn technologie, regelgeving, toekomstige partnerschappen en zijn concurrentie.

Bent u het met mij eens dat Bitcoin op de lange termijn meer als waardeopslag kan worden gebruikt, of denkt u dat het het oorspronkelijke plan van de maker zal volgen en als ruilmiddel zal worden gebruikt??

Wat uw mening ook is, laat me uw Bitcoin-prijsvoorspelling voor 2021 weten in de opmerkingen hieronder!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me