Bithumb recensie

Hallo en welkom bij mijn Bithumb-recensie!

Denk je aan kopen en sommige cryptocurrencies verkopen op Bithumb, maar wil je eerst weten of ze de juiste beurs voor jou zijn? Of misschien bent u nerveus over het handelen op Bithumb en wilt u meer weten over hun beveiligingsfuncties voordat u begint?

Hoe dan ook, ik heb je gedekt! In deze volledige Bithumb-beoordeling, Ik ga beginnen met je een snel overzicht te geven van wie Bithumb is en hoe ze zijn begonnen. Daarna ga ik door hoe u daadwerkelijk munten kunt kopen en wat voor vergoedingen de wisselkosten.

Daarna zal ik het hebben over de soort munten die Bithumb graag opsomt en voor wie de uitwisseling het meest geschikt is. Ten slotte zal ik alles voor u samenvatten door hun voor- en nadelen op te sommen en u nog meer te bieden aanbevolen uitwisselingen.

Als u het van begin tot eind hebt gelezen, beschikt u over alle informatie die u nodig hebt om te beslissen of ze voldoen aan uw vereisten als handelsplatform..

Dus waar wacht je op? Laat me je voorstellen aan Bithumb en je een diepgaande Bithumb-recensie geven!

Voordelen

 • Live ondersteuning
 • Groot handelsvolume
 • Betrouwbaar
 • Goed voor beginners

Nadelen

 • Relatief traag verificatieproces
 • Gehackt in 2017

Een korte introductie tot Bithumb

Bithumb is een uitwisseling door derden dat stelt u in staat koop, verkoop en verhandel een reeks cryptocurrencies. Ze waren opgericht in 2013 door een bedrijf genaamd BTC Korea.com Co. Ltd en hun hoofdkantoor is gevestigd in Zuid-Korea. Dit maakt ze tot een van de meest gevestigde beurzen in de branche!

Sinds de lancering is Bithumb uitgegroeid tot een van de grootste beurzen in de wereld voor het dagelijkse handelsvolume. Dit is de hoeveelheid geld die mensen in een periode van 24 uur verhandelen. Op het moment van schrijven in juni 2018 bedroeg Bithumb elke dag gemiddeld meer dan $ 100 miljoen aan handel, maar het heeft maar liefst $ 2 miljard bereikt!

Bithumb Review dagelijks handelsvolume

Bron: theatlas

Bithumb biedt ook rekeningen voor institutionele beleggers, dat is een van de redenen waarom het zo’n hoog handelsvolume heeft. Dit is erg belangrijk omdat het ervoor zorgt dat er altijd voldoende liquiditeit in de markt is om een ​​transactie te maken.

De oprichters hebben het Bithumb-platform zo ontworpen dat het door iedereen kan worden gebruikt, wat betekent dat het heel erg is gebruiksvriendelijk en perfect voor beginners. Hoewel een groot percentage van hun handelaren uit Zuid-Korea komt, ondersteunt de website ook Engels, Chinees, Japans, Spaans en zelfs Hindi.

Dus nu je weet wie ze zijn en wanneer ze zijn opgericht, gaat het volgende deel van mijn Bithumb-recensie kijken hoe je munten kunt kopen en wat voor soort kosten ze in rekening brengen..

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Betaalmethoden


Het is altijd belangrijk om na te denken over wat Betaalmethoden een cryptocurrency-uitwisseling ondersteunt voordat u zich aanmeldt, omdat ze mogelijk niet de optie hebben waarnaar u op zoek bent.

Het goede nieuws is dat Bithumb de faciliteiten heeft om te verwerken fiat valutastortingen en opnames. Het slechte nieuws is echter dat dit alleen beschikbaar is voor inwoners van Zuid-Korea die KRW gebruiken!

Als u deze Bithumb-recensie aan het lezen bent en niet uit Zuid-Korea komt, hoeft u zich geen zorgen te maken stort in plaats daarvan een cryptocurrency.

Als u net begint met cryptocurrency en nog geen munten heeft, kunt u het beste een account openen op Coinbase. Met Coinbase kun je een account registreren en direct storten met een bankpas / creditcard of bankrekening. Zodra u een van de beste cryptocurrencies op Coinbase heeft gekocht, hoeft u alleen nog maar uw munten over te dragen naar Bithumb.

Zo simpel is het!

Vergelijk Bithumb zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Bithumb zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Bithumb-vergoedingen – Stortingen, opnames & Handel

Stortingskosten zijn afhankelijk van het type munt waarmee u geld op uw account wilt storten. Om de een of andere reden, cryptocurrencies zoals Ethereum, Rimpeling en EOS zijn gratis, terwijl anderen zoals Bitcoin, Dash en Litecoin een zeer kleine vergoeding dragen. Een Bitcoin-storting kost bijvoorbeeld 0,001 BTC.

Er zijn ook minimale stortingslimieten waar u rekening mee moet houden, maar tijdens het schrijven van deze Bithumb-recensie ontdekte ik dat deze erg laag waren. Bijvoorbeeld de minimale Litecoin-storting is 0,1 LTC en de minimale Ethereum Classic-aanbetaling is ook 0,1 ETC!

Als het gaat om het opnemen van uw cryptocurrencies uit Bithumb, zijn KOSTEN ook afhankelijk van het type munt dat u wilt opnemen. Ethereum kost bijvoorbeeld 0,01 ETH en Bitcoin kost 0,001 BTC. Blijf de Bithumb-website raadplegen voor een actuele prijslijst.

Dus, hoe zit het met Bithumb-vergoedingen voor het handelen?

De website beweert dat ze de laagste tarieven in de branche. De basis handelsvergoeding die Bithumb in rekening brengt, is 0,15% van het totale bedrag u koopt of verkoopt. Als u bijvoorbeeld $ 1000 aan Ripple koopt, betaalt u 0,15% van dit bedrag, dat is $ 1,50..

basistarieven

Bron: bithumb

Technisch gezien is dit niet de laagste in de branche, zoals Binance laadt alleen een vast tarief van 0,1%. Het is echter mogelijk om goedkopere tarieven te krijgen als u de Bithumb-tegoedbon, waartoe u toegang hebt binnen uw account.

Dit brengt uw Bithumb-kosten voor handelen met 0,01% -0,07% omlaag. Als u in staat bent om de maximale korting te krijgen (die wordt toegekend voor grote handelsvolumes), dan is Bithumb een van de goedkoopste in de branche!

Dus nu je weet hoe je munten moet storten en de Bithumb-kosten die in rekening worden gebracht, gaat het volgende deel van mijn Bithumb-recensie kijken naar de soorten munten die je kunt kopen.

Beschikbaarheid van munten

Op het moment van schrijven zijn er in totaal 103 verschillende munten Dat jij kunt kopen, verkopen en verhandelen bij Bithumb. Het type munt dat beschikbaar is, is afhankelijk van wat u zoekt.

Ze ondersteunen de meeste populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en Bitcoin Cash. Ze ondersteunen ook minder populaire munten, zoals Ethos, Augur en Aeternity.

Bithumb recensie

Interessant is dat, net als bij de meeste andere Zuid-Koreaanse beurzen, de prijzen van populaire munten zoals Bitcoin eigenlijk duurder zijn dan beurzen in andere landen. Mensen denken dat dit komt omdat Zuid-Koreaanse uitwisselingen zoveel professioneler zijn dan andere, wat snelle opnames en topbeveiliging omvat.

Bovendien, aangezien de handel in cryptocurrency nu verboden is in China, gebruiken veel Chinese handelaren beurzen in Zuid-Korea om de regels te omzeilen..

Hoewel Bithumb een van de grootste beurzen ter wereld is, is het aantal beschikbare munten veel minder in vergelijking met andere. Uitwisselingen zoals Binance en Cryptopia hebben honderden verschillende cryptocurrencies om te verhandelen, waarbij de lijst de hele tijd wordt toegevoegd.

Bithumb recensie

Aan de andere kant is Bithumb selectiever in de munten die ze opsommen. De meest recente toevoeging was in juni 2018, waarbij de uitwisseling Cardano en Status Token toevoegde. Hoewel dit frustrerend kan zijn voor mensen die graag veel munten hebben om uit te kiezen, ondersteunt het Bithumb-team alleen projecten waarvan zij denken dat ze legitiem zijn..

Dit betekent dat wanneer nieuwe cryptocurrencies voor het eerst worden vrijgegeven na hun ICO, het kan lang duren voordat de munt op Bithumb staat. De geschiedenis suggereert echter dat wanneer een munt uiteindelijk aan Bithumb wordt toegevoegd, deze in waarde stijgt!

Voor een volledige lijst met cryptocurrencies die beschikbaar zijn om te handelen bij Bithumb, kijk hier.

Bithumb Review Lijst met cryptocurrencies die beschikbaar zijn om te handelen op Bithumb

Bron: coinmarketcap

Dus nu je weet wat voor soort munten je kunt kopen en de kosten die in rekening worden gebracht, gaat het volgende deel van mijn Bithumb-recensie kijken hoe gemakkelijk of moeilijk het is om je aan te melden.!

Aanmelden bij Bithumb

Voor deze Bithumb-recensie dacht ik dat de gemakkelijkste manier om uit te leggen hoe gemakkelijk het is om een ​​account te openen, was om je te laten zien met behulp van een paar schermafbeeldingen! Op die manier kunt u, als u problemen ondervindt, altijd mijn volgen stapsgewijze handleiding.

Voordat ik verder ga, is het belangrijk om u te laten weten dat het Bithumb-team in mei 2018 aankondigde dat ze accountregistraties uit 11 landen zouden beperken.

Deze specifieke landen worden beschreven als Niet-coöperatieve landen en gebieden (NCCT) door de Financiële actiegroep, en de problemen houden verband met zwakke punten in het witwassen van geld.

Hoe dan ook, laten we erop ingaan!

Het eerste dat u hoeft te doen, is de officiële Bithumb-website bezoeken, wat u kunt doen hier.

Klik vervolgens op het Aanmelden knop.

Bithumb recensie

Dit is het deel van het aanmeldingsproces dat u nodig heeft geef wat basisinformatie. U zult merken dat, in tegenstelling tot bepaalde uitwisselingen, Bithumb om een ​​paar meer details vraagt, maar ze moeten dit doen om ervoor te zorgen dat ze de Koreaanse voorschriften niet overtreden.

U moet uw e-mailadres invoeren en vervolgens op klikken Vink Dupliceren aan. Je moet ook het vakje aanvinken zodat ze weten dat je GEEN robot bent!

Bithumb recensie

Vervolgens moet u uw nationaliteit invoeren. U moet ook uw mobiel nummer. Het is belangrijk dat u het juiste nummer invoert, aangezien u dit nodig heeft om uw registratie te voltooien.

Bithumb recensie

Nadat u uw gsm-nummer heeft ingevoerd, klikt u op Sms-verzoek. U ontvangt dan een 6-cijferige code die u in het Verificatienummer van de mobiele telefoon doos.

Vervolgens moet u uw persoonlijke gegevens invoeren. Dit omvat uw volledige naam, geboortedatum en geslacht. U moet ook uw volledig huisadres.

Bithumb recensie

U moet nu een sterk wachtwoord aanmaken. Het moet tussen de 8 en 12 tekens lang zijn en u moet het opnieuw invoeren in het onderstaande vak. U moet ook een 4-cijferige pincode kiezen. Zorg ervoor dat het iets is dat niemand zou kunnen raden, zoals 1234 of uw geboortedatum.

Bithumb recensie

U moet ook de twee vakjes voor algemene voorwaarden aanvinken. Het is waarschijnlijk het beste dat u deze leest om er zeker van te zijn dat u de voorwaarden van Bithumb begrijpt.

Bithumb recensie

Als u tevreden bent met alle informatie die u heeft ingevoerd, klikt u op Aanmelden knop. U ontvangt dan een bevestigings-e-mail, waarop u moet klikken wanneer deze binnenkomt.

Gefeliciteerd, je hebt nu een account bij Bithumb!

Jij bent nu geclassificeerd als niveau 1, wat betekent dat je het kunt handel meteen zonder dat u verder iets hoeft te doen. Als u echter in heel grote bedragen wilt handelen, moet u uw account upgraden naar het volgende niveau.

Hiervoor moet u een identiteitsbewijs uploaden, zoals een paspoort en een bewijs van ingezetenschap. Helaas maakt de Bithumb-website niet duidelijk hoeveel u kunt storten en opnemen voordat u dit moet doen, dus u kunt het beste rechtstreeks contact met hen opnemen..

Dus nu u weet hoe u zich moet aanmelden, gaat het volgende deel van mijn Bithumb-beoordeling kijken naar voor welke handelaren de uitwisseling het meest geschikt is.

Wie zou Bithumb moeten gebruiken?

U herinnert zich misschien nog hoe ik eerder zei dat de Bithumb-platform is geweldig voor beginners. De website is heel duidelijk en maakt gebruik van eenvoudige kleuren. Alles is ook goed geëtiketteerd, waardoor handelen heel eenvoudig is.

Bithumb recensie

Beter nog, u kunt ook speel met virtuele credits, wat u een uitstekende gelegenheid geeft om het platform uit te testen voordat u echt geld gebruikt. U moet echter eerst een account openen voordat u de virtuele modus kunt gebruiken.

Aan de andere kant is het Bithumb-platform ook geschikt voor professionele handelaren! Er zijn veel verschillende handelshulpmiddelen die u kunt gebruiken, zoals grafiekanalyse en kandelaarbalken. Bovendien, omdat Bithumb een van de grootste handelsvolumes ter wereld heeft, is er altijd een goede liquiditeit voor mensen die echt grote bedragen willen verhandelen.

Er is ook een coole functie genaamd “remittance” waarmee mensen internationaal geld kunnen verzenden!

Uiteindelijk, of u nu een beginner bent of een meer ervaren handelaar, het Bithumb-platform is geweldig voor alle handelaren.

Als het op klantenondersteuning aankomt, is de Bithumb Exchange heeft een 24/7 live chat faciliteit, evenals telefonische ondersteuning. Dit betekent dat als u problemen ondervindt met uw account, u altijd hulp kunt krijgen.

Bithumb recensie

Het is ook belangrijk om te onthouden dat u niet anoniem kunt handelen bij Bithumb. Hoewel u mogelijk alleen geld stort en opneemt met behulp van cryptocurrency, moet u toch een volledige reeks persoonlijke gegevens opgeven. Als dit niet klinkt als iets dat je wilt doen, dan is Bithumb misschien niet de beste ruil voor jou.

Dus nu je weet voor wie de uitwisseling het meest geschikt is, gaat het volgende deel van mijn Bithumb-recensie kijken hoe veilig het platform is.

Bithumb Review: Is Bithumb Safe?

Voordat u uw zuurverdiende geld op een externe beurs stort, is het altijd belangrijk om er eerst achter te komen hoe veilig zij zijn.

Dus, is Bithumb veilig? Ten eerste is de regelgeving voor cryptocurrency iets sterker in Zuid-Korea, dus beurzen hebben daar een verantwoordelijkheid voor houd het geld van de klant veilig.

Het is u wellicht opgevallen uit de bovenstaande aanmeldingsinstructies die u moet verstrekken volledige en volledige persoonlijke informatie. Dit zorgt ervoor dat er slechts één account per persoon kan worden geopend en het beperkt ook anonieme handel.

Ik zei ook dat je dat niet alleen hoeft te doen voorzien uw mobiel nummer maar ook bevestigen dat ook. Bovendien kunt u met Bithumb instellen tweefactorauthenticatie. Dit betekent dat elke keer dat u inlogt of probeert geld op te nemen, u een nummer moet invoeren dat naar uw mobiele telefoon wordt gestuurd.

De website maakt ook gebruik van coderingstechnologie die uw persoonlijke gegevens verder beschermt tegen hackers van buitenaf.

Bithumb-hack?!

In juni 2017 werd gemeld dat de Bithumb-servers zijn gehackt, resulterend in een verlies van ongeveer 100 miljard gewonnen. Dit bedroeg destijds ongeveer $ 94 miljoen. Volgens de rapporten, meer dan 31.000 individuele accounts waren benaderd door hackers, wat betekent dat veel mensen hun geld verloren.

Als reactie hierop zei het Bithumb-team dat ze iedereen die getroffen was, zouden terugbetalen, tot een maximum van $ 900. Hoewel de uitwisseling heeft sindsdien geen last meer gehad van hacks (dat weten we tenminste), het is zeer zorgwekkend dat de hackers in staat waren om hun beveiligingscontroles te doorbreken.

Bithumb recensie citaat

‘Bovendien zullen we voor de leden die door dit incident extra schade lijden, het volledige schadebedrag op een verantwoorde manier vergoeden door de vertegenwoordigende beurs als het schadebedrag wordt vastgesteld.’

Bithumb

Dit zou u er sterk aan moeten herinneren dat u slechts kleine hoeveelheden cryptocurrency in een exchange mag bewaren, zoals je kunt nooit 100% zeker zijn dat ze niet worden gehackt.

Een bijkomend probleem dat de uitwisseling onlangs heeft meegemaakt, was een diepgaand onderzoek door de Koreaanse autoriteiten. Dit omvatte de nationale belastingdienst, de financiële inlichtingeneenheid en ook de financiële toezichthouders.

De agentschappen waren aan het onderzoeken of Bithumb binnen de wet handelde en toen het nieuws van het onderzoek oorspronkelijk werd gemeld, daalden verschillende cryptocurrency-prijzen. Het goede nieuws is echter dat in juni 2018 werd gemeld dat de uitwisseling werd vrijgesproken van enig wangedrag.

Uiteindelijk heeft Bithumb een aantal echt goede beveiligingscontroles om ervoor te zorgen dat uw geld veilig blijft. Ze staan ​​geen anonieme accounts toe en ze hebben een team van medewerkers die verdachte activiteiten in de gaten houden. Hoewel geen enkele cryptocurrency ooit 100% veilig is, is Bithumb een van de veiligste.

Dus nu je weet dat Bithumb veilig is, gaat het laatste deel van mijn Bithumb-recensie kijken naar de voor- en nadelen van de uitwisseling.

Bithumb Review: de voor- en nadelen

Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van Bithumb.

PROS Nadelen
 • Gemaakt in 2013 – waardoor ze een van de meest gevestigde uitwisselingen zijn
 • Zeer lage tarieven
 • Groot handelsvolume – altijd goede liquiditeit
 • 24/7 ondersteuning – zowel live chat als telefoon
 • Goede beveiligingscontroles
 • Ideaal voor zowel beginners als gevorderde handelaren
 • Geldstortingen van Fiat alleen voor inwoners van Zuid-Korea
 • Exchange is in 2017 gehackt en in 2018 onderzocht
 • Langzaam verificatieproces voor verhoogde limieten

Gevolgtrekking

En dat is het einde van mijn Bithumb beoordeling! Als je het van begin tot eind hebt gelezen, zou je een goed idee moeten hebben of Bithumb de juiste beurs voor jou is.

In deze recensie heb ik de Bithumb-vergoedingen, ondersteunde munten en stortingsmethoden. Ik heb ook het aanmeldingsproces met u doorlopen en enkele stapsgewijze schermafbeeldingen toegevoegd.

Bithumb verschilt van de meeste cryptocurrency-uitwisselingen die ik heb beoordeeld, zoals ze je vragen veel persoonlijke informatie bij het aanmelden. Zelfs als u alleen cryptocurrency gebruikt om te storten en op te nemen, moet u nog steeds details over uw identiteit verstrekken.

Persoonlijk denk ik echter dat Bithumb een geweldige uitwisseling is om te gebruiken, ook al hebben ze in 2017 wel eens een hack meegemaakt. Ik zorg er gewoon voor dat ik mijn geld daar niet te lang houd – op dezelfde manier als ik dat niet doe bij elke uitwisseling.

Als je je zorgen maakt, kijk dan eens veiliger uitwisselingsplatforms, zoals Coinbase, Binance en Kraken. Ze zijn het absoluut waard.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map