Bitcoin-prijsvoorspelling: zal Bitcoin crashen of stijgen?

Dus je hebt er al van gehoord Bitcoin en je wilt investeren…

Je bent niet de enige! Bitcoin is geweest een van de beste investeringen die u de afgelopen 5 jaar had kunnen doen. Mensen gebruiken het nog steeds om veel geld te verdienen, op veel verschillende manieren.

In deze gids zal ik het je leren de geschiedenis van Bitcoin, de toekomst ervan, en hoe te begrijpen wat er in de prijsvoorspelling zit. We zullen kijken naar voorspellingen voor verschillende jaren, inclusief de prijsvoorspelling van Bitcoin 2021. Ik zal de vragen beantwoorden die iedereen bezighoudt, zoals “zal Bitcoin crashen?” en “waarom stijgt Bitcoin?”.

Begrijpen hoe u kunt voorspellen en investeren, is de eerste stap naar het opbouwen van een succesvolle portefeuille. Aan alle investeringen zijn echter risico’s verbonden. U moet dus altijd met een financieel adviseur praten voordat u belangrijke beslissingen neemt – of het nu gaat om investeren in Bitcoin of een crypto-uitwisselingsplatform gebruiken om enkele cryptocurrencies te kopen, in het algemeen.

Let op: Uw portefeuille is opgebouwd uit uw beleggingen. Als u bijvoorbeeld zou investeren in Bitcoin, Ethereum en Litecoin, dan zitten die munten in je portefeuille.

De wortels van Bitcoin

Voordat we beginnen met het voorspellen van bitcoin-projecties, gaan we een beetje terug naar de basis. Ik neem aan dat u tijdens het lezen van deze gids van Bitcoin moet hebben gehoord. Bitcoin is ‘s werelds eerste digitale valuta, en het is het afgelopen jaar erg populair geweest! Veel mensen hebben grote winsten gemaakt door Bitcoin tegen een lage prijs te kopen en deze vervolgens voor een hoge prijs te verkopen.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Verward? Nou, laat me het uitleggen.

Bitcoin is een valuta, net als Amerikaanse dollars, Japanse yen of Britse ponden. Het kan worden gekocht, verkocht en geruild voor goederen en diensten. En, net als elke andere valuta, aanstaande Bitcoin-prijsvoorspellingen zijn altijd van speculatieve aard.

Bitcoin-prijsvoorspelling: zal Bitcoin crashen of stijgen?

Als u naar winkels gaat, kunt u met papiergeld spullen kopen of met uw bankkaart betalen. Telkens wanneer u uw bankpas gebruikt om een ​​betaling uit te voeren, wordt het geld van het saldo van de bankrekening afgeschreven.

Bitcoin lijkt daar erg op, behalve dat u het niet kunt ontvangen in het formulier op papier (zoals in Amerikaanse dollars). Het is een peer-to-peer valuta, inhoudende dat er zijn geen banken bij betrokken.

Alle Bitcoin-transacties zijn elektronisch – je kunt het gebruiken om dingen online te kopen en verkopen, en ook in een paar geselecteerde winkels. Niet alleen dat, maar die zijn er nu Bitcoin-geldautomaten waarmee u uw Bitcoin in uw lokale valuta kunt veranderen.

Enkele coole feiten over Bitcoin:


  • Bitcoin is in 2009 opgericht door Satoshi Nakamoto
  • Niemand weet wie Satoshi Nakamoto is – dit is een van de grootste mysteries over Bitcoin;
  • Satoshi Nakamoto wilde een valuta creëren die niet afhankelijk was van het huidige banksysteem;
  • Er zijn slechts 21 miljoen Bitcoins die kunnen worden gemaakt.

Laten we verder gaan en de feitelijke operationele processen van Bitcoin bespreken.

Hoe werkt Bitcoin?

Nog een ding om te bespreken voordat u daadwerkelijk naar de prijsvoorspelling van Bitcoin gaat, is de manier waarop Bitcoin werkt. Elke Bitcoin-transactie vindt plaats op de Bitcoin blockchain. Een blockchain is een stukje technologie dat Bitcoin en zijn gebruikers beschermt door ze te beschermen tegen hackers.

Het wordt aangedreven door een netwerk van computers, die vaak “knooppunten” worden genoemd. Deze knooppunten werken samen om verifieer elke Bitcoin-transactie die plaatsvindt.

In eenvoudige bewoordingen, wanneer iemand een Bitcoin naar een andere persoon stuurt, zal een knooppunt op het blockchain-netwerk de transactie verifiëren met behulp van een wiskundige vergelijking. De transactie wordt vervolgens op het blockchain-netwerk geplaatst.

De “knooppunten” die het blockchain-netwerk helpen beheren, worden beloond voor hun bijdrage. Wanneer een knooppunt transacties verifieert, ontvangen ze Bitcoin voor hun inspanningen. Dit is een proces dat ‘mijnbouw​.

Bitcoin is gedecentraliseerd: knooppunten over de hele wereld beheren het netwerk. Het netwerk wordt niet beheerd door de hoofdserver of een groep hoofdservers. Dit is goed voor de beveiliging van Bitcoin, omdat het voor hackers veel moeilijker wordt om toegang te krijgen tot het netwerk.

Waarom fluctueert de prijs van Bitcoin??

Opmerking: fluctueren betekent veranderen zonder vast patroon.

“Waarom stijgt Bitcoin?” en “gaat Bitcoin crashen?” zijn vragen die we veel horen. Om een ​​Bitcoin-prijsvoorspelling te doen of te begrijpen, moet u dit eerst weten hoe Bitcoin fluctueert.

Net als de meeste valuta, de prijs van Bitcoin verandert elke dag. Het enige verschil is dat de prijs van Bitcoin op veel grotere schaal verandert dan lokale valuta.

Bitcoin-prijsvoorspelling: Bitcoin-munt.

De waarde van Bitcoin is gebaseerd op hoe waardevol de markt (de mensen die Bitcoin kopen en verkopen) denkt dat het is. Denk eens aan enkele van de meer fysieke dingen waarin u momenteel kunt investeren, zoals goud. De prijs van goud is afhankelijk van zijn vraag en aanbod. Als er bijvoorbeeld een nieuwe goudmijn wordt ontdekt, daalt de prijs. Dit komt doordat er meer goud beschikbaar komt en dus niet meer zo zeldzaam is. Dus hoe zeldzamer Bitcoin is, hoe hoger Bitcoin-voorspellingen zijn.

Het voorbeeld van goud is vergelijkbaar met hoe de prijsvoorspellingen van Bitcoin veranderen. De prijs van Bitcoin verandert echter meestal vanwege het nieuws dat erover wordt gepubliceerd. Dit is hoe het werkt:

  • Als er slecht nieuws over Bitcoin wordt gepubliceerd, zijn er veel meer mensen die Bitcoin verkopen dan dat ze het kopen. Deze mensen verkopen hun Bitcoins voor lagere prijzen dan de huidige waarde zodat ze deze snel kunnen verkopen. Dit veroorzaakt de prijs laten vallen.
  • Als er goed nieuws is over Bitcoin, zijn er meer mensen die Bitcoin kopen dan dat er mensen zijn die het verkopen. Deze mensen kopen Bitcoin voor hogere prijzen dan de huidige waarden, zodat ze het snel kunnen kopen. Dit veroorzaakt de projecties van Bitcoin stijgen.

Zoals u zich kunt voorstellen, zijn de zaken natuurlijk veel gecompliceerder dan dat – toch zou het als een fatsoenlijk algemeen waypoint moeten dienen.

De vraag en aanbod van Bitcoin

Toen Bitcoin werd gemaakt door Satoshi Nakamoto, stelde hij een limiet in voor het aantal Bitcoins dat kan worden gemaakt – 21 miljoen. Dit betekent dat zolang Bitcoin bestaat, er maar 21 miljoen kunnen zijn – niet meer. Dus als de populariteit van Bitcoin toeneemt, zullen de prijsvoorspellingen van Bitcoin dat ook doen.

Bitcoin-geschiedenis

De prijs van Bitcoin stijgt de ene dag, de volgende dag daalt… het heeft een geschiedenis van moeilijk te voorspellen zijn op korte termijn.

Nog, veel investeerders vinden dit leuk. Met prijzen die regelmatig fluctueren (op en neer gaan), kunnen beleggers Bitcoin vaak tegen een lage prijs kopen en vervolgens tegen een veel hogere prijs verkopen.

Er zijn echter andere investeerders die Bitcoin kopen om het voor de lange termijn vast te houden – zo zijn veel mensen rijk geworden! Sommige investeerders kochten Bitcoin meer dan 5 jaar geleden voor superlage prijzen (minder dan $ 100) en hielden het vervolgens vast tot eind 2017, toen het meer dan $ 18.000 waard was.!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

De Bitcoin Rush van 2017

Tot 2021 bereikte de waarde van Bitcoin het hoogste punt in januari 2017 toen het toesloeg $ 19.498,63. Op dit moment was Bitcoin een van de meest besproken dingen in de media. Iedereen die je kende – moeders, grootouders, onderwijzers en doktoren – vroegen allemaal “hoe hoog zal Bitcoin gaan?”. "Bitcoin prijs" en "Bitcoin prijs" voorspellingen waren twee van de grootste trends op Twitter!

Deze media-aandacht, of ‘hype’, zorgde ervoor dat de prijs van Bitcoin meer steeg dan ooit tevoren. Het ging ver, ver omhoog. Het was gek! Nieuwsverslaggevers en financiële analisten maakten allemaal hun Bitcoin-voorspellingen – wat het publiek interesseerde. Steeds meer mensen probeerden Bitcoin te kopen en dus steeg de prijs.

Bitcoin-prijsvoorspelling: Bitcoin-grafiek.

Kort daarna, Bitcoin De prijscrash van Bitcoined.

Snelle notitie: ‘ATH’ betekent All-Time High. Het is de hoogste prijs ooit.

De vraag “wanneer crasht Bitcoin?” was eindelijk beantwoord. Toen de prijsvoorspelling van Bitcoin steeds kleiner begon te worden, verkochten miljoenen mensen hun Bitcoin en daalde de prijs onder $ 10.000.

Bitcoin-prijsvoorspelling: tweede Bitcoin-prijsgrafiek.

Dat is een aanzienlijke crash!

Het heeft even geduurd, maar het lukte Bitcoin om weer op te staan ​​en in januari 2021 steeg de prijs aanzienlijk en bereikte het zijn hoogste punt ooit van $ 41.940..

Andere Bitcoin-crashes

De prijs van Bitcoin is in de loop der jaren vele malen gecrasht:

  • In 2011 stortte de prijs in 93% in vijf maanden;
  • Van november 2014 tot januari 2015 was de waarde van Bitcoin gehalveerd, net als de crash in december 2017.

Een andere keer dat Bitcoin crashte, was toen investeerders zich zorgen maakten over nieuwe wet- en regelgeving. Er was nieuws dat Zuid-Korea en China cryptocurrency-uitwisselingen zouden kunnen verbieden. Zoals je je kunt voorstellen, werden veel investeerders bang en daarom verkochten ze hun Bitcoin.

Opmerking: er zijn niet veel wetten voor cryptocurrency en veel cryptotransacties zijn anoniem. Hoewel sommige investeerders dit leuk vinden, wordt het door de meeste regeringen als een probleem gezien.

Bitcoin-prijsvoorspelling: de toekomst van Bitcoin

We vragen ons allemaal af waar Bitcoin over 1 jaar, 2 jaar, 5 jaar of zelfs 10 jaar zal staan. Het is moeilijk te voorspellen, maar iedereen doet het graag.

Zal Bitcoin opnieuw crashen?

Als meer landen regels / wetten maken voor cryptocurrency, er zal meer slecht nieuws worden gepubliceerd. Dit betekent dat we Bitcoin opnieuw kunnen zien crashen. Landen als Zuid-Korea, Japan, China, Frankrijk en de Verenigde Staten willen allemaal nieuwe regelgeving creëren.

Hoewel ze nieuwe regelgeving willen creëren, moeten we niet vergeten dat:

  1. Dit kan lang duren.

  2. Het heeft mogelijk geen invloed op de prijs van Bitcoin.

Tot die tijd is dat de meest populaire Bitcoin-projectie het zal blijven stijgen.

Wat zijn de Bitcoin-projecties voor 2021?

Dit is het soort vraag dat aanleiding geeft tot ruzie tijdens etentjes. Zal Bitcoin dit jaar stijgen? Zal het volgend jaar vallen? Wie weet? Wat is de prijsvoorspelling van Bitcoin? Ook al zijn Bitcoin en zijn technologie dat wel zeer handig en de wereld veranderen, iedereen die beweert te ‘weten’ of de prijs van Bitcoin zal stijgen of dalen, is een leugenaar. Sorry, maar dat is de waarheid.

ik ben daar sterk van overtuigd blockchain-technologie en cryptocurrencies zijn de toekomst. Dit is waarom ik denk dat de prijs van Bitcoin dit jaar nog meer zal stijgen. Dit is wat ik geloof, maar ik kan het nooit weten. Het enige wat ik kan doen is raden en Bitcoin-voorspellingen doen. Je kunt de hitlijsten bekijken, je kunt het nieuws bekijken, maar je kunt het nooit zeker weten.

Bitcoin-prijsvoorspelling: een man die speculeert over de prijsvoorspellingen van Bitcoin.

Terwijl we het hebben over prijsvoorspellingen voor Bitcoin, zijn er mensen die zeggen dat Bitcoin een ‘bubbel’ is de ‘dot-com-bubbel’ dat gebeurde toen de aandelen van internetbedrijven eind jaren negentig in prijs begonnen te stijgen. Ze zeiden dat Bitcoin in 2021 zal ‘barsten’, wat betekent dat ze denken dat het zal crashen. Aangezien Bitcoin begin 2021 zijn hoogste punt ooit heeft bereikt, lijkt het echter niet te crashen.

In de dot-com-bubbel kwamen de aandelen aan echt hoge prijzen. Maar toen de bubbel ‘barstte’, gingen de aandelen meteen terug naar lage prijzen. De mensen die de aandelen kochten tegen hoge prijzen, verloren het grootste deel van hun geld. Daarom is het belangrijk niet meer geld te investeren dan u zich kunt veroorloven te verliezen.

Er zijn ook mensen – zoals John McAfee (de oprichter van McAfee-beveiliging) – die voorspellen dat de Bitcoin-prijs zal blijven stijgen. John McAfee voorspelde zelfs dat Bitcoin in 2021 met 10 zal worden vermenigvuldigd (toename met 1.000%)! Hij zegt ook dat het in 2021 $ 1.000.000 zal zijn. Helaas gebeurde dit niet, begin 2021 steeg de prijs van Bitcoin aanzienlijk en bereikte het zijn hoogste punt ooit. Op dit moment ziet de toekomst van Bitcoin er rooskleurig uit, maar niemand weet wat het zal brengen.

Bitcoin-voorspellingen van experts

Laten we nu eens kijken wat sommige cryptocurrency-experts over deze kwestie te zeggen hebben.

Bitcoin-prijsvoorspelling: de toekomst van Bitcoin

De Saxo Bank denkt dat Bitcoin dit jaar veel zal toenemen. Niet zo veel als John McAfee, maar toch veel. Saxo’s Bitcoin-voorspelling 2021: ze zeggen het De prijs van Bitcoin zal in 2021 boven de $ 60.000 stijgen! Dit is echter niet alles wat ze zeggen. Ze zeggen ook dat de Bitcoin-prijs dan zal crashen en meer dan 98% van zijn waarde zal verliezen! Dat is nogal een achtbaan.

Twee analisten van Saxo Bank zeiden: “Bitcoin zal blijven stijgen – en hoog blijven – gedurende het grootste deel van 2021, maar Rusland en China zullen samen een crash bewerkstelligen.” Ze denken dat het zal crashen vanwege nieuwe cryptocurrency-voorschriften / -wetten van overheden.

Blockchain Capital Partner, Spencer Bogart’s Bitcoin-prijsvoorspelling – hoe hoog zal Bitcoin gaan?

Andere analisten hebben Bitcoin-prijsprognoses gemaakt in 2021, dat zegt het zal oplopen tot meer dan $ 50.000. Blockchain Capital-partner, de voorspellingen van Spencer Bogart over Bitcoin zijn precies dat. Deze voorspelling lijkt een van de meest realistische te zijn omdat de prijs van Bitcoin al is bereikt bijna $ 42.000 in januari 2021.

Hij zei dat de toename te wijten zou zijn aan grote investeringen door grote bedrijven en investeringsbanken. De heer Bogart gelooft dat banken hebben gezien hoeveel geld mensen verdienen met Bitcoin en niet willen missen.

Oprichter van Wawllet, Mihail Lala’s – What’s the Bitcoin Projections in 2021?

Het is duidelijk dat veel experts denken dat Bitcoin dit jaar geweldige dingen zal doen, maar hoe zit het met de langere termijn??

Bitcoin-prijsvoorspelling: Bitcoin wordt geaccepteerd.

Mihail Lala (de oprichter en CEO van Wawllet) heeft een Bitcoin-voorspelling in 2021. Zijn Bitcoin-projectie is dat Bitcoin zal in 2021 meer dan $ 100.000 bedragen. Nogmaals, dat is minder dan de voorspellingen van $ 1 miljoen van John McAfee, maar het is nog steeds enorm!

We moeten onszelf niet afvragen “gaat Bitcoin crashen?”, Maar “wanneer crasht Bitcoin?”. Dit komt omdat wanneer het crasht, we Bitcoin voor een veel lagere prijs kunnen kopen!

Gevolgtrekking

Het is duidelijk: als het correct wordt gedaan, kan het kopen en verkopen van Bitcoin betekenen grote winsten. Het heeft in het verleden veel geld opgeleverd voor mensen en is dat nog steeds. Het is echter ook duidelijk dat u ook veel geld kunt verliezen.

U zou nu een beter begrip moeten hebben van hoe en waarom de prijs van Bitcoin verandert (vraag en aanbod, regelgeving, nieuws, etc.), wat betekent dat u weet hoe mensen hun Bitcoin-voorspellingen doen. Naast het nadenken over deze dingen (vraag en aanbod, regelgeving, nieuws, etc.), denken ze ook aan de technologie van Bitcoin (de Bitcoin blockchain) en de voortgang daarvan..

Nu u heeft gelezen over de voorspellingen van Bitcoin-experts en er klaar voor bent koop of verkoop wat BTC, heeft u zelf een voorspelling van de Bitcoin-prijs? Laat het ons weten!

Belangrijke notitie!

Voordat u in Bitcoin (of een andere cryptocurrency) investeert, zou u dat moeten doen doe verder onderzoek en praat altijd met een financieel adviseur. Investeer nooit meer dan u zich kunt veroorloven te verliezen. Bitcoin is nog jong en de prijs verandert voortdurend, dus er gebeuren soms dingen die niemand kan voorspellen.

* Let op: dit artikel is een persoonlijke mening. Voordat u investeringsbeslissingen neemt, dient u een professional te raadplegen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map